Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][Skarga] Stev Barrow, Rashaan Conwell, Hector Dominguez, Michael Arcon oraz Carl Cazzorel

• Zamknięty Temat jest zamknięty
111 odpowiedzi w tym temacie

#41 Ryjuu1674 14/08/2010 - 13:14

Ryjuu
  • Gracz
Nie jesteś w stanie odpowiedzieć na postawione Ci argumenty, to proszę - nie pogrążaj się bardziej, obrażając wszystkich w okół.
Jeśli chcesz mi coś jeszcze powiedzieć, zapraszam na skype.

Pozdrawiam.
`Ryuuzaki.
  • Do góry
    • 0

#42 Kwaśny558 14/08/2010 - 13:15

Kwaśny
  • Gracz
Zaczynamy:

-A więc tak, po pierwsze, z naszymi akcjami Bust4 nie ma nic wspólnego.
-Otoczenie gościa z naszej ekipy czterema motorami i trzema autami, wygląda na wyzwanie na wyścig, chyba nie.
-Porwanie, było sprowokowane przez was, to wy nas śledziliście i robiliście nam zdjęcia.
-To jest nasza druga akcja, od zaakceptowania naszej aplikacji i to się nazywa nadużywanie?, co do zachowywania się jak mafia, poczytaj jeszcze raz dokładnie warunki na jakich zostaliśmy zaakceptowani.
-Każda akcja którą robimy była przemyślana, jeśli chodzi o takie drobiazgi jak Strzelba pod płaszczem, nie mam do tego zdania.
-MG?, nie żadne MG, pierwszą akcję, którą przeprowadziliśmy z wami koło centrum, była w pełni IC, Hector powiadomił Stev"a, a on resztę ekipy, co do drugiej akcji nic o niej nie wiem.

Użytkownik EMIN3M edytował ten post 14/08/2010 - 13:15

• Do góry
    • 0

#43 Czarny190949 14/08/2010 - 13:16

Czarny190
  • Gracz

Chyba skuterem, nie ścigaczem.Lider Twojej organizacji zalicza się do tej drugiej części.Odczep sie, ja w przeciwieństwie do niego miałem opis, że trzymam ręke w płaszczu.

Nie nie, ścigaczem Ninja Kawasaki ZX-6R 636, głównie to on mi podsunął pomysł na nazwisko postaci. Juuuż Ci daję spokój, z tym płaszczem :P. Na skuter ciężej założyć, gdyż jesteś mniej pochylony, a futerał leży na plecach.
  • Do góry
    • 0

#44 Ryjuu1674 14/08/2010 - 13:18

Ryjuu
  • Gracz
-W pierwszej ma, EMIN3M'ie. W dodatku jest liderem tego całego bajzlu.
-Nikogo nie śledziliśmy - po co organizacja ścigantów miałaby śledzić kogokolwiek?
-Druga akcja od zaakceptowania - ewidentnie daliście plamę już podczas drugiej akcji.
-Każda BYŁA przemyślana - aha.

W dodatku pozostaje RESZTA ZARZUTÓW, która niejako daje obraz waszej organizacji.

Pozdrawiam.
`Ryuuzaki.

Użytkownik Ryuuzaki edytował ten post 14/08/2010 - 13:20

• Do góry
    • 0

#45 Wasik157 14/08/2010 - 13:19

Wasik
  • Gracz
Nie mam nic do osób z którymi można na spokojnie porozmawiać i wyjaśnić wszystko - NIESTETY, nie napotkałem się z żadnym z waszej organizacji. Z tych nerwów to jelita wydalicie. :ph34r:

- Drogi Arconie nie sądzisz, że to MY chcieliśmy z wami porozmawiać, po ścigać się - wymienić doświadczeniami, wiedzą o wozach, wyścigach? Jak to napisał Seitaro lub Kenji - chcieliśmy się zapoznać a nawet podjąć współpracę ale to WY bawicie się w DM. Nikt z DaNang uwierz mi, że za to, iż jeżdżą jakieś auta za nami nie "obetnie mu nóg" - to chyba pokazuje wasz poziom. A nie wpadliście na to, że chcieli się o coś zapytać, po ścigać - to co należy do roli ścigantów a nie do mafii, porywanie.
  • Do góry
    • 0

#46 Arcon2529 14/08/2010 - 13:21

Arcon
  • Gracz

Nie jesteś w stanie odpowiedzieć na postawione Ci argumenty, to proszę - nie pogrążaj się bardziej, obrażając wszystkich w okół.
Jeśli chcesz mi coś jeszcze powiedzieć, zapraszam na skype.

Pozdrawiam.
`Ryuuzaki.

Ty już dawno powinieneś zamilknąć.

Nie nie, ścigaczem Ninja Kawasaki ZX-6R 636, głównie to on mi podsunął pomysł na nazwisko postaci. Juuuż Ci daję spokój, z tym płaszczem :P. Na skuter ciężej założyć, gdyż jesteś mniej pochylony, a futerał leży na plecach.

Jeśli tak to zwracam honor, ale opór powietrza nie powinien na to pozwalać.

-W pierwszej ma, EMIN3M'ie. W dodatku jest liderem tego całego bajzlu.
-Nikogo nie śledziliśmy - po co organizacja ścigantów miałaby śledzić kogokolwiek?
-Druga akcja od zaakceptowania - ewidentnie daliście plamę już podczas drugiej akcji.
-Każda BYŁA przemyślana - aha.

Pozdrawiam.
`Ryuuzaki.

Mówi to lider 5 dniowej organizacji, aha.

- Drogi Arconie nie sądzisz, że to MY chcieliśmy z wami porozmawiać, po ścigać się - wymienić doświadczeniami, wiedzą o wozach, wyścigach? Jak to napisał Seitaro lub Kenji - chcieliśmy się zapoznać a nawet podjąć współpracę ale to WY bawicie się w DM. Nikt z DaNang uwierz mi, że za to, iż jeżdżą jakieś auta za nami nie "obetnie mu nóg" - to chyba pokazuje wasz poziom. A nie wpadliście na to, że chcieli się o coś zapytać, po ścigać - to co należy do roli ścigantów a nie do mafii, porywanie.

Screeny, Screeny. Nie będę komentować czegoś o czym nie mam pojęcia - komentuje jedynie wieczorne porwanie Seitaro. Nie mam nic do współpracy, ale takie zajeżdzanie człowiekowi drogi ucieczki brzmi dwuznacznie - chyba, że dla was to akt przyjaźni :blink:
  • Do góry
    • 0

#47 Ryjuu1674 14/08/2010 - 13:23

Ryjuu
  • Gracz

Mówi to lider 5 dniowej organizacji, aha.

...działającej wcześniej jako Crew.
Nie wiem co chcesz osiągnąć wciąż łapiąc mnie za słowa, stale mnie obrażasz a ja wciąż wykazuję jasne stanowisko; nic do Ciebie nie mam drogą OOC. Ty zaś musisz poluzować odrobinę pasa, bo się podusisz.
Będę dalej odpowiadał w temacie, lecz nie na Twoje posty. Chyba, że zmienisz nastawienie do mnie i do reszty.

Pozdrawiam.
`Ryuuzaki.
  • Do góry
    • 0

#48 Bambosz 1981 14/08/2010 - 13:24

Bambosz
  • Gracz
Witam!

Obserwuję ten temat od początku. Dobiegam swoimi myślami stwierdzenia, że cały ten dział to raj dla flejmerów, którzy za wszelką cenę zrobią wszystko, aby durnymi postami, zupełnie nic nie wnoszącymi do tematu zdobyć plusy, których i tak nie otrzymują. Z rozczarowaniem próbują dalej, piszą bzdury, zupełne idiotyzmy słowne, które nie dobiegają racji żadnej ze stron.

Jaką mądrością jest wymawianie, a zarazem rozkaz, dotyczący poznania świata zewnętrznego, skoro sami nie potraficie dostrzec w nim piękna? Jeśli forum to dla Was świat realny, to nie zmuszajcie innych do poznania tego świata za oknem, zupełnie ich nie znając, a tym samym wybiegając poza tematu dyskusji.

Ja winę wyczuwam po wszelkiej stronie DP, z tego względu, że poziomem Role-Play to Wy nie błyskacie. Nie mówię o wszystkich, na prawdę - wiele osób doceniam za wkład włożony w tę organizację, nie oceniam ogółu. Nie miałem już dobry miesiąc z Wami do czynienia w akcjach Role-Play, chętnie ocenię i sprawdzę. Nie jesteście dla mnie udręką na tym serwerze, ponieważ nie widzę, abyście ingerowali zbytnio w te 'gangsterskie życie', o którym wspomniał zarówno autor tematu jak i moi poprzednicy. Rozwijajcie dalej organizację, zapodajcie zdjęcia ze swojej gry. Jeden, dwa wybryki da się przeboleć, toteż myślę, że nie powinno się stosować na nich tak okrutnej kary.

Pozdrawiam serdecznie!
  • Do góry
    • 0

#49 Wasik157 14/08/2010 - 13:24

Wasik
  • Gracz
Odczep sie, ja w przeciwieństwie do niego miałem opis, że trzymam ręke w płaszczu.

Czyli jak masz opis to możesz mieć pod nim byle co - żenada. Moim zdaniem w realnym świecie wieje wiatr przez co wiele ludzi zauważyło by co pod nim masz a owe życie "naśladujemy". Chyba sobie kupie rocket launcher, włożę pod płaszcz zapoznam się z bustą i będę nietykalny.
  • Do góry
    • 0

#50 Arcon2529 14/08/2010 - 13:26

Arcon
  • Gracz

...działającej wcześniej jako Crew.
Nie wiem co chcesz osiągnąć wciąż łapiąc mnie za słowa, stale mnie obrażasz a ja wciąż wykazuję jasne stanowisko; nic do Ciebie nie mam drogą OOC. Ty zaś musisz poluzować odrobinę pasa, bo się podusisz.
Będę dalej odpowiadał w temacie, lecz nie na Twoje posty. Chyba, że zmienisz nastawienie do mnie i do reszty.

Pozdrawiam.
`Ryuuzaki.

Do reszty nic nie mam, panie kochany. Tak bytheway to dobrze sie bawie, czytając Twoje brednie. Jedynie jakie błędy zrozumiałem to po konwersacji z Twoimi ludźmi.

Czyli jak masz opis to możesz mieć pod nim byle co - żenada. Moim zdaniem w realnym świecie wieje wiatr przez co wiele ludzi zauważyło by co pod nim masz a owe życie "naśladujemy". Chyba sobie kupie rocket launcher, włożę pod płaszcz zapoznam się z bustą i będę nietykalny.

Mamy pogode która odzwierciedla wiatr, jednak na taką sie wtedy nie spotkałem. Tak nawiasem to stałem po kątach, kręciłem się wokół Matsu i tego co ma pokrowiec z ak na plecach.
  • Do góry
    • 0

#51 Wasik157 14/08/2010 - 13:29

Wasik
  • Gracz
Nie wiedziałeś, że ma w Nim AK - jak napisał Kenji, jego kolega jeździ na motorze z podobnym pokrowcem i nie sprawia mu to trudności.
  • Do góry
    • 0

#52 Pedriux 1161 14/08/2010 - 13:30

Pedriux
  • Gracz
Może tak jakiś dowód na te oskarżenia? Jeżeli nie, to przepraszam :) Tak w ogóle, jeżeli dla was RolePlay kończy się na tym, że kto pierwszy da /me, które mówi nam o zadaniu komuś ciosu to wygrywa. No to wybacz, bez komentarza. Chyba mam prawo starać się w jakiś sposób bronić, a nie jestem także ślepy i widzę czyjeś ruchy. :fp:

"zbił rękę, uwalniając się"

Rozśmieszasz mnie :D Jeżeli nie pamiętasz jak to było, to nie wymyślaj.

Później zrobiłem to samo, z podobnym skutkiem. Wtedy też odpuściliśmy i odjechaliśmy, uznając, że szkoda czasu na grę w takim towarzystwie.

Odpuściłeś, bo nie potrafisz porządnie rozegrać akcji.

nałożenia słusznej kary dla reszty uczestników akcji - Conwell'a

Bo grałem z Tobą?

Użytkownik PedriuX edytował ten post 14/08/2010 - 13:34

• Do góry
    • 0

#53 imaniak1597 14/08/2010 - 13:32

imaniak1
  • Gracz

Zaczynamy:

Nie, nie... Teraz dopiero zaczynamy...

-A więc tak, po pierwsze, z naszymi akcjami Bust4 nie ma nic wspólnego.

Mylisz się, jest liderem organizacji, tak więc bierze odpowiedzialność za wszystkie wasze wybryki.

-Otoczenie gościa z naszej ekipy czterema motorami i trzema autami, wygląda na wyzwanie na wyścig, chyba nie.

Nie mierzcie ludzi swoją własną miarą. To, że każda akcja z waszym udziałem, gdy otaczacie kogoś autami - kończy się dla niego BW, nie znaczy, iż każda organizacji ma takie same zamiary.

-To jest nasza druga akcja, od zaakceptowania naszej aplikacji i to się nazywa nadużywanie?, co do zachowywania się jak mafia, poczytaj jeszcze raz dokładnie warunki na jakich zostaliśmy zaakceptowani.

Warunki na jakich zostaliście zaakceptowanie? Niech sobie przypomnę. Mickul dał pewien warunek! Pod żadnym pozorem, Bushi i Kowal mieli nie mieć wstępu do organizacji! Dodajmy do tego: Dołączona grafika

Jedno pytanie z mojej strony? Co wasza organizacja robisz jeszcze w tematach zaakceptowanych?

• Do góry
    • 0

#54 Arcon2529 14/08/2010 - 13:34

Arcon
  • Gracz
A czemu się Twoja rozsypała w drobny mak?
Właśnie Imaniak udowodniłeś, że jesteś typem śmiecia, który prywatne konwersacje rozsyła na lewo i prawo. Bierzcie Polacy z niego przykład. :fp:

Użytkownik Arcon edytował ten post 14/08/2010 - 13:36

• Do góry
    • 0

#55 imaniak1597 14/08/2010 - 13:38

imaniak1
  • Gracz

A czemu się Twoja rozsypała w drobny mak?

Wiesz to z pierwszej ręki? Od Busta? Bardzo ciekawe...
Sam usunąłem własny temat, nie miałem warunków technicznych do prowadzenia organizacji (internet i tak dalej). Skoro już mówimy o zamykaniu organizacji. Bust kilka razy olał własną ekipę. Różnimy się jedynie tym, że ja miałem honor wycofać się, a Bust niestety nie.

Właśnie Imaniak udowodniłeś, że jesteś typem śmiecia, który prywatne konwersacje rozsyła na lewo i prawo. Bierzcie Polacy z niego przykład. :fp:

Ty udowodniłeś, iż potrafisz tylko obrażać innych gdy brak ci argumentów. Jak tam twoja postać? Nadal bawi się Le Parkour na Ganton?

Użytkownik imaniak1 edytował ten post 14/08/2010 - 13:41

• Do góry
    • 0

#56 Wasik157 14/08/2010 - 13:40

Wasik
  • Gracz
Gratuluje ponownie Ci Arcon - wyzwałeś następną osobę, dlaczego? Bo ie jest po waszej myśli!
  • Do góry
    • 0

#57 Arcon2529 14/08/2010 - 13:40

Arcon
  • Gracz

Różnimy się jedynie tym, że ja miałem honor wycofać się, a Bust niestety nie.

Nie masz honoru. Przyjaciołom też obrabiałeś dupe? A może ich nie masz? nvm, change life.

Gratuluje ponownie Ci Arcon - wyzwałeś następną osobę, dlaczego? Bo ie jest po waszej myśli!

Nie, dlaczego? Czy wyzywałem czarnego? Śmieszy mnie jego postawa, ot co.

Użytkownik Arcon edytował ten post 14/08/2010 - 13:42

• Do góry
    • 0

#58 Kowal1143 14/08/2010 - 13:42

Kowal
  • Gracz
Imaniak:
1. Nie jestem w DP, nie jestem w ich organizacji i gram czasem z nimi jako tzw. outsider - nic więcej.
2. Nie wyraziłem zgody na publikacje naszych rozmów.
3. Myślałem, że jesteśmy dobrymi kumplami.
4. Jednak jesteś szmatą.

Aha - kolego. Teraz udupiasz nas OOC.

Użytkownik Kowal edytował ten post 14/08/2010 - 13:43

• Do góry
    • 0

#59 imaniak1597 14/08/2010 - 13:42

imaniak1
  • Gracz

Bo busta miał ambicje i chciał jak najlepiej dla DP. Godzinami z nim siedzieliśmy by poprawić klimat w naszej organizacji. Zawsze chciał dobrze.

Proszę cię... Zależało mu tylko na $. Z pieniędzy obrabiał nawet własnych ludzi. Wkrótce się o tym zapewne przekonacie...

Imaniak:
1. Nie jestem w DP, nie jestem w ich organizacji i gram czasem z nimi jako tzw. outsider - nic więcej.
2. Nie wyraziłem zgody na publikacje naszych rozmów.
3. Myślałem, że jesteśmy dobrymi kumplami.
4. Jednak jesteś szmatą.

Niedawno byłeś w temacie czołowych ludzi należących do organizacji.

Aha - kolego. Teraz udupiasz nas OOC.

Nikogo nie udupiam. Nie potraficie się przyznać do błędu, więc podaje wam tylko solidne argumenty obalające waszą postawę.

Użytkownik imaniak1 edytował ten post 14/08/2010 - 13:47

• Do góry
    • 1

#60 Wasik157 14/08/2010 - 13:43

Wasik
  • Gracz
"Odpuściłeś, bo nie potrafisz porządnie rozegrać akcji." - Skoro piszesz coś takiego to naprawdę nie masz pojęcia o wszechstronności Seitaro lub Kenjiego - znam ich spory kawał czasu i nie znam osoby, która ma lepsze RP od Seitara lub Kenjiego a z porównaniem do Was - waszej organizacji to powinni być dla was autorytetem.
  • Do góry
    • 0

#61 Arcon2529 14/08/2010 - 13:45

Arcon
  • Gracz
Dobra, wszyscy wyczerpaliśmy limit - ja czekam na werdykt Franka.
  • Do góry
    • 0

#62 Kowal1143 14/08/2010 - 13:45

Kowal
  • Gracz

Proszę cię... Zależało mu tylko na $. Z pieniędzy obrabiał nawet własnych ludzi. Wkrótce się o tym zapewne przekonacie...

To niestety prawda, choć nadal jesteś fałszywym kotem.
  • Do góry
    • 0

#63 Wasik157 14/08/2010 - 13:45

Wasik
  • Gracz
Arcon koledzy przez komputer? Wybacz ale wole mieć prawdziwych przyjaciół niż tak jak ty, e-przyjaciół. Może nie tolerują Cie w swoim towarzystwie i starasz znaleźć kogoś przez internet.
  • Do góry
    • 0

#64 Arcon2529 14/08/2010 - 13:46

Arcon
  • Gracz
Jak porywałem ludzi jeszcze w innej organizacji to też mi zależało na kasie. :>
(Daria potwierdzi).

Arcon koledzy przez komputer? Wybacz ale wole mieć prawdziwych przyjaciół niż tak jak ty, e-przyjaciół. Może nie tolerują Cie w swoim towarzystwie i starasz znaleźć kogoś przez internet.

Nie znasz się, więc jakim prawem wpierdalasz sie w moje życie?
  • Do góry
    • 0

#65 Majkel4251 14/08/2010 - 13:48

Majkel
  • Gracz

• Do góry
    • 0

#66 Wasik157 14/08/2010 - 13:49

Wasik
  • Gracz
Takim, że obrażasz ludzi z naszej organizacji, którzy są automatycznie moimi kolegami. - próbujesz pokazać jaki jesteś bez winny a prawda jest całkiem inna - nie ogarniacie DP choć staracie się udowodnić coś całkiem innego.
  • Do góry
    • 0

#67 imaniak1597 14/08/2010 - 13:49

imaniak1
  • Gracz

Dobra, wszyscy wyczerpaliśmy limit - ja czekam na werdykt Franka.

Trzy strony bezsensownego Flame'u z waszej strony są w porządku, a trzeci post z solidnymi argumentami z mojej strony już nie? Daruj sobie...
  • Do góry
    • 0

#68 Kowal1143 14/08/2010 - 13:51

Kowal
  • Gracz

Trzy strony bezsensownego Flame'u z waszej strony są w porządku, a trzeci post z solidnymi argumentami z mojej strony już nie? Daruj sobie...

Czytaj mój post, wcale nie są takie solidne. Zobacz, nie zostałem przyjęty do organizacji.
  • Do góry
    • 0

#69 Arcon2529 14/08/2010 - 13:52

Arcon
  • Gracz

Takim, że obrażasz ludzi z naszej organizacji, którzy są automatycznie moimi kolegami.

• Do góry
    • 1

#70 Majkel4251 14/08/2010 - 13:53

Majkel
  • Gracz

Warunki na jakich zostaliście zaakceptowanie? Niech sobie przypomnę. Mickul dał pewien warunek! Pod żadnym pozorem, Bushi i Kowal mieli nie mieć wstępu do organizacji! Dodajmy do tego: Dołączona grafika

Jedno pytanie z mojej strony? Co wasza organizacja robisz jeszcze w tematach zaakceptowanych?

To się nazywa dwulicowość :huh:

Użytkownik Majkel edytował ten post 14/08/2010 - 13:53

• Do góry
    • 1

#71 imaniak1597 14/08/2010 - 13:54

imaniak1
  • Gracz

Czytaj mój post, wcale nie są takie solidne. Zobacz, nie zostałem przyjęty do organizacji.

Jeszcze jeden screen, aż łezka się w oku kręci.
Dołączona grafika
  • Do góry
    • 0

#72 Arcon2529 14/08/2010 - 13:56

Arcon
  • Gracz

To się nazywa dwulicowość :huh:

Dziewczyny tak mają.

Jeszcze jeden screen, aż łezka się w oku kręci.
Dołączona grafika

Pomyśl mądralo, czemu Busta miałby to udostępniać, skoro Kafrej ma do tego dostęp? Widać, że gdzieś zgubiłeś mózg.
  • Do góry
    • 0

#73 imaniak1597 14/08/2010 - 13:57

imaniak1
  • Gracz

Dziewczyny tak mają.

Pomyśl mądralo, czemu Busta miałby to udostępniać, skoro Kafrej ma do tego dostęp? Widać, że gdzieś zgubiłeś mózg.

1. Kafrej odszedł z posady administratora.
2. Administracja nie miała mieć dostępu do ukrytego działu ścigantów, z racji najazdów PD na wyścigi.
  • Do góry
    • 0

#74 Arcon2529 14/08/2010 - 13:59

Arcon
  • Gracz
Mając range administrator mają dostęp do wszystkiego - Od tego jest ta ranga, czyż nie? (Chyba, że czegoś nie wiem).

Po za tym... Po co ja rozmawiam z dwulicowym impotentem.
  • Do góry
    • 0

#75 imaniak1597 14/08/2010 - 14:00

imaniak1
  • Gracz

Mając range administrator mają dostęp do wszystkiego - Od tego jest ta ranga, czyż nie? (Chyba, że czegoś nie wiem).

Po za tym... Po co ja rozmawiam z dwulicowym impotentem.

Może po to, aby podnieść poczucie własnej wartości?

Nie widze takiej potrzeby.

Zakończ więc swój udział w tym temacie.

Użytkownik imaniak1 edytował ten post 14/08/2010 - 14:03

• Do góry
    • 0

#76 Arcon2529 14/08/2010 - 14:04

Arcon
  • Gracz

Może po to, aby podnieść poczucie własnej wartości?

Nie widze takiej potrzeby.

Wkońcu jest o mnie. Nie mam zamiaru go zakończyć.
  • Do góry
    • 0

#77 Kwaśny558 14/08/2010 - 14:04

Kwaśny
  • Gracz
imaniak1- Jak zdobyłeś hasło do naszego prywatnego działu?, kupiłeś je, czy może wymieniłeś za parę ludzi z twojej ekipy, twoja postawa mnie irytuję.
Nie widziałem drugiej tak chamskiej osoby jak ty.

Użytkownik EMIN3M edytował ten post 14/08/2010 - 14:05

• Do góry
    • 0

#78 imaniak1597 14/08/2010 - 14:05

imaniak1
  • Gracz

imaniak1- Jak zdobyłeś hasło do naszego prywatnego działu?, kupiłeś je, czy może wymieniłeś za parę ludzi z twojej ekipy, twoja postawa mnie irytuję.
Nie widziałem drugiej tak chamskiej osoby jak ty.

Hmm... Bust zaprosił mnie do tworzenia nowego "DP". Sam podał mi hasło. Chamskiej? Jak na razie to z waszej strony spotkały mnie obrazy typu: "szmata", "impotent", "suka".

Użytkownik imaniak1 edytował ten post 14/08/2010 - 14:06

• Do góry
    • 0

#79 Arcon2529 14/08/2010 - 14:07

Arcon
  • Gracz
I tak musiałeś ukazać swoje prawdziwe ja, no cóż - see ya, and have a nice day.
  • Do góry
    • 0

#80 Kowal1143 14/08/2010 - 14:07

Kowal
  • Gracz
Ale ja nie jestem Marcus Ealy - pozatym to jest stara rozpiska wrzucona tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Kto powiedział, że na skype nie mogę ogarniać wszystkich? Przecież nikt nie ma prawa mieszać mi się do własnych działań i poczynań. Admin może mi jedynie narzucić jak mam grać na serwerze - na pewno nie będzie mi ustalał co będę robił na moim komunikatorze. Więc emm... A właśnie! Zobacz, w tej ekipie nie ma już Sater'a i chyba Philly'ego. Jest nieaktualna.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych