Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wrestling

• Please log in to reply
1286 odpowiedzi w tym temacie

#721 Kubol — 1199 29/07/2013 - 11:07

Kubol
  • Gracz

Beka jest z tego teatru, ja nie wiem. Co wy w tym widzicie, równie dobrze można se obejrzeć M jak Miłość xd i mam jendo pytanko, wy myślicie że to jest wszystko na serio? 037.png

Tylko że aktorzy w M jak Miłość nie kończą karier z powodu kontuzji, i nie mają co jakiś czas jakichś kontuzji, nie wspominając o tym że jakieś urazy cały czas mają ale nie mają czasu aby je wyleczyć, i tylko jak się zdarzy jakaś poważniejsza kontuzja że nie mogą walczyć, to robią sobie przerwe.

Użytkownik The Revolution edytował ten post 29/07/2013 - 11:07

• Do góry
    • 0

#722 Polsky — 471 29/07/2013 - 11:15

Polsky
  • Gracz

i mam jendo pytanko, wy myślicie że to jest wszystko na serio? 037.png

PRZECIERZ TO JEST NA SERIO, NAJLEPSI SĄ DZOŃ SINA, RENDI ORTON, REI MYSTERIO NO I JESZCZE SZEJMUS. A NO I SIN KARA, ONI SĄ NIESAMOWICI, NAJLEPSI A RAJBEK, DEL RIO, BROCK LEZNAR, DŻEK SWAGGER, ANTONIO CESARIO TO CIOTY, KTÓRE SIĘ BOJĄ. CENATION FOREVER <3333333333333333333333.

A teraz na serio:

0_0_1454391554_Tu_sie_jebnij_przez_marci

• Do góry
    • 0

#723 Kubol — 1199 30/07/2013 - 18:06

Kubol
  • Gracz

Po wczorajszym Raw myślę, że Curtis Axel również może się wtrącić do walki The Beast vs The Best. Widzę to tak, że Heyman odwróci uwage sędziego a CM Punk'a zaatakuje Axel, no i Lesnar wygra, a Punk i tak nie straci dużo na tej walce bo przez oszustwo. A wogóle, to bym był wniebowzięty jakby dali im jakąś stypulacje :D

• Do góry
    • 0

#724 Polsky — 471 30/07/2013 - 18:45

Polsky
  • Gracz

Po wczorajszym Raw myślę, że Curtis Axel również może się wtrącić do walki The Beast vs The Best. Widzę to tak, że Heyman odwróci uwage sędziego a CM Punk'a zaatakuje Axel, no i Lesnar wygra, a Punk i tak nie straci dużo na tej walce bo przez oszustwo. A wogóle, to bym był wniebowzięty jakby dali im jakąś stypulacje :D

No właśnie o to chodzi, że musi zainterweniować Heyman ewentualnie właśnie młody Perfect. Punk nie straci dużo na przegranej, a zwycięstwo Brocka podbuduje go jako wiarygodnego przeciwnika dla Undertakera/Rocka na Wrestlemanii XXX. A z tą stypulacją - to wręcz trzeba dać, bo Punk nawet z miejsca jest skazany na porażkę.

Czasami sobie oglądnę NXT (jak wcześniej pisalem) i napiszę o paru osobach, które chciałbym zobaczyć w głównym rosterze:

- Paige - na chwilę obecną będzie jedyną wiarygodną rywalką dla AJ Lee, bo bądźmy szczerzy - AJ vs. Kaitlyn po raz kolejny? No chyba nie. Jeszcze alternatywą, podczas której Angielka będzie mogła się rozwinąć, będzie Layla, która przejdzie hell turn, ale co z AJ? Face turn?

- Sami Zayn aka El Generico - Do dziś nie rozumiem ruchu WWE, że pozbyli się maski u tego pana. W indy był jednym z najbardziej charyzmatycznych wrestlerów (wystarczy spojrzeć na dowolne zdjęcie Zayna na fanpage'u, to większość komentarzy dotyczą właśnie starego gimmicku). Zastąpienie Rey'a, nawet jest lepszy od Mr. 619, bo gdyby wszedł do rosteru, to cheerowaliby go nie tylko młodsi fani, ale również ci starsi ;) OOLLLE, OLE OLE OLE, OLEEEEE OLEEEE!

- Corey Graves - Może się ze mną nie zgodzicie, może tak, ale wiem jedno - w przyszłości to będzie mógł być topowy face federacji. Ja w nim widzę drugiego Jeffa Hardy'ego. Hardasa połączonego z CM Punkiem. Dla mnie przyszły WHC, ale jak wiemy, creative team WWE potrafi wszystko zepsuć ;)

• Do góry
    • 0

#725 Kubol — 1199 30/07/2013 - 21:33

Kubol
  • Gracz

CM Punk'a też muszą powoli budować jako wiarygodnego przeciwnika w Main Evencie Wrestlemanii o pas WWE z John'em Ceną, ale mają jeszcze czas, zwycięstwo Royal Rumble to już dobre podbudowanie ;p

co do NXT nie będę się wypowiadał, bo nie oglądam tego  :)

• Do góry
    • 0

#726 Kubol — 1199 06/08/2013 - 21:25

Kubol
  • Gracz

Ehh, i na tym Raw CM Punk'a znów Brock pobił, miałem nadzieje że w w końcu CM Punk go trochę napierdoli, bo już go pobił dwa razy Brock Lesnar, i ma jeszcze wygrać na Summerslam, to może się chociaż Punk zrewanżuje za tydzień.

• Do góry
    • 0

#727 Polsky — 471 06/08/2013 - 21:40

Polsky
  • Gracz

Z tego RAW zapamiętam tylko jedno zdanie:

"Paul, say something stupid" - rozwaliło mnie na łopatki ;D

Teraz na Summerslam nie moge się doczekać pojedynku Bray'a z Kane'm. "Ring of Fire" Match zapowiada się ciekawie. Tylko kto wygra? Kane jako rewanż może wygrać, ale Wyatta to zwycięstwo mocno podbuduje. Zobaczymy, jak pójdzie.

• Do góry
    • 1

#728 Kubol — 1199 07/08/2013 - 17:57

Kubol
  • Gracz

Kane ma zniknąć po Summerslam, aby zająć się zdjęciami do filmu, więc zwycięstwo Wyatt'a jest bardzo prawdopodobne.

"Paul, say something stupid" - rozwaliło mnie na łopatki ;D

No Lesnar rozwalił system :D Myślę, że jak na następnym Raw znów obije Punk'a, to Punk napewno wygra na Summerslam.

• Do góry
    • 0

#729 Squbaany — 46 07/08/2013 - 20:09

Squbaany
  • Gracz

Ciekawe z kim UNDERfaker teraz będzie się bić na Wrestlemani :D

• Do góry
    • 0

#730 Kubol — 1199 07/08/2013 - 21:17

Kubol
  • Gracz

No ciekawe, podobno ma to być The Rock lub Brock Lesnar, osobiście mam nadzieję że jeśli to będzie któryś z tych dwóch panów to będzie to Brock Lesnar, niech The Rock spierdala do Hollywood.

• Do góry
    • 0

#731 Squbaany — 46 07/08/2013 - 21:25

Squbaany
  • Gracz

Nomć, John Cena pamiętam najeb*ł Brockowi i to ładnie hyhy ;d

• Do góry
    • 0

#732 Wejder — 3084 08/08/2013 - 07:06

Wejder
  • Gracz

TNA moim zdaniem lepsze.

• Do góry
    • 0

#733 Golap — 94 08/08/2013 - 08:14

Golap
  • Gracz

Przecieżto nie sa sztuki walki.... 

• Do góry
    • 0

#734 Kubol — 1199 08/08/2013 - 09:01

Kubol
  • Gracz

Przecieżto nie sa sztuki walki.... 

(antyfanów proszę o niewypowiadanie się).

• Do góry
    • 0

#735 NineK — 5 08/08/2013 - 10:05

NineK
  • Gracz
Randy Orton <3
  • Do góry
    • 0

#736 Polsky — 471 08/08/2013 - 10:15

Polsky
  • Gracz

TNA moim zdaniem lepsze.

Wg mnie wszystko tam się zepsuło po przyjściu Hogana. Mieli rzeczy, które ich charakteryzowały - 6-kątny ring, X-Division jak i również dobry ringowo roster kobiet, tzw. Knockouts. Teraz obecnie okręt tonie, zaś jego gwiazdami są byle gwiazdy WWE i zawodnicy MMA.
  • Do góry
    • 0

#737 Wejder — 3084 08/08/2013 - 10:18

Wejder
  • Gracz

Wg mnie wszystko tam się zepsuło po przyjściu Hogana. Mieli rzeczy, które ich charakteryzowały - 6-kątny ring, X-Division jak i również dobry ringowo roster kobiet, tzw. Knockouts. Teraz obecnie okręt tonie, zaś jego gwiazdami są byle gwiazdy WWE i zawodnicy MMA.

Racja, że kiedyś to było lepsze. Ale porównując to do WWE, to nadal bije to na głowe.

• Do góry
    • 0

#738 Golap123 — 35 08/08/2013 - 11:09

Golap123
  • Gracz

Przecież to są aktorzy, wystarczy obejrzeć byle jaką walkę, nie wiem jak wam może się to podobać i co wam się w tym podoba, wytłumaczycie mi to :D?

• Do góry
    • 0

#739 Kubol — 1199 08/08/2013 - 15:14

Kubol
  • Gracz

Dokładnie, zwalniają wielu zawodników, z powodu problemów finansowych, bo Hogan bierze w chuj kasy, a dla innych na wypłaty nie mają.

Przecież to są aktorzy, wystarczy obejrzeć byle jaką walkę, nie wiem jak wam może się to podobać i co wam się w tym podoba, wytłumaczycie mi to :D?

A jak Ci się może podobać Pierwsza Miłość, Przyjaciółki, Bad Boys, i inne filmy, przecież to są aktorzy? Weź spierdalaj stąd.

Randy Orton <3

Ciekawe czy zainkasuje walizke na Summerslam :D

• Do góry
    • 0

#740 NineK — 5 08/08/2013 - 15:26

NineK
  • Gracz

Ciekawe czy zainkasuje walizke na Summerslam :D[/quote] Uda mu sie zobaczysz.
  • Do góry
    • 0

#741 Kubol — 1199 08/08/2013 - 16:30

Kubol
  • Gracz

Ciekawe czy zainkasuje walizke na Summerslam :D[/quote] Uda mu sie zobaczysz.

O ile będzie próbował :D

• Do góry
    • 0

#742 Verth — 129 08/08/2013 - 22:00

Verth
  • Gracz

Mam nadzieję, że Christian przejmie pas WHC na Summerslam  B)

Użytkownik Verth edytował ten post 08/08/2013 - 22:00

• Do góry
    • 0

#743 Polsky — 471 08/08/2013 - 22:12

Polsky
  • Gracz

Nie tym razem, fajnie by było, ale Christian nadal będzie tym "synem marnotrawnym" WWE. To jest tylko przetrzymanie ADR jako champa, bo Ziggler stracił szanse na zdobycia spowrotem pasa, więc muszą go znowu podbudować na wiarygodnego pretendenta do tytułu Latynosa.

Obecne moje typy na SummerSlam - Danielson, Brock, Wyatt, Del Rio, Sandow i Ziggler & Kaitlyn.

• Do góry
    • 1

#744 Kubol — 1199 09/08/2013 - 00:04

Kubol
  • Gracz

Też bym chciał, ma już swoje lata, za kilka lat jak nie wcześniej pewnie pójdzie na emeryturę, więc dali by mu się chociaż chwilę nacieszyć.

• Do góry
    • 0

#745 Kubol — 1199 12/08/2013 - 10:47

Kubol
  • Gracz

No to dzisiaj ostatnie Raw przed Summerslam. Oczywiste na tym Raw będzie, że w walce Heyman-Punk zainterweniuje Brock Lesnar. Ogląda ktoś live? Ja się właśnie zastanawiam, będe czekał na wrestlefans.pl na zapowiedź co się będzie dziać, jak coś ciekawego to sobie oglądne na żywo chyba, a wy?

• Do góry
    • 0

#746 Polsky — 471 26/08/2013 - 00:12

Polsky
  • Gracz

Dobra, czas odświeżyć temat, ale nie będe pisał o wydarzeniach w WWE, bo chyba każdy ma taką samą opinie o tym, co się stało na SS'13 jak w tym tygodniu na RAW i Smackdown!

Przejdę do tematu chyba ostatnio głośnego na polskiej scenie, a mianowicie rozłąka forum Attitude z Do or Die Wrestling. Według mnie to strzał w stopę tejże federacji, bo Atti promowało mocno ich galę, starało się jak mogło, jednakże Don Roid pożegnał się ze względu na dwie rzeczy: 1. Krytykowanie jego produktu, sądząc, że na każdy jego ruch będą się sypać niczym kwiaty w Boże Ciało ochy i achy, a tak nie było, bo redaktorzy mówili, co złe jest w takim rozumowaniu "poprawcie to i będzie doskonale". 2. Zachowanie sektora Atti na DDW 8, gdzie doszło do nieprzyjemnych spięć. Co można powiedzieć o przyszłości polskiej organizacji profesjonalnych zapasów? Chyba jedynie to, że każdy pojedynek na następnych galach będzie w stypulacji Empty Arena  <_< .

• Do góry
    • 0

#747 Doktor DIIL — 2288 12/09/2013 - 15:44

Doktor DIIL
  • Gracz

Save Olimpic Wrestling. :D

• Do góry
    • 0

#748 Ultraviolet — 43 12/09/2013 - 15:47

Ultraviolet
  • Gracz

Kiedyś słyszałam, że wrestling jest udawany. Coś jak teatr.

• Do góry
    • 0

#749 Kubol — 1199 24/09/2013 - 15:45

Kubol
  • Gracz

Dobra, czas odświeżyć temat, ale nie będe pisał o wydarzeniach w WWE, bo chyba każdy ma taką samą opinie o tym, co się stało na SS'13 jak w tym tygodniu na RAW i Smackdown!

Przejdę do tematu chyba ostatnio głośnego na polskiej scenie, a mianowicie rozłąka forum Attitude z Do or Die Wrestling. Według mnie to strzał w stopę tejże federacji, bo Atti promowało mocno ich galę, starało się jak mogło, jednakże Don Roid pożegnał się ze względu na dwie rzeczy: 1. Krytykowanie jego produktu, sądząc, że na każdy jego ruch będą się sypać niczym kwiaty w Boże Ciało ochy i achy, a tak nie było, bo redaktorzy mówili, co złe jest w takim rozumowaniu "poprawcie to i będzie doskonale". 2. Zachowanie sektora Atti na DDW 8, gdzie doszło do nieprzyjemnych spięć. Co można powiedzieć o przyszłości polskiej organizacji profesjonalnych zapasów? Chyba jedynie to, że każdy pojedynek na następnych galach będzie w stypulacji Empty Arena  <_< .

Ja się polską sceną wrestlingu nie interesuję, lecz wiem, że w niedzielę DDW było w Mam Talent, jak dla mnie katastrofa, 3x na nie niestety. Oglądaliście wczorajsze Raw? Ja całych nie oglądam, bo nie mam czasu, walki przewijam, ale segment CM Punk'a z Heymanem oglądnąłem cały, jak dla mnie genialny, jestem ciekaw czy Punk przegra z Rybackiem na Battleground, jeśli tak to jestem pewien że Punk będzie wszystko przegrywał, a nagle wygra RR i będzie w ME Wrestlemani o WWE Championship :)

Użytkownik Kubol edytował ten post 24/09/2013 - 15:45

• Do góry
    • 0

#750 Sage — 154 10/10/2013 - 13:07

Sage
  • Gracz

Kiedyś właśnie rok 2008/20011 oglądałem cały czas, na bieżąco - do czasu. Po prostu rozgryzłem to, że to nie jest na prawdę i oglądanie nie sprawiało mi już tyle przyjemności co kiedyś. Miałem swój ulubiony team (Edge & Christian) Blond włosy i ta w(cenzura)iająca babka mała, to były czasy.

Tutaj macie ich theme songa:

http://www.youtube.com/watch?v=oNPAwOdppSA

Mimo tego gram cały czas w gry typu WWE, teraz czekam właśnie na 2k14 i będe graaał!

Użytkownik sidunek edytował ten post 10/10/2013 - 13:07

• Do góry
    • 0

#751 Kubol — 1199 23/10/2013 - 20:44

Kubol
  • Gracz

Coraz większym krokiem zbliżają się moje dwie ulubione po Wrestlemanii gale, Elimination Chamber i Royal Rumble, na Royal Rumble się rozstrzygnie kto będzie w ME WM'ki, mam nadzieję że przyszykują coś dobrego dla Brooksa. A za tydzień już Hell In a Cell, ale ten czas szybko leci :D

• Do góry
    • 0

#752 venum — 140 17/11/2013 - 00:51

venum
  • Gracz

za młodych się to oglądało teraz bardzo mnie to nudzi wręcz nie moge tego oglądać.

• Do góry
    • 0

#753 KrayZ — 24 22/11/2013 - 15:18

KrayZ
  • Gracz
Powiem tak, że dawniej to oglądałem, a teraz to w ogóle mnie to nie ciekawi...
  • Do góry
    • 0

#754 JustChosen — 3 22/11/2013 - 15:49

JustChosen
  • Gracz

Każdy, który mówi, że to udawane, nic nie wie o tym. Pisząc te słowa mam przerwę od końca wakacji w uprawianiu tego sportu, bo zimno, a ring mamy na dworze. Tak, jestem amatorskim (backyardowym) wrestlerem. Chcieliśmy to "zalegalizować", ale oczywiście kochany urząd w naszym mieście się stawia. Może widzieli, jak się napieprzali jarzeniówkami. XD

• Do góry
    • 0

#755 Leszcz — 696 22/11/2013 - 18:12

Leszcz
  • Gracz

Kiedyś bałem się Undertakera  <_<

• Do góry
    • 0

#756 kodak black — 47 22/11/2013 - 21:43

kodak black
  • Gracz

Stone cold to był zajebisty!  :lol:

• Do góry
    • 0

#757 RespawnPL — 37 03/12/2013 - 17:00

RespawnPL
  • Gracz

Jak dla mnie to niezłe symulanty... :P mi się tam to podoba. ;d

• Do góry
    • 0

#758 Polsky — 471 24/01/2014 - 23:34

Polsky
  • Gracz

Zaczynamy jeden z moich ulubionych okresów w roku, czyli "Road to WrestleMania". Droga rozpoczyna się na Royal Rumble, gdzie dojdzie do tradycyjnego Battle Royalu o walkę o pas WWE World Heavyweight Championa na "największej ze scen". O ile interesuje się wrestlingiem już od dobrych pięciu lat, to nigdy tak bardzo nie jarałem się walką wieczoru RR - mogą to rozwiązać na kilka możliwości, nie wiadomo, czego się spodziewać. Może wygrać niedawno powracający Batista, który na WM'ce stanie w szranki pewnie z Ortonem. Możemy również dostać drugie zwycięstwo powracającego Sheamusa, ale na to są małe szanse. Jak bym mógł zapomnieć również o Danielu Brayanie, który, mimo, że jest niezapowiedziany i ma walkę z Wyattem, pewnie wystąpi. Duże szanse na wygraną ma również Punk, ale według mnie odegra jedynie istotną rolę.- jakby nie zapowiedzieli tego, że jako pierwszy będzie w ringu, to zdecydowanie znajdował by się w gronie faworytów. Dużo tego można wymieniać, szczerze mówiąc, ale to dobrze - przynajmniej nie będe pewny zwycięstwa jakiegokolwiek wrestlera.

Mamy jeszcze pojedynek Janusza z Ortonem, ale tu jedynie czego się można spodziewać, to wygranej Randy'ego i pewnie jakieś interwencji w kierunku Ceny.

Lesnar z Showem też mają swoje miejsce w karcie, ale czy może być inny wynik niż wygrana Brocka? Nie sądze.

• Do góry
    • 0

#759 ZygmuntZegarmistrz — 66 25/01/2014 - 04:11

ZygmuntZegarmistrz
  • Gracz

O tak, RR to już jedyna gala, którą potrafię obejrzeć w całości ze względu na najbardziej emocjonujące battle royal w roku. Jeśli problemy z bezsennością mi się przedłużą to może skuszę się na nocne oglądanie na żywo. Aktualności z ringu dawno nie śledzę, więc mam nadzieję, że występy poszczególnych zawodników mnie zaskoczą.

• Do góry
    • 0

#760 Polsky — 471 27/01/2014 - 19:53

Polsky
  • Gracz

I po Royal Rumble... (post jest mój, jedynie skopiowany z jednego forum, gdyż nie chcę mi się tego pisać jeszcze raz)

Jestem świeżo po obejrzeniu całego Royal Rumble, nie licząc Pre-Show, jednakże z takim wynikiem się godziłem. Szczerze powiedziawszy, ciekawe, jak to dalej rozwiążą. Pewnie New Age Outlaws będą trzymali pasy co najmniej do Wrestlemanii, na której te tytuły staną na szali - tylko z kim? 

Bray Wyatt vs. Daniel Bryan 
Przed oglądaniem gali spodziewałem się, że będzie to solidna walka, może trochę lepsza aniżeli z TLC 13' - w końcu to zakończenie historii tego feudu. Po ostatnim gongu siedziałem z rozdziawioną gębą - ZNAKOMITY POJEDYNEK! Tyle zwrotów akcji, tyle spotów. Walka ciągle toczyła się w normalnym tempie, nie zamulała. Zdecydowanie kandydat do walki tego roku. Najbardziej, co zapamiętam z niej - chanty dla Bryana przy prawie każdym jego ataku, "lot" Daniela podczas Lariata (nie pamiętam, co to dokładnie było) no i oczywiście końcówkę. Krótkie podsumowanie - tempo było, spoty były, chanty były. Jedyny minus to niestety słaby feud obu panów, dlatego też nie będzie pięciu gwiazdeczek. 

Ocena: **** i 1/2* (9/10)

Brock Lesnar vs. Big Show 
Chcieliśmy Brocka, który przed niczym się nie zatrzyma. Chcieliśmy Brocka, który rozwala każdego swojego rywala. Otrzymaliśmy takiego Lesnara, ale jedynie mocnym z krzesełkiem. O ile byłoby więcej przedmiotów w użyciu, to dobra, jest dobrze. Brock rozpieprza Szoła. Ale cały czas w ruch szło to krzesełko, cały czas! Okej, przeboleje to - ale co się dzieje potem? Show wychodzi, coś tam "obolały", ale na własnych nogach. K**wa, po tylu dość soczystych chairshotach? Sorry, ale tego nie pojmuje. 

Ocena: * i 3/4* {3.5/10)

John Cena vs. Randy Orton 
Boże, ile to będziemy razy dostawać? Za jakie grzechy? Czy w każdej walce Ceny z Ortonem musi być ten spot ze schodkami? Czy w każdej walce Ceny z Ortonem musi być spot, w którym Orton chcę wykonać Punt Kicka, ale Janek kontruje to na Attitude Adjusment? Chyba tak. Pojedynek średni jak na wcześniejsze walki obu panów, jedynie, co może zwrócić uwagę, to oczywiście chanty, spot z finisherami oraz interwencja Wyattów. Tylko tyle. 

Ocena: *** (6/10)

Royal Rumble Match 
Szczerze mówiąc - dosyć średni Royal Rumble Match. Kofi ponownie zaliczył "Morrisona", Reigns znalazł się w finałowej dwójce, zaś Rey Mysterio został po raz pierwszy wybuczany w WWE.   :P Szkoda, że nie znalazło się miejsce dla Bryana, który według mnie stworzyłby lepszy pojedynek z Ortonem, niż Batista, którego formę doskonale było widać. Po tej walce spory progres u mnie zaliczył wcześniej wspomniany Roman, który zasłużenie znalazł się w ostatnich sekundach tegoż pojedynku. Wejście El Torito mi nie przeszkadzało, przyjemnie mi się go oglądało, lecz o tym samym nie powiem o JBL'u. Dobra, rozumiem, jeśli wszedłby jako Bradshaw lub JBL w swoim normalnym stroju ringowym, a nie wchodził na ring w standardowych ciuchach, będąc chwilę później wyeliminowanym. Zwycięzca jest jaki jest, moja reakcja jest identyczna jak fanów zgromadzonych na arenie podczas wczorajszego wieczoru. 

Ocena: *** i 1/3*  (6.5/10)

OGÓLNA OCENA GALI: 6.5 / 10

Top 3: 
1.Bray Wyatt vs. Daniel Bryan - polecam, nawet jak nie macie ochoty oglądać całego RR, wystarczy wam jedynie ta walka. 
2. Royal Rumble Match 
3. Cena vs. Orton

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych