Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Ogólna dyskusja na temat aut.

dyskusja ogolna

• Zamknięty Temat jest zamknięty
628 odpowiedzi w tym temacie

#201 Daniel Bryan — 27 12/06/2012 - 18:52

Daniel Bryan
  • Gracz
Ja o takiej bryce marzęę
http://allegro.pl/ni...2384512531.html

Nie pali dużo jak na 280km, z 10-12l, jak na sportowe auto to nie dużo.
  • Do góry
    • 0

#202 Duomox — 266 12/06/2012 - 19:54

Duomox
  • Gracz

Ale jak nie sprzedam to oddam na szrot a potem kupię E30 rozbitą lekko jakąś.

Ktoś się zamieni :D. Kumpel za kadziora dostał E34 2,5 TDS w automacie.

Jak dobrze poszukasz to za małą kasę możesz znaleźć E30 1.8IS. W połączeniu z lekką budą i 140km daje ciekawe efekty.

Były E30 w IS? Mi się wydaje że nie było, jedynie jakieś SWAP'y. Tam już 1.6 zajebiście lata... A co dopiero dobrze utrzymane 1.8 czy nawet 2.0. Ale te stare silniki 2.0 do do tych M50 to już inna bajka.
  • Do góry
    • 0

#203 Siwerson — 167 12/06/2012 - 19:58

Siwerson
  • Gracz
IS'y E30 były oryginalnie. Jak się dobrze poszuka to się takiego znajdzie, sporo egzemplarzy jest używanych w KJSach czy Super Sprintach, a najwięcej jeździ w BWM Challange(w przypadku tych przygotowanych do sportu). Tylny napęd, nieduża waga i spora moc na starcie. W skrócie, samochód idealny na rajdówkę, jednak tylko i wyłącznie dla tych, którzy umieją nimi jeździć.

Użytkownik SIwy_PL edytował ten post 12/06/2012 - 19:58

• Do góry
    • 0

#204 DrHuman — 231 12/06/2012 - 20:35

DrHuman
  • Gracz

IS'y E30 były oryginalnie. Jak się dobrze poszuka to się takiego znajdzie, sporo egzemplarzy jest używanych w KJSach czy Super Sprintach, a najwięcej jeździ w BWM Challange(w przypadku tych przygotowanych do sportu). Tylny napęd, nieduża waga i spora moc na starcie. W skrócie, samochód idealny na rajdówkę, jednak tylko i wyłącznie dla tych, którzy umieją nimi jeździć.

Nie wiem - BMW zawsze kojarzy mi się z wiejskim tuningiem i dresiarzami.
E30 w wersji cabrio - fajnie i ładnie wygląda.
Ale wiadomo - kto co lubi :]

Ja o takiej bryce marzę.

Nawet - nawet.
Osobiście mi się takie samochody sportowe nie podobają, ale ten ma coś w sobie. Ogólnie, gdybym miał kupić auto do tej kwoty, prawdopodobnie byłoby to Volvo s60 (z 2005), Volvo v40, s40 (2001/2002), Renault Laguna II, może Audi. Prawdę mówiąc, za tę kwotę można kupić sporo samochodów "w dechę". Rozmyślałbym też BMW E39 (przepiękna linia) z silnikiem 3.0.

Użytkownik Crook edytował ten post 12/06/2012 - 20:35

• Do góry
    • 0

#205 V10 — 147 12/06/2012 - 22:01

V10
  • Gracz

*
Popularny

http://otomoto.pl/op...-C24081357.html :wub:

to jest moje marzenie, i napewno kiedys sobie kupie takie auto :wub:
  • Do góry
    • 3

#206 Duomox — 266 12/06/2012 - 22:22

Duomox
  • Gracz

No jednak jest, na Wiki sprawdziłem teraz, nawet nie wiedziałem że miały takie :P. Na allegro jeszcze nigdy się nie spotkałem z tą wersją silnikową. Zazwyczaj te silniki widuję w E36 coupe i compact.
  • Do góry
    • 0

#207 Sajmon4444 — 334 12/06/2012 - 22:23

Sajmon4444
  • Gracz
a ja bmw m5 http://moto.allegro....2415119165.html :)
  • Do góry
    • 0

#208 V10 — 147 13/06/2012 - 00:44

V10
  • Gracz

a ja bmw m5 http://moto.allegro....2415119165.html :)

to juz jest wyzsza polka :P
  • Do góry
    • 0

#209 E65 — 238 13/06/2012 - 00:51

E65
  • Gracz
Za parę lat pewnie na taką M'ke zarobisz Galusso, bo patrząc na dzisiejsze ceny M5 E39 albo M3 E36 to raczej za mały hajs nie kupisz takiej :)
  • Do góry
    • 0

#210 V10 — 147 13/06/2012 - 00:56

V10
  • Gracz
Takie auto to tak moze po trzydziestce, ale tylko na niedzielne spacery, bo paliwo do tego czasy bedzie kosztowac 10 zł za litr, nikogo z Nas nie bedzie na to stac, niestety..
  • Do góry
    • 2

#211 E65 — 238 13/06/2012 - 01:09

E65
  • Gracz
M'ka w gazie i luz :frantics:
  • Do góry
    • 0

#212 Sajmon4444 — 334 13/06/2012 - 08:28

Sajmon4444
  • Gracz

Za parę lat pewnie na taką M'ke zarobisz Galusso, bo patrząc na dzisiejsze ceny M5 E39 albo M3 E36 to raczej za mały hajs nie kupisz takiej :)

mój sąsiad ma e36 całą W M-Pakiecie ale robi teraz e39 na m-pakiet zderzaki wszystko wymienia i maluje :)W tym roku będzie zminiał silnik tam od m3 zrniona pod German Style jak byś zobaczył to by ci gałeczki wypadły :)

Takie auto to tak moze po trzydziestce, ale tylko na niedzielne spacery, bo paliwo do tego czasy bedzie kosztowac 10 zł za litr, nikogo z Nas nie bedzie na to stac, niestety..

Jak się kupuje takie auta to stać na paliwo :)
  • Do góry
    • 0

#213 E65 — 238 13/06/2012 - 10:36

E65
  • Gracz
Mnie nic nie zaskoczy B)

Użytkownik E65 edytował ten post 13/06/2012 - 10:38

• Do góry
    • 0

#214 Piotr07 — 39 13/06/2012 - 18:51

Piotr07
  • Gracz

Ja o takiej bryce marzęę

No to 12 to przy spokojnej jeździe, ale koszty paliwa to nie wszystko. Komplet tarcz hamulcowych do tego auta to koszt w granicach 10tyś. złotych :)

Jak się kupuje takie auta to stać na paliwo :)

No własnie wielu ludzi kupuję takie auta, a potem ich nie stać na paliwo :P
  • Do góry
    • 1

#215 E65 — 238 13/06/2012 - 18:58

E65
  • Gracz

No własnie wielu ludzi kupuję takie auta, a potem ich nie stać na paliwo :P

Dokładnie, każdy tak mówi że ich stać - ale jak kupią, to już tacy skorzy do gadki nie są B)

Ja trochę przygnębiony jestem... Kadzior idzie na szrot prawdopodobnie ;<
  • Do góry
    • 0

#216 Piotr07 — 39 13/06/2012 - 19:03

Piotr07
  • Gracz
A nie lepiej go sprzedać albo zostawić? Szkoda trochę na złom oddać :(
  • Do góry
    • 0

#217 E65 — 238 13/06/2012 - 19:11

E65
  • Gracz
Daj spokój... Z 30 minut temu podniosłem od strony kierowcę wykładzine i wygłuszenie, tam taka plama rdzy - mocniej nacisnąłem palcem i wpadł mi na wylot, aż ziemie widać... Poza tym, mam kolejne 400zł w niego wpakować, by go doprowadzić, potem znów silnik... 1500zł mnie wyniesie wszystko - a za te kasę mogę mieć już jakieś gruzowate E30, dlatego po wakacjach kupuje E30 w jakimś dobrym stanie, albo jak matka mi coś hajsu dorzuci to E36 z minimum 1.8...

Prawdopodobnie będę demontować instalacje gazową przed zezłomowaniem, bo instalacja dopiero 3 rok jest... Będę musiał to opchnąć, jutro się wybieram do gazownika dowiedzieć się w ogóle jaka to generacja, firma i ile bym za używaną mógł łyknąć...

Najbardziej nie mogę ogarnąć tego, że doinwestowałem go za 600zł, no ale trudno... Trzeba przeboleć.
  • Do góry
    • 1

#218 Piotr07 — 39 13/06/2012 - 19:15

Piotr07
  • Gracz
Wystaw na Allegro, a za pare groszy ktoś się pewnie skusi. Najwyżej sobie instalacje zdemontuj tak jak mówisz, chociaż za dużo to za nią ni tak nie dostaniesz.
  • Do góry
    • 0

#219 E65 — 238 13/06/2012 - 19:24

E65
  • Gracz
Takie jak Ja mam po 400zł stoją, bo butle mam w kole 38l i wszystko Lovato, BRC to to nie jest, no ale też dobra firma :>

Wolę nie wystawiać, bo On nie trzyma zbieżności jest tak pognity na mocowaniach wahaczy, koła są aktualnie jak w rajdówce, w sensie kąt odejścia kół przednich od pionu jest taki że o Ja (cenzura)e... A znowu pognite mocowania obejmy wahaczy są tak, że wjeżdzając na jakąkolwiek nierówność czy przejazd przez śpiącego policjanta wywołuje pisk opon, bo koło odchyla się względem lewego o jakieś 3 stopnie, a lewe od prawego o 5 stopni. Jadąc prosto przy większej prędkości, opony piszczą... Na zakrętach też. To jest po prostu niebezpieczne dlatego nie chcę go sprzedawać tylko zezłomować, zwłaszcza, że trochę na czasie mi zależy... Chcę też już mieć jakiś hajs na BMW.
  • Do góry
    • 1

#220 Duomox — 266 13/06/2012 - 19:46

Duomox
  • Gracz

BMW.

Teraz te ceny E30 na allegro są za duże, kiedyś tanio latały...

http://allegro.pl/sl...2413691101.html
Ta ładna nawet jest...

http://allegro.pl/bm...2409627630.html
Ta jeszcze fajniejsza :D
  • Do góry
    • 0

#221 E65 — 238 13/06/2012 - 19:49

E65
  • Gracz
Chyba jednak bardziej ubóstwiam E36 2.0 150km...
  • Do góry
    • 1

#222 Equse — 369 13/06/2012 - 19:58

Equse
  • Gracz

M'ka w gazie i luz :frantics:

hahahahahhaahah, wtf?
  • Do góry
    • 0

#223 Piotr07 — 39 13/06/2012 - 20:01

Piotr07
  • Gracz

Takie jak Ja mam po 400zł stoją, bo butle mam w kole 38l i wszystko Lovato, BRC to to nie jest, no ale też dobra firma :>

Wolę nie wystawiać, bo On nie trzyma zbieżności jest tak pognity na mocowaniach wahaczy, koła są aktualnie jak w rajdówce, w sensie kąt odejścia kół przednich od pionu jest taki że o Ja (cenzura)e... A znowu pognite mocowania obejmy wahaczy są tak, że wjeżdzając na jakąkolwiek nierówność czy przejazd przez śpiącego policjanta wywołuje pisk opon, bo koło odchyla się względem lewego o jakieś 3 stopnie, a lewe od prawego o 5 stopni. Jadąc prosto przy większej prędkości, opony piszczą... Na zakrętach też. To jest po prostu niebezpieczne dlatego nie chcę go sprzedawać tylko zezłomować, zwłaszcza, że trochę na czasie mi zależy... Chcę też już mieć jakiś hajs na BMW.

Wiesz zawsze może się trafić ktoś kto będzie miał zapał i czas żeby zrobić tego Kadetta. A co do instalacji to to zwykła mieszalnikowa jest, nie? Wydaję mi się ze ciężko Ci ją będzie sprzedać, ale może nie mam racji. A co do BMW, to jest auta, które nie wybacza tyle błędów co taki Kadett, więc nie wiem czy to jest dobry pomysł dla świeżego kierowcy :)
  • Do góry
    • 0

#224 Duomox — 266 13/06/2012 - 20:26

Duomox
  • Gracz

Wiesz zawsze może się trafić ktoś kto będzie miał zapał i czas żeby zrobić tego Kadetta. A co do instalacji to to zwykła mieszalnikowa jest, nie? Wydaję mi się ze ciężko Ci ją będzie sprzedać, ale może nie mam racji. A co do BMW, to jest auta, które nie wybacza tyle błędów co taki Kadett, więc nie wiem czy to jest dobry pomysł dla świeżego kierowcy :)

To tylko E30. Żadnych innowacji technologicznych :P
  • Do góry
    • 0

#225 V10 — 147 13/06/2012 - 21:53

V10
  • Gracz
Czy nie lepiej jest kupić za 5 tysięcy pięknie zachowanego japończyka? Większości z Was tylko bm'ki po głowie. poszperajcie w necie za np. mazda 323f, naprawde fajne autko, niedrogie w zakupie, a co do tego, jest bardzo dobrze zabezpieczone przed korozją, mało się psuje, częsci są nawet w przystępnej cenie, dobrze znosi współpracę z gazem. Moze nie jest tak komfortowe jak BMW, ale większość egzemplarzy jest dobrze wyposażona, w wielu tych autkach jest nawet klimka, 4 elektryczne szyby.
  • Do góry
    • 1

#226 Duomox — 266 13/06/2012 - 22:37

Duomox
  • Gracz

Czy nie lepiej jest kupić za 5 tysięcy pięknie zachowanego japończyka? Większości z Was tylko bm'ki po głowie. poszperajcie w necie za np. mazda 323f, naprawde fajne autko, niedrogie w zakupie, a co do tego, jest bardzo dobrze zabezpieczone przed korozją, mało się psuje, częsci są nawet w przystępnej cenie, dobrze znosi współpracę z gazem. Moze nie jest tak komfortowe jak BMW, ale większość egzemplarzy jest dobrze wyposażona, w wielu tych autkach jest nawet klimka, 4 elektryczne szyby.

Ja też osobiście myślę nad Civic V. Tylko tegohatchback(jajko :D). Najchętniej na silniku

1.6 VTi.

Użytkownik Duomox edytował ten post 13/06/2012 - 22:42

• Do góry
    • 0

#227 E65 — 238 14/06/2012 - 11:02

E65
  • Gracz
5 rok jezdze bez prawka... Wiec nie takiego swiezego. Jezdzilem tyloma autami ze nie jednego z prawkiem by zatkalo. Potem moge wymienic bo teraz na fonie mi sie srednio pisze xd

//Informatyka to i komp. Przez 5 lat zdołałem jeździć... Astra G(II), obecnie Astra H(III), Opel Combo, Daewoo Tico, Nissan Micra K11, Kadzior E, Suzuki Baleno, Audi 80 B4, Bmw E36 320I.

Chce BMW bo dość dobrze znam ten samochód i jest sporych rozmiarów. Nie chcę małego auta, bo jak trzeba coś przewieźć, to zonk. Raczej Civic czy to IV czy V mi się za bardzo nie uśmiecha, ale w ostateczności jak żadnej fajnej Buni nie znajdę. Co do Mazdy - 323 to badziewne auto i zanim powiecie że się mylę, to sory ale miałem takie auto na kanale i wiem co i jak mniej więcej, poza tym nie chcę go z powodu że w mojej okolicy kilka pedałów takie ma by wyrywać lachony spod remizy. Tak samo jak Golfy...

Użytkownik E65 edytował ten post 14/06/2012 - 11:17

• Do góry
    • 1

#228 2pro4you — 534 14/06/2012 - 14:32

2pro4you
  • Gracz
Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego nikt nie chciałby kupić naprawdę starego samochodu i sobie go samemu robić? Mi się takie coś marzy, jednak niestety najpierw potrzebuję samochód do jazdy codziennie - taka praca.

Każdy tylko BMKi, Hondy, VW

Użytkownik 2pro4you edytował ten post 14/06/2012 - 14:32

• Do góry
    • 0

#229 Jablecznik — 247 14/06/2012 - 14:47

Jablecznik
  • Gracz
Najbardziej japończyki i niemce przypadają mi do gustu :).

A sczególnie:

Dołączona grafika :wub:
  • Do góry
    • 0

#230 E65 — 238 14/06/2012 - 15:26

E65
  • Gracz

Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego nikt nie chciałby kupić naprawdę starego samochodu i sobie go samemu robić? Mi się takie coś marzy, jednak niestety najpierw potrzebuję samochód do jazdy codziennie - taka praca.

Każdy tylko BMKi, Hondy, VW

Nie spinaj, gadałem ze starym i jednak Kadzior u mnie zostaje B) Więc ta wersja 'dlaczego nikt nie chciałby kupić naprawdę starego samochodu i sobie go samemu robić?' - u mnie się sprawdza, zwłaszcza że mój Kadzior w październiku 23 lata ukończy.

Dziś może kumpel spojrzy mi na te łapy wahaczy i może uda mi się pospawać. Ciekawa historia mi się dziś przydarzyła, zalałem auto, byłem w KFC. Jadę z kumplem i koleżanką bo tego pierwszego na chatę podwieźć miałem, jadę z górki, drobny uskok, koło za bardzo się pochyliło - przegub wypadł ze skrzyni :fp: Męczyłem się by go wcisnąć 30 minut, zrobiłem w końcu, przejechałem z 1,5 - 2km znów to samo, ale szybko lewarek, młot i go wbiłem w 4 minuty xD Potem po jakichś 4 kilometrach znów mi wyskoczył, zrobiłem, wjeżdzam do siebie na rewir... Znowu... Zrobiłem już lekko podw(cenzura)iony, przepiąłem na benzyne i wyżywając się kręcąc go do odciny... Dojechałem do domu.

Użytkownik E65 edytował ten post 14/06/2012 - 15:32

• Do góry
    • 1

#231 Piotr07 — 39 14/06/2012 - 17:45

Piotr07
  • Gracz

Wszystko piszesz jest prawdo, oprócz tego ze Madzia jest dobrze zabezpieczona przed korozjo. Akurat zabezpiecznie przed korozją w tych autach jest co najwyżej średnie.

5 rok jezdze bez prawka... Wiec nie takiego swiezego. Jezdzilem tyloma autami ze nie jednego z prawkiem by zatkalo. Potem moge wymienic bo teraz na fonie mi sie srednio pisze xd

//Informatyka to i komp. Przez 5 lat zdołałem jeździć... Astra G(II), obecnie Astra H(III), Opel Combo, Daewoo Tico, Nissan Micra K11, Kadzior E, Suzuki Baleno, Audi 80 B4, Bmw E36 320I.

Chce BMW bo dość dobrze znam ten samochód i jest sporych rozmiarów. Nie chcę małego auta, bo jak trzeba coś przewieźć, to zonk. Raczej Civic czy to IV czy V mi się za bardzo nie uśmiecha, ale w ostateczności jak żadnej fajnej Buni nie znajdę. Co do Mazdy - 323 to badziewne auto i zanim powiecie że się mylę, to sory ale miałem takie auto na kanale i wiem co i jak mniej więcej, poza tym nie chcę go z powodu że w mojej okolicy kilka pedałów takie ma by wyrywać lachony spod remizy. Tak samo jak Golfy...

No może jeździłeś trochę samochodem, ale ni tak nie masz jeszcze doświadczenia takiego jak długoletni kierowca. Znam nie jednego gościa, który myślał ze umie jeździć, a potem niespodzianka. Jeśli masz trochę oleju w głowie to nie powiną się nic wydarzyć, ale wiadomo że jak ma się trochę więcej koni pod nogą to kusi :) A co do mazdy to nie mogę się z tobą zgodzić. Fakt łapie je korozja, ale mechanicznie są praktycznie bezawaryjne. U nasz akurat młodzi wolą kupić sobie jakiegoś civica, golfa czy też E36 składanego z dziesięciu, a mazd dość mało jeździ, więc nie ma tego problemu co opisujesz :P

Nie spinaj, gadałem ze starym i jednak Kadzior u mnie zostaje B) Więc ta wersja 'dlaczego nikt nie chciałby kupić naprawdę starego samochodu i sobie go samemu robić?' - u mnie się sprawdza, zwłaszcza że mój Kadzior w październiku 23 lata ukończy.

Dziś może kumpel spojrzy mi na te łapy wahaczy i może uda mi się pospawać. Ciekawa historia mi się dziś przydarzyła, zalałem auto, byłem w KFC. Jadę z kumplem i koleżanką bo tego pierwszego na chatę podwieźć miałem, jadę z górki, drobny uskok, koło za bardzo się pochyliło - przegub wypadł ze skrzyni :fp: Męczyłem się by go wcisnąć 30 minut, zrobiłem w końcu, przejechałem z 1,5 - 2km znów to samo, ale szybko lewarek, młot i go wbiłem w 4 minuty xD Potem po jakichś 4 kilometrach znów mi wyskoczył, zrobiłem, wjeżdzam do siebie na rewir... Znowu... Zrobiłem już lekko podw(cenzura)iony, przepiąłem na benzyne i wyżywając się kręcąc go do odciny... Dojechałem do domu.

A jednak zostaje Kadecik :P Ciekawe z nim przygody dziś miałeś, ale wiadomo że w starszym samochodzie się czasami coś niespodziewanego wydarzy.

Użytkownik Piotr07 edytował ten post 14/06/2012 - 17:48

• Do góry
    • 0

#232 Mors — 59 14/06/2012 - 19:22

Mors
  • Gracz
Co do tego, że nikt nie kupuje starych aut i ich nie ratuje-a ja to co? :D
Może to kogoś zainteresuje, może nie. Nie chodzi tutaj o chwalenie się, tylko przedstawię, jak taka sprawa wygląda:
Mój Kadett GSi na gotowo wyjdzie mnie ponad 20.000zł.
Za sam wóz dałem 3.500zł, w sprawy mechaniczno-silnikowo-zawieszeniowe ok. 8000zł, u tapicera w sobotę odbieram wnętrze po obszyciu nową skórą-4.000zł, blacharka i lakierowanie-8.000zł, ale auto robione jest w najlepszy możliwy sposób, zabezpieczone przed rudą na wieki, no i co najważniejsze-nie będzie to auto do normalnej jazdy, był, jest i będzie garażowany i używany tylko na wieczorne, czy weekendowe wypady dla przyjemności(czyli wiadomo o żadnym podtlenku LPG nie ma tu mowy :P ).
Dla niektórych może się to wydawać szaleństwem wydać tyle pieniążków na 21-letniego grata, ale w sumie coraz więcej osób zaczyna dostrzegać w tych autach zabytki. ;)
Ale z tego co widzę szperając w internecie, to ciągle rośnie liczba osób, które decydują się na ratowanie aut z tego okresu. Wiadomo, są auta, które można odratować małym kosztem, a są takie, które są studnią bez dna(wbrew pozorom Kadett zalicza się jednak do tej drugiej grupy >.< ).

Użytkownik Mors edytował ten post 14/06/2012 - 19:22

• Do góry
    • 1

#233 Siwerson — 167 14/06/2012 - 19:39

Siwerson
  • Gracz
Tak samo jest z budową rajdówki. 126p do KJSów wyniósł około 8000. Teraz zachciało się przygotować go do mistrzostw Polski. Koszty przebudowy łącznie wyniosą również około 20 000, nie jest to wcale tak mało, bo za takie pieniądze można już kupić jakąś konkretną rajdówkę(z tym, że autko idzie od razu do remontu). Jednak największą przyjemność czerpie się z tego, że tworzy się coś samemu od podstaw. Kupić rajdowy samochód to żadna sztuka, sztuką jest go stworzyć samemu zaczynając od zera. Pierwsze testy przewidywane są na początek sierpnia, a debiut po przebudowie jakoś pod koniec (okręgowy KJS). Tyle wyniesie sam samochód przygotowany do startów. Do tego należy doliczyć jeszcze licencję dla kierowcy i pilota oraz homologowane kaski i stroje.
  • Do góry
    • 0

#234 E65 — 238 14/06/2012 - 23:01

E65
  • Gracz

Ja mam problem, cytuje Cię Mors nie bez powodu - potrzebuje jakieś namiary na szrot na którym będzie Kadett. Muszę wyciąć kawałek podłogi z jakiegoś Kadetta, u mnie w Wałbrzychu niestety na szrocie nie mają żadnego Kadetta. Kumpel był popatrzeć jak to pospawać, ale stwierdził że to wszystko na około pognite jest i najlepiej wyciąć i doradził mi bym sobie na szrocie wyciął z jakiegoś zdrowego Kadetta podłogi troszku :/ W Dzierżoniowie macie jakiś tam szrot i miał byś do nich kontakt albo adres?
  • Do góry
    • 0

#235 Piotr07 — 39 15/06/2012 - 19:29

Piotr07
  • Gracz
Ciężko będzie wyszukać Kadetta na szrocie, który nie ma pognitej podłogi, ale może przy odrobinie szczęścia się uda.
  • Do góry
    • 0

#236 Koey — 0 15/06/2012 - 19:35

Koey
  • Świeżak

Chyba jednak bardziej ubóstwiam E36 2.0 150km...

W benzynie czy gazie? Wiesz ile spala?
  • Do góry
    • 0

#237 E65 — 238 15/06/2012 - 21:38

E65
  • Gracz

Wiem bo kumpel taką miał, beny z 11 - 12 na trasie w mieście wiadomo że z te 15 - 16 przepali. Gazu zazwyczaj 2x tyle... Ale to praktycznie każde auto.

Dzwoniłem po szrotach, do Nowej Rudy, do Strzegomia - Kadetta nigdzie nie mają, gadałem z ojczymem i we wtorek wstąpi gdzieś w Lesznie na jakąś stacje demontażu, może tam coś będzie..

Tak ogółem, dziś moja matka mnie nieco zaskoczyła... Otóż gadałem o niej na temat tego mojego auta itd. Powiedziała że teraz nic nie kupi bo nie ma hajsu (głównie przez to że wszystko pakuje w chałupe) ale że dowie się jak to z leasingiem jest i może w przyszłym roku na wakacje coś kupimy... No a jej podoba się ta Audafa http://allegro.pl/au...2414282448.html

Szczerze to mi też się w miarę podoba choć ma trochę słabe przyspieszenie jak na 2.0 140km stwierdzając po filmikach na You Tube.
Fajnie wygląda z pakietem SLine i nawet ma spoko wnętrze, jestem tylko ciekaw ile słów prawdy u mojej matki... Ale co Wy o tym aucie sądzicie? :)

Użytkownik E65 edytował ten post 15/06/2012 - 22:41

• Do góry
    • 0

#238 Duomox — 266 15/06/2012 - 23:38

Duomox
  • Gracz

Każdy sapie że BMW dużo palą... Prawda jest taka, masz zdrowy silnik, pali jak powinien. Kumpel ma teraz e34 2.0, pali mu 8/9 w mieście, to jest dobry wynik. Wiadomo, że jak się zabawi to spali swoje, ale przy spokojnej, normalnej jeździe pali jak przeciętny wóz z większym silnikiem.
  • Do góry
    • 0

#239 E65 — 238 16/06/2012 - 13:23

E65
  • Gracz
A co myślicie o tym Audi co dałem linka wyżej... ?
  • Do góry
    • 0

#240 Piotr07 — 39 16/06/2012 - 15:05

Piotr07
  • Gracz

A co myślicie o tym Audi co dałem linka wyżej... ?

Wygląda okey. Przyśpieszenie nie powiną odbiegać od przyśpieszenia innych silników o porównywalnej mocy. Widać dość sporo jeździł, ale nie widać tego zbytnio po nim. Ciekawe czy się tak dobrze na żywo prezentuję :D
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: dyskusja, ogolna

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych