Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Ogólna dyskusja na temat aut.

dyskusja ogolna

• Zamknięty Temat jest zamknięty
628 odpowiedzi w tym temacie

#601 Duomox — 266 13/09/2012 - 18:31

Duomox
  • Gracz

Wypisuj sobie stage z tuningu tego trupa kiedy tylko chcesz - nic mi do tego, ale nie pie*dol farmazonów.

Nie wiem po co ten zbędny hejt, chłopak się cieszy z tego co ma a wy już na niego z mordą lecicie. Ma jakieś umiłowanie, pasję to realizuję to. Proste.
  • Do góry
    • 2

#602 imaniak1 — 597 13/09/2012 - 18:37

imaniak1
  • Gracz

Nie wiem po co ten zbędny hejt, chłopak się cieszy z tego co ma a wy już na niego z mordą lecicie. Ma jakieś umiłowanie, pasję to realizuję to. Proste.

Ależ ja to świetnie rozumiem... Zauważ jednak, że on nie toleruje już jakiejkolwiek krytyki, zatracił się w tym i atakuje wszystkich, którzy mają odmienne zdanie od niego. Zważając na poziom bezczelności w jego wypowiedziach w stosunku do innych - nie napisałem nic, co mogłoby go urazić.

EDIT:

Ty, a czemu tak w ogóle twoje posty lajkują twoi pseudo internetowi koledzy?

Nie prosiłem nikogo o lajki, nie panuje nad tym. :) Chyba tak to już jest - nie można się tak po prostu pozbyć zajebistości.
A tak btw. Co twoim zdaniem ma wspólnego sztuczność sposobu bycia ze zwykłym kolesiostwem? Chyba pomyliły ci się pojęcia.

Pozerstwo wyczuwam :rolleyes:

Niesamowite :D

Swoją drogą, śmiać mi się chcę z gości (cenzura)ących smuty 'To nie ma sensu', 'lepiej kupić inne' - a weźcie się kopnijcie piętą w pizdę, kup EVO jeździj co 10 tys. km do serwisu

A tak nawiasem, Kadett będzie malowany na przyszłe wakacje w kolor British Racing Green, pozdrawiam ubolewających hejterów B)

Synuś, to że rodzice do Ciebie tak wołają i w necie musisz odreagować, nie mój problem. A co do hejtowania, hejterów i osłów nie hejtuje, Oni zrobią to za mnie, jak Ty to robisz, lubię czytać jak ktoś robi z siebie debila, bardzo...

Na dalsze próby prowokacji, jakiś debilizmów i innych słabych, próbujących zabłysnąć ZNIKOMĄ wiedzą na jakikolwiek temat, będę z góry zlewał, po co odpowiadać komuś, kto i tak w jeden dzień nie zmądrzeje, robiąc całe życie z siebie znaffce.

Swoją drogą, fajne masz doświadczenia życiowe jak twój rower tyle ciśnie, widocznie nad nim nie zapanowałeś i wy(cenzura)łeś w drzewo, stąd teraz do głowy Ci przychodzi pisać takie głupoty :rolleyes:

>.<

A tak w ogóle, to jakoś nie czytam tych twoich śmiesznych herezji, ale fajnie że zaprosiłeś mnie na fejsie po to by mnie hejtować ze swoimi kolegami na forum, pro, tak robią prawilniacy :lol:

A co, może chcesz się spróbować na 1/4 mili albo na gołe klaty bo podważyłem autorytet marki opel ? :lol:
Może nie czytasz, może czytasz - w każdym razie już się czaisz na kolejną odpowiedź.

Użytkownik imaniak1 edytował ten post 13/09/2012 - 20:01

• Do góry
    • 0

#603 E65 — 238 13/09/2012 - 19:39

E65
  • Gracz

Ależ ja to świetnie rozumiem... Zauważ jednak, że on nie toleruje już jakiejkolwiek krytyki, zatracił się w tym i atakuje wszystkich, którzy mają odmienne zdanie od niego. Zważając na poziom bezczelności w jego wypowiedziach w stosunku do innych - nie napisałem nic, co mogłoby go urazić.

Ty, a czemu tak w ogóle twoje posty lajkują twoi pseudo internetowi koledzy? Pozerstwo wyczuwam :rolleyes:

A tak w ogóle, to jakoś nie czytam tych twoich śmiesznych herezji, ale fajnie że zaprosiłeś mnie na fejsie po to by mnie hejtować ze swoimi kolegami na forum, pro, tak robią prawilniacy :lol:

Sprawa jest prosta, nie w(cenzura)am nikomu tekstów a chujowe, a bo złom, (cenzura)a, widzę bardzo kminicie przeznaczenie tematu... Macie coś do powiedzenia, piszcie, macie kompleksy i musicie coś napisać bo normalnie wam cieknie z dupska przed kompem, to wyjdźcie na dwór i tu nie wchodźcie, proste. KaLu jakoś napisał o Seacie, cisnę go? Nie, VccV o Audi 80, cisnę go? Nie, więc może pora byście serio się zastanowili, kto tu naprawdę ma wodogłowie, bo póki co to trochę przykro się robi... :whistle:

Już pisałem kilka postów wyżej, że będę olewać jakieś próby zaczepek i innych gimbusiarskich, forumowych sztuczek dzieci sieci, więc to mój ostatni post związany z próbą przetłumaczenia gamoniom o co w tym temacie chodzi i po co został założony, prościej jest chyba ów posty ignorować, tyle.

No i po części się w uj rzeczy uczy i nie musi jeździć po warsztatach by sobie klocki hamulcowe wymienić :yaoming:
Przynajmniej będę miał satysfakcje z tego, że zrobiłem coś sam i każda minuta spędzona przy robieniu auta sprawia mi przyjemność, jak ktoś chcę, niech kupuje gotowca i się cieszy, dopóki mu się nie znudzi, a jeśli dla niektórych jest nawet uciążliwe sprzątanie i mycie auta, to już serio coś z tą mentalnością co poniektórych 'Polaków' jest nie tak... Eh. Nie chcę mi się już pisać nic na ten temat, bo to jak uczyć dziecka które jeszcze nie umie mówić - wierszy.

Użytkownik E65 edytował ten post 13/09/2012 - 19:53

• Do góry
    • 0

#604 Kobył — 1180 13/09/2012 - 20:20

Kobył
  • Gracz
Jak czytam Twoje posty E65 to wychodzę z założenia - kogo tak na prawdę interesuje to, co ty robisz przy tym kadecie. Według mnie nie widzę sensu ładowania złotówek w coś starego. Ja sam posiadam nissana primerkę 93 rocznik, P10, silnik 2.0 115 koni - i jedynie w co się inwestuje to w eksploatację. Mało nim jeżdżę, ze względu na brak prawka (jednak się robi już), pojeżdżę może rok i kupię coś nowszego. Mam wrażenie również, że każda krytyka w Twoją stronę napływa u Ciebie na hejt takiej osoby, bo przecież Ty jesteś pan czy coś. Zastanów się co piszesz do użytkowników forum, bo nie jesteś sam.
  • Do góry
    • 2

#605 E65 — 238 13/09/2012 - 21:30

E65
  • Gracz

Jak czytam Twoje posty E65 to wychodzę z założenia - kogo tak na prawdę interesuje to, co ty robisz przy tym kadecie. Według mnie nie widzę sensu ładowania złotówek w coś starego. Ja sam posiadam nissana primerkę 93 rocznik, P10, silnik 2.0 115 koni - i jedynie w co się inwestuje to w eksploatację. Mało nim jeżdżę, ze względu na brak prawka (jednak się robi już), pojeżdżę może rok i kupię coś nowszego. Mam wrażenie również, że każda krytyka w Twoją stronę napływa u Ciebie na hejt takiej osoby, bo przecież Ty jesteś pan czy coś. Zastanów się co piszesz do użytkowników forum, bo nie jesteś sam.

Widzę, że przeczytałeś co napisałem wyżej... :lol2: W sumie to większość tu (cenzura)i smuty z dupy co powinienem a co nie, a mniejszość piszę o motoryzacji - zamieńcie się rolami, a tymczasem pozwolę sobie po wysyłać reporty gdyż posty są niezwiązane zbytnio z tematem i prowokują do flejmu.

Ja przeważnie na gazie, tylko odpalam na benzynie. Nie wiesz ile mniej/więcej mu pali na sto? ;d

Dziś z nim gadałem, kopci mu w przedziale 9 - 10 w mieście, a w trasie jak się postara to do tych 7 litrów zejdzie, ostatnio się schował za tirem to mu spalił chyba z 6 :lol: Ale zazwyczaj jeździ nią po te 160 - 180 więc spalanie jest wtedy +12.

Użytkownik E65 edytował ten post 13/09/2012 - 21:32

• Do góry
    • 0

#606 Kobył — 1180 13/09/2012 - 21:36

Kobył
  • Gracz

Widzę, że przeczytałeś co napisałem wyżej... :lol2: W sumie to większość tu (cenzura)i smuty z dupy co powinienem a co nie, a mniejszość piszę o motoryzacji - zamieńcie się rolami, a tymczasem pozwolę sobie po wysyłać reporty gdyż posty są niezwiązane zbytnio z tematem i prowokują do flejmu.

Dziś z nim gadałem, kopci mu w przedziale 9 - 10 w mieście, a w trasie jak się postara to do tych 7 litrów zejdzie, ostatnio się schował za tirem to mu spalił chyba z 6 :lol: Ale zazwyczaj jeździ nią po te 160 - 180 więc spalanie jest wtedy +12.

Mylisz się - śledzę ten temat już od dłuższego czasu i ciągle piszesz o tym co robisz - czasami nawet powtarzasz się. Ja rozumiem, że masz pasję - sam lubię grzebać przy samochodach - tyle, że jeśli ktoś Cię krytykuję nie rozumiem na co na niego najeżdżasz. :)
  • Do góry
    • 0

#607 Wiluś — 790 13/09/2012 - 21:38

Wiluś
  • Gracz
Luzujcie, po co tak się spinacie, wiadome, że każdy broni swego, ale nie musicie przy tym się obrażać ;).
  • Do góry
    • 0

#608 E65 — 238 13/09/2012 - 21:49

E65
  • Gracz

Mylisz się - śledzę ten temat już od dłuższego czasu i ciągle piszesz o tym co robisz - czasami nawet powtarzasz się. Ja rozumiem, że masz pasję - sam lubię grzebać przy samochodach - tyle, że jeśli ktoś Cię krytykuję nie rozumiem na co na niego najeżdżasz. :)

Piszę, żeby ten temat żył, bo czasem tydzień jest nie aktywny, Ja coś napiszę i zaraz kilka osób coś z siebie wykrzesa. A co do najeżdzania, najeżdzam takich jak pepso który mówi to i tamto, a nagle wyjeżdza z toczeniem tarcz, sam sobie dopowiedz, czy ktoś taki ma pojęcie o tym co gada i właściwie po co się wypowiada nie znając się na niczym.

Na iManiaka najeżdzam z powodów jemu znanych i On dobrze o tym wie, zna moje zdanie na jego temat itd. Nie lubię internetowego pozerstwa i przechwalania się i tyle, zaczęło się na Skype i się nie skończy bo nie toleruje takiego ludu, tyle, gdybym chciał kogoś obrazić to by się posypało tyle (cenzura) i suk że bym nie mógł dodać posta bo limit by się ukazał... :whistle:

A tak na pohybel - mam problem z zaciskami, kupiłem ATE 256mm z Astry F no i co się okazało, 13' nie wejdą na nie... Mam 14' ale nie mam opon, poza tym i tak chcę je sprzedać bo zmieniła się taktyka podejścia do co poniektórych spraw... Czemu to do (cenzura)y nędzy nie jest takie wszystko proste plug&play <_<
  • Do góry
    • 0

#609 AntiRust — 137 13/09/2012 - 23:27

AntiRust
  • Gracz

200 km kadetem ? :grin:

Da sie!!!! xDDDD
  • Do góry
    • 1

#610 E65 — 238 14/09/2012 - 00:56

E65
  • Gracz

Da sie!!!! xDDDD

Yep, nie zapomnę jak ostatnio mnie kumpel przewiózł swoim c20ne z najkrótszą skrzynią jaka jest możliwa F16, na 3 biegu zrywał przyczepność a po ok. 500 metrach mieliśmy już ok 160, mówicie Kadett, a to tylko 900kg wagi i fruwa :wub:
  • Do góry
    • 0

#611 AntiRust — 137 14/09/2012 - 08:54

AntiRust
  • Gracz
Ale to nie zmienia faktu, że trzeba być dobrze szarpniętym, żeby takim starym samochodem jechać więcej niż 100...
  • Do góry
    • 0

#612 imaniak1 — 597 14/09/2012 - 11:08

imaniak1
  • Gracz

*
Popularny

Ostatnio jechałem potworem, to był Golf II 89. Przyspieszenie dosłownie przykleja do fotela, chociaż może akurat to przez rozlaną smołę na podparciu. Ruszyłem z piskiem opon, jeszcze minuta do setki i jazda. Nie wiem co ten krążownik szos miał pod maską ale chyba co najmniej 1.3 w benzynie! Zalaliśmy z kumplem 95'ątke na Orlenie za 50zł, a nie jak te biedaki za 20 co przyjechali trabantem (trzeba było widzieć ich miny). Ale klase trzema mieć, a co.

Zakochałem się w tym aucie i stwierdziłem, że muszę je mieć! Tak więc kupiłem od razu. Ale potrzebuje rady kogoś z większym doświadczeniem motoryzacyjnym, żeby mi doradził w tuningu. Chce zrobić kilka drobiazgów, takich jak:
- kute tłoki/korbowody
- szpera
- stroker, najlepiej 5 litrów
- turbo od evo IX
- instalacja podtlenku azotu ZEX
- instalacja LPG
- kompletny zestaw car-audio Bang Olufsen (czy jakoś tak)
- felgi BBS RS GT18 cali (błotniki już wycięte nożycami do blachy)
- opony Michelin 24/64-18S8C (slicki)
- zawieszenie KW Variant 3
- zestaw hamulcowy AP Racing 362mm
- Sprzęgło Exedy Carbon Twin
- Xenony
- klatka bezpieczeństwa
- sześciopunktowe pasy bezpieczeństwa
- renowacja całej karoserii (piaskowanie i lakierowanie)
- wnętrze z carbonu
- fotele Omp Hte Carbon
- Spojler tylny "ławka" na dachu
- dyfuzor zderzaka tylnego

Chciałbym mieć te 500-600 kylometrów czy tam kuni, żeby się rozpędzał do co najmniej 300, 3 sekundy do setki i najlepiej żeby palił w mieście poniżej 7 litrów. Samochód będzie służył głównie do jazdy po prostej i sporadycznie skręcania w prawo (w lewo się trochę cykam). Już wstępne obliczenia tych modyfikacji robiłem więc powinienem się zmieścić w jakichś 250 000 zł + cena auta (czyli 4 tysiące). Co sądzicie?

Użytkownik imaniak1 edytował ten post 14/09/2012 - 11:16

• Do góry
    • 6

#613 AntiRust — 137 14/09/2012 - 11:33

AntiRust
  • Gracz
Podtlenek lpg załóż, wystarczy ^^
  • Do góry
    • 0

#614 Siwerson — 167 14/09/2012 - 23:17

Siwerson
  • Gracz

fotele Omp Hte Carbon

Fotele z "uszami", czyli typowe do wyścigów płaskich itd. Pamiętaj, żadnych klatek tuningowych. Tylko i wyłącznie porządnie wykonana wg. załącznika J.
http://www.ireco.com.pl/
Dowiedz się, czy tutaj zrobią Ci klatkę do mk II. Porządna firma, o ile dobrze pamiętam mają możliwość wspawania klatki w swoim warsztacie. Przygotowują chyba też nadwozia do sportów motorowych, do jakich to już nie powiem, ale na sto procent do rajdów.

Użytkownik SIwy_PL edytował ten post 14/09/2012 - 23:18

• Do góry
    • 1

#615 E65 — 238 14/09/2012 - 23:34

E65
  • Gracz
Do gratów doszedł pęknięty zderzak tylny z GSI, rozpórka dolna na wahacze i kilka innych rzeczy... Oraz udało się znaleźć zaciski 236 ATE w zamian za nie pasujące ATE 256 które były na tarcze wentylowane, zobaczymy jak rozpórka poprawi właściwości jezdne, a z tego co wiem to w chuj ^_^ Jutro biorę się za rozbieranie i czyszczenie tylnych break'ów...

Na dniach powinienem dostać półkę z GSI bo w mojej są 3 dziury po audio, oraz tylne lampy GSI za symboliczne 50zł komplet... Chodzące po 80 - 120zł.

Ale to nie zmienia faktu, że trzeba być dobrze szarpniętym, żeby takim starym samochodem jechać więcej niż 100...

Hmm...

Z jego usług jednak podziękuje, szkoda kasy na brembo do golfa IV xDDDDD Po zatym, na mody do fury mam z innej kupki kasę :D

http://www.youtube.com/watch?v=6gubtj81T6Y Rodziców, of course :megusta:

Tchórzom za kierownicą polecam wrzucić prawo jazdy do rzeki i sprzedać auto, wystarczy oferm na drogach...

Tak dla porównania, znajomy ma Kadetta GSI c20xe 2.0 16V 160km, te auto jest dwa lata starsze od mojego (chyba, o ile się nie mylę) a jechał nim 240 - pisałem to już gdzieś wcześniej komuś... Śmieszy mnie też to że Mustangi i inne też gniją, ale takim to po 200 byście za(cenzura)ali bo to klasyk bo Mustang i w ogóle taki sweet, no (cenzura)a, ale bekę mam :yaoming:
Srajcie dalej... Polecam rower :P

Wpierw kup sobie mózg oraz dobry filtr i oliwę bo chyba dawno Ci nie sprawdzali poziomu co wcale mnie nie dziwi :megusta:
A tak btw. fajne jest to że teraz nie widzę waszych dennych postów (tylko na myśli mam tych co tam wyżej spinali kapsko) i nie czytając tej dzieciniady mogę powiedzieć śmiało - palcie beton znaffcy wszystkowiedzący i pozerzy, jak zrobicie coś kiedyś sami to wpychajcie się do rozmowy ludzi a nie ofiar losu :grin:

Użytkownik E65 edytował ten post 15/09/2012 - 00:14

• Do góry
    • 0

#616 V10 — 147 15/09/2012 - 00:38

V10
  • Gracz
Kadet nie zasługuje jeszcze na miano klasyku, i prędko nim nie będzie.. To jest poprostu zwykłe kompaktowe auto, a że jest ich już coraz mniej, to druga sprawa.. Klasykiem to Ty możesz nazywać auto z historią, nie tam jakieś kadety, które głównie służą jako auto do zajeżdzenia, przez wsiowych chłopaczków.

Jeszcze dodając. Taki kadet to jest klasyk, a nie.. Dołączona grafika

Użytkownik MJTKF edytował ten post 15/09/2012 - 00:37

• Do góry
    • 0

#617 E65 — 238 15/09/2012 - 00:54

E65
  • Gracz
A w ogóle wiesz jakiej serii Kadetta foto wstawiłeś, czy wrzuciłeś szukając na Google pierwsze lepsze co wyszło? :&gt;

Znów zaczynamy kolejny temat, teraz podbijasz o 'klasyki' no fajnie, tylko klasykiem jest już Kadett D, a to co Ty wstawiłeś to Kadett B produkowany w latach 1965 do 1973, Kadett E jest produkowany od 1984 (Różni się kilkoma rzeczami od mojego, zderzakiem razem z atrapą itd. Przedlift mojego) więc pierwsze egzemplarze Kadetta E ciężko już ogarnąć - w końcu mają 28 lat, większość była zajeżdzana, mnie zastanawia czemu wszystkim staje na widok Golfa 1, 2, 3 skoro to auta pokroju Kadetta i wcale jakoś nie wiele lepsze, Golf 2 był na gaźniku, tu Kadett go zjada bo w 1.6 mam już monowtrysk czyli tzw wtrysk jedno punktowy.

Mogę dać wiele przykładów które mogą rywalizować z tymi 'odpicowanymi' Golfami które uważa większość z ludzi za klasyki...

Kad Granola ze Śląska

http://imageshack.us...20617175943.jpg
http://imageshack.us...20617181222.jpg

Albo Kadett Vedius'a ze Zgorzelca, ze zderzakami Irmschera od Mors'a, który roz(cenzura)a system

http://imageshack.us...43/75860907.jpg
http://imageshack.us...35/77235396.jpg

A jak chcecie więcej, Kadett Fronia i Vediusa :) http://picasaweb.goo.../froniuivedius#

Ja trzymam te auto do 2019 przynajmniej, takie jest założenie, bo wtedy kończy się legal butla LPG :D A wtedy sprawdzę jego stan dogłębnie i zobaczę czy warto, na 2014 planowane jest lakierowanie na British Racing Green Metalic, do końca tego roku chcę zrobić hamulce i zawieszenie, planuje wstawienie sportowych TA Technixów bo jak będą już alu to wjadą springi -40, na początku przyszłego roku polakieruje auto 'żeby było' pod kolor który mam aktualnie (Jest w podkładzie kilka rzeczy), kwiecień/maj kupię alu felunek z gumami nie mniejszymi niż 185 i ET nie większym niż 43. Wrzesień 13' planowany swap na c20ne 115km, możliwe że potem będę szukać przedniego zderzaka GSI (tylny mam, ale do nareperowania), mam plan i szczerze to na hejty zlewam z góry, z innej strony po prostu gadacie że to stary trup, ale jak patrzę na Passata mojego ojczyma to czasem się zastanawiam czy to takie zajebiste auto, u mnie wycieraczki działają... A jakoś Passaty i Touaregi mają tendencje do niechęci ich działania, już przywykłem do hejtingu bo in rl też mam kilku takich prawilniaków którym starzy kupują Astry H, albo kupują Mercedesy C ważące 1800kg z silnikiem 2.0D 75km :troll: a Oni mają problem żeby te auto nawet wysprzątać, ale cóż... A każdy co wchodzi do mojego auta to się dziwi, czemu tak czysto :s

Skończcie mówić też, że złe jest robienie takiego auta, bo przy nim byście sami mogli coś zrobić, a przykładowo mojej matki Astry H 1.9CDTI 2007r. nie ruszam - prosty wniosek, bez Opcoma nie podchodź do niej jeśli chcesz ogarnąć jakąkolwiek usterkę... Nowe auta są super, przez 3 lata od zakupu i w chuj osób mnie już zdążyło w tym zdaniu utwierdzić :rolleyes:

I dodam też, co do tych wiejskich chłopaczków, zajeżdzają bo te auta w miarę są tanie i wytrwałe bądź co bądź, zwłaszcza z tym silnikiem co mam, fajna sprawa tu jest w nim bo jak zerwie mi się rozrząd to ustawiam znaki, zakładam nowy pasek i jadę dalej - silnik bezkolizyjny, mało jest aut z tamtej epoki które odznaczają się czymś takim... :) Jedyne co mnie irytuje to wysoko umieszczona maglownica przez co wybijanie sworzni jest prze(cenzura)ne krótko mówiąc... Tak poza tym, nie ma więcej rzeczy które by mnie w(cenzura)iały w tym aucie, konstrukcja prosta jak gazety. Dlatego mimo wad został jako pożeracz hajsu, a poza tym, to drugi Kadett w mojej rodzinie - Mors miał ich (chyba) 8 xD I się zaraził przez co wydał z 20 tysięcy na projekt... Ja zamknę się w 7 - 8 no może 9. Nawet w takim chujowym stanie w jakim jest jeszcze mój, ludzie potrafią mnie na ulicy zapytać który to rok, jaki motor itp. Już 4 razy tak miałem a jeździłem naprawdę mało.

A teraz idę w końcu spać, bo jutro przyjeżdzają koledzy z Dzierżoniowa i chcą się gdzieś wieczorem ganiać Vectrą B Turbo 2.0 c20let 204km

Dołączona grafika

Pozdro B)

Użytkownik E65 edytował ten post 15/09/2012 - 01:51

• Do góry
    • 0

#618 imaniak1 — 597 15/09/2012 - 02:00

imaniak1
  • Gracz
Ale jazda - nadal myślisz, że kogoś interesują twoje wypociny... Luźna sugestia - załóż sobie osobny temat - "fanklub Kadeta E65" i dyskutuj tam do woli ze swoimi wyznawcami; bo twoje ego już się tu nie mieści. Tam będziesz mógł dogłębnie naukowo wyjaśnić (czyt. wmawiać samemu sobie) dlaczego stary Opel jest lepszy niż nowy Mercedes, Jestem ciekaw ile by się taki wątek utrzymał, poza hejterami (jak zwykłeś nazywasz wszystkich, którzy mają zdrowe podejście do złomu) nikt by się raczej nie wypowiedział i zginąłby śmiercią naturalną (chyba, że posty pod postami byś walił).

Nie zdziwię się, jak naślesz na mnie koleżkę moderatora i nie zaskoczy mnie też jak ów człek przyzna mi premię ostrzeżeń (co najmniej 20%), ale to co wyprawiasz jest po prostu żałosne i muszę to powiedzieć. Przerzucasz widłami stosy inwektyw na innych użytkowników, którzy mają swoje zdanie i prujesz się za jakiekolwiek próby ostudzania twoich zapałów, zasłaniając się jakimś off-topem. Nie szanujesz zdania innych. Nie potrafisz się pogodzić z tym, że kogoś stać na coś lepszego. Zamiast starać się poprawiać swój stan - brniesz w ślepy zaułek. Możesz pomarzyć, że będę przytakiwał jak pelikan, łykając jakieś bajki, klepane przez nieudaczników jak mantra.

Skoro jazdę po prostej, padłem, bez prawka uważasz za odwagę to gratulacje. Przynajmniej będzie jednego debila mniej na drogach. Będziesz z tym autem do 2019? Co najwyżej sercem :D EDIT: Z tym golfem się nabijałem, a wy już spinacie, że chce stawać w szranki z kadetami.

Użytkownik imaniak1 edytował ten post 15/09/2012 - 02:30

• Do góry
    • 0

#619 iPaweł — 6908 15/09/2012 - 07:41

iPaweł
  • Gracz
Panowie. Macie ostatnią szansę. Chcecie robić z siebie kretynów, to róbcie to sobie na prywatnym komunikatorze. Jeśli nadal będziecie się hejcić, to będziemy się musieli pożegnać. :)
  • Do góry
    • 1

#620 Jablecznik — 247 15/09/2012 - 08:47

Jablecznik
  • Gracz

Ale jazda - nadal myślisz, że kogoś interesują twoje wypociny... Luźna sugestia - załóż sobie osobny temat - "fanklub Kadeta E65" i dyskutuj tam do woli ze swoimi wyznawcami; bo twoje ego już się tu nie mieści. Tam będziesz mógł dogłębnie naukowo wyjaśnić (czyt. wmawiać samemu sobie) dlaczego stary Opel jest lepszy niż nowy Mercedes, Jestem ciekaw ile by się taki wątek utrzymał, poza hejterami (jak zwykłeś nazywasz wszystkich, którzy mają zdrowe podejście do złomu) nikt by się raczej nie wypowiedział i zginąłby śmiercią naturalną (chyba, że posty pod postami byś walił).

Nie zdziwię się, jak naślesz na mnie koleżkę moderatora i nie zaskoczy mnie też jak ów człek przyzna mi premię ostrzeżeń (co najmniej 20%), ale to co wyprawiasz jest po prostu żałosne i muszę to powiedzieć. Przerzucasz widłami stosy inwektyw na innych użytkowników, którzy mają swoje zdanie i prujesz się za jakiekolwiek próby ostudzania twoich zapałów, zasłaniając się jakimś off-topem. Nie szanujesz zdania innych. Nie potrafisz się pogodzić z tym, że kogoś stać na coś lepszego. Zamiast starać się poprawiać swój stan - brniesz w ślepy zaułek. Możesz pomarzyć, że będę przytakiwał jak pelikan, łykając jakieś bajki, klepane przez nieudaczników jak mantra.

Skoro jazdę po prostej, padłem, bez prawka uważasz za odwagę to gratulacje. Przynajmniej będzie jednego debila mniej na drogach. Będziesz z tym autem do 2019? Co najwyżej sercem :D EDIT: Z tym golfem się nabijałem, a wy już spinacie, że chce stawać w szranki z kadetami.

Ja od razu wiedzialem, ze z golfem to zbity, a oni na serio :lol:.
  • Do góry
    • 0

#621 imaniak1 — 597 15/09/2012 - 10:41

imaniak1
  • Gracz

Panowie. Macie ostatnią szansę. Chcecie robić z siebie kretynów, to róbcie to sobie na prywatnym komunikatorze. Jeśli nadal będziecie się hejcić, to będziemy się musieli pożegnać. :)

Dołączona grafika
Haters gonna hate. Potatos gonna potate...

Użytkownik imaniak1 edytował ten post 15/09/2012 - 10:44

• Do góry
    • 1

#622 Jablecznik — 247 15/09/2012 - 11:53

Jablecznik
  • Gracz

Dołączona grafika
Haters gonna hate. Potatos gonna potate...

I co, sprzedales Lancera? :)
  • Do góry
    • 0

#623 imaniak1 — 597 15/09/2012 - 13:16

imaniak1
  • Gracz

I co, sprzedales Lancera? :)

Jednego tak (IX), drugiego jeszcze nie i wycofałem ogłoszenie na jakiś czas. Teraz chyba znów wystawie.
  • Do góry
    • 0

#624 Jablecznik — 247 15/09/2012 - 14:10

Jablecznik
  • Gracz

Jednego tak (IX), drugiego jeszcze nie i wycofałem ogłoszenie na jakiś czas. Teraz chyba znów wystawie.

aha :). Zamierzasz potem jeszcze jakies auto kupić?
  • Do góry
    • 0

#625 imaniak1 — 597 15/09/2012 - 14:42

imaniak1
  • Gracz

aha :). Zamierzasz potem jeszcze jakies auto kupić?

Prawdopodobnie Nissan GTR (2, 3 letni) ale rozważam też inne możliwości.
  • Do góry
    • 0

#626 Jablecznik — 247 15/09/2012 - 15:02

Jablecznik
  • Gracz

Nom, gtr git, ale wez sciagnij z japonii silvie s15, lepsze rozwiazanie xd.
  • Do góry
    • 1

#627 AntiRust — 137 15/09/2012 - 20:50

AntiRust
  • Gracz

Na czym sie tak dorobiłeś? ZawóD: diler? xDDD

@E65

Rodziców, of course :megusta:Tchórzom za kierownicą polecam wrzucić prawo jazdy do rzeki i sprzedać auto, wystarczy oferm na drogach...

Piszesz do mnie czy obok mnie?
Tchórzom powiadasz? Dobrze, że Ty jesteś taki odważny i jeździsz bez prawka :)

Użytkownik Afton edytował ten post 15/09/2012 - 21:05

• Do góry
    • 0

#628 Borsuk0 — 84 15/09/2012 - 21:14

Borsuk0
  • Gracz
Co do kadeta, dla mnie te auto jest średnie, nie mam nic przeciwko jemu, ale jeśli jest dobrze zrobiony to nawet mi się podoba. Ja jak wiadomo stawiam na Japońskie auta, i nadal jedźe tą Toyotką 4runner v6 3.0 z 94roku, i nie zmieniam jej.
  • Do góry
    • 0

#629 Dawid — 4643 15/09/2012 - 21:45

Dawid
  • Gracz
Skoro nie potraficie dyskutować to nie będziecie tego robili. Dobranoc. :)
  • Do góry
    • 2

Tematy o podobnych tagach: dyskusja, ogolna

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych