Siemanko szukamy osób które byłyby chętne do pogrania w Japońskiej Mafii, zostawiam aplikacje i zachęcam do podbijania do Nas. https://net4game.com...1-yamamoto-kai/
Użytkownik Amor De Rey edytował ten post 27/11/2018 - 14:54

Popularny
Siemanko szukamy osób które byłyby chętne do pogrania w Japońskiej Mafii, zostawiam aplikacje i zachęcam do podbijania do Nas. https://net4game.com...1-yamamoto-kai/
Użytkownik Amor De Rey edytował ten post 27/11/2018 - 14:54

Popularny
Polecam Kryminialiste, gra na bardzo wysokim poziomie RP - przy nim na pewno nie będziecie się nudzić, pozdrawiam
Użytkownik xFreshu edytował ten post 26/11/2018 - 09:32
Nie wiem czy się uda, nam ostatnio nie wyszedł projekt Yakuzy. Ale to, że nam nie wyszło, nie znaczy, że Tobie też ma nie wyjść. Powodzenia!
Polecam Kryminialiste, gra na bardzo wysokim poziomie RP - przy nim na pewno nie będziecie się nudzić, pozdrawiam
Człowiek, który nakręca klimacik - polecam i czekam na pierwsze słuchy o skośnookich w Los Santos
Wbijajcie do niego, bo potem będziecie żałować.
Norbercika mogę tylko i wyłącznie polecić. Swoje przegral i wie co jest pięć. Lecisz z tym.
Dziękówka mordzie
Zdradził CC na stos z kryminalista ;*
Proszę mi nie przypominać o tym
Nie wiem czy się uda, nam ostatnio nie wyszedł projekt Yakuzy. Ale to, że nam nie wyszło, nie znaczy, że Tobie też ma nie wyjść. Powodzenia!
Już wyczuwam, że będzie ciężko z tym projektem ale nie ma co się poddawać, a idąc konsekwentnie do przodu mam nadzieje, że to wyjdzie. Dzięki za miłe słówka.
powo
Powodzenia wielkie.
Dobry gracz, powodzenia!
Polecam jak najbardziej gracza.
A już znalazłem swój kątek moim chinolem, ale coś się pogra z pewnością ^^
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[Szukam] Tekstury ulic i budynków Los SantosNapisany przez Labidabida, 13/01/2020 |
|
|
||
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[PROJEKT] RUTHLESS PAWSNapisany przez Wytrychowiec Jasiu, 24/06/2019 |
|
|
|
Szukam gracza / Zagram →
[szukam] Prezesa dla OSK KINGNapisany przez Kubonzo, 09/06/2019 |
|
|
||
Szukam gracza / Zagram →
[SZUKAM] InwestoraNapisany przez ConsoleR, 30/05/2019 |
|
|
||
![]() |
Szukam nazwy przejściówki do microjackNapisany przez niderlandzki , 29/05/2019 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych