Ta, owa strona jest dość przydatna - możesz sprawdzić graczy z przeciwnej drużyny.
Ta, ja dość często z niej korzystam, jest tam informacja kto stworzył pokój, dywizja, wygrane, runy itp...
Ta, owa strona jest dość przydatna - możesz sprawdzić graczy z przeciwnej drużyny.
Ta, ja dość często z niej korzystam, jest tam informacja kto stworzył pokój, dywizja, wygrane, runy itp...
Ja nie wiem co może wam dać patrzenie na czyjeś dywizje. To, że ktoś jest nawet i dwie ligi wyżej nie musi oznaczać, że jest lepszym. Ostatnio miałem w teamie diament V, 100 % kupione konto, skończył na midzie w 30 minucie z 80 farmy i 2/7.
Teraz corki po tych nerfach na R i Q to już nie jest corki
A Cait zawsze na propsie.
Corki dostał nerfa na Q (też mnie to wkurza, bo lubiłem go), ale R mu zboostowali, zwiększyli przeliczniki obrażeń na 2gim i 3cim poziomie ulta, bo chcą z niego zrobić champa bardziej użytecznego w late, ale faktycznie - jakoś tak ciężko mi teraz grać Corkim z tym q, którego strasznie łatwo unikać, choć chyba sobie spróbuje grać nim i maxować e i zobaczę co w late może teraz zdziałać.
Corki dostał nerfa na Q (też mnie to wkurza, bo lubiłem go), ale R mu zboostowali, zwiększyli przeliczniki obrażeń na 2gim i 3cim poziomie ulta, bo chcą z niego zrobić champa bardziej użytecznego w late, ale faktycznie - jakoś tak ciężko mi teraz grać Corkim z tym q, którego strasznie łatwo unikać, choć chyba sobie spróbuje grać nim i maxować e i zobaczę co w late może teraz zdziałać.
R ma teraz chyba dwa razy większy cd, ciężko coś zdziałać w early
Tristana na ADC miażdzy. W late jest ciężka do złapania z uwagi na W i pasywkę. Co do sprawdzania gry preferuję Lolskill.net, ładniej wygląda i pokazuje ciekawe informacje.
Może ktoś już o tym pisał, ale co sądzicie o tym nowym trybie Jeden za wszystkich? ;D
Może ktoś już o tym pisał, ale co sądzicie o tym nowym trybie Jeden za wszystkich? ;D
Fajny, zawsze coś nowego, ale osobiście zostaję przy normalach.
Jest ktoś chętny do pogrania w wyższej bądź niższej lidze?
Grał ktoś kiedyś cały mecz w jungli będąc adc? Eh tylko 350 csów sie udało.
Co jest wartością 180 csów z linii. ;D
Można prosić o użyteczne buildy do Sivir i Nasusa? Kupiłem oboje i gówno nimi ugrywam XD
Można prosić o użyteczne buildy do Sivir i Nasusa? Kupiłem oboje i gówno nimi ugrywam XD
Sivir - vampiric, rush IE, phantom, black cleaver, berserki, BT/BORK, warmog/banshee/GA
Nasus - Spirit Visage, mercki/tabi, sunfire, trinity/iceborn, warmog, randuin ewentualnie na nafeedowane postacie z attack speedem typu vayne/jinx frozen hearta.
Dzięki.
Użytkownik Mojoe edytował ten post 25/11/2013 - 07:44
R ma teraz chyba dwa razy większy cd, ciężko coś zdziałać w early
Polecam teraz E maxować zamiast Q, a Corki still jeden z top adc. Przekonałem się dziś grając nim.
Co do cd to wydaje mi się, że nie zostało nic zwiększone, przynajmniej tego nie odczułem.
Nagolenniki Berserkera, Moc Trójcy, Krwiopijec, Ostrze Nieskończoności, Ostrze Zniszczonego Króla, Plemienna Zbroja.
Uwaga - mocno nakurwia. ^^
Nie podawajcie mu, ani nikomu jakiegoś buildu którego potem zapewne będzie składał w każdej grze. Niektóre postacie mają jedynie dwa-trzy itemy które są tak zwane core, a resztę się buduje sytuacyjnie. Np. taki nasus powinien mieć jedynie sheena (a z niego triniti albo iceborn) przypisanego do prawie każdego buildu.
Nie wiem czemu nikt nie wspomina o Twitchu. Jego dmg z E w early i speed dzięki q jest po prostu nie do zniszczenia. Z odpowiednim buildem w late brałem nafeedowaną jinx (38/12) na 3 hity <3. Czuję nowego main adc.
Twtich z natury jest dobry, ciekawy pomysł na championa. W sumie jeden z lepszych lategame ADC, zaraz po tristanie. Niestety boli jego brak escape mechanismów, oczywiście jak enemy team ogarnie.
Czy ja wiem? Jak już mówiłem jego Q dobre użyte potrafi tak wykiwać wroga, że tu nawet W Jinx wymięka.
Nie podawajcie mu, ani nikomu jakiegoś buildu którego potem zapewne będzie składał w każdej grze. Niektóre postacie mają jedynie dwa-trzy itemy które są tak zwane core, a resztę się buduje sytuacyjnie. Np. taki nasus powinien mieć jedynie sheena (a z niego triniti albo iceborn) przypisanego do prawie każdego buildu.
To chyba jest oczywiste, że nie ma jednego buildu do każdej gry - zawsze coś trzeba zmienić.
Oczywiście, ja zawsze coś tam zmieniam w buildzie - po prostu nie wiedziałem na co się nakierowywać Sivir i Nasusem.
Dzisiaj przerosło mnie wrażenie po tym co zobaczyłem:

ktoś jeszcze oprócz mnie ma lagi po najnowszym patchu? (chodzi mi o to ze mój ping i FPS są normalne i nagle zaczynają się problemy z połączeniem)
Wie ktoś kiedy będą skurki na święta? Proszę na PW. - nie mam narazie czasu na LOL'a
Użytkownik Kobietka xD edytował ten post 30/11/2013 - 21:47

Takim sposobem grzybek wchodzi do gold II
up: gz.
Powiem Ci że masz farta że nikt Ci nie picknął adc ;d
Nie mają do tego prawa.
ale lost
Gość z "platyny" powiedział, że marnujemy jego czas. Na APC w 30 minucie sprzedał itemy i kupił pod movement speeda i aspd a potem zleavował 15 minut potem. Gdyby nie to, wygralibyśmy.
dat penta
Jak ktoś by chciał zagrać to walcie na skype bo samemu mi się nie chce za chuja
Gość z "platyny" powiedział, że marnujemy jego czas. Na APC w 30 minucie sprzedał itemy i kupił pod movement speeda i aspd a potem zleavował 15 minut potem. Gdyby nie to, wygralibyśmy.
To jakiś ch*j a nie platyniak
Użytkownik SanSebastian edytował ten post 07/12/2013 - 12:34
Grałem w tą grę 2 lata i bardzo tego żałuję.
Gra na początku wydaje się fajna, lecz gdy przychodzi grać rankedy gra staje się beznadziejna.
Grałem w tą grę 2 lata i bardzo tego żałuję.
Gra na początku wydaje się fajna, lecz gdy przychodzi grać rankedy gra staje się beznadziejna.
Przychodzi grać w mniejszych ligach i można sobie dupe rozbic.
tylko szkoda że grałeś z unrankedami
http://www.lolking.n...story/700983059
tylko szkoda że grałeś z unrankedami
![]()
http://www.lolking.n...story/700983059
Jak mówiliśmy, że ma reporta to coś tam płakał o smurfie.
Jak mówiliśmy, że ma reporta to coś tam płakał o smurfie.
Podejście ludzi EUNE, mam smurfa - nie można mnie zreportować.
Też macie od 2-3 dni wieczorami paskudne lagi?
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych