Pograł bym w metina 2 na pl, ale nie mam z kim.
Ja ostatnio zacząłem grać więc jak coś pisz na PW to się zgadamy
Pograł bym w metina 2 na pl, ale nie mam z kim.
Ja ostatnio zacząłem grać więc jak coś pisz na PW to się zgadamy
https://www.youtube.com/watch?v=ew4aMb6EVxE
Taki tam ciekawy materiał znalazłem wczoraj... Sam zacząłem grać w Metina chyba około 2007 roku. Ten brak świadomości co i jak, a i tak grało się bardzo przyjemnie
No ja aktualnie gram na Negros! mam już z jakieś 20kk.
Szukam kogoś tak kto ma 10 lvl na Negron Jinnio. Chętnie pogram.
Terios < Polecam, bardzo dużo osób na nim gra.
na privach ostatnio dużo błądze.
ja pykam na lanerisie s2
Może zagram
Teraz tylko privki są na topie, bo global to już nie to co kiedyś
głośno teraz o tym antaris? warte to grania czy lipa?
Teraz tylko privki są na topie, bo global to już nie to co kiedyś
Global jest taki sam jak kiedyś, byłby lepszy nawet gdyby nie fala cholernych botów.
Użytkownik TheDarkQ edytował ten post 26/01/2016 - 12:26
Negros szuka aktywnych ogarów PW
Negros szuka aktywnych ogarów
PW
Jakie królestwo?
Nie lepiej wjechać na jakiegoś privka? EASY/MEDIUM? żeby się ponawalać trochę. Znacie jakiś fajny serverek? propozycje? ktoś coś?
Ehh. Szkoda tylko że PL tak się zepsuł. Jakiś wilkołak CO TO JEST?? Pamiętam jak byłem małym dzieciakiem latałem do podstawówki i nie było innego tematu
S26 Disaster. Kto grał ten wie. GodMode, Emphatic, Disaster, BlackRoses.
https://www.youtube.com/watch?v=inT19mSdTyE
Jinno. Gra sie kozacko, nic sie nie popsulo.. Jest po inaczej niz pare lat tekJakie królestwo?
Jinno. Gra sie kozacko, nic sie nie popsulo.. Jest po inaczej niz pare lat tek
Dać Wam jakieś eq, etc.?
Mam full sort +9, ale ludzie do gildii by sie przydaly bo dzisiaj zakladam.Dać Wam jakieś eq, etc.?
Mam full sort +9, ale ludzie do gildii by sie przydaly bo dzisiaj zakladam.
Napisz mi toć nick.
PsychoKlon. Teraz online jak co.Napisz mi toć nick.
Jak ktoś chce pograć to zapraszam na Tanavis. Server robiony w stylu pandraMT2.
ktoś z ravi jest?
ktoś z ravi jest?
ja grałem.

3dni na ravi dropu w red lesie polecam chętnych i zapraszam z kimś zawsze ciekawiej.
3dni na ravi dropu w red lesie polecam chętnych i zapraszam z kimś zawsze ciekawiej.
Szkoda że lipa jest na s1, bo miałem tam 99 WP. W jedną noc na wyżynie można było się tyle dorobić xd
Wstawałem o 4 rano, żeby FMSy dropić na Ravi ~kilka lat temu, kiedy to jeszcze Isamu nagrywał tylko metina. Wbrew pozorom dużo się dorobiłem. Z orkowym zielem też się dało coś ugrać, a sprzedawałem hurtowo. Fajne czasy.
Ja zawsze po 4-5 sklepików wystawiałem z pudełkami po 7 ku. Wtedy to sie hajs trzepało.
teraz była fuzja i chyba stare postaci przepadły z tego co mi wiadomo ale najlepiej sie dropi niskimi lvlami surą 55 w v3 albo wojem body do 75 max w v3/las/7 piętro dt .
No to muszę sprawdzić bo mam wp 99 skile p, wp 87 skile p, i jakiegoś tam bodziaka i mentala.;d
Gdzie się zaklimatyzować? Dalej w topie ravia, czy może celować w pla?
Gdzie się zaklimatyzować? Dalej w topie ravia, czy może celować w pla?
Ravia na plu 120 i lican prawie jak na privie.
teraz była fuzja i chyba stare postaci przepadły z tego co mi wiadomo ale najlepiej sie dropi niskimi lvlami surą 55 w v3 albo wojem body do 75 max w v3/las/7 piętro dt
.
Zaloguj się na Metin2 i tam masz w informacjach o koncie bodajże Magazyn fuzji i tam możesz zarządzać postaciami, które "odeszły" i przywrócić ich do gry. Za darmo.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych