Witam, nie sądziłem, że kiedykolwiek napiszę taki temat z wielu powodów, no ale wreszcie się przełamałem.
Szukam kogoś dla Emilio/Diego (ta sama osoba), chodzi mi tutaj generalnie o to, że nigdy nie było mi dane pograć IC takiego, hmm pełnego, z odgrywaniem itp. No i ostatnio bardzo chciałem pograć, moja postać ma wielu znajomych dobrze się bawi, ale jednak brakuje mi wątku przyjaźni z płcią piękną, z czasem może czegoś więcej.
Kto to Emilio?
Emilio (znany też jako Diego Cagnani) - Młody, wysportowany czarnoskóry mężczyzna, właściciel kilku mniejszych biznesów w centrum z sieci Crimson. Aspirujący biznesmen, poświęca dużo czasu swoim biznesom, lubi się bawić z kolegami, ale wieczorami lubi też usiąść w spokojnym miejscu i po prostu popatrzeć w niebo. Jego serce zostało niedawno złamane, wciąż z tym walczy, ale potrzebuje kogoś, kto się nim zaopiekuje.Jego ciało pokryte jest wieloma bliznami i tatuażami, wiele w życiu przeżył i jeszcze więcej chciałby przeżyć, już niekoniecznie złego.
Jak wygląda?
Generalnie chodzi schludnie ubrany, w czarny garnitur, posiada liczne tatuaże, w tym obydwie ręce, tzw, rękawy pokryte tatuażami o tematyce smoków. Liczne blizny po postrzałach i pobiciach, facet po przejściach. Ostrzyżony na krótko, z lekkim zarostem.
(oczywiście gra poza opisem nie pozwala oddać tego jakbym chciał naprawdę wyglądać dlatego mam skinka 185, ale mniej więcej o to mi chodzi:)
Czego oczekuję?
Niewiele, chęci do gry, szczerości wobec mnie, chodzi mi tu o to, że nie chcę, żeby ktoś był ze mną dla moich pieniędzy lub wielu budynków, aut, o których celowo nie wspomniałem. Szukam kogoś kto bezinteresownie będzie chciał się ze mną zaprzyjaźnić, może przerodzić to w związek, jeśli dobrze pójdzie i po prostu się dobrze bawić, zarówno IC jak i OOC. Jestem skłonny rozmawiać na Teamspeaku, lecz nie wymagam tego.
Co mogę zaoferować?
Tyle czasu ile tylko będzie wymagane, jak już mówiłem zależy mi na dobrej grze IC. Dużo śmiechu i zabawy, spokoju, dostatku.Jestem skłonny pomóc w potrzebie, pocieszyć, porozmawiać. Wszystko wyjdzie tak naprawdę w praniu, ponieważ nie chcę dużo obiecać.
Jeśli to co tu napisałem komuś nie wystarcza, ma jakieś pytania, chce popisać na luźno, zapraszam na discord, teamspeak , bądź prywatną skrzynkę. No i ten, życzcie mi powodzenia...
Discord: fireblog#9585