https://www.youtube.com/watch?v=ueR3cJ5HTUc&feature=youtu.be
Użytkownik 7Neo7 edytował ten post 14/03/2016 - 22:08

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=ueR3cJ5HTUc&feature=youtu.be
Użytkownik 7Neo7 edytował ten post 14/03/2016 - 22:08
kozak pierwszy.
Użytkownik KlimaT edytował ten post 14/03/2016 - 22:17
kozacko!!
Ładne, w niektórych scenach jeszcze mój Xavier uczestniczył.

Popularny
lubisz takie klimaty co
Fajny film lagerze
Coś pięknego. Szkoda was trochę i szczerze, będe tęsknił. :'(
No nie powiem, ale tak.lubisz takie klimaty co

Popularny
Tak czy siak kubin sie nie podda z jego nortekiem, rzeczywiscie szkoda ze nie ma norte ale znajac zycie bedzie. Jedyne co moge powiedziec to to, ze ostatnie wojenki miedzy jamajka s norte to bylo jedno wielkie gowno szczerze powiem. Raz gralem czikena, kiedys trzeba odpoczac od jednego; kiedys kubin zobaczy mnie na mieszku w norte, peace.Coś pięknego. Szkoda was trochę i szczerze, będe tęsknił. :'(
Użytkownik KlimaT edytował ten post 14/03/2016 - 23:17
roy estavez
Zwłaszcza, że kosa IC przeniosła się często gęsto na OOC. Nie raz na konfie zdarzyło mi się podczas DMmów nazwać kogoś piz*ą kogo nawet nie znam a jedyne co wiem o takiej osobie, to że gra w Jamajce.Tak czy siak kubin sie nie podda z jego nortekiem, rzeczywiscie szkoda ze nie ma norte ale znajac zycie bedzie. Jedyne co moge powiedziec to to, ze ostatnie wojenki miedzy jamajka s norte to bylo jedno wielkie gowno szczerze powiem. Raz gralem czikena, kiedys trzeba odpoczac od jednego; kiedys kubin zobaczy mnie na mieszku w norte, peace.
Dopiero teraz zauwazylem ze nawzajem psulismy sobie rozgrywke.
Zwłaszcza, że kosa IC przeniosła się często gęsto na OOC. Nie raz na konfie zdarzyło mi się podczas DMmów nazwać kogoś piz*ą kogo nawet nie znam a jedyne co wiem o takiej osobie, to że gra w Jamajce. Zbyt dużo tego było.Tak czy siak kubin sie nie podda z jego nortekiem, rzeczywiscie szkoda ze nie ma norte ale znajac zycie bedzie. Jedyne co moge powiedziec to to, ze ostatnie wojenki miedzy jamajka s norte to bylo jedno wielkie gowno szczerze powiem. Raz gralem czikena, kiedys trzeba odpoczac od jednego; w kiedys kubin zobaczy mnie na mieszku w norte, peace.
Użytkownik Sagem edytował ten post 15/03/2016 - 00:13
no super ci to wyszło kubin
Zwłaszcza, że kosa IC przeniosła się często gęsto na OOC. Nie raz na konfie zdarzyło mi się podczas DMmów nazwać kogoś piz*ą kogo nawet nie znam a jedyne co wiem o takiej osobie, to że gra w Jamajce.
Co jak co, mimo kosy IC szkoda waszej ekipy i bana dla Nikena. Niestety ni można wpłynąć na tą decyzję.
super.
Elegancko.
kubin się nie podda, kubin walczy do końca
Wczułem się - jakby poczułem Twoją dumę. Masz z czego się cieszyć; zrobiłeś coś, co prawie każdy by chciał. Stworzyłeś coś swojego; swój klimat, ekipę i kawał dobrej historii. Propsy! Montaż powala, klimat samej produkcji jest nieziemski; zostawiam plusa.
Użytkownik Rainbow aka Alan edytował ten post 15/03/2016 - 20:03
Ja pierdole, Kubin; zajebiste.
kurcze fajne ziomus
Dzięki za miłe słówka; wiele dla mnie znaczą. Tak jak wyżej; teaser jest - postanowiłem z Rainym grać to dalej, dlaczego? Ze względu na osoby, co grają z nami od samego początku, no i póki mamy możliwość to będziemy korzystać. Przyznam szczerze to co klimat pisał, wojna między Jamajką a Norte przerodziła się w coś niewyobrażalnie noobskiego, przez co te 2 tygodnie ostatnie to był istny koszmar. Teraz postanawiamy grać tak jak było na starcie - czyli równowaga lub przewaga rp w naszej grze. Do zoba w grze, zapraszam wszystkich byłych norteków na skype, elo!
Kubin kozaku fajny filmik
Tak czy siak kubin sie nie podda z jego nortekiem, rzeczywiscie szkoda ze nie ma norte ale znajac zycie bedzie. Jedyne co moge powiedziec to to, ze ostatnie wojenki miedzy jamajka s norte to bylo jedno wielkie gowno szczerze powiem. Raz gralem czikena, kiedys trzeba odpoczac od jednego; kiedys kubin zobaczy mnie na mieszku w norte, peace.
a mnie dalej bijo na idle xD
Tak czy siak kubin sie nie podda z jego nortekiem, rzeczywiscie szkoda ze nie ma norte ale znajac zycie bedzie. Jedyne co moge powiedziec to to, ze ostatnie wojenki miedzy jamajka s norte to bylo jedno wielkie gowno szczerze powiem. Raz gralem czikena, kiedys trzeba odpoczac od jednego; kiedys kubin zobaczy mnie na mieszku w norte, peace.
Nie wiem jak było, ale wydaje mi się że jednak ostatnia wojna pomiędzy Florenią a Jamajką była większym gównem niż ta wasza prowadzona z Norte. Mam nadzieje że przy kolejnej odsłonie Sureno, nie będzie już takiej sytuacji.
A co do Norte to fajnie żeby jednak wrócili.
Kubin, dasz nutę czy tam składankę, bo kilka nut kojarzę. Ogólnie, jak ta cała wojna z Jamajką to tylko psucie sobie gry RP, to najlepiej sobie odpuście wojnę, ale to już nie moja sprawa

Popularny
Kubin, dasz nutę czy tam składankę, bo kilka nut kojarzę. Ogólnie, jak ta cała wojna z Jamajką to tylko psucie sobie gry RP, to najlepiej sobie odpuście wojnę, ale to już nie moja sprawa
https://www.youtube.com/watch?v=k3ecg2mahps
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych