TAK , mam taki team już 3x pod rząd ,że początek nam dobrze idzie ,a pod koniec przegrywamy :(NICK : MaszSweetButy
Aa "noob team" kolega ma tak?
Czyli Ty grasz dobrze a "nooby feedują"
To wyjaśnia, dlaczego brąz.
TAK , mam taki team już 3x pod rząd ,że początek nam dobrze idzie ,a pod koniec przegrywamy :(NICK : MaszSweetButy
Lepsze to niż dać surra.
mm, nie
nawet fnatic podczas finałów poddało grę z royal wiedząc, że nie dadzą rady wygrać, więc na co ja mam tracić czas z noobiarnią w głupim goldzie?
Użytkownik G_do_B edytował ten post 19/11/2013 - 14:36
mm, nie
nawet fnatic podczas finałów poddało grę z royal wiedząc, że nie dadzą rady wygrać, więc na co ja mam tracić czas z noobiarnią w głupim goldzie?
Porównuj ligi do randomów, good idea bro!
Porównuj ligi do randomów, good idea bro!
better idea than 'never surr' bro
dobra co ja sie bede klocil, sami znawcy z silver/gold przeciez ;/
Użytkownik G_do_B edytował ten post 19/11/2013 - 16:22
Co wy takie hejty na siebie ;_; Albo się umie grać w LoL'a, albo się nie umie 
Get Jinxed Actually Gold III.
Co wy takie hejty na siebie ;_; Albo się umie grać w LoL'a, albo się nie umie
Get Jinxed
Actually Gold III.
Masz mało PZ - noob.
better idea than 'never surr' bro
dobra co ja sie bede klocil, sami znawcy z silver/gold przeciez ;/
Nigdy na SoloQ nie poddaje się gry, pozdrawiam z platyny, a Twój argument "znawcy z silver/gold" jest kulawy.
Masz mało PZ - noob.
Miałem koło 23 tysięcy ale się postacie kupiło i tak wyszło :c
Użytkownik Various5 edytował ten post 19/11/2013 - 20:52
Nigdy na SoloQ nie poddaje się gry, pozdrawiam z platyny, a Twój argument "znawcy z silver/gold" jest kulawy.
pozdrów mnie z diamentu, lepiej grać 40 minut i przegrać niż 50 minut i przegrać/wygrać.
pozdrów mnie z diamentu, lepiej grać 40 minut i przegrać niż 50 minut i przegrać/wygrać.
No to na drugi raz kup konto z Challengera, bo z takim podejściem to na pewno dużo ugrasz.
No offence.

Wciąż polecam.
Nowe masterki weszły.
Ktoś tu widzę, że katuje Vayne.
Ktoś tu widzę, że katuje Vayne.
Ba.
Wciąż polecam.
Ba.
Właśnie kupuję wraz ze skórką Łamaczka Serc Vayne. ^^
vayne dobra jest xd

Miałą byc Quadra, ale he-hecarim biegł na biednego Ezreala, to nie mogłem odmówić
Miałą byc Quadra, ale he-hecarim biegł na biednego Ezreala, to nie mogłem odmówić
No, nie można odmawiać - to takie nie kulturalne.
No, nie można odmawiać - to takie nie kulturalne.
zwłąszcza jak ich ashe prosi
zwłąszcza jak ich ashe prosi
Szczególnie gdy ich Ashe prosi, Rukol wie co robić. ^^
Mf lepsza.
Nie jest zła, ale są lepsze adc imho.
Mf lepsza.
wg mnie to jedno z gorszych adc w tej grze, a każdy wie że vayne najlepsza na late.
wg mnie to jedno z gorszych adc w tej grze, a każdy wie że vayne najlepsza na late.
Czy ja wiem, Caitlyn i Corki to też nie są złe ADC. :whistle:
Czy ja wiem, Caitlyn i Corki to też nie są złe ADC. :whistle:
Teraz corki po tych nerfach na R i Q to już nie jest corki
A Cait zawsze na propsie.
Lol po patchach to gówno, po chuj te talizmany (cenzura)one z jakimiś (cenzura)nymi ulepszeniami? To jest roz(cenzura)anie czegoś, co było fajne w s1 / s2, w s3 gorsze bo polaczki się zaczęły a teraz to będzie chujstwo, nie gra. Ide spać bo mnie to wszystko w(cenzura)ia, że ja (cenzura)e (cenzura)a mać. Cześć i czołem nerdy, które nie śpią.
Ziomeczku, nie pojmujesz prostego systemu. Są trzy trinkety, które: dają warda na minutę, sprawdzają dany obszar za wardami/ukrytymi pułapkami, odkrywają dany obszar. Widzę, że przegrałeś grę, ale to nie oznacza, że trzeba się wyżywać.
Teraz po prostu trzeba grać taktyczniej, wiedzieć co kupić i gdzie - więcej możliwości, zależy od tego jak się spisze twój team, jak rozmieścisz ward itd. itp.
Jak coś to LOL to nie MMORPG tylko Moba, wielcy znawcy.
Jak coś to LOL to nie MMORPG tylko Moba, wielcy znawcy.
Może nie jest MMORPG, ale jest MMO, a dział jest dla 'Multiplayer, MMO, MMORPG, RPG' - dział zgodny wielce znawco.
Nie przegrałem, kiedyś po prostu oglądałem pełno liveów i widziałem, ale oni tą grę coraz bardziej pogorszają, zauważ tutaj:Ziomeczku, nie pojmujesz prostego systemu. Są trzy trinkety, które: dają warda na minutę, sprawdzają dany obszar za wardami/ukrytymi pułapkami, odkrywają dany obszar. Widzę, że przegrałeś grę, ale to nie oznacza, że trzeba się wyżywać.
Teraz po prostu trzeba grać taktyczniej, wiedzieć co kupić i gdzie - więcej możliwości, zależy od tego jak się spisze twój team, jak rozmieścisz ward itd. itp.
Nie przegrałem, kiedyś po prostu oglądałem pełno liveów i widziałem, ale oni tą grę coraz bardziej pogorszają, zauważ tutaj:
3.13 - bug Aatroxa ze slowem, postać wyłączona na 5 dni
3.14 - bug Syndry ze stunem, wyłączona oraz jakiś bug Gragasa - również wyłączony,
3.15 - czekamy i zobaczymy, jakie bugi będą jeszcze
System rozumiem, alew yraziłem moje oburzenie post wyżej.
Ale po co ograniczanie wardów? Teraz support postawi te 3 zwykłe i 2 pinki i koniec, który adc kupuje wardy. Trzeba mieć szczęście, żeby takiego dobrało...
To graj z własnym teamem - jak nie masz sklej taki, wtedy bez problemu będziecie się dogadywać.
To graj z własnym teamem - jak nie masz sklej taki, wtedy bez problemu będziecie się dogadywać.
Team jest - zgrania nie ma.
Team jest - zgrania nie ma.
Skype gaming, pogadać przed meczem kto co gra - w czasie gdy się ładujecie czy tam wcześniej sprawdzić przeciwników, runy i możliwości jakie są dostępne i gracie.
Skype gaming, pogadać przed meczem kto co gra - w czasie gdy się ładujecie czy tam wcześniej sprawdzić przeciwników, runy i możliwości jakie są dostępne i gracie.
Do tego polecam, Lolnexus.com
Do tego polecam, Lolnexus.com
Ta, owa strona jest dość przydatna - możesz sprawdzić graczy z przeciwnej drużyny.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych