Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Skarga] Nikolai Rascalov

• Zamknięty Temat jest zamknięty
48 odpowiedzi w tym temacie

#41 Mikołaj — 36 28/05/2010 - 16:10

Mikołaj
  • Świeżak
Dobrze, widzę że do "stada" Nikolai'a dołączyli się wszyscy kumple. Nagle wymyślili sobie, że to ja rajdowym premierem w nich przyjebałem... Dobrze, jest ich więcej więc mój głos się nie liczy.

Naprawdę dziecinne jest to wasze stwierdzenie iż: Osoba napadnięta przez org. przestępczą napisze skargę, to jest:
a) Płaczkiem,
:) Statsiarzem,
c) żal mu kasy,
d) osobą która trzeba zgnoić od góry do dołu.

Mówisz, że masz problemy z PD etc. To czemu do cholery po tym jak spowodowaliście wypadek nie przyznaliście się, i się nie dogadaliśmy? Przecież to jest logiczne, że wezwałbym PD. Wasze wykręty o sytuacji na pieńku z PD są śmieszne. Mówicie o unikaniu kłopotów, a sami je tworzycie. Na dodatek kłopoty dopiero mogą się zacząć bo ku waszej "uciesze" Memphis został uratowany z BW. Na dodatek nie mieliście skryptowych masek tylko nędzny /opis.

Co do zachowania Camila Resuck'a nie ja nim kierowałem i nie mam zamiaru za niego się tłumaczyć.

Drogi prokuratorze, ławo przysięgła: Jeżeli tak mają wyglądać posty w tematach ze skargami to proponuje w regulaminie skarg dopisać jeden maluteńki punkcik:
  • Jeżeli masz mniej kolegów OOC na serwerze, niż osoba którą oskarżasz to śmiało możesz się liczyć z tym że Cię zgnoją, wywrócą kota ogonem i to ty będziesz powieszony na krzyżu zwanym sprawiedliwością.

Tak więc, ja skończyłem temat i nie mam zamiaru więcej się wypowiadać. Nikt mnie nie wysłucha bo banda z GCF'u ma więcej znajomych i bujną wyobraźnie.
Chciałem tylko podziękować kilku osobą, które staneły po mojej stronie.
  • Do góry
    • 0

#42 Mateusz Lis. — 315 28/05/2010 - 16:18

Mateusz Lis.
  • Gracz

Dobrze, widzę że do "stada" Nikolai'a dołączyli się wszyscy kumple. Nagle wymyślili sobie, że to ja rajdowym premierem w nich przyjebałem... Dobrze, jest ich więcej więc mój głos się nie liczy.

Naprawdę dziecinne jest to wasze stwierdzenie iż: Osoba napadnięta przez org. przestępczą napisze skargę, to jest:
a) Płaczkiem,
:) Statsiarzem,
c) żal mu kasy,
d) osobą która trzeba zgnoić od góry do dołu.

Mówisz, że masz problemy z PD etc. To czemu do cholery po tym jak spowodowaliście wypadek nie przyznaliście się, i się nie dogadaliśmy? Przecież to jest logiczne, że wezwałbym PD. Wasze wykręty o sytuacji na pieńku z PD są śmieszne. Mówicie o unikaniu kłopotów, a sami je tworzycie. Na dodatek kłopoty dopiero mogą się zacząć bo ku waszej "uciesze" Memphis został uratowany z BW. Na dodatek nie mieliście skryptowych masek tylko nędzny /opis.

Co do zachowania Camila Resuck'a nie ja nim kierowałem i nie mam zamiaru za niego się tłumaczyć.

Drogi prokuratorze, ławo przysięgła: Jeżeli tak mają wyglądać posty w tematach ze skargami to proponuje w regulaminie skarg dopisać jeden maluteńki punkcik:

• Jeżeli masz mniej kolegów OOC na serwerze, niż osoba którą oskarżasz to śmiało możesz się liczyć z tym że Cię zgnoją, wywrócą kota ogonem i to ty będziesz powieszony na krzyżu zwanym sprawiedliwością.

Tak więc, ja skończyłem temat i nie mam zamiaru więcej się wypowiadać. Nikt mnie nie wysłucha bo banda z GCF'u ma więcej znajomych i bujną wyobraźnie.
Chciałem tylko podziękować kilku osobą, które staneły po mojej stronie.

Kilku osobą? Chyba osobom. Słuchaj, ty nam nie groź, ciekawe jakim sposobem na odludziu znaleziony został Memphis? Wujek skype/gg? Dobrze, to po co piszesz skarge? Po to, że boisz się, iż PD nie zadziała najlepiej? O to Ci chodzi? Teraz następna sprawa - maski skryptowe zostały usunięte przez administracje, mojej twarzy nie widziałeś, no chyba, że jesteś terminatorem i po dostaniu z kolby deagle pamietasz takie szczegóły. Teraz graj IC i nie pisz żałosnych skarg, bo okazało się, że twoim problemem jest to, że boisz się, że teraz dostaniesz CK czy coś w tą deseń. Chcesz nas wyeliminować OOC, tak? Wiem, że o to Ci chodzi. Niestety takie cwaniaczki marnie kończą. Poczekajmy aż się inni wypowiedzą.
  • Do góry
    • 0

#43 Mikołaj — 36 28/05/2010 - 16:26

Mikołaj
  • Świeżak
No poprostu musze:

Co dacie mi CK bo OOC się dowiedziałeś, że FBI i medyk mnie uratowało, jesteś żałosny. Nie podoba ci się to, że mnie znaleźli? Z takimi pytaniami to do nich, jak mnie tam odszukali.

O ten wasz "kamuflaż" zapytałem admina i to co mieliście na /opis możecie sobie (...)

Postać, która została doprowadzona do nieprzytomności (BW), w przypadku nie odratowania przez pracowników służb medycznych traci pamięć na temat wydarzenia oraz swoich oprawców. Jeżeli pomoc nadejdzie i postać zostanie wyleczona - pamięć pozostaje nienaruszona.

Koniec z mojej strony.
  • Do góry
    • 0

#44 Mateusz Lis. — 315 28/05/2010 - 16:38

Mateusz Lis.
  • Gracz
Nawet nie wiedziałem, że Cię odratowało. Dopiero po twoim przedostatnim wątku mogłem się dowiedzieć. Co ty. Po prostu moim zdaniem ktoś wiedział OOC o tym, że tam leżysz. Może lepiej sprawdzić twoje logi z /w, nie? A jeśli nic nie ma to bardzo możliwe, że powiedziałeś komuś poprzez skype/gg. Czekajmy na skargorozpatrywacza. Dalej nie wiem, dlaczego napisałeś tą skargę. Widzę, że twoim celem jest udupienie mnie IC i OOC, dobra, twoja sprawa. Ale graj, a nie płacz mi na forum z żalami. Wszytskie twoje posty to w podświadomości: "Oni mnie okradli, co za *** 200$ w **** jeszcze mnie okradły *****" tyle, że treść na forum jest inteligentniejsza. Teraz czekajmy na rozpatrzenie. Jestem tylko ciekaw czy zależy Ci na udupieniu mnie czy zapomnieniu o akcji z napadem, odegrania od wypadku i oddania Ci kasy.
  • Do góry
    • 0

#45 Mikołaj — 36 28/05/2010 - 16:46

Mikołaj
  • Świeżak
Proszę bardzo, możecie sprawdzać /w, nie mam sobie nic do zarzucenia. A jeśli chodzi o poinformowanie OOC FBI gdzie się znajdujemy, to może zapytasz samego admina: "Adam Mick", bo to on "przybył" mi z pomocą. Sam jestem ciekawy skąd się Oni tam wzięli, więc jak już się dowiesz, to proszę poinformuj mnie.
  • Do góry
    • 0

#46 Ric0 — 328 28/05/2010 - 17:17

Ric0
  • Świeżak
Moim zdaniem Nikolai jest niewinny. Znam się z nim od czasów In N Out, jest świetnym graczem RP. Wporzo sie z nim gada, poprostu dobry kumpel. Nie widzę tutaj także powodu do nadania tej skargi. Najpierw przemyślaj, a potem wypisuj skargi. Jestem za zniesieniem skargi, przeniesieniem do archiwum, a Nikolaia o puszczenie wolno, bo nic takiego nie zrobił. Ja OOC nie jestem w mafii, ani w gangu a sobie czasem raz po raz kogoś pierdzielne w łeb. Może nie z pistoletu, ale z kamienia xD
  • Do góry
    • 0

#47 Olekx — 4184 28/05/2010 - 17:21

Olekx
  • Gracz
[quote=Cropp]eraz następna sprawa - maski skryptowe zostały usunięte przez administracje[/cropp]
Są, za 8000$. Zostały wprowadzone za taką sumę, gdyż organizacje przestępcze pozwalały sobie czasami na MG i różne głupstwa. Jeżeli nie masz maski skryptowej to nie możesz zamaskować twarzy, a jak nie masz na to 8k, to trudno.

@down
Jak przeczytałem ten temat to odniosłem wrażenie, że chodzi niby o postać nijaką, a nie o samo wywiezienie. Ja się na temat skargi nie wypowiadam, gdyż znam dobrze Mikołaja i Mateusza, więc nie chcę stawać po niczyjej stronie.
  • Do góry
    • 0

#48 querro — 0 28/05/2010 - 17:31

querro
  • Świeżak
Wiem, że nie mam dużego stażu na tym serwerze, ale wydaje mi się, że ta skarga jest napisana bez powodu. Wiem jak gra Nikolai Rascalov bo miałem przyjemność zagrania z nim kilku akcji i była to dla mnie czysta przyjemność, a, że cię wywieźli to nie jest powód do skargi. Mieli takie prawo. Takim płaczem w niczym sobie nie pomożesz.
  • Do góry
    • 0

#49 T0Mq — 59 28/05/2010 - 20:35

T0Mq
  • Gracz
Dla mnie to nie ma sensu, my z Nikolai'em tylko tam STALIŚMY. A Nikolai ma znajomych, więc miał okazje zadzwonić i tak to się skończyło.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych