Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Ogólna dyskusja na temat aut.

dyskusja ogolna

• Zamknięty Temat jest zamknięty
628 odpowiedzi w tym temacie

#481 Mors — 59 06/08/2012 - 09:58

Mors
  • Gracz

Cudny. Ile Cię wyniósł remont?

Kiedyś już ktoś o to pytał kilka stron wcześniej. Na początku nikt nie zakładał, że pociągnie to aż takie koszty, ale można by już z taką kwotą rozglądać się za małym, nowym autem w salonie >.<
  • Do góry
    • 0

#482 Olekx — 4184 06/08/2012 - 20:03

Olekx
  • Gracz

1.3, na auto nie narzekam bo silniczek igiełka. Jest to edycja z napędem na cztery koła, trafiła mi się nawet tanio to wziąłem. Racja mało pali, prawie tyle samo co mój dawny skuter, koło szóstki.
:lol:Ps. W tle mój młodszy brat!

Dołączona grafika

haha, kolejny Swifciarz? :D
  • Do góry
    • 0

#483 Siwerson — 167 06/08/2012 - 20:21

Siwerson
  • Gracz

Nawet go (cenzura)a nie pytaj, bo jebniesz z taboretu jak odpowie :lol:

Z bratem przygotowujemy 126p do rajdów, już na profesjonalnie. Dobrze wiem, ile takie rzeczy kosztują :P , chodziło mi głównie o porównanie cen naszych projektów.
  • Do góry
    • 0

#484 Matys — 201 06/08/2012 - 21:00

Matys
  • Gracz

haha, kolejny Swifciarz? :D

Eheeeś. ^_^
  • Do góry
    • 0

#485 E65 — 238 07/08/2012 - 00:58

E65
  • Gracz

Z bratem przygotowujemy 126p do rajdów, już na profesjonalnie. Dobrze wiem, ile takie rzeczy kosztują :P , chodziło mi głównie o porównanie cen naszych projektów.

Jak Morsik ma za 4,5 klocka samo wnętrze w Kadafie... To jeszcze dolicz zawieszenie, lakierowanie i oryginalne części :D

Ja dziś swojego wyprowadziłem na spacer, to znaczy... Na podjazd xd Bo jeszcze prawe koło nie jest pospawane, wyjechać się dało ale przy wjeżdzaniu wypadł mi przegub ze skrzyni, tym razem od strony pasażera, wysiadłem z auta i musiałem przepchać przód przez próg, był już na kanale to tylko puk puk młotkiem i gitarka gra. Tłumik tez już na od(cenzura) założyłem, bo jeszcze uszczelki muszę jutro kupić i po ich założeniu już nic nie będzie puszczać. Możliwe że uda mi się kupić wydech sportowy, ale to się okaże w środę, aktualnie martwi mnie fakt że Kadi odcina przy 5 tys. obrotów a nie jak powinien przy 7 - 8 tys. :/ Może kwestia jakiejś regulacji, zobaczymy... Założyłem też tylny zderzak, no i poskładałem przód bo się o to dosłownie prosił :) W przyszłym czasie muszę kierunki maznąć na czarno, bo nie pasują z deczka do reszty... No i tez zakonserwowałem połowę podłogi z racji tego że słaby dostęp miałem do tylnej części stojąc nim przodem w garażu, a przodu nie paćkam bo jeszcze będzie spawany :) W środe koniec i będzie już składany do stanu w jakim był, ale ze zdrową podłogą :lol:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Źle chyba nie wygląda :> Muszę się niebawem wziąć za szlifowanie szpachli na drzwiach, bo jak zrywałem listwy to odlazły razem z lakierem i się w(cenzura)iłem jak sam s(cenzura)ysyn... Ale trudno. Może uda się go jakoś w miarę ładnie pomalować, polerka, zobaczymy...

Użytkownik E65 edytował ten post 07/08/2012 - 01:22

• Do góry
    • 0

#486 borgo — 52 07/08/2012 - 09:40

borgo
  • Gracz
Takie pytanie. Mam VW Golfa IV 1.4 GTI w sedanie oczywiście i zastanawiam się nad wymianą na VW Borę 1.8 GTI w kombi. Potrzebuję więcej miejsca, ale nie wiem czy dobry jest to wybór.
  • Do góry
    • 0

#487 Matys — 201 07/08/2012 - 10:09

Matys
  • Gracz

Takie pytanie. Mam VW Golfa IV 1.4 GTI w sedanie oczywiście i zastanawiam się nad wymianą na VW Borę 1.8 GTI w kombi. Potrzebuję więcej miejsca, ale nie wiem czy dobry jest to wybór.

Kolega ma Bore w Kombi, nie narzeka a wręcz przeciwnie.
  • Do góry
    • 0

#488 E65 — 238 07/08/2012 - 13:27

E65
  • Gracz

Jakim cudem masz Golfa w sedanie jak takowy nie był produkowany? Chyba w Hatchbacku jak już :) Wybór należy do Ciebie, My za Ciebie nie wybierzemy ;) Ale sprawdź wcześniej jak z opłatami, większy motor to większe opłaty na ubezpieczenie, paliwo, chyba że w gazie jest ta Bora.
  • Do góry
    • 0

#489 borgo — 52 07/08/2012 - 15:12

borgo
  • Gracz

Jakim cudem masz Golfa w sedanie jak takowy nie był produkowany? Chyba w Hatchbacku jak już :) Wybór należy do Ciebie, My za Ciebie nie wybierzemy ;) Ale sprawdź wcześniej jak z opłatami, większy motor to większe opłaty na ubezpieczenie, paliwo, chyba że w gazie jest ta Bora.

Wybacz za błąd. Miałem na myśli Hatchback. A co do tej Bory, to zamontowany jest LPG. Póki co, to są realia, ale moim marzeniem jest powozić się jakimś American Muscle - Jakiś ładny Dodge, albo Chevrolett. :D
  • Do góry
    • 0

#490 E65 — 238 10/08/2012 - 22:40

E65
  • Gracz
Ale tu cisza...

Ja dziś u siebie zrzuciłem przepustnicę by ją wyczyścić itd. Mam problem, bo falują mi obroty i nie wiem od czego, krokowiec jest czysty, przepustnica też w miarę była, wymienię świece, jak to nie pomoże, to nie wiem :/
  • Do góry
    • 0

#491 VccV — 115 11/08/2012 - 00:38

VccV
  • Gracz
Aktualnie posiadam Audi 80 B4 i nie narzekam, do tej pory nic nie robiłem, prócz standardowych wymian filtrów/olejów no i klocków.
  • Do góry
    • 0

#492 JajamiOmate — 3 11/08/2012 - 12:05

JajamiOmate
  • Gracz

Ale tu cisza...

Ja dziś u siebie zrzuciłem przepustnicę by ją wyczyścić itd. Mam problem, bo falują mi obroty i nie wiem od czego, krokowiec jest czysty, przepustnica też w miarę była, wymienię świece, jak to nie pomoże, to nie wiem :/

moze jakies przebicie na przewodach, obczaj pod kopułką ew. przepływka.
  • Do góry
    • 0

#493 Duomox — 266 11/08/2012 - 13:28

Duomox
  • Gracz

moze jakies przebicie na przewodach, obczaj pod kopułką ew. przepływka.

|

Nie wiem czy jego kadett posiada przepływkę :P. Krokowy czyściłeś czy tak tylko na oko stwierdziłeś że czysty? Najlepiej przepłukać go od środka rozpuszczalnikiem i przedmuchać go. Jeżeli posiada sondę lambda też ją możesz uwzględnić przy takich objawach. Ale w takim aucie to najczęściej wina krokowego. Sam ostatnio w kadeciaku czyściłem krokowy bo przyjechał dziadek na warsztat, a jego kadett brzmiał jak betoniarka xD.
  • Do góry
    • 0

#494 E65 — 238 11/08/2012 - 21:36

E65
  • Gracz
Wykręciłem, był czysty ale i tak go przeczyściłem nieco - choć nie było z czego ;D

Ogółem, to są i straty, ale dobra wiadomość jest taka że autem można już teoretycznie jeździć, a w praktyce obecnie nie ma przepustnicy na kolektorze, a zła wiadomość - mój telefon się poddał po gradzie komet ze spawów, tak więc jak nie macie światła i wykorzystujecie telefon do podświetlenia sobie miejsca pracy, to nigdy nie róbcie tego spawając, jak Ja xd

Dzisiaj był u mnie kumpel z którym powoli kończymy spawać podłogę i się zastanawialiśmy w czym problem w tej przepustnicy, popatrzał na nią i według niego to jest regulator obrotów, nie krokowiec tylko coś co się znajduje po drugiej stronie cięgna od przepustnicy, to jest coś jak silniczek z dwoma ząbkami aby mógł obracać cięgnem przepustnicy na ssaniu, tj. podnosi On obroty na zimnym silniku itd. To się wywala od gazu zazwyczaj, muszę jeszcze kupić simeringi do przepustnicy, jak już Ją rozebrałem to się to dobrze na nowych uszczeleczkach poskłada ;) Jutro wieczorem wezmę się trochę za szlifowanie szpachli na drzwiach... Bo nie mam kiedy tego zrobić, ciągle coś spawam, dziś od tego regulatora nie mogłem odkręcić śrub, bo jest On chyba od nowości, to wziąłem i naspawałem sobie torxa na śrubę, ale przy okazji trochę się uchwyty od tego regulatora przytopiły bo jest On plastikowy i udało się odkręcić, w dodatku w jednej śrubie główkę urwałem :D

|

Nie wiem czy jego kadett posiada przepływkę :P. Krokowy czyściłeś czy tak tylko na oko stwierdziłeś że czysty? Najlepiej przepłukać go od środka rozpuszczalnikiem i przedmuchać go. Jeżeli posiada sondę lambda też ją możesz uwzględnić przy takich objawach. Ale w takim aucie to najczęściej wina krokowego. Sam ostatnio w kadeciaku czyściłem krokowy bo przyjechał dziadek na warsztat, a jego kadett brzmiał jak betoniarka xD.

Nie ma przepływki, to mono wtrysk - czyli jeden wtrysk :> A na przepustnicy nie ma puszki tylko tzw ufo.

Użytkownik E65 edytował ten post 11/08/2012 - 21:53

• Do góry
    • 0

#495 Olekx — 4184 11/08/2012 - 21:43

Olekx
  • Gracz
albo sonda lambda ci świruje
  • Do góry
    • 0

#496 E65 — 238 11/08/2012 - 22:14

E65
  • Gracz
Wątpię, po tym że dziś ściskając śruby od Czujnika położenia przepustnicy (TPS) bo tak się zwie co napisałem powyżej - rozkruszyły się ich główki, to jest od nowości, a najczęściej to się sypie przez gaz. A sonda ma dopiero 1 - 1,5 roku, także na razie Ją wykluczam, stawiam bardziej na TPS ew. Krokowiec.

Jak to nie będzie któraś z tych rzeczy, to jadę na komputer, przy okazji jak będę robić zbieżność to się podepną ;)

Użytkownik E65 edytował ten post 11/08/2012 - 22:17

• Do góry
    • 0

#497 E65 — 238 15/08/2012 - 20:05

E65
  • Gracz
Wiem, że double, ale odświeżę nieco temat. Przepustnica zmontowana i wszystko na miejscu, nowy potencjometr zamontowany, dziś zdjąłem filtr paliwa, bo i tak paliwo spuściłem odpinając przewody od przepustnicy więc przy okazji się wymieni, bo trochę był już syfem za(cenzura)ny. Jutro prawdopodobnie wyjadę z garażu i zacznę sprzątać Kadillaka przed włożeniem wnętrza :P Muszę obczaić także jakieś preparaty ochronne na spawy itd. itp. By mi się więcej z tą podłogą nic nie przydarzyło :P Aktualnie auto nie ma ani kropli w baku bo 8l mam w kanistrze i jakieś 3l w butli LPG, fajnie będzie jutro mu dać trochę po dupie w końcu. A i kupując ten potencjometr, to nie mieli go na miejscu, więc kupiłem 4 nowiutkie świece Boscha, jedno elektrodowe, może w końcu będzie się kręcił poprawnie do tych 6 - 7 tysi, a nie do 5 B)
  • Do góry
    • 0

#498 KubaOchota — 18 18/08/2012 - 23:54

KubaOchota
  • Gracz
Fiacik punto II - tanie fajne autko. ;p
  • Do góry
    • 0

#499 V10 — 147 19/08/2012 - 02:47

V10
  • Gracz

Fiacik punto II - tanie fajne autko. ;p

No jak na pierwsze autko, to troche za drogie..
  • Do góry
    • 0

#500 E65 — 238 19/08/2012 - 23:31

E65
  • Gracz

No jak na pierwsze autko, to troche za drogie..

:lol:

Spoko, tanie i fajne, powiem tylko tyle że znam kogoś kto użytkował to auto i w 1.9JTD można miskę urwać, to raz, dwa że wspomaganie i funkcja City to syf, tyle na temat Punto, dziękuje dobranoc. Jedyny porządny Fiat jak dla mnie to Seicento :)
  • Do góry
    • 0

#501 Chróstek — 1093 20/08/2012 - 11:03

Chróstek
  • Gracz

Dołączona grafika

Co o tym możecie powiedzieć? :>

• Do góry
    • 0

#502 V10 — 147 20/08/2012 - 13:08

V10
  • Gracz

Dołączona grafika

Policyjne :P
  • Do góry
    • 2

#503 kapitan koks — 264 21/08/2012 - 00:20

kapitan koks
  • Gracz

Dołączona grafika

Fajnie się z tyłu jedzie takim, tylko, że niebieskim i z jakimiś lampeczkami na górze. :>
  • Do góry
    • 0

#504 Sajmon4444 — 334 21/08/2012 - 13:35

Sajmon4444
  • Gracz

Dołączona grafika

2.0 benzyniak 170 konny. Policyjny lans.
  • Do góry
    • 0

#505 VccV — 115 21/08/2012 - 15:03

VccV
  • Gracz

Dołączona grafika

Dziwkowóz
  • Do góry
    • 0

#506 Szaman Puffiak — 1105 21/08/2012 - 17:43

Szaman Puffiak
  • Gracz
KIA to złooo. :D Nie podoba mi się ten model KIA'nki. Hmm, ale SUV'em bym nie pogardził. :D
  • Do góry
    • 0

#507 _Darumn_ — 465 21/08/2012 - 21:45

_Darumn_
  • Gracz
Wszystko co zadbane jest dobre. I nieważne, czy to BWM, Mercedes, czy Honda.
  • Do góry
    • 0

#508 E65 — 238 22/08/2012 - 02:14

E65
  • Gracz
...czy Opel :D

Ja wczoraj byłem w Mościsku (K. Dzierżoniowa) u chłopaków, znajomy przewiózł mnie swoim c20ne 115 konnym z krótką skrzynką F16, Ja (cenzura)ę, jak to idzie nawet jak na te moc, 900kg wagi, sprężyny -40, zrywa przyczepność na 3 biegu :lol: Zakupiłem też 4 fele z łysymi oponami R14, ale jutro jadę na wulkanizacje i szmaty do wyrzucenia, wentyle oraz odważniki i trzeba będzie odnowić felunie :) Muszę dorwać tylko dwie ET43 bo mam takie dwie, a dwie inne, takie jak aktualnie są na przodzie (Mam 13' a te co kupiłem, rozmiar większe) 13 zostawię sobie na zimę, prawdopodobnie będą zdjęte na wiosne i oddane do piaskowania, potem lakierowanko i gitara, to samo niedługo zrobię z tymi co kupiłem, ale chyba dwie sprzedam, bo te jedne mają ET49 a Ja potrzebuje nieco szerszą stal z racji tego że tylny rozstaw jest węższy i wąski kapeć wygląda chujowo jak to tylko możliwe (Tak, teraz tak wygląda) :)

Namęczyłem się też z (cenzura)nym w dupę (cenzura)onym, stabilizatorem, 3 godziny go zakładałem. Zauważyłem że zacisk od kierowcy mi się poci w okolicach wężyka, potem muszę go oblookać dokładniej, bo coś mu się pomieszało i się chyba rozszczelnił. Ręczny podregulowany, kolejna szpachla wylądowała na drzwiach i powoli powierzchnia jest szykowana do podkładu. Dzisiaj jeszcze zeszlifuje dobrze to co nałożyłem i nałożę chyba kolejną warstwę na 'ubytki' :> Przedwczoraj szalałem nieco Kadim, dostał srogo po dupie, nawet paliłem gumy za namową kolegów... I odziwo, dawał radę, na suchym asfalcie :P 75 koni, ale jak się da w pizdę to szatanek :bouncing:

Próbuje jeszcze namówić kumpla żeby się ze mną ścigał swoją Astrą F Caravan, z tym samym silnikiem co Ja mam - C16NZ 1.6 na monowtrysku, 75 kucy... I tak wiem że chuja porobię jak będę chciał :troll:

Użytkownik E65 edytował ten post 22/08/2012 - 02:16

• Do góry
    • 0

#509 E65 — 238 24/08/2012 - 22:14

E65
  • Gracz
Ale tu cisza :/

Ja dzisiaj przygotowywałem swoje autko do podkładu, a skończyło się na tym że musiałem wspawać łatke na nadkolu na dole tylnych drzwi od kierowcy i od strony kierowcy na tylnym nadkolu wspawać wstawkę... :/ Zaraz jebnę się do wyra i death. A no i wczoraj wymieniłem końcówki drążków, co się z kumplem na(cenzura)liśmy by to wybić z McPershonów... Oczywiście potem źle wkręciłem obie końcówki, w sensie że za mało nakręciłem na śrube zbieżności i tak jak udało się łatwo wybić od str. kierowcy nowy już sworzeń i przekręcić go na końcówce, tak od str. pasażera nie chciał wyjść, a na dodatek roz(cenzura)łem gwint i musiałem dziś iść znowu do Foty zamówić jedną końcówkę, dodatkowo zamówiłem też sobie poduszkę silnika bo tak mi skacze silnik że czasem ruszyć nie idzie :D

Auto obecnie stoi sobie na kole pod wahaczem i bez końcówki na drążku od pasażera, ale jutro już będzie śmigać :)

Użytkownik E65 edytował ten post 24/08/2012 - 22:16

• Do góry
    • 0

#510 Olekx — 4184 24/08/2012 - 22:40

Olekx
  • Gracz
U Ciebie praca wrze, a ja nie mogę się zebrać do startu. :D
  • Do góry
    • 0

#511 Mateusz93 — 942 24/08/2012 - 22:41

Mateusz93
  • Gracz
Ty tam masz wspomaganie ? [E65]

Użytkownik ACM edytował ten post 24/08/2012 - 22:42

• Do góry
    • 0

#512 E65 — 238 24/08/2012 - 23:26

E65
  • Gracz
Nie mam, planuje na przyszły rok wrzucić bo to małe koszta, zwłaszcza że na przyszły rok wstawiam 14' a teraz turlam się jeszcze na 13', głównie dlatego że mam na przodzie 2x 13' Dębice a są trochę nierównomiernie zjechane jak jeździłem miesiąc na roz(cenzura)nej podłodze bez zbieżności :lol:
Te oponki narazie zostawiam sobie do świrowania, w sumie, ostatnio ciągle jak ruszam to z pizdy, był u mnie gracz katizo w środe, byliśmy się przejechać do sklepu i raz do 5,5 tys wkręciłem i strzeliłem ze sprzęgła, w sumie wcześniej też tak robiłem, przedwczoraj też, ale wczoraj roz(cenzura)łem gwint na sworzniu i dopiero jutro auto będzie poskładane. Wspomaganie w sumie fajna sprawa, no ale do szybkiej jazdy takie sobie, Ja bez wspomagania czuje po prostu lepiej kontakt z drogą przez kierownice. W Astrze H mam tak że to wspomaganie przy wyższej prędkości jest trochę mniej odczuwalne, raz wpadłem na łuk przy 110 i gładziutko przeszła, a nie zapominajmy że to kombi, oponki 205/55 R16.

U Ciebie praca wrze, a ja nie mogę się zebrać do startu. :D

Stary, Ja wczoraj o 12 wstałem, o 13 poszedłem do Foty zamówić części, wróciłem, zjadłem coś w końcu - o 14:30 już wybiłem z chaty i poszedłem szlifować drzwi i szpachlować. Wróciłem 1,5 godziny temu :lol: Jeszcze plusy takie że pomalowałem w kolor nadwozia ten plastik co idzie na tunelu i dolną konsole, w której mam rarytasik w postaci saszetek na 4 kasetki :>

Pomalowałem z powodu że zrobiłem dziurę na włącznik i transmiter FM, ale włącznik gdzie indziej dam a dziury musiałem zaszpachlować i czymś zamaskować, prawie ich nie widać. Transmiter wyląduje zaraz na tej płaskiej powierzchni za dźwignią ręcznego, zresztą jutro porobie foty bo już właduje to do auta prawdopodobnie. B)

// A co do tego ruszania z pizdy, jestem zmuszony w sumie do tego, bo jak wolno ruszam i wkręce go trochę na obroty to przez wyrąbaną łape silnika cały lewarek mi skacze i szarpie całym autem, wczoraj spieszyłem się bo sąsiadowi Astre G robiłem, tj konserwowałem nadkola bo mu zaczęły rdzewieć, to podjechałem pod jego dom mu powiedzieć że może już podstawiać, a On mieszka na stromej górze i potem ledwo ruszyłem tak szarpało silnikiem :lol:

Użytkownik E65 edytował ten post 24/08/2012 - 23:29

• Do góry
    • 0

#513 Meadows — 93 24/08/2012 - 23:40

Meadows
  • Gracz
Dołączona grafika
  • Do góry
    • 1

#514 E65 — 238 24/08/2012 - 23:48

E65
  • Gracz
I co w związku z tym zdjęciem... ?
  • Do góry
    • 0

#515 posty — 0 25/08/2012 - 13:43

miła e32
  • Do góry
    • 0

#516 comingnigdynieodejdzie — 7 25/08/2012 - 13:45

comingnigdynieodejdzie
  • Gracz
gówno
  • Do góry
    • 0

#517 posty — 0 25/08/2012 - 13:50

E65 - nie szkoda ci ładować tyle czasu i kasy na na kadeta? na to nawet dup nie wyrwiesz xd Tu chodzi o pasje, czy zamiłowanie do marki??
  • Do góry
    • 0

#518 katizo — 432 25/08/2012 - 23:04

katizo
  • Gracz
Siema, w końcu zawitałem w tym temacie, to i trzeba coś sensownego napisać ;)

@posty, wiadomo, że dup nie wyrwie, a przynajmniej pustych blachar :D Raczej dziewczyna doceni w takim wypadku to, że sam sobie wszystko umie zrobić (no dobra, większość rzeczy) i wkłada w to własny hajs :P A co do tego, czy jest to pasja czy zamiłowanie do marki, to sam E65 musi Ci odpowiedzieć.

A co do mojego ulubionego auta, jest to Mazda RX-7. Nie znam się za bardzo na motoryzacji, ale kocham to auto za całokształt, jak kolwiek to brzmi. Lubię te z veilslide jak i bez - klasyczna też pięknie wygląda. Jeśli chodzi o wygląd to bardziej starsza mi się podoba. Niestety jak na polskie realia się nie nadaje. Raz, że ma silnik Wankla, który dużo spala, to potencjalny kupiec musiałby sprowadzić ją najbliżej z Angli. Na dole mały filmiczek z RX-7 <3

https://www.youtube....feature=related
  • Do góry
    • 0

#519 E65 — 238 25/08/2012 - 23:18

E65
  • Gracz

E65 - nie szkoda ci ładować tyle czasu i kasy na na kadeta? na to nawet dup nie wyrwiesz xd Tu chodzi o pasje, czy zamiłowanie do marki??

Nie muszę wyrywać, bo mam już te jedną jedyną :)

Chodzi o zamiłowanie no i poniekąd przyzwyczajenie. Ale też chodzi o same koszta, na chuj mi nowe auto, w którym bez podpięcia do kompa nic nie zrobię, części są drogie że to chuj, elektroniki naładowane że wszystko się może z(cenzura)ć. Mam też Astre H i po prostu wiem jak wyglądają realia. No i też fakt - że konstrukcja tego auta jest banalna, zero wspomagaczy, elektroniki, tego całego syfu z tonami wiązek. Myślisz, że czemu Kadett waży 900kg a Astra H ponad 1200? Bezpieczeństwo, elektronika... Bez sensu, zwłaszcza że jak masz się zabić i tak się zabijesz na własne życzenie, nawet w BMW E38.

Poza tym, Kadettów jest coraz mniej a i cena zacznie po jakimś czasie rosnąć, zwłaszcza że rok temu zadbanego Kada z gazem za 600zł wyrwać można było, a teraz ceny sięgają nawet 2000 - 2500... :) Już tyle przy nim zrobiłem, że teraz nie ma opcji by się wycofać po prostu, ponad to mam póki co za 1400zł samochód z 1.6 i LPG z butlą ważną jeszcze 7 lat :)

Miałem kupować inne auto, ale te dostałem praktycznie za friko, a że mi się spodobało, to po prostu jest :)

Użytkownik E65 edytował ten post 25/08/2012 - 23:21

• Do góry
    • 1

#520 E65 — 238 25/08/2012 - 23:38

E65
  • Gracz
Szczerze, stare auto można mieć zajebiste za 10 tysięcy i zrobić się, jak się samemu chcę, a nie kupisz gotowca a potem modować... W starym większość jest z(cenzura)na albo się zjebie i trzeba to zmienić, a jak kupisz gotowca, to wywalasz albo sprzedajesz dobre części i wstawiasz lepsze, ale częściej niestety sie wyrzuca z tego co zauważyłem :(

Mój dziadek obecnie wygląda sobie tak :)

Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Ta, wiem, rzeźnia i chujowo :D Ale jeszcze nie wszystko jest zeszlifowane i poszpachlowane, brakuje plastiku wokół wybieraka bo pękł i go wy(cenzura)łem, na razie będę jeździć bez mieszków bo to pierdoła i kosztuje niecałe 4 dychy, a Ja wolę za te kasę sobie wymienić poduchy silnika i zalać wachę. Jutro poszpachluje tylne nadkola prawdopodobnie, na razie autko na 3 kołach, bo zakręceni Panowie ze sklepu dali mi sworzeń od str kierowcy a nie jak prosiłem - od pasażera, no ale w poniedziałek sobie to załatwię. Poduche silnika też zamiast lewej, to dali mi tylną haha, ale w sumie i tak chcę wszystkie wymienić to nie będę jej zwracać ;d

A i z okazji że nareszcie nic nie robię w garażu, wziąłem się za porządki, wysprzątałem kanał i pomalowałem ponownie ściany w nim, Jutro jeszcze muszę wysprzątać całą górę i co poniektóre narzędzia :)

Użytkownik E65 edytował ten post 25/08/2012 - 23:51

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: dyskusja, ogolna

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych