Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Tzw. pedalstwo

• Please log in to reply
216 odpowiedzi w tym temacie

#81 Anony — 1652 29/04/2015 - 21:33

Anony
  • Gracz

*
Popularny

Z tego tematu chociaż dowiedziałem się co to są slimfity. No, ale ludzie. Po grzyb wam to? Kobiet zazwyczaj nie kręcą chuderlawe ciała mężczyzn, za to mężczyzn szczupłe kobiety już jak najbardziej. Z tego też powodu jednak mężczyzna nie powinien ubierać rurek. Chcecie się wyszczuplać, by zainteresował się wami jakiś osobnik płci męskiej? Błagam Was! Po za tym co to za wygoda? Nosicie takie dziadostwo, krew do nóg nie dochodzi, gadacie sopranem. Nic przyjemnego. Ja jednak preferuje moje spodnie, które zostały zakupione w sklepie BHP, czyli jednak głównie z odzieżą robotniczą. Są to porządne, nie do zniszczenia, szerokie i wygodne spodnie, które do tego wyglądają jak spodnie komandosa. Mało tego. Mogę zmieścić w nich Smarta z zapasem opon zimowych, a Wy z tymi swoimi rurkami? Jak uda Wam się wreszcie telefon do tych kieszonek wepchnąć, to zaraz w szpitalu traficie od niedokrwienia. "osobiście uważam, że nie powinno się popadać ze skrajności w skrajność i przesadzać w jedną lub w drugą stronę" - dokładnie, więc nie popadajcie. Nie noszę dresów, ani nie jestem ich fanem(by nie było). Lubię po prostu wygodne ubrania.

niedokrwienie, brak miejsca - przenośnia, żartujesz czy wszystko wiesz najlepiej nie mając zielonego pojęcia? Nigdy nic podobnego mi się nie stało.

Użytkownik Anony edytował ten post 01/05/2015 - 06:58

• Do góry
    • 3

#82 SNBartek — 102 29/04/2015 - 21:38

SNBartek
  • Gracz

ubrania od dawna nie mają roli jedynie czegoś, w czym będzie ciepło i czym można się okryć. ubrania są też dla wyglądu, to trzeba mieć na względzie, a na pewno ciuchy z takiego sklepu jak ty mówisz nie wyglądają zbyt ciekawie ;d

Jak dla mnie takie spodnie wyglądają dużo lepiej niż rurki.

08SK300b_Snickers_3213_RipStop_Trousers_

• Do góry
    • -5

#83 hi im Makideshi — 143 29/04/2015 - 21:39

hi im Makideshi
  • Gracz

dla mnie niekoniecznie, są różne gusta, chodzi o to, żeby się nawzajem szanować. a nie dawać po ryju za inne poglądy.

• Do góry
    • 0

#84 SNBartek — 102 29/04/2015 - 21:39

SNBartek
  • Gracz

niedokrwienie, brak miejsca - przenośnia, żartujesz czy wszystko wiesz najlepiej nie mając zielonego pojęcia? Nigdy nic podobnego mi się nie stało, a moje spodnie są tak jak legginsy.

Oczywiście, że mocno to ubarwiam. No, ale mimo wszystko jak ubrałem rurki, które dostałem w prezencie, to nie byłem w stanie normalnie funkcjonować. Ciągły koszmarny ucisk i straszne ograniczenie ruchów.

• Do góry
    • -3

#85 Kryst3k — 634 30/04/2015 - 14:37

Kryst3k
  • Gracz

*
Popularny

Prawdziwy mężczyzna nie przeżywa tego jak ubierają się inni faceci, bo to nie jego sprawa  ;)

Dodam jeszcze, że zjawisko wymuszania na kimś stylu ubioru, wyglądu występuje w krajach reżimu typu Korea Północna.

Użytkownik Kryst3k edytował ten post 30/04/2015 - 14:41

• Do góry
    • 7

#86 young77 — 621 30/04/2015 - 15:47

young77
  • Gracz

No widzisz, jak dla mnie te spodnie są dla robotników i nadają się na budowę, a ukazywanie się w takich na mieście jest rodem ze wsi, każdy ma inne zdanie i nikt na kimś nie powinien niczego wymuszać.

• Do góry
    • 1

#87 Uśmiech — 419 30/04/2015 - 16:16

Uśmiech
  • Gracz
Jak widzę osoby ubrane na styl kobiety tzn vansy, rurki.To tylko jedno słowo nasuwa mi się na język.
  • Do góry
    • 2

#88 Maximuse — 109 01/05/2015 - 16:52

Maximuse
  • Gracz

Ja tam nic nie mam do tego, czy rurki czy nie, po drugie, rurki wyglądają tak; 

http://urstyle.pl/si...urki-czarne.png

a nie Jeansy zabarwione na szaro, albo czarno. Ja mam to w dupie tak naprawde, bo niech sobie każdy chodzi jak chce, jakos ASAP Rocky chodzi w sukience i rurkach, i nikt go pedałem nie nazywa, bo jest czarny i spiewa że rucha dziwki?

MET-GALA11-533x800.jpg

pozderki

• Do góry
    • 0

#89 Stary_Anona — 546 02/05/2015 - 12:44

Stary_Anona
  • Gracz

WLDu84y.png

Prawdziwy mężczyźni noszą legginsy.

złoty pan na sobotę
a wy co nadal w przepoconych dresach?
W europie trzeba mieć styl!

• Do góry
    • 0

#90 Wejder — 3084 02/05/2015 - 20:36

Wejder
  • Gracz

KAŻDY ubiera się jak chce, ale KAŻDY ma prawo do własnego zdania. Ja nie toleruje pedalstwa, robi mi się słabo jak widze kolesia który wygląda jak laska. Kiedyś widziałem ciekawy artykuł który mówił by przywrócić obowiązkową służbe w wojsku, to wyeliminowałoby tego rodzaju skrajności.

• Do góry
    • 0

#91 Milord BajVad — 1116 03/05/2015 - 00:33

Milord BajVad
  • Ofiara włamania(włamanie)

*
Popularny

KAŻDY ubiera się jak chce, ale KAŻDY ma prawo do własnego zdania. Ja nie toleruje pedalstwa, robi mi się słabo jak widze kolesia który wygląda jak laska. Kiedyś widziałem ciekawy artykuł który mówił by przywrócić obowiązkową służbe w wojsku, to wyeliminowałoby tego rodzaju skrajności.

Wątpię - "pedał pedałem na wieki wieków amen". Może w tym całym wojsku byliby jakimiś twardymi, ale jestem pewien ze 3/4 z tych żołnierzy po opuszczeniu Armii powróciłoby do dawnego trybu życia, czyli rurki i długie blond włosy. ;o Tego się nie da wyleczyć w żaden sposób. Jak ktoś tak zaczął chodzić, tak będzie chodził póki mu to się nie znudzi. xD

Użytkownik BajVad edytował ten post 03/05/2015 - 00:34

• Do góry
    • 3

#92 Uśmiech — 419 03/05/2015 - 01:18

Uśmiech
  • Gracz

Wątpię - "pedał pedałem na wieki wieków amen". Może w tym całym wojsku byliby jakimiś twardymi, ale jestem pewien ze 3/4 z tych żołnierzy po opuszczeniu Armii powróciłoby do dawnego trybu życia, czyli rurki i długie blond włosy. ;o Tego się nie da wyleczyć w żaden sposób. Jak ktoś tak zaczął chodzić, tak będzie chodził póki mu to się nie znudzi. xD

Akurat tu się nie zgodzę, aczkolwiek, gdybym dał odpowiedni wpis zaraz ktoś nazwałby mnie katolem.

• Do góry
    • 0

#93 hi im Makideshi — 143 03/05/2015 - 06:30

hi im Makideshi
  • Gracz

Akurat tu się nie zgodzę, aczkolwiek, gdybym dał odpowiedni wpis zaraz ktoś nazwałby mnie katolem.

Twierdzenie, że przywrócenie obowiązkowej służby wojskowej "nauczyło by tych pedałków normalnego stylu życia, ubierania się, a PRZEDE WSZYSTKIM ORIENTACJI" to głupota. Jak do wojska poślesz gwałciciela, to nie sprawisz, że się zmieni. Jak do wojska poślesz pedofila, to nie sprawisz, że się zmieni. Tak samo jak do wojska nie poślesz człowieka, który ubiera rurki czy slimfity, bo po co?

• Do góry
    • 0

#94 Uśmiech — 419 06/05/2015 - 00:59

Uśmiech
  • Gracz

2h2md06.jpg

Ten styl z 90 lat bardziej mi odpowiada niż obecny styl facetów.

• Do góry
    • 2

#95 Narkosia — 291 06/05/2015 - 01:13

Narkosia
  • Gracz

Co jak co ale obcisłe spodnie u chłopaków wyglądają niesmacznie. Już wolę te dresy, które przynajmniej są wygodne.

No i do tego ja lubię jak facet jest dobrze zbudowany albo ma trochę ciałka a nie jakiś chuderlak. Tylko na tych wieszakach te rurki ''jakoś'' wyglądają.

CO do dbania o siebie: Jakoś nie wyobrażam sobie by mój mężczyzna chodził sobie wyregulować brwi czy na manicure xd

• Do góry
    • 0

#96 Uśmiech — 419 06/05/2015 - 01:19

Uśmiech
  • Gracz

Co jak co ale obcisłe spodnie u chłopaków wyglądają niesmacznie. Już wolę te dresy, które przynajmniej są wygodne.

No i do tego ja lubię jak facet jest dobrze zbudowany albo ma trochę ciałka a nie jakiś chuderlak. Tylko na tych wieszakach te rurki ''jakoś'' wyglądają.

CO do dbania o siebie: Jakoś nie wyobrażam sobie by mój mężczyzna chodził sobie wyregulować brwi czy na manicure xd

+ widzę, że masz coś w swojej główce, a tak zwane pedalino Cię nie kręci.

• Do góry
    • 0

#97 xSzady — -1 06/05/2015 - 03:10

xSzady
  • Gracz

Gardze pedałami... Nawet sobie nie wyobrażam, jak koleś z kolesiem może się całować...  :s 
Ale co zrobić, każdy ma inne poglądy, im mniej pedałów tym lepiej. ;)

• Do góry
    • -4

#98 hi im Makideshi — 143 06/05/2015 - 06:34

hi im Makideshi
  • Gracz

no i powiedz mi na przykład dlaczego? lepiej, żeby miał krzaczaste brwi wyglądające odrzucająco niż jakieś normalnie zrobione?

Gardze pedałami... Nawet sobie nie wyobrażam, jak koleś z kolesiem może się całować...  :s 

dostajesz laur zajebistego obrońcy ludzi rasy hetero, a teraz wróć przeczytać pierwszy post i dopiero się wypowiadaj

• Do góry
    • 2

#99 xSzady — -1 06/05/2015 - 06:36

xSzady
  • Gracz

no i powiedz mi na przykład dlaczego? lepiej, żeby miał krzaczaste brwi wyglądające odrzucająco niż jakieś normalnie zrobione?

dostajesz laur zajebistego obrońcy ludzi rasy hetero, a teraz wróć przeczytać pierwszy post i dopiero się wypowiadaj

Nie no, nie zrozum mnie źle, bo każdy ma swoje poglądy... "Gardze" Może źle powiedziałem, albo poprostu nie odpowiada mi to. :P
Wybacz, jeśli zostałeś urażony poprzednim moim postem.

• Do góry
    • 0

#100 Anony — 1652 06/05/2015 - 06:41

Anony
  • Gracz

2h2md06.jpg

Ten styl z 90 lat bardziej mi odpowiada niż obecny styl facetów.

jeszcze maczugi tam brakuje.

czasy się zmieniają I BARDZO DOBRZE ZE BIERZEMY PRZYKLAD Z ZACHODU. Polska to chory i zacofany kraj.

Gardze pedałami... Nawet sobie nie wyobrażam, jak koleś z kolesiem może się całować... :s

gardzę homofobami. Nawet sobie nie wyobrażam jak jeden człowiek może krzywdzić drugiego tylko ze względu, że kocha osobę tej samej płci.

Użytkownik Anony edytował ten post 06/05/2015 - 06:43

• Do góry
    • 2

#101 hi im Makideshi — 143 06/05/2015 - 06:41

hi im Makideshi
  • Gracz

Nie no, nie zrozum mnie źle, bo każdy ma swoje poglądy... "Gardze" Może źle powiedziałem, albo poprostu nie odpowiada mi to. :P
Wybacz, jeśli zostałeś urażony poprzednim moim postem.

ale ty dalej nie przeczytałeś pierwszego posta

• Do góry
    • 0

#102 xSzady — -1 06/05/2015 - 06:48

xSzady
  • Gracz

ale ty dalej nie przeczytałeś pierwszego posta

No dobra... Pedał, bo chodzi w rurkach, pedał może nawet chodzić w dresach...
Moim zdaniem rurki są dla kobiet, tak więc jak zakłada je facet, to nie jest okej... Nie wiem, może mu wygodnie, a może chcę, że tak powiem podkreślić swoje "walory".
Tak, czy siak facet powinien wyglądać jak facet, a nie jak kobieta... Faceci tak ubrani, powinni sobie jeszcze manicure zrobić, pasowałoby. :) Oczywiście wszystko bez urazy... Wyrzucam swoje zdanie na stół, tak? Jestem Szczery.

• Do góry
    • 1

#103 StuartMalutki — 3 06/05/2015 - 06:52

StuartMalutki
  • Gracz

No dobra... Pedał, bo chodzi w rurkach, pedał może nawet chodzić w dresach...
Moim zdaniem rurki są dla kobiet, tak więc jak zakłada je facet, to nie jest okej... Nie wiem, może mu wygodnie, a może chcę, że tak powiem podkreślić swoje "walory".
Tak, czy siak facet powinien wyglądać jak facet, a nie jak kobieta... Faceci tak ubrani, powinni sobie jeszcze manicure zrobić, pasowałoby. :) Oczywiście wszystko bez urazy... Wyrzucam swoje zdanie na stół, tak? Jestem Szczery.

Zgodzę się z tym zdaniem. Facet to ma być facet, ale nie .. który normalny facet założyłby spodnie, które ściskały by jego ekhem Genitalia ? Bo Kobietom się to podoba. Śmieszne...  Plus dodatek:

Spoiler

• Do góry
    • 2

#104 Pawbuc — 922 06/05/2015 - 10:31

Pawbuc
  • Gracz

https://www.youtube.com/watch?v=Ljb5lX2UBPE

• Do góry
    • 1

#105 PixaTechnoPixa — 1 12/05/2015 - 08:21

PixaTechnoPixa
  • Gracz
najlepiej krótkie spodnie xd.A odnosząc się do tego,to nie fajnie wygląda chłop w rurkach.Rzeczywiście troche pedalsko xd.Nie można zwykłyh jeansów?
  • Do góry
    • 0

#106 jerry toja — 43 13/05/2015 - 23:40

jerry toja
  • Gracz

Facet, to powinien być facet. Nosić normalne spodnie. Tyle w temacie. A nie jakieś obcisłe.

• Do góry
    • 0

#107 RadioActiveSky — 269 16/05/2015 - 09:34

RadioActiveSky
  • Gracz

Ja osobiście noszę jeansy. Tak, mam grzywkę, ale nie poprawiam jej co chwilę i nie układam jej godzinami :P Noszę również okulary, ze względu na wadę wzroku i często słyszę opinie, że jestem "pizdą", bądź "frajerem". Już niejeden dresik próbował mi wpierdol spuścić :D

A do tych, co noszą rurki i układają grzywki godzinami - a co mnie to obchodzi? Niech robi co chce, co mu się żywnie podoba ze swoim wyglądem, niech czuje się dobrze. Niech tylko zachowuje się porządnie, to wszystko okej.

Ale mam takiego jednego, który przez godzinę włosy układa, prostownicy używa, nosi rurki i jakieś obcisłe koszulki... Nie miałbym nic do tego, gdyby zachowywał się jak facet. Jak idzie z dziewczynami, to drzwi otwiera i wpierdziela się przed nimi. Jak jedzie z nimi tramwajem i jest jedno miejsce wolne, to sobie siada, a one stoją i się na niego gapią. I to mnie szczerze wkurwia (szczególnie to, że on jest uważany, za fajnego przyjaciela).

Ale jak gość się zachowuje okej, zna zasady kultury, jest miły i tak dalej, to nie ma sensu się go czepiać. Tyle w temacie z mojej strony.

• Do góry
    • 1

#108 PrzyjacielDzieci — 246 18/05/2015 - 16:29

PrzyjacielDzieci
  • Gracz

https://www.youtube.com/watch?v=cwZckXHs_ik 1:36 tak się powinno chodzić po tej planecie.

Użytkownik PrzyjacielDzieci edytował ten post 18/05/2015 - 16:45

• Do góry
    • 1

#109 WariateX — 799 26/05/2015 - 08:51

WariateX
  • Gracz

*
Popularny

Każdy się ubiera i wygląda jak chce, to wolny kraj-nie każdy w rurkach to pedał, a z jakim towarzystwem sie zadajesz to takim sie stajesz więc gdzie tu sens? :P  Nie raz i nie dwa byłem u kosmetyczki bo lubie wyglądać jak człowiek i mi to nie przeszkadza a dziewczyną tymbardziej :P A jak ktoś z was lubi mieć SYFY na mordzie to wybaczcie, ale to odstrasza człowieka. 

• Do góry
    • 6

#110 Muskk — 13 26/05/2015 - 09:09

Muskk
  • Gracz

Szczerze,ja nie patrzę jak się ubiera facet :P To juz od niego zależy,czy chce chodzic w dresach/jeansach/spodenkach czy tutaj wspomnianych rurkach.Każdy gada że jak w rurkach to pedał,a jak by Popek raz założył nawet to nawet by nie wspomnieli o pedalstwie i sami by zaczeli chodzić :P

• Do góry
    • 0

#111 Uśmiech — 419 26/05/2015 - 11:03

Uśmiech
  • Gracz

Szczerze,ja nie patrzę jak się ubiera facet :P To juz od niego zależy,czy chce chodzic w dresach/jeansach/spodenkach czy tutaj wspomnianych rurkach.Każdy gada że jak w rurkach to pedał,a jak by Popek raz założył nawet to nawet by nie wspomnieli o pedalstwie i sami by zaczeli chodzić :P

Popek by sie w rurki nie zmiescil.
  • Do góry
    • 0

#112 Muskk — 13 26/05/2015 - 11:34

Muskk
  • Gracz

Popek by sie w rurki nie zmiescil.

A no tak,masz rację ;)

• Do góry
    • 0

#113 hi im Makideshi — 143 26/05/2015 - 11:41

hi im Makideshi
  • Gracz

bo jestem facetem z jajami a nie pizdeczką w gaciach które noszą kobity

typowo januszowe myślenie

• Do góry
    • 0

#114 Pawbuc — 922 26/05/2015 - 12:49

Pawbuc
  • Gracz

"Facet w rurkach" - Nie ma czegoś takiego.

Użytkownik Pawbuc edytował ten post 26/05/2015 - 12:49

• Do góry
    • 0

#115 Rogatek — 891 26/05/2015 - 12:58

Rogatek
  • Gracz

W Rosji nie ma takiego problemu, ale to Polska... co poradzić? Holandia i Irliandia już zeszły na psy >.<

• Do góry
    • -1

#116 Cineq23. — 4147 26/05/2015 - 13:03

Cineq23.
  • Moderator

Przypominam, że chamskie i wulgarne posty będą usuwane, a ich autorzy nagradzani blokadami pisania. Dyskutujcie z kulturą.

• Do góry
    • 1

#117 MxBielawa — 7 13/06/2015 - 10:50

MxBielawa
  • Gracz

siema.

chciałem wywołać pewną dyskusję na temat tzw "pedałów w rurkach". mam wrażenie, że często (szczególnie u nas) facet dbający o siebie, który zwraca uwagę na ubiór i wygląd, jest nazywany pedałkiem. wystarczy założenie slimfitów (nawet nie rurek) by zostać nazwanym pizdą, a jakby tacy koledzy usłyszeli, że ktoś chodzi do kosmetyczki w celu załóżmy oczyszczenia twarzy, to jest od razu podgatunkiem w hierarchii samców alfa w przepoconych dresach xD osobiście uważam, że nie powinno się popadać ze skrajności w skrajność i przesadzać w jedną lub w drugą stronę, ale dbanie o siebie to ewidentna podstawa i noszenie starych, za dużych ciuchów z bazaru wcale nie jest lepsze od ubierania obcisłych rurek.

taka anegdota: niedawno dwóch moich znajomych wracało sobie do domu wieczorem. podeszło do nich dwóch dresiarzy, z czego jeden z nich krzyknął: "JAK TY KURWA WYGLĄDASZ, PEDALE?" - kierując to do kolegi z włosami na żelu i w slimfitach. kolega numer dwa coś zaczął go bronić, chciał się wywinąć, coś tam gadał że wracają z dni otwartych. na co drugi dresiarz: "JAKICH KURWA DNI OTWARTYCH? NA MECZ BYŚ POSZEDŁ, DRES BYŚ UBRAŁ, Z MIELCA JESTEŚ!"gwoli ścisłości w mielcu jest duży kult wokół Stali Mielec

zapraszam do dyskusji

Hejka. To mój pierwszy post na net4game. ;-)

A więc tak - nie wiem, czy osoby noszące rurki reprezentują najczęściej jakiś styl (mody/bycia). Jak dla mnie to noszenie j a k i c h k o l w i e k ubrań, o ile nie naruszają one jakichś norm prawnych (nie będę wnikać w te moralno-obyczajowe, bo to już odleglejsze dla mnie sprawy), nie jest problemem. Ja nie spotkałem się z wyzywaniem osób, które ubierają się odmiennie do większości, no może poza Internetem. Dbanie o higienę to ewidentna podstawa w kwestii relacji międzyludzkich, tego jestem pewien. Natomiast nazywanie kogoś ,,pedałem", ogólne obrażanie i wyśmiewanie, to również podstawa, ale chamstwa i prostactwa. Skąd się wzięło to porównanie, że jeżeli osoba nosi rurki (albo dba o siebie bardziej niż inni mężczyźni), jest określana mianem homoseksualisty - ,,pedał" to właśnie wulgarne określenie takiej osoby, tak żeby nie było? Chyba chodzi tutaj o skierowanie myślenia o takich osobach jako o ,,kobietach", ludziach ,,niemęskich".. Heh, jak tak to piszę, to aż mi zakłady karne na myśl przychodzą, wraz z panującą tam subkulturą. Zresztą, jak to autor wątku ujął, bycie wykluczonym z ,,gatunku samców alfa", jest dla mnie po prostu panującą obecnie modą/kulturą macho. A każdy może ubierać się jak chce, to nie jest zabronione, ja z tym problemu nie mam. Natomiast z obrażaniem - owszem. ;-)
  • Do góry
    • 1

#118 young77 — 621 13/06/2015 - 13:59

young77
  • Gracz

*
Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=cwZckXHs_ik 1:36 tak się powinno chodzić po tej planecie.

Typowo gimbusiarskie stwierdzenie osób jarających się tym pustakiem.

• Do góry
    • 4

#119 Anony — 1652 13/06/2015 - 18:15

Anony
  • Gracz

*
Popularny

1:36 tak się powinno chodzić po tej planecie.
Żałosny popek, wcześniej kto był? Kto będzie za kilka tygodni? Każdy jest teraz z gangu Albanii. Jakie przedrostki będą potem na Skype i na awatarach? Gdyby jakiś czarny raper mówiący o gwalceniu, zabijaniu ubrał rurki, też byłby "pedałem"?
Poza tym, szkoda, że żyje jeszcze takie wieśniactwo, które nawet osoby homoseksualne nazywa obraźliwe (np. pedal).

Użytkownik Anony edytował ten post 13/06/2015 - 18:16

• Do góry
    • 3

#120 Pan Ahmed — 1373 13/06/2015 - 18:26

Pan Ahmed
  • Gracz

Żałosny popek, wcześniej kto był? Kto będzie za kilka tygodni? Każdy jest teraz z gangu Albanii. Jakie przedrostki będą potem na Skype i na awatarach? Gdyby jakiś czarny raper mówiący o gwalceniu, zabijaniu ubrał rurki, też byłby "pedałem"?
Poza tym, szkoda, że żyje jeszcze takie wieśniactwo, które nawet osoby homoseksualne nazywa obraźliwe (np. pedal).

Ty się Anony nie unoś, bo pedal był pedałem odkąd się ta dewiacja zaczęła ujawniać i to się raczej nie zmieni.

A przy okazji, jebac Gang Albanii. Serbia Strong
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych