Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Skarga] Nikolai Rascalov

• Zamknięty Temat jest zamknięty
48 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mikołaj — 36 27/05/2010 - 22:30

Mikołaj
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego: Nikolai Rascalov
Imię i nazwisko oskarżającego: Memphis Ray
Opis sytuacji: Zacznę od początku. Wracałem z Montgomery w strone Los Santos. Pod prąd jechał Boris Rascalov w swoim żółtym Elegy, Nikolai siedział jako pasażer. Nasze pojazdy zderzyły się "bokami". Niby wszystko okej, zatrzymaliśmy się, wydawało się na początku, że wszystko się wyjaśni i nie będzie problemu.

Dołączona grafika

Sytuacja skomplikowała się, gdy zaczeli mi wmawiać, że to ja jechałem pod prąd. Pomyślałem, że to jakieś cwaniaczki. Wszedłem do wozu, zamknołem się od środka, po czym zadzwoniłem na PD (oczywiście nie przyjechali) oraz kolegi Camil Resuck'a (przyjechal na 3 minutki po czym, wrócił do swoich zajęć). Gdy zadzwoniłem po policje, oponenci troszkę się chyba wystraszyli, bo stwierdzili, że się dogadamy.

Po jakiejś chwili, gdy PD nie przyjechało, Boris zadzwonił po niby Komendanta.

Dołączona grafika

Poprosiłem o odznakę Angelo, oczywiście się jej nie doczekałem. Po chwili inny gość (Nicolas Torriceli) uderzył mnie w tył głowy kolbą od pistoletu. Moja postać straciła przytomność.

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Wysłałem /report z pytaniem czy ekipa z auta jest z org. przestępczej.
GameMaster przyleciał, zapytał, wszyscy zgodnie odpowiedzieli, że są z GCF'u. Akcja toczy sie dalej. Wywieźli mnie het het za miasto. Tam tradycyjnie, skopali mnie, okradli etc.

Dołączona grafika

Tutaj widać jak oskarżony mnie bije:
Dołączona grafika

Potem przeleciało nad wioską FBI, spłoszyli się i uciekli. Potem uratowało mnie FBI.

W tym momencie przechodzę do sedna skargi. Jak się okazało Pan Nikolai Rascalov nie jest w żadnym GCF'ie, a w rządzie. Jest jakimś inspektorem, mniejsza o to:
Dołączona grafika

Screen: (obowiązkowe)
Proponowana kara: Słuszna kara.
  • Do góry
    • 0

#2 Landryna — 306 28/05/2010 - 06:44

Landryna
  • Gracz
No tak, sam poleciłem oskarżającemu napisanie skargi. Ile razy już trwała dyskusja, o napadaniu po wypadku samochodowym. To już się staje nudne i żałosne, tym bardziej, gdy robią to wanna-be. Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać nad tym, jaki poziom pokazują organizacje przestępcze, napadając zwykłych cywili przy wypadkach. A i tak najlepsze w tym jest, że jakoś polacy, japońcy i większość gangów oraz mafii umie się do tego przystosować i stosownie zachować się w danej sytuacji, a włoskie organizacje będą chciały wydłubać z cywila co do ostatniego grosza.
  • Do góry
    • 0

#3 Bauau — 0 28/05/2010 - 07:06

Bauau
  • Świeżak
Nikolai Rascalov to dobry gracz z wysokim poziomem RP. Co z tego że nie ma Organizacji przestępczej to nie znaczy że nie może cię uderzyć. Angelo ma Organizacje przestępczą więc nie widzę problemu. A tak po za tym Po co w takie akcje wtrącacie podteksty na .ooc to was nie rozumiem. Proponowana Kara upomnienie albo coś w tym stylu.
  • Do góry
    • 0

#4 Clancy — 123 28/05/2010 - 07:09

Clancy
  • Świeżak
Wiesz, jeszcze nie widziałem, żeby urzędnik razem ze swoim kolegą gangsterem napadał na jakąś osobę z powodu spowodowanego przez niego wypadku, ponieważ definitywnie wygląda to na winę Panów gangsterów, nawet z racji, iż obrabowali oskarżyciela, to wskazuje na ich winę. Dla mnie jest to nie do pomyślenia, żeby napadać za głupi wypadek. Co z tego, że jesteś gangsterem! To zwykły wypadek. Szkoda, że są tak podupadli ludzie w organizacjach przestępczych. Ja bym ukarał obu Panów, aby więcej nie było takich idiotycznych sytuacji, gdzie za wypadek samochodowy idzie się do piachu.
  • Do góry
    • 0

#5 Adriano_Kimmy — 0 28/05/2010 - 07:12

Adriano_Kimmy
  • Gracz
Panowie Angelo Valenti i Nicolas Torriceli, miely organizacje przestępcze, więc nie widze powodu nadawania tej skargi.
  • Do góry
    • 0

#6 Shitman — 2 28/05/2010 - 07:17

Shitman
  • Gracz
up@ A czy w realu jak masz wypadek, to wywożą za miasto? Mi się wydaje, że nie, bo jest zbyt ryzykowne. Śmieszni są Ci pseudo-gangsterzy. Vinnie taki znawca mafi, a nie nauczył ich tego, że za byle stłuczkę nie porywa się człowieka i robi mu bóg wie jeden co? Słuszna kara? Ja bym nadał blokady kont, po kolei.
  • Do góry
    • 0

#7 Family Guy — 3591 28/05/2010 - 07:21

Family Guy
  • Gracz
No to nie można już być ani w rządzie ani w organizacji przestępczej - jednocześnie? Nikolai nie jest z organizacji przestępczej, ale ma powiązania z mafią więc nie widzę tutaj podstaw do skargi.
  • Do góry
    • 0

#8 Clancy — 123 28/05/2010 - 07:23

Clancy
  • Świeżak
Podstawą skargi jest idiotyczne zachowanie gangsterów, Ivankq.
  • Do góry
    • 0

#9 Dawid Kolasa — 3475 28/05/2010 - 07:24

Dawid Kolasa
  • Gracz
Powiedz Ty mi Memphis, czego akurat teraz wystawiłeś skargę, skoro cala akcja rozegrała się hmm...tydzień temu? Zabraliśmy Ci chyba bodajże 200$++ i torbę chyba, nie pamiętam dokładnie. Org mamy, wiec nie wiem po co ta skarga. Wszystko odbyło sie w RP. Pozdro.
  • Do góry
    • 0

#10 Roth — 817 28/05/2010 - 07:31

Roth
  • Gracz
Angelo Valenti i Nicolas Torricel mają org. przestępczą (Gheralducci Crime Family), a CrOpP ogólnie pomaga GCF'owi, więc nie widzę powodu skargi. Poza tym CrOpP, to zaje***** gracz który wie co to RP, i dobrze gra!

Najważniejsze!: Nikolai nie ma invite do org. ponieważ prowadzi on inspektorat i musi być w organizacji inspektoratu!
  • Do góry
    • 0

#11 1sxela — 12 28/05/2010 - 07:38

1sxela
  • Świeżak
org. przestępcza + rząd = postać nijaka.
Byłem świadkiem całego zdarzania oczywiście, memphis zadzwonił do mnie to przyjechałem, coś tam pogroziłem i pojechałem dalej z paczką.
Dopiero kiedy wracałem na magazyn pojawiły się kłopoty, a konkretnie: wracając na magazyn przestrzelono mi opone mojej blisty, wyszedłem z auta i podszedłem do napastnika.
Niestety zanim zdarzyłem wyciągnąć broń już miałem bw.
Ja ogólnie muszę napisać skargę na któryś gang, podejrzewam że to ten.
Bo ok. 10 nad ranem podjeżdżają na magazyny, zastrzelają wszystkich i zabierają im kase, mi to się nie przydarzyło lecz mojej koleżance tak, naszczęście odratowano ją a ja potrąciłem napastników
  • Do góry
    • 0

#12 Roth — 817 28/05/2010 - 07:40

Roth
  • Gracz
Słuchaj, nie konkretnie rząd, a inspektorat. Inspektorat zajmuje się biznesami, a nie wyrabianiem dowodów, praw jazdy itp.
  • Do góry
    • 0

#13 Clancy — 123 28/05/2010 - 07:42

Clancy
  • Świeżak
Ale pracuje w Rządzie i wychodzi na jedno. Rząd nie zajmuje się wydawaniem licencji, a urzędnicy. Rząd jest instytucją publiczną, jeżeli chcesz więcej się o tym dowiedzieć to wpisz w Google.
  • Do góry
    • 0

#14 Family Guy — 3591 28/05/2010 - 07:42

Family Guy
  • Gracz

Podstawą skargi jest idiotyczne zachowanie gangsterów, Ivankq.

Podstawą skargi jest płacz za tym że autor został okradziony, a gracze którzy tego dokonali - nie są w organizacjach przestępczych.
Niestety to jest fikcyjna myśl, a co do idiotycznego zachowania gangsterów, okazało się w dalszych postach i jest to słuszne - uważają się za nietykalnych, w razie jakiegokolwiek nie porozumienia to biją, gwałcą, okradają lub zabijają - bez sens. Nikt za to nie zostanie ukarany, wińcie lidera za organizację składu, który sam widać jak funkcjonuje - więc do niego pretensje. Zły matkojebca z pewnością się tym zajmie 'eh.
  • Do góry
    • 0

#15 Mikołaj — 36 28/05/2010 - 10:02

Mikołaj
  • Świeżak
Powiem tak, pierdziele te 400$ które mi zabrali i stukniętego premiera, to tylko kasa.

Skargę napisałem po kilku dniach od napadu, bo nie wiedziałem że Nikolai jest w rządzie!
W sumie to wszystko co chciałem zawrzeć w temacie, to zawarłem, teraz tylko czekać na "werdykt".
  • Do góry
    • 0

#16 iPaweł — 6908 28/05/2010 - 10:06

iPaweł
  • Gracz
Hm ...

Skoro Nikoai Rascalov pracuje w rządzie, to poszkodowany (Jeżeli nie został podbity do BW) może go spokojnie rozpoznać podczas pracy w urzędzie. Drugą sprawą jest to, iż porywanie za byle wypadek nie jest oznaką powaznej gry RP i odgrywania poważnego gangstera / przestępce , a zwykłą próbą porwania kogoś "na siłę", byle by tylko pokazać, że jest się tym złym.
  • Do góry
    • 0

#17 albi144 — 75 28/05/2010 - 10:12

albi144
  • Świeżak
Wtrące tu swoje zdanie a jednocześnie pytanie.Czemu angelo podstawiał się zaa komendanta ?? Rozumiem, że to IC świetny pomysł, ale ooc regulamin mówi:

Podszywanie się za urzędników, sprzedawców i innych pracowników instytucji, które mogą nadać graczowi oprogramowany przedmiot jest surowo zakazane i grozi banicją lub, w najlepszym przypadku, zablokowaniem konta.

• Do góry
    • 0

#18 Mikołaj — 36 28/05/2010 - 10:14

Mikołaj
  • Świeżak
O proszę, kolega wykazał się niesamowita znajomością regulaminu :)

Akurat o to nie miałem pretensji, wiedziałem, że to podpucha, ale cóż grałem dalej.
  • Do góry
    • 0

#19 Clancy — 123 28/05/2010 - 10:17

Clancy
  • Świeżak
Aby rozwiać kolejne wątpliwości na ten temat dodam, że policjant może:

- założyć blokadę
- wydać mandat
- aresztować
- wydać dokumenty

To wszystko może zrobić skryptowo, tak więc nie ma już tutaj co do gadania, kolega złamał perfidnie metagaming. Do tego dochodzi gra pseudo gangsterów, myślę, że Vinnie zrobi z nimi porządek.
  • Do góry
    • 0

#20 Wspaniały. — 76 28/05/2010 - 10:46

Wspaniały.
  • Gracz
Więc skarga nie jest na Nikolai tylko na Ivankq, tak ?

To że jest w rządzie nie oznacza że nie może brać udziału w napadach które ogranizuje mafia, można powiedzieć że Nikolai się tylko przyglądał.
  • Do góry
    • 0

#21 Dawid Kolasa — 3475 28/05/2010 - 10:47

Dawid Kolasa
  • Gracz
No może Angi' przesadził trochę, lecz skoro

Akurat o to nie miałem pretensji, wiedziałem, że to podpucha, ale cóż grałem dalej.

wiedziałeś ze to podpucha, czego nie poinformowałeś go droga OOC ze lamie przy Tym regulamin? To wyglądało tak. Siedzimy z Angelo w Camorra, nagle dzwoni telefon, był to Niko', mówił ze ma pewien problem. No wiec pojechaliśmy zobaczyć co to za problem. Gdy przyjechaliśmy, rozpoczęła się rozmowa(Angelo jako komendant) ja czekałem tylko na odpowiedni moment, aby uderzyć ofiarę (Memphis'a). Porwaliśmy go ze względu na to ze Niko' mógł mieć problemy, wiec ze tak powiem "pomogliśmy mu". Wtedy gdy go lądowaliśmy do auta, podjechał samochód Blista, wysiadł pewien gracz i powiedział "Ej ludzie" wtedy strzeliłem do niego, aby usunąć świadka zdarzenia. Kolo niego stała jeszcze jakaś Pani IC, do niej nie strzelałem, ponieważ była dalej na swoim motorku. Porwaliśmy go, wywieźliśmy do lasu, odegraliśmy akcje. Gdy chciałem go już "ocucić" jego morfiną, którą miał, usłyszeliśmy helikopter (pewnie PD), wtedy na /me napisałem ze "oddaje strzał w plecy Memphis'a" (wlepiłem mu BW) i zaczęliśmy uciekać. Wiec jeżeli Memphis tak Ci zależy na tych 400$, zgłoś się do mnie na serwerze to Ci je oddam. Dodam jeszcze ze została mi zwrócona uwaga przez "MadeMana" dla którego obecnie pracuje IC, wiec wybacz Memphis za ten "incydent".

To że jest w rządzie nie oznacza że nie może brać udziału w napadach które ogranizuje mafia, można powiedzieć że Nikolai się tylko przyglądał.

Proszę Cie, nie wiesz jak było, to się nie wypowiadaj.
  • Do góry
    • 0

#22 Mikołaj — 36 28/05/2010 - 10:48

Mikołaj
  • Świeżak
Przyglądał się? W takim razie dużo osób siedzi w wiezieniach za "przyglądanie się".

EDIT
Wisi mi 400$, chodzi o zachowanie Nicolaia, na niego jest skarga.

Lece na działkę, potem zobaczę co żeście tu popisali.
  • Do góry
    • 0

#23 Mateusz Lis. — 315 28/05/2010 - 10:50

Mateusz Lis.
  • Gracz
Moim zdaniem to tylko płacz o to, że zostałem okradziony. Kiedy zadzwoniłeś na PD, my mieliśmy z nimi na pieńku, więc musieliśmy zaregować. Dobrze, jest taki punkt, ale moim zdaniem IC można robić właściwie wszystko. Zastanów się - stuknęliśmy się, teraz dzwonisz na PD a my możemy mieć cholerne kłopoty, dzwonie po Angelo i Nico', przecież wiem, że nie mogę Ci sam nic zrobić, przyjeżdżają, rozmowa, potem szybko odegraliśmy w pełni akcje porwania, ponieważ nikt nie był w pobliżu. Teraz żalisz się, że mam kontakty z mafiami. Ja sam tego nie zrobiłem, tylko z ludźmi, którzy są SKRYPTOWO w org. przestępczej.
Sam tego nie zrobiłem, jeśli tylko ja miałbym to robić, to skarga byłaby słuszna. Nie porwalibyśmy Cię, a nawet nie zadzwoniłbym po Angelo i Nico' jeśli nie mielibyśmy problemów z PD. Mieliśmy, musiałem zareagować. Co do punktu regulaminu, który zacytował Albi: Oczywiście, że tak, ale podszywanie się także drogą OOC :|.
  • Do góry
    • 0

#24 Clancy — 123 28/05/2010 - 10:55

Clancy
  • Świeżak
Człowieku, dostałbyś zaledwie mandat za spowodowanie wypadku! Jakie kłopoty? Kilka punktów karnych i mandat? Nie przesadzaj, to już jest wymyślanie na siłę. Kolega podawał się za komendanta, a to jest złamanie regulaminu - co z tego, że Ci o tym nie powiedział? To Ty masz znać regulamin, a nie, że On ma Cię o niego upominać. No i tak, zamiast udawać, że chcecie mu pomóc, przy jakimś świadku, to lepiej zastrzelić i mieć w czterech literach. Dla mnie jesteście po prostu tzw. pseudo gangsterami i żadne wytłumaczenia do mnie nie przemówią, gdyż fakty są nam wszystkim znane. Skończcie głupie wymówki i się po prostu przyznajcie do błędu.

PS. W regulaminie nie jest określone jaką drogą będziesz się podszywał, wystarczy samo IC.
  • Do góry
    • 0

#25 Mateusz Lis. — 315 28/05/2010 - 10:59

Mateusz Lis.
  • Gracz
Ale myślę, że większe. Nie chodziło mi o jakieś punkty karne i mandat! Była taka sytuacja, że myślałem, iż jestem poszukiwany przez PD z innego powodu! Poza tym Clancy - nie masz tu dużo do powiedzenia. Nie byłes przy akcji, masz tu mało godzin, nie znasz biografii mojej postaci, więc daruj sobie nabijanie postów.
  • Do góry
    • 0

#26 Dawid Kolasa — 3475 28/05/2010 - 11:00

Dawid Kolasa
  • Gracz

Człowieku, dostałbyś zaledwie mandat za spowodowanie wypadku! Jakie kłopoty? Kilka punktów karnych i mandat? Nie przesadzaj, to już jest wymyślanie na siłę. Kolega podawał się za komendanta, a to jest złamanie regulaminu - co z tego, że Ci o tym nie powiedział? To Ty masz znać regulamin, a nie, że On ma Cię o niego upominać. No i tak, zamiast udawać, że chcecie mu pomóc, przy jakimś świadku, to lepiej zastrzelić i mieć w czterech literach. Dla mnie jesteście po prostu tzw. pseudo gangsterami i żadne wytłumaczenia do mnie nie przemówią, gdyż fakty są nam wszystkim znane. Skończcie głupie wymówki i się po prostu przyznajcie do błędu.

PS. W regulaminie nie jest określone jaką drogą będziesz się podszywał, wystarczy samo IC.

Ty mnie chyba nie zrozumiałeś :) Napisałem wyraźnie Ze Memphis mógł go upomnieć droga OOC o tym, ze podaje się za komendanta Wiec? Skarga Ciebie nie dotyczy, wiec się nie wypowiadaj, Proszę. Miałem rozmowę już z moim "Made-Manem" na ten temat, nie był wcale zadowolony.

Nie byłes przy akcji, masz tu mało godzin, nie znasz biografii mojej postaci, więc daruj sobie nabijanie postów.

Dokładnie :D.
  • Do góry
    • 0

#27 Clancy — 123 28/05/2010 - 11:02

Clancy
  • Świeżak
Zeznania, screeny - to mi wystarczy, aby wyciągnąć odpowiednie wnioski. Jestem tak jakby jak sąd w realnym życiu, tylko nie wymierzam wyroku. Mam mało godzin, co z tego? Jeżeli oceniasz mnie po tym kryterium, przykro mi. Twoja biografia? Ciekawe czy zna ją powyżej dziesięciu osób. No to powiedz teraz, za co Cię niby miało poszukiwać PD? Daj nam jakiś dowód na to, bo Wam na puste słowa ciężko mi już wierzyć, skoro tak (moim zdaniem) wymyślacie te historyjkę. Zresztą zważaj na mój tekst a nie moją osobę, jeżeli Administracja uzna, że nie potrzebnie się tutaj wtrącam, to mnie ukarze. A teraz proszę o odpowiedź na powyższe pytanie.

Edit://

Ale nie musiał go upominać. Teraz wyciągamy konsekwencje Waszej nieznajomości regulaminu. I dlaczego przeszkadzają Wam moje wypowiedzi? Zagrażam Wam, czy coś w ten deseń? Przestańcie, mam równe prawo wypowiedzi tutaj, chyba, że Administracja uzna inaczej - wtedy ukarze mnie odpowiednio.

Down://

Nie jestem idiotą i o tym doskonale wiem, jednakże czasem trzeba się narazić dla czyjegoś dobra.
  • Do góry
    • 0

#28 Mateusz Lis. — 315 28/05/2010 - 11:04

Mateusz Lis.
  • Gracz
Skarga nie jest słuszna. Mieliśmy problemy z PD, podejrzewałem coś, dlatego Cię zgarneliśmy Memphis. Teraz jadę do lekarza. Zastanawia mnie fakt, dlaczego społeczność H-RP zawsze sie chce udupiać...

Clancy - dadzą Ci warna :). Tak Cię ukarają.
  • Do góry
    • 0

#29 Dawid Kolasa — 3475 28/05/2010 - 11:05

Dawid Kolasa
  • Gracz

Zeznania, screeny - to mi wystarczy, aby wyciągnąć odpowiednie wnioski. Jestem tak jakby jak sąd w realnym życiu, tylko nie wymierzam wyroku. Mam mało godzin, co z tego? Jeżeli oceniasz mnie po tym kryterium, przykro mi. Twoja biografia? Ciekawe czy zna ją powyżej dziesięciu osób. No to powiedz teraz, za co Cię niby miało poszukiwać PD? Daj nam jakiś dowód na to, bo Wam na puste słowa ciężko mi już wierzyć, skoro tak (moim zdaniem) wymyślacie te historyjkę. Zresztą zważaj na mój tekst a nie moją osobę, jeżeli Administracja uzna, że nie potrzebnie się tutaj wtrącam, to mnie ukarze. A teraz proszę o odpowiedź na powyższe pytanie.

A czy musi sie Tobie tłumaczyć? Co Cie tak interesuje za co go PD ściga/ścigało? Zapytaj go IC, z pewnością Ci powie :)

Jestem tak jakby jak sąd w realnym życiu, tylko nie wymierzam wyroku.

Bardzo ciekawe wysoki sadzie.
  • Do góry
    • 0

#30 Clancy — 123 28/05/2010 - 11:08

Clancy
  • Świeżak
Dlaczego ma się tutaj tłumaczyć? Ponieważ jest to związane ze sprawą a i tak będę wiedział o tym OOC, więc? Gdyby nie te "poszukiwanie przez PD", może Niko odegrałby normalnie akcje wypadku. Zastanawia mnie także odegranie samego wypadku, skoro jechał pod prąd, interesuje mnie jak to wyglądało.

Sek, źle mnie zrozumiałeś. Po prostu wszystko zbieramy w spójną całość i próbujemy dość do prawy, bądź fałszu. Tak na prawdę osoby pośrednie mogą być tylko taką osobą, kompletujemy wszystko i zobaczymy jak to będzie. Wyrok wymierzy Skargorozpatrywacz, a my spróbujemy dojść kogo w końcu ta wina jest :).
  • Do góry
    • 0

#31 Family Guy — 3591 28/05/2010 - 11:09

Family Guy
  • Gracz

Przyglądał się? W takim razie dużo osób siedzi w wiezieniach za "przyglądanie się".

Tak połowa serwera siedzi za niewinność, np: jeżeli chodzisz po dzielnicy gangu lub tam mieszkasz - to Cię łapią, i wrzucają do pierdla na 10dni z powodem: przynależności do organizacji przestępczej.

Więc skarga nie jest na Nikolai tylko na Ivankq, tak ?

Czytaj cały temat. Ja tylko wtrąciłem swoje słowo a ty mnie już oskarżasz o coś? lecz się.

org. przestępcza + rząd = postać nijaka.

Sam jesteś nijaki, myślisz że taki mafiozo to czym się wozi, w co się ubiera? markowe rzeczy a skąd ma na to brać? jeździć taxi, rozwozić paczki, zostać mechazordem? Pomyśl zanim cokolwiek napiszesz, bo śmiem zauważać twój bardzo niski poziom intelektualny - pisząc takie stwierdzenie.
Co do tematu, to uważam że skarga jest bezsensowna, jedynie płacz nad rozlanym mlekiem się wyłania. Skoro macie jakieś "ale" co do możliwości oraz działań GCF to spamcie vinniemu na skajpa(on to lubi) a nie wyrażacie swoje smutne chwile z życia na serwerze.
  • Do góry
    • 0

#32 Pan Odkurzacz — 210 28/05/2010 - 11:18

Pan Odkurzacz
  • Gracz

Czytaj cały temat, waflu. lecz się.

Sam jesteś nijaki,

Idź wyrywać chwasty, zamiast robić z siebie idiotę na forum, pisząc skargi, elo.

To ze jest na Ciebie skarga, nie interesuje mnie to czy słuszna czy nie, nie oznacza, że masz wyzywać kogoś, tak jak Ciebie w szkole. Peace.
  • Do góry
    • 0

#33 Mateusz Lis. — 315 28/05/2010 - 11:19

Mateusz Lis.
  • Gracz

Dlaczego ma się tutaj tłumaczyć? Ponieważ jest to związane ze sprawą a i tak będę wiedział o tym OOC, więc? Gdyby nie te "poszukiwanie przez PD", może Niko odegrałby normalnie akcje wypadku. Zastanawia mnie także odegranie samego wypadku, skoro jechał pod prąd, interesuje mnie jak to wyglądało.

Sek, źle mnie zrozumiałeś. Po prostu wszystko zbieramy w spójną całość i próbujemy dość do prawy, bądź fałszu. Tak na prawdę osoby pośrednie mogą być tylko taką osobą, kompletujemy wszystko i zobaczymy jak to będzie. Wyrok wymierzy Skargorozpatrywacz, a my spróbujemy dojść kogo w końcu ta wina jest :).

Nie potrzebujemy filozofii :D.

Ale co chcesz wiedzieć jak to wyglądało? Powiem Ci dokładnie. Jedziemy od strony VineWood do Montgomery (droga obok Burger Shot'a) nowym Elegy mojego brata IC Boris'a Rascalov'a. Miał takiego pecha, że pan Memphis swoim pr0 el0 rajdowym samochodem jedzie z prędkością światła i uderza w niego .Boris lekko skręcił i troszkę zminimalizował ryzyko poważnego wypadku. Nie mogę dokładnie powiedzieć kto więcej lub mniej zważał na pasy, ponieważ to działo sie strasznie szybko. Dalej już wiesz co się stało.
  • Do góry
    • 0

#34 Clancy — 123 28/05/2010 - 11:22

Clancy
  • Świeżak
No to wychodzi, że to wina Memphisa. Skoro jechał, jak Ty to ująłeś bardzo "pro elo samochodem", z prędkością światła, to cóż. Za pewne nie odegrał, skoro potem cała akcja była, jak jechał tak szybko to standardowo powinno wejść MC w drogę.
  • Do góry
    • 0

#35 Family Guy — 3591 28/05/2010 - 11:50

Family Guy
  • Gracz

Czytaj cały temat, waflu. lecz się.

Sam jesteś nijaki,

Idź wyrywać chwasty, zamiast robić z siebie idiotę na forum, pisząc skargi, elo.

To ze jest na Ciebie skarga, nie interesuje mnie to czy słuszna czy nie, nie oznacza, że masz wyzywać kogoś, tak jak Ciebie w szkole. Peace.

Aha, a mógłbyś mi przytoczyć chodź jeden argument, lub cytat gdzie jestem oskarżony? Czy będziesz się spierał i płakał, nawet nie rozumiejąc tego co się w tym wątku dzieje. Wpieprzasz się w coś, o czym nie masz pojęcia - idź zmień worek.
Po dalsze szczegóły, zapraszam na skajpa, jestem otwarty dla ludzi, phi.
  • Do góry
    • 0

#36 Landryna — 306 28/05/2010 - 11:58

Landryna
  • Gracz

No to wychodzi, że to wina Memphisa. Skoro jechał, jak Ty to ująłeś bardzo "pro elo samochodem", z prędkością światła, to cóż. Za pewne nie odegrał, skoro potem cała akcja była, jak jechał tak szybko to standardowo powinno wejść MC w drogę.

Idź do szkoły i więcej się tu nie produkuj.

Apel do mafii: skończcie te napady po wypadkach, to jest śmieszne, a wręcz żałosne!
  • Do góry
    • 0

#37 Dawid Kolasa — 3475 28/05/2010 - 12:02

Dawid Kolasa
  • Gracz

Apel do mafii: skończcie te napady po wypadkach, to jest śmieszne, a wręcz żałosne!

Szczerze to była moja pierwsza "akcja" tego typu incydentu. Nigdy nie napadałem na graczy po wypadku, bo sam uważałem ze jest to idiotyczne. Nie wiedziałem co chce Niko', przyjechałem, zobaczyłem ze mieli wypadek, wiec "pomogłem" :).
  • Do góry
    • 0

#38 T0Mq — 59 28/05/2010 - 12:52

T0Mq
  • Gracz
Dokładnie to było tak, że zakupiłem nowe autko jakim jest to elegy. Oczywiście zabrałem Nikolaia na przejażdżkę i właśnie wtedy uderzyliśmy w premiera... Mówi, że dzwoni na LSPD oczywiście zadzwonił do kolegi, przyjechał i do nas coś mówił. Nikolai więc zadzwonił po swojego kolegę i tak to się skończyło, że go okradli... Ja i Nikolai tylko tam staliśmy, wiedząc, że nie możemy nic mu zrobić ponieważ nie posiadamy org. przestępczej, ale z tego co on mi mówił to chyba ma, ale musi prowadzić org. inspektoratu. Był po prostu wypadek, a przyjechał jego kolega i chyba Nikolai'owi groził, a on ma znajomych jakich ma i tak się skończyło.
  • Do góry
    • 0

#39 Mateusz Lis. — 315 28/05/2010 - 14:30

Mateusz Lis.
  • Gracz
IC jestem zapoznany w mafiach i po akcjach, które z nimi przeżyłęm można powiedzieć, że w nich jestem. Inspektorat stał się ogromną częścią mojej postaci, ale najwyraźniej Niko' ma zbyt trudną i zawiłą historię życia, którą wiele osób nie rozumie i odbiera za złą. Nie chciałem stworzyć prostego urzędasa choćby nawet super bogatego, tylko wysoko postawionego człowieka w życiu zawodowym jak i przestępczym. Spostrzegacie moją postać źle, ponieważ jest inna - to nie jest dobra postawa. To tyle ode mnie, flejmcie się dalej z incydentu, który wydarzył się z tydzień temu, proszę.

Edit://

Był po prostu wypadek, a przyjechał jego kolega i chyba Nikolai'owi groził, a on ma znajomych jakich ma i tak się skończyło.

Chciałem dodać też, że kolega Memphis'a groził nam co było już dla mnie zupełnie śmieszne. gadał jakieś teksty o podtekście bicia, no proszę.
  • Do góry
    • 0

#40 Kali — 71 28/05/2010 - 15:13

Kali
  • Gracz
Nikolai to przyjaciel czlonkow organizacji przestepczej, mial problem - zadzwonil, przyjechali i pomogli mu. To jest warte skargi?
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych