https://www.youtube.com/watch?v=gC07S81Sl60&feature=youtu.be

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=gC07S81Sl60&feature=youtu.be
To jest najlepszy gang na serwerze, inne mogą mu buty lizać.
Użytkownik Magiczny koks z gimnazjum edytował ten post 01/05/2015 - 21:22
W sumie... to ten film CHUJA pokazuje, ale dobra.

Popularny
To jest najlepszy gang na serwerze, inne mogą mu buty lizać.
Najlepszy, a tylko dwóch strzelców wzieli? Nie zgadzam się z Tobą.
A co do filmiku, to taki se.
więcej nas miało być, ale krzaczory uprowadziły nam ludzi - to pojechaliśmy w tylu.
ale co ja się tam bede tłumaczyć, każdy ma swoje zdanie.
Użytkownik 7Neo7 edytował ten post 01/05/2015 - 21:30

Popularny
W realu też brali dwóch strzelców a nie kurwa 4 czołgi na kołach.

Popularny
W realu też brali dwóch strzelców a nie kurwa 4 czołgi na kołach.
Ale to jest gra i nie porównuj gry do reala, na filmie masz skutki brania dwóch strzelców.

Popularny
Czyli dobry gang musi mieć z 5 aut napakowanych w gnatach, takie jest twoje zdanie? A nie liczy się klimat?

Popularny
Czyli dobry gang musi mieć z 5 aut napakowanych w gnatach, takie jest twoje zdanie? A nie liczy się klimat?
Nie, chodzi mi o to że ma być klimatyczny powolny przejazd, a nie zatrzymanie się i bieganie za każdym, żeby wbić tylko bw.

Popularny
Nie, chodzi mi o to że ma być klimatyczny powolny przejazd, a nie zatrzymanie się i bieganie za każdym, żeby wbić tylko bw.
No tak, ale to nie DB tylko Gang Bang kolego.
Ale to jest gra i nie porównuj gry do reala, na filmie masz skutki brania dwóch strzelców.
Nie porównuj gry do reala, prosze Cie kurwa to jest ROLE PLAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownik Magiczny koks z gimnazjum edytował ten post 01/05/2015 - 21:42
Hm.. Popatrz na koniec filmiku, jakbyś nie zauważył, miałem typka obok siebie, mimo to mu bw nie wklepałem.
Szczerze? Kijowo to wyszło trochę, mogliście zostawić auto za budynkiem i wbiegać z gnatami, ale propsy, że nie wbijacie BW jak ktoś prote ma.
PS Wpadajcie w późniejszych godzinach gdzie w grze jest 10-20 osób
masz racje, troche nie pykło - ale ten błąd był poprzez pewne sprawy IC, więc nic na to nie poradze. A od teraz będe wbijał nieco później.
@UP2 - Zgadzam się
Użytkownik Sacco edytował ten post 01/05/2015 - 21:47
No mam nadzieje bo przynajmniej będziecie urozmaicenie do HGHm.. Popatrz na koniec filmiku, jakbyś nie zauważył, miałem typka obok siebie, mimo to mu bw nie wklepałem.
masz racje, troche nie pykło - ale ten błąd był poprzez pewne sprawy IC, więc nic na to nie poradze. A od teraz będe wbijał nieco później.
Sorry za lpm, ale kolega tam pisał że ma protke więc i tak nic by wam nie zrobił. - chociaz to i tak pewnie nic by nie znaczyło. Oczywiście proposuje, ale szkoda że finał kijowy. Jakoś tak odruchowo uderzyłem.
Użytkownik arkanis12 edytował ten post 01/05/2015 - 22:12
Sorry za lpm, ale kolega tam pisał że ma protke więc i tak nic by wam nie zrobił. - chociaz to i tak pewnie nic by nie znaczyło. Oczywiście proposuje, ale szkoda że finał kijowy. Jakoś tak odruchowo uderzyłem.
Nie ma sprawy, są organizacje, co by mi jeszcze bw z pięści wbili
Ostro słabo, wbija się we 2 osób na serce gangu - mało klimatyczne.
a ty tez w realu piszesz sobie na czole "3200J" i biegniesz prosto na broń 9mm wymierzona w ciebie lub na półautomat? Nie wydaje mi sie..
no ładnie tutaj gracie sobie, dobre strzelanki ogólnie fajnie, fajne macie felgi w samochodach, tylko ta muzyka chujowa, tak samo jak mi się nie podoba wasza gra i strzelanie do ludzi którzy się z miejsca nie ruszają (no napad w chuj po prostu), propsuje.
a ty tez w realu piszesz sobie na czole "3200J" i biegniesz prosto na broń 9mm wymierzona w ciebie lub na półautomat? Nie wydaje mi sie..
Do czego Ty się teraz odnosisz?
Powiedział bym co myślę na ten temat tego filmu ale powiem tyle. (CHUJA WIDAĆ)
Powiedział bym co myślę na ten temat tego filmu ale powiem tyle. (CHUJA WIDAĆ)
Do czego Ty się teraz odnosisz?
Do tego co napisał gosciu, ze wpadaja w 3 na oske i wala dm... a jak gosc z VL wybiega prosto na digla i próbuje lpm'owac to nic, nie?
I tak tytuł filmu rozwala.
![]() |
[Do właściciela, kolesiostwo niech nawet nie zagląda]Napisany przez Matuz , 05/12/2016 |
|
|
|
Hyde Park →
Muzyka →
Nagły Atak Spawacza - Anty LiroyNapisany przez Banan4don, 04/10/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Zbuku Torreador Bitów w kurniku kur*a XDDDdNapisany przez Creepy2115, 13/07/2016 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
N4G || Norteńos Del Famous - MemoriesNapisany przez 7Neo7 , 14/03/2016 |
|
|
||
![]() |
[PROBLEM] Timeouty.Napisany przez KSIĄŻE THUGINI, 24/01/2016 |
|