Bardzo ładny wynik, aczkolwiek wolę Corkiego czy Caitlyn chyba lepiej nimi mi się gra, ale postaram się pograć i Vayne na czasie.
Jeśli chodzi o adc (moim zdaniem) to najlepszy jest draven i mf ;>
Bardzo ładny wynik, aczkolwiek wolę Corkiego czy Caitlyn chyba lepiej nimi mi się gra, ale postaram się pograć i Vayne na czasie.
http://www.youtube.com/watch?v=aKBSx8NJ3SM
Jeśli chodzi o adc (moim zdaniem) to najlepszy jest draven i mf ;>
Ogarnięta vayne zrobi dwa razy więcej niż przeciętny adc (np. te które podałeś). Corki też jest bardzo dobry ze względu na jego chory range (bombki oczywiście) i escape mechanism. Co do caitlyn, moim zdaniem ona niszczy tylko na linii, później nieco słabnie.
Co myślicie o nadchodzących zmianach w sezonie 4? Do tego te zmiany wizualne w nasusie. <3
Użytkownik Ozianin edytował ten post 09/11/2013 - 11:17
Użytkownik White edytował ten post 09/11/2013 - 11:26

Pierwsza penta !
http://www.youtube.com/watch?v=fEWfsuFjcGU
!!
Swietne
Pierwsza penta
!
Gratulacje .
http://www.youtube.com/watch?v=fEWfsuFjcGU
!!
Swietne
Nie ma czegoś takiego jak "luck", po prostu Fizz nie ma skilla.
Passa dalej trwa ^^
Passa dalej trwa ^^
Passa dalej trwa ^^
Ładnie ładnie, ale dlaczego opuszczenie kolego? Nie ładnie tak opuszczać drużynę podczas meczu.
Użytkownik Patrixon edytował ten post 26/07/2015 - 12:32
Rankedy graj ^^
Nie gram w przedsezonie Tylko raz na jakiś czas, żeby nie wyjść z formy, a tak to poznaję nowe postaci i je ogarniam. W tym przypadku to Twitch.
Ładnie ładnie, ale dlaczego opuszczenie kolego? Nie ładnie tak opuszczać drużynę podczas meczu.
Internety siadły
Może dlatego, że nafeedował.
Nom, lepiej w ekranie wybierania to zrobić

Może dlatego, że nafeedował.
Albo "noob team" ma, jak większość polaków.

Popularny
Nie toleruję graczy, którzy opuszczają grę - jak już grasz to do końca.

Popularny
LOL - najlepsza gra na świcie
Przesadzasz. Tobie nigdy nie szwankował internet podczas rozgrywki w LoLa? Co innego, jak ktoś specjalnie opuści mecz, bo np. nie mógł grać na midzie i się obraził na drużynę, tego to i ja nie toleruję.
Były takie przypadki to oczywiste, ale ja mówię o graczach, którzy wyszli z gry, bo przegrywali albo obrazili się na zespół.
ja tam zawsze wychodze po nieudanym surrender vote, gdy mam samych flamerów i idiotów w drużynie.
ja tam zawsze wychodze po nieudanym surrender vote, gdy mam samych flamerów i idiotów w drużynie.
To jesteś za przeproszeniem jakimś ułomem jeśli wpisujesz w ogóle /ff.
Grałem dziś meczyk, byliśmy ostro do tyłu, przegrywaliśmy 34/17, w 20 minucie nie mieliśmy inhibitora, w 25 obu nexus touretów, w 30 żadnego inhiba. Wygraliśmy jednego teamfighta pod nexusem, zrobiliśmy barona i od tego momentu zaczęliśmy się odbijać. Mieliśmy Cassio, która przegrała linie i Nasusa na jungli, który nie potrafił farmić ani robić stacków, generalnie byli ciency. Zaczęły się flejmy, z moim duopartnerem staraliśmy się to uspokoić. Rezultat? Zaczęliśmy grać teamowo, ich caitlyn była wyłączona na samym początku każdego teamfighta przez naszego ogarniętego Pantheona - stun + burst od teamu, ja jako adc starałem się robić jak największy dmg i przeżyć, Leona - duopartner miażdżyła stunami, Nasus i Cassio dorzucili swoje i wygraliśmy mimo, że mieliśmy cały czas goły nexus a oni wszystkie wieże poza tymi pierwszymi na wszystkich lane'ach.
Dodam, że był to ranked, bo na normalach takie throwy często się zdarzają.
+1
Nauczyłem się złotego 'never surrender', polecam wszystkim.
Użytkownik Daxey edytował ten post 18/11/2013 - 18:38
Grałem dziś meczyk, byliśmy ostro do tyłu, przegrywaliśmy 34/17, w 20 minucie nie mieliśmy inhibitora, w 25 obu nexus touretów, w 30 żadnego inhiba. Wygraliśmy jednego teamfighta pod nexusem, zrobiliśmy barona i od tego momentu zaczęliśmy się odbijać. Mieliśmy Cassio, która przegrała linie i Nasusa na jungli, który nie potrafił farmić ani robić stacków, generalnie byli ciency. Zaczęły się flejmy, z moim duopartnerem staraliśmy się to uspokoić. Rezultat? Zaczęliśmy grać teamowo, ich caitlyn była wyłączona na samym początku każdego teamfighta przez naszego ogarniętego Pantheona - stun + burst od teamu, ja jako adc starałem się robić jak największy dmg i przeżyć, Leona - duopartner miażdżyła stunami, Nasus i Cassio dorzucili swoje i wygraliśmy mimo, że mieliśmy cały czas goły nexus a oni wszystkie wieże poza tymi pierwszymi na wszystkich lane'ach.
Dodam, że był to ranked, bo na normalach takie throwy często się zdarzają.
+1
Nauczyłem się złotego 'never surrender', polecam wszystkim.
Never Surrender, Daxey.
mam rozum i wiem kiedy nie da sie wygrać.
mam rozum i wiem kiedy nie da sie wygrać.
To najwyraźniej NIE MASZ. Surrender button for cioty.
To najwyraźniej NIE MASZ. Surrender button for cioty.
to trać czas i nerwy durniu, surr 20.
to trać czas i nerwy durniu, surr 20.
Nerwy? To jest gra, to jest przyjemność. Jak Ty się wnerwiasz to nie graj w ogóle.
Polecam obejrzeć : http://www.youtube.com/watch?v=pon9hsCcNbM
O ile w ogóle dobiłeś do 30, chociaż wątpię skoro wyznajesz zasadę surr'a.
Co powiecie żeby zrobić jakiś turniejek?
Polecam obejrzeć : http://www.youtube.com/watch?v=pon9hsCcNbM
Co powiecie żeby zrobić jakiś turniejek?
Żadne filmy motywacyjne, uczące gry i inne nie poprawią poziomu ludzi w League of Legends. Trzeba grać jak najlepiej się umie, bezpiecznie i rozważnie. Bieganie za fragami pod wieżę na szóstym levelu nie jest dobrym pomysłem.
nie, nie dobiłem 30 skoro mówię o rankedach. http://www.lolking.n...7544110#profile
a co mi da jakiś filmik, nie jestem Jezusem żeby zmieniać nastawienie innych. mam trolla w grze, to surrender, a jak failed to ide afka/wychodze i czekam do końca.
Użytkownik G_do_B edytował ten post 18/11/2013 - 19:33
Typowy film dla brązów
Powiedział typ, który pewnie zatrzymał się w goldzie/silverze i narzeka na elohell
Żadne filmy motywacyjne, uczące gry i inne nie poprawią poziomu ludzi w League of Legends. Trzeba grać jak najlepiej się umie, bezpiecznie i rozważnie. Bieganie za fragami pod wieżę na szóstym levelu nie jest dobrym pomysłem.
Wow, serio? Nie zdawałem sobie z tego sprawy. Jednak ten film działa na psychę, i nie zmienia umiejętności w czasie gry tylko nastawienie gracza, jego psychikę.
nie, nie dobiłem 30 skoro mówię o rankedach. http://www.lolking.n...7544110#profile
a co mi da jakiś filmik, nie jestem Jezusem żeby zmieniać nastawienie innych. mam trolla w grze, to surrender, a jak failed to ide afka/wychodze i czekam do końca.
Jak wyżej.
Jak wyżej.
jakoś nie zmienia to mojego zdania do afkerów i trolli. Wcale nie uważam, że "FAJNIE ŻE JEST AFKER, BEDE MOGL SIE WYKAZAC I GRAC ZA DWOCH HEH"
What!?Powiedział typ, który pewnie zatrzymał się w goldzie/silverze i narzeka na elohell
Wow, serio? Nie zdawałem sobie z tego sprawy. Jednak ten film działa na psychę, i nie zmienia umiejętności w czasie gry tylko nastawienie gracza, jego psychikę.
Jak wyżej.
Użytkownik Various5 edytował ten post 18/11/2013 - 22:28
What!?
Wiesz, że już w podstawówce uczyli czytać ze zrozumieniem ? Zapewne Ty takiej umiejętności nie opanowałeś, więc nie pojmiesz tego co napisałem (myślisz że jest to kierowane do Cb, yep?) - jak sądzę nie wiesz również co to takiego ironia. Pi(cenzura)sz o jakimś "Elo hell", co nie ma żadnego związku z tym tematem. Nie wiesz również tego, że w gdzieś mam to czy jestem w diamencie czy złocie , nie ma to dla mnie żadnej różnicy. Ale wiesz na czym jedynie mi zależy? Na robieniu sobie jajec podczas meczu z takich płaczków , co przy wyniku 0-10 lamentują, że "są w goldzie ale noob team mają i dlatego jescze nie ma ich w platynie ; surrender, dalej nie ma sensu grać" i inne podobne pierdoły. Na przyszłość - nie oceniaj innych zbyt szybko
PS: Jeżeli myślisz że istnieje coś takiego jak "Elo hell" - wal do mnie na lol'u to Ci pomogę rozwiać wątpliwości.
EDIT: tylko nie pisz nic proszę o "noob teamach, trollach i afk'ach"
Zadam jedno pytanko. Co robisz, jeśli jesteś np. na topie , dostajesz ostro w (cenzura) od przeciwknika, a Twój jungler olewa Cię cala grę ? Co mu piszesz?
Przepraszam, nie będę.
PS: Nie istnieje coś takiego jak elo hell
Edit: Schodzę do def'a, po czym uprzejmie pytam czy mógłby zgankować bądź jeśli afkuje kieruję to pytanie do middera
jakoś nie zmienia to mojego zdania do afkerów i trolli. Wcale nie uważam, że "FAJNIE ŻE JEST AFKER, BEDE MOGL SIE WYKAZAC I GRAC ZA DWOCH HEH"
Lepsze to niż dać surra.
Edit: Schodzę do def'a, po czym uprzejmie pytam czy mógłby zgankować bądź jeśli afkuje kieruję to pytanie do middera
Bierzcie przykład z gościa.
<3
BRONZ 4 EVER
Ten Twój Bronz mógłby tak Ci wrypać, że po 20 minucie już byś pisał /ff zwalając winę na swój team.
BRONZ 4 EVER
Mówisz tak, ponieważ, nie umiesz wyjść z bronzu?
Mówisz tak, ponieważ, nie umiesz wyjść z bronzu?
TAK , mam taki team już 3x pod rząd ,że początek nam dobrze idzie ,a pod koniec przegrywamy
NICK : MaszSweetButy
Więc, pick'nij to czym faktycznie umiesz grać i jesteś wstanie to wygrać. Wiem, że nie zawsze się trafiają dobre team'y, ale trzeba grać dalej i próbować, sam miałem okres, gdzie mi nie szło, aż w końcu wygrywałem wszystko aż wchodziłem do promote.
@Edit: Z tego co widzę, ostatnie 2 gry masz lee na jungle, więc jest to spokojnie do ugrania, nawet z ''noob team'em''.
Użytkownik FirstWave edytował ten post 18/11/2013 - 23:32
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych