Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Metin2, Pl, Priv.

• Please log in to reply
233 odpowiedzi w tym temacie

#41 afka142 20/05/2015 - 20:09

afka
  • Gracz

Gralem na balamorze chwile zrobiłem wszystkie questy mam pustego woja 77 ale nie pamiętam loginu mój pech i jeszcze na ravi też zapomniałem loginu wojka też czysta 40lvl równo skille m8/m9 na metiny z rękawiczką pięknie.

Też grałem na balmorce, piękne czasy - metinki rękawics, zmianki Mmm. A po drugie, Fubu zrobił już tą balmore2, bo niby miała być robiona, wiesz coś na ten temat?
  • Do góry
    • 0

#42 PrzyjacielDzieci 246 20/05/2015 - 20:11

PrzyjacielDzieci
  • Gracz

*
Popularny

Też grałem na balmorce, piękne czasy - metinki rękawics, zmianki Mmm. A po drugie, Fubu zrobił już tą balmore2, bo niby miała być robiona, wiesz coś na ten temat?

doszły mnie słuchy z ciemnej strony internetu że chyba tak.Na jakimś hardzie moge pograć jak ludzi zbieracie na easy nie lubie bo jest masa gównianych i brzydkich intemów.

• Do góry
    • 7

#43 afka142 20/05/2015 - 21:12

afka
  • Gracz

doszły mnie słuchy z ciemnej strony internetu że chyba tak.Na jakimś hardzie moge pograć jak ludzi zbieracie na easy nie lubie bo jest masa gównianych i brzydkich intemów.

Solidnie ta ravia wygląda, no i balmorka - pies wie jak teraz inne stoją, muszę ponownie się tym zainteresować.

/ chodzi mi o medium/hard servery.

/ już dawno wystartował ~ grudzień, początek roku. - tylko który teraz lepiej się trzyma.

Użytkownik zcv3 edytował ten post 20/05/2015 - 21:15

• Do góry
    • 0

#44 Bołnu 1231 20/05/2015 - 21:22

Bołnu
  • Gracz

Solidny? Hard? - Thoria.

• Do góry
    • 1

#45 ZielonySkun197 20/05/2015 - 21:31

ZielonySkun
  • Gracz
Na Pandorze ktoś coś ma na opył? Konto/EQ pisać :P
  • Do góry
    • 1

#46 Don Daniel2787 21/05/2015 - 16:47

Don Daniel
  • Gracz

Ja posiadam. Mam tam ze 2-3 fmsy +9 jeden sr 30 drugi nie pamiętam, eq na ninje, sure, woja +9 do 30 lvl, nimfe +9 z kd i takie tam, ale na opych.

Użytkownik Ten Daniel edytował ten post 21/05/2015 - 16:48

• Do góry
    • 1

#47 Scharlqtte1681 23/05/2015 - 01:23

Scharlqtte
  • Gracz

Właśnie powoli expię bufka do 65 na razie. :D 

( mały refresz )

• Do góry
    • 1

#48 afka142 23/05/2015 - 08:08

afka
  • Gracz

Właśnie powoli expię bufka do 65 na razie. :D ( mały refresz )

Super sprawa, v2??. Buffkiem takim lvl to już no problemo chyba. Tego buffka robisz dla archerka?
  • Do góry
    • 0

#49 ZielonySkun197 23/05/2015 - 08:53

ZielonySkun
  • Gracz
Znacie jakieś fajne serwery easy?
  • Do góry
    • 1

#50 afka142 23/05/2015 - 09:28

afka
  • Gracz

Znacie jakieś fajne serwery easy?

Zaraz ci podam parę, tylko wskocze na stronę.
Pandoramt2, Marinermt2, elitemt2, ishya.pl. Chyba starczy.:)

Użytkownik zcv3 edytował ten post 23/05/2015 - 09:32

• Do góry
    • 0

#51 ZielonySkun197 23/05/2015 - 09:52

ZielonySkun
  • Gracz
Pandora to medium !
  • Do góry
    • 0

#52 Scharlqtte1681 25/05/2015 - 14:17

Scharlqtte
  • Gracz

Super sprawa, v2??. Buffkiem takim lvl to już no problemo chyba. Tego buffka robisz dla archerka?

No raczej nie na psach. :)
Nie expie sama bufką, tylko wojowniczką sobie latam na big spocie. 
Dla Wojki, archerka wbija skile na P. 

• Do góry
    • 1

#53 afka142 25/05/2015 - 17:44

afka
  • Gracz

No raczej nie na psach. :)
Nie expie sama bufką, tylko wojowniczką sobie latam na big spocie.
Dla Wojki, archerka wbija skile na P.

A, widzisz. Szalona dziewczyna z ciebie - jaki masz łuczek do pvp ?

/edit : Dziękuję że tak często, wpadasz na mój temat. :)

Użytkownik zcv3 edytował ten post 25/05/2015 - 17:46

• Do góry
    • 0

#54 Garrison1071 25/05/2015 - 22:23

Garrison
  • Gracz

Swoją drogą pamiętacie początki prywatnych serwerów, jak najpopularniejsze było jakieś azjatyckie NewLongju? :D

• Do góry
    • 2

#55 Scharlqtte1681 26/05/2015 - 00:16

Scharlqtte
  • Gracz

A, widzisz. Szalona dziewczyna z ciebie - jaki masz łuczek do pvp ?

/edit : Dziękuję że tak często, wpadasz na mój temat. :)

Jak na razie ma dość cienki - zwykły jelonek +9, 10 um bodajże kd wojownika i surki. Ale będzie 25+ bo wiem kto sprzedaje.  ^_^

daEGhtk.jpg

Aww, lubię iskrzące. ^<^

• Do góry
    • 2

#56 Evolix2 26/05/2015 - 07:33

Evolix
  • Gracz

sam grałem w Metina jakiś czas temu, ale znudziło mi się po zrobieniu biologa i wbiciu skilli jakoś na m8? Bo miałem od początku full eq+9 5b i nudno mi już było :P Nadal to konto mam, może komuś oddam :P

Chętnie odkupię.

• Do góry
    • 1

#57 _Levy_570 26/05/2015 - 08:08

_Levy_
  • Gracz

Chętnie odkupię.

Zapraszam na PW

• Do góry
    • 1

#58 afka142 26/05/2015 - 08:13

afka
  • Gracz

Swoją drogą pamiętacie początki prywatnych serwerów, jak najpopularniejsze było jakieś azjatyckie NewLongju? :D

Pamiętamy - co ludzie nie potrafili się logować, dopiero za dziesiątym razem się logowali.

Jak na razie ma dość cienki - zwykły jelonek +9, 10 um bodajże kd wojownika i surki. Ale będzie 25+ bo wiem kto sprzedaje.  ^_^

daEGhtk.jpg

Aww, lubię iskrzące. ^<^

Hoho, ładnie, ładnie. Ile cię to wyniesie?? A po drugie dziękuję ci za ss'ka.
  • Do góry
    • 0

#59 Garrison1071 26/05/2015 - 11:00

Garrison
  • Gracz
Na US ktoś grał? Społeczność przyjemniejsza :D
  • Do góry
    • 0

#60 afka142 26/05/2015 - 11:04

afka
  • Gracz

Na US ktoś grał? Społeczność przyjemniejsza :D

Na us, nigdy nie grałem - lecz ostatnio - cztery miechy temu grałem na niemieckim serwiw gdzie odrazu był 250 - tylko bronie były zbugowane i same czary działały, lecz prawie ~ 600 chłopa grało.
  • Do góry
    • 0

#61 Scharlqtte1681 26/05/2015 - 12:23

Scharlqtte
  • Gracz

Hoho, ładnie, ładnie. Ile cię to wyniesie?? A po drugie dziękuję ci za ss'ka.

Pewnie dużo, archerów nie jest zbyt dużo, a to jest dobry jelonek. 
Myślałam do 65 ją podexpić, dla nowych łuków i tarczy - ale nie wiem.

• Do góry
    • 1

#62 afka142 26/05/2015 - 12:40

afka
  • Gracz

Pewnie dużo, archerów nie jest zbyt dużo, a to jest dobry jelonek.
Myślałam do 65 ją podexpić, dla nowych łuków i tarczy - ale nie wiem.

61 powinien ci starczyć, nie ma co brać tych nowych łuków, bo to nie ma sensu - lepiej mieć jelonka do 75 a potem wymienić - bardziej umki ci się przydadzą, niż jakieś ~100 ataku. :) Tym bardziej że, robisz skillki na p.

61 powinien ci starczyć, nie ma co brać tych nowych łuków, bo to nie ma sensu - lepiej mieć jelonka do 75 a potem wymienić - bardziej umki ci się przydadzą, niż jakieś ~100 ataku. :) Tym bardziej że, robisz skillki na p.

/edit : Tracze sobie ogarnij od 61 i stalkę, potem ją ulepszysz, w sumie ja bym wolał mieć błękitne ubranko, najbardziej mi się podoba i jakoś w pvp się przyzwycziłem.

/ edit : Może niebawem pogramy razem, też sobie zrobię archerka, hehe.

Użytkownik zcv3 edytował ten post 26/05/2015 - 12:43

• Do góry
    • 0

#63 PAN KOSZMAR644 26/05/2015 - 14:32

PAN KOSZMAR
  • Gracz

W metka gram strasznie długo, ale tak konkretnie to grałem na Ravii, dwa lata temu. - Server hard, strasznie dużo ludzi grało.

A tutaj macie kilka ssków:

W sumie był to jeden z najlepszych WP'ków na servie.

SURA WP 99 LVL WSZYSTKIE SKILE P

sv6YBpX.jpg?1

ksQx5d5.jpg?1

siD83L6.jpg?1

Użytkownik Epique edytował ten post 26/05/2015 - 14:46

• Do góry
    • 1

#64 afka142 26/05/2015 - 14:46

afka
  • Gracz

W metka gram strasznie długo, ale tak konkretnie to grałem na Ravii, dwa lata temu. - Server hard, strasznie dużo ludzi grało.

A tutaj macie kilka ssków:

W sumie był to jeden z najlepszych WP'ków na servie.

sv6YBpX.jpg?1

ksQx5d5.jpg?1

siD83L6.jpg?1

Fajna, fajna ta surka - długo wbijałeś tam ten lvl, wszystko sam robiłeś, chodzi mi o eq - wielkie dzięki za ss'ki , jeszcze dzisiaj powinień limit wskoczyć, to dam plusika. :) Powodzenia w dalszej grze.

Użytkownik zcv3 edytował ten post 26/05/2015 - 14:47

• Do góry
    • 0

#65 PAN KOSZMAR644 26/05/2015 - 14:47

PAN KOSZMAR
  • Gracz

Fajna, fajna ta surka - długo wbijałeś tam ten lvl, wszystko sam robiłeś, chodzi mi o eq - wielkie dzięki za ss'ki , jeszcze dzisiaj powinień limit wskoczyć, to dam plusika. :) Powodzenia w dalszej grze.

No wszystko ze skilami i eq to z 5 miesięcy. - Aktualnie już tam nie gram, mało ludzi ITP. a  eq sprzedane.

• Do góry
    • 1

#66 Scharlqtte1681 26/05/2015 - 14:59

Scharlqtte
  • Gracz

/edit : Tracze sobie ogarnij od 61 i stalkę, potem ją ulepszysz, w sumie ja bym wolał mieć błękitne ubranko, najbardziej mi się podoba i jakoś w pvp się przyzwycziłem.

/ edit : Może niebawem pogramy razem, też sobie zrobię archerka, hehe.

A na jakim serwerze grasz? Tyle że nie ma stalki na 61 lvl, tylko 66-70. :)

No wszystko ze skilami i eq to z 5 miesięcy. - Aktualnie już tam nie gram, mało ludzi ITP. a  eq sprzedane.

Isamu la bomba. :D

• Do góry
    • 0

#67 afka142 26/05/2015 - 15:00

afka
  • Gracz

Jasne, jasne rozumiem - zawsze słyszałem że tam jest hard, lecz pół roku to nie jest zbytnio dużo jak na stabilny serwer, powiedz mi grasz gdzieś teraz aktualnie czy czekasz na jakiś serwer? I jakie lubisz serwery, hardy medium easy? Czy to ci obojętne.
  • Do góry
    • 0

#68 PAN KOSZMAR644 26/05/2015 - 15:03

PAN KOSZMAR
  • Gracz

Isamu la bomba. :D

Dokładnie tak, głównie zaczęło się od oglądania filmików Isamu, gdy miał po tysiąc widzów, potem zaczął z ravii nagrywać i tak zacząłem przygodę na Ravii.

A teraz to zachciało mi się grać w metka, jak to zazwyczaj przed wakacjami, wraca zajawka.

Virtualmt2 easy/medium, ktoś cuś?

Jasne, jasne rozumiem - zawsze słyszałem że tam jest hard, lecz pół roku to nie jest zbytnio dużo jak na stabilny serwer, powiedz mi grasz gdzieś teraz aktualnie czy czekasz na jakiś serwer? I jakie lubisz serwery, hardy medium easy? Czy to ci obojętne.

Aktualnie na virtualmt2 gram. A lubię grać na medium/easy/hard, w sumie obojętnie gdzie byle by sie fajnie grało i była ekipa, o!

• Do góry
    • 0

#69 afka142 26/05/2015 - 15:07

afka
  • Gracz
Aktualnie na virtualmt2 gram. A lubię grać na medium/easy/hard, w sumie obojętnie gdzie byle by sie fajnie grało i była ekipa, o![/quote]
Ekipa jest najważniejsza, jaki tam lvl posiadasz i kim grasz?

Użytkownik zcv3 edytował ten post 26/05/2015 - 15:09

• Do góry
    • 0

#70 PAN KOSZMAR644 26/05/2015 - 15:11

PAN KOSZMAR
  • Gracz

Aktualnie na virtualmt2 gram. A lubię grać na medium/easy/hard, w sumie obojętnie gdzie byle by sie fajnie grało i była ekipa, o![/quote]
Ekipa jest najważniejsza, jaki tam lvl posiadasz i kim grasz?

Właściwie to wczoraj wystartowałem, chwile grałem to nabiłem 62 i jakieś tam eq. A gram WP, standardowo. :D

• Do góry
    • 0

#71 Scharlqtte1681 26/05/2015 - 15:14

Scharlqtte
  • Gracz

Dokładnie tak, głównie zaczęło się od oglądania filmików Isamu, gdy miał po tysiąc widzów, potem zaczął z ravii nagrywać i tak zacząłem przygodę na Ravii.

A teraz to zachciało mi się grać w metka, jak to zazwyczaj przed wakacjami, wraca zajawka.

Ja też zaczęłam grać, ale nie dorobiłam się zbyt wiele na Ravii - sporadyczna gra. Jak to mówią "dawny Isamu" i jego Metin był fajny - ale każdy większy YouTuber zaczyna zmieniać swój kontent. 
Mam podobnie - lato Metin, zima Simsy + cały rok było GTA, a teraz nie ma gdzie już grać.:D

• Do góry
    • 0

#72 PAN KOSZMAR644 26/05/2015 - 15:31

PAN KOSZMAR
  • Gracz

Ja też zaczęłam grać, ale nie dorobiłam się zbyt wiele na Ravii - sporadyczna gra. Jak to mówią "dawny Isamu" i jego Metin był fajny - ale każdy większy YouTuber zaczyna zmieniać swój kontent. 
Mam podobnie - lato Metin, zima Simsy + cały rok było GTA, a teraz nie ma gdzie już grać. :D

Isamu się strasznie zmienił, kasa uderzyła mu do bani, ale wróćmy do metka.

Może pogramy na Virtualmt2? Zbierze się większą ekipa i w ogóle. :D

Jak ktoś chętny to zapraszam na PW :D

• Do góry
    • 1

#73 afka142 26/05/2015 - 15:35

afka
  • Gracz

Mam podobnie - lato Metin, zima Simsy + cały rok było GTA, a teraz nie ma gdzie już grać.:D

Teraz pozostał nam już tylko metin i fajni ludzie, bo naprawdę da się znależć fajnych ludzi - tak szczerze mowiąc to zawsze trafiałem na fajnych ludzi, którzy fajnir pomagają i tak dalej. Tutaj też może skarby starego metina znalazłem - ciebie i Epique, znajdzie się jeszcze z cztery osoby, lecz nie grają.

Właściwie to wczoraj wystartowałem, chwile grałem to nabiłem 62 i jakieś tam eq. A gram WP, standardowo. :D

Przyznaj się że zakochałeś się w tej kuli, zapomniałem jak się nazywa rozpuszczalnik? xdd. Czy jakoś tak, że wszystkie skile spadają aura pomoc smoka, błogo i takie tam.

Użytkownik zcv3 edytował ten post 26/05/2015 - 15:36

• Do góry
    • 0

#74 PAN KOSZMAR644 26/05/2015 - 17:37

PAN KOSZMAR
  • Gracz

Teraz pozostał nam już tylko metin i fajni ludzie, bo naprawdę da się znależć fajnych ludzi - tak szczerze mowiąc to zawsze trafiałem na fajnych ludzi, którzy fajnir pomagają i tak dalej. Tutaj też może skarby starego metina znalazłem - ciebie i Epique, znajdzie się jeszcze z cztery osoby, lecz nie grają.
Przyznaj się że zakochałeś się w tej kuli, zapomniałem jak się nazywa rozpuszczalnik? xdd. Czy jakoś tak, że wszystkie skile spadają aura pomoc smoka, błogo i takie tam.

Rozproszenie Magii. - Jeden z najlepszych skilli. - NAwet i do dropa, ktoś chce ci ksuć, rozpro i elo ;D

Użytkownik Epique edytował ten post 26/05/2015 - 17:38

• Do góry
    • 0

#75 afka142 26/05/2015 - 17:40

afka
  • Gracz

Rozproszenie Magii. - Jeden z najlepszych skilli. - NAwet i do dropoa, ktoś chce ci ksuć, rozpro i elo ;D

To to ja wiem że to najlepszy skill - sam bardzo go lubię, denerwuje ludzi, hehe. I ma potężną moc. :)
  • Do góry
    • 0

#76 Scharlqtte1681 26/05/2015 - 20:38

Scharlqtte
  • Gracz

Isamu się strasznie zmienił, kasa uderzyła mu do bani, ale wróćmy do metka.

Może pogramy na Virtualmt2? Zbierze się większą ekipa i w ogóle. :D

Jak ktoś chętny to zapraszam na PW :D

Dokładnie. Ja podziękuję, nie lubię takich izi.

zcv3 , na jakim serwerze grasz? 

• Do góry
    • 0

#77 PAN KOSZMAR644 26/05/2015 - 20:40

PAN KOSZMAR
  • Gracz

Znajdź jakiś fajny server to zmontujemy ekipe.:D

To to ja wiem że to najlepszy skill - sam bardzo go lubię, denerwuje ludzi, hehe. I ma potężną moc. :)

Zazwyczaj Rozpro i dwa hity z krytem siadają i po zabawie ;d

• Do góry
    • 0

#78 afka142 26/05/2015 - 21:29

afka
  • Gracz

zcv3 , na jakim serwerze grasz?

Tak jak wspomniałem, aktualnie nie gram na żadnym serwie - ponieważ nie mam na czym grać, ale zrobiłaś mi strasznego smaka na archera, chętnie bym pograł na pl'u, więc jak ogarnę sobie jakiegoś lapka napewno się do ciebie odezwę, wieć możesz zachować mi jelonka - jak załatwisz sobie nowego, napewno się wyexpisz dobrze przez ten czas. :)
  • Do góry
    • 0

#79 Oezu 2426 26/05/2015 - 22:56

Oezu
  • Gracz

Pamiętam tę iskrę w oczach kiedy pierwszy raz po długiej grze na polskim wszedłem na prywatny. Na start te stale i wszystko, co zawsze chciałem mieć na globalnym.

• Do góry
    • 0

#80 Scharlqtte1681 27/05/2015 - 00:00

Scharlqtte
  • Gracz

Znajdź jakiś fajny server to zmontujemy ekipe. :D

Pójdę po najmniejszej linii oporu. :D

Tak jak wspomniałem, aktualnie nie gram na żadnym serwie - ponieważ nie mam na czym grać, ale zrobiłaś mi strasznego smaka na archera, chętnie bym pograł na pl'u, więc jak ogarnę sobie jakiegoś lapka napewno się do ciebie odezwę, wieć możesz zachować mi jelonka - jak załatwisz sobie nowego, napewno się wyexpisz dobrze przez ten czas. :)

Nie sprzedam, zostawię, przerobie, zmiksuje - różnie to bywa z moimi pomysłami.

• Do góry
    • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych