Witam. Piszę ten temat ponieważ powoli zaczyna mnie to irytować. Gram w projekcie, który już przemienił się w organizacje przestępczą. Nie mogę dołączyć pod panel mimo tego, że mam 50 przegranych godzin (a nawet więcej). Próbuje dołączyć już 4 dzień, jednak bez skutków. Podczas zapraszania mnie wyskakuje, że nie przegrałem owych 50h. Proszę o naprawę tego, bo grać w organizacji a nie być pod panelem to trochę średnio..
Najlepsza odpowiedź ShowTime , 05/11/2018 - 17:24
Nie, postać, że tak powiem jest już nie ważna. Aczkolwiek pomyślałem, że zostawię temat - komuś może się przydać.
Okej, to w takim razie zamykam temat. Zobacz cały post
— 18
25/10/2018 - 07:08
— 1000
25/10/2018 - 08:29
— 1956
25/10/2018 - 09:06
— 18
25/10/2018 - 14:28
To chyba jest tak, że te 50h musisz mieć przegrane w ciągu 30/31 dni. Jesteś pewien, że tak jest w Twoim przypadku?
Konto co prawda nie ma jeszcze 30/1 dni.
Dokładniej w ciągu 60 dni. Jest to nieco mniej niz 1h dziennie.
Czyli musze miec konto przez 60 dni, abym mógł dołączyć pod panel?
— 76
25/10/2018 - 16:59
Konto co prawda nie ma jeszcze 30/1 dni.
Czyli musze miec konto przez 60 dni, abym mógł dołączyć pod panel?
Ze startu cię troszeczkę poprawię. Postać NIE konto! Chyba, że chcesz, aby cię ktoś o MK podejrzewał/oskarżał. I cóż, widocznie tak - musisz mieć postać przez 60 dni, bo faktycznie, na ten moment spojrzałem na twój profil, a po chwili postać i zauważyłem, że masz przegrane 50 godzin, jednak system może nie wykrywa tego, bo tych 60 dni nawet twoja postać nie ma na ten moment.

Pozostaje Ci też naturalnie czekanie na odpowiedź administracji i stwierdzenie przez nich, czy faktycznie jest to błąd.
Moja odpowiedź opiera się na subiektywnych przemyśleniach opierających się na logice, życzę powodzenia,
pozdrawiam!
— 102
25/10/2018 - 17:26
Ze startu cię troszeczkę poprawię. Postać NIE konto! Chyba, że chcesz, aby cię ktoś o MK podejrzewał/oskarżał.
I cóż, widocznie tak - musisz mieć postać przez 60 dni, bo faktycznie, na ten moment spojrzałem na twój profil, a po chwili postać i zauważyłem, że masz przegrane 50 godzin, jednak system może nie wykrywa tego, bo tych 60 dni nawet twoja postać nie ma na ten moment.
Pozostaje Ci też naturalnie czekanie na odpowiedź administracji i stwierdzenie przez nich, czy faktycznie jest to błąd.
![]()
Moja odpowiedź opiera się na subiektywnych przemyśleniach opierających się na logice, życzę powodzenia,
pozdrawiam!
Siemka, miałem postać na której miałem 20godzin i juz byłem pod panelem wiec nie wiem o co chodzi. Nie trzeba mieć postaci 60dni, bo moja postac po 3/4 dniach od utworzenia juz miala inva. ;P
— 18
25/10/2018 - 17:41
Ze startu cię troszeczkę poprawię. Postać NIE konto! Chyba, że chcesz, aby cię ktoś o MK podejrzewał/oskarżał.
I cóż, widocznie tak - musisz mieć postać przez 60 dni, bo faktycznie, na ten moment spojrzałem na twój profil, a po chwili postać i zauważyłem, że masz przegrane 50 godzin, jednak system może nie wykrywa tego, bo tych 60 dni nawet twoja postać nie ma na ten moment.
![]()
pozdrawiam!
Dziękuje oraz również pozdrawiam!
Siemka, miałem postać na której miałem 20godzin i juz byłem pod panelem wiec nie wiem o co chodzi. Nie trzeba mieć postaci 60dni, bo moja postac po 3/4 dniach od utworzenia juz miala inva. ;P
No właśnie nie Tylko ja mam postac od tego miesiaca, a Tylko ja nie moge dolaczyc..
— 102
25/10/2018 - 17:43
Dziękuje oraz również pozdrawiam!
No właśnie nie Tylko ja mam postac od tego miesiaca, a Tylko ja nie moge dolaczyc..
W sumie ziomek od nas też miał z tym problem, może było to wprowadzone krótki czas temu. ;P
— 3055
05/11/2018 - 00:45

Popularny
Witam. Piszę ten temat ponieważ powoli zaczyna mnie to irytować. Gram w projekcie, który już przemienił się w organizacje przestępczą. Nie mogę dołączyć pod panel mimo tego, że mam 50 przegranych godzin (a nawet więcej). Próbuje dołączyć już 4 dzień, jednak bez skutków. Podczas zapraszania mnie wyskakuje, że nie przegrałem owych 50h. Proszę o naprawę tego, bo grać w organizacji a nie być pod panelem to trochę średnio..
Hej!
Nadal jest z tym problem? Próbowałeś dołączyć ponownie w ostatnim czasie?
— 18
05/11/2018 - 16:11
Hej!
Nadal jest z tym problem? Próbowałeś dołączyć ponownie w ostatnim czasie?
Nie, postać, że tak powiem jest już nie ważna. Aczkolwiek pomyślałem, że zostawię temat - komuś może się przydać.
— 3055
05/11/2018 - 17:24
Najlepsza odpowiedź

Popularny
Okej, to w takim razie zamykam temat.
Tematy o podobnych tagach: mafia, gang
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
Yamamoto-kaiNapisany przez littlewheezy, 02/08/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
GÓRĄ TY - GOLEC uORKIESTRA & GROMEE feat. BEDOESNapisany przez Don Kubi, 20/06/2019 |
|
|
||
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Organizacje przestępcze →
Prezentacje grup →
SINNERSNapisany przez Jakuubson, 18/05/2019 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →