Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Jefferson Bloods | Blacktown Jokers | Barbarians - LSPD vs ORGANIZACJE

• Please log in to reply
101 odpowiedzi w tym temacie

#81 MindFuck299 24/07/2018 - 09:29

MindFuck
  • Gracz

Nikt nie atakował cywili bez prowokacji chyba, że ma SC.
Nikomu nie psujemy gry, mają wiedzieć, że jesteśmy mocni, kto zaczyna, ten leży.

Strzelajac do wszystkiego co oddycha na polepszaczach w folderze cleo naprawde mocni tylko pozazdroscic... Eh nie wchodze w ta dyskusje bo wchodzac na wasz poziom znizam sie do pionu nie szanuje nie pozdrawiam
  • Do góry
    • 0

#82 STANDARD KACZOR327 24/07/2018 - 09:33

STANDARD KACZOR
  • Gracz

Nie rozumiem po co ten płacz pod filmikiem w końcu dzięki takim akcjom dzieje się coś na tym SC' 
Według mnie fajny filmik,nutka spoko. 

• Do góry
    • 0

#83 DeathZone82 24/07/2018 - 09:43

DeathZone
  • Gracz

40? Em... od tego DMu już się chyba w oczach dwoiło. Z M4 było 4-5 osób. A do tego nie było mobilizacji, bo łapaliście pojedyncze jednostki.  <_<  Wychodzi na to, że chmarą 20-30 osób atakowaliście co chwilę po maksymalnie 5 funkcjonariuszy (tak - najpierw pojedyncze patrole, a potem większość z protą) i w dodatku na czitach  :rolleyes: klask, klask!

A ostatnio byłeś na akademii i tak się starałeś, taki milusi, chciałeś być jedną z "kuźw"?

Bo to takie dziwne, że służby porządkowe próbują zgarniać organizacje. Jak mogło do tego dojść?  :-/  :scream: 

Standardowo, daje 1-2 dni i będzie krzyk typu: "Dlaczego porządkowe robią wjazdy?! Dlaczego dostałem przetrzymanie?! Jakim prawem mają M4! Gdzie jest Drive-By!"

Przecież wy grając w organizacjach nie potraficie nawet walczyć o swoje interesy i strefy wpływów, a waszym jedynym wrogiem jest LSPD/FBI i teraz SASP. Ba... nawet do medyków strzelacie.  :lol: Dziwicie się, że nie macie broni długich i DB? Ja wcale, bo nawet przy pomocy Deagle zachowujecie się jak niewyżyte szkodniki (no offence).

Podniecenie przez 5 minut, bo zabiliśmy policjantów i krzyk przez tygodnie, bo Ci policjanci w zamian za to wpierniczyli was do więzienia, dali mandaty albo jeszcze coś innego - i tak w koło. Jak dzieci... :lol: 

A argument, że 1-2 policjantów kozaczyli czy się do was sapali jest inwalidą, bo gdyby iść tym tokiem myślenia, to za 1-2 strzelających siedzieć by poszła cała organizacja. Dodatkowo wprowadzono wiele rozwiązań, które dają wam możliwość reagowania na zachowanie członków służb, którzy przesadzają, miedzy innymi ten punkt (wymyślili go sami liderzy służ B):

Dalej zbierajcie się w kupę na Discordach i TS'ach, rozpierniczajcie wszystko do koła, a potem krzyczcie, że utraciliście jakieś uprawnienia lub nałożono jakieś ograniczenia. Potem te wszystkie statusy, z których się żal wylewa powinny być kierowane nie do administracji, a do ludzi z takich filmików, bo to z ich powodu dzieje się właśnie tak.

Dlaczego usunięto DB? Bo po South Central śmigały "czołgi", nikt nie strzelał pieszo, każdy wskakiwał do auta, najlepiej z M4 i bum bum bum, nawet do ludzi stojących na chodniku, bo tak łatwiej. Do tego V-Gody, srody i inne wspomagacze. Kto zawinił?  :-/ Bo ja już chyba wiem!

A na koniec, przez to wszystko będzie krzyk, że organizacje nie zarabiają, że nie mają racji bytu, że nie mają możliwości, że to, że tamto. No tak... jeśli zamiast walczyć o strefy, o miejsce do handlu, o klientów, o ceny i o towar wolicie brać się pod rączki jak starsze panie na spacerze i zapierniczać po mieście, bo taaaaak fajnie  :lol: to nie dziwcie się, że nie macie na czym i na kim zarabiać.

Nie pozdrawiam, nie polecam i mam nadzieje nie do zobaczenia w grze. <_<

Ty weź zrób gang plis. Widzę, że jesteś obeznany jak wygląda gra w organizacji, co powinni robić. Jeżeli funkcjonariusze byliby w porządku, można byłoby pograć normalnie i tym podobne to myślisz że były te strzelanki? Nie mówię, że 3/4 LSPD musi zbijać piąteczki z gegusami, ale jeżeli każdy jest jak emerytki w Toruniu i słuchają się Ciebie jak Księdza Dyrektora Rydzyka, to pzdr.

• Do góry
    • 0

#84 TheRobert 128 24/07/2018 - 09:48

TheRobert
  • Gracz

Strzelajac do wszystkiego co oddycha na polepszaczach w folderze cleo naprawde mocni tylko pozazdroscic... Eh nie wchodze w ta dyskusje bo wchodzac na wasz poziom znizam sie do pionu nie szanuje nie pozdrawiam

Typie, nie wiem czy ty nie umiesz czytać czy jak, ale jeżeli myślisz, że cała nasza organizacja jak i pozostała gra z paczką cleo, to się grubo mylisz.
Jesteś żałosny jak cała reszta federalnych, którzy płaczą, że mieli BW.
Też nie pozdrawiam!

• Do góry
    • 0

#85 WaRRiaciK19101316 24/07/2018 - 09:55

WaRRiaciK1910
  • Gracz
Uwielbiam patrzeć na DM na porządkowe, a potem uwielbiam patrzeć jak porządkowe współpracują z inną organizacją. Płacz gdy się deemi porządkowe i potem płacz że porządkowe współpracują z inną org.

Filmik spoko bo DM :) :) :)

Użytkownik WaRRiaciK1910 edytował ten post 24/07/2018 - 09:56

• Do góry
    • 2

#86 TheRobert 128 24/07/2018 - 10:07

TheRobert
  • Gracz

Uwielbiam patrzeć na DM na porządkowe, a potem uwielbiam patrzeć jak porządkowe współpracują z inną organizacją. Płacz gdy się deemi porządkowe i potem płacz że porządkowe współpracują z inną org.

Dzięki, dzięki! :)

• Do góry
    • 0

#87 peterburgersqua 82 24/07/2018 - 10:07

peterburgersqua
  • Zbanowani

m4 taka długa że odbijam ją kolanem.

• Do góry
    • 0

#88 Kozaker247 24/07/2018 - 10:08

Kozaker
  • GameMaster SA-MP

Dokładnie Marcin, albo potem płacz że nie odbierają zgłoszeń o np. porwaniach od tych osób.

• Do góry
    • 2

#89 Kozdi156 24/07/2018 - 10:55

Kozdi
  • Gracz
A mi tam się podobało :D coś innego. Plusa oczywiście zostawiłem i filmik również spoko. Czytam tutaj te niektóre wypowiedzi to normalnie śmiać mi się chce xd ludzie, to tylko gra. Przeżywacie jakby nie wiem co się stało. Przynajmniej się coś dzieje ^^, gdzieś tam nawet wyczytałem, że było nas 40 - nieźle ktoś umie liczyć xd jechaliśmy raptem pięcioma pojazdami to nie wiem jak tam 40 osób może się zmieścić xd

@Edit

Jedyne co mi sie nie podobało to "kozaczenie" organizacji kiedy wszyscy leżeli po bw na kropce. Jeżeli chcecie być szanowani ograniczcie to. Bo takim cwaniakowaniem na kropce dużo nie zdziałacie i pokazujecie tylko swoje słabe strony. A reszta całkiem spoko :D I mówię to jako "kuźwa" z lspd. ;)

Użytkownik Kozdi edytował ten post 24/07/2018 - 11:07

• Do góry
    • 2

#90 Skino819 24/07/2018 - 11:15

Skino
  • Gracz

*
Popularny

Nie chce mi się czytac całego spamu, więc jak sie powtórzę to sorka.
Troszkę mnie bawilo jak dolaczylem do pościgu, a trzy minuty później sam musiałem uciekać. :lol:
Pościg za mną zakończył się ładnym manewrem pit, a następnie pit-box. :lol:
Nagralem pare sekund materiału jak na moście między ls forum a ganton zablokowaliscie ulice i rozpoczeliscie ostrzal w naszą stronę, naprawdę to wygladalo kozak. B)
  • Do góry
    • 4

#91 Nevir 134 24/07/2018 - 11:52

Nevir
  • Gracz

Do was nawet strzelać nie trzeba, potrafią wyciąć wasz las na LPM'y  :>

• Do góry
    • 0

#92 KlimaT4624 24/07/2018 - 11:54

KlimaT
  • Gracz

Kurde jak ten los potrafi płatać figle, niedawno każdy płakał ze robili syndykaty i grać nie szło a teraz to, widać kto ma za duże ego  :ok:

Widać klimat bo niedawno jak z grove zabierałem auto to ostrzał z DE od was dostałem a raczej pewne jest że nie gram nigdzie pod panelem :P

i tak pozostanie

• Do góry
    • 0

#93 WatchApleacja0 24/07/2018 - 11:55

WatchApleacja
  • Świeżak

i tak pozostanie

Jak ty Łukasz gangster chyba na tym net4game

• Do góry
    • 0

#94 KlimaT4624 24/07/2018 - 12:12

KlimaT
  • Gracz

Jak ty Łukasz gangster chyba na tym net4game

jacie łocz, odezwij sie do mnie na dsc agencie ty moj <3

• Do góry
    • 0

#95 Ksarel330 24/07/2018 - 12:29

Ksarel
  • Gracz

Fajny dm, podoba mi sie

• Do góry
    • 1

#96 Madness The Owner1034 24/07/2018 - 13:57

Madness The Owner
  • Gracz

Filmik sam w sobie spoko, ale przewaga znaczna była, co nie znaczy, że było nie fair. 

• Do góry
    • 0

#97 hamebus papam 3 24/07/2018 - 14:27

hamebus papam
  • Gracz
Miejcie wyje**** na jakiegoś migusia nie od dziś wiadomo, że nic mu nie wychodzi nawet w głupiej grze, więc musi popisać, popłakać i po prowokować na forum następnie polecieć na skargę do swoich kumpli z ekipy bo ktoś go zwyzywał odpowiadając na jego zaczepki. Już dawno to coś powinno wylecieć z banem ale 90% gmow i każdy administrator oprócz BM to jego kumple z lspd, fbi. Co do filmu nie podoba mi się
  • Do góry
    • 2

#98 Mekrin1185 24/07/2018 - 16:17

Mekrin
  • Gracz

*
Popularny

Hello, byłem przy waszej akcji chwilę z boku oglądałem to się wypowiem.  :-/
Zaczynając od filmiku, spoko sprawa trochę krótko. Wycięte ważniejsze akcje kumam, najfajniej wpada w oko moment strzelaniny, zapach klimatu shootout'a za pojazdami bez DB, widocznie dajecie radę bez tego; za to propsy. Przynajmniej coś się zaczyna dziać na SC'.

Kiedyś nie było do pojęcia aby dwie osoby z LSPD na iwood zatrzymywały komunikatem 20 osób + zero strachu przed organizacjami? na bw sami zasłużyli sobie komunikatem. "Coś poszło nie tak" - takie podsumowanie, może się to zmieni. Kto wie, może kiedyś wszystko zostanie w grze organizacje będą miały szacunek do porządkowych, a porządkowe do organizacji, nadzieja na przyszłość; tak optymistycznie.

Teraz czas na te wypowiedzi.   :rolleyes:

Było razem z 40 lspd i ludzie saspu, większość mieli czwórki a nas było 20 a mimo tego pokonaliśmy ich.

40 lspd? tak się zastanawiam w jakim ty świecie żyjesz. Czy może jakiegoś kwasa zarzuciłeś że tak to wszystko koloryzujesz?

Odnośnie filmiku, jedynie nutka spoko.

Było ponad 30 lspd w tym sasp z czwórkami, nie uczestniczyłeś to nie wiesz co sie działo.

Mehh, aktualnie pod panelami LSPD/FBI może i przy DUŻEJ odrobinie szczęścia udało by się im wspólnie zebrać 40 osób. Nie te czasy, że duża aktywność porządkowych jest na serwerze. Ciekawe czy jest 40 osób pod panelem LSPD łącznie. No dobra pewnie ta czterdziestka miała być podkreśleniem, że jest ich dużo. Widząc część akcji z boku widziałem ich może z dziesięciu? Daleko do tej czterdziestki. Może później was atakowały służby, a tego nie ma na filmiku nevermind.

Wołali ooc kolegów i w jednym momencie wbiło pełno osób z saspu, musieli sobie jakoś poradzić, kiedy całe lspd dostało bw.

Mobilizacje to raczej norma, temat powielany przez długi czas.

O ja, pierwszy klip w którym mogę zobaczyć jak organizacje gonią lspd, a nie odwrotnie  :lol: Sztos panowie, szkoda, że nie mogłem być na akcji. To się nazywa robota :)

Niecodzienny widok racja, zaznaczmy że większy czas porządkowe były w mniejszości. Może ich aktywność się zwiększy jak będą "dymy" na South Central.

Piękna sprawa, płacz był i będzie jak zawsze. ;p

Racja każdy filmik kończy się wypocinami porządkowe vs organizacje dodajmy osoby zbanowane na MK i komedia bita w temacie.

to jest gostek standardowe GTA nie widze w tym nic nadzwyczajnego moze za malo dodatkow.

Nie wiem czy to miało być śmieszne czy nie, bo czasem okazuje się prawdziwe. Tylko czemu ciągle jest patrzenie się w Cleo i zarzuty. Okej ss.. tylko od razu wrzucanie do jednego worka ludzi to nonsens; wszędzie znajdzie się osoba na wspomagaczach czy to LSPD czy to Organizacje, panowie święci bo przecież każdy zawsze jest czysty.  :whoops:

40? Em... od tego DMu już się chyba w oczach dwoiło. Z M4 było 4-5 osób. A do tego nie było mobilizacji, bo łapaliście pojedyncze jednostki.  <_<  Wychodzi na to, że chmarą 20-30 osób atakowaliście co chwilę po maksymalnie 5 funkcjonariuszy (tak - najpierw pojedyncze patrole, a potem większość z protą) i w dodatku na czitach  :rolleyes: klask, klask!

A ostatnio byłeś na akademii i tak się starałeś, taki milusi, chciałeś być jedną z "kuźw"?

Bo to takie dziwne, że służby porządkowe próbują zgarniać organizacje. Jak mogło do tego dojść?  :-/  :scream:

Standardowo, daje 1-2 dni i będzie krzyk typu: "Dlaczego porządkowe robią wjazdy?! Dlaczego dostałem przetrzymanie?! Jakim prawem mają M4! Gdzie jest Drive-By!"

Przecież wy grając w organizacjach nie potraficie nawet walczyć o swoje interesy i strefy wpływów, a waszym jedynym wrogiem jest LSPD/FBI i teraz SASP. Ba... nawet do medyków strzelacie.  :lol: Dziwicie się, że nie macie broni długich i DB? Ja wcale, bo nawet przy pomocy Deagle zachowujecie się jak niewyżyte szkodniki (no offence).

Podniecenie przez 5 minut, bo zabiliśmy policjantów i krzyk przez tygodnie, bo Ci policjanci w zamian za to wpierniczyli was do więzienia, dali mandaty albo jeszcze coś innego - i tak w koło. Jak dzieci... :lol:

A argument, że 1-2 policjantów kozaczyli czy się do was sapali jest inwalidą, bo gdyby iść tym tokiem myślenia, to za 1-2 strzelających siedzieć by poszła cała organizacja. Dodatkowo wprowadzono wiele rozwiązań, które dają wam możliwość reagowania na zachowanie członków służb, którzy przesadzają, miedzy innymi ten punkt (wymyślili go sami liderzy służ B):

Dalej zbierajcie się w kupę na Discordach i TS'ach, rozpierniczajcie wszystko do koła, a potem krzyczcie, że utraciliście jakieś uprawnienia lub nałożono jakieś ograniczenia. Potem te wszystkie statusy, z których się żal wylewa powinny być kierowane nie do administracji, a do ludzi z takich filmików, bo to z ich powodu dzieje się właśnie tak.

Dlaczego usunięto DB? Bo po South Central śmigały "czołgi", nikt nie strzelał pieszo, każdy wskakiwał do auta, najlepiej z M4 i bum bum bum, nawet do ludzi stojących na chodniku, bo tak łatwiej. Do tego V-Gody, srody i inne wspomagacze. Kto zawinił?  :-/ Bo ja już chyba wiem!

A na koniec, przez to wszystko będzie krzyk, że organizacje nie zarabiają, że nie mają racji bytu, że nie mają możliwości, że to, że tamto. No tak... jeśli zamiast walczyć o strefy, o miejsce do handlu, o klientów, o ceny i o towar wolicie brać się pod rączki jak starsze panie na spacerze i zapierniczać po mieście, bo taaaaak fajnie  :lol: to nie dziwcie się, że nie macie na czym i na kim zarabiać.

Nie pozdrawiam, nie polecam i mam nadzieje nie do zobaczenia w grze. <_<

Podzielę twoją wypowiedź na części Miguś. :o

- Wyłapywanie poszczególne jednostki, trwa to nie od dziś. Element zaskoczenia ze strony organizacji, jak wiemy porządkowe nie mogą zaczynać DM'u robią to w 90 % organizacje, zarzucanie im wyłapywania to głupi argument. Sam byś tak pewnie robił, jak większość ludzi. No chyba, że przejażdżka po SC' krzycząc "zaraz będzie strzelane, szykujcie się" wchodzi w grę. 

- o DB, M4, Wjazdy, będą krzyczały osoby które od zawsze tak robią. Mimo braku długich broni na filmiku ładnie rozwalili te parę jednostek; nie rzucili się na mięso zachowali chociaż odrobinę realizmu z tym chowaniem się za autami mimo przewagi.

- Zbieranie na Discordach TS'ach, no proszę... to działa w takim przypadku w dwie strony; jak porządkowe zbierają się na mumble. To samo mogą oni zarzucić wam "dalej zbierajcie się na mumble". Raczej z rozwalaniem wszystkiego dookoła to ma się słabo. Teraz wrzucasz do jednego worka każdą organizację, kto zawinił? Poszczególne osoby X czas temu i obaj to wiemy kto.  ;)

Resztę pominę wypowiedzi czytając bądź nie bo zaraz wyjdzie to na kartkę A4. Gra.. gra.. DM.. DM.. i bum forum temat i powtórka z rozrywki milion znawców milion hejtów w dwie strony "nie pozdrawiam" "czity" "pokaż historie postaci" kurde, ludzie, grajcie róbcie swoje i tyle, eh nie róbcie konfliktów na forum, a w grze; hf.

• Do góry
    • 9

#99 SirDominik181 24/07/2018 - 17:15

SirDominik
  • Gracz

Filmik wysokiej klasy a co do kondrada który obrzuca gównem przestępcze,kim ty w ogóle jesteś by oceniać innych? Wygrałeś order wzorowego centruma?

• Do góry
    • 0

#100 Erthub1092 24/07/2018 - 18:13

Erthub
  • Gracz

Nie podobało mi się, brzydki film.

• Do góry
    • 0

#101 TheRobert 128 24/07/2018 - 21:32

TheRobert
  • Gracz

Nie podobało mi się, brzydki film.

Bardzo uraziła mnie twoja opinia chłopaku!

• Do góry
    • 0

#102 NajaranyQui11 25/07/2018 - 23:41

NajaranyQui
  • Gracz

Elegancko.

• Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych