Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wrestling

• Please log in to reply
1286 odpowiedzi w tym temacie

#761 Kubol — 1199 01/02/2014 - 19:27

Kubol
  • Gracz

Ciekaw bardzo jestem, czy ta cała sytuacja z Punkiem to story, czy real. Myślę że real, który przerodzi się w story, czyli McMahon się dogada z Brooksem, i wykorzystają to do storyline. Kiedyś miałem czas to oglądałem całe gale, od jakiegoś roku przewijam zawsze na Philla i Aj Lee (z całości czytam raport), gdyby Punk serio odszedł to pewnie by nie było po co oglądać, chociaż nie wiem czy bym wytrzymał, bo to pewnego rodzaju uzależnienie, a jak Edge kończył karierę to też myślałem że nie będę oglądał. Myślę że to real dlatego, że z wszystkiego go wycofują, a co za tym idzie fani którzy kupili bilety mogą żądać zwrotu pieniędzy, a WWE by się pewnie nie narażało na koszty. Zobaczymy co z tego wyniknie, mam nadzieję że sytuacja się jak najszybciej wyjaśni, spodziewam się na Raw w cholere chantów CM Punk, tak jak to na live evencie w Miami i NXT.

• Do góry
    • 0

#762 Polsky — 471 01/02/2014 - 19:41

Polsky
  • Gracz

Mi tam szczerze mówiąc wisi, czy odejście Punka z WWE to work czy jednak na serio, bo Punk nie jest już taki ciekawy, jak jeszcze był parę miesięcy temu. Za majkiem już tak monotonnie gada, zaś w ringu też ten jego styl jest taki "ospały". Jeśli na serio, to pewnie wróci do ROH, przez co ta federacja zyska na popularności, ewentualnie zrobi Vince'owi pstryczka w nos i jego następnym pracodawcą będzie Dixie Carter. Pożyjemy, zobaczymy...

• Do góry
    • 0

#763 Kubol — 1199 01/02/2014 - 20:03

Kubol
  • Gracz

Za majkiem już tak monotonnie gada,

Może być to efektem tego, że mówi, to co mu napisze creative team. W jakimś wywiadzie powiedział, że musi mówić to co mu napiszą, i to może też być jedną z przyczyn odejścia. Ja najlepiej wspominam czasy Punka 2012-połowa 2013r., wtedy gdy był Hellem, z Paulem Heymanem. Dużo lepiej mi się go ogląda jako Hella, ale jako face'a też jakoś znoszę.

• Do góry
    • 0

#764 Kubol — 1199 04/02/2014 - 12:34

Kubol
  • Gracz

Spodziewałem się dzisiejszym Raw chantów CM Punk, a tu jakaś publika kijowa. W ogóle, jakoś mało żywiołowo na wszystko reagowali. CM Punk znów nie wystąpił. Fajnie, że Bryan pokonał Orton'a, mimo że Kane zainterweniował. Podbudowali go trochę. Co nie zmienia faktu, że nie mal pewne jest że Orton wygra na EC.

• Do góry
    • 0

#765 MORISS — 397 04/02/2014 - 13:45

MORISS
  • Gracz
Kto tak w ogóle wygrał Royal Rumble, że już jesteś przy Elimination Chamber?
  • Do góry
    • 0

#766 Kubol — 1199 04/02/2014 - 16:54

Kubol
  • Gracz

Kto tak w ogóle wygrał Royal Rumble, że już jesteś przy Elimination Chamber?

Basista.

• Do góry
    • 0

#767 PICZASTY — 76 07/02/2014 - 23:33

PICZASTY
  • Gracz
Wrestling love
Sam ogólnie trenuje Wrestling :D
  • Do góry
    • 0

#768 Kubol — 1199 10/02/2014 - 15:26

Kubol
  • Gracz

Wrestling love
Sam ogólnie trenuje Wrestling :D

Na trampolinie? :D

• Do góry
    • 0

#769 KARWOOSZ — 27 10/02/2014 - 21:24

KARWOOSZ
  • Gracz

Wydaje mi się ze to fajny spektakl jest i fajnie się ogląda.

• Do góry
    • 0

#770 Pacey — 275 10/02/2014 - 21:27

Pacey
  • Gracz
Przecież to jest sciema, latają jak z pieprzem po tym ringu, zeskoczy na niego, łokieć mu taki przyjebie w brzuch, ten wstanie i prują się dalej ;_;
  • Do góry
    • 0

#771 Kubol — 1199 11/02/2014 - 10:25

Kubol
  • Gracz

było wałkowane sto razy w poprzednich stronach.

• Do góry
    • 0

#772 Pawbuc — 922 14/02/2014 - 10:52

Pawbuc
  • Gracz

Jakaś strona z Lajvami jest? Rok chyba nieoglądałem, bo extreme sports już nie mam. :D

• Do góry
    • 0

#773 Kubol — 1199 14/02/2014 - 19:15

Kubol
  • Gracz

ta, beat-down.pl

• Do góry
    • 0

#774 MORISS — 397 14/02/2014 - 22:33

MORISS
  • Gracz

ta, beat-down.pl

Polecam. Live możesz tam oglądać wszystkie gale w dodatku w bardzo dobrej jakości. Strona dysponuje również chatem, fajnie jest podczas gali czasem popisać z ludźmi w celu nie wiem choćby nawet wytypowania wyniku walki. ;)

Użytkownik MORISS edytował ten post 14/02/2014 - 22:34

• Do góry
    • 0

#775 Polsky — 471 14/02/2014 - 23:02

Polsky
  • Gracz

Ze swojej strony polecam stronę Desirulez (http://www.desirulez...ms/2325-Wrestle). Strona oferuje oglądanie gal WWE, jak i TNA w znakomitej jakości oraz kiedy chcemy. Bardzo często z niej korzystam, gdy mam wolny czas, który chcę przeznaczyć na obejrzenie któreś z tygodniówek, bądź gali PPV.

• Do góry
    • 0

#776 Kubol — 1199 14/02/2014 - 23:41

Kubol
  • Gracz

Ze swojej strony polecam stronę Desirulez (http://www.desirulez...ms/2325-Wrestle). Strona oferuje oglądanie gal WWE, jak i TNA w znakomitej jakości oraz kiedy chcemy. Bardzo często z niej korzystam, gdy mam wolny czas, który chcę przeznaczyć na obejrzenie któreś z tygodniówek, bądź gali PPV.

Również oglądam na tej stronie, ale jak oglądam powtórke, live to tamta stronka najlepsza, tą również polecam jak się nocki nie chce zarywać.

• Do góry
    • 0

#777 Mikellek — 1801 16/02/2014 - 03:52

Mikellek
  • Gracz

Oglądałem to jakieś trzy/cztery lata temu i gdy uświadomiłem sobie jakie jest to gówno, zrezygnowałem...

• Do góry
    • 0

#778 Polsky — 471 21/02/2014 - 12:24

Polsky
  • Gracz

Kurczę - oglądając ostatnie RAW i Smackdown jestem pod wrażeniem, jak Creative Team WWE podpromowało Antonio Cesaro. Czysta wygrana z mistrzem WWE, Ortonem oraz świetna walka z Ceną - widać, że mamy do czynienia z przyszłym Main Eventerem, ale cóż się dziwić - wygląd ma, ring skille ma, jedynie, do czego można się przyczepić to umiejętności za mikrofonem, ale liczę na to, że z czasem to poprawi, bądź dadzą mu dobrego managera.

Patrząc na kartę Elimination Chamber to łatwo można ją przewidzieć - Pre - Show wygra Rybaxel poprzez heel turn któregoś z braci Rhodes (pewnie Goldusta), Titus zmiażdży Younga, podobnie jak Batista del Rio, a 6 - man Tag Team Match wygra rodzinka Wyatta, a tam pewnie dojdzie do rozpadu the Shield, który doprowadzi do Triple Threat Matchu na WM 30. New Age Outlaws wygrają z Uso's - za krótko trzymają pasy, by już je stracić. Jedynie, co może mnie zaskoczyć to Elimination Chamber Match - tam mam dwóch faworytów - Orton bądź Bryan, lecz wierzę bardziej w zwycięstwo tego pierwszego, bo "Animal" nie będzie chciał zajobbować "skrzatowi" 6 kwietnia w New Orleanie.

• Do góry
    • 0

#779 Kubol — 1199 21/02/2014 - 16:17

Kubol
  • Gracz

Oglądałem to jakieś trzy/cztery lata temu i gdy uświadomiłem sobie jakie jest to gówno, zrezygnowałem...

q4fYZxV.gif

Kurczę - oglądając ostatnie RAW i Smackdown jestem pod wrażeniem, jak Creative Team WWE podpromowało Antonio Cesaro. Czysta wygrana z mistrzem WWE, Ortonem oraz świetna walka z Ceną - widać, że mamy do czynienia z przyszłym Main Eventerem, ale cóż się dziwić - wygląd ma, ring skille ma, jedynie, do czego można się przyczepić to umiejętności za mikrofonem, ale liczę na to, że z czasem to poprawi, bądź dadzą mu dobrego managera.

Patrząc na kartę Elimination Chamber to łatwo można ją przewidzieć - Pre - Show wygra Rybaxel poprzez heel turn któregoś z braci Rhodes (pewnie Goldusta), Titus zmiażdży Younga, podobnie jak Batista del Rio, a 6 - man Tag Team Match wygra rodzinka Wyatta, a tam pewnie dojdzie do rozpadu the Shield, który doprowadzi do Triple Threat Matchu na WM 30. New Age Outlaws wygrają z Uso's - za krótko trzymają pasy, by już je stracić. Jedynie, co może mnie zaskoczyć to Elimination Chamber Match - tam mam dwóch faworytów - Orton bądź Bryan, lecz wierzę bardziej w zwycięstwo tego pierwszego, bo "Animal" nie będzie chciał zajobbować "skrzatowi" 6 kwietnia w New Orleanie.

No dokładnie. Ja tam czekam tylko na Raw 24 lutego, Undertaker, Hogan też, ale on to mnie akurat mało interesuje. No i jeszcze na Raw 3 marca w Chicago, bo podobno wróci Punk. Ciekawe, czy z powodu owej przerwy zmieni wygląd, dla mnie z tą bródką śmiesznie wygląda, na pewno wcześniej wyglądał lepiej, ale z tego co wiem jego idol, jakiś gracz Chicago Blackhawks ma taką. Szkoda mi Shieldów, bo tak jak piszesz na EC prawdopodobnie się rozpadną. To moja ulubiona stajnia. Szkoda mi też Ambrosea i Rollinsa, bo WWE najprawdopodobniej nic dla nich nie szykuje na dłuższy plan (teraz prawdopodobnie Reigns vs Rollins vs Ambrose) według mnie są oni lepszymi wrestlerami od Reignsa.

• Do góry
    • 0

#780 Polsky — 471 21/02/2014 - 16:36

Polsky
  • Gracz

No dokładnie. Ja tam czekam tylko na Raw 24 lutego, Undertaker, Hogan też, ale on to mnie akurat mało interesuje. No i jeszcze na Raw 3 marca w Chicago, bo podobno wróci Punk. Ciekawe, czy z powodu owej przerwy zmieni wygląd, dla mnie z tą bródką śmiesznie wygląda, na pewno wcześniej wyglądał lepiej, ale z tego co wiem jego idol, jakiś gracz Chicago Blackhawks ma taką. Szkoda mi Shieldów, bo tak jak piszesz na EC prawdopodobnie się rozpadną. To moja ulubiona stajnia. Szkoda mi też Ambrosea i Rollinsa, bo WWE najprawdopodobniej nic dla nich nie szykuje na dłuższy plan (teraz prawdopodobnie Reigns vs Rollins vs Ambrose) według mnie są oni lepszymi wrestlerami od Reignsa.

1. Tutaj też jest wszystko rozpisane. Wiadomo, że Hulk na pewno nie będzie wkręcony w żaden storyline, ponieważ jego stan fizyczny jest tak ciężki, że lekarze zakazali uczestnictwa w jakichkolwiek walkach, bądź segmentach, w których on sam kogoś zaatakuje lub ktoś jego. Pewnie otrzyma jakąś rolę np. "gościa" Wrestlemanii, jak to miało miejsce z the Rockiem na WM 27. Bardziej zastanawiałbym się nad Undertakerem, bo to trzeba będzie od razu wykręcić z nim program z finałem w New Orleanie. Stanie z Lesnarem, bądź ze Stingiem, z którym podobno "podpisali" kontrakt. Pożyjemy, zobaczymy.

2. Dla odratowania postaci Punka widzę dwie rzeczy - bycie tweenerem, bądź powrót do gimmicku "Straight Edge". Brooks jako face pod gimmickiem "Best in the World" wypalił się i to strasznie. Jak kiedyś już to wspominałem - jego proma były monotonne, w ringu też się mało starał. Oby wypoczynek przy boku AJ Lee dobrze mu zrobił i powrócił w pełni sił.

3. Shieldów będzie trudno oddzielić. Reigns na bank będzie w Main Evencie - potwierdza to nawet reakcja na niego podczas Royal Rumble Matchu. Gorzej będzie z pozostałą dwójką - Ambrose jeszcze jakoś sobie poradzi, ale pewnie zostanie w przepaściach Midcardu, zaś Rollins? Przy dobrych staraniach też będzie na tym poziomie, co Moxley.

• Do góry
    • 0

#781 Kubol — 1199 21/02/2014 - 16:39

Kubol
  • Gracz

3. Shieldów będzie trudno oddzielić. Reigns na bank będzie w Main Evencie - potwierdza to nawet reakcja na niego podczas Royal Rumble Matchu. Gorzej będzie z pozostałą dwójką - Ambrose jeszcze jakoś sobie poradzi, ale pewnie zostanie w przepaściach Midcardu, zaś Rollins? Przy dobrych staraniach też będzie na tym poziomie, co Moxley.

Mi się wydaje, że reakcja podczas Royal Rumble Matchu była spodowodowana tylko tym, że został sam z Batistą, a tamta publiczność najwidoczniej nie lubiła Batisty. Oprócz Royal Rumble Matchu to na Romka nie słyszałem żadnych innych chantów i reakcji.

• Do góry
    • 0

#782 Polsky — 471 21/02/2014 - 16:46

Polsky
  • Gracz

Mi się wydaje, że reakcja podczas Royal Rumble Matchu była spodowodowana tylko tym, że został sam z Batistą, a tamta publiczność najwidoczniej nie lubiła Batisty. Oprócz Royal Rumble Matchu to na Romka nie słyszałem żadnych innych chantów i reakcji.

Nie chodzi mi już nawet o tamten wieczór, ale nawet jak ludzie reagują na jego Speara. Jeżeli będzie facem, to wystarczy dobre prowadzenie go i Vince będzie liczył dolce ze sprzedaży merchandise'u z jego wizerunkiem.

• Do góry
    • 0

#783 Wojtuss — 332 21/02/2014 - 18:04

Wojtuss
  • Gracz

Wrestling różnie jest odbierany w Polsce - myślę, że znajdzie się grono, które uważa to za bajki i nie nadaje się w ogóle do oglądania, a innych co jednak to fascynuję. Ja osobiście jestem fanem realnych walk - i chętnie bym zobaczył Mameda z Jon Jonese'm w ringu. :)

• Do góry
    • 2

#784 Polsky — 471 21/02/2014 - 22:42

Polsky
  • Gracz

http://www.wwe.com/i...to-wwe-26183295

WWE lubi być przewidywalne...

• Do góry
    • 0

#785 Kubol — 1199 22/02/2014 - 09:00

Kubol
  • Gracz

No, ale nawet jakby tego nie napisali to i tak portale wrestlingowe o tym już trąbiły, więc też by nie było zaskoczenia, chyba że dla początkujących oglądaczy, ktorzy nie czytają portali itd. Ja się tam nim nie jaram, nie oglądałęm wrestlingu za jego czasów, ale ostatnio jak oglądałem z ojcem jakiś film, był w nim on i nawet mój ojciec go kojarzył, no to to jest wielka osobowość.

• Do góry
    • 0

#786 Kubol — 1199 24/02/2014 - 15:53

Kubol
  • Gracz

Bardzo spodobało mi się EC. Ciekawy jestem co do Batista vs Orton, bo na Batiste fani reagują jak na Hella, Orton jest Hellem, więc na WM'ce było by Hell vs Hell, bo tylko Hell turn może uratować Batiste? Kawał roboty wykonał Rollins, zresztą było słychać reakcję na niego, ciekawy jestem co z nim będzie po rozpadzie Shield, który pewnie nastąpi na dzisiejszym Raw, ewentualnie w najbliższym czasie. Walka Shield vs Wyatts była genialna. Po tym ataku, Bray Wyatt vs Cena na wrestlemanii już też jest pewne. Czekam na Raw, bo prawdopodobnie będzie Lesnar, i Undertaker. A na następne Raw bo Punk.

• Do góry
    • 0

#787 Polsky — 471 24/02/2014 - 18:06

Polsky
  • Gracz

Szczerze mówiąc to było średnie PPV. O ile dostaliśmy kolejnego, drugiego już kandydata do walki roku w postaci The Shield vs. Wyatt Family to otrzymaliśmy również dosyć średni Elimination Chamber Match, nie mówiąc już o walce "Bootisty". Reszta pojedynków jakoś szybko pójdzie w zapomnienie, lecz Big E vs. Swagger jakoś się jeszcze wybije.

Obecna forma Batisty sprawia, że main event WM 30 może stać się jednym z najgorszych w historii. Również modlę się o to, byśmy nie otrzymali pojedynku Kane vs. Daniel Bryan, bo z tego nie wyjdzie nic dobrego. Również nie za bardzo podoba mi się udział Ceny w feudzie z Wyattami - dla mnie to nie jest materiał na Wrestlemanię, a zwłaszcza 30. Gdyby to było jeszcze Summerslam, to bym jeszcze to przebolał, ale nie na "Największej ze scen". Oglądając EC jeszcze rzuca się "powtórka" ze starych WM, a mianowicie AJ vs. Tamina o pas Div - gdyby dostały Ladder Match, to istna damska kopia HBK vs. Diesel.

W chwili obecnej karta Wrestlemanii wygląda tak:

WWE Championship

Randy Orton © vs. Batista

Kane vs. Daniel Bryan

John Cena vs. Bray Wyatt

AJ Lee vs. Tamina

(U.S Championship

Ambrose © vs. Reigns vs. Rollins

Lesnar  vs. Undertaker

Cesaro vs. Swagger

Punk vs. HHH)*

*walki, które na 50% będą na WM

• Do góry
    • 0

#788 Kubol — 1199 22/03/2014 - 17:52

Kubol
  • Gracz

http://wwww.wrestlef...41732&newsid=64

heheh zaraz trzeba będzie oglądać. ;d mam nadzieję że jakiś dobry reportaż zrobią, a nie że udawane bla bla bla.

• Do góry
    • 0

#789 Polsky — 471 22/03/2014 - 18:53

Polsky
  • Gracz

Szczerze mówiąc - nie wierzę na ponowne boom na wrestling po tym materiale. Fanów nie przybędzie, ani ubędzie. Ten Kowalski nadal będzie twierdził, że to sport dla spaślaków ze Stanów, że jest to udawane itp.

• Do góry
    • 0

#790 Leszcz — 696 23/03/2014 - 10:43

Leszcz
  • Gracz

Kiedyś to się bałem Undertakera jak wychodził na ring  :s

• Do góry
    • 2

#791 AloneBoy — 207 23/03/2014 - 10:47

AloneBoy
  • Gracz
Kiedys sie tym jaralem,jak mialem ps2 to gralem caly czas w wee ale teraz juz troche mniej,praktycznie wgl...Rey Misterio jest spoko i John Cena
  • Do góry
    • 0

#792 Sigem — 2511 07/04/2014 - 06:14

Sigem
  • Gracz

21-1, dziękuję.

• Do góry
    • 0

#793 Kubol — 1199 07/04/2014 - 10:33

Kubol
  • Gracz

dalej nie wierzę, jest 22-0, nie ma innej opcji. Raw, Raw, trzeba czekać na Raw, co Taker powie.

• Do góry
    • 0

#794 Kubol — 1199 09/04/2014 - 17:32

Kubol
  • Gracz

Ultimate Warrior. [*]

• Do góry
    • 1

#795 Pawbuc — 922 09/04/2014 - 21:47

Pawbuc
  • Gracz

A ja dalej nie wiem gdzie to leci, kiedy i o której. :(

• Do góry
    • 0

#796 Sigem — 2511 09/04/2014 - 22:01

Sigem
  • Gracz

Taker nie ma raczej nic więcej do dodania. To celowy finish streak'u, bo kończy karierę zapewne, a puścić Taker'a niezwyciężonego nie opłaca się WWE, więc dali Lesnarowi wygrać, żeby dalej rozwijać jego postać. 

• Do góry
    • 0

#797 Hukaraczas — 140 10/04/2014 - 07:01

Hukaraczas
  • Gracz

Extreme, euro sport i na Pulsie czasami, przynajmniej tak było ;p wieczorami chyba.

Użytkownik Hukaraczas edytował ten post 10/04/2014 - 07:01

• Do góry
    • 0

#798 LUBIESSACFIOOTY — 440 10/04/2014 - 12:58

LUBIESSACFIOOTY
  • Gracz

http://www.bollyrulez.net/  --- Masz tam powtórki z TNA/WWE.

• Do góry
    • 0

#799 Kubol — 1199 13/06/2014 - 20:36

Kubol
  • Gracz

Hoho, ależ dawno temat nie odświeżany. Nie dawno pisaliśmy o rozpadzie The Shield, a ten już nastąpił. :> Według mnie trafniejszym pomysłem by było odwrócenie się Ambrose'a, bo to urodzony hell, ale Rollins też nie najgorszy wybór, więc ciekawe co z tego wyjdzie.

• Do góry
    • 0

#800 Vrinx — 0 13/06/2014 - 20:46

Vrinx
  • Gracz

Ogólnie rzecz biorąc oglądam wresling około od 5 lat (2009) Od tamtej  pory oglądałem to regularnie, ale teraz jakoś mi się nie chce oglądać, rzadko kiedy oglądam PPV, możliwe, że teraz obejrzę MITB. I wiem, że Bryan stracił pas i Sthepanie i Triple H, zabrali mu pas, bo jego lekarz mówił, że nie może wystąpić na przyszłej gali MITB. Moimi ulubionymi wreslerami to; Cm Punk, Bryan, Lesnar, Wyatt, The Shield co niektórzy, Rock..
Pozdrawiam ;)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych