Pójdę po najmniejszej linii oporu.
Nie sprzedam, zostawię, przerobie, zmiksuje - różnie to bywa z moimi pomysłami.
Jelonek jak miał duże średnie i do tego marmur poli to sie zajebiscie klepalo bosy : d
Pójdę po najmniejszej linii oporu.
Nie sprzedam, zostawię, przerobie, zmiksuje - różnie to bywa z moimi pomysłami.
Serwer Samos(2 na liście)
Wojownik 43lvl Mental Szlachetny, koń bojowy.
Silne i Duchowe na M6.
SpoilerKilka ciekawszych przedmiotów
Spoiler
Do tego jeszcze jest 30lvl wojownik z fryzurką, stworzony do łowienia ryb
A tu opis co tam ciekawego jeszcze jest na koncie
Spoiler
Jak ktoś chciałby przytulić ten majątek, to za ciekawą ofertę mogę oddać to w ciul
Jak coś to konto poszło w ręce jednego z forumowiczów, więc już nie aktualne
@up Dokładnie moje, a konto fajne
Jak coś to konto poszło w ręce jednego z forumowiczów, więc już nie aktualne
@up Dokładnie moje, a konto fajne
Ja rozważam sprzedaż kont, które mi zostały na PL, czyli sura 72 poziom z ekwipunkiem jakimś tam oraz wojownik 67 bez. Jeden serwer, dwa konta, Shinsoo i Jinno
Cieszę się, że przez ten temat oddałeś komuś konto - napewno mu się przyda.
Nie zepsuj mu reputacji i graj sobie naprawdę długo - powodzenia w grze.
Jeżeli pamiętasz konto, to napewni ktoś się znajdzie walnij pare ss'ków z eq skilli i napewno zaraz ktoś się skusi na takie lvl'e.
Musiałbym pobierać, instalować, logować się...
Hehe, to jest chwila - wyczuwam u ciebie lenia, nie mylę się prawda - albo na stronie zobacz czy działają paski.
Nie leń, a po prostu brak czasu na takie rzeczy. Mam wiele innych rzeczy do zrobienia
A gdyby tak zebrać się na jednym serwerze i grać ekipą n4g, a potem gildię założyć?
Jelonek jak miał duże średnie i do tego marmur poli to sie zajebiscie klepalo bosy : d
wiem, spokojnie.
wiem, spokojnie.
Archerem się ciężko gra.(jak dla mnie) Ja cały czas alb body, albo WP ;D
Czemu tak mówisz? Wystarczy trochę zarobić, ogarnąć bufa w moim przypadku było łatwiej pożyczyć - trochę bloku, jelonek i marmurek na 35 w v2.
Czemu tak mówisz? Wystarczy trochę zarobić, ogarnąć bufa w moim przypadku było łatwiej pożyczyć - trochę bloku, jelonek i marmurek na 35 w v2.
Może i tak, ale ja też zazwyczaj pożyczałem troche eq (to co mi brakowało) PD z isu i nocki do 5-6 rano się spędzało na expieniu w V2. + pelerynki, full spot szybko leciało
Może i tak, ale ja też zazwyczaj pożyczałem troche eq (to co mi brakowało) PD z isu i nocki do 5-6 rano się spędzało na expieniu w V2. + pelerynki, full spot szybko leciało
Mi się skończyły pelerynki a mam 64 bufka. Dobije bez i wyjdę po szarfole i troszkę zarobic
Powiem ci tak, trzeba wiedzieć jak expić i gdzie - moim zdaniem archer nie powinien mieć boja - chociaż w moim przypadku, ogarniasz sobie dobre koziki buffek i lecisz v2 i tak dalej - bodym wszędzie poexpisz, archerem nie - odrazu nie ogarniesz tej postaci, zagraj raz sobie na privku i zakochasz się w tej postaci - nawet nie musisz używać marmurka.
Priv a PL to co innego. XD Teraz próbuję robić EQ na virtualu
Priv a PL to co innego. XD Teraz próbuję robić EQ na virtualu
Mi się skończyły pelerynki a mam 64 bufka.
Dobije bez i wyjdę po szarfole i troszkę zarobic
Wiadomo że to są dwie różne bajki - lecz jak zaczynasz grać postacią, to warto sprawdzić jak się gra i tak dalej.
Powodzenia w robieniu eq.
A u ciebie jak tam leci z skillami i eq i lvl'em?
Wyexpie WP'ka żeby hajs się zgadzał, a potem archera do 95 wyexpie, zrobie eq i bede kładł po 250
Wyexpie WP'ka żeby hajs się zgadzał, a potem archera do 95 wyexpie, zrobie eq i bede kładł po 250
Wiadomka, a co tam masz za łuk od 90 ?? W sumie js nie wiem czy nie lepiej w kruka zainwestować - kochane średnie Mmm.
Nic jeszcze nie mam na ninje, ale z czasem się ogarnie. - Troche myślałem nad hellerem, bo na Ravi z kumplem na pół mieliśmy top 1 szamana.
Tutaj filmik:https://www.youtube.com/watch?v=XQW1aTq2j0s
Ja miałem prawie topke shamana na Pandorce - też miałem 55 lvl, nikt praktycznie nie chciał pvp, tylko jinno, shinsoo ludzie wychodzili. Ale ja mam smaka na archera i to na pl'u, razem z sharlet, pogramy sobie.Nic jeszcze nie mam na ninje, ale z czasem się ogarnie. - Troche myślałem nad hellerem, bo na Ravi z kumplem na pół mieliśmy top 1 szamana.
Tutaj filmik:https://www.youtube.com/watch?v=XQW1aTq2j0s
Ja miałem prawie topke shamana na Pandorce - też miałem 55 lvl, nikt praktycznie nie chciał pvp, tylko jinno, shinsoo ludzie wychodzili. Ale ja mam smaka na archera i to na pl'u, razem z sharlet, pogramy sobie.
Nie te czasy by grać w metina na PLu. Teraz tylko privy
Nie te czasy by grać w metina na PLu. Teraz tylko privy
Niby tak, lecz wiesz jednak pl nie upadnie a priv tak - oprócz pandorki, bo to stoi i stoi.
No tak ale to już nie to co dawniejszy metin, teraz jest mało osób i w ogóle. - Dawnego metina już nie będzie.
No tak ale to już nie to co dawniejszy metin, teraz jest mało osób i w ogóle. - Dawnego metina już nie będzie.
Wszystko się zmienia - co do liczby graczy nie jest tak źle - dużo osób jeszcze gra i co raz więcej ludzi wchodzi na pl'a, oddają eq na privie za eq na pl.
Wrócił bym do metina PL jak by była dawna społeczność. - Gdzie miałeś tygre +7, FMS+6 i nazywano Cię bogatym, a nie jak teraz wszyscy eq +9 wybonowane.
Niby tak - pamiętam takie czasy, no ale co zrobisz, trzeba robić swoje. To samo można powiedzieć o privach - teraz trochę łatwiej o eq 1 lvl do 30.Wrócił bym do metina PL jak by była dawna społeczność. - Gdzie miałeś tygre +7, FMS+6 i nazywano Cię bogatym, a nie jak teraz wszyscy eq +9 wybonowane.
Kusicie, by pograć...
O to właśnie chodzi w tym temacie, serdecznie zapraszam, wolisz priv czy pl, napewno ktoś pomoże ci na samym początku - kim masz zamiar pograć?Kusicie, by pograć...
O to właśnie chodzi w tym temacie, serdecznie zapraszam, wolisz priv czy pl, napewno ktoś pomoże ci na samym początku - kim masz zamiar pograć?
Raczej na prywatnym serwerze i pewnie Surą, najpewniej też WP.
Raczej na prywatnym serwerze i pewnie Surą, najpewniej też WP.
Użytkownik zcv3 edytował ten post 27/05/2015 - 16:36
Epique gra na virtual z tego co pamiętam - też gra surką, więc odezwij się do niego, napewno będzie zadowolony z nowego gracza.
Ogólnie, to ja chcę wpierw dowiedzieć się nieco o prywatnych serwerach, gdzie gra nie jest zbyt łatwa, ale jednocześnie nie nuży.
Ogólnie, to ja chcę wpierw dowiedzieć się nieco o prywatnych serwerach, gdzie gra nie jest zbyt łatwa, ale jednocześnie nie nuży.
Balmora, ravia. Hardy, serwerki - wiem gdzie fajnie i co dropić na balmorce, lecz na ravii nie mam pojęcia.
W razie czego napisz to wszystko wytłumaczę.
Balmora to ten tak zwany hard?
Balmora to ten tak zwany hard?
Podobno.
Dzięki wielkie. Sam się jeszcze rozejrzę mniej więcej po internecie w poszukiwaniu.
Dzięki wielkie. Sam się jeszcze rozejrzę mniej więcej po internecie w poszukiwaniu.
Virtualmt2 :3
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych