Virtualmt2 :3
Kolega tam gra, jak mniemam?
Virtualmt2 :3
Dokładnie tak.
A u ciebie jak tam leci z skillami i eq i lvl'em?
Powinieneś bardziej sprecyzować pytania.
U mnie aura P, wir G6, 3-stronne m8 i berek G1.
Hoho, gratulacje - a jak archerka, dobiłaś lvl, jakie tam masz skille?Powinieneś bardziej sprecyzować pytania.
![]()
U mnie aura P, wir G6, 3-stronne m8 i berek G1.
Hoho, gratulacje - a jak archerka, dobiłaś lvl, jakie tam masz skille?
Żebyś wiedział jak się namęczyłam na chociaż aure G1...
Archerka ma ciągle 55 , to bufkę expiłam.
Dokładnie tak.
Królestwo? Może zawitam za jakiś czas.
Wiem, wiem. - ja miałem przygodę z błogiem na g1. Kiedyś mi pobufasz, na moim archerze.Żebyś wiedział jak się namęczyłam na chociaż aure G1...
Archerka ma ciągle 55 , to bufkę expiłam.
Użytkownik zcv3 edytował ten post 27/05/2015 - 17:41
Królestwo? Może zawitam za jakiś czas.
Chunjo, standardowo. - Sam gram od wczoraj, więc nie jestem jakiś PRO
Wiem, wiem. - ja miałem przygodę z błogiem na g1. Kiedyś mi pobufasz, na moim archerze.
Mój czas jest drogi.
Chunjo, standardowo. - Sam gram od wczoraj, więc nie jestem jakiś PRO
Może dzisiaj dołączę, bo wygląda obiecująco
Mój czas jest drogi.
Może dzisiaj dołączę, bo wygląda obiecująco
Nie ma problemu, w razie czego pisz pw albo dodaj na skype. bar.tek3
Sprzedam konto 83lvl 4 skille P wojownik body z eq. andros. Jak coś pw. Mogę też wystawić ss'y.
Grałem kiedyś.
Sprzedam konto 83lvl 4 skille P wojownik body z eq. andros. Jak coś pw. Mogę też wystawić ss'y.

Popularny

Moje ostatnie zakupy, może nie są perfekcyjne ale ciężko mi i tak zarobić.
Dajmy na to że muszę 100 metinów na 1 kamol.
Trutka fajna jest - do expa i tak nic lepszego nie trzeba, co do branzy, też jest troszkę fajna, ważne że ma na ludzi i hp.
Moje ostatnie zakupy, może nie są perfekcyjne ale ciężko mi i tak zarobić.
Dajmy na to że muszę 100 metinów na 1 kamol.
Użytkownik zcv3 edytował ten post 28/05/2015 - 19:46
Trutka fajna jest - do expa i tak nic lepszego nie trzeba, co do branzy, też jest troszkę fajna, ważne że ma na ludzi i hp.
Ty lepiej drop mi eq na archera, potem odkupię.
/edit : Ile kosztuje teraz błękitne ubranie +9 1,5k hp, hełm 1,21 lvl +9, bojowa tarcza, pięciokątna +9, buciki 1lvl +9 2k hp, branza 1 lv 1,5khp? Aha i jakieś koziki i jelonek +9
Średnio znam się na cenach , wiem że 90% ksiąg kosztuje 100k.
Błękit - +9 z 15kk
Hełm 21 - 25kk
Bojowa / 5kąt - 15/30kk
buty - 50-60kk ( tyle chodzi coś 2k hp
branza - 15kk
koziki / jelonek to od średnich - byle jaki jelon to nawet 3kk xd
* to są subiektywne ceny.
Dziękuję ci za te ceny, pierw trzeba dropka zrobić - archer bex eq, nie do grania.Średnio znam się na cenach , wiem że 90% ksiąg kosztuje 100k.
Błękit - +9 z 15kk
Hełm 21 - 25kk
Bojowa / 5kąt - 15/30kk
buty - 50-60kk ( tyle chodzi coś 2k hp
branza - 15kk
koziki / jelonek to od średnich - byle jaki jelon to nawet 3kk xd
* to są subiektywne ceny.
Raz na ravii okazyjnie udało mi się kupić trutke +9 przetasowaną do mixu. 1 zmianka i 53 sr 10 diably 10 szycie xd 350 zł do przodu xd
Dziękuję ci za te ceny, pierw trzeba dropka zrobić - archer bex eq, nie do grania.
Polecam Ci mniejszy lvl na metiny w m1 - ale wolno biegać, długo bić - więc lepiej ogarnąć sobie 35 i zrobić bojowca.
Raz na ravii okazyjnie udało mi się kupić trutke +9 przetasowaną do mixu. 1 zmianka i 53 sr 10 diably 10 szycie xd 350 zł do przodu xd
Mi kiedyś kolega oddał konto, mówił ze kiedyś grał i nie pamięta co tam ma.. a wchodzę i 700kk było i jest, ale zapomniałam jaki serwer i hasło.
A bym teraz miała 70zł.
/Polecam Ci mniejszy lvl na metiny w m1 - ale wolno biegać, długo bić - więc lepiej ogarnąć sobie 35 i zrobić bojowca.
Mi kiedyś kolega oddał konto, mówił ze kiedyś grał i nie pamięta co tam ma.. a wchodzę i 700kk było i jest, ale zapomniałam jaki serwer i hasło.
A bym teraz miała 70zł.
Użytkownik zcv3 edytował ten post 29/05/2015 - 13:32
Dziękuję ci za te ceny, pierw trzeba dropka zrobić - archer bex eq, nie do grania.
Tak to już bywa, długo czekałeś aż ktoś kupi tą trutę za 350zł?
Z tydzień, niecały.
/
Wiadomo że zrobić 35 i bojowca, ja jak wchodzę na serwer to praktycznie eq za darmo mam, zawsze ktoś mi da, po zwykłej rozmowie miecz 1 lvl +9 robisz tydzień na metinach bitwy dokupujesz mnisią kd speeda, hełm bojową +9 butki zwykłe dla 15 speeda i odrazu na 15 lvl'u na ezo, ribki znowu hajs na medale, bojowiec i metki 25/35.a potem eq na archera i żyć nie umierać. Mi na początku gry by się przydało eq 1lvl +6/7 miecz 1lvl +9 i 1kk i potem sam lecę.
Ja chętnie przyjmę eq 20dt, 15 strzały, 15 blok.
Ożywiam temat. XD

Ożywiam temat. XD
No piękny ten ss, hehe. Dzięki wielkie.
aż się szkoda robi, kiedyś było pełno osób a teraz to prawie nie ma nikogo. : C
A jaka ekipa była na ts'a...
Moja postać, którą sprzedam,
poniżej umieszczam ss'y postaci jak i eq które tam jest.
http://imgur.com/dTE...oYMDCgI,jU72pP2
Moja postać, którą sprzedam,
Lubię patrzeć na konta i przedmioty innych, nie wiem czemu. :huh:
Eq do mixu, chyba że na exp, to może być - napewmo kogoś znajdziesz, kto będzie chętny, tylko szkoda że bwrek nie jest nawet na m, tylko dopiero go dobijasz, ja bodziakiem bez berka nie potrafię grać.Moja postać, którą sprzedam,
http://imgur.com/dTE...oYMDCgI,jU72pP2
Użytkownik zcv3 edytował ten post 04/06/2015 - 08:31
Eq do mixu, chyba że na exp, to może być - napewmo kogoś znajdziesz, kto będzie chętny, tylko szkoda że bwrek nie jest nawet na m, tylko dopiero go dobijasz, ja bodziakiem bez berka nie potrafię grać.
To ze względu na rosnące przyjmowane obrażenia.
Tak jak mówisz, lepiej było iść w skille aura, wir, trzystronne, szarża, a berek na końcu, bo obrażenia wysokie.
Eq do mixu, chyba że na exp, to może być - napewmo kogoś znajdziesz, kto będzie chętny, tylko szkoda że bwrek nie jest nawet na m, tylko dopiero go dobijasz, ja bodziakiem bez berka nie potrafię grać.
3 lvle dobić, pf.
3 lvle dobić, pf.
Ale od 35 męczyć się bez berka.
Ja zrobiłam jako 3 skill
Ja zrobiłam jako 3 skill
Hehe, ja klepie tak. Aura, berek, szarża ( chyba tak się pisze ), wirek, 3 cięcie.
szarża, lel.
Pewnie że szarża, ja nie używam skili tylko aura berek i to tyle, chyba że więcej osób jest to szarża i dalej łapa.szarża, lel.
Użytkownik zcv3 edytował ten post 04/06/2015 - 19:23
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych