Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Net4Game, coś się chyba popsuło.

rozkminy zmiany na lepsze

• Zamknięty Temat jest zamknięty
48 odpowiedzi w tym temacie

#41 Chmurka2940 15/05/2016 - 20:28

Chmurka
  • Gracz

Moje zdanie znasz, z Twoim się zgadzam. Miejmy nadzieję, że dawny klimat jakoś wróci, a serwer będzie bardziej wymagający.

• Do góry
    • 0

#42 Strażak Eryk3747 15/05/2016 - 20:29

Strażak Eryk
  • Gracz

Uh.. Ale po co te kłamstwa? Wczoraj peak wyniósł 311 graczy. Rok temu było to 306.

Ale te statystyki tutaj nie mają większego znaczenia. Raz, że różnica pięciu graczy to niemalże nic, a dwa odchodzą Ci gracze, którzy znają i pamiętają RP z czasów jego świetności, a przychodzą nowi dla którzy tego nie pojmują. Wiadomo, że muszą od kogoś się nauczyć a nie ma od kogo.

Tak jak pisałem ja i wiele innych osób w tym temacie. To nie wina nowych graczy, że tak się dzieje a starych którzy twierdzą że nie muszą się starać grać, bo po co?

A statystyki, statystykami. Starych graczy ubywa, dlatego zmienia się klimat i zapał do gry.

/edit

Przynajmniej ja to tak czuje, że ilość graczy to najmniejszy problem.

Użytkownik Dzemblues_ edytował ten post 15/05/2016 - 20:31

• Do góry
    • 0

#43 B M62158 15/05/2016 - 20:32

B M
  • Zarząd
Prosilbym wiec na przyszlosc nie przywolywac wyssanych z palca statystyk przy budowaniu argumentow.
Rotacja graczy to normalna sprawa. Generalnie nie targetujemy serwera pod purystów RP. Slyszymy te gadanie o spadajacym poziomie od 2009. Od siedmiu lat. :)
  • Do góry
    • 1

#44 ISSillusion333 15/05/2016 - 20:32

ISSillusion
  • Gracz

*
Popularny

Ale o czym tu mówić? Administracja nie interesuję się niczym, jest widmo. Kiedy była wprowadzona ostatnia aktualizacja? Czemu na forum w dziale "propozycje" nawet nikt nie chce się odezwać na temat jakiegoś pomysłu? Do czego to doszło ,żeby w restauracji gdzie używa się tylko komendy /podaj był PD 180$, a w radiu gdzie trzeba pobrać opłatę, pokolorować treść i nadawać ją co 20 sekund PD wynosi 120$ ? Dlaczego nie powstają nowe restauracje a jeśli już to szybko upadają? Wszystko zagarneły wielkie kasyna w ,którym podanie zapiekanki wygląda: /me podaje /me kopsa. Poziom frakcji porządkowych spadł na dno a nawet jeszcze głębiej. Sytuacja z wczoraj: wieczorem pojechałem na commerce naprawić auto, gracz naprawił mi wszystko okej. Gdy miałem już wyjeżdzac to wpadła grupa LSPD z tekstami "na glebę!", przeszukali nas mi przeszukali dodatkowo auto gdzie znalezli narkotyki. No okej, narkotyki, gra IC itp. Ale skąd oni się wzieli? Czy już serio tak wam się nudzi aby dla funu wpadać do zwykłego warsztatu i przeszukiwać wszystkich? Dodatkowo: Czy dostanie 18h za zwykłe narkotyki to nie przesada? Przecież to jest tragednia, musieć siedzieć 18h w grzę aby zbić przetrzymanie gdzie można byłoby to załatwić w ten sposób ,że dostajesz karę na 2-5 dni i po prostu nie musisz siedzieć w grze bo po tych kilku dniach automatycznie kara ci mija. Następna sprawa: Organizację nie mogą ruszyć się dwa metry bo zaraz wpada LSPD i ich rozpracywuję ja pie*****. Krzaki i organizację widmo: Brak dyscypliny doprowadził do tego ,że teraz każdy pisząc minimalne podanie może być w "organizacji" i kupić sobię broń aby pochwalić się nią w centrum, lub po prostu chcieć być wyższym nad innymi. Na sam koniec dodam jeszcze ,że trzy miesiące temu napisaliśmy do Prostyqa o przeniesienie obiektów bo mieliśmy pewien problem, do dziś nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi. 

Edit: Chciałbym dodać jeszcze jedno. Czemu nie ma ogólnego "klimatu" na serwerze? Bo serwer jest nastawiony na zysk a jak wiadomo z prowadzenia jakiegoś klimatycznego projektu nie będzie zysków a co za tym idzie nie będzie chęci na stworzenie czegoś takiego. Dziwie się jeszcze ,że Daliy News istnieje, bo to co robią jest nastawione tylko i wyłącznie na klimat i nie otrzymują z tego żadnych zysków a niektórym ciężko zostawić nawet zwykłego plusa w podziękowaniu ,że istnieje coś takiego.

Użytkownik ISSillusion edytował ten post 15/05/2016 - 20:39

• Do góry
    • 5

#45 Strażak Eryk3747 15/05/2016 - 20:35

Strażak Eryk
  • Gracz

*
Popularny

Prosilbym wiec na przyszlosc nie przywolywac wyssanych z palca statystyk przy budowaniu argumentow.
Rotacja graczy to normalna sprawa. Generalnie nie targetujemy serwera pod purystów RP.

Ale jakich wyssanych. To o czym Ty mówisz, to tylko liczba graczy. Spójrz jak przekłada się to na liczbę grających, działających, coś tworzących graczy. Organizacje zostały 4, w LSPD (w tej chwili) na służbie jest 9 osób, w ciągu dnia są 4-5 osób. Rok temu było ich dużo więcej. I teraz nie mów, że jest to wyssane z palca. Rok czasu spędziłem w porządkowych, czyli zarazem wiele mojej gry opierało się na grze z przestępczymi. Aktywność zarówno obu stron była większa.

Ilość graczy ilością, ale gra grą.

• Do góry
    • 4

#46 GruBy Shina159 15/05/2016 - 20:35

GruBy Shina
  • Gracz

Rotacja graczy to normalna sprawa. Generalnie nie targetujemy serwera pod purystów RP. Slyszymy te gadanie o spadajacym poziomie od 2009. Od siedmiu lat. :)

Ja tam wyssałem to z kciuka. Tak jak wyżej kolega, co z tymi organizacjami widmo które chodzą sobie po centrum, po idlewood wszędzie, no kur.. wszędzie ich jest pełno w tych maskach i wbijają BW każdemu na south central /zabierz i koniec zabawy. A LSPD ich nie rozpracuje, bo po co przecież nie mają tematu, nic nie są warci, zwykłe chłystki.

• Do góry
    • 1

#47 uczen1996828 15/05/2016 - 20:35

uczen1996
  • Gracz

*
Popularny

Uh.. Ale po co te kłamstwa? Wczoraj peak wyniósł 311 graczy. Rok temu było to 306.

Bartoszu mam wrażenie, że to akurat bardzo dobra statystyka, bo wybieramy jeden dzień, ale spójrzmy na miesiąc.
Grałem rok temu i mam wrażenie, że było więcej graczy.

Mimo wszystko, @Dzemblues_ ma rację i wielu graczy też ją ma i Ty też jakąś racje masz.

Ale jest coraz gorzej, coraz mniej fajnie.
Chcielibyśmy mniej /duty, więcej gry. Nic więcej, bo nikt w czasie /duty się nie bawi.

Jak sam nie masz pomysłu, to zrób konkurs, a zalejemy Cię masą projektów, jak to zorganizować. Jesteśmy cholernie otwarci na tego typu zagranie. Chcemy więcej kontaktu, chcemy mniej duty, więcej zabawy. :/

• Do góry
    • 4

#48 ProFilipPL 2 15/05/2016 - 20:37

ProFilipPL
  • Gracz

Bartoszu - przyjrzyj się, chodźby jeżeli poobserwujesz połowe, to 30% jest AFK, 30% to są gracze z centrum bez jakiegokolwiek poziomu, statsi, odwalacze i napinacze (bez hejtu),  kolejne 30 jest na bocie, 10% stara się coś grać. 

• Do góry
    • 0

#49 MAJU z JEFFERSON4543 15/05/2016 - 20:41

MAJU z JEFFERSON
  • Gracz

*
Popularny

Bartek ale dlaczego nie chcesz przywrócić tylko jednej rzeczy aby znowu ludzie grali z przyjemnością? no w sumie dwóch. 

Karanie niskiego poziomu oraz osobę która będzie pilnować organizacji - sprawdzanie wniosków oraz poziomu liderów aby nie było takiego syfu na forum oraz grze jak jest teraz. Dwie zmiany a bardzo zmienią to wszystko. 

• Do góry
    • 12

Tematy o podobnych tagach: rozkminy, zmiany, na lepsze

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych