Witam was Panie i Panowie,
Z tej strony Kwintesencja, wiadomo, bo przecież nad obrazkiem jest mój nick. Zapewne nikt mnie już tutaj nie pamięta, bo z mojej starej ekipy każdy poszedł na swoje albo wyłapał bana. Ostatnio grałem w 2015 roku, byłem w paru organizacjach przestępczych oraz grałem krótko w LSPD przez całą swoją kariere na H-RP / N4G. Od 2015 ciągle zaglądam tutaj na strone w poszukiwaniu jakichś wiadomości, aktualizacji oraz tego czegoś co by mnie tutaj przyciągnęło spowrotem.
Mam 21 lat, całe życie mieszkałem w Anglii, a pare miesięcy temu przeprowadziłem się na stałe do Kolorado. Mam już robote, mieszkanie, samochód i takie tam. Mam troche więcej czasu także zastanawiam się nad poświęceniem z dwóch godzinek dziennie na gre (ale nie więcej, nie chce aby moje życie toczyło się w okół jakiejś tam gry). Problem w tym że mój czas to -8 (Czas Górski Kolorado), także może być problem z LSPD (akademie i czas rozgrywki), nie chce sam wchodzić do gry i wbijać godzin na animce w centrum bo to idiotyzm, albo robić /duty aby wbijać Joty.
Także myśle sobie nad kupnem jakiegoś budynku, samochodu, chciałbym pośmigać troche, po odgrywać jakieś mniejsze akcje. Ogólnie aby czas troche umilić, szukam osób z którymi mógłbym pograć na stałe. Może jest jakaś ciekawa organizacja bądź projekt. Nie pisze do poszczególnych organizacji dla tego ponieważ gdy się zgłaszasz na WBka to traktują Cię jak śmiecia i oni chcą abyś zarabiał na osoby które są wyżej. Grałem już SPORO, byłem też współ-właścicielem poważnych organizacji przestępczych i wole w krowie łajno nie wchodzić tak szybko. Ledwo pamiętam jak się odgrywa akcje przez czas który mnie nie było, chce wejść w gre powoli i stopniowo, prawdopodobnie nie będę grał jeszcze przez tydzień bo mam troche na głowie.
No i na koniec dodam że szukam osób w moim wieku, nie będę odgrywał z 16 latkami, zaczynałem gre w RP w tym wieku i dziękuje bardzo, ale nie dziękuje. Również nie interesuje mnie 'testowanie administracji', chce aby to była spokojna, uczciwa gra, aby można z kimś pogadać po rozgrywce, czy chwile popisać. Nie chce widywać nadmiernych, bezsensownych przekleństw ani docinek jakich stosują teraz gówniarze na czacie.
Co mnie interesuje? Jakiś miejszy projekt, może jakaś ciekawa organizacja która nie bazuje na Ojcu Chrzestnym bądź Człowieku z Blizną. Gra w stylu Hollywood jest zbyt przewidywalna, Nie interesuje mnie gra w gangu, naoglądałem się tego trybu życia tutaj i nie imponuje mi ten sposób gry ani troche. Mam Skype'a, podobno teraz weszły jakieś mumble to też moge założyć.
O cholerka, zapomniałem pozdrowić.
To pozdrawiam,
Kwintesencja
Użytkownik Kwintesencja edytował ten post 27/05/2018 - 00:55