Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wrestling

• Please log in to reply
1286 odpowiedzi w tym temacie

#681 Zagłębiak — 381 20/02/2012 - 21:27

Zagłębiak
  • Gracz

Emm. ELIMINATION CHAMBER DO DUPY.

Poważnie, to było najgorsze EC w historii...

+1

takiego gówna dawno nie było.
  • Do góry
    • 0

#682 Prawda — 98 20/02/2012 - 21:54

Prawda
  • Gracz

+1

takiego gówna dawno nie było.

Czemu? Mi się tam podobało, myślałem już że Santino wygra ten pas.
  • Do góry
    • 0

#683 wujek multan — 439 20/02/2012 - 22:17

wujek multan
  • Gracz
mi też, dobra walka.
  • Do góry
    • 0

#684 Zagłębiak — 381 20/02/2012 - 22:23

Zagłębiak
  • Gracz
ale ta walka szwagier vs. gabriel była totalnie z dupy, ja nie wiem co za idioci zabookowali to gówno, jprdl ;/ jeżeli na raw nie pojawi się American Badass to się poddaje...
  • Do góry
    • 0

#685 Prawda — 98 21/02/2012 - 09:23

Prawda
  • Gracz
z Gabriela zrobili babe-face'a, no to muszą na niego znaleść jakieś walki, chodźby nawet takie, fajnie jakby dostał push'a, bo mógłby być drugim Mysterio jakby trochę jeszcze poćwiczył szybkość.
  • Do góry
    • 0

#686 CKey — 18 28/02/2012 - 22:57

CKey
  • Gracz
Ja nadal twierdze że to lipa, chociaż mają dobre sterydy. :D

Dołączona grafika
  • Do góry
    • 1

#687 Sigem — 2511 31/03/2012 - 20:50

Sigem
  • Gracz
To co, za kilkadziesiąt godzin WrestleMania. :>

Jak dla mnie wyniki będą takie:

Team Teddy > Team Johnny
Randy Orton > Kane
Chris Jericho > CM Punk
Sheamus > Daniel Bryan
Triple H > Undertaker ( 19 - 1 )
John Cena > The Rock.

Użytkownik ColinZ edytował ten post 31/03/2012 - 20:53

• Do góry
    • 0

#688 Prawda — 98 31/03/2012 - 21:27

Prawda
  • Gracz
(cenzura)a mać, to ona jest w końcu z Niedzieli na poniedziałek czy z soboty na niedzielę?
  • Do góry
    • 0

#689 Sigem — 2511 31/03/2012 - 22:07

Sigem
  • Gracz
http://www.youtube.c...n?v=W_MGivgNTxQ

Ogólnie ma zacząć się z niedzieli na poniedziałek o drugiej w nocy, wcześniej jakieś tam wspomnienia z innych WM etc.
  • Do góry
    • 0

#690 Prawda — 98 31/03/2012 - 22:14

Prawda
  • Gracz
W miami czas jest -5 do naszego, to ma się odbyć 1 kwietnia o 6.30 amerykańskiego, to -5 będzie 1 w nocy ale DZISIaj z tego co mi wychodzi...
  • Do góry
    • 0

#691 Sigem — 2511 01/04/2012 - 11:09

Sigem
  • Gracz
Na pl.wwe.com było napisane, że WrestleMania XXVIII zaczyna się o drugiej w nocy.

Użytkownik ColinZ edytował ten post 01/04/2012 - 11:10

• Do góry
    • 0

#692 SadystaJESUS — 216 01/04/2012 - 11:37

SadystaJESUS
  • Gracz

*
Popularny

Kane to legenda w sumie co nie? :D
  • Do góry
    • 3

#693 VayneMaster — 66 01/04/2012 - 14:00

VayneMaster
  • Gracz
Wrestlemania dzisiaj w nocy xd. Nie wiem o której i mało mnie to interesuje, bo wrócę sobie jutro ze szkoły siądę przed kompem, poszperam chwile w internecie i gdzieś sobie obejrzę. Zwycięzcy których obstawiam?

Rhodes wygra z Showem, według mnie Big Show nie powinien dostać intercontinentala, a Cody ma go już długo i jest chyba drugim najdłuższym posiadaczem tego pasa, więc może będą chcieli żeby pobił ten rekord? Co prawda nie wiem jakim cudem, ale może jakiś heel z backstage'u smackdown mu pomoże?
Sheamus położy Briana, tak jak było napisane na wrestlefans sądzę, że zwycięzca RR powinien w końcu wygrać również na WM, z resztą Daniel posiada pas już dłuuugi czas i znudziło mi się ciągłe krzyczenie "yes, yes, yes, yes, yes, yes, yes" jak wchodzi do ringu.
Team Teddy'ego wzmocniony o Bookera T i Khaliego może wygrać.
Kane wygra z Ortonem. Dlaczego? Kane jest niby taki mocarny po tym powrocie tak? Ale ostatnio tylko dostaje wpiernicz od każdego, może chociaż na WM dadzą mu szansę?
CM Punk © vs Jericho. Zdecydowanie Punk, wiem że Jericho ma tam jakieś układy i pewnie ma większe szanse na wygrane, ale powiedzmy sobie to szczerze. Punk ciężko pracował żeby pojawić się na Wrestlemanii jako WWE Champion. Nie powinni tego zaprzepaścić, a pas może stracić sobie na następnej gali.
Walki Div nawet nie chcę komentować, dla mnie to totalne dno ; d
Triple H nie przerwie serii Undertakera nawet z HBK'em jako specjalnym sędzią nie uda mu się to, wątpie żeby chcieli zaprzepaścić taką serię którą budowali przez lata. No i liczę na jakiś feud HHH z HBK po wrestlemanii - przegranej Huntera B)
No i jeszcze Cena i Rock.

Phe. Wiadomo że wygra Rock. Nie dość że jego rodzinne miasto, wrócił raz na rok niczym vTaker, to miałby teraz przegrać? Pipol czempion tak się nie da.

To moje typy. A wy kogo typujecie? Wrestlemania już dziś w nocy :wub:

@edit

A! I przydałoby się wspomnieć o dark matchu, bo według mnie jest interesujący. Czy Justin Gabriel i Tyson Kidd to dobre połączenie? Myślę że tak i mają szansę na te pasy. Życze im szczęścia na Wrestlemania Pre-Show, chociaż wolałbym żeby to bracia Usos wyszli zwycięsko. Dlaczego? Bo są tag teamem już dosyć długo i walczą dość dobrze, miłoby było gdyby wreszcie ich docenili.

Użytkownik VayneMaster edytował ten post 01/04/2012 - 13:56

• Do góry
    • 0

#694 Sukinkot — 1241 01/04/2012 - 15:36

Sukinkot
  • Gracz

(cenzura)a mać, to ona jest w końcu z Niedzieli na poniedziałek czy z soboty na niedzielę?

Przecież pisałem Ci wcześniej, że z niedzieli na poniedziałek - tak jak każda gala PPV w WWE. Różnica czasowa fakt, 5 godzin, tylko, że te godziny dodajemy dla Polski, nie odejmujemy :P
Mówię to, walcie oglądanie sobie na żywo w środku nocy, lepiej elegancko po szkole w poniedziałek na ryzykantach (chociażby)
  • Do góry
    • 0

#695 Prawda — 98 01/04/2012 - 16:26

Prawda
  • Gracz
<p>

<p>

Użytkownik Prawda edytował ten post 01/04/2012 - 16:26

• Do góry
    • 0

#696 Sigem — 2511 01/04/2012 - 17:57

Sigem
  • Gracz

No i jeszcze Cena i Rock.

Phe. Wiadomo że wygra Rock. Nie dość że jego rodzinne miasto, wrócił raz na rok niczym vTaker, to miałby teraz przegrać? Pipol czempion tak się nie da.

Nie byłbym pewien co do Rocka. Rzadko bywa ringu, pokazuje się raz na jakiś czas i do tego ma wygrać? Jasiu zapracował sobie na wygraną, bynajmniej wiem, że po WM zostanie i będzie z ludźmi dalej, a nie tak jak ten cały pipol czempion, który zniknie kręcić dalej filmy. ;d

Walka zakończy się poprzez śliczne STF. ;)

Użytkownik ColinZ edytował ten post 01/04/2012 - 17:59

• Do góry
    • 0

#697 Wejder — 3084 02/04/2012 - 09:57

Wejder
  • Gracz

Dołączona grafika

Jebłem xd
  • Do góry
    • 0

#698 Prawda — 98 02/04/2012 - 15:09

Prawda
  • Gracz

To co, za kilkadziesiąt godzin WrestleMania. :>

Jak dla mnie wyniki będą takie:

Team Teddy > Team Johnny
Randy Orton > Kane
Chris Jericho > CM Punk
Sheamus > Daniel Bryan
Triple H > Undertaker ( 19 - 1 )
John Cena > The Rock.

Jedynie Sheamus Ci się sprawdził ;P
  • Do góry
    • 0

#699 Sigem — 2511 02/04/2012 - 17:44

Sigem
  • Gracz
Wiem, trudno. :P
  • Do góry
    • 0

#700 Prawda — 98 02/04/2012 - 17:49

Prawda
  • Gracz
Mi szkoda jest Bryan'ka, jego pierwsza WM'ka i stracil na niej pas WHC po 18 sekundach walki...to go zeszmacili...
  • Do góry
    • 0

#701 Chomicek — 45 02/04/2012 - 18:37

Chomicek
  • Gracz
Ma ktoś link do walk z Wrestlemanii? Będzie powtórka?

// http://wrestle-universe.blogspot.com/
Liczę na plusiki, teeheee :D

Użytkownik Chomicek edytował ten post 02/04/2012 - 18:38

• Do góry
    • 0

#702 VayneMaster — 66 02/04/2012 - 20:14

VayneMaster
  • Gracz
Cóż. Wrestlemania nawet nawet. Pierwszy mecz był dobry :D Rozbawiło mnie "Good Look Kiss" **yeb** i mamy nowego WHC. @2UP Wcale nie jest mi szkoda Bryana nie podoba mi się odgrywana przez niego postać ani trochę ; d. Natomiast szkoda mi Sheamusa, bo faktycznie - nie dali mu się zbytnio popisać. Na dodatek pamiętam coś że Laurinaitis obiecał Christianowi "One More Match", więc.. istnieje możliwość, że na następnym Raw Sheamus może stracić tytuł, ale szczerze mówiąc wątpie, by Christian był dla niego jakimkolwiek zagrożeniem. Match o intercontinental championship? No fajny, podobał mi się. Big Show teraz mi pasuje, lepiej niż wcześniej gdy byłem bardziej za Codym, podczas tej wrestlemanii przekonałem się do niego. No - i nareszcie Big Show ma swój "wrestlemania moment". Team Laurinaitis wygrał, ale my god dammit jak to?! Nie no nie pogodzę się z tym do końca życia ;/ "The End Of A Era" Cholera! To moja ulubiona walka z całej WM'ki. Według mnie była najlepsza, dużo się działo, a zobaczyć deadmana znowu w akcji było dość przyjemnie. No i podobała mi się też ostatnia scena, gdzie HBK i Undertaker wynieśli Triple H'a. Dotąd chyba to się nie zdarzyło, by Undertaker okazał taki "szacunek" do przeciwnika. Tag Team Div, powiem krótko. Wygrana Kelly Kelly i Marii Menounos (tak?) to żadne ździwienie, jak celebryci pojawiają się na WM'ce to zazwyczaj nie przegrywają. (Wrestlefans, bijacz xd ) Chris Jericho vs CM Punk, też jedna z lepszych walk tegorocznej WM'ki. Też działo się, nie zamulali przez pół walki i nie ciamciali się ze sobą, tylko była walka, był koniec i początek i dobrze. Na dodatek wygrał Punk co cieszy mnie jeszcze bardziej B) No i "Once In A Lifetime" ee... (cenzura)a porażka. Przecież to była najgorsza walka na tej gali, cholera. Pomiziali się troche, walnęli finishery/submissiony/skoki jakieś tam gówniane chwyty i baj. Wcale mi się to nie podobało, ale wygrał Rock, na niego liczyłem, więc jeszcze nie jest tak źle. Aa.. wy? Co sądzicie? :P
  • Do góry
    • 0

#703 VayneMaster — 66 03/04/2012 - 07:51

VayneMaster
  • Gracz
Brock Lesnar na Raw <3

Użytkownik VayneMaster edytował ten post 03/04/2012 - 07:51

• Do góry
    • 0

#704 Prawda — 98 03/04/2012 - 13:43

Prawda
  • Gracz
Ciekawe za co tak Cene szmacą.
  • Do góry
    • 0

#705 Fresz — 972 03/04/2012 - 15:14

Fresz
  • Gracz
za całokszałt, hehe
  • Do góry
    • 0

#706 Sukinkot — 1241 03/04/2012 - 21:08

Sukinkot
  • Gracz

Mi szkoda jest Bryan'ka, jego pierwsza WM'ka i stracil na niej pas WHC po 18 sekundach walki...to go zeszmacili...

Jego, to zeszmacili od razu jak ten pas dostał ;)
  • Do góry
    • 1

#707 Fresz — 972 04/04/2012 - 06:08

Fresz
  • Gracz

Jego, to zeszmacili od razu jak ten pas dostał ;)

Dokładnie, a w ringu skillem pokonuje każdego, każdego zawodnika ;]
  • Do góry
    • 0

#708 msxx — 11 16/04/2012 - 13:35

msxx
  • Gracz
Ja tam uwielbiam Johna Cene
  • Do góry
    • 0

#709 Skotii — 300 20/04/2012 - 16:20

Skotii
  • Gracz
Extreme Rules przynajmniej będzie ciekawe, no i może w końcu dadzą Jericho wygrać. Może tak, może nie - zobaczymy, bo Punk się przejadł.
  • Do góry
    • 0

#710 Lechu — 331 06/05/2012 - 12:00

Lechu
  • Gracz

http://www.youtube.com/watch?v=zcvXGrDMCT8

Ulubiona piosenka Lesia i Skotiiego <3

• Do góry
    • 1

#711 Szpaq — 278 08/05/2012 - 22:33

Szpaq
  • Gracz
kurde do ringu wchodzi taka szycha jak Paul Heyman, a publiczność nie wie o co chodzi ,,, przykre.
  • Do góry
    • 0

#712 Kubol — 1199 28/07/2013 - 17:11

Kubol
  • Gracz

A oglądał ktoś Wrestlemanie 29? Bo widzę że temat upadł. Wogóle, to już Money In The Bank było. Szkoda że CM Punk'a zaatakowal Heyman, ale przynajmniej szykuje się dzięki temu fajna walka na Summerslam :)

Użytkownik The Revolution edytował ten post 28/07/2013 - 17:11

• Do góry
    • 0

#713 Polsky — 471 28/07/2013 - 21:27

Polsky
  • Gracz

Ja oglądałem WM live ze streama. Szczerze mówiąc, była to jedna z gorszych w ostatnich latach. Wyniki strasznie przewidywalne - jedynie co mnie zaskoczyło to Heniek z Rybakiem, jednak ten "Wrestlemania Moment" Sheffielda mogli sobie darować lub w trakcie walki to zrobić. Najlepsza walka - oczywiście, że Punk vs. Undertaker. Main Event...odkąd Cena wygrał Royal Rumble Match, to na 200% pewien byłem, że Cena zgarnie zwycięstwo z Rockiem.

Mniejsza o Wrestlemanie, od której minęło grubo z 3 miesiące. Teraz "Road to Summerslam". Nie wiem czemu, ale jedynie, nad czym rozmyślam to...jak Bryan ma wygrać z Johnem? Danielson nawet przy takim promowaniu jak teraz ma, to nie spowoduje tego, że Przecena klepnie 3 razy mate. Jedynym wyjściem jest roll-up. I tak wbije potem Orton, który zainkasuje walizkę :D. Lesnar powinien wygrać z Punkiem - nie widzę tego, że Brooks to wygra. Jedynym wyjściem na to, aby Punker na tym nie stracił, to interwencja Heymana podczas pojedynku.

Obecnie czekam na koniec sierpnia, gdzie to na NXT ma odbyć się pojedynek El Generico z Claudio Castagnolim. Wg widzów była to jedna z najlepszych walk ostatnich lat w WWE. Nie moge się doczekać. ;)

• Do góry
    • 0

#714 Kubol — 1199 28/07/2013 - 21:58

Kubol
  • Gracz

Ja miałem oglądać live, oglądałem Pre-Show, i ...brak internetu, ale przynajmniej nie poszedłem wtedy w poniedziałek do szkoły, i sobie oglądnąłem od razu rano. No, wyniki niestety były przewidywalne. Choć miałem nadzieję że CM Punk może przerwać serię Undertaker'a, bo go dobrze wypromowali z pasem przez 434 dni, no ale nie przerwał. Ciekawy jestem, kto z Undertaker'em na następnej wrestlemanii będzie walczył, i czy to będzie ostatnia jego Wrestlemania, i czy przerwie ktoś ten streak, czy zostanie on nie pokonany. Ale jak narazie zbliżamy się do Summerslam, będe na stówę oglądał live, najbardziej czekam na pojedynek The Best Cm Punk vs The Beast Brock Lesnar, oraz trochę mniej na John Cena vs Bryan, mam nadzieję że Bryan wygra, serce mówi że Bryan, ale niestety mózg że Cena :(

. Lesnar powinien wygrać z Punkiem - nie widzę tego, że Brooks to wygra. Jedynym wyjściem na to, aby Punker na tym nie stracił, to interwencja Heymana podczas pojedynku.

Tak, jestem zamiłowanym fanem Punk'a, ale też tak myślę. Phillowi kończy się kontrakt jakoś po Wrestlemanii czy przed, nie pamiętam dokładnie, więc WWE napewno nie będzie go szmaciło aby przedłużył on kontrakt, i wybiegając do przyszłego Royal Rumble, myślę że to Punk je wygra, następnie zmierzy się z Johnem Ceną o WWE Championship w Main Evencie, bo CM Punk zawsze marzył i czasami wspominał o tym w swoich segmentach, aby znaleść się w main evencie Wrestlemanii, a mu się to coś nie udaje.

• Do góry
    • 0

#715 Rafaał — 225 28/07/2013 - 22:06

Rafaał
  • Gracz

Hmm... co do samego wrestlingu to jest okey, lecz jakos ostatnimi czasy, przestał mnie interesować. :/ Mimo to moim ulubieńcem jest Alberto del Rio. :)

• Do góry
    • 0

#716 Polsky — 471 28/07/2013 - 22:57

Polsky
  • Gracz

Mimo to moim ulubieńcem jest Alberto del Rio. :)

Nie żeby coś, ale dla mnie to jest obecnie nieodpowiedni człowiek na nieodpowiednim miejscu. Jedyny okres, w którym był ciekawy to był jego początek przygody z WWE, feud z Rey'em. Potem albo go po prostu słabo rozpisali, albo on sam nie dawał tego, co wcześniej. Jego runy z pasem WWE czy obecnie z World Heavyweight ssą i to mocno. Jedynie, co go uratowało, to przed WM "We(ed) the people", a teraz kontuzja Zigglera, który już wrócił i musi znów podbudować się jako godny pretendent do tytułu mistrza świata.

Co do moich ulubionych zawodników, to do nich należą Punk (który mógłby wrócić do tego gimmicku sprzed dwóch lat, kiedy walił "Pipe Bombami" prawie że cały czas), Ziggler (który sprzedaje lepiej niż piekarnia chleb ;D), Austin Aries i Kurt Angle (ale ci panowie to inna bajka całkowicie, bo to TNA).

No i jeszcze Danielson.

Jakbym miał wymienić divy to ich grona należy AJ Lee, Eve Torres, Maria Kanellis (która powróciłaby do WWE, gdyby nie Nikki i Brie Bella) i... Michelle McCool [mnie to nie obchodzi "że dała dupy za push" (czytaj: ożeniła się z Undertakerem), dla mnie to i tak najlepszy heel wśród kobiet]. No i jeszcze Brooke Tessmacher aka Brooke Adams, ale to czysto względy wyglądu.

Użytkownik Polsky edytował ten post 28/07/2013 - 23:06

• Do góry
    • 0

#717 Kubol — 1199 28/07/2013 - 23:38

Kubol
  • Gracz

Jak dla mnie Del Rio jest chujowy jako Face, jako Hell'a go bardziej trawiłem, lecz nie jest jakimś moim ulubionym zawodnikiem.

Moim ulubionym zawodnikiem tak samo jak Polsky'ego jest Punk, który uważam jest zajebisty jako Hell (feud z Undertakerem :wub: ), a jako Face też jest dobry. (Pipe Bomb :wub: ), lubię też The Shield, zwłaszcza Seth'a Rollinsa i Dean'a Ambrose'a, i jeszcze Daniel'a Bryana, i to chyba tyle ;d

Diva ulubiona Aj Lee, zajebista jest, szalona :D

• Do góry
    • 0

#718 Mazz — 352 29/07/2013 - 01:41

Mazz
  • Gracz

Beka jest z tego teatru, ja nie wiem. Co wy w tym widzicie, równie dobrze można se obejrzeć M jak Miłość xd i mam jendo pytanko, wy myślicie że to jest wszystko na serio? 037.png

• Do góry
    • 0

#719 Bartłomiej Volteq — 159 29/07/2013 - 06:20

Bartłomiej Volteq
  • Gracz

Chciałbym zobaczyć walkę między The Rock'iem, a Triple H. Ciekawe jak by sobie poradzili  :)

Użytkownik Toshiba L770D edytował ten post 29/07/2013 - 06:23

• Do góry
    • 0

#720 Butler — 124 29/07/2013 - 10:53

Butler
  • Gracz

Dla mnie wrestling to bardziej teatr niż sport. :)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych