Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

..[G] ZOE POUND - Haitian Gangsters

• Zamknięty Temat jest zamknięty
721 odpowiedzi w tym temacie

#321 LavenderTree — 126 15/01/2016 - 23:39

LavenderTree
  • Gracz

Powodzenia! Temat świetny. 

• Do góry
    • 0

#322 gelka — 438 15/01/2016 - 23:45

gelka
  • Gracz

babi & grubson miszczami parkietu

• Do góry
    • 0

#323 Piotrix — 901 15/01/2016 - 23:53

Piotrix
  • Gracz

babi & grubson miszczami parkietu

Sham'D i Tisha' to wymiatają bardziej.

• Do góry
    • 2

#324 Acrez — 329 16/01/2016 - 00:16

Acrez
  • Gracz

*
Popularny

ZEDn0cu.png

LF6BsOP.jpg

zPfyyXA.jpg

15ggDX3.jpg

EkcKH0D.jpg

b1ixHb3.jpg

• Do góry
    • 5

#325 Grruby — 105 16/01/2016 - 00:28

Grruby
  • Gracz

Ahh, jak miło popatrzeć na Grubaska i Babi!  :wub:

• Do góry
    • 0

#326 gelka — 438 16/01/2016 - 10:24

gelka
  • Gracz

miłość! ♥

• Do góry
    • 1

#327 Acrez — 329 17/01/2016 - 00:37

Acrez
  • Gracz

*
Popularny

ZEDn0cu.png

Ain't no party... like a ZOE party!

gspV1JV.jpg

OfQSLtn.jpg

wsrkG33.jpg

i jeszcze after party.

bLTtRPb.jpg

• Do góry
    • 8

#328 KOX KOX — 165 17/01/2016 - 10:50

KOX KOX
  • Gracz

*
Popularny

fajnie ze dalej gracie
  • Do góry
    • 3

#329 Piotrix — 901 17/01/2016 - 13:53

Piotrix
  • Gracz

*
Popularny

ZEDn0cu.png
**Przychodząc późnym wieczorem w okolice Grape Street, mogłeś zauważyć grupkę czarnoskórych, ustawioną w półokręgu. W środków z nich zaś znajduje się kapłan odprawiający rytuał. Większość zebranych posiada na sobie symbole dotyczące funkcjonującego w tych rejonach gangu - Zoe Pound. Rytuał ten był pogrzebem poległego członka ww. gangu - Sammy'iego "Feral'a" Lavelle.**

TaGWOLl.png

**Grape Street, 6 stycznia 2015 r. godzina 21:22**

David S.: DOBRA ZOE'S I MŁODZI! CZAS POŻEGNAĆ NASZEGO ŻOŁNIERZA, ZEBRAĆ SIĘ WOKÓŁ MNIE!!

**Wierni wykonali polecenie Bokora (David'a)**

Ferrau V.: Każda osoba, która zrobi cokolwiek co jest niestosowne. - Zabiję, poćwiartuję i wypierdolę stąd jako ścierwo.
David S.: Jeżeli któryś szczyl mi przeszkodzi, będzie mu odpierdalać szajba - zabiję jak najgorszy psychol, zrozumiano?!
William A.: Yep!

**William gdy wypowiedział swe słowa, opuścił wzrok w ziemię**

Jayce W.: Tak!

Ferrau V.: Bokorze, zrób wszystko aby lepiej mu było po drugiej stronie.

David S.: Będę się starać, dlatego potrzebuję odpowiedniego podejścia od Was **rozejrzał się po zgromadzonych, rzekł** Flagi w górę Zoe's!

**Członkowie Zoe Pound zdjęli z siebie swoje flagi Haiti, unieśli w górę**

**David S. rozpiął suwak swej kurtki, po czym wyciągnął zza niej swe pudełko, położył je na śniegu, następnie swoją flagę, którą wcześniej trzymał w dłoni, rozłożył na śniegu, schylił się do pudełka i je otworzył. Wyciągnął z niego okrągłe, drewniane, o wiele mniejsze pudełeczko, w którym znajduje się kapłańska mączka, wziął jej odpowiednią ilość w rękę, po czym zaczął tworzyć z niej symbol PAPA LEGBY, na wcześniej rozłożonej fladze Haiti**

Sidney W.: Dobra... **Wziął wdech, machnął ślepo dłońmi na bok** Czas się wziąść w garść **Przetarł usta dłonią, wstaje na nogi, lekko się chwiejąc - następnie próbuje iść w strone czarnuchów, starając się robić to jak najnormalniej. Nic nie mówiąc spogląda na czarnuchów, widząc co robią wyjmuje swoją flagę z kieszeni - zawiązuje na nadgarstek**

David S.: Ehh **Pokręcił głową na boki, podczas tworzenia symbolu, następnie powyciągał z dużego pudełka kilka świeczek, które porozstawiał wokół flagi, wyciągnął z kieszeni zapalniczkę i podpalał je wszystkie**

**Uklękł przed utworzonym ołtarzem, wykonał znak krzyża i rozpoczął modlitwę**

Atribon-Legba, usuń dla mnie zaporę, Ojcze Legba usuń zaporę, abym mógł przejść. Kiedy wrócę, powitam Loa.

Wudu Legba, usuń dla mnie zaporę, żebym mógł wrócić. Kiedy wrócę, podziękuję Loa!

**Wstał i wzrok skierował na wiernych**

David S.: Bracia i Siostry! Dzisiejszy dzień stał się tym nieszczęśliwy dla Zoe Pound - otóż chwilę temu, przyszła do nas zła wieść. Nasz przyjaciel, brat, a szczególnie żołnierz tej dzielnicy - Sammy', znany również wszystkim jako Feral' opuścił świat stworzony przez Damballaha! Tak! Nie ma już go tutaj, nie wiadomo co się z nim stało, lecz wiemy jedno. Poświęcił swe życie dla Naszej Rodziny oraz Little Haiti. Jednak jest przy nas, czuwa nad nami wraz z innymi Loa! Przemówił do swojej siostry, Tishy'. Bardzo rzadko się to zdarza, dlatego wiem, że byłaś dla niego dobrą, bardzo dobrą siostrą - Laticia'o, tak samo jak on dla Ciebie kochającym bratem na którego mogłaś zawsze liczyć **Spojrzał przez chwilę na Tishę', przytaknął głową** Nie zapomnijmy o ważnej rzeczy. Oddał życie dla Zoe, był odważnym, jak i przestrzegającym zasad Voodoo wojownikiem, zasłużył na wieczne wynagrodzenie od Papa Legby. Sammy'! Wiem, że mnie słyszysz Bracie! Opiekuj się Naszą Rodziną, proszę Cię. Nigdy o Tobie nie zapomnę

**Toussaint T., wyraźnie poruszony słowami Bokora, dyskretnie stara się wycierać łzy cieknące po jego policzkach**

David S.: Przyjacielu, będziesz na zawsze w naszych sercach **Przyłożył prawą dłoń do swej prawej piersi, spojrzał na wszystkich** Zanim na zawsze pożegnamy Sammy'iego i pomodlimy się o jego wieczne wynagrodzenie, ktoś chce dodać coś od siebie?

**Toussaint F. delikatnie chrząknął, wysuwając się z szeregu przed innych**

**Laticia L. opuściła głowę w dół, nie odezwała się**

Ferrau V.: Ehh **Przeżegnał się, przewiązał flagę na nadgardstku i pokręcił głową** Był dla mnie zawsze żołnierzem i będzie mi go brakowało.

Toussaint F.: Być może nie znałem owego Ferala, Sammy'ego **Rozglądnął się tutaj po całej grupce, spoglądając przez dłuższą chwilę na Laticia'ę** Ale wydawał się być... Ty, Sammy, wydawałeś mi się być prawdziwym wojownikiem Loa, wojownikiem ZOE POUND. Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się tam, gdziekolwiek jesteś **Tutaj urwał, spoglądając na chwilę w górę, stackując "LH"** I będę mógł Cię poznać. Dziękuję. **Kaszlnął głośno, wchodząc z powrotem między Harold'a i Jayce'a** 

David S.: Ktoś jeszcze? **Zrobił ruch głową o sto osiemdziesiąt stopni** Rozumiem.

**Padł na kolana, ponownie wykonał znak krzyża, po chwili zaczął się głośno modlić**

Papa Legbo! Wielki Wudu Legbo, strażniku dwóch Światów, które istnieją. Przyjmij w swoją bramę Naszego żołnierza. Niech jego dusza spokojnie przez nią przejdzie, niech odnajdzie drogę do Loa i się z nimi spotka! Ogoun'ie, dziękujemy Ci za Sammy'iego, za to że podarowałeś nam takiego niesamowitego wojownika. Bez niego, na pewno nie wygralibyśmy tyle bitw, wielu innych by poległo. Mamam Brigitte - opiekunko wszystkich istot! To on za Twoją pomocą opiekował się swoją siostrą, biorąc przykład z Ciebie - wynagródź mu to!

**David S. zgarnął szybkim ruchem spod drzewka bęben, chwycił za niego i postawił przed siebie, zaczął na nim grać - pod nosem wypowiadając słowa modlitwy**

**Gdy Sham'D wystukiwał rytmy typowe dla rytuału Voodoo, z ołtarzyka zaczął ulatniać się dziwny zapach, który rozprowadził się po Little Haiti. Zgromadzenie mogą poczuć, że jest to zapach spalanego ciała**

**Harold F. pociągnął parę razy nosem po czym wpatrując się w ziemie zaczął zastanawiać się nad powstaniem owego zapachu**

**David S. pociągnął nosem, wdychając ulatniający się zapach, wstał, dodając** Taa-ak! Wszystkie nasze prośby zostały spełnione. Sammy' dostał się do lepszego świata **Unosi ręcę w górę, układając z palców "Z" i "LH"** Wielkie dzięki za to Papa Legbo! Thanks for comming, brothers and sisters. Rest in Peace, Sammy' - you are always our Voodoo Warrior.

**Kapłan posprzątał ołtarz do rytuału, przeżegnał się wraz z innymi wiernymi, wszyscy wrócili do swoich zajęć. Atmosfera na Little Haiti przez cały wieczór była melancholijna**

yZGTx5Z.png

• Do góry
    • 10

#330 Lorey — 300 17/01/2016 - 14:58

Lorey
  • Gracz

*
Popularny

del

Użytkownik Lorey edytował ten post 14/02/2016 - 00:07

• Do góry
    • 6

#331 Sassii — 19 17/01/2016 - 16:19

Sassii
  • Gracz

Kozak.

• Do góry
    • 0

#332 Doktor DIIL — 2288 17/01/2016 - 17:16

Doktor DIIL
  • Gracz

Piotrix, fajna robota.

• Do góry
    • 0

#333 Lorey — 300 17/01/2016 - 21:26

Lorey
  • Gracz
del

Użytkownik Lorey edytował ten post 14/02/2016 - 00:08

• Do góry
    • 2

#334 dope97 — 17 17/01/2016 - 23:22

dope97
  • Gracz

Domek Damiana okupowany :P Fajnie gracie.

• Do góry
    • 0

#335 Miejski Sort aka KRIME X3 — 230 18/01/2016 - 14:48

Miejski Sort aka KRIME X3
  • Gracz

to juz koniec? hm?

• Do góry
    • 0

#336 YoungG — 3137 18/01/2016 - 14:53

YoungG
  • Gracz

to juz koniec? hm?

Gramy dalej. ;)

• Do góry
    • 2

#337 Miejski Sort aka KRIME X3 — 230 18/01/2016 - 14:58

Miejski Sort aka KRIME X3
  • Gracz

Gramy dalej. ;)

to git

• Do góry
    • 0

#338 KlimaT — 4624 18/01/2016 - 15:04

KlimaT
  • Gracz

Grają pany i się nie poddają, tak ma być.

• Do góry
    • 1

#339 MOB — 45 18/01/2016 - 15:23

MOB
  • Gracz

ZEDn0cu.png
**Przychodząc późnym wieczorem w okolice Grape Street, mogłeś zauważyć grupkę czarnoskórych, ustawioną w półokręgu. W środków z nich zaś znajduje się kapłan odprawiający rytuał. Większość zebranych posiada na sobie symbole dotyczące funkcjonującego w tych rejonach gangu - Zoe Pound. Rytuał ten był pogrzebem poległego członka ww. gangu - Sammy'iego "Feral'a" Lavelle.**

TaGWOLl.png

**Grape Street, 6 stycznia 2015 r. godzina 21:22**

David S.: DOBRA ZOE'S I MŁODZI! CZAS POŻEGNAĆ NASZEGO ŻOŁNIERZA, ZEBRAĆ SIĘ WOKÓŁ MNIE!!

**Wierni wykonali polecenie Bokora (David'a)**

Ferrau V.: Każda osoba, która zrobi cokolwiek co jest niestosowne. - Zabiję, poćwiartuję i wypierdolę stąd jako ścierwo.
David S.: Jeżeli któryś szczyl mi przeszkodzi, będzie mu odpierdalać szajba - zabiję jak najgorszy psychol, zrozumiano?!
William A.: Yep!

**William gdy wypowiedział swe słowa, opuścił wzrok w ziemię**

Jayce W.: Tak!

Ferrau V.: Bokorze, zrób wszystko aby lepiej mu było po drugiej stronie.

David S.: Będę się starać, dlatego potrzebuję odpowiedniego podejścia od Was **rozejrzał się po zgromadzonych, rzekł** Flagi w górę Zoe's!

**Członkowie Zoe Pound zdjęli z siebie swoje flagi Haiti, unieśli w górę**

**David S. rozpiął suwak swej kurtki, po czym wyciągnął zza niej swe pudełko, położył je na śniegu, następnie swoją flagę, którą wcześniej trzymał w dłoni, rozłożył na śniegu, schylił się do pudełka i je otworzył. Wyciągnął z niego okrągłe, drewniane, o wiele mniejsze pudełeczko, w którym znajduje się kapłańska mączka, wziął jej odpowiednią ilość w rękę, po czym zaczął tworzyć z niej symbol PAPA LEGBY, na wcześniej rozłożonej fladze Haiti**

Sidney W.: Dobra... **Wziął wdech, machnął ślepo dłońmi na bok** Czas się wziąść w garść **Przetarł usta dłonią, wstaje na nogi, lekko się chwiejąc - następnie próbuje iść w strone czarnuchów, starając się robić to jak najnormalniej. Nic nie mówiąc spogląda na czarnuchów, widząc co robią wyjmuje swoją flagę z kieszeni - zawiązuje na nadgarstek**

David S.: Ehh **Pokręcił głową na boki, podczas tworzenia symbolu, następnie powyciągał z dużego pudełka kilka świeczek, które porozstawiał wokół flagi, wyciągnął z kieszeni zapalniczkę i podpalał je wszystkie**

**Uklękł przed utworzonym ołtarzem, wykonał znak krzyża i rozpoczął modlitwę**

Atribon-Legba, usuń dla mnie zaporę, Ojcze Legba usuń zaporę, abym mógł przejść. Kiedy wrócę, powitam Loa.

Wudu Legba, usuń dla mnie zaporę, żebym mógł wrócić. Kiedy wrócę, podziękuję Loa!

**Wstał i wzrok skierował na wiernych**

David S.: Bracia i Siostry! Dzisiejszy dzień stał się tym nieszczęśliwy dla Zoe Pound - otóż chwilę temu, przyszła do nas zła wieść. Nasz przyjaciel, brat, a szczególnie żołnierz tej dzielnicy - Sammy', znany również wszystkim jako Feral' opuścił świat stworzony przez Damballaha! Tak! Nie ma już go tutaj, nie wiadomo co się z nim stało, lecz wiemy jedno. Poświęcił swe życie dla Naszej Rodziny oraz Little Haiti. Jednak jest przy nas, czuwa nad nami wraz z innymi Loa! Przemówił do swojej siostry, Tishy'. Bardzo rzadko się to zdarza, dlatego wiem, że byłaś dla niego dobrą, bardzo dobrą siostrą - Laticia'o, tak samo jak on dla Ciebie kochającym bratem na którego mogłaś zawsze liczyć **Spojrzał przez chwilę na Tishę', przytaknął głową** Nie zapomnijmy o ważnej rzeczy. Oddał życie dla Zoe, był odważnym, jak i przestrzegającym zasad Voodoo wojownikiem, zasłużył na wieczne wynagrodzenie od Papa Legby. Sammy'! Wiem, że mnie słyszysz Bracie! Opiekuj się Naszą Rodziną, proszę Cię. Nigdy o Tobie nie zapomnę

**Toussaint T., wyraźnie poruszony słowami Bokora, dyskretnie stara się wycierać łzy cieknące po jego policzkach**

David S.: Przyjacielu, będziesz na zawsze w naszych sercach **Przyłożył prawą dłoń do swej prawej piersi, spojrzał na wszystkich** Zanim na zawsze pożegnamy Sammy'iego i pomodlimy się o jego wieczne wynagrodzenie, ktoś chce dodać coś od siebie?

**Toussaint F. delikatnie chrząknął, wysuwając się z szeregu przed innych**

**Laticia L. opuściła głowę w dół, nie odezwała się**

Ferrau V.: Ehh **Przeżegnał się, przewiązał flagę na nadgardstku i pokręcił głową** Był dla mnie zawsze żołnierzem i będzie mi go brakowało.

Toussaint F.: Być może nie znałem owego Ferala, Sammy'ego **Rozglądnął się tutaj po całej grupce, spoglądając przez dłuższą chwilę na Laticia'ę** Ale wydawał się być... Ty, Sammy, wydawałeś mi się być prawdziwym wojownikiem Loa, wojownikiem ZOE POUND. Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się tam, gdziekolwiek jesteś **Tutaj urwał, spoglądając na chwilę w górę, stackując "LH"** I będę mógł Cię poznać. Dziękuję. **Kaszlnął głośno, wchodząc z powrotem między Harold'a i Jayce'a** 

David S.: Ktoś jeszcze? **Zrobił ruch głową o sto osiemdziesiąt stopni** Rozumiem.

**Padł na kolana, ponownie wykonał znak krzyża, po chwili zaczął się głośno modlić**

Papa Legbo! Wielki Wudu Legbo, strażniku dwóch Światów, które istnieją. Przyjmij w swoją bramę Naszego żołnierza. Niech jego dusza spokojnie przez nią przejdzie, niech odnajdzie drogę do Loa i się z nimi spotka! Ogoun'ie, dziękujemy Ci za Sammy'iego, za to że podarowałeś nam takiego niesamowitego wojownika. Bez niego, na pewno nie wygralibyśmy tyle bitw, wielu innych by poległo. Mamam Brigitte - opiekunko wszystkich istot! To on za Twoją pomocą opiekował się swoją siostrą, biorąc przykład z Ciebie - wynagródź mu to!

**David S. zgarnął szybkim ruchem spod drzewka bęben, chwycił za niego i postawił przed siebie, zaczął na nim grać - pod nosem wypowiadając słowa modlitwy**

**Gdy Sham'D wystukiwał rytmy typowe dla rytuału Voodoo, z ołtarzyka zaczął ulatniać się dziwny zapach, który rozprowadził się po Little Haiti. Zgromadzenie mogą poczuć, że jest to zapach spalanego ciała**

**Harold F. pociągnął parę razy nosem po czym wpatrując się w ziemie zaczął zastanawiać się nad powstaniem owego zapachu**

**David S. pociągnął nosem, wdychając ulatniający się zapach, wstał, dodając** Taa-ak! Wszystkie nasze prośby zostały spełnione. Sammy' dostał się do lepszego świata **Unosi ręcę w górę, układając z palców "Z" i "LH"** Wielkie dzięki za to Papa Legbo! Thanks for comming, brothers and sisters. Rest in Peace, Sammy' - you are always our Voodoo Warrior.

**Kapłan posprzątał ołtarz do rytuału, przeżegnał się wraz z innymi wiernymi, wszyscy wrócili do swoich zajęć. Atmosfera na Little Haiti przez cały wieczór była melancholijna**

yZGTx5Z.png

Świetny klimat, aż chciałoby się pograć.

• Do góry
    • 1

#340 KOX KOX — 165 18/01/2016 - 18:51

KOX KOX
  • Gracz

H0kvik7.jpg

PgrUwLj.jpg

można twojego skina?
  • Do góry
    • 0

#341 Lorey — 300 18/01/2016 - 19:18

Lorey
  • Gracz

można twojego skina?

Ogólnie to jest podmianka pod skina 176

A Ja sobie podmieniłem pod 21, ale wrzucam Ci z 176 - możesz sobie zmienić.

http://speedy.sh/pSMje/O-Dog-v2.zip

klikasz tam slow download i sie pobiera

Użytkownik Lorey edytował ten post 18/01/2016 - 19:20

• Do góry
    • 1

#342 YoungG — 3137 18/01/2016 - 23:04

YoungG
  • Gracz

*
Popularny

sa-mp-000.jpg

sa-mp-001.jpg

sa-mp-002.jpg

• Do góry
    • 3

#343 Piotrix — 901 18/01/2016 - 23:08

Piotrix
  • Gracz

*
Popularny

Spoiler
Powrót na stare śmieci  :)

• Do góry
    • 3

#344 Bluur — 1254 18/01/2016 - 23:14

Bluur
  • Gracz

*
Popularny

zoe.jpg

ZOE POUND BACK HOME

xvVulNX.jpg

• Do góry
    • 4

#345 Acrez — 329 18/01/2016 - 23:23

Acrez
  • Gracz

ZEDn0cu.png

xV5Lk9T.jpg

XQFEunC.jpg

DdXEmcF.jpg

• Do góry
    • 2

#346 Remix1964 — 96 18/01/2016 - 23:26

Remix1964
  • Gracz
Ej mody gdzie wy teraz os macie? XD
  • Do góry
    • 0

#347 YoungG — 3137 18/01/2016 - 23:31

YoungG
  • Gracz

Grape Street, tam gdzie mieliśmy. ;)

• Do góry
    • 0

#348 Piotrix — 901 18/01/2016 - 23:31

Piotrix
  • Gracz

Gramy nadal na Grape, nie wiem co to za pytanie :D

Użytkownik Piotrix edytował ten post 19/01/2016 - 00:27

• Do góry
    • 1

#349 Remix1964 — 96 18/01/2016 - 23:34

Remix1964
  • Gracz
A no dobra bo zamuliłem po tym jak wam to przejeli -.-
  • Do góry
    • 0

#350 rainy — 1064 19/01/2016 - 02:20

rainy
  • Gracz

Fajnie, że się nie poddajecie. Trzymam kciuki. ;)

• Do góry
    • 2

#351 Lorey — 300 19/01/2016 - 12:45

Lorey
  • Gracz

*
Popularny

del

Użytkownik Lorey edytował ten post 14/02/2016 - 00:06

• Do góry
    • 4

#352 agiklo — 1752 19/01/2016 - 22:25

agiklo
  • Gracz

*
Popularny

ZEDn0cu.png

Spoiler

"Kiedy skończy się gniew­ny, bun­towniczy ok­res w twoim życiu,

kiedy masz gdzieś cały świat,

zaczy­na się prze­rażający ok­res,

w którym chcesz całemu światu dokopać." ~ Tupac Amaru Shakur

-----

h1AZSIg.png

n3bmrW8.png

2ehIc7L.png

8TkQSKV.png

NpwVssa.png

Zagraj z nami!

• Do góry
    • 6

#353 Lorey — 300 19/01/2016 - 22:34

Lorey
  • Gracz

*
Popularny

del

Użytkownik Lorey edytował ten post 14/02/2016 - 00:07

• Do góry
    • 7

#354 Grruby — 105 19/01/2016 - 23:34

Grruby
  • Gracz

*
Popularny

ZEDn0cu.png

hYmCUjb.png

0bGB4b4.png

pKcov9k.png

• Do góry
    • 7

#355 Bluur — 1254 20/01/2016 - 01:14

Bluur
  • Gracz

*
Popularny

1111.jpg
2222.jpg

3.jpg

• Do góry
    • 7

#356 Get Low — 63 20/01/2016 - 13:08

Get Low
  • Gracz
Chłopaki ujdzie u was odgrywać haitanke?
  • Do góry
    • 0

#357 YoungG — 3137 20/01/2016 - 13:35

YoungG
  • Gracz

Jasne. ;)
  • Do góry
    • 0

#358 Grruby — 105 20/01/2016 - 17:37

Grruby
  • Gracz

Pewnie, akurat miałem pisać temat, otóż mój grubasek - Maurice Deseress poszukuje kobiety do gry.  :P

• Do góry
    • 0

#359 King Snopp — 213 20/01/2016 - 17:52

King Snopp
  • Zbanowani

Widzę, że dom odzyskany - czyżby ktoś uległ presji osób i postanowił dobić układu? :)

Powodzenia życzę - szybko się nie poddajecie a to się ceni. Zresztą widać waszą grę, która wygląda zajebiście.

• Do góry
    • -2

#360 YoungG — 3137 20/01/2016 - 19:33

YoungG
  • Gracz

Widzę, że dom odzyskany - czyżby ktoś uległ presji osób i postanowił dobić układu? :)

Powodzenia życzę - szybko się nie poddajecie a to się ceni. Zresztą widać waszą grę, która wygląda zajebiście.

Dziś mamy kolejną walkę o nasz "dom". :)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych