Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Tzw. pedalstwo

• Please log in to reply
216 odpowiedzi w tym temacie

#161 Speed60 — 968 07/10/2015 - 23:33

Speed60
  • Gracz

Jeśli matrix buduje Twój światopogląd życzę Ci powodzenia w dalszym życiu
Pederasta?
Pokaż mi na modelu jakiegokolwiek ludzika, w którym miejscu orientacja homoseksualna w Ciebie uderza, albo obraża Cię

Czyli w ogóle nie tolerujesz homoseksualistów.
Typowa hipokryzja - "nie jestem rasistą, ale..." -
Normalna rodzina? Nie. To jest książkowy przykład rodziny - czyli hipoteza

Uświadomcie sobie, że homoseksualizm
1. istnieje od zarania dziejów
2. Nie jest on chorobą, bo został wykreślony z listy zaburzeń psychicznych dawno dawno temu
3. Jedyne, co jest chorobą i można tego nie tolerować, ale nie linczować jest transseksualizm, który w pewnym stopniu jest zaburzeniem.

Wracając do głównego wątku
Chłopie, noś czego chcesz. Kobieta nie zwraca uwagi na to, czy te spodnie to rurki czy regular fit.
Ważne jest to, abyś był, cholera, zadbany i nie łaził w ciuchach za dużych, za małych, poplamionych, ani zniszczonych!

Napisałem, że toleruje, gdy nie okazują swej miłości w miejscu publicznym. Jestem w związku heteroseksualnym, lecz i tak nie całuje się z moją dziewczyną na ulicy, w barze czy innym miejscu publicznym - jak już, to tylko w zaciszu domowym. Po co się chwalić?

Druga sprawa to ubiór. Jest na świecie jakiś podział, na grupy wiekowe i płeć. Kobiety noszą sukienki, leginsy, spódniczki.. i inne tego typu duperele. Mężczyzna nosi jeansy, dresy, czasami sztruksy, ewentualnie szorty. Kobieta.. ze tak powiem nie ma za dużo ,,wystających elementów" na dole, a więc i leginsy na nią pasują. Co z mężczyznami? Jak dla mnie rurki to tylko wyznacznik tego, że taki "facet" to nie facet.

Wielu ludzi próbuje manipulować dziećmi, wpajając im od małego, że geje i lesbijki potrafią być normalnymi rodzicami. Normalnymi w sensie biologicznym. Od kiedy.. za przeproszeniem facet może wybrać sobie pochwe albo penisa? Kobieta jest od rodzenia, mężczyzna od zapladniania - nie ma wyboru, proste.

Użytkownik Speed60 edytował ten post 07/10/2015 - 23:55

• Do góry
    • 2

#162 Electra Heart — 6 07/10/2015 - 23:57

Electra Heart
  • Gracz

Napisałem, że toleruje, gdy nie okazują swej miłości w miejscu publicznym. Jestem w związku heteroseksualnym, lecz i tak nie całuje się z moją dziewczyną na ulicy, w barze czy innym miejscu publicznym - jak już, to tylko w zaciszu domu. Po co się chwalić?

Druga sprawa to ubiór. Jest na świecie jakiś podział, na grupy wiekowe i płeć. Kobiety noszą sukienki, leginsy, spódniczki.. i inne tego typu duperele. Mężczyzna nosi jeansy, dresy, czasami sztruksy, ewentualnie szorty. Kobieta.. ze tak powiem nie ma za dużo ,,wystających elementów" na dole, a więc i leginsy na nią pasują. Co z mężczyznami? Jak dla mnie rurki to tylko wyznacznik tego, że taki "facet" to nie facet.

Wielu ludzi próbuje manipulować dziećmi, wpajając im od małego, że geje i lesbijki potrafią być normalnymi rodzicami. Normalnymi w sensie biologicznym. Od kiedy.. za przeproszeniem facet może wybrać sobie pochwe albo penisa? Kobieta jest od rodzenia, mężczyzna od zapladniania - nie ma wyboru, proste.

Każdy ma swój styl ubierania - nie można każdemu dogodzić, a żeby akceptować siebie, trzeba siebie wyrażać. Ktoś może wyrażać siebie na przykład przez swoją aparycję.

Wpajanie dzieciom, że homoseksualiści potrafią być normalnymi rodzicami to nie jest żadna propaganda, czy wbijanie do głowy głupstw. Mężczyzna z mężczyzną, jak i kobieta z kobietą potrafią się związać na tyle, aby dojrzeć do wychowywania dziecka.

Kobieta jest od rodzenia, mężczyzna od zapładniania... nie wiem czy wiesz, ale na świecie są ludzie bezpłodni, którzy nie mają jak rodzić bądź zapładniać, także.

Transseksualizm nie jest dla mnie wynaturzeniem, ani zaburzeniem - jeśli ktoś czuje, że jest kimś innym niźli się urodził, to ma prawo zmienić płeć. Ma prawo. Gdyby nie było tego prawa, to nie było by transseksualistów i transseksualistek.

Dla mnie nie ma różnicy czy ktoś jest chłopakiem, który był dziewczyną, czy dziewczyną, która była chłopakiem - wszystko, co jest ważne, to jaka ta osoba jest teraz. Kocha się serca, nie części ciała.

• Do góry
    • 0

#163 Kijan3czkA — 369 08/10/2015 - 00:48

Kijan3czkA
  • Gracz
Facet w rurkach? Zart chyba jakis!! Buaha. Dbanie o siebie swoja droga, nigdy bym nie dopuscila do tego, zeby moj facet w rurkach chodzil. Bez przesady. Ja akurat nigdy sie nie spotkalam w moim towarzystwie zeby facet byl zaniedbany. To chyba jest raczej kwestia chigieny a nie tego w co sie ubiera czy w dresy czy co tam innego.
  • Do góry
    • -8

#164 GrubyPrezes — 2220 08/10/2015 - 01:19

GrubyPrezes
  • Gracz

*
Popularny

Każdy ma swój styl ubierania - nie można każdemu dogodzić, a żeby akceptować siebie, trzeba siebie wyrażać. Ktoś może wyrażać siebie na przykład przez swoją aparycję.

Wpajanie dzieciom, że homoseksualiści potrafią być normalnymi rodzicami to nie jest żadna propaganda, czy wbijanie do głowy głupstw. Mężczyzna z mężczyzną, jak i kobieta z kobietą potrafią się związać na tyle, aby dojrzeć do wychowywania dziecka.

Kobieta jest od rodzenia, mężczyzna od zapładniania... nie wiem czy wiesz, ale na świecie są ludzie bezpłodni, którzy nie mają jak rodzić bądź zapładniać, także.

Transseksualizm nie jest dla mnie wynaturzeniem, ani zaburzeniem - jeśli ktoś czuje, że jest kimś innym niźli się urodził, to ma prawo zmienić płeć. Ma prawo. Gdyby nie było tego prawa, to nie było by transseksualistów i transseksualistek.

Dla mnie nie ma różnicy czy ktoś jest chłopakiem, który był dziewczyną, czy dziewczyną, która była chłopakiem - wszystko, co jest ważne, to jaka ta osoba jest teraz. Kocha się serca, nie części ciała.

Dla mnie to nie jest jakoś normalne ale wracając do tematu niech sobie będą ale większość takich przypadków szuka i łaknie atecji i tym działają ludzią na nerwach pozdrawiam.

• Do góry
    • 4

#165 Paweł — 83 08/10/2015 - 09:57

Paweł
  • Gracz

Ale jesteś postępowa. Są też prawa natury

Prawem natury jest to, ze jak ciezko zachorujesz czy przypierzysz lbem o sciane, to umierasz. Rozumiem, ze nie bedziesz pozwalal sie leczycz, tylko z miejsca pogodzisz sie z tym, ze umierasz? No przeciez to jest prawo natury :P

Tylko dresowe spodnie i bluza to jest odpowiedni ubiór dla faceta.

zapomniales dodac czapke wpierdolke i oryginalne addidaski.

Użytkownik Paweł edytował ten post 08/10/2015 - 10:07

• Do góry
    • 2

#166 DON HONDZIX — 3373 08/10/2015 - 12:27

DON HONDZIX
  • Gracz

*
Popularny

Tylko dresowy styl
  • Do góry
    • 5

#167 Stary_Anona — 546 08/10/2015 - 16:27

Stary_Anona
  • Gracz

Facet w rurkach? Zart chyba jakis!! Buaha. Dbanie o siebie swoja droga, nigdy bym nie dopuscila do tego, zeby moj facet w rurkach chodzil. Bez przesady. Ja akurat nigdy sie nie spotkalam w moim towarzystwie zeby facet byl zaniedbany. To chyba jest raczej kwestia chigieny a nie tego w co sie ubiera czy w dresy czy co tam innego.

Niestety, ale w Polsce większość facetów o siebie nie dba chodzą zaniedbani, mają brzydkie zęby kiepsko się ubierają to są prawdziwi mężczyźni http://imgur.com/TDWVvCo

• Do góry
    • 0

#168 Kijan3czkA — 369 08/10/2015 - 16:40

Kijan3czkA
  • Gracz

Niestety, ale w Polsce większość facetów o siebie nie dba chodzą zaniedbani, mają brzydkie zęby kiepsko się ubierają to są prawdziwi mężczyźni http://imgur.com/TDWVvCo

Szczerze powiedziawszy nie mam takich w swoim otoczeniu, ale faktycznie masz racje, sa ludzie ktorzy nie dbaja o siebie. Mieszkam w anglii i faceci ktorych widze wcale nie sa w rurkach ani tez dresach, wygladaja normalnie i bez przesady. Czasami mam wrazenie, ze tutaj faceci bardziej dbaja o wyglad niz babeczki.

Użytkownik Kijan3czkA edytował ten post 08/10/2015 - 16:40

• Do góry
    • 2

#169 Stary_Anona — 546 08/10/2015 - 16:41

Stary_Anona
  • Gracz

Szczerze powiedziawszy nie mam takich w swoim otoczeniu, ale faktycznie masz racje, sa ludzie ktorzy nie dbaja o siebie. Mieszkam w anglii i faceci ktorych widze wcale nie sa w rurkach ani tez dresach, wygladaja normalnie i bez przesady. Czasami mam wrazenie, ze tutaj faceci bardziej dbaja o wyglad niz babeczki.

Aa to co innego myślałem, że mieszkasz w polszy to nie było tematu ;p

• Do góry
    • 0

#170 Kijan3czkA — 369 08/10/2015 - 16:42

Kijan3czkA
  • Gracz

Aa to co innego myślałem, że mieszkasz w polszy to nie było tematu ;p

Nie, mieszkam w Anglii. Jak to sie mowi co kraj to obyczaj, no ale co do chigieny i dbania o siebie-to powinna byc zwyczajna rzecz. Dla niektorych to wyczyn.
  • Do góry
    • 0

#171 Legionista96 — 55 09/10/2015 - 00:00

Legionista96
  • Gracz

Zachodnia moda na pedałowanie dotarła na dobre do kraju także dresy na tyłek i w miacho! :lol:

• Do góry
    • 0

#172 FamusAnus — 27 09/10/2015 - 11:42

FamusAnus
  • Gracz

Dla mnie to nie jest jakoś normalne ale wracając do tematu niech sobie będą ale większość takich przypadków szuka i łaknie atecji i tym działają ludzią na nerwach pozdrawiam.

Dobrze powiedziane Natalka <3

sxogLNL.jpg

[media=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oAKG-kbKeIo[/youtube]

• Do góry
    • 1

#173 kebonafajda — 247 09/10/2015 - 15:43

kebonafajda
  • Gracz
Ja mam pedalski głosik i nosze rurki i co z tego? Beka
  • Do góry
    • 1

#174 Szemek — 390 10/10/2015 - 16:33

Szemek
  • Gracz

facet to ma być facet, jeszcze niech zaczną włosy na dupie golić.

Ta, lepiej niech wystają z bokserek.

@topic
Poruszyłeś dość ciekawy temat. Pamiętaj, że pedał to nie to samo co homoseksualista. Do tych drugich nic nie mam (niech rucha nawet konia), do tych pierwszych ależ owszem. W dodatku jest wiele racji w tym, że 'facet' w rurkach to pizda. Nie zdarzyło mi się, żeby taki gościu się postawił w swojej (albo dziewczyny) obronie.
  • Do góry
    • 0

#175 hi im Makideshi — 143 12/10/2015 - 16:29

hi im Makideshi
  • Gracz

*
Popularny

śmieszne jest trochę jak wklejacie zdjęcia z pokazów mody, które są mocno przerysowane i nikt przy zdrowych zmysłach by tego nie założył ;d

• Do góry
    • 4

#176 Wenszyk — 2 14/10/2015 - 13:37

Wenszyk
  • Gracz

Te "slimfity" to jeszcze mogą być jak ktoś woli mniej luźne spodnie ale Rurki to już jest przesada,ukradną ci portfel i będziesz gonił złodzieja w ciasnych rurkach ?

• Do góry
    • 0

#177 Kote k — 583 20/10/2015 - 21:02

Kote k
  • Gracz

Tylko lekko zwężane nogawki, aby nie dzwony, bo buta nie widac.

• Do góry
    • 1

#178 Patrykx7 — 1880 20/10/2015 - 22:41

Patrykx7
  • Gracz
Głupoty pieprzycie. Od miesiąca odwiedzam siłownie - poznałem wielu ludzi, którzy są "pakerami" a chodzą w rurkach. 90% z was bałaby sie powiedzieć im to w twarz. Zrozumcie, że męskie spodnie to męskie spodnie - mają miejsce na pindola, a to że są zwężane nie jest złe. Co innego gdy facet ubiera spodnie damskie - wtedy coś jest nie tak. Kto jest większą "ciotą". Facet w rurkach mający dziewczynę i życie towarzyskie czy nerd spędzający całe życie przed kompem wypisując w internecie jakie złe są zwężane spodnie? I na koniec tak - kto ma mniejsze jaja - facet który ubiera rurki czy facet który boi sie ich ubrać bo przejmuje sie bezpodstawną opinią innych?
  • Do góry
    • 1

#179 xgulekx — -4 21/10/2015 - 22:12

xgulekx
  • Gracz

Ja tam nie nigdy w życiu rurek nie założę. :)

• Do góry
    • -3

#180 Dxminik — 244 22/12/2015 - 22:54

Dxminik
  • Gracz

siema.

"JAKICH KURWA DNI OTWARTYCH? NA MECZ BYŚ POSZEDŁ, DRES BYŚ UBRAŁ, Z MIELCA JESTEŚ!"gwoli ścisłości w mielcu jest duży kult wokół Stali Mielec

zapraszam do dyskusji

Minus bo mieszkam w Mielcu
  • Do góry
    • 0

#181 desmondjenkins — 3 08/01/2016 - 12:04

desmondjenkins
  • Gracz
Najwieksze pedaly - narodowcy.
  • Do góry
    • 1

#182 Kubol — 1199 08/01/2016 - 18:27

Kubol
  • Gracz

Minus bo mieszkam w Mielcu

Mielec fajne miasto, byłem tam na obozie w sierpniu. Fajne lasy macie, trochę wybuchowe.

• Do góry
    • 0

#183 Dxminik — 244 08/01/2016 - 18:29

Dxminik
  • Gracz

Mielec fajne miasto, byłem tam na obozie w sierpniu. Fajne lasy macie, trochę wybuchowe.

Dzięki, według mnie dupy nie urywa, ale na każdą dzielnice masz chwile drogi z buta tylko, także po bake można z buta gonić na drugi koniec miasta XD

• Do góry
    • 0

#184 Rabenorp — 1 08/01/2016 - 18:46

Rabenorp
  • Gracz

A niech se chodzą w tych rurkach, pogniotą sobie klejnoty i nie będą mieć dzieci. Nauczka na całe życie.

• Do góry
    • 0

#185 Viper2013 — 47 12/01/2016 - 22:48

Viper2013
  • Gracz

Ja nie mam z tym problemu, znam kilka takich osób czasem razem chodzimy do klubu ze wspólnymi znajomymi i traktuję ich na równi z innymi. Każdy człowiek szuka szczęścia na ziemi, jeśli ktoś obierze właśnie taką drogę, to kim ja jestem żeby mu dyktować jak ma żyć i z kim sypiać ?

Co do ubioru, myślę że o gustach się nie dyskutuje jedni noszą rurki inni spodnie do kolan "swag", w każdym razie uważam że lepiej być zadbanym i mieć wyjeb*ne na innych niż być typowym dresem i udzielać innym swoich ''kazań''

• Do góry
    • 2

#186 Chief Marchewa — 542 13/01/2016 - 17:23

Chief Marchewa
  • Gracz

A niech se chodzą w tych rurkach, pogniotą sobie klejnoty i nie będą mieć dzieci. Nauczka na całe życie.

Jeżeli komuś pasuje to czemu nie? xD

Ja nie mam z tym problemu, znam kilka takich osób czasem razem chodzimy do klubu ze wspólnymi znajomymi i traktuję ich na równi z innymi. Każdy człowiek szuka szczęścia na ziemi, jeśli ktoś obierze właśnie taką drogę, to kim ja jestem żeby mu dyktować jak ma żyć i z kim sypiać ?

Co do ubioru, myślę że o gustach się nie dyskutuje jedni noszą rurki inni spodnie do kolan "swag", w każdym razie uważam że lepiej być zadbanym i mieć wyjeb*ne na innych niż być typowym dresem i udzielać innym swoich ''kazań''

Można być zadbanym dresem, mówisz, że nie oceniasz a właśnie oceniłeś. :D

• Do góry
    • 0

#187 Eldingar — 0 14/01/2016 - 16:35

Eldingar
  • Świeżak

Trochę dziwne, że masz niską reputację za taki post. Przecież to nic złego. Napisałeś prawdę i nic więcej O_o

• Do góry
    • 0

#188 Original Gangster — 2186 16/01/2016 - 12:59

Original Gangster
  • Gracz

"...ciepli chłopcy co dla sportu łykają nasienie

w spodniach tak obcisłych, że mogłyby im mierzyć ciśnienie..."

• Do góry
    • -1

#189 Anony — 1652 16/01/2016 - 14:25

Anony
  • Gracz

*
Popularny

Nadal nie rozumiem co was obchodzi kto z kim, gdzie i jak? Taki dresiarz sciety na pale, jp 100% całe życie rap z piwkiem w rączce jest wyznacznikiem męskości? No chyba nie. Bardziej żałosne jest tylko wpieudalanie sie w kogoś życie i ciekawosc z kim co robi w łożku. Śmieszna mentalność polaczkow.

Użytkownik Anony edytował ten post 16/01/2016 - 14:26

• Do góry
    • 6

#190 Linc — 517 21/02/2016 - 06:43

Linc
  • Gracz

A niech sobie tacy żyją, byle daleko ode mnie.

• Do góry
    • 0

#191 Woojtaz_eK — 61 21/02/2016 - 09:39

Woojtaz_eK
  • Gracz
Wiecie.. tak szczerze do pedalow nic nie mam, niech będą sobie pedalami.
Ujmę to jak Spejson - "Im wiecej pedałów tym więcej wolnych lasek do nas". :P
  • Do góry
    • 1

#192 Frosi — 636 21/02/2016 - 10:06

Frosi
  • Gracz

Spoiler

XDDD[w]

Użytkownik B M edytował ten post 02/05/2016 - 12:56

• Do góry
    • 0

#193 UŻYTKOWNIK MEFJU — 570 21/02/2016 - 11:49

UŻYTKOWNIK MEFJU
  • Gracz

Spoiler

co to kurwa jest[w]

• Do góry
    • 0

#194 Mery Jane — 73 21/02/2016 - 13:14

Mery Jane
  • Gracz

nie wiem po co ten temat, każdy nosi to co lubi jeżeli ktoś o siebie dba to dobrze, ale jeżeli spędza 24 w łazience na ukladaniu sobie damskiego wąsa to jest nie normalne. A nie lepiej ubierać się w luźne fajnie wyglądające ubrania jak np: Niektóre z Cropp'a. :) Co do pedałów to chuj im w japsko to jest obrzydliwe![w]

• Do góry
    • 0

#195 ziomal sikora — 236 21/02/2016 - 13:31

ziomal sikora
  • Gracz

wiadomo, że czasy się zmieniły i nie nosi się już dzwonów, tylko węższe spodnie, ale kurwa nie rurasy pedałasy xdd

pronto

• Do góry
    • 0

#196 hi im Makideshi — 143 22/02/2016 - 01:34

hi im Makideshi
  • Gracz

nie wiem po co ten temat, każdy nosi to co lubi jeżeli ktoś o siebie dba to dobrze, ale jeżeli spędza 24 w łazience na ukladaniu sobie damskiego wąsa to jest nie normalne. A nie lepiej ubierać się w luźne fajnie wyglądające ubrania jak np: Niektóre z Cropp'a. :) Co do pedałów to chuj im w japsko to jest obrzydliwe!

nosisz croppa i obrazasz gejow

xDD

nie czuje do niego sentymentu, fajnie ze ci sie podobalo ;] mielec w sumie jest o tyle okej ze jest calkiem ladny w porownaniu do miast o podobnej wielkosci

• Do góry
    • 0

#197 hi im Makideshi — 143 22/02/2016 - 09:05

hi im Makideshi
  • Gracz

Wybacz, ale teraz nie rozumiem? Co to za nowa moda oceny osoby po sklepie w ktorym sie ubiera. Rowniez nie wiedzialem ze sa sklepy gejowskie np. CROPP co jest dla mnie glupota. Idac na zakupy ze znajomymi moj znajomy hetero robi zakupy w tym samym sklepie co ja. Wiec nie rozumiem. To jest cos dziwnego? Idac dalej co do calej spiny o rurki. Wybaczcie, ale duzej ilosci dziewczyn podobaja sie chlopaki w rurkach. A teksty ze prawdziwi faceci sie nie mieszcza w rurkach sa slabe. Bo jak sie nie mieszcza w rurkach to nie jest oznaka ich meskosci tylko poprostu sa inne czynniki powodujace to ze sie nie mieszcza. Kolejna rzecz... Opinia ze gej to chudy chlopczyk siedzacy 24 h w lazience pielegnujacy swoje wlosy. Skad wy to bierzecie? Wypowiadacie sie w temacie o ktorym nie macie pojecia. Ludzie. ;v  Nie wiem czy spedzam w lazience 2 h dziennie, a co tu wspominajac o 24 h. Rzeczywiscie sa "chloptasie" ktore siedza 24/7 pielegnujac sie. Ale paradoksem jest to ze nie zawsze sa oni homo. Dziekuje dobranoc.

gwoli scislosci chodizlo mi o to, ze na temat mody wypowiada sie osoba niemajaca o tym pojecia. ale moze troche przesadzilem odnoszac sie "ad personem", po prostu wkurzylo mnie ostatnie zdanie xD cropp to jest porazka jesli chodzi o ciuchy

tak poza tym zgadzam sie z toba, w wiekszosci przypadkow "tak zwane" pedaly to heteroseksualisci ;]

• Do góry
    • 0

#198 Mery Jane — 73 22/02/2016 - 11:14

Mery Jane
  • Gracz

Wybacz, ale teraz nie rozumiem? Co to za nowa moda oceny osoby po sklepie w ktorym sie ubiera. Rowniez nie wiedzialem ze sa sklepy gejowskie np. CROPP co jest dla mnie glupota. Idac na zakupy ze znajomymi moj znajomy hetero robi zakupy w tym samym sklepie co ja. Wiec nie rozumiem. To jest cos dziwnego? Idac dalej co do calej spiny o rurki. Wybaczcie, ale duzej ilosci dziewczyn podobaja sie chlopaki w rurkach. A teksty ze prawdziwi faceci sie nie mieszcza w rurkach sa slabe. Bo jak sie nie mieszcza w rurkach to nie jest oznaka ich meskosci tylko poprostu sa inne czynniki powodujace to ze sie nie mieszcza. Kolejna rzecz... Opinia ze gej to chudy chlopczyk siedzacy 24 h w lazience pielegnujacy swoje wlosy. Skad wy to bierzecie? Wypowiadacie sie w temacie o ktorym nie macie pojecia. Ludzie. ;v  Nie wiem czy spedzam w lazience 2 h dziennie, a co tu wspominajac o 24 h. Rzeczywiscie sa "chloptasie" ktore siedza 24/7 pielegnujac sie. Ale paradoksem jest to ze nie zawsze sa oni homo. Dziekuje dobranoc.

jesteś gejem?

gwoli scislosci chodizlo mi o to, ze na temat mody wypowiada sie osoba niemajaca o tym pojecia. ale moze troche przesadzilem odnoszac sie "ad personem", po prostu wkurzylo mnie ostatnie zdanie xD cropp to jest porazka jesli chodzi o ciuchy

tak poza tym zgadzam sie z toba, w wiekszosci przypadkow "tak zwane" pedaly to heteroseksualisci ;]

ty też?

• Do góry
    • 0

#199 Mandraszewsky — 692 22/02/2016 - 18:52

Mandraszewsky
  • Gracz

Ja tam się z niektórymi nie zgadzam do końca. Zmieniam swój styl praktycznie od kupna do kupna nowych ciuchów. Raz sobie paraduję na tak zwanego przez moją matulę "dzika", a innego razu biegam w koszuli w kratę z normalnymi spodniami. Nie zmienia to faktu, że lubię ogólnie ubierać się luźno. Przeważnie jakaś luźna koszulka, na to bluza i ciemne spodenki latem. Co do poruszanego tematu "rurek" - jeśli komuś pasują to mi rybka. W swoim życiu raz kupiłem te spodnie z ciekawości. Co się stało? Nie wytrzymałem w tym nawet kilka minut. Może komuś te spodnie pasują, ale to jakaś mniejszość tego co się widzi na co dzień.

Co do tej pielęgnacji swojego ciała u kosmetyczki, czy kogoś tam innego - no tu trochę kogoś melanż poniósł. Znam takich, a przeważnie na groźnych nie wyglądają. Facet to facet. Ktoś tam jeszcze pisał "sam nie wiem, czy 2h mi to zajmuje". Ludzie, weźcie się trochę zastanówcie. Mnie to mogą budzić o każdej porze, bo się w 10 minut wyszykuje na fulla.

Zapytałem się w trakcie pisania postu swojej osiemnastoletniej siostry co sądzi na temat facetów w rurkach. Podsumowała, że są obrzydliwi - tym bardziej, kiedy mają chude nogi. Zgaduję, że robiąc ankietę to duża większość tak mogłaby właśnie odpowiedzieć.

• Do góry
    • 0

#200 DON GRUCHA — 691 02/05/2016 - 09:29

DON GRUCHA
  • Gracz

*
Popularny

Kiedyś chłop wyszedł z wojska i był prawdziwym mężczyzną a dzisiaj mamy samych homo w rurkach. Według mnie niektórym osobom przydałaby się obowiązkowa służba. A co do opini na temat - nie chce ich w polsce.
  • Do góry
    • 3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych