https://www.youtube.com/watch?v=Ob_0Bx5yAZc&t=19s
Użytkownik TheRobert edytował ten post 23/07/2018 - 23:33

Popularny
Użytkownik TheRobert edytował ten post 23/07/2018 - 23:33

Popularny
Super zgranie, idealna ekipa - nic tylko grać.
Trzeba chyba odwiedzić jutro Jefferson, pozderki.
tu chyba wiecej organizacji jest niz tylko bloods, no i chyba nie "rozwalaliscie" tylko lspd, bo wielu cywilow na tym ucierpialo, ktorzy nie mieli jakichkolwiek stycznosci z org przestepczymi - gwiazdeczki chcialy zablysnac? bylo sie brokatem walnac
odkop;
https://www.youtube.com/watch?v=ZAEZxoADvCo
Użytkownik Spamerr edytował ten post 24/07/2018 - 00:16

Popularny
Polecam z całego serca, zapomnieliście dodać bonusu ale ja dodam.

Bardzo fajnie było, ale tęczowi i tak będą płakać bo są waleni na kiche.
Użytkownik kekeshi0 edytował ten post 23/07/2018 - 23:23
to nieźle 15 na 1 się rzucacie.
Było razem z 40 lspd i ludzie saspu, większość mieli czwórki a nas było 20 a mimo tego pokonaliśmy ich.
RZYCIE
tu chyba wiecej organizacji jest niz tylko bloods, no i chyba nie "rozwalaliscie" tylko lspd, bo wielu cywilow na tym ucierpialo, ktorzy nie mieli jakichkolwiek stycznosci z org przestepczymi
w kazdym razie niezla proba ale cos poszlo nie tak
Cywile? Jacy cywile? Nikt nie ucierpiał bez prowokacji - akurat nie mamy szkodników pod panelem!
O nie! Prosze nie!
Los Santos Mobile REKRUTUJE!XD
tu chyba wiecej organizacji jest niz tylko bloods, no i chyba nie "rozwalaliscie" tylko lspd, bo wielu cywilow na tym ucierpialo, ktorzy nie mieli jakichkolwiek stycznosci z org przestepczymi
w kazdym razie niezla proba ale cos poszlo nie tak
Spamerr, jest napisane, LSPD vs organizacje, a nie vs Bloods.

Popularny
Zajebisty wieczorny evencik integracyjny. Wielkie pozdro dla wszystkich biorących udział. Było fajnie
Było razem z 40 lspd i ludzie saspu, większość mieli czwórki a nas było 20 a mimo tego pokonaliśmy ich.
40 lspd? tak się zastanawiam w jakim ty świecie żyjesz. Czy może jakiegoś kwasa zarzuciłeś że tak to wszystko koloryzujesz?
Odnośnie filmiku, jedynie nutka spoko.
40 lspd? tak się zastanawiam w jakim ty świecie żyjesz. Czy może jakiegoś kwasa zarzuciłeś że tak to wszystko koloryzujesz?
Było ponad 30 lspd w tym sasp z czwórkami, nie uczestniczyłeś to nie wiesz co sie działo.
Cywile? Jacy cywile? Nikt nie ucierpiał bez prowokacji - akurat nie mamy szkodników pod panelem!
0:12 - 0:21, niezłe pd
chodziło mi o to jak na gościa z elegy rzuciliście się w ponad 10.
tu chyba wiecej organizacji jest niz tylko bloods, no i chyba nie "rozwalaliscie" tylko lspd, bo wielu cywilow na tym ucierpialo, ktorzy nie mieli jakichkolwiek stycznosci z org przestepczymi - gwiazdeczki chcialy zablysnac? bylo sie brokatem jebnac
odkop;
Co do FBI, czy LSPD - ich było mniej od nas, ale za to posiadali M4. Jeżeli byłoby nas mniej o te 3-4 osoby, nie mielibyśmy szans.
To, że zaczynają sami do organizacji przestępczych, to nie nasza wina.
0:12 - 0:21, niezłe pd
Osoba miała panel organizacji. Po co sie wy wogóle wypowiadacie jak nie macie pojęcia o czym mówicie?
Było ponad 30 lspd w tym sasp z czwórkami, nie uczestniczyłeś to nie wiesz co sie działo.
Osoba miała panel organizacji. Po co sie wy wogóle wypowiadacie jak nie macie pojęcia o czym mówicie?
Dokładnie, postujecie, a nie macie pojęcia nawet jaką historię miała owa postać X-D
To w końcu 30 czy 40 bo widzę ze się gubisz XD Wiesz specjalnie się pofatygowałem i sprawdziłem ile jest służb porządkowych na służbie wiec nie wciskaj mi kitu
Wołali ooc kolegów i w jednym momencie wbiło pełno osób z saspu, musieli sobie jakoś poradzić, kiedy całe lspd dostało bw.
Tylko medyków z m4 jeszcze brakowało do pomocy xd
Użytkownik JamesBong edytował ten post 23/07/2018 - 23:35

To niezly gang, prosze Cie bardzo.
To w końcu 30 czy 40 bo widzę ze się gubisz XD Wiesz specjalnie się pofatygowałem i sprawdziłem ile jest służb porządkowych na służbie wiec nie wciskaj mi kitu
To niezly gang, prosze Cie bardzo.
A ja proszę Cię bardzo o pokazanie historii grup! <3
Szkoda że nie miałem możliwości bycia z wami tam, no ale cóż.. ;c
Użytkownik xFreshu edytował ten post 23/07/2018 - 23:42
A ja proszę Cię bardzo o pokazanie historii grup! <3
Zobaczysz w odpowiednim temacie, tymczasem odniosłem się do wypowiedzi Twojego kolegi : "Osoba miała panel organizacji" Skoro mnie prosisz to ja to zrobię, ale podeślij mi ss'ki folderów CLEO z tego syndykatu. Pozdrawiam cieplutko.
Zobaczysz w odpowiednim temacie, tymczasem odniosłem się do wypowiedzi Twojego kolegi : "Osoba miała panel organizacji" Skoro mnie prosisz to ja to zrobię, ale podeślij mi ss'ki folderów CLEO z tego syndykatu.
Pozdrawiam cieplutko.
Drogi Panie z Los Santos Mobile!
Proszę mi tutaj nie pokazywać aktualnych grup, bo cała nasza ekipa może potwierdzić, że twoja postać grała pod panelem.
O ja, pierwszy klip w którym mogę zobaczyć jak organizacje gonią lspd, a nie odwrotnie Sztos panowie, szkoda, że nie mogłem być na akcji. To się nazywa robota

Popularny
Drogi Panie z Los Santos Mobile!
Proszę mi tutaj nie pokazywać aktualnych grup, bo cała nasza ekipa może potwierdzić, że twoja postać grała pod panelem.
Cała Twoja ekipa to nie miała jeszcze MK gdy ja grałem pod panelem także nadal pozdrawiam.. Jak nie odróżniacie nicków? Sciągnijcie sobie jakieś CLEO które pokazuje kto gra w organizacji a kto nie bo tego wam brakuje. A i jeszcze jedno, nie spamujcie mi na discordzie żebym usunął tego ss'a jak współpracujecie z cziterem bo to jest trochę żałosne - to jest mój ostatni post, powodzenia.
bardzo ładny filmik nawet widać jak yefrem został skopany, propsuję jak najbardziej
Użytkownik fireblog edytował ten post 23/07/2018 - 23:53
Cała Twoja ekipa to nie miała jeszcze MK gdy ja grałem pod panelem także nadal pozdrawiam.. Jak nie odróżniacie nicków? Sciągnijcie sobie jakieś CLEO które pokazuje kto gra w organizacji a kto nie bo tego wam brakuje. A i jeszcze jedno, nie spamujcie mi na discordzie żebym usunął tego ss'a jak współpracujecie z cziterem bo to jest trochę żałosne - to jest mój ostatni post, powodzenia.
Tobie też mówimy do widzenia!
Jeżeli jesteś taki pewny siebie, pokaż screenshota z historią grup na twojej postaci. Nie jaraj się tymi cheatami, bo tobie kiedyś też spadnie łańcuch z rowerka i już na niego nie wsiądziesz.
Proszę Cię! Nie płacz za BW, nie wiedziałem, że jesteś aż tak wrażliwy!
Piękna sprawa, płacz był i będzie jak zawsze. ;p
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych