Jest naprawdę bardzo fajnie i gra naprawdę przypomina mi grę z 2011-12.
Oboje chyba wiemy o co chodzi Ci. Co do Twojej akcji BioShock, wielkie brawa. Dawno nie miałem okazji przeczytać czegoś takiego - włożyłeś w to wiele czasu, ale było warto.
Jest naprawdę bardzo fajnie i gra naprawdę przypomina mi grę z 2011-12.
Oboje chyba wiemy o co chodzi Ci. Co do Twojej akcji BioShock, wielkie brawa. Dawno nie miałem okazji przeczytać czegoś takiego - włożyłeś w to wiele czasu, ale było warto.
Dzięki. Bardzo miło jest czytać takie komentarze. Za niedługo (może nawet i dzisiaj) wstawię również coś fajnego.
U was jest tak, że daje się koperty z hajsem co tydzień ?
Użytkownik Beniu007 edytował ten post 22/11/2015 - 19:35
Tylko opiekunowie wanna-be/asso ściągają jakieś drobne sumki w zamian za wprowadzenie w biznes, dawanie możliwości.
Propsuje mocno, jedna z niewielu organizacja tak długo trwająca;)
W moim przypadku kasa raczej idzie w drugą stronę, za jakieś przysługi WB dostaje te 50-100 dolców.

Popularny

Wybaczcie, ale dzisiaj niedziela, a co za tym idzie jutro czeka mnie szkoła i trzymam swój rozum na tydzień nauki, dlatego dzisiaj bez żadnej historii, ale w tygodniu na pewno coś ulepię.

Fachowa robota mobsterów.
Znowu dużo mnie ominęło, przez to że Harry Potter w tv był. :-|
Użytkownik Szymkowiak edytował ten post 22/11/2015 - 21:55
** Kręcąc się po East Beach można usłyszeć plotki wśród mieszkańców starszej daty na temat powrotu Michaela Squillante na stare śmieci.**
Użytkownik opiekun JOINT edytował ten post 22/11/2015 - 22:04
Znowu dużo mnie ominęło, przez to że Harry Potter w tv był. :-|
Kobita jeszcze ogląda, zaraz ucho mi odgryzie.
Jak mi się niesłychanie podoba wasza gra, coś pięknego.
Żałuje że zrezygnowałem jeszcze w styczniu z grania jak magnes dopiero szukał ludzi do projektu bodajże.
Grajcie tak dalej bo trzymacie najwyższy poziom na n4g dla mnie.
Jak mi się niesłychanie podoba wasza gra, coś pięknego.
Żałuje że zrezygnowałem jeszcze w styczniu z grania jak magnes dopiero szukał ludzi do projektu bodajże.
Grajcie tak dalej bo trzymacie najwyższy poziom na n4g dla mnie.
W imieniu całej ekipy Wiseguys dziękuję Ci za te miłe słowa. Pamiętaj, że nie jest za późno, zawsze możesz wrócić tutaj i zacząć z nami grać.
Użytkownik Szymkowiak edytował ten post 22/11/2015 - 23:49

Popularny

Nie żyjemy, jak widać z resztą na załączonych screenach.
Dzisiejszy wieczór.

Wiseguys to nie tylko przestępczość zorganizowana, ale też cała otoczka, która często powiązana jest ze sporą legalnością i przedsiębiorstwami wychodzącymi z otwartymi ramionami do zwykłych cywili, czy lokalnych graczy liczących na interakcje. Nie jest to hangout typowo "gangowy", jak to ma miejsce w okolicznych ghettach, gdzie gracze ograniczają się tylko do swojego zamkniętego grona, ale jest to restauracja w pełni publiczna, gdzie goszczą często chociażby agenci federalni, którzy wpadli w przerwie na donuta. Także, jeśli odpowiednio do tego podejdziecie, to uwierzcie mi na prawdę, że nie musicie mieć obaw, że dostaniecie w zęby za samą obecność. Mamy sporo wanna-be, którzy wręcz czekają, by rozgrywkę napędziła im wizyta kogoś trzeciego, któremu mogliby się pokazać, a przy okazji zaprezentować poziomem swoim przełożonym. Obecnie lokal jest zazwyczaj kimś obstawiony, także jeżeli nie macie pomysłu na nudne popołudnie, czy wolicie wybrać miejsce z klasą i grą IC, aniżeli skryptem /p kostka, to zapraszamy serdecznie do wspólnego integrowania.
W imieniu całej ekipy Wiseguys dziękuję Ci za te miłe słowa. Pamiętaj, że nie jest za późno, zawsze możesz wrócić tutaj i zacząć z nami grać.
odpowiednio wyszkolona ekipa na miejscu

Popularny

"If you like to gamble, I tell you I'm your man.
You win some, lose some, all the same to me."
https://www.youtube.com/watch?v=vcf7DnHi54g

HP: https://net4game.com...d-guys-project/

Popularny

Tommy zapoznał się z okoliczną społecznością. Szybko zaznajomił się z osobami, które w jakimś stopniu pomagają mu wykreować drogę jaką powinien kroczyć. Jego zachowanie, pogląd i podejście do życia obróciło się zupełnie w inną stronę. Jeden z nowo poznanych twarzy zaproponował mu parę robótek. Powoli Tommy wchodził w jedną ze stron barykady.

Stworzyła się między nimi prawdziwa więź. Za każdym razem gdy siebie widzą czule się witają oraz ze sobą rozmawiają. Codziennie można ich spotkać siedzących i pieprzących o głupotach w restauracji. Warto dodać, że bez odpowiedniej dawki alkoholu obaj osobnicy są małomówni i przeważnie nie wychylający się z tłumu, do momentu rozwiązania im języka przez alkohol. Pewnego dnia razem pojechali załatwić parę interesów. Zaczęło się od spokojnego obadania paru biznesów, a zakończyło na prawdziwym użytku broni palnej.

Gościem był niejaki Francesco; człowiek który był odpowiedzialny za rozbicie samochodu dla jednego ze znajomych Tommy'ego. Pomimo tego, że sprawa jego samego nie dotyczyła został o to poproszony przez Elliota. W sumie nie odzyskał żadnych pieniędzy, ale liczył się fakt odpieprzenia roboty i tego, żeby udowodnić iż można na niego liczyć. Zakończyło się to kilkoma kulami w obydwu nogach Francesco i wrzucenie go do pojemnika ze śmieciami.

Dzień ten, był dniem załatwiania porachunków. Kolejnym dłużnikiem okazał się Frankie. Niemniej jednak ten odmówił posłuszeństwa, dlatego Tommy' uruchomił swoje kontakty i zadzwonił do poznanego Henry'ego. Z tego co rozmawiali, miał on zawsze dobre ręce do zamków, samochodów i innych tego typu rzeczy. Pod jego nieobecność otworzyli drzwi i ograbili jego mieszkanie z wszelakich cennych rzeczy zostawiając mu kartkę z podziękowaniami.

Pod wieczór wszystkie roboty dobiegły końca. Tommy' zmęczony całym dniem zabrał swojego przyjaciela Henry'ego na szybkie żarcie. Po drodze rozmawiali o swoich planach na przyszłość oraz tym, że w dzisiejszych czasach jednym poważnym materiałem na przyjaźń są Ci z którymi przeżyje się, albo otrze się o śmierć. Ich gadka nie trwała długo, wydarzyło się coś niespodziewanego.

Pod sam koniec ich pogawędki zjawił się patrol LSPD zabierając Tommy'ego na przesłuchanie. Po wejściu na komisariat i przesłuchaniu go Tommy dowiedział się, że chodziło o starą sprawę zgonu jego ciotki, co Tommy widział na własne oczy. Doszły nowe fakty co do tamtej sprawy; chodź sam Lucchese był dosyć przerażony, że jego pierwsze roboty zaczynają się fatalnie i już wpieprzy się w gówno. Wszystko szybko minęło i Tommy' spieprzył z komisariatu i na odstresowanie zajął się bardziej przyjemną robotą:

Na odstresowanie się po ciężkim dniu pracy zafundował sobie świetną robótkę ręczną. Póki co wygląd i brak znajomości Tommy'go w różnych kręgach pozwala mu jedynie na zadowalanie się tanimi "dziwkami", które bardzo przychylnie zerkają na portfel Tommy'ego.
podziękowania dla Szymkowiaka za pomoc.
Panowie, aż chce się u was pograć.
widzisz jak się kręci w wisePanowie, aż chce się u was pograć.
pieknie gracie, szanuje chlopaki

Popularny
Los Santos, 25/11/2015

Szanowny panie komendancie.
Dnia 25/11/2015 o godzinie 01:18 nasze kamery (NR.#423QSA, #46YYZA, #FPPP99)zarejestrowały pojazd stojący na wyłączonym z powodu robót technicznym pasie kolejowym. Funkcjonariusz Rogers zainteresował się całą sytuacją i dokładnie obserwował sytuację. W pojeździe znajdowało się czterech osobników. Wszyscy płci męskiej. Dwóch z nich po opuszczeniu pojazdu oddawała mocz na szyny kolejowe, natomiast jeden z nich dosyć otyły osobnik podszedł zachodząc od tyłu osobnika o wiele bardziej mniejszego niż on uderzając go w tył głowy. Skutkiem było upadnięcie danego osobnika na ziemię. Kilkukrotnie go kopano, obijano również przy użyciu kija bejsbolowego. Po całym zamieszaniu osobnik został przeszukany, a następnie rozebrany do naga i przywiązany sznurem do obydwu końców tunelu. Nie dostaliśmy żadnego zgłoszenia o tej sprawie. Kamery zarejestrowały przebieg wydarzeń, na pańskie biurko składam również odbitki ujęć gdzie widoczna jest przedstawiona sytuacja.

nagranie przedstawia dwójkę znęcających się nad ofiarą ludzi

zarejestrowany pojazd, narzędzia zbrodni, wieszanie ofiary

Teraz tak - żaden raport nie jest raportem oficjalnym i LSPD nie ma żadnych dowodów. Jest to po prostu forma przedstawienia tego,
jak wczoraj graliśmy.
Miazga.
Ładnie wam idzie gra widzę, oby tak dalej i jak najdłużej

Popularny

Pierwszy dzień na East Beach. Kto by się nie bał? Chyba nie ma takiej osoby. Nie daleko szukać tekstów, które opisują jak niebezpieczna jest ta okolica z zamieszkującymi ją ludźmi. Jednak trzeba jakoś wejść w biznes, jakoś się pokazać i zebrać ludzi, którzy staną za tobą murem. Pierwsze kontakty, pierwsze sposoby zarobku a potem pierwsze inwestycje i rozrost prawdziwego, nielegalnego biznesu. John' sobie to wszystko nieźle rozplanował.

Ładnie grają, jak mafia to tylko tutaj, powo bo jeszcze nie żczyłem, żebyś jeszcze kolejny rok wytrzymał

Popularny

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=2SFt7JHwJeg
Ile można żyć w kłamstwie? Tydzień, miesiąc, rok? Ile można przed kimś coś ukrywać, licząc na to, że ta osoba nigdy nie dojdzie prawdy,
że nasz plan nie będzie miał ani jednej rysy, która może się potem okazać krytyczna? Szemrane towarzystwo, szeptane rozmowy na stronie, nieregularne przypływy gotówki nieznanego pochodzenia... Czy faktycznie da się oddzielić różne sprawy, tak by nie wpływały na
życie rodzinne? Na pewno się da. Możliwość utrzymania takiego podziału przez długi czas - to już całkiem inna kwestia.

Użytkownik Shopa Mob edytował ten post 27/11/2015 - 14:21
Pierwszy dzień na East Beach. Kto by się nie bał? Chyba nie ma takiej osoby. Nie daleko szukać tekstów, które opisują jak niebezpieczna jest ta okolica z zamieszkującymi ją ludźmi. Jednak trzeba jakoś wejść w biznes, jakoś się pokazać i zebrać ludzi, którzy staną za tobą murem. Pierwsze kontakty, pierwsze sposoby zarobku a potem pierwsze inwestycje i rozrost prawdziwego, nielegalnego biznesu. John' sobie to wszystko nieźle rozplanował.
Bez urazy kolo, ale zamiast siedzieć w tematach jakichś tak zwanych krzaków i się z nich nabijać albo prowokować, to polecałbym zostać dłużej w szkole, może to przyniesie efekty.
Kurwa, stary kozak!

Popularny

Luźna gra, bez większych kwestii na ssach.

Popularny
Ty posunąłeś się do usunięcia mnie z kontaktów jak spadłem z rangi.
Hah, skąd ja to znam.
//Co do gry Wiseguys, wpadłem tam kilka dni temu kiedy zbijała mi się przetrzymanie na czarnuchu. Co tu dużo mówić, aktywność wspaniała. Nikt się tam nie nudzi, Kamil dba o to żeby gra się kręciła. Nie wiem czy pamiętasz Magnes jak doszedłem do Wiseguys na początku, byłem nowy w świecie I-A, w sumie do teraz nie jestem jakiś mega dobry w tym temacie. Pytałem czy pogramy w kosza, śmialiście się - a teraz widzę że sami pykacie w niego przed Little. Heh, nic tylko życzyć żebyście grali drugie tyle. Pozdrawiam.
Użytkownik Skipper_ edytował ten post 29/11/2015 - 17:28

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=6FOUqQt3Kg0
Takie tam luźne granie

Zapraszam do pisania HP: https://net4game.com...d-guys-project/

Popularny

Gra się świetnie.

Popularny

Przypominam, że Wiseguys to szeroka siatka cwaniaczków niewyróżniająca się wyłącznie jedną narodowością -
mamy wielu powiązanych ludzi, którzy co prawda nie są pełnoprawnymi członkami organizacji,
ale działają na nasze zlecenie.
Zapraszam do zapoznawania się z załogą Rosjan i Francuzów, którzy są marionetkami Galante.

HOUSING PROJECT - ALMATAYSKIY KLAN

swietnie pokazana gra na screenach, serio, jestem zaskoczony, ze sa jeszcze organizacje, ktorym warto kibicowac. zycze powodzenia, bo tylko tego wam potrzeba, zeby organizacja nie podupadla

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=0TWEODwk_oc
Mobsterka ciągle w grze.
Mobsterka ciągle w grze.
A jak.

Popularny

Zgłodniałeś o 2 w nocy? Szukasz znajomości? Nie wystarcza ci "/me podaje jedzenie, /do jedzenie odebrane"? LittleHomeland to głównie ludzie. To kim jesteś nie ma żadnego znaczenia, gdy chodzi o dobrą rozgrywkę i klimat.

org
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
RICH MOB PROMO 2018Napisany przez Magnes Mob, 27/03/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
GomorraNapisany przez Karbi, 10/08/2016 |
|
|
||
wiseguys
Folks against green monkeys.Napisany przez Magnes Mob, 21/12/2015 |
|
|
||
wiseguys
Wiseguys show class to other pasta-wanksta.Napisany przez Magnes Mob, 12/12/2015 |
|
|
||
wiseguys
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
In Character →
Życie Społeczności →
**Na mieście, czy w wiadomościach..Napisany przez Magnes Mob, 11/12/2015 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych