Napiszę w ten sposób, mimo; że miałem napisać to wczoraj czytając. dobrze graliście z tego co tam widziałem wcześniej, nie koniecznie grając wami - miałem wpaść, lecz plany się zmieniły napiszę pozytywny głos. W pełni młody popieram twoje zdanie w tych czasach tak jest i nic nie zmienia się w kierunku organizacji przestępczych. Maja ekipa cały czas psuje grę innym/nowym ekipom na South. Takie czasy nastały i nic z tym nie zrobisz, póki nie wejdzie opiekun organizacji wszyscy będą robili co chcieli. Mi ostatnio też spadła sporo zajawka na grę w org widząc oczami co się w tych czasach dzieje, może kiedyś wrócicie - liczę na to.
..[G] ZOE POUND - Haitian Gangsters
— 2813
30/03/2016 - 21:31

Popularny
— 1752
30/03/2016 - 21:32
To i ja dorzucę moje trzy grosze. Powiem tak, grę przy organizacji Zoe Pound zacząłem jakoś tak miesiąc po jej wystartowaniu, na początku było ciężko wpadałem na Grape Street ludzi było mało, powiem tak tylko zarząd i jeden bądź dwóch mieszków w tym ja, oczywiście organizacja za sprawą Young'a oraz Piotrixa (których serdecznie pozdrawiam) rozwijała się z dnia na dzień, aż do tego momentu który mogliście zauważyć pare dni temu na Grape Street. Szkoda że przez niektóre osoby zeszła mi oraz niektórym osobom, przez co przestałem grać, lecz chciałem powrócić. Ehhh, lecz jest to już nie możliwe. Tyle na ten temat! Pozdrawiam całą ekipę, kochanego grubazka Acreza, z którym świetnie kręciło się klimacik dwóch grubasków, Bluur'a pomocną rączkę, którą co nieco denerwowałem, piotrixa za tego Beat in'a (srałem jak małe dziecko) Agiklo prawilnego grafika na burzliwe czasy, Young'a za bardzo dobre prowadzenie organizacji oraz wszystkich z ekipy oraz housing project! Powodzonka życzę wszystkim na S'C!
Stack ''Z'' i ''LH''
stack H
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty