Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

..[G] ZOE POUND - Haitian Gangsters

• Zamknięty Temat jest zamknięty
721 odpowiedzi w tym temacie

#681 Shinozaki — 0 26/03/2016 - 10:54

Shinozaki
  • Świeżak

Zajebista gierka, oby tak dalej :)

• Do góry
    • 0

#682 Grruby — 105 26/03/2016 - 15:58

Grruby
  • Gracz

Tymczasem Maurycy na swoim urolpie w Polsce, a dokładniej w Olszewie-Borkach na ulicy Mickiewicza 8 zarabia grubą mamonę, na rzecz Zoe Pound!

LOQZ0vS.png

• Do góry
    • 1

#683 alexstr4sza — 108 26/03/2016 - 17:49

alexstr4sza
  • Gracz

Długo się trzymacie i oby tak dalej!

• Do góry
    • 2

#684 FightTheFight — 779 26/03/2016 - 18:33

FightTheFight
  • Gracz

Nadal aktywność dobra ? 

• Do góry
    • 0

#685 Bluur — 1254 26/03/2016 - 18:34

Bluur
  • Gracz

Nadal aktywność dobra ? 

Tak. Trzymamy się dobrze. Każdy wbija na HG z przyjemnością i siedzi długo. :D

• Do góry
    • 0

#686 YoungG — 3137 26/03/2016 - 18:34

YoungG
  • Gracz

Nadal aktywność dobra ? 

Myślę, że tak. :)

• Do góry
    • 0

#687 FightTheFight — 779 26/03/2016 - 18:35

FightTheFight
  • Gracz

Myślę, że tak. :)

No to najważniejsze, ludzie mają zajawkę cały czas to jeszcze długo pewnie pogracie o ile miguś za szybko nie wstanie :D 

• Do góry
    • 0

#688 YoungG — 3137 26/03/2016 - 22:48

YoungG
  • Gracz

*
Popularny

Był czas kiedy było na prawdę ciężko. :)

5fc7bc91f1.jpg

Ale się nie poddaliśmy. :)

1d2a61.jpg

27822e.jpg

3ec922.jpg

493447.jpg

• Do góry
    • 4

#689 Malzer — 469 26/03/2016 - 23:01

Malzer
  • Gracz

*
Popularny

WvNCAFi.png

G2PaXz0.png

RE9n8hJ.png

• Do góry
    • 3

#690 Piotrix — 901 27/03/2016 - 00:37

Piotrix
  • Gracz

Czwarty miesiąc, jeszcze dużo przed nami ;)

• Do góry
    • 1

#691 xmvrcel — 287 28/03/2016 - 11:09

xmvrcel
  • Gracz

yZGTx5Z.png

CsrEixI.jpg

yZGTx5Z.png

a9lflA9.jpg

yZGTx5Z.png

SyyVfyF.jpg

yZGTx5Z.png

6nw7POE.jpg

yZGTx5Z.png

skow2nu.jpg

yZGTx5Z.png

57zPyab.jpg

yZGTx5Z.png

8utNVjW.jpg

yZGTx5Z.png

GRyq7tJ.jpg

yZGTx5Z.png

Użytkownik MRCL edytował ten post 28/03/2016 - 11:09

• Do góry
    • 1

#692 DEST1NY — 148 28/03/2016 - 14:09

DEST1NY
  • Gracz

ZEDn0cu.png

https://youtu.be/RiXVSWjZ2U8

• Do góry
    • 1

#693 AkcjoNus — 6659 29/03/2016 - 15:02

AkcjoNus
  • Gracz

Te nowe logo przypomina mi Avatara.

Jak tam giera?

• Do góry
    • 1

#694 Piotrix — 901 29/03/2016 - 16:57

Piotrix
  • Gracz

Te nowe logo przypomina mi Avatara.

Jak tam giera?

A no powolutku jakoś się gra mordo :)

• Do góry
    • 0

#695 YoungG — 3137 29/03/2016 - 17:20

YoungG
  • Gracz

*
Popularny

Cześć,

Podjąłem łącznie z całym zarządem organizacji decyzje o jej zamknięciu. Na wstępnie chciałbym napisać, iż powodem nie jest brak aktywności, brak zajawki czy brak pomysłu na grę. Wręcz przeciwnie, ponieważ kreowanie mi jak i wielu osobom w tej organizacji sprawiała wielką przyjemność, a aktywność sprzyjała przez długi czas dobijając do 20 osób na wieczornym Hood Gamingu mimo ciężkiego klimatu oraz kultury gangu.

Utrzymaliśmy się w zasadzie łącznie z przygotowaniami do organizacji, myślami nad kreowaniem postaci oraz zamysłu istnienia całej organizacji około pięciu miesięcy co według mnie na nowych postaciach jest wielkim sukcesem. Dlaczego? Gdy na serwerze istnieje wiele organizacji posiadających tzw. Jotowców każde słowo powiedziane źle IC czy OOC kończy się najazdami, codziennymi BW po kilka razy. Było ciężko jednak przebijaliśmy się grą In Character stawiając w swojej organizacji tylko i wyłącznie na klimat, co niektóre osoby mogły zauważyć gdyż udzielaliśmy się również w dziale In Character robiąc różne ciekawe akcje. :) Kilka razy byliśmy zmuszeni grać Hood Gaming w naszych biznesach czy domkach przez co traciliśmy ludzi do grania ale nie poddawaliśmy się i podnosiliśmy grając dalej swoje. 

Zoe Pound zostaje zamknięte z tego powodu, iż chcieliśmy aby gra sprawiała przyjemność lecz jeśli nerwy mają ją przerastać to nie ma jakiegokolwiek sensu. Gracze ciągną to nadal mimo wszystko aczkolwiek widząc ich zmęczenie daną sytuacją wole podjąć decyzje, która nie ukrywam jest dla mnie bardzo ciężka. Chciałbym podziękować każdemu kto na prawdę starał się aby Zoe Pound było coraz lepsze. W zasadzie każdy zasługuje na pochwałę, ponieważ grali bardzo dobre HG mimo BW, najazdów, okradań. Myślę, że udowodniliśmy wielu osobom że jednak klimat oraz zwykła gra In Character nadal może mieć miejsce na tym serwerze.

Czy wrócimy?

Myślę, że tak. Każdy potrzebuje ochłonięcia od tego co aktualnie w organizacjach przestępczych dzieje się na serwerze i według mnie powinna się przydać konkretna selekcja aczkolwiek raczej nie pojawi się coś takiego więc zejdziemy do podziemia. Postacie, które będą nadal kreowane na pewno dacie radę spotkać w okolicach naszego starego hoodu, a co do organizacji oficjalnej? Jeśli miałbym coś robić o tylko związane z kulturą ZOE POUND i na pewno nie w najbliższym czasie, peace.

NIKOGO W TEMACIE NIE KRYTYKUJE, NIE RÓBCIE GÓWNOBURZY.

4AE677F005F09B0A6042944BA25E4A6BFF71D1A4

Użytkownik YoungG edytował ten post 29/03/2016 - 17:25

• Do góry
    • 57

#696 AkcjoNus — 6659 29/03/2016 - 17:23

AkcjoNus
  • Gracz

*
Popularny

Biorę się za czytanie tego, co wyżej. Jednoczesnie gratuluje Młodemu i Piotrixowi za stworzenie czegoś takiego, serio graliście świetnie i daliście do zrozumienia innym, że słabe, nowe gangi mają szanse przez dłuższy okres utrzymać się na south central i joty to nie wszystko, no ale jednak jak zwykle znajdzie się też ktoś kto na siłe rozpierdoli Wam gre, wiadomo o kim mowa - ledwo zdążyli wrócić i już ich każdy nie chce. XD (nie, nikt się Was nie boi, po prostu każdemu chce się wymiotować jak tylko o Was słyszy), życzę szybkiego powrotu, peace.

• Do góry
    • 17

#697 Piotrix — 901 29/03/2016 - 17:30

Piotrix
  • Gracz

*
Popularny

Jak jest, wszystko wyjaśnił powyżej Młody, nie będę go powtarzać. Dzięki tym osobom z którymi mieliśmy zaszczyt pograć.

Siemano! :)

P - Power
O - Of the
U - Unified
N - Negroes in
D - Divinity

• Do góry
    • 5

#698 agiklo — 1752 29/03/2016 - 17:32

agiklo
  • Gracz

Grałem od pierwszego dnia do teraz, aż się smutno robi gdy tracisz wszystko co tworzyłeś z ekipą od zera. Młody wszystko podsumował, powrócimy z podwójną siłą, later.  :wave:

• Do góry
    • 0

#699 Lorey — 300 29/03/2016 - 17:33

Lorey
  • Gracz
Dzieki za 3 miesiace koledzy :/

Przez ten czas dzialo sie wiele, okradanie, granie w biznesach, a przez to bylo mniej ludzi. Na początku marca Was opuściłem, była dla mnie to trudna decyzja, ale się stała.
Mam nadzieje, że kiedyś pogramy jeszcze. :)

Użytkownik Lorey edytował ten post 29/03/2016 - 17:36

• Do góry
    • 0

#700 DEST1NY — 148 29/03/2016 - 17:37

DEST1NY
  • Gracz

Najlepsza organizacja która istniała i będzie dalej istnieć. Nie widzę innego wyboru, bardzo szkoda, ale ciężkie chwile wszędzie się zdarzają. Najlepsza ekipa z którą grałem.

STACKUJE "Z"

• Do góry
    • 1

#701 Krakus_ — 1200 29/03/2016 - 17:43

Krakus_
  • Gracz

Szkoda, że znikacie bo mieliście etykietkę (przynajmniej moim zdaniem) NAJLEPSZEJ organizacji na South Central i nie piszę tego dlatego, że po prostu zakończyliście grę. Stawialiście na klimat i widać to było, było to czuć. Niestety organizacji stawiających RP ponad DM i odwalanie jest coraz mniej, bolesna prawda. Trzymam kciuki abyście się kiedyś zebrali i ponownie zaczęli kręcić voodoo klimaty bo po prostu robicie to dobrze.

LATER' :D

• Do góry
    • 1

#702 xmvrcel — 287 29/03/2016 - 17:46

xmvrcel
  • Gracz

Szkoda, jedna z najlepszych organizacji przestępczych zakańcza gre, gratuluję młodemu i potrixowi, że stworzyli takiego sztosa, pozdrowienia, trzymajcie się chłopaki. :clap:

• Do góry
    • 0

#703 Jumpman J23 — 23 29/03/2016 - 17:50

Jumpman J23
  • Gracz

Najlepsza organizacja która istniała i będzie dalej istnieć. Nie widzę innego wyboru, bardzo szkoda, ale ciężkie chwile wszędzie się zdarzają. Najlepsza ekipa z którą grałem.

STACKUJE "Z"

najlepsza? moze jedna z lepszych ... szkoda ze tak szybko zwineliście, teraz bez jotów gówno sie zrobi..

• Do góry
    • -1

#704 DEST1NY — 148 29/03/2016 - 18:12

DEST1NY
  • Gracz

najlepsza? moze jedna z lepszych ...

Nooooo, wiesz o co chodzi. :D

• Do góry
    • 0

#705 MrCreed — 127 29/03/2016 - 18:17

MrCreed
  • Gracz

Najlepszy klimat, zwarta ekipa, genialnie kreowana historia IC od więzi rodzinnych, po związki, zajebista atmosfera i 100 % przyjemności z gry! ZOE POUND FO' LIFE! **STACKUJE "Z" i "LH"**  Do zobaczenia niedługo! 

• Do góry
    • 1

#706 Malzer — 469 29/03/2016 - 19:42

Malzer
  • Gracz
Bardzo fajnie się grało, bardzo fajny klimat i bardzo fajni ludzie, mordy moje kochane.
  • Do góry
    • 0

#707 gelka — 438 29/03/2016 - 19:46

gelka
  • Gracz

przyznam z ręką na sercu, że była to najlepsza organizacja, w której miałam okazję pograć przez całą moją "karierę" sampową, która trwa od 2009 roku. Świetny klimat i jeszcze lepsi ludzie, dziękuję. :) ♥

• Do góry
    • 1

#708 Bluur — 1254 29/03/2016 - 19:50

Bluur
  • Gracz

*
Popularny

14bdb3.png

Wspaniała ekipa, trzymaliśmy się przez cały czas a kto odszedł z początku, jego strata.
36 stron screenow z gry. Grało się epicko. 

Dziękuję najlepszej ekipie 

YoungG

MiSd

IROKEZ

Kręgiel94

Abbes21

Malzer

Arekc122

sog00d

i wszystkim osobom z naszego Housing Project. 

• Do góry
    • 12

#709 Szału — 134 29/03/2016 - 20:22

Szału
  • Gracz

Grałem od samego początku w organizacji i grało się przekozacko, mimo starań wielu organizacji żebyśmy upadli nie udawało im się to i stawialiśmy głównie na grę IC oraz klimat, który jest bardzo ciekawy. Chciałbym podziękować wszystkim osobą, z którymi miałem okazję grać w tej o to organizacji, a przez ręce D-Daya wiele się ich przewineło, kto grał ten zna lekcje pana Terrella Edwardsa. Jednym słowem - Dzięki!

• Do góry
    • 0

#710 IKuba — 3243 29/03/2016 - 21:18

IKuba
  • Gracz

*
Popularny

To co dobre szybko się kończy ale jeśli się nie myle to według Pana Bartosza Misiaka słabe organizacje odpadają. Czy to była słaba organizacja? 

Czy pojęcie 'słaba organizacja' określą organizacje, która emanowała klimatem? Miała postacie budowane  od zera bez jotów i kreowane pod kulturę jaką obrali. Nie nadużywali dm'u, woleli sobie poodgrywać ponieważ to serwer role play, czyż nie? 

• Do góry
    • 15

#711 MAJU z JEFFERSON — 4543 29/03/2016 - 21:33

MAJU z JEFFERSON
  • Gracz

*
Popularny

Zminusowali mnie chuj tam ale nie rozumiem czegoś - jak Wy chcieliście jebać bloods w 3 org to było spoko - chcieliście Nas wyzywać o strefy itp lecz My zaczeliśmy walczyć z Wami i po jednym dniu crips zostało same, straciło strefe i już jebanie bloods nie było takie spoko. Nikt oprócz Nas nie wie jakie mieliśmy cele do zoe które ceknęło Rastiego - wychodzi na to, że Wy możecie Nam wpierdalać Ck i wywoływać wojny lecz jak My coś robimy to już jest źle xd 

Możecie minusować sobie ile chcecie ale napisze po prostu co mam na myśli. 

Piotrix zaskoczył mnie pozywytwnie prowadzeiem org a młody jest mega spoko więc serio szkoda, że to zamykacie ale to już Wasz wybór. Heja.

• Do góry
    • 20

#712 Lorey — 300 29/03/2016 - 23:48

Lorey
  • Gracz

14bdb3.png

Wspaniała ekipa, trzymaliśmy się przez cały czas a kto odszedł z początku, jego strata.36 stron screenow z gry. Grało się epicko. Dziękuję najlepszej ekipie YoungGPiotrixAcrezSzałuHagrifGet LowMrCreedpjkCiecier Grruby gelkaCzerryMiSdIROKEZKręgiel94Abbes21MalzerArekc122sog00d i wszystkim osobom z naszego Housing Project.
O mnie zapomniales 3 miechy sie ni zaliczzajo? A mniej niz miesiac zaliczaja :/

Użytkownik Lorey edytował ten post 29/03/2016 - 23:49

• Do góry
    • -1

#713 YoungG — 3137 29/03/2016 - 23:50

YoungG
  • Gracz

O mnie zapomniales 3 miechy sie ni zaliczzajo? A mniej niz miesiac zaliczaja :/

Podał aktualną ekipę, która była pod panelem w chwili zamknięcia. :)

• Do góry
    • 0

#714 Lorey — 300 29/03/2016 - 23:50

Lorey
  • Gracz
Oko :v
  • Do góry
    • 0

#715 BialyLotnikScigantAkrobata — 255 29/03/2016 - 23:52

BialyLotnikScigantAkrobata
  • Gracz
https://m.youtube.co...h?v=RuiXUySUw70

Ladnie graliscie, Mlody spisal sie z Piotrixem na liderce.
  • Do góry
    • 0

#716 Mjchal — 694 30/03/2016 - 00:06

Mjchal
  • Gracz
Mlody ogarnal liderke, piotrix z reszta tez dobrze sie spisal. Szkoda, ze to juz koniec. :c
  • Do góry
    • 0

#717 palemosty — 125 30/03/2016 - 09:25

palemosty
  • Gracz

Zminusowali mnie chuj tam ale nie rozumiem czegoś - jak Wy chcieliście jebać bloods w 3 org to było spoko - chcieliście Nas wyzywać o strefy itp lecz My zaczeliśmy walczyć z Wami i po jednym dniu crips zostało same, straciło strefe i już jebanie bloods nie było takie spoko. Nikt oprócz Nas nie wie jakie mieliśmy cele do zoe które ceknęło Rastiego - wychodzi na to, że Wy możecie Nam wpierdalać Ck i wywoływać wojny lecz jak My coś robimy to już jest źle xd 

Możecie minusować sobie ile chcecie ale napisze po prostu co mam na myśli. 

Piotrix zaskoczył mnie pozywytwnie prowadzeiem org a młody jest mega spoko więc serio szkoda, że to zamykacie ale to już Wasz wybór. Heja.

Ten gość dobrze prawi, hipokryzja jak siemasz krąży po społeczności serwera, nie będę nic więcej dodawał od siebie, bo cytowany Pan zjadł temat.

• Do góry
    • 0

#718 Bluur — 1254 30/03/2016 - 13:02

Bluur
  • Gracz

Cześć,

Podjąłem łącznie z całym zarządem organizacji decyzje o jej zamknięciu. Na wstępnie chciałbym napisać, iż powodem nie jest brak aktywności, brak zajawki czy brak pomysłu na grę. Wręcz przeciwnie, ponieważ kreowanie mi jak i wielu osobom w tej organizacji sprawiała wielką przyjemność, a aktywność sprzyjała przez długi czas dobijając do 20 osób na wieczornym Hood Gamingu mimo ciężkiego klimatu oraz kultury gangu.

Utrzymaliśmy się w zasadzie łącznie z przygotowaniami do organizacji, myślami nad kreowaniem postaci oraz zamysłu istnienia całej organizacji około pięciu miesięcy co według mnie na nowych postaciach jest wielkim sukcesem. Dlaczego? Gdy na serwerze istnieje wiele organizacji posiadających tzw. Jotowców każde słowo powiedziane źle IC czy OOC kończy się najazdami, codziennymi BW po kilka razy. Było ciężko jednak przebijaliśmy się grą In Character stawiając w swojej organizacji tylko i wyłącznie na klimat, co niektóre osoby mogły zauważyć gdyż udzielaliśmy się również w dziale In Character robiąc różne ciekawe akcje. :) Kilka razy byliśmy zmuszeni grać Hood Gaming w naszych biznesach czy domkach przez co traciliśmy ludzi do grania ale nie poddawaliśmy się i podnosiliśmy grając dalej swoje. 

Zoe Pound zostaje zamknięte z tego powodu, iż chcieliśmy aby gra sprawiała przyjemność lecz jeśli nerwy mają ją przerastać to nie ma jakiegokolwiek sensu. Gracze ciągną to nadal mimo wszystko aczkolwiek widząc ich zmęczenie daną sytuacją wole podjąć decyzje, która nie ukrywam jest dla mnie bardzo ciężka. Chciałbym podziękować każdemu kto na prawdę starał się aby Zoe Pound było coraz lepsze. W zasadzie każdy zasługuje na pochwałę, ponieważ grali bardzo dobre HG mimo BW, najazdów, okradań. Myślę, że udowodniliśmy wielu osobom że jednak klimat oraz zwykła gra In Character nadal może mieć miejsce na tym serwerze.

Czy wrócimy?

Myślę, że tak. Każdy potrzebuje ochłonięcia od tego co aktualnie w organizacjach przestępczych dzieje się na serwerze i według mnie powinna się przydać konkretna selekcja aczkolwiek raczej nie pojawi się coś takiego więc zejdziemy do podziemia. Postacie, które będą nadal kreowane na pewno dacie radę spotkać w okolicach naszego starego hoodu, a co do organizacji oficjalnej? Jeśli miałbym coś robić o tylko związane z kulturą ZOE POUND i na pewno nie w najbliższym czasie, peace.

NIKOGO W TEMACIE NIE KRYTYKUJE, NIE RÓBCIE GÓWNOBURZY.

4AE677F005F09B0A6042944BA25E4A6BFF71D1A4

Cytuję dla tych, którzy nie wiedzą co z Naszą organizacją bo dostaję wiadomości co się stało :D

• Do góry
    • 0

#719 Kreator — 1278 30/03/2016 - 17:59

Kreator
  • Gracz

Propsy

• Do góry
    • 0

#720 Grruby — 105 30/03/2016 - 21:26

Grruby
  • Gracz

To i ja dorzucę moje trzy grosze. Powiem tak, grę przy organizacji Zoe Pound zacząłem jakoś tak miesiąc po jej wystartowaniu, na początku było ciężko wpadałem na Grape Street ludzi było mało, powiem tak tylko zarząd i jeden bądź dwóch mieszków w tym ja, oczywiście organizacja za sprawą Young'a oraz Piotrixa (których serdecznie pozdrawiam) rozwijała się z dnia na dzień, aż do tego momentu który mogliście zauważyć pare dni temu na Grape Street. Szkoda że przez niektóre osoby zeszła mi oraz niektórym osobom, przez co przestałem grać, lecz chciałem powrócić. Ehhh, lecz jest to już nie możliwe. Tyle na ten temat! Pozdrawiam całą ekipę, kochanego grubazka Acreza, z którym świetnie kręciło się klimacik dwóch grubasków, Bluur'a pomocną rączkę, którą co nieco denerwowałem, piotrixa za tego Beat in'a (srałem jak małe dziecko) Agiklo prawilnego grafika na burzliwe czasy, Young'a za bardzo dobre prowadzenie organizacji oraz wszystkich z ekipy oraz housing project! Powodzonka życzę wszystkim na S'C!

Stack ''Z'' i ''LH''

• Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych