Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

..[G] ZOE POUND - Haitian Gangsters

• Zamknięty Temat jest zamknięty
721 odpowiedzi w tym temacie

#241 panicz pjedro — 314 28/12/2015 - 08:42

panicz pjedro
  • Gracz
Kurde, już ponad miesiąc za Wami. :D Nie sądziłem, że tyle wytrzymacie. :P Wytrwałości!
  • Do góry
    • 2

#242 YoungG — 3137 28/12/2015 - 10:03

YoungG
  • Gracz

Kurde, już ponad miesiąc za Wami. :D Nie sądziłem, że tyle wytrzymacie. :P Wytrwałości!

Bo po co się za coś zabierać na chwilę? :) Dzięki.

• Do góry
    • 0

#243 Szału — 134 28/12/2015 - 16:11

Szału
  • Gracz

Dzięki i chcemy grać jeszcze przez długi czas bo gra się cudnie, serdecznie do nas zapraszam bo klimat jest :)

• Do góry
    • 0

#244 sog00d — 252 28/12/2015 - 16:29

sog00d
  • Gracz

ZEDn0cu.png

** 27 grudnia 2015, godz. 17:35. **

-Francis S.: Ey, młoda! Ogarniamy sobie jakąś chatę, co? Można złożyć się po połowie, Ty wpłacasz swoją część - ja swoją. Wchodzisz w to?
-Lea C.: Ehe, ta! Będziemy mieszkać razem?
-Francis S.: Będziemy, no; jako współlokatorzy, nie?
-Lea C.: I będziemy mieć dzieci?
-Francis S.: Nie, nie będziemy; ayy. 
-Camren K.: Nie będziecie, bo Francis jest bezpłodny.

** W tym momencie, Francis S. ruszył w jego stronę - nie wiele mówiąc, złapał go za kurtkę, opierając o billboard wiszący tuż nad autostradą. **

-Francis S.: Jesteś pewny tego, co powiedziałeś?!
-Camren K.: To były żarty!

** Czarnuch pobił Camren'a, uderzając wielokrotnie kulą o jego żebra z całej siły; finalnie, zostawił go i odszedł w bok. **

** Pół godziny później - akcja przeszła w zapomnienie, zaś Francis krzyknął do nadchodzącego Camren'a. **

-Francis S.: Chcesz kupić kija baseball'owego, młody; co?
-Camren K.: No, mogę kupić.

** Doszło do wymiany. Chwilę potem, Francis i Lea pokierowali się w stronę Idlewood, spędzili tam około piętnastu minut. Gdy wrócili, zastali Camren'a, do którego zagadali. **

-Francis S.: Cześć, młody.
-Lea C.: Cześć, Camren. Co tam?
-Camren K.: No wiecie, jak próbowałem sprzedać kija w centrum, to strzelało do mnie dwóch czarnuchów, a ja ich chciałem pobić, ale jak wyciągnęli shotguna, to uciekałem ile wlezie !
-Lea C.: No nieźle, rzuciłeś się na gościa z shotgunem?
-Francis S.: Chwila, próbowałeś sprzedać mojego kija w centrum?!

** Pięć minut później, na ośkę zawitał świr - Ralph. **

-Ralph R.: Fajna lalka ! To taka dla zabawy, co mają małe dzieci?
-Camren K.: Nie. To laleczka Voodoo.
-Ralph R.: A do czego ona służy?
-Francis S.: No, opowiedz wielki znawco ! Zobaczymy, czy wierzysz w to, co my - pasożycie.
-Camren K.: Dobra.

** Po trzech minutach namysłu, wrócił na ziemię i dodał. **

-Camren K.: Służy do sprawiania bólu właścicielowi.
-Francis S.: Co?! Co Ty powiedziałeś?!

** Chwilę później, został przetyrany, gdy na osiedle wkroczył Sham'D - Bokor i Kapłan rodziny ZOE POUND. **

-David S.: A'yooow, ZOE'S! Co on znowu odjebał?

** Francis opowiedział Sham'D o całej akcji, nie pomijając stwierdzenia przez Camren'a, że Francis jest bezpłodny. **

-David S.: Co?! Francis, daj mi swój nóż.

** Francis wręczył swój nóż Sham'D, nie wiedząc, co się stanie - Lea oparła się o plecy Francis'a, szepcząc coś od czasu do czasu do ucha Francis'owi. Sam Sham'D, w bardzo rytualny i religijny sposób, wbił nóż w kroczę Camren'a, pozbawiając go przyrodzenia. **

-Camren K.: Aaaaa! To boli, aaa!
-David S.: To za to przekleństwo ! Piękna Erzulie wydała na Ciebie wyrok za moim pośrednictwem, teraz już nigdy nie będziesz miał daru, którym obdarzyła Cię ta piękna Bogini!
-Francis S.: (Szeptem) Damnnn, nie sądziłem, że do tego dojdzie...
-Lea C.: Nie chcę na to patrzeć.

** Chwilę potem, Camren dostał nagły odruch i zaczął się ubierać - finalnie padł bezwładnie padł na ziemię, Ralph sprawdził jego tętno - okazało się, że nie żyje. **

-David S.: Phah, skurwiel się doigrał! Sam miałem go udusić, ale wykitował bez mojej pomocy. Wyrzućcie go gdzieś daleko od Lil'Haiti, ten skurwiel nie zasługuje nawet na żaden rytuał!

** Chwilę później, zjawiła się Tisha' wraz ze swoją blistą. Ciało zostało zapakowane do bagażnika przez Ralph'a oraz Francis'a wraz z łopatą. Ten drugi zaś, wsiadł do wozu, jadąc wraz z Tishą' w stronę torów. Po przejechaniu przez nie, został poćwiartowany na kawałki i zakopany kilka metrów pod ziemią. **

• Do góry
    • 1

#245 Lorey — 300 28/12/2015 - 16:34

Lorey
  • Gracz

Nie ogarniam tego zoe pound, ale... klimat trzymacie i to się liczy. Powo.

• Do góry
    • 2

#246 sog00d — 252 28/12/2015 - 16:49

sog00d
  • Gracz

ZEDn0cu.png

CXujUz5.jpg

K8FYK4r.jpg

2sPF7OF.jpg

laHv6NI.jpg

CGGpvJJ.jpg

gNVOSi8.jpg

q9h8wBV.jpg

Z9xMG58.jpg

XsNoJai.jpg

END
To nie przelewanie, to pożyczka. :D

Użytkownik sog00d edytował ten post 28/12/2015 - 16:50

• Do góry
    • 1

#247 Reprezentant Grove — 7 28/12/2015 - 22:33

Reprezentant Grove
  • Gracz

ZEDn0cu.png

Bardzo klimatyczny screen, phe-he.

jQnB0XH.png

Użytkownik Reprezentant Grove edytował ten post 28/12/2015 - 22:34

• Do góry
    • 1

#248 Denonix — 613 28/12/2015 - 23:03

Denonix
  • Gracz

3Bqn9Uo.png

sKdo9TT.png

4XFk7Ef.png

aXtST1I.png

KNf5gzZ.png

hwrI5Ca.png

WfHQcSX.png

• Do góry
    • 2

#249 agiklo — 1752 28/12/2015 - 23:21

agiklo
  • Gracz

ZEDn0cu.png

https://www.youtube.com/watch?v=dGd9DTTrX4U

LQdeOJ8.png

zMw7t2G.png

bOnePAX.png

INPLqUS.png

wrze9ri.png

Se9ZBr7.png

GbeZQrf.png

Xchtmq7.png

6fy869e.png

9D6XVq4.png

I1Z3eUC.png

9fRl8bm.png

hRoEPVX.png

• Do góry
    • 2

#250 CR4CKY — 248 29/12/2015 - 02:10

CR4CKY
  • Gracz

kiedyś było prawdziwe zoe

• Do góry
    • 0

#251 Szału — 134 29/12/2015 - 13:48

Szału
  • Gracz

*
Popularny

Kraki teraz też jest prawdziwe ZOE

• Do góry
    • 3

#252 agiklo — 1752 29/12/2015 - 17:10

agiklo
  • Gracz

pokaż mi czym nasze różni się od tego co było kiedyś ;)

• Do góry
    • 0

#253 Verbis — 413 29/12/2015 - 22:55

Verbis
  • Gracz

pokaż mi czym nasze różni się od tego co było kiedyś ;)

Z tego co mi wiadomo, zaczeliście okradać na sercach gangu :D

• Do góry
    • 0

#254 YoungG — 3137 29/12/2015 - 22:57

YoungG
  • Gracz

Z tego co mi wiadomo, zaczeliście okradać na sercach gangu :D

Osoba, która okradła grała Freelancera i nic o tym mi nie było wiadomo. Nie ma jej aktualnie pod panelem, umożliwiłem osobie postronnej skorzystać ze skryptu tylko i wyłącznie w celu robienia interesów, ponieważ serwer tego nie umożliwia. Gdy się dowiedziałem od razu zareagowałem, dana osoba nie miała naszej flagi, nie uczestniczyła w grze z nami. Była Freelancerem, który został potraktowany przez wszystkich jako nasza organizacja jednak nie miał ani flagi ani tatuaży, była to postać która kiedyś grała w Bloods i posługiwała się również ich stackami. Niestety nikt nie jest w stanie przewidzieć zamiarów osoby trzeciej.

Miłej gry. :)

• Do góry
    • 2

#255 Verbis — 413 29/12/2015 - 22:59

Verbis
  • Gracz

Osoba, która okradła grała Freelancera i nic o tym mi nie było wiadomo. Nie ma jej aktualnie pod panelem, umożliwiłem osobie postronnej skorzystać ze skryptu tylko i wyłącznie w celu robienia interesów, ponieważ serwer tego nie umożliwia. Gdy się dowiedziałem od razu zareagowałem, dana osoba nie miała naszej flagi, nie uczestniczyła w grze z nami. Była Freelancerem, który został potraktowany przez wszystkich jako nasza organizacja jednak nie miał ani flagi ani tatuaży, była to postać która kiedyś grała w Bloods i posługiwała się również ich stackami. Niestety nikt nie jest w stanie przewidzieć zamiarów osoby trzeciej.

Miłej gry. :)

No rozumiem :P Do zobaczanie w grze ;). Miłej.

• Do góry
    • 1

#256 agiklo — 1752 30/12/2015 - 00:06

agiklo
  • Gracz

ZEDn0cu.png

d8mRPcE.jpgTyaDce3.jpg8Ul7jVE.jpgjPUUoAa.jpg

• Do góry
    • 1

#257 ziomal sikora — 236 30/12/2015 - 11:12

ziomal sikora
  • Gracz

Kraki teraz też jest prawdziwe ZOE

nie żyj stereotypami. "kiedyś było lepiej"

to tak jak z ludźmi, którzy nie mogą zaakceptować nowych raperów.

a tak topic, to słyszałem, że ustawke przegraliście o strefę. Szkoda, że młode ekipy nie mają szansy na rozwój, tylko są tępione na siłę przez silniejsze gangi. Propsuje, bo zaczęliście prawie od początku.

• Do góry
    • 0

#258 YoungG — 3137 30/12/2015 - 11:23

YoungG
  • Gracz

nie żyj stereotypami. "kiedyś było lepiej"

to tak jak z ludźmi, którzy nie mogą zaakceptować nowych raperów.

a tak topic, to słyszałem, że ustawke przegraliście o strefę. Szkoda, że młode ekipy nie mają szansy na rozwój, tylko są tępione na siłę przez silniejsze gangi. Propsuje, bo zaczęliście prawie od początku.

Nic straconego, gramy dalej. :) Mi wystarczy osobiście jedna strefa, biznesy dla mieszkańców i podstawowych rzeczy, object pack. Stawiamy na klimat! :P

• Do góry
    • 0

#259 Reprezentant Grove — 7 30/12/2015 - 13:43

Reprezentant Grove
  • Gracz

*
Popularny

ZEDn0cu.png

Jeden ss, bo reszta mi się nie zapisała. #DIZZ_NICCA_ENB_V3

98iC1v1.jpg

ZEDn0cu.png

#MALUTKA_HISTORYJKA_Z_POCZĄTKU_MOJEJ_POSTACI_NIE_UMIEM_TAKIEGO_CZEGOŚ_PISAĆ_ALE_PRÓBUJE.

** 28 grudnia 2015, godz. 20:45.  **

**Młoda dziewczynka leży na ziemi zmarznięta, bez kurtki. ((Haylee. H))**.
-Raykeea. S mówi: Cześć! *podszedła do malutkiej dziewczynki leżącej na śniegu, klękając przy niej*.
-Raykeea. S mówi: Nie jest ci zimno, coo? - Dziewczynko, nie bój się; jesteś w dobrych rękach!
-Haylee. H mówi: T..tak, j..jest m..mi zimno! *odpowiedziała dziewczynka cała zmarznięta, cały czas płacząc i leżąc w koszulce na śniegu*
-Raykeea. S mówi: Masz, moją kurtkę. *zdjeła z siebie swoją kurtkę, zakładając ją na malutką dziewczynę Haylee. H*.
-Haylee. H mówi: **Raykeea udało się założyć kurtkę na malutką dziewczynkę**. ((Haylee. H))
-Haylee. H mówi: B..bardzo dziękuje Tobie...jest mi stra..strasznie zimnoo...!
-Raykeea. S mówi: Spokojnie, nic Tobie nie zrobię, gdzie są twoi rodzice?
-Haylee. H mówi: N..no taki pan miał mnie podwieźć do domu, i..ii wyzucił Mnie tutaj!
-Raykeea S mówi: Mhm...
-Raykeea. S mówi: Nie jesteś może głodna, Co? **wtem złapała dziewczynkę delikatnie pod pachę, siadając ją na murek**
-Haylee. H mówi: J..jestem baldzo baldzo głodnaaa... **zaburczało jej dosyć głośno w brzuchu, po tych słowach**.
-Raykeea. S mówi: Chodź, pójdziemy do Baru i zjesz sobie coś, dobrze? **wtem schyliła się lekko, aby dziewczynka mogła wejść jej na barana**
-Haylee. H mówi: **no to nie pewnie wszedła na barana od Raykeea. S, rozglądając się do okoła po okolicy**
-Raykeea. S mówi: Dobrze, to idziemy! *uśmiechneła się, zaśmiała się radośnie, idąc z malutką dziewczynką do baru, trzymie jej nogi jak malutka Haylee. H siedzi na jej baranie, aby nie spadła*
**PO WEJŚCIU DO BARU!** 
-Raykeea. S mówi: Co chcesz do jedzenia, malutka? - Jak masz na imię? - Jestem Raykeea, nie bój się. **schyliła się, tak aby dziewczynka mogła usiąść na kanapę, a przed nim stolik**
-Haylee. H: M..mam na imię Hay..Hay..Haylee. Mam 7 lat, obojętnie...jestem baldzo..baldzo głodna..
-Raykeea. S: Dobrze, malutka Haylee, ja jestem Raykeea. *poszła do kuchni, gdzie zaczeła przygotowywać dwie kanapaki wypchane, po czym nałożyła kanapki na talerzyk, idąc do malutkiej Haylee siadając koło niej, podała jej talerzyk z kanapkami**
-Haylee. H: Dz..dziękuje! *odebrała talerzyk z kanapkami na nim od Raykeea. S, położyła sobie na kolana, następnie przyłożyła sobie jedną kanapkę do ust, biorąc malutkie gryzy ponieważ nie ma za dużych ust, więc jadła to dosyć długo, po pewnym czasie zjadła obydwie kanapeczki wypchane czymś tam, następnie przetarła swoje usta ręką, podając Raykeea. S talerz, dodając do niej*
-Haylee. H: Dziękuje Raykeea!
-Raykeea S.: Proszę, malutka.
**SPĘDZIŁA TAK CAŁY WIECZÓR Z OSOBAMI Z LITTLE HAITI**

Użytkownik Reprezentant Grove edytował ten post 30/12/2015 - 13:43

• Do góry
    • 3

#260 Purrp — 25 30/12/2015 - 22:46

Purrp
  • Gracz

*
Popularny

ZEDn0cu.png

Kz1R4eN.jpg

scarface

7ux24tP.jpg

tF8YhP6.jpg

TQdMu9b.jpg

kc5vxCI.jpg

Użytkownik Purrp edytował ten post 30/12/2015 - 22:46

• Do góry
    • 4

#261 MixuuS — 0 30/12/2015 - 23:37

MixuuS
  • Gracz

*
Popularny

**znalezione urywki ustawki z karmery**

https://www.youtube.com/watch?v=3mkL824Ou8g

• Do góry
    • 6

#262 agiklo — 1752 31/12/2015 - 00:29

agiklo
  • Gracz

https://www.youtube.com/watch?v=FH5GLDaot_4

:>

• Do góry
    • 2

#263 YoungG — 3137 31/12/2015 - 01:40

YoungG
  • Gracz

https://www.youtube.com/watch?v=KvzemQPAIIo

Klimacik na //rap1 się kręci.

8BmWM8V.jpg

Clipboardimage2015-12-31012948.jpg

• Do góry
    • 1

#264 Piotrix — 901 31/12/2015 - 01:46

Piotrix
  • Gracz

*
Popularny

ZEDn0cu.png

https://www.youtube.com/watch?v=pMm07_5WKJ0

• Do góry
    • 3

#265 agiklo — 1752 31/12/2015 - 14:40

agiklo
  • Gracz

*
Popularny

S3AW7gj.png

PhiWX3l.png

RN8d6HQ.png

OtKDNj5.png

JG1ZKOQ.png

fXVZU4Z.png

• Do góry
    • 4

#266 Bluur — 1254 03/01/2016 - 00:21

Bluur
  • Gracz

*
Popularny

1.jpg
2.jpg
3.jpg

• Do góry
    • 7

#267 Acrez — 329 03/01/2016 - 00:26

Acrez
  • Gracz

*
Popularny

ZEDn0cu.png

aDvwJSu.jpg

r0DwYIE.jpg

5bJrvgi.jpg

• Do góry
    • 3

#268 YoungG — 3137 04/01/2016 - 20:43

YoungG
  • Gracz

*
Popularny

sa-mp-011.jpg

sa-mp-010.jpg

sa-mp-008.jpg

sa-mp-006.jpg

sa-mp-005.jpg

sa-mp-004.jpg

sa-mp-003.jpg

• Do góry
    • 7

#269 Mitis — 2265 05/01/2016 - 14:07

Mitis
  • Gracz

Gracie kulture zoe czy bardziej typowy gang, bo po ss'ach widzę bardziej typowy gang, mniej nastawiania na kulture. Ale nic Wam panny nie mówię, bo nie byłem i nie sprawdziałem, dlatego pytam :P 

• Do góry
    • 0

#270 YoungG — 3137 05/01/2016 - 14:09

YoungG
  • Gracz

Gracie kulture zoe czy bardziej typowy gang, bo po ss'ach widzę bardziej typowy gang, mniej nastawiania na kulture. Ale nic Wam panny nie mówię, bo nie byłem i nie sprawdziałem, dlatego pytam :P

Staramy się wprowadzać lekki oldschool dlatego skupiamy się jak najbardziej na kulturze. Nie wrzucamy wszystkich rytuałów i nawiązań. Jeżeli przejrzysz w dziale IC nasze tematy to na pewno poznasz, że nawiązujemy do Voodoo jak i samej kultury ZOE. Oczywiście nie można klepać i wałkować tego codziennie, bo każdemu znudziłoby się to. Myślę, że w odpowiedni sposób to robimy - łapaliśmy poprzez rytuały interakcje z innymi gangami także. :) - Stawiamy na Klimat, Kulturę i przede wszystkim zabawę aby czerpać przyjemność z gry. :)

• Do góry
    • 0

#271 Mitis — 2265 05/01/2016 - 14:12

Mitis
  • Gracz

Staramy się wprowadzać lekki oldschool dlatego skupiamy się jak najbardziej na kulturze. Nie wrzucamy wszystkich rytuałów i nawiązań. Jeżeli przejrzysz w dziale IC nasze tematy to na pewno poznasz, że nawiązujemy do Voodoo jak i samej kultury ZOE. Oczywiście nie można klepać i wałkować tego codziennie, bo każdemu znudziłoby się to. Myślę, że w odpowiedni sposób to robimy - łapaliśmy poprzez rytuały interakcje z innymi gangami także. :) - Stawiamy na Klimat, Kulturę i przede wszystkim zabawę aby czerpać przyjemność z gry. :)

Takiej odpowiedzi oczekiwałem i dzięki że normalnie to odebraliście :)  A korzystając jeszcze z okazji, chcę Wam powiedzieć że Zoe i Jamajke to dwa wrogie gangi xd dwie inne wyspy, coś w podobie bloods-crips  B)

• Do góry
    • 0

#272 YoungG — 3137 05/01/2016 - 14:15

YoungG
  • Gracz

*
Popularny

Takiej odpowiedzi oczekiwałem i dzięki że normalnie to odebraliście :)  A korzystając jeszcze z okazji, chcę Wam powiedzieć że Zoe i Jamajke to dwa wrogie gangi xd dwie inne wyspy, coś w podobie bloods-crips  B)

Wiesz, odbieram to jako grę. Nie wszystko musi być tak jak w realnym świecie, tak jak na przykład pierwszym sojusznikiem był gang Bloods, z którymi w grze mamy kosę. To samo można powiedzieć o Latynosach, ponieważ teraz nawet normalnie działają, a my odgrywamy nienawiść do innych ras. :) 

l_3f4c1c21a86892fb20b3826acc19f65e.jpg

• Do góry
    • 3

#273 Lorey — 300 05/01/2016 - 17:00

Lorey
  • Gracz

jlMVGn7.png

1PQb1Yi.jpg

ysmrQ9a.jpg

w3YmLaj.jpg

UzLSKAG.jpg

• Do góry
    • 2

#274 SieKiersoN — 1015 05/01/2016 - 17:08

SieKiersoN
  • Gracz

fajnie sie trzymacie, mam nadzieje ze do konca jeszcze daleko  ^_^

• Do góry
    • 1

#275 KOX KOX — 165 05/01/2016 - 18:06

KOX KOX
  • Gracz

*
Popularny

grajcie oby jak najdluzej

• Do góry
    • 3

#276 agiklo — 1752 05/01/2016 - 23:59

agiklo
  • Gracz

*
Popularny

ZEDn0cu.png

https://www.youtube.com/watch?v=E8uZMn0K2cM

EagDSW0.png

jNyHDMl.png

qF9bprw.png

W254aIS.png

P16C7td.png

• Do góry
    • 4

#277 Lorey — 300 06/01/2016 - 16:04

Lorey
  • Gracz

*
Popularny

jlMVGn7.png

sr4Qgqz.png

yWiCxvN.png

7bXAyuz.png

jKFITkw.png

LaVgysC.png

hLDxewI.png

• Do góry
    • 6

#278 pjk — 85 07/01/2016 - 20:21

pjk
  • Gracz

WjPMyiA.jpg

• Do góry
    • 2

#279 Krakus_ — 1200 08/01/2016 - 16:48

Krakus_
  • Gracz
Grajcie swoje, grajcie bo wam to bardzo dobrze wychodzi. Trzymajcie się jak najdłużej, pozdro. :)
  • Do góry
    • 0

#280 MiSd — 42 08/01/2016 - 18:16

MiSd
  • Gracz

*
Popularny

9K0nbRf.png

• Do góry
    • 6

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych