Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Bernarducci Crime Family

mafia cosa nostra

• Zamknięty Temat jest zamknięty
308 odpowiedzi w tym temacie

#281 Zdrada Dobrych Rani — 1514 29/06/2018 - 17:43

Zdrada Dobrych Rani
  • Gracz

Bardziej wieczorna 18 czy wieczorna 21?

przyjdź zobacz
  • Do góry
    • 0

#282 DamianDC1 — 369 30/06/2018 - 21:52

DamianDC1
  • Gracz

przyjdź zobacz

Wyobraź sobie, że pytam, bo nie mam czasu łazić po serwerze 24 godziny na dobę i sprawdzać, kto kiedy gra.

• Do góry
    • 1

#283 Krzychuuu — 577 01/07/2018 - 20:22

Krzychuuu
  • Gracz

*
Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=m8m2BYv02Nw

VZ82oHz.jpg

*Jeden dzień później*

co7Pr0X.jpg

• Do góry
    • 6

#284 Zdrada Dobrych Rani — 1514 01/07/2018 - 20:53

Zdrada Dobrych Rani
  • Gracz

*
Popularny

Ruskie za szyvko chcą być potęga sami przegrają swoją wojnę
  • Do góry
    • 3

#285 Aktimel — 482 02/07/2018 - 16:25

Aktimel
  • Gracz

*
Popularny

Nie ukrywamy, że mieliśmy przez pewien okres czasu pewien kryzys, jednak ostatnie wydarzenia tylko zmotywowały nas do gry i czujemy się niczym Stany Zjednoczone w 41. :D 
W związku z automatyzacją i generalnie sytuacją na South Central postanowiliśmy otworzyć się trochę na graczy, jednak zmiana ta nie ma w żaden sposób wpływu na nasze priorytety w grze. Ludzie każdej rasy będą mogli dostać Inv do organizacji na randze Asso, trzeba jednak pamiętać, że jeżeli Twoja postać nie jest i-a, a chce dołączyć do naszej organizacji musi liczyć się z tym, że na 99% mimo zaangażowania nie wespnie się wyżej niż owa ranga, gdyż awans wiąże się z ceremonią dołączenia do rodziny! Mam nadzieję, że zwiększy to obecne zainteresowanie grą w naszej organizacji oraz otworzy to naszą organizację dla ludzi, dla których to było sporą blokadą w związku z dołączeniem do naszej organizacji.

Dziękuję wszystkim którzy przetrwali z Nami ten ciężki okres i nie ukrywam, że gdyby nie członkowie naszej organizacji, którzy cały czas są na burcie zapewne już dawno by nas nie było, to Oni wykazali w ostatnim czasie większe zaangażowanie niż założyciele organizacji za co im serdecznie dziękuję w imieniu swoim i Mateusza. Mam nadzieję, że jak najdłużej będziemy mogli grać swoje i pokazywać wysoki poziom czym mam nadzieję Was przyzwyczailiśmy. Nie ukrywam, że automatyzacja trochę zniszczyła nasze nowe pomysły, jednak podkreślam, że nic jeszcze nie zostało stracone!

• Do góry
    • 6

#286 Zdrada Dobrych Rani — 1514 02/07/2018 - 19:53

Zdrada Dobrych Rani
  • Gracz

Nie ukrywamy, że mieliśmy przez pewien okres czasu pewien kryzys, jednak ostatnie wydarzenia tylko zmotywowały nas do gry i czujemy się niczym Stany Zjednoczone w 41. :D 
W związku z automatyzacją i generalnie sytuacją na South Central postanowiliśmy otworzyć się trochę na graczy, jednak zmiana ta nie ma w żaden sposób wpływu na nasze priorytety w grze. Ludzie każdej rasy będą mogli dostać Inv do organizacji na randze Asso, trzeba jednak pamiętać, że jeżeli Twoja postać nie jest i-a, a chce dołączyć do naszej organizacji musi liczyć się z tym, że na 99% mimo zaangażowania nie wespnie się wyżej niż owa ranga, gdyż awans wiąże się z ceremonią dołączenia do rodziny! Mam nadzieję, że zwiększy to obecne zainteresowanie grą w naszej organizacji oraz otworzy to naszą organizację dla ludzi, dla których to było sporą blokadą w związku z dołączeniem do naszej organizacji.
Dziękuję wszystkim którzy przetrwali z Nami ten ciężki okres i nie ukrywam, że gdyby nie członkowie naszej organizacji, którzy cały czas są na burcie zapewne już dawno by nas nie było, to Oni wykazali w ostatnim czasie większe zaangażowanie niż założyciele organizacji za co im serdecznie dziękuję w imieniu swoim i Mateusza. Mam nadzieję, że jak najdłużej będziemy mogli grać swoje i pokazywać wysoki poziom czym mam nadzieję Was przyzwyczailiśmy. Nie ukrywam, że automatyzacja trochę zniszczyła nasze nowe pomysły, jednak podkreślam, że nic jeszcze nie zostało stracone!

Sonny trzyma miasto
  • Do góry
    • 2

#287 MisiekMichałowki — 101 02/07/2018 - 20:59

MisiekMichałowki
  • Gracz

Fajna akcja w Active, strzelaninka, można coś fajnie po niej poodgrywać. Propsuję!

• Do góry
    • 2

#288 xXx Mateusz xXx — 144 02/07/2018 - 21:18

xXx Mateusz xXx
  • Gracz

Fajna akcja w Active, strzelaninka, można coś fajnie po niej poodgrywać. Propsuję!

To mieliśmy zostać i czekać jak w ciągu minuty zleciałoby się LSPD? Mieliśmy swoje powody IC, wszystko było odegrane poprawnie. Pozdrawiam.  B)

• Do góry
    • 2

#289 MisiekMichałowki — 101 02/07/2018 - 21:29

MisiekMichałowki
  • Gracz

To mieliśmy zostać i czekać jak w ciągu minuty zleciałoby się LSPD? Mieliśmy swoje powody IC, wszystko było odegrane poprawnie. Pozdrawiam.  B)

No ja przecież nic nie krytykuję! Mówię - fajnie odegrana akcja, przez co można nie tylko bić duty, ale i mieć jakąś odskocznię od gry typowego centrum. Przez tą akcję coś poodgrywać ze służbami medycznymi jak i porządkowymi, dlatego mówię - propsy!

Użytkownik MisiekMichałowki edytował ten post 02/07/2018 - 21:35

• Do góry
    • 1

#290 Diarasir — 272 02/07/2018 - 21:32

Diarasir
  • Zbanowani

Ogólnie polecam, można fajnie z nimi pograć.

• Do góry
    • 2

#291 FajnyKolesChyba — 428 02/07/2018 - 23:32

FajnyKolesChyba
  • Gracz

*
Popularny

xmcy7Yx.png

sqeKkdV.jpg

pqmaDDx.jpg

AL3TefE.jpg

UuTOq57.png

ve9sgBk.jpg

fEH6si1.png

• Do góry
    • 7

#292 Niight — 0 03/07/2018 - 16:32

Niight
  • Gracz
Fajnie gracieee
  • Do góry
    • 0

#293 Reyyynaldo — 802 05/07/2018 - 20:40

Reyyynaldo
  • Gracz

*
Popularny

Fajnie grają, fajne sklejki czego chcieć więcej, trzepcie tym amigos :D 

• Do góry
    • 8

#294 Aktimel — 482 05/07/2018 - 21:25

Aktimel
  • Gracz

*
Popularny

Fajnie grają, fajne sklejki czego chcieć więcej, trzepcie tym amigos :D

Trochę ta automatyzacja namieszała w naszym docelowym stylu gry, ale staramy się odnaleźć. :D No i oczywiście dzięki za miłe słowa!

• Do góry
    • 3

#295 FajnyKolesChyba — 428 06/07/2018 - 11:37

FajnyKolesChyba
  • Gracz

*
Popularny

fnVVpDl.png

7GxGmBs.png

nj2dPBR.png

f6K3sQM.png

BXQ9ASJ.png

sQ0blho.png

• Do góry
    • 7

#296 Piechowsky — 6 10/07/2018 - 22:36

Piechowsky
  • Gracz

Zajebista gra chłopaki!!

• Do góry
    • 1

#297 1dmn1 — 0 15/07/2018 - 18:21

1dmn1
  • Świeżak

To wy gracie początki dwudziestego wieku, czy dwudziesty pierwszy?

• Do góry
    • 0

#298 Aktimel — 482 15/07/2018 - 18:24

Aktimel
  • Gracz

To wy gracie początki dwudziestego wieku, czy dwudziesty pierwszy?

To była przenośnia do ataku na Pearl Harbor i pobudki wujka Sama.

• Do góry
    • 0

#299 MindFuck — 299 22/07/2018 - 10:10

MindFuck
  • Gracz
Chłopaki zawsze fajnie grali rp czekam na nowe ss'y no i powodzenia w dalszych losach famili :)
  • Do góry
    • 0

#300 MisiekMichałowki — 101 22/07/2018 - 10:21

MisiekMichałowki
  • Gracz

Jest możliwość dojścia do Was nie będąc postacią centralnie pochodzenia włoskiego, albo można jakoś przy Was grać?

• Do góry
    • -4

#301 riplertoja — 2 22/07/2018 - 11:51

riplertoja
  • Gracz

fajna organizacja

• Do góry
    • 0

#302 Ichiggo — 35 22/07/2018 - 15:34

Ichiggo
  • Gracz

Fajna, ale szkoda ze rzadko kiedy wchodzą.

• Do góry
    • 0

#303 SkyDen — 59 22/07/2018 - 15:56

SkyDen
  • Gracz

Można wbić się w wasze szeregi IC, czy raczej trzeba te HP napisać? Zawsze warto zapytać, choć nie pamiętam kiedy wdawałem się do jakiejś organizacji przez HP :D

• Do góry
    • 0

#304 majki201 — 96 22/07/2018 - 16:55

majki201
  • Gracz

Jest możliwość dojścia do Was nie będąc postacią centralnie pochodzenia włoskiego, albo można jakoś przy Was grać?

Można, aczkolwiek nie wyjdziesz wyżej w hierarchii niż Associate.

Można wbić się w wasze szeregi IC, czy raczej trzeba te HP napisać? Zawsze warto zapytać, choć nie pamiętam kiedy wdawałem się do jakiejś organizacji przez HP :D

Nie jest to konieczne. Niestety teraz trochę ciężko nas złapać na HG, z tego względu, że są wakacje. :)

• Do góry
    • 0

#305 Sekta Świrów — 813 22/07/2018 - 17:19

Sekta Świrów
  • Gracz

Napisz hp, będzie nam Cię lepiej zweryfikować

Jasne, tak jak wyżej napisałem- nasze hp stoi otworem
  • Do góry
    • 0

#306 DeXa — -4 22/07/2018 - 19:02

DeXa
  • Gracz

Dobrze gracie i oby tak dalej trzymajcie się! :D

• Do góry
    • 0

#307 Verux — 11 23/07/2018 - 21:41

Verux
  • Świeżak

*
Popularny

Pięknie gracie, widać, że gierka się klei, KOZAK!

• Do góry
    • 4

#308 Faves — 1 26/07/2018 - 21:30

Faves
  • Gracz

Tak jak wyżej - git!

• Do góry
    • 0

#309 xXx Mateusz xXx — 144 27/07/2018 - 21:25

xXx Mateusz xXx
  • Gracz

*
Popularny

Cześć. Dziś o godzinie 22:15 oficjalnie zakończyłem projekt "BCF". Dziękuje wszystkim, którzy przyłożyli choćby jedną małą cegiełkę do tego wszystkiego co udało mi się wraz z Aktimelem zbudować. Mieliśmy ogromną przyjemność prowadzić tą organizacje dzięki Wam droga społeczności. Mamy nadzieję, że będziecie nas dobrze wspominać - kto wie, może jeszcze się spotkamy.  B)

• Do góry
    • 7

Tematy o podobnych tagach: mafia, cosa nostra

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych