Wbij do Challengera to pogadamy mistrzu.
XD, w następnym sezonie.
Wbij do Challengera to pogadamy mistrzu.
XD, w następnym sezonie.
XD, w następnym sezonie.
W następnym sezonie to ja będę miał słonia na złotym łańcuchu. XD
Każdy z Panów w tym temacie gra na Nordicu?
Każdy z Panów w tym temacie gra na Nordicu?
Nope, Daxey kara na EUW, ale chyba się przeniesie.
Ja właśnie karałem vayne na EUW.
Corki jest najlepszym ad carry.
Corki jest najlepszym ad carry.
E tam. Czego nie ma vayne, że on jest od niej lepszy?
Użytkownik Barddancer edytował ten post 30/10/2013 - 14:43
Opowiem wam historię - zaczynam sobie meczyk patrzę, a tam kha i nocturne idą w afk i myślę sobie o chuj przejebaliśmy, ale graliśmy defensywnie ja zebrałem killa może dwa. Powoli plan wychodzi, ale wciąż jesteśmy w 3 - nie damy rady wygrać meczu, a tu... NOCTURNE come back, więc gramy dalej ja się coraz mocniej i mocniej feeduje, aż w końcu wygrywamy grę. Najpierw 3v5, a potem 4v5 i wygrana - wbiłem nie wiem ile triple killów, bo nie mogłem zliczyć i jedną quadre, a Fizz uciekał i nie mogłem wbić PENTY. ;/

Zapomniałem zrobić z menu, no cóż..
Użytkownik Davee edytował ten post 30/10/2013 - 15:41
Opowiem wam historię - zaczynam sobie meczyk patrzę, a tam kha i nocturne idą w afk i myślę sobie o chuj prze(cenzura)liśmy, ale graliśmy defensywnie ja zebrałem killa może dwa. Powoli plan wychodzi, ale wciąż jesteśmy w 3 - nie damy rady wygrać meczu, a tu... NOCTURNE come back, więc gramy dalej ja się coraz mocniej i mocniej feeduje, aż w końcu wygrywamy grę. Najpierw 3v5, a potem 4v5 i wygrana - wbiłem nie wiem ile triple killów, bo nie mogłem zliczyć i jedną quadre, a Fizz uciekał i nie mogłem wbić PENTY. ;/
Zapomniałem zrobić z menu, no cóż..
Yi po rework'u jest jak jego nazwa wskazuje "Masterem"
Yi po rework'u jest jak jego nazwa wskazuje "Masterem"
Co poradzić, że nakurwia jak pojebany i można wygrać nawet 3v5 czy potem już 4v5.
A jaka dywizja?
No tak rozważamy, ale to zależy od reszty, generalnie jeśli jakiś miły prezent od Riotu typu darmowe przenosiny z okazji np. nowego sezonu, to postanowiliśmy, że skorzystamy. ;d
A jaka dywizja?
Srebro IV.
Srebro IV.
1v1? Żartuje z lowami nie gram, nie? Low Flow - sama nazwa mówi.
Użytkownik Davee edytował ten post 30/10/2013 - 18:37
A jaka dywizja?
No tak rozważamy, ale to zależy od reszty, generalnie jeśli jakiś miły prezent od Riotu typu darmowe przenosiny z okazji np. nowego sezonu, to postanowiliśmy, że skorzystamy. ;d
Macie tam wolnego slota w tym teamie 3v3 żeby zgarnąć skórkę i elizkę <3?
Żeby przyznana była ramka trzeba zagrać albo wygrać (nie pamiętam już) minimum 10 gier w danym teamie. Takie małe ale przydatne potwierdzone info
Użytkownik Wonrz edytował ten post 30/10/2013 - 19:29
Żeby przyznana była ramka trzeba zagrać albo wygrać (nie pamiętam już) minimum 10 gier w danym teamie.
Takie małe ale przydatne potwierdzone info
True.
Nieszczególnie, bo invitowanie jest ograniczone.
Dyrektorka Fiora unlocked, ehe!
Dyrektorka Fiora unlocked, ehe!
Pumpkinhead Fiddlestick, ehe.
Pumpkinhead Fiddlestick, ehe.
Corki ze Smoczymi Skrzydłami, ehe.
W końcu Jinx znerfili
Mrrr, Kociak Katarina ;>
Nerf Corkiego, Fizza i bodajże Kassadina, ta?
- Graj sobie przeciwko Ahri]
- Dziw się że przegrywasz
- Dzień później się dowiedz, że zadawała podwójny damage z Q
Rankingowe. :fp:
- Graj sobie przeciwko Ahri]
- Dziw się że przegrywasz
- Dzień później się dowiedz, że zadawała podwójny damage z Q
Rankingowe. :fp:
To po chuja ja Fizza kupowałem? OMFG!
To po chuja ja Fizza kupowałem? OMFG!
Dobrze, że go kupiłeś to, że zmniejszyli mu DMG bodajże to nic złego - graj bardziej taktycznie, a penta to nic dla ciebie, bo Fizz to postać ciężka do skontrowania jak mało kto.
Nie koniecznie w kwestii kassadina.. po prostu trzeba będzie używać ulta do zrobienia damage, a nie tylko uciekania - dzięki temu będzie bardziej podatny na złapanie go, jednocześnie dzięki tej zmianie będzie więcej zastosowań ulti, moim zdaniem na plus zmiana, ale tylko jak ja nim będę grał, w przeciwnym teamie jak będzie to.. ja dziękuje .Co do Fizza to nie ma co żałować zakupu, znerfili mu trochę W, ale i tak jak wyjebie bułe to nie ma przeciwnika na linii, który by się nie zgiął
.
Mój kumpel miał tak samo, ale dokładnie nie pamiętam co zrobił. Dodawało mu maksymalnie 3 LP, lecz często miał też 0. Wydaje mi się, że grał tak, aż awansował do wyższej dywizji.
Czołem Panowie, bawiliście się w Mystery Gifting podczas Harrowing? Polecam, 2 prezenty i 2 legendarne skórki do Tryndy i Nunu. Za 490 rp wypadają skórki o cenie 520 w górę.
Czołem Panowie, bawiliście się w Mystery Gifting podczas Harrowing? Polecam, 2 prezenty i 2 legendarne skórki do Tryndy i Nunu.
Za 490 rp wypadają skórki o cenie 520 w górę.
Możesz jaśniej? Bo nie wiem dokładnie o co chodzi.
Shen Support
Możesz jaśniej?
Bo nie wiem dokładnie o co chodzi.
Chodzi o to, że jak jest teraz Harrowing to wprowadzono Mystery Gifting (na czas trwania Harrowingu). Polega to na tym że kupujesz znajomemu skórkę za 490 RP i ona ma wartość 520 RP lub wyżej, mogą wypadać skórki legendary, ultimate i skórki limitowane, których nie ma w sklepie. Ja tak wymieniałem się z moim ziomem - on dostał Demonable Trynde i Bioforge Dariusa, ja dostałem Nunu Bota i skórkę do Garena. Razem wartość tych 2 skórek to gdzieś ~2,5k RP, a kupiliśmy je sobie za 980. Opłacalne, co nie?
Chodzi o to, że jak jest teraz Harrowing to wprowadzono Mystery Gifting (na czas trwania Harrowingu). Polega to na tym że kupujesz znajomemu skórkę za 490 RP i ona ma wartość 520 RP lub wyżej, mogą wypadać skórki legendary, ultimate i skórki limitowane, których nie ma w sklepie. Ja tak wymieniałem się z moim ziomem - on dostał Demonable Trynde i Bioforge Dariusa, ja dostałem Nunu Bota i skórkę do Garena. Razem wartość tych 2 skórek to gdzieś ~2,5k RP, a kupiliśmy je sobie za 980. Opłacalne, co nie?
Aaaa... Dobre to

Polecam Wejn.
Bardzo ładny wynik, aczkolwiek wolę Corkiego czy Caitlyn chyba lepiej nimi mi się gra, ale postaram się pograć i Vayne na czasie.
Ja nie mogę ogarnąć Fiory ;C Lux mi się już znudziła. Grał ktoś Fiorą i ogarnia?
FIORA OP !
Ja nie mogę ogarnąć Fiory ;C Lux mi się już znudziła. Grał ktoś Fiorą i ogarnia?
Fiora to mój drugi champ, którego ogarnąłem zaraz po masterze - jakbyś chciał wiedzieć naprawdę sporo to nawet meczyk możemy zagrać, a póki co to.
SKILLE:
Q - Fiora doskakuje do celu zadając przy tym obrażenia fizyczne, DWA UŻYCIA.
W - Zwiększa obrażenia od ataku zadawane przez Fiorę i paruje następny atak przeciwnika.
E - Zwiększa szybkość ataku Fiory, a każdy atak zwiększa jej prędkość ruchu, gdy zabijesz bohatera umiejętność odnawia się.
R - Fiora skacze na polu bitwy zadając obrażenia przeciwnikowi.
MAXOWANIE:
W-->E-->Q w takiej kolejności, zawsze tak robiłem i jest to najlepsze rozstawienie skilli - oczywiście do 3 lvl rozdaj w każdy po jednym i nie zapominaj o ulti na 6/11/16 poziomie.
BUILD:
Nagolenniki Berserkera, Krwiożercza Hydra, Krwiopijec, Widmowy Tancerz, Ostrze Nieskończoności, Ostatni Szept.
Build jest podany podstawowy, bo dużo zależy od tego jaki masz enemy team. Nigdy nie zapominaj o Hydrze to jest item, który jest niezbędny na Fiorę, ponieważ dzięki niemu Fiora z ulta bije obszarowo.
Użytkownik Davee edytował ten post 02/11/2013 - 03:02

Popularny

nareszcie kurwicha
brawo za golde, czekam na ciebie w platynie
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych