Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

..[G] ZOE POUND - Haitian Gangsters

• Zamknięty Temat jest zamknięty
721 odpowiedzi w tym temacie

#161 DestinY_ — 536 09/12/2015 - 19:15

DestinY_
  • Gracz

Nie skoczki tylko FANATYCY z czerwonej ULICY! Bloods nie ma, błąkają się... Bloods jest - Wracają! 

Tak samo jak Ty. Odzyskałeś już neta widzę.

• Do góry
    • 2

#162 Baszczyk — 3244 09/12/2015 - 20:20

Baszczyk
  • Zbanowani

Nie skoczki tylko FANATYCY z czerwonej ULICY! Bloods nie ma, błąkają się... Bloods jest - Wracają!

No niech wracają. Tylko żeby Zoe nie padło. ;)
  • Do góry
    • 0

#163 mad Valto — 166 09/12/2015 - 22:50

mad Valto
  • Gracz

*
Popularny

Skoczki. Jak uczestniczysz w jakiejś organizacji a przy najbliższej okazji zostawiasz całą ekipę i idziesz w pizdu, to jesteś zwykłym skoczkiem. Pozdrowienia dla Zoe, bez skoczków będzie wam się lepiej grało - przynajmniej wiecie kto jest kto, trzymajcie się.
  • Do góry
    • 5

#164 MAJU z JEFFERSON — 4543 09/12/2015 - 23:05

MAJU z JEFFERSON
  • Gracz

Skoczki wredne :/ Powodzenia z dalszą grą.

nikt nikogo na siłce nie zaciąga. 

Skoczki. Jak uczestniczysz w jakiejś organizacji a przy najbliższej okazji zostawiasz całą ekipę i idziesz w pizdu, to jesteś zwykłym skoczkiem. Pozdrowienia dla Zoe, bez skoczków będzie wam się lepiej grało - przynajmniej wiecie kto jest kto, trzymajcie się.

a kim Ty jesteś? nie zostawił CAŁEJ EKIPY, bo większość jest w bloods więc wrócił do ekipy z którą gra - odejście jak widać paru osób nic nie dało skoro grają dalej i nie narzekają. 

• Do góry
    • 0

#165 mad Valto — 166 09/12/2015 - 23:12

mad Valto
  • Gracz

*
Popularny

nikt nikogo na siłce nie zaciąga. 

a kim Ty jesteś? nie zostawił CAŁEJ EKIPY, bo większość jest w bloods więc wrócił do ekipy z którą gra - odejście jak widać paru osób nic nie dało skoro grają dalej i nie narzekają. 

Na pewno nie kimś, kto skacze po organizacjach bo nie było czegoś, co mu się podobało choć jak widać po temacie był jedną z wyżej postawioną osób w gangu. Gubisz się we własnych słowach ''większość jest w bloods'' ''odejście paru osób'' - to paru czy większość? Zostawił całą resztę osób z którymi grał, więc jest skoczkiem. Tak, wiem - dla Ciebie to nic nie znaczy, tak samo jak nijaczenie. Odbijaj i już nie cytuj, bo nie chce mi się z tobą rozmawiać, pięć.

Użytkownik mad Valto edytował ten post 09/12/2015 - 23:16

• Do góry
    • 4

#166 maczyk — 1254 09/12/2015 - 23:17

maczyk
  • Gracz

*
Popularny

Szacun dla tych, co nie odeszli.

• Do góry
    • 7

#167 Piotrix — 901 09/12/2015 - 23:19

Piotrix
  • Gracz

*
Popularny

Gramy nadal, nie poddajemy się - never.

• Do góry
    • 4

#168 maczyk — 1254 09/12/2015 - 23:19

maczyk
  • Gracz

O to chodzi. ; p

• Do góry
    • 2

#169 mad Valto — 166 09/12/2015 - 23:26

mad Valto
  • Gracz

Szanuję za to, props
  • Do góry
    • 1

#170 Dxminik — 244 10/12/2015 - 12:44

Dxminik
  • Gracz

tak bardzo się jaraliście, obiecaliście, że najdłużej to będziecie trzymać, będziecie się starać czuć klimat ZOE, ale jak wróciły bloodsy, to jednak się odechciało..

Ja propsuje bardziej, że nie zamknęli tego po tym jak odeszli.

Mały kryzys, ale za nich przyjdą inni, nie? :)

Użytkownik Dxminik edytował ten post 10/12/2015 - 12:43

• Do góry
    • 0

#171 YoungG — 3137 10/12/2015 - 12:53

YoungG
  • Gracz

tak bardzo się jaraliście, obiecaliście, że najdłużej to będziecie trzymać, będziecie się starać czuć klimat ZOE, ale jak wróciły bloodsy, to jednak się odechciało..
Ja propsuje bardziej, że nie zamknęli tego po tym jak odeszli.

Mały kryzys, ale za nich przyjdą inni, nie? :)

Jasne, że tak. Jeżeli jest klimat to nie ma sensu nawet tego zamykać. ;) Oczywiście gramy i ciągniemy to dalej.
  • Do góry
    • 0

#172 Dxminik — 244 10/12/2015 - 12:54

Dxminik
  • Gracz

Jasne, że tak. Jeżeli jest klimat to nie ma sensu nawet tego zamykać. ;) Oczywiście gramy i ciągniemy to dalej.

grajcie dalej, oby jak najdłużej, tylko tym razem uważajcie kogo do ekipy bierzecie :D

• Do góry
    • 1

#173 sog00d — 252 10/12/2015 - 15:37

sog00d
  • Gracz

*
Popularny

Przechodzimy lekki... mało powiedziane, dosyć duży kryzys - sporo osób odeszło, a aktywność jest niska, jednak nie ma co się smucić i załamywać - Ci, co grają, a nie odchodzą, doskonale wiedzą, jak jest nam dobrze w tym towarzystwie. Zmieniliśmy trochę nastawienie, teraz klimatem będzie jebać jeszcze bardziej, mimo, że jest nas mniej. Ci, którzy odeszli do Bloods, niech żałują - i to, że odeszli, nie zmienia faktu, że zostali Ci najlepsi - Ci, którym zależy, żeby utrzymać ten pieprzony syf i cisnąć dalej z klimatem. W Zoe gram od niedawna; zaledwie kilka dni, jednak nie żałuję - gra się cholernie miło, a mniejszy nacisk na DM sprawia, że aż chce się grać. Zapraszam wszystkich chętnych do pisania postów w temacie HP, nie bójcie się tej kultury - wszystko jest do ogarnięcia, uwierzcie. Bardzo chciałbym polecić ludzi, którzy to prowadzą, oraz którzy dalej cisną z tematem tak, jak i ja; tyle ode mnie, niedługo pojawią się kolejne ss'y - yo.

• Do góry
    • 7

#174 agiklo — 1752 10/12/2015 - 21:26

agiklo
  • Gracz

*
Popularny

3Bqn9Uo.png

ITWdYW4.png

X8rGUd3.png

oVuAKzs.png

pJ8P4jz.png

8iWnRnA.png

• Do góry
    • 7

#175 Acrez — 329 10/12/2015 - 22:55

Acrez
  • Gracz

*
Popularny

Nq4EUvI.png

ybGZpBg.jpg

SMasvT6.jpggLTQmc2.jpg

• Do góry
    • 7

#176 Bluur — 1254 10/12/2015 - 22:57

Bluur
  • Gracz

*
Popularny

Beznazwy-1.jpg

• Do góry
    • 8

#177 YoungG — 3137 11/12/2015 - 15:36

YoungG
  • Gracz

*
Popularny

TjIoCr5.png

** Gdy przypadkiem zauważysz poruszający się po torach pociąg, który prowadzi czarny maszynista i przyjrzysz się uważnie możesz spostrzec, iż na środkowym wagonie widnieje napis "ZOE POUND" w barwach niebiesko-czerwonych. Również gdy około godziny 21:00 przejeżdżałeś w pobliżu Idlewood mogłeś zauważyć grupkę czarnoskórych ludzi z przewiązanymi flagami Haiti na twarzach, która oczekuje przy przejeździe trzymając w dłonie puszki z farbą. Gdy pociąg zwolnił zaczęli w dość szybkim tempie wykonywać Graffiti na pociągu. Gdy skończyli wykonywać czynność udali się dość powolnym krokiem środkiem ulicy w kierunku Lil'Haiti. **

** Godzina 20:30 - South Department Police. / Czarnoskóra kobieta zatrzymuje się BF-400 pod komisariatem gdzie stoi ubrany w luźne ciuchy Haitańczyk, **

Ferrau V. - E'Yo! Uhh, w końcu. Myślałem, że będą mnie tam trzymać wieki. Dostałem przy okazji dwudziestkę, udusiłem jakieś białe ścierwo. Czaisz? Dali mi go do pieprzonej celi... MOJEJ CELI!
Laticia L. - Siemaneczko 'Young, nie zapomnieliśmy o tobie. Pha-ha, wszystko na Lil'Haiti jest w porządku Papo. ** Zaśmiała się po czym machnęła dłonią i poklepała po siedzeniu pasażera **
Ferrau V. - 'Kay! Zaraz się okaże, mam nadzieję że nie będę musiał nikomu upierdolić głowy. ** Podszedł do motocykla, następnie podpierając się oburącz wsiadł na siedzenie pasażera układając nogi na podnóżkach. **

** G

** Godzina 20:40 - Lil'Haiti(Grape Street). / Grupka Haitańczyków wykonuje swoje standardowe czynności. **

Ferrau V. - WHO IS KING ZOE'S!? ** Słychać w tle krzyki typu "ZOE POUND!" ** - W końcu na naszej świętej ziemii, niestety mam dla was przykrą wiadomość. Damnn, Sham'D wychodzi dopiero jutro. Nie wiem co ten czarnuch tam odpieprzył ale jest nieziemsko popierdolony, dostał konkretny wyrok.
Jakobe C. - Siemaneczko 'Young, jak leci? Straciliśmy wielu... ** Przerwał zdanie po czym wzdrygnął się i odchylił delikatnie do tyłu stackując "Z" **
Sammy L. - Papo, straciliśmy wielu żołnierzy. Mamy wiele strat, musimy je nadrobić.
Sidney W. - Oddali swoje życie za Lil'Haiti i... ** Potrząsnął flagą Haiti po czym opuścił głowę w dół dodając ** - Papa Legba pozwolił im spokojnie przejść w drugi świat, zaś piękna Maman Brigitte opiekuje się ich ciałami. Musimy iść do przodu, nie poddawać się.
Ferrau V. - Zawsze są ofiary. Nikt nie pozbędzie się nas szybko stąd, nadążacie? Musimy pokazać, że w 'Santos nadal jesteśmy! ** Ściągnął z ramienia torbę po czym ułożył na chodniku i dość szybkim ruchem prawej dłoni rozpiął śmiejąc się ** - Bierzcie puchy w łapy. CMON ZOE'S!

** Godzina 21:00 - Idlewood - Przejazd kolejowy. - W równej linii ustawieni mężczyźni oraz jedna kobieta, którzy trzymają w dłoniach puszki z farbą. **

Ferrau V. - To co, gotowi? Trzymajcie puchy, pamiętajcie. Tutaj pociąg zwalnia, każdy wie co ma robić!
Kelly H. - Jasne, lecimy z tym. Ayyy!
Francis S. - To będzie konkretne, taaa!

** Gdy pociąg przejeżdża grupa stojących ludzi zaczyna dość szybkimi ruchami malować linie na pociągu oraz wypełniać w kolorach czerwonym i niebieskim tworząc napis ZOE POUND. **

Clipboardimage2015-12-11150409.png

Clipboardimage2015-12-11145424.png

Clipboardimage2015-12-11145038.png

** W wieczornych wiadomościach możesz zauważyć transmisje podczas, której reporter opisuje całe zdarzenie zarejestrowane na kamerach z pobliskiego lokalu na ulicy Idlewood. **

Witam! Z tej strony reporter stacji telewizyjnej Los Santos San News! Dnia dzisiejszego mogliśmy zaobserwować absurdalne zachowanie ze strony mieszkańców South Central, którzy dopuścili się zbezczeszczenia państwowego mienia poprzez malowanie graffiti na pociągu, który porusza się po torach położonych w 'Santos. Prawdopodobnie sprawcami całego wydarzenia byli Haitańczycy zamieszkujący ulicę Grape Street potocznie nazywaną Little Haiti. Osoby te możemy rozpoznać przede wszystkim po bandanach z motywem flag Haiti oraz po niestosownym obnoszeniu się do białoskórych ludzi zamieszkujących pobliskie tereny. Jeżeli świadkowie tego zdarzenia są w stanie rozpoznać sprawców prosimy o poinformowanie władz miasta. Do zobaczenia, nadawał dla was XYZ.

aXcr208.jpg

• Do góry
    • 9

#178 sog00d — 252 12/12/2015 - 13:31

sog00d
  • Gracz

*
Popularny

Nq4EUvI.png

fUjpkQP.jpg

uJAqppB.jpg

Jj6CM0R.jpg

KxB4p6w.jpg
KSTu4Bq.jpg

QrjyY5f.jpg

dbFprmy.jpg

LUBatON.jpg

EN
D

• Do góry
    • 9

#179 Królik — 6979 12/12/2015 - 14:07

Królik
  • Gracz

Propsuje ssy. 

• Do góry
    • 0

#180 sog00d — 252 12/12/2015 - 14:57

sog00d
  • Gracz

Propsuje ssy. 

Wszyscy dbamy o to, żeby wszystko ładnie wyszło. ;)

• Do góry
    • 0

#181 Królik — 6979 12/12/2015 - 15:00

Królik
  • Gracz

Wszyscy dbamy o to, żeby wszystko ładnie wyszło. ;)

Wychodzi wam to. 

• Do góry
    • 0

#182 sog00d — 252 13/12/2015 - 16:17

sog00d
  • Gracz

*
Popularny

3Bqn9Uo.png

** Przechodząc przez Idlewood, możesz zauważyć nagiego czarnucha leżącego na ziemi, tuż obok stacji. Czarnuch jest cały obity, prawie, że ledwo żywy; krwawi, trzęsie się z zimna. **

** Niedziela, 13 grudnia, godzina 14:54 **

-David S.: Czyżby kolejny cwaniak, który chce mnie nabrać? Phaha! Przerabiałem większych aparatów niż Ty i wiesz co? Każdy z nich ze mną nie wygrał. I co masz mi teraz do powiedzenia, co?
-Nieznajomy mieszkaniec: Że zwyciężca jest tylko jeden i to jestem nim ja.

** David S. wysiadając z wozu, podbił do przestraszonego już czarnucha.
**

-Francis S.: Co Ty powiedziałeś do Bokora?!

-David S.: Nawet nie wiesz z kim zadarłeś jebany szczylu! Bracia, przekopcie go porządnie, bo on nawet nie zasługuje na to, bym tknął jego brudną duszę, pieprzony szczyl!

** Chwilę potem, każdy przejeżdżający w okolicach Lil'Haiti (Grape Street) mógł usłyszeć głośny krzyk, oraz dostrzec kopiących jednego z czarnuchów Haitańczyków. **

n6rASm4.jpg

RYNr5Ur.jpg

** Godzina 15:45, w okolicach Idlewood dało się usłyszeć ogromny warkot silnika Huntleya, oraz czarnuchów w flagach HAITI na twarzy; chwilę potem, wyrzuconego z bagażnika rozebranego czarnucha leżącego na ziemi. **

-Nieznajomy Mieszkaniec:  Zostawiasz mnie tu?!

-Francis S.: Jak będziesz gotów i przemyślisz, wróć na Lil'Haiti.

D62rFuK.jpg

** Samochód, w którym był przewożony czarnuch, odjechał z piskiem opon; lokalne kamery zarejestrowały całe zajście.

**

Użytkownik sog00d edytował ten post 13/12/2015 - 16:21

• Do góry
    • 8

#183 agiklo — 1752 13/12/2015 - 23:17

agiklo
  • Gracz

*
Popularny

ZEDn0cu.png

Jak widać świetnie sobie radzimy bez osób które odeszły. ;)

3Azuvwe.png

naKfmNS.png

A8MlHPN.png

zjyFKeN.png

CS6tk6W.png

Użytkownik Skipper_ edytował ten post 14/12/2015 - 09:55

• Do góry
    • 5

#184 Bluur — 1254 13/12/2015 - 23:41

Bluur
  • Gracz

*
Popularny

7Sxs2tk.png

sa-mp-207.jpg
sa-mp-209.jpg
sa-mp-198.png
sa-mp-204.png
sa-mp-206.png
sa-mp-225.png
sa-mp-231.png
sa-mp-234.png
sa-mp-2518b65d.png
sa-mp-259.pngsa-mp-276.png
Beznazwy-1.jpg
sa-mp-262.png
sa-mp-265.png
sa-mp-267.png
sa-mp-268.png
sa-mp-273.png

• Do góry
    • 6

#185 KSIĄŻE THUGINI — 2958 14/12/2015 - 17:18

KSIĄŻE THUGINI
  • Gracz

Jak tam Młody, kręci się?

• Do góry
    • 0

#186 sog00d — 252 14/12/2015 - 17:21

sog00d
  • Gracz

*
Popularny

7Sxs2tk.png

tJur6sX.jpg

VhRNiSN.jpg

h6QJBLK.jpg

jyCaQaJ.jpg

xLQm91N.jpg

OnbSV96.jpg

CDdv6lz.jpg

fDx4mUP.jpg

RCLVo9G.jpg

dHTXJHW.jpg

VcraLgw.jpg

Z4DnZ17.jpg

bhxqgKK.jpg

13Wcmgk.jpg

TDxOOFH.jpg

Yg21iVe.jpg

E
ND

• Do góry
    • 6

#187 YoungG — 3137 14/12/2015 - 17:24

YoungG
  • Gracz

Jak tam Młody, kręci się?

Kręci się elegancko. :D

• Do góry
    • 0

#188 Acrez — 329 15/12/2015 - 17:10

Acrez
  • Gracz

*
Popularny

7Sxs2tk.png

hxyjFUF.jpg

Vkr7P2b.jpgG9dSnBp.jpgzGwo0cq.jpgCsUKmVI.jpg

Użytkownik Acrez edytował ten post 15/12/2015 - 17:12

• Do góry
    • 4

#189 YoungG — 3137 15/12/2015 - 22:24

YoungG
  • Gracz

*
Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=vu_tvemD578

TjIoCr5.png

** Przechodząc przez Lil'Haiti możesz zauważyć Haitańczyków ustawionych w półkole z uniesionymi flagami w górę zaś w środku Kapłana odprawiającego rytuał przy ciele Kelly'ego - Moona, którego gdy około godziny 21:30 przejeżdżałeś autostradą biegnącą pod mostem Grape Street mogłeś zauważyć gdy wykonywał śmiertelny w skutkach skok z Bilboardu umiejscowionego wyżej. Całość odbywała się dłuższy czas zaś przed 22:00 ciało zostało oblane benzyną oraz spalone. **

dead.png

Ferrau V.: Myślałem, że nie w taki sposób zakończy się droga naszego żołnierza. Najwidoczniej był zbyt słaby aby bronić Lil'Haiti. Okazał pieprzoną słabość i sam się zapierdolił, uhh. ** Skinął na Sham'D **
** Ciało Moona zostało przeniesione przez Jakobe oraz Farela pod wielkie drzewo znajdujące się za budynkiem. **
Francis S.: O-on chciał, żebym... Żebym go zabił.
David S.: Życie jest już tak ułożone Papo, taki los zgotował mu Ogoun za pośrednictwem Papa Legby, nie zdał egzaminu przed Zoe Pound. ** Stackuje "Z"*
** David S. wyjął z kieszeni pudełko, które położył na ziemii, ściagnął z czoła flagę Haiti, rozłożył ją przed ciałem martwego, z pudełka wygrzebał mączkę, którą rozsypał na fladze, formując z niej klucz - symbol Papa Legby wyciągnął kilka świeczek, które porozstawiał wokół ciała Kelly'iego, następnie za pomocą zapałek je podpalił, z kieszeni wygrzebał obrazek z wizerunkiem św. Piotra i położył go na fladze wykonując znak krzyża i wystackował "Z". **

Sammy L.: One mo' Zoe to go. **Smarknął dość głośno kinolem, następnie dodał ** - Za wcześnie.

** Ferrau V.  również wykonał znak krzyża po czym zastackował w stronę martwego Moona "Z". **
David S. krzyczy: Unieście flagi ku górze, Zoe's!!
Terrell E.: Uhh. ** Łapiąc za zawieszoną na szyi flagę HAITI zdjął ją i uniósł w górze tym samym spuszczając głowę w dół **
** Francis S. cały roztrzęsiony, odwiązał flagę z twarzy, po chwili przewiązując ją wokół nadgarstka; z ledwością uniósł ją ku górze. **
** Jakobe C. Rozwiązał swoją flagę Haiti z czoła następnie złapał ją jedną reką i uniósł ku górze. **
** Sammy L. zdjął z głowy flagę owiniętą na czole, wyciągając ją następnie do góry. **
David S.: Atribon-Legba, usuń dla mnie zaporę, Ojcze Legba usuń zaporę, abym mógł przejść. Kiedy wrócę, powitam LOA .Wudu Legba, usuń dla mnie zaporę, żebym mógł wrócić. Kiedy wrócę, podziękuję Loa! Amm. ** Rozejrzał się po pozostałych, skinął na ciało, mówiąc** - Bracia! Spotykamy się dzisiaj aby pożegnać po raz ostatni naszego żołnierza, byłego żołnierza Zoe's. Poniósł śmierć jaką miał ponieść, być może nie był w pełni gotowy do walki dla Zoe. Jednak należy mu się szacunek, był jednym z Nas, a o jego losie zdecydował Papa Legba. To jego decyzją było, kiedy odejdzie z Świata, który stworzył Damballah'. Wielu Braciom będzie go brakować, niektórym mniej, niektórym więcej, eehm... Każdy z nas przecież nie chciał jego odejścia, jednak wszystko toczy się nadal, a Moon' przechodzi przez bramę Papa Legby, dlatego też ten rytuał poświęcamy właśnie niemu. Prośmy go o to aby wskazał naszemu Bratu właściwą drogę i wynagrodził mu to, co uczynił dla Little Haiti i Zoe. Złożymy go w ofierze, ponieważ jednak był dobrym człowiekiem i myślę, że w czasie jego żywotu postępował! Zgodnie z Voodoo. Ofiara z niego powinna dać Rodzinie wiele pozytywnych mocy i sił. Tymczasem Zoe's, powtarzajcie! Wy młodzi też.
** Wszyscy zgromadzeni wykrzyczeli słowa ** - WIELKI PAPA LEGBO, PRZYJMIJ NASZEGO ŻOŁNIERZA W SWOJE PROGI I DAJ MU WIECZNY ODPOCZYNEK, WSKAŻ MU WŁAŚCIWĄ DROGĘ!
** Luc H. podbił zasmarkany, wydmuchał nos w husteczkę, widząć poczynania czarnuchów, odwiązał sobie flagę z włosów, uniósł do góry. **
** Eddy C. wpatrzony w jeden punkt, nerwowo poprawia czapkę po czym spuszcza głowę w dół. **

David S.: Okej, dziękuje Wam. **Wystackował 'Z', pobłogosławił wiernych znakiem krzyża, mówiąc** Ktoś może by chciał powiedzieć kilka słów o Mooni'ie? ** Spojrzał na zgromadzonych ** - Proszę Papo.

Ferrau V.: Moon był jednym z naszych braci ZOE'S! Jestem pewny, że oddałby swoje życie za naszą flagę i Lil'Haiti jednak zagubił się gdzieś po drodze i poddał swoim słabościom odchodząc na drugą stronę. Jedni go kochali, drudzy nienawidzili. - Był pieprzonym psycholem i skurwielem. Niech spoczywa w spokoju, zaś LOA niech przyjmą go przez strzeżoną bramę.

** Sammy L. Zawiązał flagę Haiti spowrotem na czole, wlepiając wzrok w ziemię, wsłuchując się z uwagą w słowa Papy. **

David S.: Dziękuję Young' ** Przerzucił wzrok ponownie na czarnuchów. ** - Ktoś jeszcze?
Sammy L.: Chciałem powiedzieć tylko, że pamiętam dzień, w którym Moon' przyszedł na Lil'Haiti. Wyglądał jak zagubiony człowiek, jednak... Parę dni później, widziałem w nim tylko żołnierza ZOE - który oddałby wszystko za to miejsce, i za naszą Rodzinę. Za wcześnie odszedł i mam nadzieję, że LOA przyjmą go do siebie z otwartymi rękoma.
David S.: Dzięki Feral' ** wystackował 'Z', dodał ** Dobrze Zoe's, pora na to aby oddać ciało byłego Zoe'a, w ręce Papa Legby i Ogoun'a! 
** Sammy L. Wchodząc spowrotem na swoje miejsce, zastackował "Z", wlepiając następnie wzrok w ciało Kell'yego. ** 
** Eddy C. spogląda na jego ciało, po czym kręci głową na boki i odchodzi powolnym krokiem zatrzymując się spojrzał ostatni raz na jego ciało, po czym zerknął w niebo. **
** David S. podbił do drzewa, następnie szukając w nim pewnej luki przy ziemii, sięgnął do niej, wyciągnął bęben, który postawił koło "ołtarzyka". **
David S.: Papo, będę potrzebować Twojej pomocy!
Ferrau V.: Oczywiście Sham'D. ** Podszedł do niego pewnym krokiem, po czym dość blisko zatrzymał się przed nim i spojrzał na niego **
David S.: Czy będziesz mógł w stanie grać na o to, tym sprzęcie, gdy ja będę składać ciało Moon'a w ofierze? ** Spojrzał na niego, wskazał na bęben. **
Ferrau V.: Oczywiście Kapłanie. ** Podszedł do bębna, następnie chwycił go w dłonie jednocześnie przewieszając go przez ramię. Po chwili spojrzał na Haitańczyków oraz Sham'D i zaczął delikatnie uderzać w niego bujając się na boki. **
David S.: Dziękuję Ci Papo ** Poklepał go po ramieniu, obrócił się w kierunku ciała, kolejno z pudełka wyciągnął malutką buteleczkę z benzyną oraz zapalniczkę, z symbolami LOA narysowanej na niej. **
** Luc H. słysząc dźwięk bębna, zamknął momentalnie oczy i ze spuszczoną głową, zaczął bujać się w rytm uderzeń. **
David S.: Składamy Ci Papa Legbo i Ogoun'ie ciało naszego żołnierza Zoe Pound'! Przeprowadź go Wielki Legbo przez swoją bramę. Niech trafi do lepszego świata, a Tobie Ogoun'ie składamy dzięki za to, że podarowałeś nam tego śmiertelnika i że mógł On walczyć w szeregach Zoe Pound, składając tą ofiarę prosimy Cię o zesłanie swoich wielkich mocy i sił na naszą Świętą Ziemię oraz I zesłanie złych sił na tych, którzy obrażają wielkość Twoją i Loa! ZOE POUND, W IMIĘ LOA! ** Wystackował 'Z', ponownie sięgnął do mączki, wybierając odrobinkę niej i schylając się do ciała Moon'a, ułożył z niej znak krzyża na wysokości jego czoła, zaś na prawej piersi ułożył z mączki literę 'Z', chwycił za buteleczkę z benzyną, polał ją ciało Kelly'iego, odstawił ją na bok i sięgając po zapalniczkę, przystawił ją do części ciała zalanej paliwkiem, powiedzmy ręka odpalił ogień. **
** Pojawił się mały płomień, po chwili całe ciało Kelly'iego zaczyna się ładnie i powoli spalać dużym ogniem. **
Ferrau V. krzyczy: WE ARE MUTHAFUCKIN WARRIORS!
David S.: Bracia, ciało Moon'a jest w rękach Ogoun'a i Papa Legby. Dziękujmy im, rytuał przeszedł pomyślnie! Na Little Haiti i jego mieszkańców spadnie dobra moc i szczęście! Dziękuje Wam za przybycie!  ** Wykonał znak krzyża,
pobłogosławił wiernych. **

Untitled-7.png

((#KLIMAT))

• Do góry
    • 10

#190 McGripp — 118 16/12/2015 - 01:07

McGripp
  • Gracz

Klimat to się was trzyma, rytułał na wysokim poziomie - powodzenia dalej!

• Do góry
    • 1

#191 Acrez — 329 17/12/2015 - 16:54

Acrez
  • Gracz

*
Popularny

7Sxs2tk.png

cRmz8YR.jpg

u1xAi4t.jpg

SObd1Kb.jpg

• Do góry
    • 3

#192 YoungG — 3137 17/12/2015 - 21:58

YoungG
  • Gracz

*
Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=x_eqTFtD-9w&feature=youtu.be

• Do góry
    • 4

#193 YoungG — 3137 18/12/2015 - 07:59

YoungG
  • Gracz

Jak tam się gra młody, stary przyjacielu?

Elegancko. ;)
  • Do góry
    • 0

#194 Don Cenarius — 1314 18/12/2015 - 17:11

Don Cenarius
  • Gracz

*
Popularny

3Bqn9Uo.png

**W nocy z dnia 17 na 18 grudnia w okolicach Carson Street mogłeś usłyszeć dźwięki kogutów radiowozów jak i pogotowia ratunkowego. Policja przez dłuższy czas była na miejscu, spisując zeznania poszczególnych przechodniów, jak i pytając osób mieszkających obok domu pewnego białego mężczyzny, co się stało i czy ich sąsiad miał jakiś wrogów. Mogłeś również zobaczyć jak pogotowie na noszach niesie strasznie pobitego i rannego białego mężczyznę, nie wiadomo czy przeżyje**

P2lui7j.png

LiXr37i.png

1min8uM.png

mO29gIK.png

LaekzrM.png

jMy5VQl.png

ly9Lbr5.png

Tt2CvTa.png

wK3ntKC.png

XJTcUgE.png

DJM05Fv.png

ELhkUWZ.png

GKmENe5.png

p2NZTa4.png

B3VPQJx.png

ccfvmll.png

lAvcn6I.png

2otRyMS.png

HkK0j46.png

OxxBw5s.png

2JdmC0i.png

HGLlYtt.png

sjNttfG.png

• Do góry
    • 3

#195 Hexu — 1375 19/12/2015 - 13:43

Hexu
  • Gracz

Widziałem niezła ekipa, zmieniliście nicki duty na fioletowy? Ale trzymajcie to jak najdłużej. 

• Do góry
    • 0

#196 agiklo — 1752 19/12/2015 - 13:53

agiklo
  • Gracz

Widziałem niezła ekipa, zmieniliście nicki duty na fioletowy? Ale trzymajcie to jak najdłużej. 

Zmieniliśmy, poprzedni kolor za bardzo przypominał LSPD - zresztą za dużo ekip na niebieski kolorek. Fioletowego jest mało, prawie wcale więc wydaje nam się że idealnie dobrane. ;)

• Do góry
    • 0

#197 Confessor Paletress — -21 19/12/2015 - 14:19

Confessor Paletress
  • Gracz

fajnie gracie podoba mi sie

• Do góry
    • 0

#198 Piotrix — 901 19/12/2015 - 14:34

Piotrix
  • Gracz

fajnie gracie podoba mi sie

Dzięki, staramy się jak najbardziej. Za kilka dni minie miesiąc naszej gry, więc jest elegancko.

• Do góry
    • 0

#199 vxnewood — 83 19/12/2015 - 17:22

vxnewood
  • Gracz

powo tam!

• Do góry
    • 2

#200 B0UNTY — 23 19/12/2015 - 18:29

B0UNTY
  • Gracz

fajna organizacja, pograłbym :)