Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Dżihad Sezon 3 - ALE FAAART :/

• Please log in to reply
78 odpowiedzi w tym temacie

#1 mahonek3589 08/06/2015 - 21:44

mahonek
  • Gracz

*
Popularny

Nie jestem zadowolony z produkcji, mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej ;c

Śledź kanał na youtube bo każdy film nie jest wrzucany na forum :)

https://www.youtube.com/watch?v=R6CuYiAC-xE

• Do góry
    • 4

#2 BoreK_824 08/06/2015 - 21:52

BoreK_
  • Gracz

mamy teraz parę pomysłów, nie będzie zbędnego Dm'u :)

Użytkownik Uzumaki edytował ten post 08/06/2015 - 22:34

• Do góry
    • 0

#3 Adrianeeek255 08/06/2015 - 21:53

Adrianeeek
  • Gracz

*
Popularny

To jest to, Bw dostaliście na pace, ale co tam, po co odegrać...

Co do filmiku może być.

• Do góry
    • 3

#4 mahonek3589 08/06/2015 - 21:55

mahonek
  • Gracz

mamy teraz parę pomysłów, nie będzie zbędnego Dm'u :)

Racja, aby wypaliło :D Już dodaje Cie w nazwie filmu, nie panikuj, zapomniałem :D

• Do góry
    • 0

#5 BoreK_824 08/06/2015 - 21:56

BoreK_
  • Gracz

To jest to, Bw dostaliście na pace, ale co tam, po co odegrać...

Co do filmiku może być.

Wiem Nardian, mały minus dla nas :( Przyznajemy się do błędu, ale zdenerwowałem się trochę :P Każdemu się zdarza, prawda?:)

Użytkownik Uzumaki edytował ten post 08/06/2015 - 21:57

• Do góry
    • 2

#6 Adrianeeek255 08/06/2015 - 21:57

Adrianeeek
  • Gracz

Wiem Nardian, mały minus dla nas :( Przyznajemy się do błędu, ale zdenerwowałem się trochę :P

Nadal mysle jak nas nie dojebaliście xd Mielismy tylko deserty :D

• Do góry
    • 0

#7 BoreK_824 08/06/2015 - 21:59

BoreK_
  • Gracz

*
Popularny

Nadal mysle jak nas nie dojebaliście xd Mielismy tylko deserty :D

To nie miało na Celu wbicia wam  "BW" czy coś, chcieliśmy pokazać, że terroryści dalej są i żebyście nie bagatelizowali tego :P Wiem, że połowa będzie mówić, że znów zbędny DM odwalanie itp. To nie ma na celu uprzykrzanie wam i innym gry.

• Do góry
    • 6

#8 WariateX799 08/06/2015 - 22:05

WariateX
  • Gracz

Wymuszanie ck? :P AHA.

• Do góry
    • -1

#9 Fryzjjer158 08/06/2015 - 22:06

Fryzjjer
  • Gracz

Hah, bardzo fajnie :) Ciekawie sobie gracie ;)

• Do góry
    • 0

#10 BoreK_824 08/06/2015 - 22:07

BoreK_
  • Gracz

Wymuszanie ck? :P AHA.

Nie wymuszamy... Po pierwsze to tylko gra IC, nie strzelaliśmy go w głowę czy coś, jedynie zrzuciliśmy go z mostu, a co dalej dzieje się z jego postacią to on sam decyduje.

• Do góry
    • 0

#11 MamTenStyl0 08/06/2015 - 22:10

MamTenStyl
  • Gracz

Dobrze było :D

• Do góry
    • 0

#12 WariateX799 08/06/2015 - 22:11

WariateX
  • Gracz

Nie wymuszamy... Po pierwsze to tylko gra IC, nie strzelaliśmy go w głowę czy coś, jedynie zrzuciliśmy go z mostu, a co dalej dzieje się z jego postacią to on sam decyduje.

No podchodziło to pod wymuszenie CK-Zrzucasz go z mostu czyli co? Po takim upadku człowiek umiera w jego przypadku też tak powinno być..Brak słów. :)

• Do góry
    • 1

#13 BoreK_824 08/06/2015 - 22:15

BoreK_
  • Gracz

No podchodziło to pod wymuszenie CK-Zrzucasz go z mostu czyli co? Po takim upadku człowiek umiera w jego przypadku też tak powinno być..Brak słów. :)

Wymuszenie Ck to jest np "strzelanie w głowę" "obcięcie głowy"    nie wiem   "rozjechanie głowy" - my go jedynie zrzuciliśmy z mostu, może miał IC farta i karetka dojechała szybko na miejsce i go po prostu uratowała, czemu od razu zakładacie wymuszenie CK bo " zrzuciliście go z wysokiego mostu "

• Do góry
    • 0

#14 WariateX799 08/06/2015 - 22:17

WariateX
  • Gracz

Wymuszenie Ck to jest np "strzelanie w głowę" "obcięcie głowy"    nie wiem   "rozjechanie głowy" - my go jedynie zrzuciliśmy z mostu, może miał IC farta i karetka dojechała szybko na miejsce i go po prostu uratowała, czemu od razu zakładacie wymuszenie CK bo " zrzuciliście go z wysokiego mostu "

Wez to na logike  :wtf:

• Do góry
    • 0

#15 BoreK_824 08/06/2015 - 22:18

BoreK_
  • Gracz

Wez to na logike  :wtf:

Wiem jak to w logice wygląda, ale nie bierz GRY do siebie :) , ale nie oszukujmy się w prawdziwym świecie nie raz zdarzają się cuda, nie ? :) To może był taki przypadek? :)

Użytkownik Uzumaki edytował ten post 08/06/2015 - 22:19

• Do góry
    • 0

#16 WariateX799 08/06/2015 - 22:19

WariateX
  • Gracz

*
Popularny

Wiem jak to w logice wygląda, ale nie bierz GRY do siebie :a , ale nie oszukujmy w prawdziwym świecie nie raz zdarzają się cuda, nie ? :) To mozę był taki przypadek? :)

na świecie nikt nie przezył spadając na asfalt z 50 metrów :P  

• Do góry
    • 3

#17 BoreK_824 08/06/2015 - 22:21

BoreK_
  • Gracz

na świecie nikt nie przezył spadając na asfalt z 50 metrów :P

Nie ? :) Mam przykład, nawet to było kiedyś w wiadomościach, koleś skoczył z 6 piętra bloku, połamane obydwie nogi i jedna ręka i coś tam jeszcze, ale jakimś cudem udało się go uratować :) Oj, chyba nie będziemy się kłócić o to, nie ? :P To tylko gra :D

Użytkownik Uzumaki edytował ten post 08/06/2015 - 22:21

• Do góry
    • 0

#18 mahonek3589 08/06/2015 - 22:21

mahonek
  • Gracz

Nie chce się kłócić. Interesuje mnie jak nasz kierowca uciekł, bo miał dyntki a tam były 2 radiole i czitach. PD, jakim cudem? :)

• Do góry
    • 0

#19 WariateX799 08/06/2015 - 22:22

WariateX
  • Gracz

Nie ? :) Mam przykład, nawet to było kiedyś w wiadomościach, koleś skoczył z 6 piętra bloku, połamane obydwie nogi i jedna ręka i coś tam jeszcze, ale jakimś cudem udało się go uratować :) Oj, chyba nie będziemy się kłócić o to, nie ? :P To tylko gra :D

no gra bez sensu sie kłócić :) 

Nie chce się kłócić. Interesuje mnie jak nasz kierowca uciekł, bo miał dyntki a tam były 2 radiole i czitach. PD, jakim cudem? :)

Fakt troche dziwne..ale na mini mapce widać jak go obraca może TP ? :D 

• Do góry
    • 0

#20 BoreK_824 08/06/2015 - 22:23

BoreK_
  • Gracz

Tego to i ja jestem Ciekaw, nic nie widziałem przez te BW :P PS. Mahon kurczaki skype.

• Do góry
    • 0

#21 Maaxy2126 08/06/2015 - 22:24

Maaxy
  • Gracz

Chcieli go ceknąć to chcieli, był noobem i trudno. Wyszło to chociaż w jakiś tam sposób klimatycznie. Coraz lepiej to wygląda. xd

• Do góry
    • 1

#22 MamTenStyl0 08/06/2015 - 22:34

MamTenStyl
  • Gracz

Nie goniły mnie żadne radiole :) Więc normalnie jechałem, ale było ciężko bo miałem 2 dytnki z prawej strony.

• Do góry
    • 0

#23 Scharlqtte1681 08/06/2015 - 22:37

Scharlqtte
  • Gracz

Wiem, że połowa będzie mówić, że znów zbędny DM odwalanie itp. To nie ma na celu uprzykrzanie wam i innym gry.

ja pierdoleeeee xd

MAHONEK SUPER FILM  :wub:

• Do góry
    • 0

#24 Chamberlain 1245 08/06/2015 - 23:08

Chamberlain
  • Gracz

Wiem jak to w logice wygląda, ale nie bierz GRY do siebie :) , ale nie oszukujmy się w prawdziwym świecie nie raz zdarzają się cuda, nie ? :) To może był taki przypadek? :)

Allah kazał mu przeżyć by mogli jeszcze jeden dżihad nakręcić. 
Dla mnie bomba  :D

• Do góry
    • 1

#25 Piortek 4035 08/06/2015 - 23:13

Piortek
  • Gracz

*
Popularny

Fajna produkcja i propsy dla kierowcy, że uciekł. Dzihad powraca, bardzo dobrze! Truskawka jest dumny! :D

:fp:

• Do góry
    • 13

#26 Milioner Various 2021 08/06/2015 - 23:15

Milioner Various
  • Gracz

*
Popularny

najsłabszy dm jaki widziałem kiedykolwiek na oczy, nie powinieneś wstawiać takiego chłamu;
mam nadzieje, że wkrótce wylecisz z tego serwera razem ze swoją śmieszną ekipą

/edit: nie, to jednak nie jest dm tylko marna próba odwalania i ja nie wiem dlaczego LSPD nie strzelało do kierowcy tylko do tych śmieszków orzeszków na pace, słabo

Użytkownik various_ edytował ten post 08/06/2015 - 23:53

• Do góry
    • 4

#27 savage chiraq 460 08/06/2015 - 23:22

savage chiraq
  • Gracz

Fajna produkcja i propsy dla kierowcy, że uciekł. Dzihad powraca, bardzo dobrze! Truskawka jest dumny! :D

aha

• Do góry
    • 2

#28 Scharlqtte1681 08/06/2015 - 23:37

Scharlqtte
  • Gracz

aha

2x

Serio "truskawko" ?

• Do góry
    • 1

#29 Milord BajVad 1116 09/06/2015 - 06:10

Milord BajVad
  • Ofiara włamania(włamanie)

https://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E

• Do góry
    • 1

#30 Bołnu 1231 09/06/2015 - 06:32

Bołnu
  • Gracz

Ja dalej nie wiem jak cheetah nie złapał bobcata na dwóch dyntkach - siedząc mu na ogonie od początku. XD

• Do góry
    • 0

#31 MamTenStyl0 09/06/2015 - 07:30

MamTenStyl
  • Gracz

Ja dalej nie wiem jak cheetah nie złapał bobcata na dwóch dyntkach - siedząc mu na ogonie od początku. XD

Oni cofnęli się do radiol i myślałem że będą mnie gonić. A gdy jechałem i oglądałem się za siebie to nikt z PD nie jechał ;p

Użytkownik PolskiGejmer edytował ten post 09/06/2015 - 07:39

• Do góry
    • 0

#32 Jerzy Uszatek 291 09/06/2015 - 08:00

Jerzy Uszatek
  • Gracz

*
Popularny

To się nazywa reprezentowanie jako GameMaster, lol.

• Do góry
    • 3

#33 Pawbuc922 09/06/2015 - 08:23

Pawbuc
  • Gracz

Dlaczego on jeszcze, żadnej kary nie dostał? Nieznany pacjent z centrum, za takie rzeczy do razu by dostał po dupie.

Użytkownik Pawbuc edytował ten post 09/06/2015 - 08:24

• Do góry
    • 2

#34 DrKokosik99-2 09/06/2015 - 09:05

DrKokosik99
  • Świeżak

Da ktoś linka do tych podmianek, co w filmie są?

PS. Film super. :D

• Do góry
    • 0

#35 Salatar139 09/06/2015 - 09:14

Salatar
  • Gracz

Po takim upadku człowiek umiera w jego przypadku też tak powinno być..Brak słów. :)

Nic takiego nie powinno być, bo każdy gra postać jak mu się podoba i w regulaminie nie widziałem punktu takiego który to mówi, że jak spadniesz z takiej czy takiej wysokości to trzeba się uśmiercić. (zawsze można napisać /do nie spadł, jak już pojadą :P)

Ale nie powiem, bo fajnie wyglądało jak ten mu zasadził kopa w dupę i tamten poleciał. A jeszcze lepsze było to jak wracali a ten sobie idzie zwyczajnie :D

Użytkownik Salatar edytował ten post 09/06/2015 - 09:22

• Do góry
    • 0

#36 Trusii588 09/06/2015 - 09:20

Trusii
  • Gracz

To się nazywa reprezentowanie jako GameMaster, lol.

Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Co ma mój post do gamemastera? To co jak mam, Gamemastera nie moge nikogo popierac?

Jesli chodzi o karanie mahonka to temat byl walkowany juz kiedys, ze Mahon nie robi masowego dm'u. Cos sie stalo ze zaatakowal lspd? Sam tam gram i jakby mnie zaatakowal to nie mialbym mu tego za zle. Jest to gra IC kochani.

A to ze go propsuje, to za jego filmiki do czego mam pelne prawo. :)
  • Do góry
    • 2

#37 Jerzy Uszatek 291 09/06/2015 - 09:25

Jerzy Uszatek
  • Gracz

Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Co ma mój post do gamemastera? To co jak mam, Gamemastera nie moge nikogo popierac?

Jesli chodzi o karanie mahonka to temat byl walkowany juz kiedys, ze Mahon nie robi masowego dm'u. Cos sie stalo ze zaatakowal lspd? Sam tam gram i jakby mnie zaatakowal to nie mialbym mu tego za zle. Jest to gra IC kochani.

No niestety, muszę stwierdzić że ten post jest nie na miejscu. Jeżeli popierasz DeathMatch to raczej nie powinieneś siedzieć na stołku GameMastera. Przyjrzyj się. Jesteś na stanowisku w którym nie powinny zapaść AŻ takie głupie posty.

• Do góry
    • 0

#38 Pawbuc922 09/06/2015 - 09:28

Pawbuc
  • Gracz

Połowa centrumów jak napierdziela do lspd to dostaje blokady, albo AJoty. Dlaczego to nie jest traktowane jako gra IC? Powiecie, bo on odgrywa dżikijtamwieco. To niech sobie kupi panel, zrobi z tego gang i idzie na SC a nie wymówka dla dmu.

• Do góry
    • 2

#39 Trusii588 09/06/2015 - 09:31

Trusii
  • Gracz

*
Popularny

Popieram jego filmiki, ze stara sie zrobic tym jakas reklame dla serwera.

Chcecie by on zostal ukarany za postrzelenie lspd? A co z ludzmi ktorzy graja w organizacjach i bez powodu strzelaja do lspd? Robi tak wiekszosc osob i co tez maja byc karani? Za gre IC? Gdzie tym zajmuje sie Policja?

Tak Btw. W stanach kazdy praktycznie moze miec bron, to co jesli koles do kogos strzela, to bóg go kara AJ'otem i innymi rzeczami? Nie, zajmuje sie tym LVPD, LAPD itd. San Andreas to tak jak stany praktycznie, niedlugo beda kary za wszystko i w ogole nie bedzie gry IC.

Narzekacie na Administracje ze wam wszystko ogranicza mimo ze sami tego rzadacie -.-.

Połowa centrumów jak napierdziela do lspd to dostaje blokady, albo AJoty. Dlaczego to nie jest traktowane jako gra IC? Powiecie, bo on odgrywa dżikijtamwieco. To niech sobie kupi panel, zrobi z tego gang i idzie na SC a nie wymówka dla dmu.

Jestem za tym by to zmienic. Mahonek ma powod w sumie, gra dzihad i nie lubi amerykanow. Zwykla gra IC.
  • Do góry
    • 5

#40 Pawbuc922 09/06/2015 - 09:33

Pawbuc
  • Gracz

*
Popularny

Popieram jego filmiki, ze stara sie zrobic tym jakas reklame dla serwera.

Chcecie by on zostal ukarany za postrzelenie lspd? A co z ludzmi ktorzy graja w organizacjach i bez powodu strzelaja do lspd? Robi tak wiekszosc osob i co tez maja byc karani? Za gre IC? Gdzie tym zajmuje sie Policja?

Tak Btw. W stanach kazdy praktycznie moze miec bron, to co jesli koles do kogos strzela, to bóg go kara AJ'otem i innymi rzeczami? Nie, zajmuje sie tym LVPD, LAPD itd. San Andreas to tak jak stany praktycznie, niedlugo beda kary za wszystko i w ogole nie bedzie gry IC.

Narzekacie na Administracje ze wam wszystko ogranicza mimo ze sami tego rzadacie -.-.

Jestem za tym by to zmienic. Mahonek ma powod w sumie, gra dzihad i nie lubi amerykanow. Zwykla gra IC.

Umocniłeś mnie w przekonaniu, że na rekrutacji po prostu nie było ludzi i wzięli z tego co jest.

@Bardzo fajny film, oby więcej takich!

Użytkownik Pawbuc edytował ten post 09/06/2015 - 09:33

• Do góry
    • 3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych