Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Dżihad Sezon 3 - ALE FAAART :/

• Please log in to reply
78 odpowiedzi w tym temacie

#41 Jerzy Uszatek 291 09/06/2015 - 09:36

Jerzy Uszatek
  • Gracz

Narzekacie na Administracje ze wam wszystko ogranicza mimo ze sami tego rzadacie -.-.

Administracja jest od tego, żeby stabilizować serwer, dbać o porządek na serwerze. Osoba, która jest na tym stanowisku musi być na poziomie. Gracze, którzy zostali ukarani uczciwie i prawidłowo to są płaczki i nie warto się tym przejmować, więc troszeczkę tam luzu. :)  Rozumiem, że początki są najcięższe i nie warto obwiniać wszystkich graczy.

Btw. żądacie*

Użytkownik Jerzy Uszatek edytował ten post 09/06/2015 - 09:36

• Do góry
    • 2

#42 Trusii588 09/06/2015 - 09:40

Trusii
  • Gracz

Administracja jest od tego, żeby stabilizować serwer, dbać o porządek na serwerze. Osoba, która jest na tym stanowisku musi być na poziomie. Gracze, którzy zostali ukarani uczciwie i prawidłowo to są płaczki i nie warto się tym przejmować, więc troszeczkę tam luzu. :)  Rozumiem, że początki są najcięższe i nie warto obwiniać wszystkich graczy.

Btw. żądacie*

Zgodze sie z calym Twoim postem, jednakze czesc serwera musi zrozumiec, ze kazdy ma inny tok myslenia. Ja osobiscie nie widze nic zlego u Mahonka. Jest jeszcze cala reszta ekipy ktora o tym zadecyduje, wiec nie rozumiem, atakow na moja osobe i moje stanowisko. Kazdy ma swoje zdanie, tyle w temacie. Dzieki za wypowiedzi, jakby ktos cos jeszcze ode mnie chcial, zapraszam na PW. Chetnie pogadam. ;)
  • Do góry
    • 1

#43 Cavenn8684 09/06/2015 - 10:21

Cavenn
  • Gracz

*
Popularny

Zgodze sie z calym Twoim postem, jednakze czesc serwera musi zrozumiec, ze kazdy ma inny tok myslenia. Ja osobiscie nie widze nic zlego u Mahonka. Jest jeszcze cala reszta ekipy ktora o tym zadecyduje, wiec nie rozumiem, atakow na moja osobe i moje stanowisko. Kazdy ma swoje zdanie, tyle w temacie. Dzieki za wypowiedzi, jakby ktos cos jeszcze ode mnie chcial, zapraszam na PW. Chetnie pogadam. ;)

No rownie dobrze mogę jako vlider fbi robić DB na gangsterow bo ich nie lubię. Jesli co 3 gracz gralby dżihad bylaby lipa. Kolejno na jakies 300 osób na serwer przypada około 40-50 porzadkowych. Okolo 250 cywili i org. Pomyślny co byloby gdyby Ci wszyscy zaczeli robić dżihad. Dodatkowo jeśli mówimy juz o egzekwowaniu prawa to w stanach aktami terroryzmu zajmuje się fbi. Dozywocie, kara śmierci i allah akbar. U nas na serwerze nie ma ani jednego ani drugiego.
  • Do góry
    • 9

#44 Murder1480 09/06/2015 - 10:46

Murder
  • Gracz

*
Popularny

Nie widziałem jeszcze tak słabej ekipy i strzelców.  :fp:

• Do góry
    • 4

#45 Trusii588 09/06/2015 - 10:57

Trusii
  • Gracz

No rownie dobrze mogę jako vlider fbi robić DB na gangsterow bo ich nie lubię. Jesli co 3 gracz gralby dżihad bylaby lipa. Kolejno na jakies 300 osób na serwer przypada około 40-50 porzadkowych. Okolo 250 cywili i org. Pomyślny co byloby gdyby Ci wszyscy zaczeli robić dżihad. Dodatkowo jeśli mówimy juz o egzekwowaniu prawa to w stanach aktami terroryzmu zajmuje się fbi. Dozywocie, kara śmierci i allah akbar. U nas na serwerze nie ma ani jednego ani drugiego.

Faktycznie, widocznie mialem zly tok myslenia.

Wybaczcie. ;)
  • Do góry
    • 1

#46 Garrison1071 09/06/2015 - 11:28

Garrison
  • Gracz
Truskawka, filmy mahonka to antyreklama. Widać mizerny poziom ludzi w centrum i często osób biorących udział w filmie jako araby.
  • Do góry
    • 1

#47 Milord BajVad 1116 09/06/2015 - 12:52

Milord BajVad
  • Ofiara włamania(włamanie)

Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Co ma mój post do gamemastera? To co jak mam, Gamemastera nie moge nikogo popierac?

Jesli chodzi o karanie mahonka to temat byl walkowany juz kiedys, ze Mahon nie robi masowego dm'u. Cos sie stalo ze zaatakowal lspd? Sam tam gram i jakby mnie zaatakowal to nie mialbym mu tego za zle. Jest to gra IC kochani.

A to ze go propsuje, to za jego filmiki do czego mam pelne prawo. :)

Ale Ty popierasz odwalacz-tim i odwalanie. Jak tak można?  :yuno:

• Do góry
    • 0

#48 Legionista96 55 09/06/2015 - 13:30

Legionista96
  • Gracz

fajnie się z wami grało na początku filmiku mam nadzieję że znajdę czas żeby częściej się z wami pokręcić :P

• Do góry
    • 0

#49 Patrykx7 1880 09/06/2015 - 13:30

Patrykx7
  • Gracz

Chyba się nie zrozumieliśmy, bo ty to pojąłeś jako hate, zamiast dawać mi tą maść sam ją użyj, bo ja nic do tego nie mam, a obrazek zrobiłem dla funu.

Borek też dla jaj wrzucił ten obrazek :D

• Do góry
    • 0

#50 Trusii588 09/06/2015 - 14:06

Trusii
  • Gracz

Ale Ty popierasz odwalacz-tim i odwalanie. Jak tak można?  :yuno:

Wybacz, nie popieram żadnego "odwalacz-Tim" jak to ująłeś, tylko oryginalny pomysł Mahonka na dżihad. 

Kiedyś Mahonek wstawiał filmy, tylko że tam był masowy DM, bo praktycznie do każdego strzelał. Dostał kare? Tak owszem, jak dobrze pamiętam sam Karol go banował.

Następnie Mahonek wygrał apelacje, robił dalej dżihad, jednakże z mniejszym DM'em. Jak widać, większości społeczeństwa jak i Administracji N4G to nie przeszkadza, jeśli do tej pory Mahonkowi nie została zwrócona uwaga, czy też nadana jakakolwiek w tej sprawie kara.

To że popieram jego filmy i pomysł, nie oznacza że popieram odwalaczy (czyt. szkodników), widocznie źle zrozumiałeś przesłanie z mojego posta, bądź widocznie źle to napisałem. Niestety, wtedy siedziałem na telefonie i czasem trudno jest napisać coś obszerniejszego, by społeczność zrozumiała, że NIE POPIERAM szkodników. 

Według mojego zdania Mahonek nie jest szkodnikiem, ma pomysł na swoją gre i niech gra. Każdy tak na prawdę gra po swojemu, oczywiście wiemy, że ma to być z umiarem. Jeśli administracja zauważy, że Mahon rozpowszechnia za duży DM' to mogę ja wam to obiecać, że administracja (chodzi mi o czerwonych, czyli Karol, Kamil, Prosty i tak dalej) się tym zajmie, bo chcą jak najlepiej dla społeczeństwa serwera N4G.

• Do góry
    • 0

#51 Scharlqtte1681 09/06/2015 - 14:56

Scharlqtte
  • Gracz

Według mojego zdania Mahonek nie jest szkodnikiem, ma pomysł na swoją gre i niech gra. Każdy tak na prawdę gra po swojemu, oczywiście wiemy, że ma to być z umiarem. Jeśli administracja zauważy, że Mahon rozpowszechnia za duży DM' to mogę ja wam to obiecać, że administracja (chodzi mi o czerwonych, czyli Karol, Kamil, Prosty i tak dalej) się tym zajmie, bo chcą jak najlepiej dla społeczeństwa serwera N4G.

Boję się tego pisać, ale cóż. 
Zastanów się kolego co ty piszesz - ma pomysł na swoją grę i niech gra? Równie dobrze z tym tokiem rozumowania można kupić M4, pójść do centrum ustawiając opis przedstawiający człowieka upośledzonego, z bandażami na ciele, krwią na ubraniu - wyciągnąć czwórkę i strzelać bo jest chory psychicznie i przecież nic mu nie zrobicie bo ma pomysł na swoją grę. Wspomniałeś wyżej w postach że Mahonek robi dobrą reklamę dla serwera swoimi filmikami i zapewne "kreatywnymi" pomysłami. Na dobrą sprawę, można by powiedzieć że portal net4game nie potrzebuje reklamy bo 'każdy' go zna a nagrywanie filmików gdzie kilku typków jeździ rozwalonym Bobcatem po mieście z 'okrzykami' Allah Akbar i strzelaniem żeby obronić foczkę to trochę nie tak... Rozumiem, poznać kulturę, zrobić organizacje i tam coś tworzyć - ale na moje oko "odwalacza" to to jest niezłe odwalanie, aj przepraszam.. z umiarem. 
Nic nie mam do Mahonka bo niczym mnie nie uraził ani ja jego - więc nie myślcie że znów przychodzę hejtować. 

• Do góry
    • -1

#52 Trusii588 09/06/2015 - 15:07

Trusii
  • Gracz

Boję się tego pisać, ale cóż. 
Zastanów się kolego co ty piszesz - ma pomysł na swoją grę i niech gra? Równie dobrze z tym tokiem rozumowania można kupić M4, pójść do centrum ustawiając opis przedstawiający człowieka upośledzonego, z bandażami na ciele, krwią na ubraniu - wyciągnąć czwórkę i strzelać bo jest chory psychicznie i przecież nic mu nie zrobicie bo ma pomysł na swoją grę. Wspomniałeś wyżej w postach że Mahonek robi dobrą reklamę dla serwera swoimi filmikami i zapewne "kreatywnymi" pomysłami. Na dobrą sprawę, można by powiedzieć że portal net4game nie potrzebuje reklamy bo 'każdy' go zna a nagrywanie filmików gdzie kilku typków jeździ rozwalonym Bobcatem po mieście z 'okrzykami' Allah Akbar i strzelaniem żeby obronić foczkę to trochę nie tak... Rozumiem, poznać kulturę, zrobić organizacje i tam coś tworzyć - ale na moje oko "odwalacza" to to jest niezłe odwalanie, aj przepraszam.. z umiarem. 
Nic nie mam do Mahonka bo niczym mnie nie uraził ani ja jego - więc nie myślcie że znów przychodzę hejtować. 

Widocznie nie czytasz ze zrozumieniem. Napisałem pomysł na swoją grę z umiarem, więc w tej chwili Twoja wypowiedź z M4 jest bezsensu i mija się z tym co ja napisałem. Jednakże masz rację zapewne na swój sposób.

Już wcześniej pisałem, że każdy ma swój tok myślenia.

• Do góry
    • 0

#53 Scharlqtte1681 09/06/2015 - 15:10

Scharlqtte
  • Gracz

Widocznie nie czytasz ze zrozumieniem. Napisałem pomysł na swoją grę z umiarem, więc w tej chwili Twoja wypowiedź z M4 jest bezsensu i mija się z tym co ja napisałem. Jednakże masz rację zapewne na swój sposób.

Już wcześniej pisałem, że każdy ma swój tok myślenia.

Widocznie masz kilka różnych wersji w różnych sytuacjach.  <_<

• Do góry
    • 0

#54 Patton1268 09/06/2015 - 15:23

Patton
  • Gracz

*
Popularny

To nie miało na Celu wbicia wam  "BW" czy coś, chcieliśmy pokazać, że terroryści dalej są i żebyście nie bagatelizowali tego :P Wiem, że połowa będzie mówić, że znów zbędny DM odwalanie itp. To nie ma na celu uprzykrzanie wam i innym gry.

>terroryści
>Ty i Mahon

Obama-lol.gif

• Do góry
    • 5

#55 Rukol 14555 09/06/2015 - 15:24

Rukol
  • Gracz

*
Popularny

Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Co ma mój post do gamemastera? To co jak mam, Gamemastera nie moge nikogo popierac?

Jako Gamemaster reprezentujesz w pewnym stopniu ekipę i serwer. Film prezentuje się okej nawet pod względem obróbki, jednak nie pod względem przekazu czy tego co pokazuje. Gdyby mahon zrobił org arabusów, którzy zbierają się przykładowo miesiąc IC i potem robią jakiś zamach na PD czy po prostu jakiś szerszy rozpierdziel to by było okej, ale nie, że statusy na forum "zbiórka na farmie", co 2-3 dni DM na lspd, Piwsko czelendż i jeszcze mu ludzie z centrum kase dają, bo strzela do tych złych pedeków. Innymi słowy; obróbka - okej, film - nie okej.

• Do góry
    • 8

#56 Trusii588 09/06/2015 - 15:39

Trusii
  • Gracz

Jako Gamemaster reprezentujesz w pewnym stopniu ekipę i serwer. Film prezentuje się okej nawet pod względem obróbki, jednak nie pod względem przekazu czy tego co pokazuje. Gdyby mahon zrobił org arabusów, którzy zbierają się przykładowo miesiąc IC i potem robią jakiś zamach na PD czy po prostu jakiś szerszy rozpierdziel to by było okej, ale nie, że statusy na forum "zbiórka na farmie", co 2-3 dni DM na lspd, Piwsko czelendż i jeszcze mu ludzie z centrum kase dają, bo strzela do tych złych pedeków. Innymi słowy; obróbka - okej, film - nie okej.

Faktycznie, masz rację. Widocznie mój błąd, do którego się przyznaje. Oczywiście nie popieram DM'u co trzy dni, tylko bardziej chodziło mi o sam powrót Dżihadu i filmików Mahonka, bo wolę to niż co chwila pościgi i marne prowokacje LSPD.

Myślę, że teraz sprawa jest wyjaśniona.

• Do góry
    • 0

#57 Rangy7982 09/06/2015 - 15:48

Rangy
  • Gracz

*
Popularny

Jedyne co mogę zarzucić z noobstwa to zbieranie na forum ekipy (na statusie), a ogólnie zabawa jest spoko, jeżeli zachowuje się umiar :)

• Do góry
    • 3

#58 Medicated770 09/06/2015 - 15:58

Medicated
  • Gracz

Według mojego zdania

Uważaj mając swoje zdanie w ekipie  ^_^

Co do filmu - Silver Elite

• Do góry
    • 2

#59 Thief Stiffler 1586 09/06/2015 - 16:00

Thief Stiffler
  • Gracz

Uważaj mając swoje zdanie w ekipie  ^_^

Co do filmu - Silver Elite

idziesz na mma wariat?

• Do góry
    • -2

#60 Trusii588 09/06/2015 - 16:41

Trusii
  • Gracz

Po raz trzeci zmieniasz zdanie i przepraszasz bo boisz się utraty GameMastera.

Inaczej zachowywałeś się w stosunku do niego gdy jeszcze miałeś tego lidera. 

Zdania nie zmieniłem, bo każdy ma swoje. Jednakże Rukol miał racje i mu przyznałem rację. ;)

• Do góry
    • 0

#61 Scharlqtte1681 09/06/2015 - 16:43

Scharlqtte
  • Gracz

Zdania nie zmieniłem, bo każdy ma swoje. Jednakże Rukol miał racje i mu przyznałem rację. ;)

Przejrzyj proszę od nowa temat i zobacz co pisałeś, nie pozdrawiam bo tak. ;)

• Do góry
    • 2

#62 Banan4don897 09/06/2015 - 16:55

Banan4don
  • Gracz

Olej ich, beka z polaczkow którzy chcą tylko udupic bo ktos jest wyżej niż oni na serwerze. Nie pozdrawiam ;)

/oftop
Mahoń, nie spodziewałeś sie tak szybkiej reakcji :D
  • Do góry
    • 1

#63 MrWatson1299 09/06/2015 - 16:57

MrWatson
  • Gracz
Ten temat jest świetnym przykładem powiedzenia "Polak Polakowi wilkiem". Szczerze mówiąc również nie popieram pewnych argumentów, ale jakaś kultura powinna obowiązywać, prawda? Po co jeździć tak po świeżo upieczonym gmie?
  • Do góry
    • 1

#64 Scharlqtte1681 09/06/2015 - 16:58

Scharlqtte
  • Gracz

*
Popularny

Olej ich, beka z polaczkow którzy chcą tylko udupic bo ktos jest wyżej niż oni na serwerze. Nie pozdrawiam ;)

/oftop
Mahoń, nie spodziewałeś sie tak szybkiej reakcji :D

Sam też jesteś polaczek.  :lol: 
A żeby było kogo tu udupiać, jak sam zmienia zdanie. A to że ma GM'a na serwerze na którym każdy już może mieć to jakiś wyczyn? Czym jest lepszy xd 

Ten temat jest świetnym przykładem powiedzenia "Polak Polakowi wilkiem". Szczerze mówiąc również nie popieram pewnych argumentów, ale jakaś kultura powinna obowiązywać, prawda? Po co jeździć tak po świeżo upieczonym gmie?

W tych czasach nie ma głaskania po głowie, nawet w grze. 

• Do góry
    • 3

#65 Trusii588 09/06/2015 - 17:04

Trusii
  • Gracz

Po co jeździć tak po świeżo upieczonym gmie?

Wiadomo, że wszyscy wolą po nas jeździć, niż ew. pomóc. :)

• Do góry
    • 1

#66 Scharlqtte1681 09/06/2015 - 17:06

Scharlqtte
  • Gracz

*
Popularny

Wiadomo, że wszyscy wolą po nas jeździć, niż ew. pomóc. :)

Od pomocy raczej jesteś właśnie ty, if you know.
Nie ma ulg, to nie jest komunikacja miejska.

• Do góry
    • 3

#67 mahonek3589 09/06/2015 - 18:31

mahonek
  • Gracz

*
Popularny

Deser dajesz się wciągać w rozmowę z kolesiem, który dostał bana za odwalanie :D Także hipokryta po całości :)

• Do góry
    • 3

#68 Dobra Morda 1016 09/06/2015 - 18:40

Dobra Morda
  • Gracz

*
Popularny

Deser dajesz się wciągać w rozmowę z kolesiem, który dostał bana za odwalanie :D Także hipokryta po całości :)

Ej król centrum, Ty się uspokój, bo prawdę mówiąc nawet nie masz dowodów, które potwierdzą czy ona ma jaja czy cipkę. A zamiast pisać takie głupoty idź lepiej sklejać kolejny filmik z dżihadowego DMu. Z tego co wiem, to podobno miałeś dać CK na arabie, bo raczej upadku takiego byś nie przeżył. ;)

Użytkownik Dobra Morda edytował ten post 09/06/2015 - 18:42

• Do góry
    • 4

#69 MenxeZ10 09/06/2015 - 18:43

MenxeZ
  • Gracz

No i git xd

• Do góry
    • 2

#70 Stary_Anona 546 09/06/2015 - 18:58

Stary_Anona
  • Gracz

Od pomocy raczej jesteś właśnie ty, if you know.
Nie ma ulg, to nie jest komunikacja miejska.

Jesteś odwalaczem uciekaj stąd
  • Do góry
    • 2

#71 Scharlqtte1681 09/06/2015 - 19:45

Scharlqtte
  • Gracz

Jesteś odwalaczem uciekaj stąd

Po pierwsze to ja nie życzę sobie żeby mnie wyganiano stąd, dobrze? Mogę tu pisać i nikomu nic złego nie robię. 
Każdy miał swoje wzloty i upadki. Mam tą rangę odwalaczki, ale co z tego? Uderzyłam w samochód? Tu coś pokłóciłam się? Też mi halo, (bezurazy) Mahonek strzela z Bobcatów i tym podobne i to już wasz Bóg jest. Sam możesz stąd wyjść bo też odwalasz, każdy odwala.. tylko nie zawsze zostaje złapany. Ile osób grało ze mną? Nie mówię o tych głównych osobach, tylko pobocznych. Wystarczy przelecieć mój chatlog i zobaczyć kto i co się wyprawiało - a tylko ja dostawałam kary. :)
Nawet "rolpekowce" odwalały, ale ja winna wszystkiemu jestem. Jak ja jestem odwalaczką, to ty napinaczem. :)

PS. To było ponad rok temu, a na MK ponad pół ( z czego tu grałam 100% "rolplej" i dużo Ci osób to potwierdzi )

• Do góry
    • 1

#72 Patton1268 09/06/2015 - 19:47

Patton
  • Gracz

Proszę o spokój, bo zaraz zawołam moderatorów!

zomo.jpg

• Do góry
    • 1

#73 Stary_Anona 546 09/06/2015 - 19:54

Stary_Anona
  • Gracz

Po pierwsze to ja nie życzę sobie żeby mnie wyganiano stąd, dobrze? Mogę tu pisać i nikomu nic złego nie robię. 
Każdy miał swoje wzloty i upadki. Mam tą rangę odwalaczki, ale co z tego? Uderzyłam w samochód? Tu coś pokłóciłam się? Też mi halo, (bezurazy) Mahonek strzela z Bobcatów i tym podobne i to już wasz Bóg jest. Sam możesz stąd wyjść bo też odwalasz, każdy odwala.. tylko nie zawsze zostaje złapany. Ile osób grało ze mną? Nie mówię o tych głównych osobach, tylko pobocznych. Wystarczy przelecieć mój chatlog i zobaczyć kto i co się wyprawiało - a tylko ja dostawałam kary. :)
Nawet "rolpekowce" odwalały, ale ja winna wszystkiemu jestem. Jak ja jestem odwalaczką, to ty napinaczem. :)

PS. To było ponad rok temu, a na MK ponad pół ( z czego tu grałam 100% "rolplej" i dużo Ci osób to potwierdzi )

Ale dlaczego siejesz gównoburze na forum jak masz bana to idź sobie gdzieś indziej tylko wprowadzasz zamęt na tym forum. Nie wiem co ty tu robisz hejtujesz mahonka a on sobie gra normalnie.

• Do góry
    • 2

#74 Scharlqtte1681 09/06/2015 - 20:02

Scharlqtte
  • Gracz

Ale dlaczego siejesz gównoburze na forum jak masz bana to idź sobie gdzieś indziej tylko wprowadzasz zamęt na tym forum. Nie wiem co ty tu robisz hejtujesz mahonka a on sobie gra normalnie.

1. Jaka gówno burza? 
2. Gdzie hejtuję? 

• Do góry
    • 2

#75 Dobra Morda 1016 09/06/2015 - 20:08

Dobra Morda
  • Gracz

Co z tego, że ma bana? Na forum bana nie ma więc z forum może sobie korzystać. A jeżeli uważasz, że Mahonek gra normalnie to jesteś w błędzie. Sieje DM, zbiera hajsy bo nie chce mu sie bić duty... Serio, normalnie. Zrezygnuj z PD i idź w jego ślady.

• Do góry
    • 0

#76 Stary_Anona 546 09/06/2015 - 20:09

Stary_Anona
  • Gracz

Co z tego, że ma bana? Na forum bana nie ma więc z forum może sobie korzystać. A jeżeli uważasz, że Mahonek gra normalnie to jesteś w błędzie. Sieje DM, zbiera hajsy bo nie chce mu sie bić duty... Serio, normalnie. Zrezygnuj z PD i idź w jego ślady.

ok

• Do góry
    • 0

#77 BlueMan 57 10/06/2015 - 13:15

BlueMan
  • Gracz

taki off-top bo tu się widze że kłócicie, jaka nutka allaha z początku filmu? :P

• Do góry
    • 0

#78 immahita0 10/06/2015 - 21:45

immahita
  • Świeżak

ANITA KURWA ANITA

• Do góry
    • -1

#79 zireael198 11/06/2015 - 15:11

zireael
  • Gracz

Widzę że niektórzy zbyt bardzo wczuwają się w grę. Radzę trochę ochłonąć i wyjść na dwór, zamiast siedzieć i jechać po kimś kto wam coś zrobił w grze.

• Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych