Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Tzw. pedalstwo

• Please log in to reply
216 odpowiedzi w tym temacie

#41 Pixos De Blood — 6626 28/04/2015 - 17:45

Pixos De Blood
  • Gracz

*
Popularny

Makideshi, czy Tobie w rurkach jajka doszczetnie wypocily heteromyslenie? Owszem, mozna pojsc do kosmetyczny, wyregulowac sobie brwi, zadbać o paznokcie u kosmetyczki, ale jaki jest sens ubierania na tyle ciasnych spodni, ze w kroczu zatrzymuje sie krazenie? Noszenie takich spodni jest 'pedalskie'. Jak chcesz estetycznie wygladac to ubierz sobie te opisane przez ciebie slimfity i bedziesz ladnie wygladac. Skrajnoscia nie jest ubieranie sie w luzne rzeczy czy tam sportowe. To normalne. Po to wymyslono dla kobiety sukienke/spodniczke, a dla mezczyzn spodnie, aby podkreslic podzial kobieta-mezczyzna.

• Do góry
    • 7

#42 Banan4don — 897 28/04/2015 - 18:12

Banan4don
  • Gracz
Baggy, baggy i jeszcze raz Baggy.
  • Do góry
    • 2

#43 dzik_ — 1913 28/04/2015 - 20:09

dzik_
  • Gracz

Nie mówi się Pedał tylko Wagino Sceptyk.

• Do góry
    • 0

#44 hi im Makideshi — 143 28/04/2015 - 20:10

hi im Makideshi
  • Gracz

Makideshi, czy Tobie w rurkach jajka doszczetnie wypocily heteromyslenie? Owszem, mozna pojsc do kosmetyczny, wyregulowac sobie brwi, zadbać o paznokcie u kosmetyczki, ale jaki jest sens ubierania na tyle ciasnych spodni, ze w kroczu zatrzymuje sie krazenie? Noszenie takich spodni jest 'pedalskie'. Jak chcesz estetycznie wygladac to ubierz sobie te opisane przez ciebie slimfity i bedziesz ladnie wygladac. Skrajnoscia nie jest ubieranie sie w luzne rzeczy czy tam sportowe. To normalne. Po to wymyslono dla kobiety sukienke/spodniczke, a dla mezczyzn spodnie, aby podkreslic podzial kobieta-mezczyzna.

rurek bym nie zalozyl bo niewygodne, ale nie widze sensu w wyzywaniu ludzi ktorzy takowe nosza

• Do góry
    • 0

#45 Lyshitski — 196 28/04/2015 - 20:16

Lyshitski
  • Gracz

Chłop, powinien mieć miejsce do jaj, a nie jakieś ciasne gówno, nigdy nie nosiłem rurek i nie będę. :P

• Do góry
    • 0

#46 Kudłaty — 629 28/04/2015 - 21:26

Kudłaty
  • Gracz

Hmmm facet w rurkach - jak dla mnie niech każdy nosi co sobie tam chce tylko facet wyglądający like this:
84262.jpg

Pytanie całkiem serio i nie chciałbym nikogo urazić czy cuś.

Gdzie miejsce na przyrodzenie ? Przecież od strony technicznej ciężko byłoby się poruszać w czymś takim. Przynajmniej mam takie wrażenie.

• Do góry
    • 0

#47 Virusinsky — 37 28/04/2015 - 22:38

Virusinsky
  • Gracz

Pytanie całkiem serio i nie chciałbym nikogo urazić czy cuś.

Gdzie miejsce na przyrodzenie ? Przecież od strony technicznej ciężko byłoby się poruszać w czymś takim. Przynajmniej mam takie wrażenie.

Kulki wyciął, a armatka na tyle mała była, że się zmieściła.

• Do góry
    • 0

#48 Nihlus — 190 29/04/2015 - 05:51

Nihlus
  • Gracz

takie, ewentualnie trochę bardziej zwężone

Sam noszę podobne spodnie (bo mnie kobieta mówi, że w porządku to wygląda) ale bardziej zwężanych bym nie założył  :ph34r:

• Do góry
    • 0

#49 B M — 62158 29/04/2015 - 12:54

B M
  • Zarząd

*
Popularny

A jednak kobiety noszą spodnie. Co tam w Twoim seksistowskim garnku powoduje, że myślisz, że możesz mówić komuś jak ma się ubierać? Jak widzisz dziewczyny w czymś innym niż suknia do kostek to krzywisz twarz? Grow up dude, moda się zmienia. Patrz na lata 80. Gdzie Ty mieszkasz że tego nie widzisz i w ten sposób patrzysz na osoby, które zakładają co im się podoba?
  • Do góry
    • 5

#50 King Snopp — 213 29/04/2015 - 13:23

King Snopp
  • Zbanowani

A jednak kobiety noszą spodnie. Co tam w Twoim seksistowskim garnku powoduje, że myślisz, że możesz mówić komuś jak ma się ubierać? Jak widzisz dziewczyny w czymś innym niż suknia do kostek to krzywisz twarz? Grow up dude, moda się zmienia. Patrz na lata 80. Gdzie Ty mieszkasz że tego nie widzisz i w ten sposób patrzysz na osoby, które zakładają co im się podoba?

Drogi Bartku - to jest oczywiste, że kobiety zaczynają już nawet coraz częściej nosić bluzy przeznaczone z góry dla mężczyzn. Jednak nie zmienia to faktu, że noszenie spodni, które mogą nam mierzyć ciśnienie w nogach jest niestosowne. Ubranie codzienne powinno być przeznaczone do wielu celi - patrząc na takie spodnie nie ma szans wykonać w nich jakiś większych czynności oprócz chodzenia.

• Do góry
    • 0

#51 B M — 62158 29/04/2015 - 13:30

B M
  • Zarząd

*
Popularny

Chyba musisz sprawdzić definicję słowa "niestosowne". Jak tobie się wydają niepraktyczne to nie noś, ale nie sap na osoby które mają inne potrzeby niż Ty.
  • Do góry
    • 3

#52 deegustator — 1453 29/04/2015 - 13:37

deegustator
  • Gracz
SLIMFITY SO SPOKO!
  • Do góry
    • 1

#53 Patrykx7 — 1880 29/04/2015 - 13:43

Patrykx7
  • Gracz

Chyba musisz sprawdzić definicję słowa "niestosowne". Jak tobie się wydają niepraktyczne to nie noś, ale nie sap na osoby które mają inne potrzeby niż Ty.

Dokładnie o tym samym mówię. Musi być różnorodność, a nie wszystko szare i takie same jak w czasach komunizmu. Niektórzy po prostu niedorośli do tego, żeby to zrozumieć. Tak samo jak niektórzy zaglądają innym ludziom do portfela - sam Bartoszu jesteś przykładem tego, jak ludzie obrażają net4game ze względu na usługi płatne. Identyczna sytuacja jak z tymi spodniami. Skoro są tworzone spodnie dla mężczyzn o takim kroju to są męskie i widocznie wygodne dla osób, które je noszą. Ja nie noszę tych waszych rurek i nie raczej nie mam zamiaru, ale nic nie mam do osób, które takowe ubierają. To ich sprawa. Z resztą znam kilka takich "pedałków" w rurkach i mam wrażenie, że są bardziej męscy od tych "koksów" w dresach :P

• Do góry
    • 2

#54 deegustator — 1453 29/04/2015 - 13:45

deegustator
  • Gracz
Ogólny problem, który Wam (hejterom) doskwiera, to brak tolerancji. Rozumiem, sadzić się do kogoś, że jest gejem, choć to i tak nie jest na miejscu, a do tego, jak sie ubiera. Polska jest zacofanym krajem i tego efekty właśnie widać.
  • Do góry
    • 2

#55 Pixos De Blood — 6626 29/04/2015 - 13:54

Pixos De Blood
  • Gracz

Well, well, well... piszac sobie w najlepsze w tym temacie mialem przeczucie, ze pokusi Cie nazwa tematu do wypowiadania sie tutaj. Noszenie spodni przez kobiet to tylko feministyczne osiagniecie plci przeciwnej jeszcze z przeszlosci. Osobiscie mi to nie przeszkadza, bo wiekszosc z nich podkresla kobiece atuty. Szczerze, nie kreca mnie uwydatnione jajka czy kutas z krocza. Mysle, ze Twoje oswiecenie spowodowane jest ogolnoswiatowym i globalnym pogladem. Nie zapominaj, ze jestesmy w Polsce i swoim narzuceniem nie zmienisz opinii reszty o rurkach. Tematem przewodniczacym jest "co o tym sadzisz" - podkreslam, mam prawo do wypowiadania negatywnej opinii, a Ty niekoniecznie musisz miec racje.
  • Do góry
    • 2

#56 B M — 62158 29/04/2015 - 13:57

B M
  • Zarząd

*
Popularny

Stary, w polskich miastach znajdziesz więcej slimfitów niż dresiarstwa.
Spoko, że spodnie u kobiet Ci nie przeszkadzają, bo uwydatniają dupę, a nie dlatego, że kobiety są wolnymi ludźmi ;)
  • Do góry
    • 5

#57 King Snopp — 213 29/04/2015 - 14:01

King Snopp
  • Zbanowani

Łapiemy modę z Zachodu jak muchy na packę i się tym podniecamy. Zauważ, że to w ostatnim czasie zaczęło być takie popularne - cały czas idzie to do przodu jednak nie zapominajmy o tym, że u nas jest teraz taka moda a na Zachodzie skąd to przyszło było to modne jakiś czas temu. Pewnie za jakiś czas do stylizacji Polaków dojdzie znowu coś nowego, które przyjdzie jak wszystko z ZACHODU.

• Do góry
    • -4

#58 Anony — 1652 29/04/2015 - 14:03

Anony
  • Gracz

Gdzie Ty mieszkasz że tego nie widzisz i w ten sposób patrzysz na osoby, które zakładają co im się podoba?

w polsce, to wystarczy :P

nie ma szans wykonać w nich jakiś większych czynności oprócz chodzenia.

jesteś pewny? Próbowałes? Ja tak, bez większego problemu nie ograniczam się tylko do chodzenia.

Degustator ma rację, problem to brał tolerancji który w tym kraju jest powszechny.
  • Do góry
    • 0

#59 B M — 62158 29/04/2015 - 14:04

B M
  • Zarząd
Jakie to ma znaczenie skąd biorą się trendy?
Hint: żadne
  • Do góry
    • 1

#60 King Snopp — 213 29/04/2015 - 14:06

King Snopp
  • Zbanowani

Jakie to ma znaczenie skąd biorą się trendy?

Może powinniśmy doceniać to co nasze a nie szukać w cudzych krajach? Aż tak jesteśmy ograniczeni?

Brak kreatywności z naszej strony, na GM'a nie ma szans :)

• Do góry
    • -5

#61 deegustator — 1453 29/04/2015 - 14:10

deegustator
  • Gracz

*
Popularny

Może powinniśmy doceniać to co nasze a nie szukać w cudzych krajach? Aż tak jesteśmy ograniczeni?

Masz racje, nasz kraj jest bardzo ograniczony.
Lepiej zasięgać mody z innych krajów w niektórych przypadkach.
  • Do góry
    • 3

#62 King Snopp — 213 29/04/2015 - 14:13

King Snopp
  • Zbanowani

Masz racje, nasz kraj jest bardzo ograniczony.
Lepiej zasięgać mody z innych krajów w niektórych przypadkach.

Czy ja wiem... Kraj pod tym względem nie jest ograniczony - ludzie są ograniczeni. Mamy wielu dobrych polskich projektantów mody, dobrze ubierających się ludzi ale to są tylko wyjątki. Powiedzenie "Polacy cebulacy" jak najbardziej tutaj pasuje :)

Użytkownik Snopp edytował ten post 29/04/2015 - 14:14

• Do góry
    • 0

#63 deegustator — 1453 29/04/2015 - 14:21

deegustator
  • Gracz

Czy ja wiem... Kraj pod tym względem nie jest ograniczony - ludzie są ograniczeni. Mamy wielu dobrych polskich projektantów mody, dobrze ubierających się ludzi ale to są tylko wyjątki. Powiedzenie "Polacy cebulacy" jak najbardziej tutaj pasuje :)

Nie prawda, że wyjątki. Wielu ludzi bardzo uważnie dobiera ubrania, dodatki, bo jak Cię widzą, tak Cię piszą. Wyjątkami można nazwać osoby, które dopiero co wyjechały z wioski do większego miasta i nie potrafią się ubrać, bo ich tok myślenia na to nie pozwala. Rybaczki, koszula w kratę i sandały, to jest to.
  • Do góry
    • 0

#64 pablosek0309 — 11 29/04/2015 - 14:25

pablosek0309
  • Gracz
Kocham tematy na temat ubioru, wychodzi z Was w całej okazałości polskie robactwo które mamy zapisane w genach od wieków uwielbiamy robić nawet swojemu najbliższemu sąsiadowi na złość, phah! Co ja tam gadam nawet najbliższej rodzinie bo czemu nie? Wytykać błędy i wpajać swoje poglądy na wszelki na każdy jeden temat o którym w większej i znaczącej ilości nie mamy zielonego pojęcia za wszelką ceną nie widząc przy tym jak samemu jest się ograniczonym i chorym psychiczne(?) jest naszym zajęciem numer jeden w wolnym czasie, nie chcę tutaj nikogo obrażać ale taka jest prawda WEDŁUG mnie i nie będę nikogo do tego przekonywać czyli to o czym wyżej pisałem. Polska jest to chyba najbardziej ograniczony naród względem tolerancji i szacunku osobistego do drugiej osoby, liczy się tylko kto jest większym skurwysynem od drugiego i ile razy więcej uda się komuś dokuczyć na każdej lini frontu, a nawet na tak głupi temat jak ubiór!? Przejedzcie się Ameryki i wyjdzie na dwór w czymkolwiek chcecie, sądzicie że ktokolwiek zwróci na was uwagę gdy wyjdziecie z lumpeksu w airmaxach wraz z dzwonami czy wrócicie w butach z Versaci? Nie, ponieważ tam ludzie potrafią się nawzajem respektować i nie starać się wkurwiać drugiego człowieka czy wytykać mu błędów i przekonań jak to polaczki mają wpojone w swoje małe móżdzki... Sam osobiście nie noszę rurek (pewnie cześć już tak stwierdziła mam racje patusy? Napisałem prawdę na temat i nie zhejtowałem osób co noszą rurki i nie ubieram dresów np. do sądu? Musi coś być pewnie ze mną nie tak). Jak dla mnie temat jest wyczerpany, ktoś napisze że nosi rurki to Mati mu odpisze że go jebać i tylko dresy, ktoś obrazi Sebe że dresy wszędzie nie wypada nosić to Seba zwyzywa go od pedałów, taka jest niestety prawda na temat Waszego pięknego kraju i tolerancji, nic tylko spierdalać jak najdalej i nie przyznawać się skąd się pochodzi, po prostu wstyd i IQ poniżej 80 w niektórych przypadkach...
  • Do góry
    • 2

#65 Patrykx7 — 1880 29/04/2015 - 14:42

Patrykx7
  • Gracz

Co jak co, ale własnego narodu nie powinno się wypierać, tylko wziąć sprawę w swoję ręce i wprowadzać ZMIANY. Pamiętajcie, że częścią kultury jest przyswajanie innych kultur. Naród, który się ogranicza nie jest w stanie w dzisiejszym świecie być narodem osiągającym sukcesy na arenie międzynarodowej, taka jest prawda.

• Do góry
    • 0

#66 pablosek0309 — 11 29/04/2015 - 14:45

pablosek0309
  • Gracz

Co jak co, ale własnego narodu nie powinno się wypierać, tylko wziąć sprawę w swoję ręce i wprowadzać ZMIANY. Pamiętajcie, że częścią kultury jest przyswajanie innych kultur. Naród, który się ogranicza nie jest w stanie w dzisiejszym świecie być narodem osiągającym sukcesy na arenie międzynarodowej, taka jest prawda.

Jak naród do dupy to co jest do stracenia? Pojedynczą jednostka NIC nie zdziałasz, a zorganizować coś w tym kraju na większą skalę jest niemożliwe jeśli nie potrafimy się dogadać nawet na tak proste tematy, taka jest prawda.

Użytkownik pablosek0309 edytował ten post 29/04/2015 - 14:45

• Do góry
    • 0

#67 Pixos De Blood — 6626 29/04/2015 - 14:47

Pixos De Blood
  • Gracz

Stary, w polskich miastach znajdziesz więcej slimfitów niż dresiarstwa.
Spoko, że spodnie u kobiet Ci nie przeszkadzają, bo uwydatniają dupę, a nie dlatego, że kobiety są wolnymi ludźmi ;)

Sam akurat teraz jestem w pracy w slimfitach, zeby przyzwoicie wygladac.

Rozmawiamy o modzie i ubiorze, a nie o wolnosci kobiet.

• Do góry
    • 0

#68 zireael — 198 29/04/2015 - 15:09

zireael
  • Gracz

Mnie nie obchodzi co ktoś ubiera, sam ubieram się jak mi jest wygodnie, czasem zależnie co robię, a to, że ktoś dyskryminuje kogoś innego z powodu ubioru to czyste cebulactwo. Gdyby każdy chodził w takich samych ciuchach to byłoby nudno. 

• Do góry
    • 0

#69 uczen1996 — 828 29/04/2015 - 15:18

uczen1996
  • Gracz

FACET:
Nie ubiera się w rurki! Nie umie ich nazwać, bo po co to mu? Dlaczego facet nie nosi rurek? Bo rurki są obcisłe, spoko, legginsy były kiedyś zarezerwowane dla mężczyzn, ale legginsy były i są elastyczne, co nie znaczy że facet je ma nosić w dzisiejszych czasach, wracając do myśli: są obcisłe na całej długości, również w kroczu... jeden zwód i ... bolesne przeżycie, próby poprawiania w spodniach żeby dożyć dnia następnego... Podsumowując nie nosi się rurek ze względu na przyrodzenie...

Nie chodzi do kosmetyczki! Wszelkie problemy z swoją skórą, jeśli ma załatwia u dermatologa co najwyżej i gotowe i może żyć! Chyba że na prawdę z nieznanego powodu musi być u tej kosmetyczki.. no nie wiem? Bo kosmetyczka to na prawdę zajebista kobieta?

Goli się tylko tam gdzie powinien! Kiedyś to było jedno miejsce (twarz), ale nasze kobiety zmusiły nas do 3 a nawet do 4 miejsc w których się golimy... sport zmusza nas nawet do golenia nóg, o czym jeden z naszych administratorów wie najlepiej!

• Do góry
    • 0

#70 Patrykx7 — 1880 29/04/2015 - 16:08

Patrykx7
  • Gracz

Jak naród do dupy to co jest do stracenia? Pojedynczą jednostka NIC nie zdziałasz, a zorganizować coś w tym kraju na większą skalę jest niemożliwe jeśli nie potrafimy się dogadać nawet na tak proste tematy, taka jest prawda.

Z taką mentalnością nic się nie zdziała. Polska jest jednym z najsilniejszych narodów, gdyby ludzie interesowali się historią to by wiedzieli dlaczego ;) Przytoczę chociażby drugą wojnęświatową. To Polska postawiła się nazistom i podjęła się walki z nimi, mimo, że nie mieliśmy żadnych szans. Sojusznicy nas za przeproszeniem wychujali. Pomogli w walce? Nie. Pomogli chociażby materialnie? Nie pomogli. I ty nazywasz Polskę narodem do dupy? Gdyby nie Polska to być może bieg historii potoczyłby sie inaczej i cały świat byłby nazistowski. Podusmowując to co napisałem - Polska jest silnym i zdeterminowanym narodem, ale brakuje nam ZGRANIA. Już tacy jesteśmy, że jeden na drugiego naskakuje, ale jak przychodzi do niebezpieczeństwa to i tak go obroni :P

• Do góry
    • 0

#71 pablosek0309 — 11 29/04/2015 - 16:11

pablosek0309
  • Gracz

Z taką mentalnością nic się nie zdziała. Polska jest jednym z najsilniejszych narodów, gdyby ludzie interesowali się historią to by wiedzieli dlaczego ;) Przytoczę chociażby drugą wojnęświatową. To Polska postawiła się nazistom i podjęła się walki z nimi, mimo, że nie mieliśmy żadnych szans. Sojusznicy nas za przeproszeniem wychujali. Pomogli w walce? Nie. Pomogli chociażby materialnie? Nie pomogli. I ty nazywasz Polskę narodem do dupy? Gdyby nie Polska to być może bieg historii potoczyłby sie inaczej i cały świat byłby nazistowski. Podusmowując to co napisałem - Polska jest silnym i zdeterminowanym narodem, ale brakuje nam ZGRANIA. Już tacy jesteśmy, że jeden na drugiego naskakuje, ale jak przychodzi do niebezpieczeństwa to i tak go obroni :P

Z tym że zostaliśmy wychujani podczaś WW2 to się zgodze ba! Zostało to nam nawet do dzisiaj że każda sobie na polske zlewa, komu to przeszkadza temu przeszkadza.

Użytkownik pablosek0309 edytował ten post 29/04/2015 - 16:12

• Do góry
    • 0

#72 Anony — 1652 29/04/2015 - 16:46

Anony
  • Gracz

Oj Patryk, kiedy to było? Szacunek do osób które kiedyś zginęły za polske mam, ale walczyli (według mnie) dla swojej wolności. Teraz polski na pewno nie nazwałbym jednym z najsilniejszych narodów - wręcz przeciwnie. :) Rząd, mentalność osób tylko zaniżają naszą reputację na arenie międzynarodowej z powodu swojego zacofania. 

FACET:
Nie ubiera się w rurki! Nie umie ich nazwać, bo po co to mu? Dlaczego facet nie nosi rurek? Bo rurki są obcisłe, spoko, legginsy były kiedyś zarezerwowane dla mężczyzn, ale legginsy były i są elastyczne, co nie znaczy że facet je ma nosić w dzisiejszych czasach, wracając do myśli: są obcisłe na całej długości, również w kroczu... jeden zwód i ... bolesne przeżycie, próby poprawiania w spodniach żeby dożyć dnia następnego... Podsumowując nie nosi się rurek ze względu na przyrodzenie...

Nie chodzi do kosmetyczki! Wszelkie problemy z swoją skórą, jeśli ma załatwia u dermatologa co najwyżej i gotowe i może żyć! Chyba że na prawdę z nieznanego powodu musi być u tej kosmetyczki.. no nie wiem? Bo kosmetyczka to na prawdę zajebista kobieta?

Goli się tylko tam gdzie powinien! Kiedyś to było jedno miejsce (twarz), ale nasze kobiety zmusiły nas do 3 a nawet do 4 miejsc w których się golimy... sport zmusza nas nawet do golenia nóg, o czym jeden z naszych administratorów wie najlepiej!

Dodałbym jeszcze maczugę i do lasu. 

Bzdura, nie każdy chce być jak jaskiniowiec.

• Do góry
    • 0

#73 Patrykx7 — 1880 29/04/2015 - 17:19

Patrykx7
  • Gracz

Oj Patryk, kiedy to było? Szacunek do osób które kiedyś zginęły za polske mam, ale walczyli (według mnie) dla swojej wolności. Teraz polski na pewno nie nazwałbym jednym z najsilniejszych narodów - wręcz przeciwnie. :) Rząd, mentalność osób tylko zaniżają naszą reputację na arenie międzynarodowej z powodu swojego zacofania. 

Dodałbym jeszcze maczugę i do lasu. 

Bzdura, nie każdy chce być jak jaskiniowiec.

Polski*

Oj uwierz mi, że nie walczyli o siebie, tylko zależało im na wolności całego narodu. Wtedy nikt nie myślał o samym sobie - ludzie potrafili oddać życie za sąsiada, wystarczy, że obejrzysz kilka dokumentów i zobaczysz jak było. Przywołam Powstanie Warszawskie, które może i było klęską, ale właśnie to wydarzenie pokazało, że Polska to silny naród. A rząd i mentalność da się zmienić, tylko potrzeba do tego czasu, bo masz rację, że jesteśmy zacofani. A kogo winą jest to zacofanie? Niemcy nie dosyć, że wymordowali w pi... ludzi, to jeszcze nakradli bogactwa, a teraz żyją jak bogowie, śmiejąc się z nas. Jak to sie mówi - z deszczu pod rynnę. Rusek nie lepszy od Niemca, co lata komunizmu pokazały. Jestem przekonany, że gdyby nie komuna to teraz bylibyśmy naprawdę silnym państwem. A wracając do rurek - ostatnio gadałem o tym z Anonym i podesłał mi takie coś:

spodnie-rurki-baggy.jpg

"Rurki Baggy" xD

• Do góry
    • 0

#74 Anony — 1652 29/04/2015 - 17:24

Anony
  • Gracz

Polski*

Oj uwierz mi, że nie walczyli o siebie, tylko zależało im na wolności całego narodu. Wtedy nikt nie myślał o samym sobie - ludzie potrafili oddać życie za sąsiada, wystarczy, że obejrzysz kilka dokumentów i zobaczysz jak było. Przywołam Powstanie Warszawskie, które może i było klęską, ale właśnie to wydarzenie pokazało, że Polska to silny naród. A rząd i mentalność da się zmienić, tylko potrzeba do tego czasu, bo masz rację, że jesteśmy zacofani. A kogo winą jest to zacofanie? Niemcy nie dosyć, że wymordowali w pi... ludzi, to jeszcze nakradli bogactwa, a teraz żyją jak bogowie, śmiejąc się z nas. Jak to sie mówi - z deszczu pod rynnę. Rusek nie lepszy od Niemca, co lata komunizmu pokazały. Jestem przekonany, że gdyby nie komuna to teraz bylibyśmy naprawdę silnym państwem.

Na filmach, książkach wszystko wygląda kolorowo. :P Porównaj polaka z Niemcem, Brytyjczykiem, Francuzem czy obywatelem innego zachodniego kraju. ;)) Przykład taki. 

I już tu nie pisać lepiej o polsce, bo temat się zmienia.

• Do góry
    • 0

#75 Patrykx7 — 1880 29/04/2015 - 17:26

Patrykx7
  • Gracz

Na filmach, książkach wszystko wygląda kolorowo. :P Porównaj polaka z Niemcem, Brytyjczykiem, Francuzem czy obywatelem innego zachodniego kraju. ;)) Przykład taki. 

I już tu nie pisać lepiej o polsce, bo temat się zmienia.

Nie mówię tego na podstawie samych książek i filmów, a na podstawie realnych osób, z którymi rozmawiałem i które przeżyły to :)

• Do góry
    • 0

#76 KarolesX3 — 312 29/04/2015 - 17:57

KarolesX3
  • Ofiara włamania(włamanie)

Ta.. Widziałem taką sytuacje, jak jakieś dresy zaczęły wyzywać gościa od pedałów, bo szedł w rurkach, jak zaebał każdemu po strzale to się pochowali! :P
Mężczyzna powinien się umieć wybronić, a nie stać i zlewać na to aż dostanie się w papę - jeśli się raz a stanowczo postawisz to więcej razy nie podskoczą..

• Do góry
    • 0

#77 young77 — 621 29/04/2015 - 19:43

young77
  • Gracz

*
Popularny

Tak czytam ten temat i widze tylko ''prawdziwy facet to...'' - chuj was obchodzi ktoś inny, patrzcie na siebie, na swój ubiór, a potem ubierajcie inne osoby. Brak tolerancji w Polsce jest wysoki, niektórzy nie umieją po prostu zrozumieć, że czas ciągle biegnie i moda się zmienia. Zamiast patrzeć na siebie to próbujecie ubierać inne osoby. Jeśli Wam się to nie podoba to po prostu zostawcie do dla siebie i patrzcie czy wy jesteście ''prawdziwymi facetami''. Każdy może ubierać się jak chce, a to czy ktoś ubiera się w rurki czy dresy to nie wasza sprawa. Mnie to na przykład nie interesuje, ubiór innej osoby - patrze na siebie i nie mam problemu z tolerancją innych osób. :)

• Do góry
    • 3

#78 SNBartek — 102 29/04/2015 - 21:12

SNBartek
  • Gracz

Z tego tematu chociaż dowiedziałem się co to są slimfity. No, ale ludzie. Po grzyb wam to? Kobiet zazwyczaj nie kręcą chuderlawe ciała mężczyzn, za to mężczyzn szczupłe kobiety już jak najbardziej. Z tego też powodu jednak mężczyzna nie powinien ubierać rurek. Chcecie się wyszczuplać, by zainteresował się wami jakiś osobnik płci męskiej? Błagam Was! Po za tym co to za wygoda? Nosicie takie dziadostwo, krew do nóg nie dochodzi, gadacie sopranem. Nic przyjemnego. Ja jednak preferuje moje spodnie, które zostały zakupione w sklepie BHP, czyli jednak głównie z odzieżą robotniczą. Są to porządne, nie do zniszczenia, szerokie i wygodne spodnie, które do tego wyglądają jak spodnie komandosa. Mało tego. Mogę zmieścić w nich Smarta z zapasem opon zimowych, a Wy z tymi swoimi rurkami? Jak uda Wam się wreszcie telefon do tych kieszonek wepchnąć, to zaraz w szpitalu traficie od niedokrwienia. "osobiście uważam, że nie powinno się popadać ze skrajności w skrajność i przesadzać w jedną lub w drugą stronę" - dokładnie, więc nie popadajcie. Nie noszę dresów, ani nie jestem ich fanem(by nie było). Lubię po prostu wygodne ubrania.

• Do góry
    • 0

#79 Chief Marchewa — 542 29/04/2015 - 21:13

Chief Marchewa
  • Gracz

*
Popularny

Powiem szczerze, że widok mężczyzny w rurkach lub legginsach wywołuje u mnie szeroki uśmiech na twarzy, bo naprawdę wygląda to przekomicznie. 

• Do góry
    • 3

#80 hi im Makideshi — 143 29/04/2015 - 21:16

hi im Makideshi
  • Gracz

Z tego tematu chociaż dowiedziałem się co to są slimfity. No, ale ludzie. Po grzyb wam to? Kobiet zazwyczaj nie kręcą chuderlawe ciała mężczyzn, za to mężczyzn szczupłe kobiety już jak najbardziej. Z tego też powodu jednak mężczyzna nie powinien ubierać rurek. Chcecie się wyszczuplać, by zainteresował się wami jakiś osobnik płci męskiej? Błagam Was! Po za tym co to za wygoda? Nosicie takie dziadostwo, krew do nóg nie dochodzi, gadacie sopranem. Nic przyjemnego. Ja jednak preferuje moje spodnie, które zostały zakupione w sklepie BHP, czyli jednak głównie z odzieżą robotniczą. Są to porządne, nie do zniszczenia, szerokie i wygodne spodnie, które do tego wyglądają jak spodnie komandosa. Mało tego. Mogę zmieścić w nich Smarta z zapasem opon zimowych, a Wy z tymi swoimi rurkami? Jak uda Wam się wreszcie telefon do tych kieszonek wepchnąć, to zaraz w szpitalu traficie od niedokrwienia. "osobiście uważam, że nie powinno się popadać ze skrajności w skrajność i przesadzać w jedną lub w drugą stronę" - dokładnie, więc nie popadajcie. Nie noszę dresów, ani nie jestem ich fanem(by nie było). Lubię po prostu wygodne ubrania.

ubrania od dawna nie mają roli jedynie czegoś, w czym będzie ciepło i czym można się okryć. ubrania są też dla wyglądu, to trzeba mieć na względzie, a na pewno ciuchy z takiego sklepu jak ty mówisz nie wyglądają zbyt ciekawie ;d

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych