Popularny

Popularny
W tapgajs dalej niezłe koperty leco Tak się ustawiłeś na serwerze, że nawet nie jestem godzien Ci lajka dać.
Użytkownik Eliteq Mob edytował ten post 26/12/2015 - 14:35
Juz nie powiem kto dawal pierwszy 2-3k koperty tygodniowo. Jak tam chlopaki?

Popularny
Juz nie powiem kto dawal pierwszy 2-3k koperty tygodniowo.
Jak tam chlopaki?
Mxsi cholera widze że Ciebie tak samo załatwili.
Aż nie wierze że w dzisiejszych czasach jedna organizacja tyle się trzyma. Już kiedyś Was propsowałem i nadal propsuje, powodzenia w trzymaniu tego dalej.

Popularny
https://youtu.be/ZXujboqYouY
Galante i paczka w pierdlu - łapanie nowych kontaktów /p tel > wyślij vcard.

Galante i paczka na bankiecie w Las Venturas - świętowanie nowej strefy.

Galante i Caristo trzymający parasol, gdy boss wsiada do swojej limuzyny.

Popularny

Popularny

Pierwsze skojarzenie.

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=0t-rEuUBDR8&feature=gp-n-y&google_comment_id=z12utvjpvwn4dxxo504cc33gksb0jx5ju54
Przestępcza grupa na poziomie italo motherfuckerskich klimatów. Pozdrawiam!
Jaram się, trzymaj to jeszcze raz tyle.
[*] 04-01-2016
Pamiętamy.
[*] 04-01-2016
Pamiętamy.
co sie stało?
[*] 04-01-2016
Pamiętamy.
Not yet.
co sie stało?
East Bicz stało się siedzibą FBI. :whistle:
https://www.youtube.com/watch?v=IM9PEspQdgk
Not yet.
Kwestia panelu. Dacie radę.

Jakoś dacie rade

https://www.youtube.com/watch?v=0IXJB8kxvyo

Serio kurwa rozpracowali was? Ten temat był jednym z najczęstszych odwiedzanych przeze mnie na forum. Naprawdę miło mi się spoglądało na wasze ss'y z gry, a tu takie coś. Szkoda tego.
Gdzie raport?
https://www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8
Szkoda mi was mordki fajnie graliście
chyba ktoś już miał dość tego, ze organizacja może trwać rok.
https://www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8
Szkoda mi was mordki fajnie graliście
chyba ktoś już miał dość tego, ze organizacja może trwać rok.
Wiseguys było rozpracowywane już w wakacje.
To coś długo im zeszło : )Wiseguys było rozpracowywane już w wakacje.

Popularny
No to Chrissie do nas na Wanna-be ![]()
Użytkownik Eliteq Mob edytował ten post 04/01/2016 - 21:18

Takie tam, tortury i inne zabawy z funkcjonariuszami.

Popularny

https://youtu.be/OTYqojQmYiQ
Jestem sentymentalnym gościem, dlatego poświęcę na tą notkę trochę więcej, niż pięć minut. Być może to zwykła organizacja, która przewinęła się przez setki kiedykolwiek istniejących. Być może to grupa, którą niekoniecznie każdy pochwalał i głaskał po głowie, a według niektórych paczka marnych graczy, którzy siedzieli i dłubali akcje w swoim drobnym projekciku. Na prawdę obojętne jest mi zdanie, jakie sobie wyrobiliście i jakie słowa chodziły za plecami graczy Wiseguys. Jednak jestem pewien jednego - 2015 rok - to był nasz rok. Pojawiłem się tutaj skromnie, nie robiąc wielkiego szumu. Od czego zaczynałem? Od Emperora i jednego marnego budynku, który gość mi puścił po śmiesznej cenie. Dlaczego mówię w liczbie pojedynczej? Bo byłem z tym zupełnie sam. Jedyna pomoc, którą miałem to dołożone z uproszenia 2000$, które było częścią gotówki na grupowe Burrito. Opinia tandety przewijała się przynajmniej dwa razy na dzień - zarówno na forum, jak i w grze. Oprócz tego, że jestem sentymentalny, to jestem też wytrwały, dlatego "śmieszna" organizacja nie zniknęła po miesiącu. Ktoś zaczął doceniać to, że starałem się udowodnić istnienie dobrej gry IC w organizacji. Przybywało nas z dnia na dzień. Będę szczery - nigdy nie było nas dużo. Jedyny szczyt, jaki osiągnęliśmy, to 20 osób aktywnych pod panelem i około 15 wanna-be. Jednak udowodniłem - jakość przeważa nad ilością. Każdego starałem się szkolić i naprowadzać na dobry tor grania prawdziwego italofuckersa. Kiedy to otwierałem, I-A to był temat wymarły. Po trzech, czterech miesiącach stabilizowaliśmy się. Zaczynam mówić w liczbie mnogiej, bo tu już nie byłem sam. Była grupa osób, która konsekwentnie pragnęła rzeczywiście stworzyć coś z niczego, a zapału nie było końca. Po tym czasie rozwinęliśmy firmę budowlaną i zakład bukmacherski - być może banalne projekty, jednak strasznie ożywiające tok wydarzeń. Po pół roku handlowaliśmy już towarem na całe Santos - schodziły się do organizacji osoby, których bytu tutaj zupełnie bym nie przypuszczał, a ich chęci pozytywnie mnie zaskoczyły. Późniejszy okres to na prawdę szeroki lot po przestępczej linii Los Santos, który zakończył się na zdobyciu limuzyny i popijaniu w niej pospolitej szkockiej.
Przy postaciach o dobrych zamiarach, pojawiały się również te, które podsyłane były jako, najprościej w świecie mówiąc - wtyki. Nie jestem zły. Czemu miałbym być, skoro taka jest naturalna kolej rzeczy. Wtedy też zaczęły się kontakty - departament, detektywi, federalni - tak jak to standardowo bywa. Towarzyszyliśmy części radzie miasta i udzielaliśmy się w ich akcjach. Całkiem niezły ubaw, kiedy postacie ze świata publicznego, odgórnie "twarde", łamią się na skutek kontaktów z mobsterami. Zlikwidowałem narzekanie na skrypt i pokazałem jak można się cieszyć z tego, co obecnie daje nam platforma. Wystarczy na prawdę spojrzeć na to z innej perspektywy, niż "ale ściągnąłbym haracz, ale bym zrobił podpalenie". Jeśli się chce - to na prawdę nie ma żadnych przeszkód, jak regulamin, który chociażby zabrania napadu na budynki w centrum, a zrobiliśmy podwójny ostrzał, który był poprzedzony dwoma, czy trzema tygodniami zwykłej gry IC, zupełnie bezskryptowej. Masz chęć - wyrażaj siebie. Wiseguys wraz z przybytkiem e-money postawiło sobie dla zabawy, na Idlewood 20 obiektów na obcej strefie, tylko po to, by wymazać parę beznadziejnych linijek akcji. Wiseguys zrobiło zakład bukmacherski, z którego były dosłownie grosze. Wiseguys samo wsadzało się do paki i nasyłało na siebie FBI. Wiseguys wystrzelało kilkaset pestek, w coś, co i tak się nie rusza. Dlaczego tak mieszam to z błotem? Bo mówię to z pozycji graczy, którzy dawno stracili wiarę w ten serwer. Uwierzcie - "not even the sky is the limit". Spędziłem godziny na przekonywaniu "wyjadaczy" do rzeczywistej gry, a nie tego, co robią - beznadziejnego gonienia za aferą i narzekania na oprogramowanie. Tak, kilku gościom udało nam się to udowodnić. Gra tutaj jeszcze istnieje.
Wrócę tu do graczy, którzy nam towarzyszyli. Zawsze twierdziliśmy, że chcemy tych, którzy traktować to będą jako długą przygodę i dołożą od siebie cegiełkę do budowania struktury współczesnej La Cosa Nostry. Tacy byli - tutaj serdecznie pozdrawiam jednego gościa, z którego jest dumny nasz cały skład - jak pięknie rozkwitł przez pół roku z biednej postaci z centrum (praktycznie nowej na serwerze), w prawdziwego cwaniaczka na wysokim szczeblu, dla którego żadna akcja nie sprawia większego problemu. Jesteśmy z Ciebie dumni, Shopa. W imieniu całego Wiseguys dziękuję z tego miejsca dosłownie wszystkim, którzy tworzyli rozgrywkę zarówno pośrednio, jak i bezpośrednio - wszystkim memberom, wanna-be, postaciom epizodycznym, towarzyszącym organizacjom, wrogom, służbom porządkowym, organizacjom rządowym, zwykłym cywilom. Wszystkim, którzy mieli z nami styczność i świadomie, czy nie świadomie organizowali nam grę. Pozdrowienia kieruję też do osób, które oferowały na prawdę spore sumy za wystawienie Galante na późniejsze porwanie/strzykawkę. Pozdrowienia tym, którzy niestety, no ale nie zdążyli wbić strzykawki - planowanej na nowy - 2016 rok. Najmocniejsze podziękowania kieruję jednak w stronę osób, które wkładały w grupę kilkaset godzin spędzonych na rozwijaniu mocnego Wiseguys. Ciężko jest wymienić każdego pojedynczo, ale mam nadzieję, że te osoby doskonale sobie zdają z tego sprawę i ze szczerego serca na prawdę składam wyrazy podziwu.
Czwarty stycznia to koniec pewnej epoki, którą zamyka FBI - nie my, zabierając nam majątek w przybliżeniu wart około 400 tysięcy. Teraz otwarcie powiem już - wypaliliśmy się i potrzebowalibyśmy na prawdę sporego nawrotu na klimat I-A, by móc dać znów z siebie sto procent, które widzieliście nie raz. Wyczerpaliśmy setki możliwych akcji, których nie ma sensu już odgrzewać. Od paru dni planowaliśmy zniknięcie. Datą tą miał być dziewiąty stycznia - równy rok istnienia panelu, jednak los pograł inaczej. Co dalej? Jedyną złotą myślą, jaką zawsze pragnąłem zakończyć ten okres był cytat Tony'ego Soprano z jednego z odcinków kultowego serialu, światowej sławy - Sopranos.
hustle never ends
Z tą myślą Was zostawiam i życzę Wam tego, co przytrafiło się nam - sukcesu.
Temat zostaje do dziewiątego stycznia - pojawi się tutaj jeszcze film i ostatnia sklejka.
Jak to zwykł mówić Galante: /me poklepał gościa po ramieniu - "bywajcie zdrowi".
Myślałem, że się załapię do gry u Was
Brawo za całą grę, wkład który włożyliście przez prawie rok. Organizacja, która nigdy nie płakała czy żaliła się na statusach co jest nie tak tylko brała się do roboty In Game. Brawo za akcje, które potrafiliście sobie wykreować i za styl gry, którego powinna się od was uczyć nie jedna grupa. Podziękowania też za liczne interakcje gdzie miałem okazję wam w pewien sposób towarzyszyć.
Użytkownik Bagin edytował ten post 04/01/2016 - 22:31
Dziękujemy za grę.
hustle never ends
Ja za długo nie pograłem, ale miło spędziłem czas, wszyscy z którymi miałem styczność byli w porządku! Naprawdę dobry poziom. Szkoda

Popularny
Organizacja, która jako jedyna potrafiła mnie do siebie przekonać i też z klasą zakończyła. Tak, pamiętam Smirnov. Im tego brakowało.
Dlaczego tak mieszam to z błotem? Bo mówię to z pozycji graczy, którzy dawno stracili wiarę w ten serwer. Uwierzcie - "not even the sky is the limit". Spędziłem godziny na przekonywaniu "wyjadaczy" do rzeczywistej gry, a nie tego, co robią - beznadziejnego gonienia za aferą i narzekania na oprogramowanie. Tak, kilku gościom udało nam się to udowodnić. Gra tutaj jeszcze istnieje.
A to niech służy za podsumowanie zjebanego zjawiska, które tli się w grupach od początku istnienia net4game i nie chce wyjść. Jeśli coś jest nie tak w grze, to wasze lenistwo, drogie org.
Dzięki Wiseguys.
Użytkownik olaaf edytował ten post 04/01/2016 - 22:35

Popularny
Wielkie pozdro dla ekipy na zdjęciu jak i dla tamtego nieistniejącego już Kamila, który wtedy był moim najlepszym ziomeczkiem.

Użytkownik Eliteq Mob edytował ten post 04/01/2016 - 23:13
Damn, nudno teraz będzie ;/ jedyna organizacja ktora nie grala jak "dzieci".

Popularny
Dziękuje wszystkim za grę z nami. Wyszło jak wyszło, tego nie zmienimy. Rzeczy której mi teraz żal, to wkładu magnesa i reszty chłopaków w organizację, bo napracowali się nad tym kupe czasu, a zmieniło to kilka osób. Nie chodzi tu tylko o majątek, ale atmosferę i ekipę jaką zbudowaliśmy. Takie info dla FBI, zajmujcie się organizacjami które przeszkadzają innym i reprezentują niski poziom. I tak powiecie, że płaczę, ale przemyślcie to. Pozdro!

Popularny
Co prawda nie miałem zbyt często interakcji z tą organizacją to i tak szacunek dla całej ekipy za grę przez tak długi czas w takim stylu.

Użytkownik Crisho edytował ten post 05/01/2016 - 02:08

Popularny
Wchodzicie w oficjalną grupe? Jest wiele zastrzeżeń ze strony aplikacji. Właściwie jedna, ale strasznie rażąca dla mnie - aplikacja którą tu wrzuciłeś dość... Mało wyczerpująca. Wychodze z założenia i powie Ci to każdy doświadczony już gracz, że taka aplikacja jest wizytówką organizacji a najlepiej wygląda, gdy historia zamieszczona w ów aplikacji miała miejsce w naszym świecie wirtualnym. Rzuciłem okiem na screenshoty i staracie się - za to pozostawie lajka.
Cała moja opinia 9 stycznia zmieniła się. Wszystko, poza Twoją grzywką. Nie będę rozczulał się jak inni, bo jak można było rozpracować organizację która grała tu rok? FBI może łapać tylko takie cele. Rozpracowania trwają dość długo i ciężko zając się krótkoterminowymi organizacjami które padną nim raport będzie skończony. Zakończył się pierwszy sezon, czas poczekać na drugi. Prawda, Magnes? Adrenaline Unleashed miało pare odsłon i w każdej styl gry, cel do którego dążono zmieniał się. Wierze, że tu będzie tak samo. Trzymam kciuki.

Popularny
Jak dobrze pamiętam to już lutego tamtego roku FBI czepiało się Wiseguys Cholernie miło było oglądać filmik z tej planowanej akcji jak i inne, wyjątkowe, odstające od tych które są wrzucane teraz. Propsuję za wytrzymałość. Aaa, i jak to maju mówi: 24h i nowy panel - zawsze jest opcja
org
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
RICH MOB PROMO 2018Napisany przez Magnes Mob, 27/03/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
GomorraNapisany przez Karbi, 10/08/2016 |
|
|
||
wiseguys
Folks against green monkeys.Napisany przez Magnes Mob, 21/12/2015 |
|
|
||
wiseguys
Wiseguys show class to other pasta-wanksta.Napisany przez Magnes Mob, 12/12/2015 |
|
|
||
wiseguys
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
In Character →
Życie Społeczności →
**Na mieście, czy w wiadomościach..Napisany przez Magnes Mob, 11/12/2015 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych