Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[PROBLEM] Timeouty.

help dzieki ziomki yolo

Najlepsza odpowiedź B M, 26/01/2016 - 00:33

Ciężko mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Może łącze między naszą serwerownią, a Twoim ISP, jest kiepskie. Zapewne bardziej z winy Twojego ISP, jako że jesteś jedyną osobą, która tego doświadcza ;)

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 KSIĄŻE THUGINI2958 24/01/2016 - 23:25

KSIĄŻE THUGINI
  • Gracz

Ktoś miły zamknął i wywalił mój poprzedni temat więc muszę napisać od nowa.

Przeważnie po 10 minutach gry dostaje serie timeoutów, po wejściu przez kolejne dziesięc minut timeout i timeout. 
Problem ten mam tylko na net4game. Nie mam modyfikacji ani problemów z internetem. 

dodam, że problem ten występuje u mnie tylko we Włoszech, w polsce na tym samym sprzęcie nie ma mowy o jakichkolwiek timeoutach.

• Do góry
    • 0

#2 Doominik183 24/01/2016 - 23:40

Doominik
  • Gracz

Skoro na tym samym sprzęcie w PL Ci działa, a we Włoszech nie no to ewidentnie wina internetu, nie? Może Twoje łącze się przerywa po tych dziesięciu minutach, może ma ograniczenia, pewnie coś z tym związanego. Przynajmniej tak to wygląda. 

• Do góry
    • 0

#3 KSIĄŻE THUGINI2958 24/01/2016 - 23:43

KSIĄŻE THUGINI
  • Gracz

Skoro na tym samym sprzęcie w PL Ci działa, a we Włoszech nie no to ewidentnie wina internetu, nie? Może Twoje łącze się przerywa po tych dziesięciu minutach, może ma ograniczenia, pewnie coś z tym związanego. Przynajmniej tak to wygląda. 

wtedy przerywało by inne gry, takie jak LOL, czy nawet serwery MTA. Przerywa mi tylko net4game.

w lolu przez godzinny mecz ani raz nie złapie timeouta, internet jest szybki a ping malutki. Na MTA czy serwerach DM też.

• Do góry
    • 0

#4 Doominik183 24/01/2016 - 23:49

Doominik
  • Gracz

*
Popularny

wtedy przerywało by inne gry, takie jak LOL, czy nawet serwery MTA. Przerywa mi tylko net4game.

w lolu przez godzinny mecz ani raz nie złapie timeouta, internet jest szybki a ping malutki. Na MTA czy serwerach DM też.

Aa, to nie doczytałem. No to może coś z serwerem...czyli MIsiok niech Ci pomoże ;d

• Do góry
    • 6

#5 Apelka752 -2 25/01/2016 - 16:37

Apelka752
  • Gracz

Może być problem z połączeniem serwerów net4game z internetem z włoch.

• Do góry
    • 0

#6 KSIĄŻE THUGINI2958 25/01/2016 - 16:46

KSIĄŻE THUGINI
  • Gracz

Może być problem z połączeniem serwerów net4game z internetem z włoch.

dlatego czekam na wypowiedź Bartka albo kogoś z zarządu kto może mieć o tym pojęcie ;P

• Do góry
    • 0

#7 B M62158 26/01/2016 - 00:33

B M
  • Zarząd

Najlepsza odpowiedź

Ciężko mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Może łącze między naszą serwerownią, a Twoim ISP, jest kiepskie. Zapewne bardziej z winy Twojego ISP, jako że jesteś jedyną osobą, która tego doświadcza ;)

• Do góry
    • 2

#8 Bluur1254 26/01/2016 - 00:51

Bluur
  • Gracz

Miałem to samo niedawno. Dodatkowo problemy z internetem ogólnie, nie tylko na net4game. Faktycznie może to być wina dostawcy internetu jak pisał @up.

• Do góry
    • 0

#9 KSIĄŻE THUGINI2958 26/01/2016 - 11:36

KSIĄŻE THUGINI
  • Gracz

Dzięki. ;) Trudno. 

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: help, dzieki, ziomki, yolo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych