Synek
Nie chodzi aby kupić sobie BMW e36 jak reszta wieśniaków które kupią i mówią ja mam BMW. Tu chodzi o zrobienia auta ładnie
mówimy tylko o stylu German Style
Co do tego German Style, sory, ale muszę ukrócić te twoje ciągłe wodzenie tematu... To nie jest na nasze drogi, jak ktoś kupuje E36 to minimum z motorem 2.0, miałem okazje taką kupić... Na sportowym zawiasie, sportowy wydech Remusa, na szprychowych felgach 17', auto się kleiło do drogi i nawet na 5 biegu odcinało przy 210km/h, kumpel miał i pchnął Ją za 3 tysie, gdybym wiedział, bym brał, a tak jakiś gość z Lubina się cieszy.
Teraz wyobraź sobie, że German Style nie nadaje się na nasze drogi. Fajnie, jest gleba i duże koło, ale zależy co nazywasz glebą, bo większość pajacuje i wstawia zawias -60 i się jarają że mają glebę, masz zdjęcie prawdziwej gleby i prawdziwego German Style'u

Powiesz, że to się nadaje na nasze drogi? No bym polemizował

Zrób German Style i potem jeździj 20km/h. Znam typa co do Signuma dał zawias -80 i teraz jadąc po lekkich dziurach na(cenzura)a albo silnikiem albo hokejem z przodu, raz za(cenzura)ł nawet tylną belką. A to tylko -80...
Prawdziwy German Style zaczyna się od -100, tak przy -80 to można tylko powiedzieć że to obniżenie, ewentualnie już niby gleba, wygoda jazdy to też jest porażka, ale jak kto lubi, inni wolą w miarę wygodne auto a inni krzesło szkolne. Ale Ja bym na takim krześle w miesiąc 200km jak to zrobiłem ze swoim aktualnym zawiasem, nie na(cenzura)ł - bym chyba musiał wykupić sobie karnet u masażysty..
Cudny. Ile Cię wyniósł remont?
Nawet go (cenzura)a nie pytaj, bo jebniesz z taboretu jak odpowie
Użytkownik E65 edytował ten post 06/08/2012 - 00:53