Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Jefferson Bloods | Blacktown Jokers | Barbarians - LSPD vs ORGANIZACJE

• Please log in to reply
101 odpowiedzi w tym temacie

#41 Konrad`4078 23/07/2018 - 23:56

Konrad`
  • Gracz

*
Popularny

Było razem z 40 lspd i ludzie saspu, większość mieli czwórki a nas było 20 a mimo tego pokonaliśmy ich.

40? Em... od tego DMu już się chyba w oczach dwoiło. Z M4 było 4-5 osób. A do tego nie było mobilizacji, bo łapaliście pojedyncze jednostki.  <_<  Wychodzi na to, że chmarą 20-30 osób atakowaliście co chwilę po maksymalnie 5 funkcjonariuszy (tak - najpierw pojedyncze patrole, a potem większość z protą) i w dodatku na czitach  :rolleyes: klask, klask!

Dobrze i to mi się podoba walić te kuźwy z LSPD i FBI. Myślą że im wszystko wolno.

A ostatnio byłeś na akademii i tak się starałeś, taki milusi, chciałeś być jedną z "kuźw"?

Co do FBI, czy LSPD - ich było mniej od nas, ale za to posiadali M4. Jeżeli byłoby nas mniej o te 3-4 osoby, nie mielibyśmy szans.
To, że zaczynają sami do organizacji przestępczych, to nie nasza wina.

To, że zaczynają sami do organizacji przestępczych, to nie nasza wina.

Bo to takie dziwne, że służby porządkowe próbują zgarniać organizacje. Jak mogło do tego dojść?  :-/  :scream: 

Standardowo, daje 1-2 dni i będzie krzyk typu: "Dlaczego porządkowe robią wjazdy?! Dlaczego dostałem przetrzymanie?! Jakim prawem mają M4! Gdzie jest Drive-By!"

Przecież wy grając w organizacjach nie potraficie nawet walczyć o swoje interesy i strefy wpływów, a waszym jedynym wrogiem jest LSPD/FBI i teraz SASP. Ba... nawet do medyków strzelacie.  :lol: Dziwicie się, że nie macie broni długich i DB? Ja wcale, bo nawet przy pomocy Deagle zachowujecie się jak niewyżyte szkodniki (no offence).

Podniecenie przez 5 minut, bo zabiliśmy policjantów i krzyk przez tygodnie, bo Ci policjanci w zamian za to wpierniczyli was do więzienia, dali mandaty albo jeszcze coś innego - i tak w koło. Jak dzieci... :lol: 

A argument, że 1-2 policjantów kozaczyli czy się do was sapali jest inwalidą, bo gdyby iść tym tokiem myślenia, to za 1-2 strzelających siedzieć by poszła cała organizacja. Dodatkowo wprowadzono wiele rozwiązań, które dają wam możliwość reagowania na zachowanie członków służb, którzy przesadzają, miedzy innymi ten punkt (wymyślili go sami liderzy służB):

Lider organizacji przestępczej posiada prawo o wystąpienie z wnioskiem do lidera frakcji porządkowej o zgodę na darmowe FCK członka grupy, w następujących sytuacjach:

• kiedy agenta/funkcjonariusz rozpracowuje grupę przestępczą grając u jej boku i zostanie zdemaskowany w sposób IC;

• kiedy członek frakcji (również w cywilu) w pojedynkę i sposób rażący prowokuje, kozaczy lub w inny sposób okazuje nierealistyczny brak strachu/respektu na terenie organizacji;

• kiedy członek frakcji jest skorumpowany IC oraz współpracuje z inną grupą na szkodę danej organizacji;

• kiedy członek frakcji porządkowej był skorumpowany i współpracował z daną organizacją IC, natomiast teraz odwrócił się od nich i stanowi dla nich poważne zagrożenie;

Dalej zbierajcie się w kupę na Discordach i TS'ach, rozpierniczajcie wszystko do koła, a potem krzyczcie, że utraciliście jakieś uprawnienia lub nałożono jakieś ograniczenia. Potem te wszystkie statusy, z których się żal wylewa powinny być kierowane nie do administracji, a do ludzi z takich filmików, bo to z ich powodu dzieje się właśnie tak.

Dlaczego usunięto DB? Bo po South Central śmigały "czołgi", nikt nie strzelał pieszo, każdy wskakiwał do auta, najlepiej z M4 i bum bum bum, nawet do ludzi stojących na chodniku, bo tak łatwiej. Do tego V-Gody, srody i inne wspomagacze. Kto zawinił?  :-/ Bo ja już chyba wiem!

A na koniec, przez to wszystko będzie krzyk, że organizacje nie zarabiają, że nie mają racji bytu, że nie mają możliwości, że to, że tamto. No tak... jeśli zamiast walczyć o strefy, o miejsce do handlu, o klientów, o ceny i o towar wolicie brać się pod rączki jak starsze panie na spacerze i zapierniczać po mieście, bo taaaaak fajnie  :lol: to nie dziwcie się, że nie macie na czym i na kim zarabiać.

Nie pozdrawiam, nie polecam i mam nadzieje nie do zobaczenia w grze. <_<

Użytkownik Konrad` edytował ten post 24/07/2018 - 06:46

• Do góry
    • 5

#42 TheRobert 128 23/07/2018 - 23:59

TheRobert
  • Gracz

40? Em... od tego DMu już się chyba w oczach dwoiło. Z M4 było 4-5 osób. A do tego nie było mobilizacji, bo łapaliście pojedyncze jednostki.  <_< 

A ostatnio byłeś na akademii i tak się starałeś, taki milusi, chciałeś być jedną z "kuźw"?

Bo to takie dziwne, że służby porządkowe próbują zgarniać organizacje. Jak mogło do tego dojść?  :-/  :scream: 

Standardowo, daje 1-2 dni i będzie krzyk typu: "Dlaczego porządkowe robią wjazdy?! Dlaczego dostałem przetrzymanie?! Jakim prawem mają M4!"

Przecież wy grając w organizacjach nie potraficie nawet walczyć o swoje interesy i strefy wpływów, a waszym jedynym wrogiem jest LSPD/FBI i teraz SASP. Ba... nawet do medyków strzelacie.  :lol: Dziwicie się, że nie macie broni długich i DB? Ja wcale, bo nawet przy pomocy Deagle zachowujecie się jak niewyżyte szkodniki (no offence).

Podniecenie przez 5 minut, bo zabiliśmy policjantów i krzyk przez tygodnie, bo Ci policjanci w zamian za to wpierniczyli was do więzienia, dali mandaty albo jeszcze coś innego - i tak w koło. Jak dzieci... :lol: 

Migusiu ty mój kochany człowieku!
Jeżeli federalni widzą mocną grupe ludzi - uzbrojonych, to chyba nie wjeżdżam sam, prawda? Tak było w tym przypadku.
Zawsze tak jest, że jak federalni mają BW to się spłakali - a! I mam takiego super screena!

6qBp7z0.png

Idealny zrzut z dzisiejszej akcji, czyli federalnym można robić wszystko i łamać regulamin, pha!

• Do góry
    • 1

#43 fireblog 183 24/07/2018 - 00:00

fireblog
  • Zbanowani

ta bo derbowanie patriotem kogokolwiek to nie zachowywanie się jak zwierzęta. Masz rację Konrad! XD

• Do góry
    • 1

#44 Forumowy Wojownik -3 24/07/2018 - 00:01

Forumowy Wojownik
  • Gracz
mimo zabrania dlugich porzadkowe nadal kompromitacja.
  • Do góry
    • 0

#45 kekeshi0 74 24/07/2018 - 00:01

kekeshi0
  • Zbanowani

40? Em... od tego DMu już się chyba w oczach dwoiło. Z M4 było 4-5 osób. A do tego nie było mobilizacji, bo łapaliście pojedyncze jednostki.  <_< 

Standardowo, daje 1-2 dni i będzie krzyk typu: "Dlaczego porządkowe robią wjazdy?! Dlaczego dostałem przetrzymanie?! Jakim prawem mają M4!"

Co ty gadasz za farmazony, był sasp + swat + lspd, sam sasp miał bardzo dużo m4 więc prosze mi tu nie kłamać.

• Do góry
    • 0

#46 Ostry Kozak398 24/07/2018 - 00:01

Ostry Kozak
  • Gracz

Ty Miguś, kto normalny w dwie osoby daje komunikaty o zatrzymaniu kiedy widzi wyładowane wozy organizacji. XD A co tam dalej piszesz, że wjazdy to niech będą, to część gry IC. A co do medyków to jak stoją przy FBI, LSPD to logiczne, że mogą wyłapać kuleczkę, mówi się trudno. :P

• Do góry
    • 1

#47 Forumowy Wojownik -3 24/07/2018 - 00:01

Forumowy Wojownik
  • Gracz
z reszta liczy sie w dmie zabawa o to w tym chodzi.
  • Do góry
    • 0

#48 UKF2 24/07/2018 - 00:03

UKF
  • Świeżak

Nie zwracajcie uwagi na płacz se strony służb porządkowych, chciałbym tylko przypomnieć, że to zawsze się tak kończy. Miguś czy inny potężny komendant robi takich mobilek po 10 dziennie, a wy jak raz się zmobilizujecie żeby pośmigać większą ekipą i wyjaśnić przeciwników to jest wielki płacz, zgrzytanie zębów i ubolewanie nad tym jak to mogło się stać. Przyzwyczajcie się do tego ziomeczki, co do filmiku mi osobiście się bardzo podoba i czekam na więcej, pozdróweczki.

• Do góry
    • 2

#49 KlimaT4624 24/07/2018 - 00:04

KlimaT
  • Gracz

Nie zwracajcie uwagi na płacz se strony służb porządkowych, chciałbym tylko przypomnieć, że to zawsze się tak kończy. Miguś czy inny potężny komendant robi takich mobilek po 10 dziennie, a wy jak raz się zmobilizujecie żeby pośmigać większą ekipą i wyjaśnić przeciwników to jest wielki płacz, zgrzytanie zębów i ubolewanie nad tym jak to mogło się stać. Przyzwyczajcie się do tego ziomeczki, co do filmiku mi osobiście się bardzo podoba i czekam na więcej, pozdróweczki.

#wyjebanemam

Użytkownik KlimaT edytował ten post 24/07/2018 - 00:05

• Do góry
    • 0

#50 TheRobert 128 24/07/2018 - 00:06

TheRobert
  • Gracz

z reszta liczy sie w dmie zabawa o to w tym chodzi.

W dzień w dzień gramy HG, nie robimy DM co dzień.
Ma być klimat, to nie żadna organizacja dla DM'u

Użytkownik TheRobert edytował ten post 24/07/2018 - 00:07

• Do góry
    • 2

#51 JamesBong28 24/07/2018 - 00:08

JamesBong
  • Gracz

40? Em... od tego DMu już się chyba w oczach dwoiło. Z M4 było 4-5 osób. A do tego nie było mobilizacji, bo łapaliście pojedyncze jednostki. <_<

Bo to takie dziwne, że służby porządkowe próbują zgarniać organizacje. Jak mogło do tego dojść? :-/ :scream:

Przecież wy grając w organizacjach nie potraficie nawet walczyć o swoje interesy i strefy wpływów, a waszym jedynym wrogiem jest LSPD/FBI i teraz SASP. Ba... nawet do medyków strzelacie. :lol: Dziwicie się, że nie macie broni długich i DB? Ja wcale, bo nawet przy pomocy Deagle zachowujecie się jak niewyżyte szkodniki (no offence).

Kiedy to było. Starać może i się starałem ale człowiek ma swoje obowiązki i nie każdy siedzi non stop przed PC tak jak ty wojowniku. Pisałem Ci tydzień przed że mam robotę i nie dam rady nic zrobić a ty zachowałes się jak egoista zgarnąłes kafla i nara. Tfu na federalnych.

Użytkownik JamesBong edytował ten post 24/07/2018 - 00:08

• Do góry
    • 2

#52 KlimaT4624 24/07/2018 - 00:08

KlimaT
  • Gracz

W dzień w dzień gramy HG, nie robimy DM co dzień.
Ma być klimat, to nie żadna organizacja dla DM'u

nie tlumacz sie komukolwiek, nie tak cie wychowywalem. A tak swoja droga, ja to bardzo lubie dm :))

• Do góry
    • 1

#53 Król Lew2105 24/07/2018 - 00:08

Król Lew
  • Gracz
Szkoda, że mnie nie było :( Nie zwracajcie uwagi nawet na ten płacz bo się spam robi hahah
Co do filmiku to propsik!
  • Do góry
    • 0

#54 Conradosss 253 24/07/2018 - 00:08

Conradosss
  • Zbanowani

I na koniec wjechał szkodnik Konrad, który zaczął wszystkich derbować za nic, super prowadzisz frakcje.

• Do góry
    • 1

#55 TheRobert 128 24/07/2018 - 00:08

TheRobert
  • Gracz

nie tlumacz sie komukolwiek, nie tak cie wychowywalem. A tak swoja droga, ja to bardzo lubie dm :))

Dobrze szefunio!  :o  :scream:

• Do góry
    • 0

#56 JamesBong28 24/07/2018 - 00:11

JamesBong
  • Gracz

ta bo derbowanie patriotem kogokolwiek to nie zachowywanie się jak zwierzęta. Masz rację Konrad! XD

Mnie też derbowali jako cywila. ŻENADA! Poziom ich spadł do minimum nie zdziwie się jak zabiorą organizacji nawet digle i będzie trzeba z cichego walić.
  • Do góry
    • 0

#57 Nevir 134 24/07/2018 - 00:14

Nevir
  • Gracz

*
Popularny

Em... od tego DMu już się chyba w oczach dwoiło.

Dwoiło to się wam od BW  :>

• Do góry
    • 4

#58 1774TenNumerToKlopoty70 24/07/2018 - 00:23

1774TenNumerToKlopoty
  • Gracz
Ohoho, widzę już wielu ekspertów w komentarzach. Każdy jak zwykle profesjonalista w swoim fachu, jednak jak przez dobre 2 lata nic porządnego nie powstało, tak nie widzę aby się na to zanosiło. Tak też może wielu posiadaczy swoich złotych rad zechce je wykorzystać? Z pewnością skorzysta na tym cały serwer :-)
  • Do góry
    • 1

#59 negguszek 38 24/07/2018 - 00:32

negguszek
  • Gracz

*
Popularny

mi się bardzo super podoba dmik, a sasp/fbi to poleciłbym wysłanie na 7/14-dniowa delegacje na jakieś szybkie deathmatch'e, gdzie mogliby potrenować skilla w strzelaniu, bo dac sie polozyc przeciwko samym diglom to juz trzeba być naprawde początkującym, porządkowe odkąd pamietam to płakały o to, że dostają wcirki od przestępczych i zadnych konsekwencji z tego powodu nie ponosiły, a jak sytuacja sie odwrocila to organizacje byly nagle usuwane albo wiekszosc graczy dostawalo warny/blokady etc, chlopacy z lspd/fbi/sasp/swat kupia sobie leki po 70 dolców to przynajmniej zasila serwerowy budzet, nie ubedzie im z tego powodu majatku czy niewiadomo czego

do konrada: pora nauczyc sie przestac pajacowac in game i przyjac porazke na klate, a nie jezdzisz ze swoimi przydupasami w stratumie i zgrywasz wielkiego kozaka, bo masz na /p emke, z ktorej i tak nie potrafisz strzelac, a twoi koledzy tym bardziej, na co dowodem jest wlasnie ten oto film, to lspd/sasp/swat/fbi powinni zabrac bron dluga, a przestepczym oddac to dopiero wtedy bys zobaczyl jak to jest, bo w wiekszosci przypadkow w umiejetnosci strzelania przestepcze sa o kilka poziomow wyzej niz porzadkowe, piszesz, ze nie dziwisz sie czemu przestepcze maja zabrane emki, kałachy i db, a za chwile, ze nawet z deaglem zachowuja sie jak niewyzyte szkodniki, a to wlasnie ci niewyzyci szkodnicy (gdzie filmu z dmu to juz nie widzialem tutaj od dawien dawna) polozyli te twoje "fbi" i twoich przydupasow, wiec powinniscie wyciagnac wnioski z porazki i cos z tym zrobic, zeby sytuacja sie nie powtorzyla, ze klada was 2 organizacje z samymi diglami, a wy nie dajecie rady sie obronic posiadajac 50 ammo na jeden magazynek szybkostrzelnej broni, z duzo mniejszym rozrzutem i bardziej celna

co do samego filmu; nuta raczej nie wpasowana, ale jesli tobie sie podoba to okej, to tylko przygrywka, osobiscie dodalbym panorame do tego, a nie tylko zoom i maintan aspect ratio, ale wszystkiego sie nauczysz, mam nadzieje, ze w przyszlosci bede mogl spotkac wiecej bandziorow, a na forum wiecej filmow z dmu, pozdro :P

• Do góry
    • 3

#60 Cytrynian Potasu 1956 24/07/2018 - 00:33

Cytrynian Potasu
  • Gracz

Kolejny DM, który mnie ominął, szkoda. :( Maybe next time, zielone pod filmem.

• Do góry
    • 0

#61 TheRobert 128 24/07/2018 - 00:41

TheRobert
  • Gracz

mi się bardzo super podoba dmik, a sasp/fbi to poleciłbym wysłanie na 7/14-dniowa delegacje na jakieś szybkie deathmatch'e, gdzie mogliby potrenować skilla w strzelaniu, bo dac sie polozyc przeciwko samym diglom to juz trzeba być naprawde początkującym, porządkowe odkąd pamietam to płakały o to, że dostają wcirki od przestępczych i zadnych konsekwencji z tego powodu nie ponosiły, a jak sytuacja sie odwrocila to organizacje byly nagle usuwane albo wiekszosc graczy dostawalo warny/blokady etc, chlopacy z lspd/fbi/sasp/swat kupia sobie leki po 70 dolców to przynajmniej zasila serwerowy budzet, nie ubedzie im z tego powodu majatku czy niewiadomo czego
do konrada: pora nauczyc sie przestac pajacowac in game i przyjac porazke na klate, a nie jezdzisz ze swoimi przydupasami w stratumie i zgrywasz wielkiego kozaka, bo masz na /p emke, z ktorej i tak nie potrafisz strzelac, a twoi koledzy tym bardziej, na co dowodem jest wlasnie ten oto film, to lspd/sasp/swat/fbi powinni zabrac bron dluga, a przestepczym oddac to dopiero wtedy bys zobaczyl jak to jest, bo w wiekszosci przypadkow w umiejetnosci strzelania przestepcze sa o kilka poziomow wyzej niz porzadkowe, piszesz, ze nie dziwisz sie czemu przestepcze maja zabrane emki, kałachy i db, a za chwile, ze nawet z deaglem zachowuja sie jak niewyzyte szkodniki, a to wlasnie ci niewyzyci szkodnicy (gdzie filmu z dmu to juz nie widzialem tutaj od dawien dawna) polozyli te twoje "fbi" i twoich przydupasow, wiec powinniscie wyciagnac wnioski z porazki i cos z tym zrobic, zeby sytuacja sie nie powtorzyla, ze klada was 2 organizacje z samymi diglami, a wy nie dajecie rady sie obronic posiadajac 50 ammo na jeden magazynek szybkostrzelnej broni, z duzo mniejszym rozrzutem i bardziej celna
co do samego filmu; nuta raczej nie wpasowana, ale jesli tobie sie podoba to okej, to tylko przygrywka, osobiscie dodalbym panorame do tego, a nie tylko zoom i maintan aspect ratio, ale wszystkiego sie nauczysz, mam nadzieje, ze w przyszlosci bede mogl spotkac wiecej bandziorow, a na forum wiecej filmow z dmu, pozdro :P

Dzięki wielkie, postaram się robić lepsze produkcje - na szybkiego coś wrzuciłem
  • Do góry
    • 0

#62 Ten Kubuś210 24/07/2018 - 01:01

Ten Kubuś
  • Gracz

Lubię takie filmiki, bo forum wtedy się odradza.. Także mam nadzieję na part2, żeby było co poczytać.

Mam nadzieję, że teraz nie padnę jako jeden z pierwszych i to w dodatku przez friendly fire.

Użytkownik Ten Kubuś edytował ten post 24/07/2018 - 01:03

• Do góry
    • 1

#63 WatchApleacja0 24/07/2018 - 01:06

WatchApleacja
  • Świeżak

Ja to lubię sobie gównoburze tak poczytać czasem

• Do góry
    • 0

#64 Mefstvv60 24/07/2018 - 01:09

Mefstvv
  • Gracz

Co do filmiku to spoczi :P W dodatku tam przy stacji - a druga sprawa, zapodaj nutkę na pw bo sztosiiwo  :rolleyes:  :wub:

• Do góry
    • 0

#65 Maniu123445 24/07/2018 - 01:22

Maniu1234
  • Gracz

Ogarnij sobie sytuację z 1:02 do 1:30 było tam ogólnie 2 SASP którzy przyjechali pomóc FBI bo mieli BW tak więc, były tam 2 SAPS + 2FBI z BW. Wracając to co że mieliśmy M4 jak ludzi z organizacji było jak mrówków co najmniej z 15-30 więc jaki w tym sens napadania pojedynczych jednostek taką bandą? Jeśli i nawet mieli te Deagle to i tak przewaga liczebna jest bo zajdą z każdej i GG. Co do filmiku fajne ujęcia i spoko montaż więc Propsy! :)

Użytkownik Maniu1234 edytował ten post 24/07/2018 - 01:27

• Do góry
    • 2

#66 Michaił16 24/07/2018 - 01:37

Michaił
  • Gracz

*
Popularny

Obejrzałem całą produkcje i choć na kilometr wieje amatorką to i tak propsuję, ze względu na kontent a nie wykonanie. Co do wypowiedzi e-wrogów waszych organizacji skwituję lekkim śmiechem. Dobrze wiecie z jakim sortem macie do czynienia. Obyście nie przestali poniżać, upokarzać i traktować ich jak rasę podrzędną podludzi.

Zobaczysz w odpowiednim temacie, tymczasem odniosłem się do wypowiedzi Twojego kolegi : "Osoba miała panel organizacji" Skoro mnie prosisz to ja to zrobię, ale podeślij mi ss'ki folderów CLEO z tego syndykatu. :lol: Pozdrawiam cieplutko. B)

No no bo ty taki niewinny jesteś. Nigdy nie zrobiłeś nic złego, nie kryłeś cheaterów pod SWOIM panelem organizacji. ((https://net4game.com...koda-że-spałem/))  :sob: Nie wystarczają wam te cleoski i sobki co macie? Oh... To tylko świadczy o tym, jakie z was są zera. -_- Próbowałeś przygangsterzyć i zgrywać kozaka hipokryto miałeś multikonta m.in. ((https://net4game.com...2503-maxior123/)), więc o czym my mówimy xD 

O syndykatach to ty masz bardzo szeroką wiedzę i nawet o to nie pytam. W końcu liderowałeś set tęczy sprzed roku. Wierzę ci, że nie ma się czym chwalić, w końcu przebywałeś w gronie osób pozbawionych mózgu. Łap dowód, proszę:

Teraz pewnie leżą zakopane w wapnie 2 metry pod ziemią. I bardzo mnie to cieszy.

• Do góry
    • 8

#67 FizolToKrol 102 24/07/2018 - 03:09

FizolToKrol
  • Zbanowani

All git <3. Gdzie akcja z East Beach? Hehe. Propsuje, mega to wygląda.

• Do góry
    • 1

#68 Grul3y143 24/07/2018 - 05:29

Grul3y
  • Gracz

Kurde jak ten los potrafi płatać figle, niedawno każdy płakał ze robili syndykaty i grać nie szło a teraz to, widać kto ma za duże ego  :ok:

Widać klimat bo niedawno jak z grove zabierałem auto to ostrzał z DE od was dostałem a raczej pewne jest że nie gram nigdzie pod panelem :P

• Do góry
    • 0

#69 xHejteR302 24/07/2018 - 05:56

xHejteR
  • Gracz
Kurde.. Trochę średnio , ze mówicie "było łącznie z 40 LSPD" z czego mi wiadomo chyba nawet tyle ich pod panelem nie ma.. Wiec to raczej was było z 30 , a porządkowych z 15 , ja pisałem to nie raz , m4 jest dobre tylko na odległość , tak deagle i shotgun jest lepsze , ale okej w sumie -choć tyle m4 to tam nie było , hem. Tyle Odemnie co chciałem dodać , jest git.

Użytkownik Szwagieros edytował ten post 24/07/2018 - 06:17

• Do góry
    • 0

#70 MindFuck299 24/07/2018 - 05:59

MindFuck
  • Gracz
A ja myslalem ze tworzenie syndykatow jest zabronione
  • Do góry
    • 2

#71 Współżycie fizyczne-3 24/07/2018 - 07:27

Współżycie fizyczne
  • Gracz
Nie przejmujcie się, Kondziu zawsze ma ścisk jak przegrywa :)
  • Do góry
    • 0

#72 DeathZone82 24/07/2018 - 07:36

DeathZone
  • Gracz
Coś działają ludziki, a jak zawsze będzie płacz ludzi którzy nie wychodzą poza interior i spoglądają na to wszystko z forum. Jeżeli jesteście takimi gangsterami, JP i w ogóle to zorganizujcie sobie ekipie, bron i chcęci do strzelanek, a nie siedzicie jak wielcy krytycy southcentral dla których gra skończyła sie w 2011, klimat,h-rp i tym podobne. Wkurwia mnie takie narzekanie, ze komuś się powodzi czy dobrze gra, a Polaki muszą dopierdolic swoje 5 groszy czego to Oni by nie zrobili i jakie to nie jest chujowe. Ja osobiście szanuje chłopaków ze potrafią się dogadać IC, zgradz się poprzez słuchawki czy inne środki masowego przekazu, a pseudo gangsterka która siedzi w Monsterach Takuia Cimo niech skończy pierdolic swoje farmazony.

Użytkownik DeathZone edytował ten post 24/07/2018 - 07:37

• Do góry
    • 0

#73 MrY 10 24/07/2018 - 07:59

MrY
  • Gracz

Kozak, I lof ju.

• Do góry
    • -1

#74 k e v i n5 24/07/2018 - 08:11

k e v i n
  • Gracz

*
Popularny

więcej pożytku, byłoby z ciebie gdybyś tym harleyem im zapiekani podrzucał, aniżeli latał pod celownikiem

• Do góry
    • 3

#75 BielikSv7804 24/07/2018 - 09:01

BielikSv7
  • Gracz

40? Em... od tego DMu już się chyba w oczach dwoiło. Z M4 było 4-5 osób. A do tego nie było mobilizacji, bo łapaliście pojedyncze jednostki.  <_<  Wychodzi na to, że chmarą 20-30 osób atakowaliście co chwilę po maksymalnie 5 funkcjonariuszy (tak - najpierw pojedyncze patrole, a potem większość z protą) i w dodatku na czitach  :rolleyes: klask, klask!

Standardowo, daje 1-2 dni i będzie krzyk typu: "Dlaczego porządkowe robią wjazdy?! Dlaczego dostałem przetrzymanie?! Jakim prawem mają M4! Gdzie jest Drive-By!"

A argument, że 1-2 policjantów kozaczyli czy się do was sapali jest inwalidą, bo gdyby iść tym tokiem myślenia, to za 1-2 strzelających siedzieć by poszła cała organizacja. Dodatkowo wprowadzono wiele rozwiązań, które dają wam możliwość reagowania na zachowanie członków służb, którzy przesadzają, miedzy innymi ten punkt (wymyślili go sami liderzy służB):

Dalej zbierajcie się w kupę na Discordach i TS'ach, rozpierniczajcie wszystko do koła, a potem krzyczcie, że utraciliście jakieś uprawnienia lub nałożono jakieś ograniczenia. Potem te wszystkie statusy, z których się żal wylewa powinny być kierowane nie do administracji, a do ludzi z takich filmików, bo to z ich powodu dzieje się właśnie tak.
Dlaczego usunięto DB? Bo po South Central śmigały "czołgi", nikt nie strzelał pieszo, każdy wskakiwał do auta, najlepiej z M4 i bum bum bum, nawet do ludzi stojących na chodniku, bo tak łatwiej. Do tego V-Gody, srody i inne wspomagacze. Kto zawinił?  :-/ Bo ja już chyba wiem!

A na koniec, przez to wszystko będzie krzyk, że organizacje nie zarabiają, że nie mają racji bytu, że nie mają możliwości, że to, że tamto. No tak... jeśli zamiast walczyć o strefy, o miejsce do handlu, o klientów, o ceny i o towar wolicie brać się pod rączki jak starsze panie na spacerze i zapierniczać po mieście, bo taaaaak fajnie  :lol: to nie dziwcie się, że nie macie na czym i na kim zarabiać.

Miguś, ale skoro jesteście zgranym zespołem lspd i fbi to powinniście taką mobilizację zrobić, przecież od tego jesteście. Zamiast jeździć pojedynczo po SC to mogliście dać info o zbiórce gdzieś na Minus One. Idąc twoim tokiem rozumowannia to wy też atakujecie albo gonicie chmarą garstki osób, więc nie rozumiem gdzie leży twój żal. To tylko gra, tym razem lepsze były organizacje, skoro pomyślały jak krok po kroku eliminować was :) Miłego dnia i bez napinki, takie bw dostawalo sie po 10 razy dziennie i nikt się nie unosił.
  • Do góry
    • 1

#76 peterburgersqua 82 24/07/2018 - 09:17

peterburgersqua
  • Zbanowani

generalnie to dobra produkcja się natoczyła, cieplutko pozdrawiam oby więcej walk rycerskich.

• Do góry
    • 0

#77 TheRobert 128 24/07/2018 - 09:21

TheRobert
  • Gracz
Najlepsze jest to, że zaczynacie drążyć temat - było mniej służb porządkowych, a was około 20. No ludzie, śmiechem muszę to wypowiedzieć, po co zaczął nas gonić premier? Totalne dno waszej frakcji zostaje ukazane w tej chwili i jej poziom razem z migusiem, który derbuje jednoślady pojazdem, a jak dostanie ck to idzie z płaczem do administracji.
Szkoda nam czasu na czytanie waszych wylewnych postów - lepiej palcie wroty i szykujcie się, bo to nie pierwsza i ostatnia akcja.
  • Do góry
    • 1

#78 MindFuck299 24/07/2018 - 09:22

MindFuck
  • Gracz

I tu sie z toba zgodze atakowali cywili bez prowokacji walili oponki bo po prostu stali to czemu nie masowy dm do tego widac jak lapki im lataly a mimo to strzaly celne ci panowie nie maja prawa uzywac tytułu Organizacji Przestepczej sa po prostu szkodnikami ludźmi do komendy /ban najbardziej mnie bawi to
Zrobili sobie przewage liczebna tworzac te slodkie kolko adoracji zwane syndykatem a mimo to leca na odpale psujac przy tym reputacje organizacji przestepczej jeżeli tak ma wygladac gra obecnych organizacji zabierzcie bron calkowicie bo to nie ma sensu znajdzie sie paru malo inteligentnych 12 letnich dzieciakow i zaczna odwalac potem leci na wszystkich panowie sa stworzeni ino do swojej gry w bnl i slynnego "kto o kafla" bo dajac im za wiele jak mozliwosci posiadania panelu org ich przerasta pozdro dla pidi i fbi mimo ze dwie strony barykady to sa org ktore pomoga zawsze z tym chwastem:) 5!
  • Do góry
    • 0

#79 TheRobert 128 24/07/2018 - 09:25

TheRobert
  • Gracz

I tu sie z toba zgodze atakowali cywili bez prowokacji walili oponki bo po prostu stali to czemu nie masowy dm do tego widac jak lapki im lataly a mimo to strzaly celne ci panowie nie maja prawa uzywac tytułu Organizacji Przestepczej sa po prostu szkodnikami ludźmi do komendy /ban najbardziej mnie bawi to
Zrobili sobie przewage liczebna tworzac te slodkie kolko adoracji zwane syndykatem a mimo to leca na odpale psujac przy tym reputacje organizacji przestepczej jeżeli tak ma wygladac gra obecnych organizacji zabierzcie bron calkowicie bo to nie ma sensu znajdzie sie paru malo inteligentnych 12 letnich dzieciakow i zaczna odwalac potem leci na wszystkich panowie sa stworzeni ino do swojej gry w bnl i slynnego "kto o kafla" bo dajac im za wiele jak mozliwosci posiadania panelu org ich przerasta pozdro dla pidi i fbi mimo ze dwie strony barykady to sa org ktore pomoga zawsze z tym chwastem:) 5!

Nikt nie atakował cywili bez prowokacji chyba, że ma SC.
Nikomu nie psujemy gry, mają wiedzieć, że jesteśmy mocni, kto zaczyna, ten leży.
  • Do góry
    • 0

#80 DeXa-4 24/07/2018 - 09:26

DeXa
  • Gracz

Piękna sprawa, płacz był i będzie jak zawsze. ;p

zobaczymy kto będzie płakał za nie długo hmm śmieszne kiedy płaczek wyzywa od płaczków
  • Do góry
    • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych