Nie skoczki tylko FANATYCY z czerwonej ULICY! Bloods nie ma, błąkają się... Bloods jest - Wracają!
Tak samo jak Ty. Odzyskałeś już neta widzę.
Nie skoczki tylko FANATYCY z czerwonej ULICY! Bloods nie ma, błąkają się... Bloods jest - Wracają!
Tak samo jak Ty. Odzyskałeś już neta widzę.
No niech wracają. Tylko żeby Zoe nie padło.Nie skoczki tylko FANATYCY z czerwonej ULICY! Bloods nie ma, błąkają się... Bloods jest - Wracają!

Popularny
Skoczki. Jak uczestniczysz w jakiejś organizacji a przy najbliższej okazji zostawiasz całą ekipę i idziesz w pizdu, to jesteś zwykłym skoczkiem. Pozdrowienia dla Zoe, bez skoczków będzie wam się lepiej grało - przynajmniej wiecie kto jest kto, trzymajcie się.Nie skoczki tylko FANATYCY z czerwonej ULICY! Bloods nie ma, błąkają się... Bloods jest - Wracają!
Skoczki wredne :/ Powodzenia z dalszą grą.
nikt nikogo na siłce nie zaciąga.
Skoczki. Jak uczestniczysz w jakiejś organizacji a przy najbliższej okazji zostawiasz całą ekipę i idziesz w pizdu, to jesteś zwykłym skoczkiem. Pozdrowienia dla Zoe, bez skoczków będzie wam się lepiej grało - przynajmniej wiecie kto jest kto, trzymajcie się.
a kim Ty jesteś? nie zostawił CAŁEJ EKIPY, bo większość jest w bloods więc wrócił do ekipy z którą gra - odejście jak widać paru osób nic nie dało skoro grają dalej i nie narzekają.

Popularny
nikt nikogo na siłce nie zaciąga.
a kim Ty jesteś? nie zostawił CAŁEJ EKIPY, bo większość jest w bloods więc wrócił do ekipy z którą gra - odejście jak widać paru osób nic nie dało skoro grają dalej i nie narzekają.
Na pewno nie kimś, kto skacze po organizacjach bo nie było czegoś, co mu się podobało choć jak widać po temacie był jedną z wyżej postawioną osób w gangu. Gubisz się we własnych słowach ''większość jest w bloods'' ''odejście paru osób'' - to paru czy większość? Zostawił całą resztę osób z którymi grał, więc jest skoczkiem. Tak, wiem - dla Ciebie to nic nie znaczy, tak samo jak nijaczenie. Odbijaj i już nie cytuj, bo nie chce mi się z tobą rozmawiać, pięć.
Użytkownik mad Valto edytował ten post 09/12/2015 - 23:16

Popularny
Szacun dla tych, co nie odeszli.

Popularny
Gramy nadal, nie poddajemy się - never.
O to chodzi. ; p
tak bardzo się jaraliście, obiecaliście, że najdłużej to będziecie trzymać, będziecie się starać czuć klimat ZOE, ale jak wróciły bloodsy, to jednak się odechciało..
Ja propsuje bardziej, że nie zamknęli tego po tym jak odeszli.
Mały kryzys, ale za nich przyjdą inni, nie?
Użytkownik Dxminik edytował ten post 10/12/2015 - 12:43
tak bardzo się jaraliście, obiecaliście, że najdłużej to będziecie trzymać, będziecie się starać czuć klimat ZOE, ale jak wróciły bloodsy, to jednak się odechciało..
Ja propsuje bardziej, że nie zamknęli tego po tym jak odeszli.
Mały kryzys, ale za nich przyjdą inni, nie?
Jasne, że tak. Jeżeli jest klimat to nie ma sensu nawet tego zamykać.
Oczywiście gramy i ciągniemy to dalej.
grajcie dalej, oby jak najdłużej, tylko tym razem uważajcie kogo do ekipy bierzecie

Popularny
Przechodzimy lekki... mało powiedziane, dosyć duży kryzys - sporo osób odeszło, a aktywność jest niska, jednak nie ma co się smucić i załamywać - Ci, co grają, a nie odchodzą, doskonale wiedzą, jak jest nam dobrze w tym towarzystwie. Zmieniliśmy trochę nastawienie, teraz klimatem będzie jebać jeszcze bardziej, mimo, że jest nas mniej. Ci, którzy odeszli do Bloods, niech żałują - i to, że odeszli, nie zmienia faktu, że zostali Ci najlepsi - Ci, którym zależy, żeby utrzymać ten pieprzony syf i cisnąć dalej z klimatem. W Zoe gram od niedawna; zaledwie kilka dni, jednak nie żałuję - gra się cholernie miło, a mniejszy nacisk na DM sprawia, że aż chce się grać. Zapraszam wszystkich chętnych do pisania postów w temacie HP, nie bójcie się tej kultury - wszystko jest do ogarnięcia, uwierzcie. Bardzo chciałbym polecić ludzi, którzy to prowadzą, oraz którzy dalej cisną z tematem tak, jak i ja; tyle ode mnie, niedługo pojawią się kolejne ss'y - yo.

Popularny

Popularny

Popularny

Popularny

** Gdy przypadkiem zauważysz poruszający się po torach pociąg, który prowadzi czarny maszynista i przyjrzysz się uważnie możesz spostrzec, iż na środkowym wagonie widnieje napis "ZOE POUND" w barwach niebiesko-czerwonych. Również gdy około godziny 21:00 przejeżdżałeś w pobliżu Idlewood mogłeś zauważyć grupkę czarnoskórych ludzi z przewiązanymi flagami Haiti na twarzach, która oczekuje przy przejeździe trzymając w dłonie puszki z farbą. Gdy pociąg zwolnił zaczęli w dość szybkim tempie wykonywać Graffiti na pociągu. Gdy skończyli wykonywać czynność udali się dość powolnym krokiem środkiem ulicy w kierunku Lil'Haiti. **
** Godzina 20:30 - South Department Police. / Czarnoskóra kobieta zatrzymuje się BF-400 pod komisariatem gdzie stoi ubrany w luźne ciuchy Haitańczyk, **
Ferrau V. - E'Yo! Uhh, w końcu. Myślałem, że będą mnie tam trzymać wieki. Dostałem przy okazji dwudziestkę, udusiłem jakieś białe ścierwo. Czaisz? Dali mi go do pieprzonej celi... MOJEJ CELI!
Laticia L. - Siemaneczko 'Young, nie zapomnieliśmy o tobie. Pha-ha, wszystko na Lil'Haiti jest w porządku Papo. ** Zaśmiała się po czym machnęła dłonią i poklepała po siedzeniu pasażera **
Ferrau V. - 'Kay! Zaraz się okaże, mam nadzieję że nie będę musiał nikomu upierdolić głowy. ** Podszedł do motocykla, następnie podpierając się oburącz wsiadł na siedzenie pasażera układając nogi na podnóżkach. **
** G
** Godzina 20:40 - Lil'Haiti(Grape Street). / Grupka Haitańczyków wykonuje swoje standardowe czynności. **
Ferrau V. - WHO IS KING ZOE'S!? ** Słychać w tle krzyki typu "ZOE POUND!" ** - W końcu na naszej świętej ziemii, niestety mam dla was przykrą wiadomość. Damnn, Sham'D wychodzi dopiero jutro. Nie wiem co ten czarnuch tam odpieprzył ale jest nieziemsko popierdolony, dostał konkretny wyrok.
Jakobe C. - Siemaneczko 'Young, jak leci? Straciliśmy wielu... ** Przerwał zdanie po czym wzdrygnął się i odchylił delikatnie do tyłu stackując "Z" **
Sammy L. - Papo, straciliśmy wielu żołnierzy. Mamy wiele strat, musimy je nadrobić.
Sidney W. - Oddali swoje życie za Lil'Haiti i... ** Potrząsnął flagą Haiti po czym opuścił głowę w dół dodając ** - Papa Legba pozwolił im spokojnie przejść w drugi świat, zaś piękna Maman Brigitte opiekuje się ich ciałami. Musimy iść do przodu, nie poddawać się.
Ferrau V. - Zawsze są ofiary. Nikt nie pozbędzie się nas szybko stąd, nadążacie? Musimy pokazać, że w 'Santos nadal jesteśmy! ** Ściągnął z ramienia torbę po czym ułożył na chodniku i dość szybkim ruchem prawej dłoni rozpiął śmiejąc się ** - Bierzcie puchy w łapy. CMON ZOE'S!
** Godzina 21:00 - Idlewood - Przejazd kolejowy. - W równej linii ustawieni mężczyźni oraz jedna kobieta, którzy trzymają w dłoniach puszki z farbą. **
Ferrau V. - To co, gotowi? Trzymajcie puchy, pamiętajcie. Tutaj pociąg zwalnia, każdy wie co ma robić!
Kelly H. - Jasne, lecimy z tym. Ayyy!
Francis S. - To będzie konkretne, taaa!
** Gdy pociąg przejeżdża grupa stojących ludzi zaczyna dość szybkimi ruchami malować linie na pociągu oraz wypełniać w kolorach czerwonym i niebieskim tworząc napis ZOE POUND. **

** W wieczornych wiadomościach możesz zauważyć transmisje podczas, której reporter opisuje całe zdarzenie zarejestrowane na kamerach z pobliskiego lokalu na ulicy Idlewood. **
Witam! Z tej strony reporter stacji telewizyjnej Los Santos San News! Dnia dzisiejszego mogliśmy zaobserwować absurdalne zachowanie ze strony mieszkańców South Central, którzy dopuścili się zbezczeszczenia państwowego mienia poprzez malowanie graffiti na pociągu, który porusza się po torach położonych w 'Santos. Prawdopodobnie sprawcami całego wydarzenia byli Haitańczycy zamieszkujący ulicę Grape Street potocznie nazywaną Little Haiti. Osoby te możemy rozpoznać przede wszystkim po bandanach z motywem flag Haiti oraz po niestosownym obnoszeniu się do białoskórych ludzi zamieszkujących pobliskie tereny. Jeżeli świadkowie tego zdarzenia są w stanie rozpoznać sprawców prosimy o poinformowanie władz miasta. Do zobaczenia, nadawał dla was XYZ.

Popularny

END
Propsuje ssy.
Propsuje ssy.
Wszyscy dbamy o to, żeby wszystko ładnie wyszło.
Wszyscy dbamy o to, żeby wszystko ładnie wyszło.
Wychodzi wam to.

Popularny

** Przechodząc przez Idlewood, możesz zauważyć nagiego czarnucha leżącego na ziemi, tuż obok stacji. Czarnuch jest cały obity, prawie, że ledwo żywy; krwawi, trzęsie się z zimna. **
** Niedziela, 13 grudnia, godzina 14:54 **
** David S. wysiadając z wozu, podbił do przestraszonego już czarnucha.
**
** Chwilę potem, każdy przejeżdżający w okolicach Lil'Haiti (Grape Street) mógł usłyszeć głośny krzyk, oraz dostrzec kopiących jednego z czarnuchów Haitańczyków. **

** Godzina 15:45, w okolicach Idlewood dało się usłyszeć ogromny warkot silnika Huntleya, oraz czarnuchów w flagach HAITI na twarzy; chwilę potem, wyrzuconego z bagażnika rozebranego czarnucha leżącego na ziemi. **
** Samochód, w którym był przewożony czarnuch, odjechał z piskiem opon; lokalne kamery zarejestrowały całe zajście.
**
Użytkownik sog00d edytował ten post 13/12/2015 - 16:21

Popularny

Jak widać świetnie sobie radzimy bez osób które odeszły.

Użytkownik Skipper_ edytował ten post 14/12/2015 - 09:55

Popularny

Jak tam Młody, kręci się?

Popularny

END
Jak tam Młody, kręci się?
Kręci się elegancko.

Popularny

Użytkownik Acrez edytował ten post 15/12/2015 - 17:12

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=vu_tvemD578

** Przechodząc przez Lil'Haiti możesz zauważyć Haitańczyków ustawionych w półkole z uniesionymi flagami w górę zaś w środku Kapłana odprawiającego rytuał przy ciele Kelly'ego - Moona, którego gdy około godziny 21:30 przejeżdżałeś autostradą biegnącą pod mostem Grape Street mogłeś zauważyć gdy wykonywał śmiertelny w skutkach skok z Bilboardu umiejscowionego wyżej. Całość odbywała się dłuższy czas zaś przed 22:00 ciało zostało oblane benzyną oraz spalone. **

Sammy L.: One mo' Zoe to go. **Smarknął dość głośno kinolem, następnie dodał ** - Za wcześnie.
David S.: Okej, dziękuje Wam. **Wystackował 'Z', pobłogosławił wiernych znakiem krzyża, mówiąc** Ktoś może by chciał powiedzieć kilka słów o Mooni'ie? ** Spojrzał na zgromadzonych ** - Proszę Papo.
Ferrau V.: Moon był jednym z naszych braci ZOE'S! Jestem pewny, że oddałby swoje życie za naszą flagę i Lil'Haiti jednak zagubił się gdzieś po drodze i poddał swoim słabościom odchodząc na drugą stronę. Jedni go kochali, drudzy nienawidzili. - Był pieprzonym psycholem i skurwielem. Niech spoczywa w spokoju, zaś LOA niech przyjmą go przez strzeżoną bramę.
** Sammy L. Zawiązał flagę Haiti spowrotem na czole, wlepiając wzrok w ziemię, wsłuchując się z uwagą w słowa Papy. **

((#KLIMAT))
Klimat to się was trzyma, rytułał na wysokim poziomie - powodzenia dalej!

Popularny

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=x_eqTFtD-9w&feature=youtu.be
Jak tam się gra młody, stary przyjacielu?

Popularny

**W nocy z dnia 17 na 18 grudnia w okolicach Carson Street mogłeś usłyszeć dźwięki kogutów radiowozów jak i pogotowia ratunkowego. Policja przez dłuższy czas była na miejscu, spisując zeznania poszczególnych przechodniów, jak i pytając osób mieszkających obok domu pewnego białego mężczyzny, co się stało i czy ich sąsiad miał jakiś wrogów. Mogłeś również zobaczyć jak pogotowie na noszach niesie strasznie pobitego i rannego białego mężczyznę, nie wiadomo czy przeżyje**

Widziałem niezła ekipa, zmieniliście nicki duty na fioletowy? Ale trzymajcie to jak najdłużej.
Widziałem niezła ekipa, zmieniliście nicki duty na fioletowy? Ale trzymajcie to jak najdłużej.
Zmieniliśmy, poprzedni kolor za bardzo przypominał LSPD - zresztą za dużo ekip na niebieski kolorek. Fioletowego jest mało, prawie wcale więc wydaje nam się że idealnie dobrane.
fajnie gracie podoba mi sie
fajnie gracie podoba mi sie
Dzięki, staramy się jak najbardziej. Za kilka dni minie miesiąc naszej gry, więc jest elegancko.
powo tam!
fajna organizacja, pograłbym
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych