Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wrestling

• Please log in to reply
1286 odpowiedzi w tym temacie

#801 Kubol — 1199 13/06/2014 - 20:50

Kubol
  • Gracz

Co do Lesnar'a, słyszałeś że przerwał streak Undertaker'a na Wrestlemanii? Cały wrestlingowy świat był w szoku. Jeśli nie, polecam oglądnąć końcówkę walki, atmosfera, mina widowni bez cenna. Końcówkę, dlatego że walka była do bani, forma Undertaker'a nie ta, i ponoć w czasie walki doznał wstrząsienia mózgu, Lesnar go musiał prowadzić.

• Do góry
    • 0

#802 Mateo94 — 431 16/06/2014 - 17:17

Mateo94
  • Gracz

Są u nas w Polsce jakiekolwiek kluby? :)

• Do góry
    • 0

#803 CFV — 422 16/06/2014 - 17:35

CFV
  • Gracz

Oglądałem kiedyś i to dość często, moim ulubieńcem był Undertaker. I nadal jest. :)

• Do góry
    • 0

#804 Kubol — 1199 17/06/2014 - 14:44

Kubol
  • Gracz

Są u nas w Polsce jakiekolwiek kluby? :)

Chodzi ci o federacje? Są. Np. DDW, Do or Die Wrestling.

• Do góry
    • 0

#805 puvtxr — 0 26/11/2014 - 17:31

puvtxr
  • Gracz

Odkopię temat.

Co sądzicie o walce Team Cena vs Team Authority na SS?

I ostatnie RAW? :D

• Do góry
    • 0

#806 Kubol — 1199 26/11/2014 - 20:05

Kubol
  • Gracz

Odkopię temat.

Co sądzicie o walce Team Cena vs Team Authority na SS?

I ostatnie RAW? :D

Ale się podjarałem powrotem Stinga. Z wyniku nie jestem zadowolony, jako gość zafascynowany hellami, oraz wiernym fanem Setha Rollinsa. Chociaż z drugiej strony dzięki temu nastąpi trochę zmian, między innymi nowy GM Raw, czego jestem ciekawy. Mam nadzieję że Stephanie i Triple H będą czasami na Raw, Steph jest bardzo dobrą aktorką i lubię ją oglądać. Ostatnio AJ Lee nie źle pojechała po stracie pasu, też jestem ciekawy jak będzie dalej.

• Do góry
    • 2

#807 puvtxr — 0 26/11/2014 - 20:07

puvtxr
  • Gracz

Ale się podjarałem powrotem Stinga. Z wyniku nie jestem zadowolony, jako gość zafascynowany hellami, oraz wiernym fanem Setha Rollinsa. Chociaż z drugiej strony dzięki temu nastąpi trochę zmian, między innymi nowy GM Raw, czego jestem ciekawy. Mam nadzieję że Stephanie i Triple H będą czasami na Raw, Steph jest bardzo dobrą aktorką i lubię ją oglądać. Ostatnio AJ Lee nie źle pojechała po stracie pasu, też jestem ciekawy jak będzie dalej.

Stephanie mogłaby się poduczyć - czasem widać u niej, że to tylko aktorstwo, lecz na standardy WWE jest bardzo dobrze. A Sting... Cóż, wystarczy powiedzieć, że podczas lekcji, gdy oglądałem SS, moją reakcją było "O KURWA" na całą klasę. XD

• Do góry
    • 0

#808 Kubol — 1199 26/11/2014 - 21:21

Kubol
  • Gracz

Ja tam najstarszym fanem wrestlingu nie jestem, raczej młode pokolenie, więc nie oglądałem zbytnio WWE za jego czasów, nie dawno walczył w TNA ale tego nie oglądam, a mimo to ten jego debiut zrobił na mnie wielkie wrażenie, i już mi się podoba jego postać. Niestety, Reigns nie długo wróci, jak dla mnie to totalne drewno. Ciesze się z pushu dla Ambrose i Rollinsa, bardzo dobra walka na HiaC, i liczę na jakieś ciekawe story liny dla nich, zresztą Dean już takowy ma z Wyattem, segmenty są genialne.

• Do góry
    • 0

#809 puvtxr — 0 26/11/2014 - 21:53

puvtxr
  • Gracz

Ja tam najstarszym fanem wrestlingu nie jestem, raczej młode pokolenie, więc nie oglądałem zbytnio WWE za jego czasów, nie dawno walczył w TNA ale tego nie oglądam, a mimo to ten jego debiut zrobił na mnie wielkie wrażenie, i już mi się podoba jego postać. Niestety, Reigns nie długo wróci, jak dla mnie to totalne drewno. Ciesze się z pushu dla Ambrose i Rollinsa, bardzo dobra walka na HiaC, i liczę na jakieś ciekawe story liny dla nich, zresztą Dean już takowy ma z Wyattem, segmenty są genialne.

Ja czekam na walkę właśnie Ambrose'a i Wyatt'a. Patrząc na to, jakim chorym typem był w CZW - możemy być świadkami hardcoru, jakiego w WWE dawno nie było. :)

• Do góry
    • 0

#810 Kubol — 1199 26/11/2014 - 21:58

Kubol
  • Gracz

Kiedyś na YT spojrzałem na CZW, i po prostu to coś nie samowitego, czym musi być dla takiego kogoś wrestling, jeśli za marne grosze tak naraża swoje zdrowie a nawet i życie. Tak, to widać po stylu walki Ambrose'a od razu, ale nie wiadomo czego się nie możemy spodziewać, bo WWE go ogranicza, przecież PG era, dzieci na widowni nie mogą zobaczyć krwi bo zemdleją.

• Do góry
    • 0

#811 puvtxr — 0 26/11/2014 - 22:17

puvtxr
  • Gracz

Kiedyś na YT spojrzałem na CZW, i po prostu to coś nie samowitego, czym musi być dla takiego kogoś wrestling, jeśli za marne grosze tak naraża swoje zdrowie a nawet i życie. Tak, to widać po stylu walki Ambrose'a od razu, ale nie wiadomo czego się nie możemy spodziewać, bo WWE go ogranicza, przecież PG era, dzieci na widowni nie mogą zobaczyć krwi bo zemdleją.

Nie chodzi nawet o krew. Na pewno będą jakieś zajebiste spoty z drabiną, stołami... Wystarczy spojrzeć na HiaC - pomimo PG wykręcili fajną walkę. :)

• Do góry
    • 0

#812 Kubol — 1199 27/11/2014 - 12:41

Kubol
  • Gracz

Nie chodzi nawet o krew. Na pewno będą jakieś zajebiste spoty z drabiną, stołami... Wystarczy spojrzeć na HiaC - pomimo PG wykręcili fajną walkę. :)

Wiem wiem, odbiegając od tematu według mnie TLC matche zawsze były genialne z udziałem Edge'a, mojego pierwszego wrestlingowego idola, który jest już niestety na emeryturze przez kontuzję, ale przecież wrestling jest udawany. :lol:

• Do góry
    • 0

#813 puvtxr — 0 27/11/2014 - 16:25

puvtxr
  • Gracz

Wiem wiem, odbiegając od tematu według mnie TLC matche zawsze były genialne z udziałem Edge'a, mojego pierwszego wrestlingowego idola, który jest już niestety na emeryturze przez kontuzję, ale przecież wrestling jest udawany. :lol:

Edge vs Mick Foley na Wrestlemanii... Nie pamiętam której, ale miodzio było. I ten podpalony stół.

Moim pierwszym idolem był, jak na ironię, John Cena. XD

Słyszałeś o tym, że CM Punk wyjawił kulisy swojego odejścia z WWE?

• Do góry
    • 0

#814 Kubol — 1199 27/11/2014 - 17:02

Kubol
  • Gracz

Edge vs Mick Foley na Wrestlemanii... Nie pamiętam której, ale miodzio było. I ten podpalony stół.

Moim pierwszym idolem był, jak na ironię, John Cena. XD

Słyszałeś o tym, że CM Punk wyjawił kulisy swojego odejścia z WWE?

Tak, tutaj jest bardzo dokładnie przetłumaczone... http://www.wwepolsce...punkiem-nt.html

Jeśli to wszystko prawda, w co nie wątpie, bo Brooks jest szczerą osobą, to nie złe jaja jak WWE traktuje zawodników. Ci którzy mówią że wrestling jest udawany i im się nic nie dzieje, powinni to przeczytać.

A co do mojego pierwszego idola, to był to Edge, ich feudy z Ceną były genialne <3 Potem Punk (jako hell był zajebisty, druga połowa 2013 już mi się go gorzej oglądało) a teraz Rollins. ;p

• Do góry
    • 0

#815 Klaystr — 0 28/11/2014 - 18:12

Klaystr
  • Świeżak

ładna muza :D

• Do góry
    • 0

#816 Kubol — 1199 28/11/2014 - 20:09

Kubol
  • Gracz

ładna muza :D

O co chodzi? :D

• Do góry
    • 0

#817 Kubol — 1199 02/12/2014 - 18:12

Kubol
  • Gracz

Jakie wrażenia po Raw? Jestem ciekawy kiedy w końcu Lesnar się pojawi...

Użytkownik Kubol edytował ten post 02/12/2014 - 18:12

• Do góry
    • 0

#818 Kubol — 1199 07/12/2014 - 19:31

Kubol
  • Gracz

BREAKING NEWS: CM PUNK W UFC!!!

• Do góry
    • 2

#819 LUBIESSACFIOOTY — 440 08/12/2014 - 12:27

LUBIESSACFIOOTY
  • Gracz

BREAKING NEWS: CM PUNK W UFC!!!

A niby miał oszczędzać na zdrowiu. XDXD

• Do góry
    • 0

#820 LUBIESSACFIOOTY — 440 08/12/2014 - 23:18

LUBIESSACFIOOTY
  • Gracz

Jakie wrażenia po Raw? Jestem ciekawy kiedy w końcu Lesnar się pojawi...

Nie oszukujmy się.. Raw było zupełnie do kitu, nawet nie ma co komentować jednak mam nadzieję ze Gala TLC wszystko naprawi. Karta ciekawie sie zapowiada.

• Do góry
    • 0

#821 Gonsiorek — 14 09/12/2014 - 19:27

Gonsiorek
  • Gracz

A, dla mnie jest to żenada jak można oglądać walki które są po pierwsze ustawione, po drugie na niby? to jest dla mnie bezsens oglądać taki szajs.

• Do góry
    • 0

#822 Polkoś — 71 09/12/2014 - 20:30

Polkoś
  • Gracz

Dla mnie wrestling jest idiotyczny przecież to nie jest naprawdę, nie wiem czemu nie lubie tego ogladać ;/ wole już boks. 

• Do góry
    • 0

#823 Kubol — 1199 12/12/2014 - 18:48

Kubol
  • Gracz

@UP Aha. Temat był wałkowany sto razy, więc siema.

A niby miał oszczędzać na zdrowiu. XDXD

Przez te 9 miesięcy pewnie nie źle odpoczął. :D

Nie oszukujmy się.. Raw było zupełnie do kitu, nawet nie ma co komentować jednak mam nadzieję ze Gala TLC wszystko naprawi. Karta ciekawie sie zapowiada.

Taa, ale czym bliżej WM tym lepiej, Lesnar nie długo zacznie się pojawiać, Edge i Christian też mają być na którymś tam Raw, więc nie będzie źle.

• Do góry
    • 0

#824 Wioze Się Pomau — 1 13/12/2014 - 14:30

Wioze Się Pomau
  • Gracz
Hulk Hogan wygra coś, wierze.
  • Do góry
    • 0

#825 Kubol — 1199 14/12/2014 - 22:48

Kubol
  • Gracz

@UP Ahaha rozwaliłeś :D Ale w sumie są pogłoski że stoczy walkę na WM'ce, ale wątpie, wątpie. Dzisiaj TLC zdaje mi się?! W sumie, bardziej to czekam na UFC z CM Punkiem, ale będę oglądał dla Setha i Deana!

• Do góry
    • 0

#826 mvrkxcxsivk — 41 15/12/2014 - 11:04

mvrkxcxsivk
  • Gracz

Teraz WWE to nie te same co kiedyś. Kie dyś podjarka tym była ostra, teraz tak sobie od czasu do czasu spoglądne co się dzieje t am

• Do góry
    • 0

#827 Kubol — 1199 15/12/2014 - 16:10

Kubol
  • Gracz

Właśnie jestem w trakcie oglądania TLC. Zawiedziony jestem, bo mogliśmy w jednej części walki Cena-Rollins mogliśmy zobaczyć po raz pierwszy Curb Stomp na stół, to zobaczyliśmy po raz kolejny AA...

Skończyłem oglądać, bardzo dobra gala, fajnie że dali Ambrose vs Wyatt w ME, a nie od kilkunastu lat występuje w nich tylko Cena...

Użytkownik Kubol edytował ten post 15/12/2014 - 16:47

• Do góry
    • 0

#828 Marek0 — 7 15/12/2014 - 19:01

Marek0
  • Gracz

Ogólnie lubię sztuki walki, ale wrestling jest tak sztuczny, że aż bije w oczy. Nie że jestem jakimś antyfanem, po prostu piszę, jakie odnoszę wrażenie. 

• Do góry
    • 0

#829 Kubol — 1199 15/12/2014 - 20:52

Kubol
  • Gracz

Nie którym się podoba nie którym nie, i tyle. Inne sztuki walki takie jak boks czy tam MMA mogą razić też kogoś w oczy, bo zbyt brutalne.

• Do góry
    • 0

#830 EverlasT996 — 78 15/12/2014 - 21:12

EverlasT996
  • Gracz

Środa 15 kwietnia WWE wraca do Polski lecz tym razem zawita do Warszawy na Torwar ! Ja dzisiaj usłyszałem i zaraz daje znać bratu ciotecznemu z Anglii, by brał wolne i znowu jedziemy. Ostatnio byliśmy w Katowicach w Spodku i było SUUUUUUUUPER !!!

• Do góry
    • 0

#831 Kubol — 1199 15/12/2014 - 21:30

Kubol
  • Gracz

Środa 15 kwietnia WWE wraca do Polski lecz tym razem zawita do Warszawy na Torwar ! Ja dzisiaj usłyszałem i zaraz daje znać bratu ciotecznemu z Anglii, by brał wolne i znowu jedziemy. Ostatnio byliśmy w Katowicach w Spodku i było SUUUUUUUUPER !!!

Stary, ale ci zazdroszczę. Ale może kiedyś się wybiore. Fajnie, że teraz w Warszawie. Nikt nie będzie narzekał, że musi jechać na drugą stronę Polski.

• Do góry
    • 0

#832 Kubol — 1199 16/12/2014 - 19:11

Kubol
  • Gracz

Jak wrażenia po Raw? :P Według mnie jeden z lepszych od wielu odcinków, Lesnar wrócił, Steel Cage Match Rollins Vs Cena bardzo dobry. (pierwsza walka od wielu miesięcy którą oglądnąłem nie przewijając) Ale cóż się dziwić, droga do WM powoli się rozpoczyna, więc teraz to powinno być codziennością.

• Do góry
    • 0

#833 Jugosławia — 1571 16/12/2014 - 20:57

Jugosławia
  • Gracz

Nie jestem fanem wrestlingu i nie traktuję go poważnie, ale ten Wasz CM PUNK wbija mi do UFC chłopaki. :D

• Do góry
    • 0

#834 Chief Marchewa — 542 19/12/2014 - 16:18

Chief Marchewa
  • Gracz

Nie jestem fanem wrestlingu i nie traktuję go poważnie, ale ten Wasz CM PUNK wbija mi do UFC chłopaki. :D

wbija bo jest dobry

• Do góry
    • 0

#835 Kubol — 1199 20/12/2014 - 15:58

Kubol
  • Gracz

Wracam po blokadzie postowania. :D

wbija bo jest dobry

Właśnie trochę się obawiam. Jest dobry, jestem jego wielkim fanem, ale bez jaj. UFC to całkiem coś innego niż WWE, mam wielką nadzieję że sobie poradzi, ale jednocześnie wątpliwości. Za kilka miesięcy się przekonamy. Teraz ciągle wywiady z nim są, nie złą lekturke można sobie z tego zrobić, i się dużo dowiedzieć. Polecam CM Punk fans i CM Punk World na facebooku, będziecie na bieżąco. ;)

Użytkownik Kubol edytował ten post 20/12/2014 - 16:01

• Do góry
    • 0

#836 Kubol — 1199 23/12/2014 - 10:14

Kubol
  • Gracz

Kolejne dobre Raw, walka Rollins vs Cena i Ambrose vs Wyatt genialne, no i podgrzewamy atmosferę przed RR. Gdyby CM Punk nie był w UFC to na 100% by były plotki że wróci i wygra, a tak to wszystkie wątpliwości rozwiał kontrakt z UFC. :D

• Do góry
    • 0

#837 eram — 637 26/12/2014 - 22:40

eram
  • Gracz

WWE fajnie się ogląda, ale wszystko jest ustawiane, udawane, i przez to wszystko traci swój urok. Niestety.

• Do góry
    • 0

#838 Kajtuśś — 45 26/12/2014 - 23:27

Kajtuśś
  • Gracz

Osobiście. Nie jestem zwolennikiem WWE ponieważ to jest sztuczne, nie ma tam nic innego jak scena. Duszenie i te sprawy.. Przecież jakby tak jeden z drugim dostali raz łokcia, nos na pewno złamany. No jedna wielka kurwa ściema. - Boks najlepszy inna bajka. :)

• Do góry
    • 0

#839 Kubol — 1199 27/12/2014 - 23:53

Kubol
  • Gracz

WWE fajnie się ogląda, ale wszystko jest ustawiane, udawane, i przez to wszystko traci swój urok. Niestety.

Osobiście. Nie jestem zwolennikiem WWE ponieważ to jest sztuczne, nie ma tam nic innego jak scena. Duszenie i te sprawy.. Przecież jakby tak jeden z drugim dostali raz łokcia, nos na pewno złamany. No jedna wielka (cenzura)a ściema. - Boks najlepszy inna bajka. :)

xoqrfd.jpg

A wrestling to show połączony ze sportem. Gale boksu, MMA czy czegoś tam masz raz na bardzo długi okres czasu, a tutaj w przypadku WWE masz dwie główne gale tygodniowo plus galę PPV raz na miesiąc. Nie liczę pobocznych gal takich jak NXT itp., które pod względem poziomu walk są czasami lepsze od tych głównych. Hmm, gospodarzami tego Raw będzie Edge i Christian, ciekawee. Mój pierwszy wrestlingowy idol.

Użytkownik Kubol edytował ten post 28/12/2014 - 00:03

• Do góry
    • 1

#840 Kubol — 1199 30/12/2014 - 21:31

Kubol
  • Gracz

Rollins jest po prostu genialny przy mikrofonie. Czekam aż zainkasuje walizkę, będzie jednym z lepszych mistrzów od dłuższego czasu, bo tak to ciągle Cena/Orton a teraz Lesnar który się w ogóle nie pojawia. W ogóle to Raw genialne, dwa segmenty rozpoczynające i kończące show jedne z lepszych. Ciesze się z powrotu Authority, będzie ciekawie. Ciekawe czy zostanie wprowadzony w życie feud HHH/Vince.

Użytkownik Kubol edytował ten post 30/12/2014 - 21:31

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych