Podejście ludzi EUNE, mam smurfa - nie można mnie zreportować.
Też macie od 2-3 dni wieczorami paskudne lagi?
Ta, czasem dochodzi nawet do 500 i dc - EUNE.
Podejście ludzi EUNE, mam smurfa - nie można mnie zreportować.
Też macie od 2-3 dni wieczorami paskudne lagi?
Ta, czasem dochodzi nawet do 500 i dc - EUNE.
Czyli lagi nie z mojej winy - z jednej strony dobrze, z drugiej źle. Wychodzi na to, że póki co nie ma co grać, EuNE i EuW lagi. Trzeba czekać na początek sezonu 4.
Czyli lagi nie z mojej winy - z jednej strony dobrze, z drugiej źle. Wychodzi na to, że póki co nie ma co grać, EuNE i EuW lagi. Trzeba czekać na początek sezonu 4.
Wystarczy nie grać rankedów przez jakiś czas i śledzić status serwera - http://forums.eune.l...isplay.php?f=10
Ktoś smurfuje ze mną na euw?
Użytkownik Dachet edytował ten post 09/12/2013 - 20:53
Przypomniało mi się, że kiedyś nagrywałem feedera (trolla), jak mu napisałem, że mam filmik, to on odpisał, że jak go udostępnie na YT to pójdzie na policje =D

Kleju best adc support
Nareszcie.

Popularny
Gold = 1% mniej afkerów/noobów niż w silver/bronze. Ale i tak gj.
Chyba 50 % wiecej, gówna boostowane dla skina. W brązie wiekszy poziom niz w goldzie, dobrze tylko ze mid or feed co drugi mecz nie ma.Gold = 1% mniej afkerów/noobów niż w silver/bronze. Ale i tak gj.
Poczekajcie aż dojdziecie do platyny 5/4, zanim zaczniecie mówić, że w goldzie więcej nobów.
Chyba 50 % wiecej, gówna boostowane dla skina. W brązie wiekszy poziom niz w goldzie, dobrze tylko ze mid or feed co drugi mecz nie ma.
Jak sobie grałem na brązie kolegi, to nie zauważyłem żadnego wyzwania, nawet quadra w ciągu kilku meczy na brązie się tam załapała, więc może bez przesady z tymi porównaniami.
Czas pokaże, zobaczymy jak to będzie w tym goldzie.
@Edit
Rukol asystował przy mojej pencie.(yasuo)
Użytkownik GreFran3 edytował ten post 13/12/2013 - 20:10
Nasus dobry pieseł. A mogłem zabić
Ammumu jest OP...
To samo można powiedzieć o dwudziestu innych postaciach, mimo, że tak nie jest.
To samo można powiedzieć o dwudziestu innych postaciach, mimo, że tak nie jest.
Nie, nie, nie - Ammumu jest i będzie OP... człowieku to jest Tank z DMG....
Serio? A grałeś kiedyś nasusem? ;p
tak samo renekton, malph, zac, shyvana, etc...
Serio? A grałeś kiedyś nasusem?
Grałem nim trochę...
tak samo renekton, malph, zac, shyvana, etc...
Ale Amumu jest fajny, xd
Ktoś pyka na weście? Bo nie chce mi sie samemu wbijać 30.
Taki tam nocny meczyk. 
Gdyby nie Jarvan byłaby penta. 
Pierwsze co widzę gdy teraz odpalam rankedy to ban Yasuo.OP ścierwo.
Tylko czekać na update z nerfem.
U mnie jeszcze nigdy nie zbanowali, wtf.
Podsumowując, jedna penta i dwie quadry grając yasuo, praktycznie nigdy ujemne statystyki(no może raz ), polecam.
(a no i runy robią swoje.)

Użytkownik GreFran3 edytował ten post 16/12/2013 - 09:58
Wyczyny na normal game nie są żadnym osiągnięciem, poważnie.
Wyczyny na normal game nie są żadnym osiągnięciem, poważnie.
Tryb normal game, a ranked game różni się jedynie możliwością banowania postaci i idiotycznym zachowaniem graczy, którzy przeważnie psują grę takim postępowaniem.
Tryb normal game, a ranked game różni się jedynie możliwością banowania postaci i idiotycznym zachowaniem graczy, którzy przeważnie psują grę takim postępowaniem.
W sumie jest jeszcze Draft jakby nie patrzeć.
I jedynie rozbieżnością poziomu przy dobieraniu przeciwnika .
Nie ma czegoś takiego ja postać OP. Postać za Ciebie nie gra, to gracz może być dobry.
Pograj postacią dłużej niż 3 dni i wtedy się oceń. Po tak krótkim czasie możesz co najwyżej stwierdzić, że wiesz jak działają jego umiejętności (niekoniecznie jak i kiedy ich używać )
Podsumowując, jedna penta i dwie quadry grając yasuo, praktycznie nigdy ujemne statystyki(no może raz
), polecam.
(a no i runy robią swoje.)
Użytkownik Various5 edytował ten post 16/12/2013 - 16:58

Popularny
PS: Gdy udaje mi się wygrać 10 ranków z rzędu daną postacią, to i tak zastanawiam się nad tym, czy mam o niej jakiekolwiek pojęcie.
Ja tam używam LolReplay, wtedy doskonale widzę co zrobiłem źle w meczu
Co prawda to prawda.Ja tam używam LolReplay, wtedy doskonale widzę co zrobiłem źle w meczu
Polecam Riven, jeżeli się tym jarasz.
Dziwna postac dla mnie, podobno kontra dla pieseła (nasus) a każdą riven na topie piesełem do tej pory ( na normalach na 30) udawąło mi się zrobić, a jak wziąłem garena (polecaną kontre na riven) to dupy dałem, mówiąc krótko.
Powiem tak, masz rację ale nie do końca. Nie wystarczy wziąć kontry, aby zwiększyć swoje szanse na wygranie danej pozycji. Mów co chcesz, ale jak dla mnie nie mają one większego znaczenia, chociaż fakt - czasem potrafią takowe znaczenie zapewnić.Dziwna postac dla mnie, podobno kontra dla pieseła (nasus) a każdą riven na topie piesełem do tej pory ( na normalach na 30) udawąło mi się zrobić, a jak wziąłem garena (polecaną kontre na riven) to dupy dałem, mówiąc krótko.
Użytkownik Various5 edytował ten post 16/12/2013 - 23:33
Czy ktoś tutaj posiada dywizję minimum Gold V?
z tego co wiem to caven i grefran
Dziwna postac dla mnie, podobno kontra dla pieseła (nasus) a każdą riven na topie piesełem do tej pory ( na normalach na 30) udawąło mi się zrobić, a jak wziąłem garena (polecaną kontre na riven) to dupy dałem, mówiąc krótko.
Riven kontruje Nasusa ze względu na burst i mocne early przez co Nasus nie ma prawa się wyfarmić, ale pamiętajmy, że postać to nie wszystko.
Posiada.
Nie lubię tego typu gier. Za bardzo wciągają. :}
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych