Nie jestem zadowolony z produkcji, mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej ;c
Śledź kanał na youtube bo każdy film nie jest wrzucany na forum
https://www.youtube.com/watch?v=R6CuYiAC-xE

Popularny
Nie jestem zadowolony z produkcji, mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej ;c
Śledź kanał na youtube bo każdy film nie jest wrzucany na forum
https://www.youtube.com/watch?v=R6CuYiAC-xE
mamy teraz parę pomysłów, nie będzie zbędnego Dm'u
Użytkownik Uzumaki edytował ten post 08/06/2015 - 22:34

Popularny
To jest to, Bw dostaliście na pace, ale co tam, po co odegrać...
Co do filmiku może być.
mamy teraz parę pomysłów, nie będzie zbędnego Dm'u
Racja, aby wypaliło Już dodaje Cie w nazwie filmu, nie panikuj, zapomniałem
To jest to, Bw dostaliście na pace, ale co tam, po co odegrać...
Co do filmiku może być.
Wiem Nardian, mały minus dla nas Przyznajemy się do błędu, ale zdenerwowałem się trochę
Każdemu się zdarza, prawda?
Użytkownik Uzumaki edytował ten post 08/06/2015 - 21:57
Wiem Nardian, mały minus dla nas
Przyznajemy się do błędu, ale zdenerwowałem się trochę
Nadal mysle jak nas nie dojebaliście xd Mielismy tylko deserty

Popularny
Nadal mysle jak nas nie dojebaliście xd Mielismy tylko deserty
To nie miało na Celu wbicia wam "BW" czy coś, chcieliśmy pokazać, że terroryści dalej są i żebyście nie bagatelizowali tego Wiem, że połowa będzie mówić, że znów zbędny DM odwalanie itp. To nie ma na celu uprzykrzanie wam i innym gry.
Wymuszanie ck? AHA.
Hah, bardzo fajnie Ciekawie sobie gracie
Wymuszanie ck?
AHA.
Nie wymuszamy... Po pierwsze to tylko gra IC, nie strzelaliśmy go w głowę czy coś, jedynie zrzuciliśmy go z mostu, a co dalej dzieje się z jego postacią to on sam decyduje.
Dobrze było
Nie wymuszamy... Po pierwsze to tylko gra IC, nie strzelaliśmy go w głowę czy coś, jedynie zrzuciliśmy go z mostu, a co dalej dzieje się z jego postacią to on sam decyduje.
No podchodziło to pod wymuszenie CK-Zrzucasz go z mostu czyli co? Po takim upadku człowiek umiera w jego przypadku też tak powinno być..Brak słów.
No podchodziło to pod wymuszenie CK-Zrzucasz go z mostu czyli co? Po takim upadku człowiek umiera w jego przypadku też tak powinno być..Brak słów.
Wymuszenie Ck to jest np "strzelanie w głowę" "obcięcie głowy" nie wiem "rozjechanie głowy" - my go jedynie zrzuciliśmy z mostu, może miał IC farta i karetka dojechała szybko na miejsce i go po prostu uratowała, czemu od razu zakładacie wymuszenie CK bo " zrzuciliście go z wysokiego mostu "
Wymuszenie Ck to jest np "strzelanie w głowę" "obcięcie głowy" nie wiem "rozjechanie głowy" - my go jedynie zrzuciliśmy z mostu, może miał IC farta i karetka dojechała szybko na miejsce i go po prostu uratowała, czemu od razu zakładacie wymuszenie CK bo " zrzuciliście go z wysokiego mostu "
Wez to na logike ![]()
Wez to na logike
Wiem jak to w logice wygląda, ale nie bierz GRY do siebie , ale nie oszukujmy się w prawdziwym świecie nie raz zdarzają się cuda, nie ?
To może był taki przypadek?
Użytkownik Uzumaki edytował ten post 08/06/2015 - 22:19

Popularny
Wiem jak to w logice wygląda, ale nie bierz GRY do siebie :a , ale nie oszukujmy w prawdziwym świecie nie raz zdarzają się cuda, nie ?
To mozę był taki przypadek?
na świecie nikt nie przezył spadając na asfalt z 50 metrów
na świecie nikt nie przezył spadając na asfalt z 50 metrów
Nie ? Mam przykład, nawet to było kiedyś w wiadomościach, koleś skoczył z 6 piętra bloku, połamane obydwie nogi i jedna ręka i coś tam jeszcze, ale jakimś cudem udało się go uratować
Oj, chyba nie będziemy się kłócić o to, nie ?
To tylko gra
Użytkownik Uzumaki edytował ten post 08/06/2015 - 22:21
Nie chce się kłócić. Interesuje mnie jak nasz kierowca uciekł, bo miał dyntki a tam były 2 radiole i czitach. PD, jakim cudem?
Nie ?
Mam przykład, nawet to było kiedyś w wiadomościach, koleś skoczył z 6 piętra bloku, połamane obydwie nogi i jedna ręka i coś tam jeszcze, ale jakimś cudem udało się go uratować
Oj, chyba nie będziemy się kłócić o to, nie ?
To tylko gra
no gra bez sensu sie kłócić
Nie chce się kłócić. Interesuje mnie jak nasz kierowca uciekł, bo miał dyntki a tam były 2 radiole i czitach. PD, jakim cudem?
Fakt troche dziwne..ale na mini mapce widać jak go obraca może TP ?
Tego to i ja jestem Ciekaw, nic nie widziałem przez te BW PS. Mahon kurczaki skype.
Chcieli go ceknąć to chcieli, był noobem i trudno. Wyszło to chociaż w jakiś tam sposób klimatycznie. Coraz lepiej to wygląda. xd
Nie goniły mnie żadne radiole Więc normalnie jechałem, ale było ciężko bo miałem 2 dytnki z prawej strony.
Wiem, że połowa będzie mówić, że znów zbędny DM odwalanie itp. To nie ma na celu uprzykrzanie wam i innym gry.
ja pierdoleeeee xd
MAHONEK SUPER FILM
Wiem jak to w logice wygląda, ale nie bierz GRY do siebie
, ale nie oszukujmy się w prawdziwym świecie nie raz zdarzają się cuda, nie ?
To może był taki przypadek?
Allah kazał mu przeżyć by mogli jeszcze jeden dżihad nakręcić.
Dla mnie bomba

Popularny
Fajna produkcja i propsy dla kierowcy, że uciekł. Dzihad powraca, bardzo dobrze! Truskawka jest dumny!
:fp:

Popularny
Użytkownik various_ edytował ten post 08/06/2015 - 23:53
Fajna produkcja i propsy dla kierowcy, że uciekł. Dzihad powraca, bardzo dobrze! Truskawka jest dumny!
aha
aha
2x
Serio "truskawko" ?
https://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E
Ja dalej nie wiem jak cheetah nie złapał bobcata na dwóch dyntkach - siedząc mu na ogonie od początku. XD
Ja dalej nie wiem jak cheetah nie złapał bobcata na dwóch dyntkach - siedząc mu na ogonie od początku. XD
Oni cofnęli się do radiol i myślałem że będą mnie gonić. A gdy jechałem i oglądałem się za siebie to nikt z PD nie jechał ;p
Użytkownik PolskiGejmer edytował ten post 09/06/2015 - 07:39

Popularny
To się nazywa reprezentowanie jako GameMaster, lol.
Dlaczego on jeszcze, żadnej kary nie dostał? Nieznany pacjent z centrum, za takie rzeczy do razu by dostał po dupie.
Użytkownik Pawbuc edytował ten post 09/06/2015 - 08:24
Da ktoś linka do tych podmianek, co w filmie są?
PS. Film super.
Po takim upadku człowiek umiera w jego przypadku też tak powinno być..Brak słów.
Nic takiego nie powinno być, bo każdy gra postać jak mu się podoba i w regulaminie nie widziałem punktu takiego który to mówi, że jak spadniesz z takiej czy takiej wysokości to trzeba się uśmiercić. (zawsze można napisać /do nie spadł, jak już pojadą )
Ale nie powiem, bo fajnie wyglądało jak ten mu zasadził kopa w dupę i tamten poleciał. A jeszcze lepsze było to jak wracali a ten sobie idzie zwyczajnie
Użytkownik Salatar edytował ten post 09/06/2015 - 09:22
Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Co ma mój post do gamemastera? To co jak mam, Gamemastera nie moge nikogo popierac?To się nazywa reprezentowanie jako GameMaster, lol.
Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Co ma mój post do gamemastera? To co jak mam, Gamemastera nie moge nikogo popierac?
Jesli chodzi o karanie mahonka to temat byl walkowany juz kiedys, ze Mahon nie robi masowego dm'u. Cos sie stalo ze zaatakowal lspd? Sam tam gram i jakby mnie zaatakowal to nie mialbym mu tego za zle. Jest to gra IC kochani.
A to ze go propsuje, to za jego filmiki do czego mam pelne prawo.
No niestety, muszę stwierdzić że ten post jest nie na miejscu. Jeżeli popierasz DeathMatch to raczej nie powinieneś siedzieć na stołku GameMastera. Przyjrzyj się. Jesteś na stanowisku w którym nie powinny zapaść AŻ takie głupie posty.
Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Co ma mój post do gamemastera? To co jak mam, Gamemastera nie moge nikogo popierac?
Jesli chodzi o karanie mahonka to temat byl walkowany juz kiedys, ze Mahon nie robi masowego dm'u. Cos sie stalo ze zaatakowal lspd? Sam tam gram i jakby mnie zaatakowal to nie mialbym mu tego za zle. Jest to gra IC kochani.
A to ze go propsuje, to za jego filmiki do czego mam pelne prawo.
Połowa centrumów jak napierdziela do lspd to dostaje blokady, albo AJoty. Dlaczego to nie jest traktowane jako gra IC? Powiecie, bo on odgrywa dżikijtamwieco. To niech sobie kupi panel, zrobi z tego gang i idzie na SC a nie wymówka dla dmu.

Popularny
Połowa centrumów jak napierdziela do lspd to dostaje blokady, albo AJoty. Dlaczego to nie jest traktowane jako gra IC? Powiecie, bo on odgrywa dżikijtamwieco. To niech sobie kupi panel, zrobi z tego gang i idzie na SC a nie wymówka dla dmu.

Popularny
Popieram jego filmiki, ze stara sie zrobic tym jakas reklame dla serwera.
Chcecie by on zostal ukarany za postrzelenie lspd? A co z ludzmi ktorzy graja w organizacjach i bez powodu strzelaja do lspd? Robi tak wiekszosc osob i co tez maja byc karani? Za gre IC? Gdzie tym zajmuje sie Policja?
Tak Btw. W stanach kazdy praktycznie moze miec bron, to co jesli koles do kogos strzela, to bóg go kara AJ'otem i innymi rzeczami? Nie, zajmuje sie tym LVPD, LAPD itd. San Andreas to tak jak stany praktycznie, niedlugo beda kary za wszystko i w ogole nie bedzie gry IC.
Narzekacie na Administracje ze wam wszystko ogranicza mimo ze sami tego rzadacie -.-.
Jestem za tym by to zmienic. Mahonek ma powod w sumie, gra dzihad i nie lubi amerykanow. Zwykla gra IC.
Umocniłeś mnie w przekonaniu, że na rekrutacji po prostu nie było ludzi i wzięli z tego co jest.
@Bardzo fajny film, oby więcej takich!
Użytkownik Pawbuc edytował ten post 09/06/2015 - 09:33
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych