Hello, byłem przy waszej akcji chwilę z boku oglądałem to się wypowiem. 
Zaczynając od filmiku, spoko sprawa trochę krótko. Wycięte ważniejsze akcje kumam, najfajniej wpada w oko moment strzelaniny, zapach klimatu shootout'a za pojazdami bez DB, widocznie dajecie radę bez tego; za to propsy. Przynajmniej coś się zaczyna dziać na SC'.
Kiedyś nie było do pojęcia aby dwie osoby z LSPD na iwood zatrzymywały komunikatem 20 osób + zero strachu przed organizacjami? na bw sami zasłużyli sobie komunikatem. "Coś poszło nie tak" - takie podsumowanie, może się to zmieni. Kto wie, może kiedyś wszystko zostanie w grze organizacje będą miały szacunek do porządkowych, a porządkowe do organizacji, nadzieja na przyszłość; tak optymistycznie.
Teraz czas na te wypowiedzi. 
Było razem z 40 lspd i ludzie saspu, większość mieli czwórki a nas było 20 a mimo tego pokonaliśmy ich.
40 lspd? tak się zastanawiam w jakim ty świecie żyjesz. Czy może jakiegoś kwasa zarzuciłeś że tak to wszystko koloryzujesz?
Odnośnie filmiku, jedynie nutka spoko.
Było ponad 30 lspd w tym sasp z czwórkami, nie uczestniczyłeś to nie wiesz co sie działo.
Mehh, aktualnie pod panelami LSPD/FBI może i przy DUŻEJ odrobinie szczęścia udało by się im wspólnie zebrać 40 osób. Nie te czasy, że duża aktywność porządkowych jest na serwerze. Ciekawe czy jest 40 osób pod panelem LSPD łącznie. No dobra pewnie ta czterdziestka miała być podkreśleniem, że jest ich dużo. Widząc część akcji z boku widziałem ich może z dziesięciu? Daleko do tej czterdziestki. Może później was atakowały służby, a tego nie ma na filmiku nevermind.
Wołali ooc kolegów i w jednym momencie wbiło pełno osób z saspu, musieli sobie jakoś poradzić, kiedy całe lspd dostało bw.
Mobilizacje to raczej norma, temat powielany przez długi czas.
O ja, pierwszy klip w którym mogę zobaczyć jak organizacje gonią lspd, a nie odwrotnie
Sztos panowie, szkoda, że nie mogłem być na akcji. To się nazywa robota 
Niecodzienny widok racja, zaznaczmy że większy czas porządkowe były w mniejszości. Może ich aktywność się zwiększy jak będą "dymy" na South Central.
Piękna sprawa, płacz był i będzie jak zawsze. ;p
Racja każdy filmik kończy się wypocinami porządkowe vs organizacje dodajmy osoby zbanowane na MK i komedia bita w temacie.
to jest gostek standardowe GTA nie widze w tym nic nadzwyczajnego moze za malo dodatkow.
Nie wiem czy to miało być śmieszne czy nie, bo czasem okazuje się prawdziwe. Tylko czemu ciągle jest patrzenie się w Cleo i zarzuty. Okej ss.. tylko od razu wrzucanie do jednego worka ludzi to nonsens; wszędzie znajdzie się osoba na wspomagaczach czy to LSPD czy to Organizacje, panowie święci bo przecież każdy zawsze jest czysty. 
40? Em... od tego DMu już się chyba w oczach dwoiło. Z M4 było 4-5 osób. A do tego nie było mobilizacji, bo łapaliście pojedyncze jednostki.
Wychodzi na to, że chmarą 20-30 osób atakowaliście co chwilę po maksymalnie 5 funkcjonariuszy (tak - najpierw pojedyncze patrole, a potem większość z protą) i w dodatku na czitach
klask, klask!
A ostatnio byłeś na akademii i tak się starałeś, taki milusi, chciałeś być jedną z "kuźw"?
Bo to takie dziwne, że służby porządkowe próbują zgarniać organizacje. Jak mogło do tego dojść?
Standardowo, daje 1-2 dni i będzie krzyk typu: "Dlaczego porządkowe robią wjazdy?! Dlaczego dostałem przetrzymanie?! Jakim prawem mają M4! Gdzie jest Drive-By!"
Przecież wy grając w organizacjach nie potraficie nawet walczyć o swoje interesy i strefy wpływów, a waszym jedynym wrogiem jest LSPD/FBI i teraz SASP. Ba... nawet do medyków strzelacie.
Dziwicie się, że nie macie broni długich i DB? Ja wcale, bo nawet przy pomocy Deagle zachowujecie się jak niewyżyte szkodniki (no offence).
Podniecenie przez 5 minut, bo zabiliśmy policjantów i krzyk przez tygodnie, bo Ci policjanci w zamian za to wpierniczyli was do więzienia, dali mandaty albo jeszcze coś innego - i tak w koło. Jak dzieci...
A argument, że 1-2 policjantów kozaczyli czy się do was sapali jest inwalidą, bo gdyby iść tym tokiem myślenia, to za 1-2 strzelających siedzieć by poszła cała organizacja. Dodatkowo wprowadzono wiele rozwiązań, które dają wam możliwość reagowania na zachowanie członków służb, którzy przesadzają, miedzy innymi ten punkt (wymyślili go sami liderzy służ
:
Dalej zbierajcie się w kupę na Discordach i TS'ach, rozpierniczajcie wszystko do koła, a potem krzyczcie, że utraciliście jakieś uprawnienia lub nałożono jakieś ograniczenia. Potem te wszystkie statusy, z których się żal wylewa powinny być kierowane nie do administracji, a do ludzi z takich filmików, bo to z ich powodu dzieje się właśnie tak.
Dlaczego usunięto DB? Bo po South Central śmigały "czołgi", nikt nie strzelał pieszo, każdy wskakiwał do auta, najlepiej z M4 i bum bum bum, nawet do ludzi stojących na chodniku, bo tak łatwiej. Do tego V-Gody, srody i inne wspomagacze. Kto zawinił?
Bo ja już chyba wiem!
A na koniec, przez to wszystko będzie krzyk, że organizacje nie zarabiają, że nie mają racji bytu, że nie mają możliwości, że to, że tamto. No tak... jeśli zamiast walczyć o strefy, o miejsce do handlu, o klientów, o ceny i o towar wolicie brać się pod rączki jak starsze panie na spacerze i zapierniczać po mieście, bo taaaaak fajnie
to nie dziwcie się, że nie macie na czym i na kim zarabiać.
Nie pozdrawiam, nie polecam i mam nadzieje nie do zobaczenia w grze. 
Podzielę twoją wypowiedź na części Miguś. 
- Wyłapywanie poszczególne jednostki, trwa to nie od dziś. Element zaskoczenia ze strony organizacji, jak wiemy porządkowe nie mogą zaczynać DM'u robią to w 90 % organizacje, zarzucanie im wyłapywania to głupi argument. Sam byś tak pewnie robił, jak większość ludzi. No chyba, że przejażdżka po SC' krzycząc "zaraz będzie strzelane, szykujcie się" wchodzi w grę.
- o DB, M4, Wjazdy, będą krzyczały osoby które od zawsze tak robią. Mimo braku długich broni na filmiku ładnie rozwalili te parę jednostek; nie rzucili się na mięso zachowali chociaż odrobinę realizmu z tym chowaniem się za autami mimo przewagi.
- Zbieranie na Discordach TS'ach, no proszę... to działa w takim przypadku w dwie strony; jak porządkowe zbierają się na mumble. To samo mogą oni zarzucić wam "dalej zbierajcie się na mumble". Raczej z rozwalaniem wszystkiego dookoła to ma się słabo. Teraz wrzucasz do jednego worka każdą organizację, kto zawinił? Poszczególne osoby X czas temu i obaj to wiemy kto. 
Resztę pominę wypowiedzi czytając bądź nie bo zaraz wyjdzie to na kartkę A4. Gra.. gra.. DM.. DM.. i bum forum temat i powtórka z rozrywki milion znawców milion hejtów w dwie strony "nie pozdrawiam" "czity" "pokaż historie postaci" kurde, ludzie, grajcie róbcie swoje i tyle, eh nie róbcie konfliktów na forum, a w grze; hf.