A bedziecie wbijali CK bo ktos niby ma autka z akcji na v? #karczu
Szkoda mi Marty w sumie, poza tym niech sobie grają, jest Maju i Telebot to będzie się działo jak wcześniej; powo życzyć nie trzeba w sumie.

Popularny
A bedziecie wbijali CK bo ktos niby ma autka z akcji na v? #karczu
Szkoda mi Marty w sumie, poza tym niech sobie grają, jest Maju i Telebot to będzie się działo jak wcześniej; powo życzyć nie trzeba w sumie.
Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany, oby na dobre! Powodzenia nawet życzyć nie trzeba.

Popularny
Maju powrócił! Liczę na zapełnienie mojego baru czarną masą!
![]()
Powodzenia chłopaki

Popularny
W brew opinii kilku graczy, oraz mojej dotychczasowej - chcialbym pochwalic organizacje. Fajnie sie gralo przez te kilkanascie minut na i-wood, bez zbednego placzu/obelg itd.
Powodzonka zycze.
aplikacja oklepana, nazwa już kiedyś taka była, znając ekipę to wszystko okej, ale będzie zapęd do pewnych rzeczy. Jak dla mnie - nothin special, miałem inny plan trochę pograć Maju i Ty dobrze wiesz o co chooodzi ;p
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz gościu.Propo, czemu nadal macie taki oczywisty błąd w logu? I ponowię pytanie. Gracie na starym panelu?
Użytkownik `damson edytował ten post 13/09/2015 - 07:43
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz gościu.
Czyli gracie? Maczyk przekazał lidera?
Skończ z tymi durnymi pytaniami i tak na nie nie znajdziesz odpowiedzi, póki co.Czyli gracie? Maczyk przekazał lidera?
Czyli gracie? Maczyk przekazał lidera?
Nikt nikomu nic nie przekazywał, nie szukaj specjalnie paragrafów, znowu chcecie zacząć przenoszenie gry ic na forum?
Użytkownik DzikiE edytował ten post 13/09/2015 - 12:14
Nikt nikomu nic nie przekazywał, nie szukaj specjalnie paragrafów, znowu chcecie zacząć przenoszenie gry ic na forum?
Jak to nikt? Liderzy są inni, a panel ten sam. :c Czy ja przenoszę z gry ic na forum? Nie widzę.
Jak to nikt? Liderzy są inni, a panel ten sam. :c Czy ja przenoszę z gry ic na forum? Nie widzę.
Maczyk jest i będzie liderem IC, więc nie wiem o co Ci chodzi pjedro. XD To że ktoś wystawił temat nie znaczy że jest liderem, bo dalej maczyk lideruje, zmienił się temat i nazwa. XD
Maczyk jest i będzie liderem IC, więc nie wiem o co Ci chodzi pjedro. XD To że ktoś wystawił temat nie znaczy że jest liderem, bo dalej maczyk lideruje, zmienił się temat i nazwa. XD
Nagle z dnia na dzień Wam się znudziła gra na Glen i, nagle liderzy to Maju i Generator, a o maczyku ni słychu ni widu. Skoro Maju nie ma klątwy i może mieć panel to raczej ON by go posiadał czy nawet Generator, a tak to szkoda Wam stref i pojazdów. Dobra, jak na razie zwijam z tematu, nie będę Wam tutaj więcej zaśmiecał (chyba), zdanie ode mnie znacie, życzę jak najgorzej, elo.
Powodzenia chłopaki.
/delete
Nadano ostrzeżenie z blokadą postowania.
Wlepiam bana za Multikonto.
Nie tolerujemy nabijania postów, trollowania, a zwłaszcza wywyższania się bądź nieuprzejmości wobec innych użytkowników.
Każde kolejne ostrzeżenie powoduje co raz dłuższą blokadę postowania, a osoby mające się za nietykalne banujemy na wieczność.
Użytkownik Arsen edytował ten post 14/09/2015 - 21:48
elo konfidenty, jak tam gra?
elo konfidenty, jak tam gra?
Dobrze, szykujemy petardy na sylwka już.

Popularny
dopiero? ja juz naszykowaneDobrze, szykujemy petardy na sylwka już.

Popularny
telebot to nadaje się do prowadzenia apteki klasycznej w centrum razem z majem, a nie organizacji.
nie pozdrawiam.
Dla Ciebie to generator... znamy sie? Wiec nie mów mi po ksywie, bo twoim znajomym nie jestem. Szoruj z tego tematu i odbij od mojej osoby gościu.
Dla Ciebie to generator... znamy sie? Wiec nie mów mi po ksywie, bo twoim znajomym nie jestem.
Szoruj z tego tematu i odbij od mojej osoby gościu.
Aż się zaśmiałem z tej wypowiedzi.

Popularny
Tak bardzo się ciesze że moderatorzy działają. A co do tematu to polecam chłopaków. Gra się bardzo przyjemnie. Niestety grafika mi padła wiec nie wrzucę ss z gry, ale jak tylko komputer opuści serwis to czas na jakąś dobrą produkcję!
czekam na te produkcje, coś czuje że sam zacznę składać filmy od nowa.
Dobrze rozumiem, że gracie tylko w wolnym czasie? Konfa 20-30 osobowa na skype oraz wbijanie na DM to wolny czas? Prosiłbym następnym razem o większą aktywność niż tylko na dmie, jak to teraz robicie. Bądź przynajmniej bez Waszego wchodzenia na DM kiedy jest Was 10 a po chwili zaczyna być 30, no bez jaj. Od początku do końca robicie cały czas tą samą taktykę, a tego nie lubię w Waszym gangu. Naprawcie to i może będzie spoko loko, tyle elo. Zmykam z Waszego tematu i nie wracam. 

Popularny

Powo, ekipa dobra.

Popularny

y0
Użytkownik DON HONDZIX edytował ten post 16/09/2015 - 21:45

Popularny

si3ma.
si3ma.
Jak robicie takie ssy, że jedno, a potem drugie?
Jak robicie takie ssy, że jedno, a potem drugie?
o co ci konkretnie chodzi ?
o co ci konkretnie chodzi
?
O ten ssy, że zamienia się z jednego na drugie.
O ten ssy, że zamienia się z jednego na drugie.
to jest "gif"

Popularny

Credits; Honda.
to jest "gif"
Aa, dzięki.
Jak tam po aktualizacji? Już bez LPM'a nie jesteście tacy mocni?

Popularny
Do szkoły, bo się spóźnisz!Jak tam po aktualizacji? Już bez LPM'a nie jesteście tacy mocni?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych