Jak tam po aktualizacji? Już bez LPM'a nie jesteście tacy mocni?
Ciężko jest pobić 17 jotowców nawet gdy nie biegają na LPM... chcesz zobaczyć jacy mocni jesteśmy to zbieraj kolegów i wyzywaj o strefę.

Popularny
Ciężko jest pobić 17 jotowców nawet gdy nie biegają na LPM... chcesz zobaczyć jacy mocni jesteśmy to zbieraj kolegów i wyzywaj o strefę.

Popularny
Sorki, ale nie mogę. Bo zaś będziecie łazić po zapieksy, kiedy będziecie mieć po 10 hp, a potem znów LPM i zapieksy. I nigdy nie można tego dokończyć, dodając do tego jeszcze Waszą konfe, która jest aktywna 24/7 i gracie w wolnych chwilach, wchodząc jedynie na DM. Sory, ale według mnie nawet przyszłości nie macie, a Wy nadal swoje.

Popularny
Sorki, ale nie mogę. Bo zaś będziecie łazić po zapieksy, kiedy będziecie mieć po 10 hp, a potem znów LPM i zapieksy. I nigdy nie można tego dokończyć, dodając do tego jeszcze Waszą konfe, która jest aktywna 24/7 i gracie w wolnych chwilach, wchodząc jedynie na DM. Sory, ale według mnie nawet przyszłości nie macie, a Wy nadal swoje.

https://www.youtube.com/watch?v=LLEH3ol6ZKs
...i narty mi z tematu, bo sie powtarzasz.
------------------------------------------------------------------------------
Żeby nie było, to jeszcze ss'a z gry dodam, o taki se event na parkingu. Bez ludzi, bo akurat zapiekanki wpierniczali... no i na skype gadali... ale auta są:
Użytkownik Generator edytował ten post 18/09/2015 - 09:49
Wszystko ładnie
Bloodsi :F
Gramy w wolnych chwilach, i jedyne co gramy to nie jest DM- Nie dmimy codziennie, co 2/3 dni zrobimy jakiegoś rusha jednak to nie jest ciągły DM więc nie wiem o czym w ogóle człowieku mówisz. Jak możesz mówić, że gang, który jest w stanie rozłożyć każdy inny na łopatki nie ma przyszłości? A no tak, przecież ty grasz w lordach Adiego, przyszłościowym gangu... Te twoje mierne wypociny nie mają tu sensu, widzisz tylko nasze błędy a sam nie reprezentujesz sobą nic... Tak, gramy w wolnych chwilach i nie potrzebujemy żadnych spin w tym temacie Jednak ty traktujesz tą grę jak życie, szukając tylko czegoś byś mógł zwrócić nam uwagę lub zsiadać z rowerka na Iwood i zaczynając nas LPMić, ogar ziąąąąą
Oho, nołnejm kolejny. xd Słuchaj przyjacielu. LPM jest w każdej organizacji, a wiesz dlaczego? Bo zamiast bić się jak trzeba to wszyscy biegają jak porąbani przez co nie dawało się nie używać LPM'a, także NARKAS.

Popularny
Sory, ale według mnie nawet przyszłości nie macie, a Wy nadal swoje.
Powiedz mi co masz na myśli "nie mając przyszłości"? W takim razie, która organizacja na tym serwerze ma przyszłość, albo na innym? XDDDDD raczej żadna XDDDDD

Popularny

Popularny

pozdrawiam z dzisiaj.

Popularny

1000h on Jefferson.

Użytkownik DzikiE edytował ten post 18/09/2015 - 23:58

Popularny

Użytkownik Mumik edytował ten post 19/09/2015 - 22:29
ten gang jest rich jak ja wiec jest ok i rozwali biedne gangi i biedaków bez grosza z biednych rodzin, tylko rich nyggas i dobre bitchez eloooooooooo $$$
ten gang jest rich jak ja wiec jest ok i rozwali biedne gangi i biedaków bez grosza z biednych rodzin, tylko rich nyggas i dobre bitchez eloooooooooo $$$
Wariat.

#minusujcie, minusujcie
i taki bonusik
http://net4game.com/...ięte/?p=2851969
Użytkownik Hype75 edytował ten post 20/09/2015 - 20:36

Popularny
O Boże, to straszne. Robi tak każda organizacja. A poza tym to nie na rushu, tylko po także ss gówno wart. xd
Jak giera?

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=jSAwWrbdoEQ

Użytkownik Lee147 edytował ten post 21/09/2015 - 12:43

Popularny

Tak skromnie, wieczorkiem wrzuce więcej.

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=pn4YynExhP8
macie mordki ode mnie xd

Popularny

coś nowego niż gif.
Użytkownik DON HONDZIX edytował ten post 21/09/2015 - 21:04

Popularny

bryant "Pixie" mills

Popularny

Jak obiecałem.

https://www.youtube.com/watch?v=pn4YynExhP8
macie mordki ode mnie xd
W czym obrabiasz? Zajebiście wyszło

Popularny

Popularny

coś z dzisiaj.

Popularny

Popularny

Fajne sski a ktoś ma może z gry IC chodzi mi konkretnie czat ic.
Jak chcecie grać to potraficie. Propsik za wczorajszą akcje!
Fajne sski a ktoś ma może z gry IC chodzi mi konkretnie czat ic.
Jak chcesz to sobie przyjdź i sprawdź, gry ic się nie ssuje, bo nikt tego nie czyta.

Popularny

Ty to już wszędzie grałeś, peace. Gang z oldschool az po niuskul, BK xd

Popularny
kurwa jechałeś to bloods na konfie od najgorszych, maja od burger kinga, a teraz u nich grasz i sprzedałeś akcjonusa.
kurwa jechałeś to bloods na konfie od najgorszych, maja od burger kinga, a teraz u nich grasz i sprzedałeś akcjonusa.
Każdy z nas jest po części hipokrytą.
To jest tylko gra, swoją drogą tak boli go dupsko, że stracił aż 900j? Logaj na normalne konto proelo hejterze.kurwa jechałeś to bloods na konfie od najgorszych, maja od burger kinga, a teraz u nich grasz i sprzedałeś akcjonusa.
Jedna postacią jak Ty? Nie.Ty to już wszędzie grałeś, peace. Gang z oldschool az po niuskul, BK xd
jak się gra kręci w bloods, honda?
jak się gra kręci w bloods, honda?
Nie masz jego skype? Czy go usunąłeś, bo zdradził seville?(XD) ;]]]]]]
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych