Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Tzw. pedalstwo

• Please log in to reply
216 odpowiedzi w tym temacie

#1 hi im Makideshi — 143 27/04/2015 - 14:44

hi im Makideshi
  • Gracz

siema.

chciałem wywołać pewną dyskusję na temat tzw "pedałów w rurkach". mam wrażenie, że często (szczególnie u nas) facet dbający o siebie, który zwraca uwagę na ubiór i wygląd, jest nazywany pedałkiem. wystarczy założenie slimfitów (nawet nie rurek) by zostać nazwanym pizdą, a jakby tacy koledzy usłyszeli, że ktoś chodzi do kosmetyczki w celu załóżmy oczyszczenia twarzy, to jest od razu podgatunkiem w hierarchii samców alfa w przepoconych dresach xD osobiście uważam, że nie powinno się popadać ze skrajności w skrajność i przesadzać w jedną lub w drugą stronę, ale dbanie o siebie to ewidentna podstawa i noszenie starych, za dużych ciuchów z bazaru wcale nie jest lepsze od ubierania obcisłych rurek.

taka anegdota: niedawno dwóch moich znajomych wracało sobie do domu wieczorem. podeszło do nich dwóch dresiarzy, z czego jeden z nich krzyknął: "JAK TY KURWA WYGLĄDASZ, PEDALE?" - kierując to do kolegi z włosami na żelu i w slimfitach. kolega numer dwa coś zaczął go bronić, chciał się wywinąć, coś tam gadał że wracają z dni otwartych. na co drugi dresiarz: "JAKICH KURWA DNI OTWARTYCH? NA MECZ BYŚ POSZEDŁ, DRES BYŚ UBRAŁ, Z MIELCA JESTEŚ!"

gwoli ścisłości w mielcu jest duży kult wokół Stali Mielec

zapraszam do dyskusji

• Do góry
    • -48

#2 Walkerski_ — 3752 27/04/2015 - 14:45

Walkerski_
  • Gracz

*
Popularny

facet nie nosi rurek

• Do góry
    • 74

#3 Strażak Eryk — 3747 27/04/2015 - 14:51

Strażak Eryk
  • Gracz

*
Popularny

Po pierwsze. Co to kurwa są slimfity? :o

Poza tym, facet nie musi być przepocony i w dresach. Niech nosi co tam chce. Jeansy, koszule, krawaty. Ale rurki?

To jak się zachowały te dresy to inna sprawa, bo sam nie lubie takich kozaczków. Ale w sumie, na taki widok nie ma co im się dziwić.

facet nie nosi rurek

Nie ma co więcej pisać, bo Walkerski ujął to najlepiej i nawet nikogo nie obraził.

• Do góry
    • 16

#4 hi im Makideshi — 143 27/04/2015 - 14:52

hi im Makideshi
  • Gracz

Po pierwsze. Co to kurwa są slimfity? :o

dosyć przylegające spodnie, ale nie obcisłe i zwężane

• Do góry
    • 0

#5 Lokalny Patriota X3 — 2024 27/04/2015 - 14:53

Lokalny Patriota X3
  • Gracz

*
Popularny

taka anegdota: niedawno dwóch moich znajomych wracało sobie do domu wieczorem. podeszło do nich dwóch dresiarzy, z czego jeden z nich krzyknął: "JAK TY KURWA WYGLĄDASZ, PEDALE?" - kierując to do kolegi z włosami na żelu i w slimfitach. kolega numer dwa coś zaczął go bronić, chciał się wywinąć, coś tam gadał że wracają z dni otwartych. na co drugi dresiarz: "JAKICH KURWA DNI OTWARTYCH? NA MECZ BYŚ POSZEDŁ, DRES BYŚ UBRAŁ, Z MIELCA JESTEŚ!"

Sam se to tu wytłumaczyłeś jak męski był twój kolega w rurkach...

• Do góry
    • 11

#6 Anony — 1652 27/04/2015 - 14:53

Anony
  • Gracz

*
Popularny

Głupotą jest ocenianie kogoś po wyglądzie czy ubiorze. Ale zapomniano, że kilkanaście lat temu kobiety ubierały się jak jaskiniowcy, a teraz nikt sobie tego nie wyobraża. Podobnie, kiedyś czułość między chłopakami nie robiła takiego zamieszania - obecnie każdy wszędzie się pcha, chce narzucać swoje racje i powstaje model takiego człowieka jak 'polaczek'. 

• Do góry
    • 8

#7 KSIĄŻE THUGINI — 2958 27/04/2015 - 14:54

KSIĄŻE THUGINI
  • Gracz

*
Popularny

facet to ma być facet, jeszcze niech zaczną włosy na dupie golić.

• Do góry
    • 9

#8 Fil — 1573 27/04/2015 - 15:00

Fil
  • Gracz

*
Popularny

Jak rzekl kiedys F. Kiepski - chlop ma wygladac jak chlop, a nie jak pedal. Rozumiem mode na gender i wgl no ale prosze... nikt mi nie wmowi, ze mam byc wobec takich tolerancyjny, bo kiedy widze chlopaczka zarzucajacego grzywka i poprawiajacego swoje rurki to sama mi sie piesc zaciska. Co do dresow - fakt, ze je nosze nie znaczy, ze nie wiem co to dezodorant. Dziekuje. ;)
  • Do góry
    • 8

#9 POPUŚ gvng_ALBANII — 68 27/04/2015 - 15:02

POPUŚ gvng_ALBANII
  • Gracz

*
Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=xWapJGraVcU

• Do góry
    • 12

#10 hi im Makideshi — 143 27/04/2015 - 15:03

hi im Makideshi
  • Gracz

*
Popularny

Jak rzekl kiedys F. Kiepski - chlop ma wygladac jak chlop, a nie jak pedal. Rozumiem mode na gender i wgl no ale prosze... nikt mi nie wmowi, ze mam byc wobec takich tolerancyjny, bo kiedy widze chlopaczka zarzucajacego grzywka i poprawiajacego swoje rurki to sama mi sie piesc zaciska. Co do dresow - fakt, ze je nosze nie znaczy, ze nie wiem co to dezodorant. Dziekuje. ;)

no i powiedz mi, co ci da to, że komuś byś przywalił za to, jak się ubiera? nie rozumiem tego akurat, ludzi którzy gotowi są kogoś pobić za jego styl ubioru xD

• Do góry
    • 4

#11 Garrison — 1071 27/04/2015 - 15:05

Garrison
  • Gracz

*
Popularny

Prawdę mówiąc jak chcesz już być tym mężczyzną to zdaj sobie sprawę, że zamartwianie się opinią innych, czy przejmowanie obowiązków, które są domeną kobiet nie prowadzą do polepszenia Twojej sytuacji. Jeśli już koniecznie musisz się wyżalić, że Twoi koledzy chodzą w obcisłych spodniach i mają przez to problem to poszukaj forum o takiej tematyce. Mnie nie obchodzi para chłopców opinających swe patykowate kończyny obcisłymi ubraniami i układającymi włosy na żel.

PS. Sam nie jesteś lepszy, jak wyjeżdżasz z przepoconymi dresiarzami jako obraz "męskości" w stosunku do ogólnie postrzeganego waginosceptycyzmu.

#edit.

Ważna sprawa!

Jeśli już musicie się obnosić z tym, że lubicie nosić obcisłe ubrania, to nie narzucajcie innym swoich poglądów. Przyjmij krytykę, czy "hejty". Dodatkowo, jeśli już chcesz o siebie dbać, to bynajmniej nie u kosmetyczki - jest siłownia to idź tam. Jak już koniecznie musisz odwiedzać kosmetyczkę to się tym nie chwal jak tak bardzo boli Cię, że ktoś ma Twoją osobę za pedała.

Użytkownik Garrison edytował ten post 27/04/2015 - 15:10

• Do góry
    • 5

#12 MaraPorVida — 15 27/04/2015 - 15:05

MaraPorVida
  • Gracz

*
Popularny

Powiem tak, gówno mnie interesuje że ktoś się ubiera się w rurki. Każdy ma swój gust i tak samo nikomu nie zaglądam do sypialni. Prywatna sprawa każdego, a to że ktoś po założeniu rurek jest wyzywany od pedałów to po prostu ciemnogród totalny tak samo jak z religią, niewierzący - szatan, terrorysta itd.

• Do góry
    • 3

#13 hi im Makideshi — 143 27/04/2015 - 15:09

hi im Makideshi
  • Gracz

*
Popularny

Prawdę mówiąc jak chcesz już być tym mężczyzną to zdaj sobie sprawę, że zamartwianie się opinią innych, czy przejmowanie obowiązków, które są domeną kobiet nie prowadzą do polepszenia Twojej sytuacji. Jeśli już koniecznie musisz się wyżalić, że Twoi koledzy chodzą w obcisłych spodniach i mają przez to problem to poszukaj forum o takiej tematyce. Mnie nie obchodzi para chłopców opinających swe patykowate kończyny obcisłymi ubraniami i układającymi włosy na żel.

PS. Sam nie jesteś lepszy, jak wyjeżdżasz z przepoconymi dresiarzami jako obraz "męskości" w stosunku do ogólnie postrzeganego waginosceptycyzmu.

po pierwsze primo: to forum luźne szelki, mam prawo wywołać konwersację, a jakby cię to naprawdę nie interesowało, to byś się tu nie udzielił
po drugie primo: to nie przykład męskości, bo męskość można definiować różnie; podałem jedną ze skrajności, w jaką można popaść

Powiem tak, gówno mnie interesuje że ktoś się ubiera się w rurki. Każdy ma swój gust i tak samo nikomu nie zaglądam do sypialni. Prywatna sprawa każdego, a to że ktoś po założeniu rurek jest wyzywany od pedałów to po prostu ciemnogród totalny tak samo jak z religią, niewierzący - szatan, terrorysta itd.

giphy.gif

• Do góry
    • 3

#14 Don Noires — 507 27/04/2015 - 15:09

Don Noires
  • Gracz

Fil ujął jak należy, sam ogólnie nie cierpię takich rurek, raz kupiłem to wyrzuciłem na następny dzień, wyjebałem się w szkole to tak byłem w nich skrępowany że wstać nie mogłem, nigdy więc, a to że ktoś nosi dresy nie oznaczają że muszą być z bazaru i być przepocone.

Można się ubrać "stylowo" i nie wyglądać przy tym ani jak pizduś ani jak dres. Są jeszcze normalne Jeansy czy zwykłe T-s.

• Do góry
    • 0

#15 Fil — 1573 27/04/2015 - 15:09

Fil
  • Gracz

*
Popularny

no i powiedz mi, co ci da to, że komuś byś przywalił za to, jak się ubiera? nie rozumiem tego akurat, ludzi którzy gotowi są kogoś pobić za jego styl ubioru xD

Zacznijmy od tego, ze to co napisalem to zwykla hiperbola. Nie przywalilbym komus za to jak sie ubiera. Odnosze natomiast wrazenie, ze chlopa bojacego sie o swoj wyglad az zanadto jak zwykly mezczyzna, po prostu chlopem nazwac nie mozna. Po prostu nie wyobrazam sobie jak chlop moze nosic rurki lub nie daj Boze, najnowszy krzyk mody - rajstopy...
  • Do góry
    • 3

#16 MaraPorVida — 15 27/04/2015 - 15:12

MaraPorVida
  • Gracz

TAK! Polaczki, polaczki i jeszcze raz POLACZKI. Zero tolerancji, przekonanie, że ktoś inny jest gorszy.

Kiedyś szczerze mówiąc to też byłem taki jak 3/4 społeczeństwa czyli geje są źli, wymordować wszystkich ale w końcu doszedłem do wniosku, że co mnie to obchodzi, że ktoś jest gejem albo jest niewierzący. Jak teraz patrzę na przeszłość to aż mi się wstyd trochę robi.

Tak jak napisałem, wolny kraj każdy ubiera się tak jak mu się podoba a to, że ktoś wyzywa kogoś od gorszych, od podludzi bo ma inny styl ubierania się to już nic się na to nie poradzi.

• Do góry
    • 1

#17 Sevos — 228 27/04/2015 - 15:13

Sevos
  • Gracz

*
Popularny

Jeśli cała Polska nosiłaby dresy - to byłoby nudno. Tak jest fajnie, bo i kolorowo, i różnie. Podoba mi  się to, więc dajcie z tym spokój.

• Do góry
    • 6

#18 Fil — 1573 27/04/2015 - 15:13

Fil
  • Gracz

TAK! Polaczki, polaczki i jeszcze raz POLACZKI. Zero tolerancji, przekonanie, że ktoś inny jest gorszy.

Wybacz, innego okreslenia nie znajduje. I nie wmawiajcie mi, ze to mnie czyni nietolerancyjnym - bo szanuje gejow, ale to nie zmienia faktu, ze Ci wygladajacy jak panienka z zarostem to po prostu kwas na moje oczy.
  • Do góry
    • 0

#19 Anony — 1652 27/04/2015 - 15:14

Anony
  • Gracz

*
Popularny

Kiedyś szczerze mówiąc to też byłem taki jak 3/4 społeczeństwa czyli geje są źli, wymordować wszystkich ale w końcu doszedłem do wniosku, że co mnie to obchodzi, że ktoś jest gejem albo jest niewierzący. Jak teraz patrzę na przeszłość to aż mi się wstyd trochę robi.

Tak jak napisałem, wolny kraj każdy ubiera się tak jak mu się podoba a to, że ktoś wyzywa kogoś od gorszych, od podludzi bo ma inny styl ubierania się to już nic się na to nie poradzi.

To jest polska. Ludzie żyjący w tym pseudo kraju mają swoje, inne myślenie. Zamykają się w małym kręgu z swoją racją i nie dopuszczają do siebie nic innego. Bardzo prosto to zauważyć, patrząc na inne kraje, zachodnie głównie.

• Do góry
    • 4

#20 Królik — 6979 27/04/2015 - 15:36

Królik
  • Gracz

*
Popularny

Ja jakoś nie wyobrażam sobie żeby mój facet spędzał więcej czasu ode mnie w łazience na układaniu fryzury czy też nakładaniu sobie pudru czy Bóg wie czego.
A to, że jakiś facet nie nosi rurek to nie oznacza od razu, że o siebie nie dba albo jest jakimś przepoconym dresem.

• Do góry
    • 7

#21 hi im Makideshi — 143 27/04/2015 - 15:38

hi im Makideshi
  • Gracz

A to, że jakiś facet nie nosi rurek to nie oznacza od razu, że o siebie nie dba albo jest jakimś przepoconym dresem.

oczywiście, że nie oznacza, miałem na myśli to, że nawet dbając o siebie (chociażby przykład z kosmetyczką, ale tutaj dochodzą też jakieś właśnie kosmetyki etc) można być nazwanym pizdą ;d

• Do góry
    • 2

#22 MaraPorVida — 15 27/04/2015 - 15:40

MaraPorVida
  • Gracz

Ja jakoś nie wyobrażam sobie żeby mój facet spędzał więcej czasu ode mnie w łazience na układaniu fryzury czy też nakładaniu sobie pudru czy Bóg wie czego.

Autorowi tego tematu nie chodziło raczej o to, żeby wywołać gówno-burze, że Polacy są nietolerancyjni i są to sami dresiarze tylko o to, że dlaczego ktoś musi być dyskryminowany ze względu na swój odmienny styl.

• Do góry
    • 1

#23 Króliczek bojowy — 271 27/04/2015 - 17:25

Króliczek bojowy
  • Gracz

Kochana, nie bierze się pierwszego lepszego z dyskoteki. Zresztą Twój facet jakby miał spędzać więcej czasu na nakładanie pudru to on by raczej nie był Twoim chłopakiem. On sam by nie miał dziewczyny, tylko chłopaka. :D Osobiście nie znam żadnego heteryka malującego się (makijaż) chociaż jedna osoba farbuje włosy. (do tej pory nie wiemy z koleżanką czy jest hetero czy tylko dobrze się kryje. xD) Mi osobiście to nie przeszkadza, bo ja nie mam styczności już z takimi osobami. (mam chłopaka i nie szukam innego, trafiając na pudrujące się osoby xD)

• Do góry
    • -1

#24 xvxrydvy — 169 27/04/2015 - 20:19

xvxrydvy
  • Nieaktywni

W tej całej gówno-burzy dorzucę swoje 3 grosze, elo witam wszystkich tutaj zgromadzonych.

Sam kiedyś zapierdalałem w rurkach, bo chyba wtedy (2012-2013) byla na to moda u chłopaków, większość dziewczyn na to leciała (przynajmniej z mojego byłego towarzystwa), nie ma się co oszukiwać, że "rurki" miały swoje tzw. 5 minut. Gdy już zapierdalałem w tych rurkach to też spotykałem się z hejtami, wyzwiskami pokroju; pedał, ubierz szersze spodnie albo; "jak nosisz rurki to masz małego" (tak było), każdy z facetów (normalnych) nie będzie zapierdalał w rurkach nawet przez to, że muszą mieć miejsce na jaja (logiczne), wątpię, że którykolwiek chłopak choćby stąd lubi zapierdalać w rurkach obcisłych jak legginsy jego dziewczyny/koleżanek etc. Tak jak ktoś tam wyżej ujął; są też normalne jeansy, ostatnio w modę weszły joggery, są też chinosy (jeansy w różnych kolorach [ale myślę, że wiecie co to]) i baggy zamykając całe koło na zwykłych, luźnych jeansach. Pozdro, elo - to były moje cztery grosze na ten temat.

• Do góry
    • 2

#25 Kubol — 1199 27/04/2015 - 20:32

Kubol
  • Gracz

W sumie według mnie to tutaj nie chodzi nawet o stereotypy czy coś takiego. Ja jak kiedyś gdy kupowałem spodnie i przymierzałem rurki od razu je wypierdoliłem bo to takie ciasne i w ogóle, nie wygodne. Samo ubieranie ich było bólem. Nie wiem czy tak jest ze wszystkimi, bo po przymierzeniu jednych z takiego typu spodni się już do nich zraziłem i żadnych tego typu nie przymierzałem, ale jeśli wszystkie rurki są takie nie wygodne to według mnie chodzenie w takim czymś to głupota.

Kończąc moją historie, zgadzam się z większością tutaj jak powinien wyglądać i ubierać się mężczyzna. Nie wyobrażam sobie chodzić w czymś nie wygodnym tylko dlatego że taka jest moda i ładnie to wygląda (?no właśnie, kwestia gustu) Już bym wolał te stereotypowe dresy bo są wygodniejsze, ale w 90% przypadków chodzę w jeansach.

• Do góry
    • 0

#26 Patrykx7 — 1880 27/04/2015 - 21:33

Patrykx7
  • Gracz

*
Popularny

A ja powiem tak - niech każdy sobie nosi co chce, mnie to nie obchodzi. Ja sobie noszę co chce, niech pedałki sobie noszą co chcą, niech dresy sobie noszą dresy - po co mi zaglądać im do szafy? Wygodnie im tak to niech sobie ubierają to w czym sie czują dobrze, tyle.

PS A od żelu to mi sie odwalić moi drodzy

Pozdrawiam Żelix

• Do góry
    • 5

#27 Kushothe — 112 27/04/2015 - 22:22

Kushothe
  • Ofiara włamania(włamanie)

*
Popularny

Wolę chodzić w dresach Najka niż w syf rurkach gnieść se jajka. 

Tyle ode mnie.

• Do góry
    • 4

#28 Don Daniel — 2787 27/04/2015 - 22:25

Don Daniel
  • Gracz
Rurki to zuo. Niedługo to zamiast rurek legginsy się będzie nosić. Jeszcze tego brakowało, szanujmy się.
  • Do góry
    • 1

#29 ursiak — 6242 27/04/2015 - 23:57

ursiak
  • Gracz

*
Popularny

Rurki mogą mieć krok, a zwężane mogą być tylko u dołu, by fajnie wyglądało przykładowo do butów. Prawilniaki i jotpeki z ławki i tak tego nie zrozumieją, a do swoich airmaxów z przeceny preferują dzwony, jeszcze po starszym bracie. Mimo tego sam śmigam sobie czasami w dresach, a czasami w SPODNIACH ZWĘŻANYCH U DOŁU, ZE SPORYM KROKIEM. Ocenianie orientacji seksualnej (to rozumiem jako pedał) poprzez styl ubioru jest dla mnie bezsensem i zniżaniem się do wyjątkowo niskiego poziomu.

Użytkownik URSXS edytował ten post 28/04/2015 - 00:00

• Do góry
    • 6

#30 hi im Makideshi — 143 28/04/2015 - 06:20

hi im Makideshi
  • Gracz

Wolę chodzić w dresach Najka niż w syf rurkach gnieść se jajka. 
Tyle ode mnie.

Rurki mogą mieć krok, a zwężane mogą być tylko u dołu, by fajnie wyglądało przykładowo do butów. Prawilniaki i jotpeki z ławki i tak tego nie zrozumieją, a do swoich airmaxów z przeceny preferują dzwony, jeszcze po starszym bracie. Mimo tego sam śmigam sobie czasami w dresach, a czasami w SPODNIACH ZWĘŻANYCH U DOŁU, ZE SPORYM KROKIEM. Ocenianie orientacji seksualnej (to rozumiem jako pedał) poprzez styl ubioru jest dla mnie bezsensem i zniżaniem się do wyjątkowo niskiego poziomu.

dzięki, ladnie wytlumaczyles to co mialem na myśli ;d
  • Do góry
    • 0

#31 Sevos — 228 28/04/2015 - 08:07

Sevos
  • Gracz

I nauczcie się kiedyś odróżniać geja od hetero. Mała podpowiedź: gejem jest ktoś, kto czuje pociąg seksualny do innego geja. Więc tego wyznacznikiem nie jest styl ubierania się (a jedynie sugestią w niektórych, skrajnych przypadkach). =)

• Do góry
    • 2

#32 PURP SWAG — 562 28/04/2015 - 09:44

PURP SWAG
  • Gracz

Rurki są dla kobiet dla podkreślenia ich nóg czy tyłka. A idąc ulicą nie mam zamiaru oglądać faceta, który podkreśla swoja dupe i małe jaja. 

• Do góry
    • 0

#33 Brodziaty — 548 28/04/2015 - 11:15

Brodziaty
  • Gracz

*
Popularny

Rurki są dla kobiet dla podkreślenia ich nóg czy tyłka. A idąc ulicą nie mam zamiaru oglądać faceta, który podkreśla swoja dupe i małe jaja. 

To może za jakis czas i chłopacy zaczną nosić leginsy? gosc wyżej dobrze gada, rurki są dla kobiet.

Śmieszy mnie to gdy widzę goscia w kolorowych obcisłych spodniach  :lol:

• Do góry
    • 3

#34 Bóg Kamil — 282 28/04/2015 - 12:59

Bóg Kamil
  • Zbanowani
Jeśli chodzenie w rurkach jest "normalne" to ja od dziś chodzę w spódniczkach.
  • Do góry
    • 1

#35 Nihlus — 190 28/04/2015 - 14:09

Nihlus
  • Gracz

*
Popularny

Hmmm facet w rurkach - jak dla mnie niech każdy nosi co sobie tam chce tylko facet wyglądający like this:
84262.jpg
Ma problem z ulokowaniem swojej osobowości na odpowiedniej płci. Ja rozumiem, że świat się zmienia, zacierają się jakieś wyraźne granice między ubiorem kobiet i mężczyzn i zaczyna to powodować pojawianie się coraz większej ilości zniewieściałych mężczyzn bo przepraszam bardzo nikt nie wmówi mi, że chłopak wyglądający jak wyżej czy podobnie ma osobowość 100% faceta. Facet ma być facetem wiadomo - nie musi odrazu latać w dresiokach (sam mało kiedy w nie wskakuje) ale noszenie rurek takich jak te (patrz foto wyżej) jest dla mnie przynajmniej pewną formą braku umiejętności rozpoznania swojej płci. Spodnie takiego typu zostały stworzone na potrzeby Pań i tak zostać powinno (nie wspomnę o torebkach cz koszulkach takich jak wyżej). Tolerancyjnym być trzeba ale trzeba też umieć widzieć granice tolerancji za którą zaczynają się wszelkiego rodzaju dewiacje i zboczenia na które społecznego przyzwolenia być nie powinno.

• Do góry
    • 3

#36 hi im Makideshi — 143 28/04/2015 - 14:12

hi im Makideshi
  • Gracz

Hmmm facet w rurkach - jak dla mnie niech każdy nosi co sobie tam chce tylko facet wyglądający like this:84262.jpg
Ma problem z ulokowaniem swojej osobowości na odpowiedniej płci. Ja rozumiem, że świat się zmienia, zacierają się jakieś wyraźne granice między ubiorem kobiet i mężczyzn i zaczyna to powodować pojawianie się coraz większej ilości zniewieściałych mężczyzn bo przepraszam bardzo nikt nie wmówi mi, że chłopak wyglądający jak wyżej czy podobnie ma osobowość 100% faceta. Facet ma być facetem wiadomo - nie musi odrazu latać w dresiokach (sam mało kiedy w nie wskakuje) ale noszenie rurek takich jak te (patrz foto wyżej) jest dla mnie przynajmniej pewną formą braku umiejętności rozpoznania swojej płci. Spodnie takiego typu zostały stworzone na potrzeby Pań i tak zostać powinno (nie wspomnę o torebkach cz koszulkach takich jak wyżej). Tolerancyjnym być trzeba ale trzeba też umieć widzieć granice tolerancji za którą zaczynają się wszelkiego rodzaju dewiacje i zboczenia na które społecznego przyzwolenia być nie powinno.

i znów popadamy tu w skrajność ;d nie chodzi o to, żeby ubierać się w damskie ciuchy, ale zwężane spodnie u faceta do odpowiednich butów wyglądają o wiele lepiej niż spodnie z rozszerzona nogawka. a to tylko jeden przykład.
  • Do góry
    • 1

#37 Nihlus — 190 28/04/2015 - 14:18

Nihlus
  • Gracz

i znów popadamy tu w skrajność ;d nie chodzi o to, żeby ubierać się w damskie ciuchy, ale zwężane spodnie u faceta do odpowiednich butów wyglądają o wiele lepiej niż spodnie z rozszerzona nogawka. a to tylko jeden przykład.

Mówisz o czymś na wzór tego?
0.jpg

• Do góry
    • 0

#38 hi im Makideshi — 143 28/04/2015 - 14:34

hi im Makideshi
  • Gracz

Mówisz o czymś na wzór tego?
0.jpg

takie, ewentualnie trochę bardziej zwężone

• Do góry
    • 1

#39 Pesymistyczny — 270 28/04/2015 - 14:41

Pesymistyczny
  • Gracz

I nauczcie się kiedyś odróżniać geja od hetero. Mała podpowiedź: gejem jest ktoś, kto czuje pociąg seksualny do innego geja. Więc tego wyznacznikiem nie jest styl ubierania się (a jedynie sugestią w niektórych, skrajnych przypadkach). =)

Gej to typ który ma pociąg do chłopców, a pedal to typ ktory ubiera sie jak baba. Osobiscie spodnie kroj szeroki.

Użytkownik Prusinhoo edytował ten post 28/04/2015 - 14:41

• Do góry
    • 0

#40 Murek21 — 1094 28/04/2015 - 15:02

Murek21
  • Gracz
Temat będę regularnie sprawdzał, macie tu dyskutować a nie robić gowno-burze.
Otwieram.
  • Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych