Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Organizacja zmotoryzowana] UNDFT

• Zamknięty Temat jest zamknięty
113 odpowiedzi w tym temacie

#41 Dr Gumiś 1218 02/04/2015 - 13:21

Dr Gumiś
  • Gracz

Powodzenia panowie, obyście potrzymali długo. ;)

Użytkownik Dr Gumiś edytował ten post 02/04/2015 - 13:21

• Do góry
    • 0

#42 _pj3dro 175 02/04/2015 - 13:50

_pj3dro
  • Gracz

Powodzenia NUTELLA; hehe.

• Do góry
    • 1

#43 Pawkogrom275 02/04/2015 - 17:54

Pawkogrom
  • Gracz

*
Popularny

q95xUXP.jpg

1Yjnmfr.png

YSY2jkx.png

KqvIal8.png

vLCogZK.png

E2pZAYN.png

2pomW2H.jpg

0lpyfNa.png

r5k0SDb.png

wSpaQ3T.png

SJAOA4y.jpg

Peysvg6.jpg

Tk7oXim.png

X7GlERJ.png

fdDrFLN.png

ZhbzKor.png

ElFF0l0.png

YdbO6VA.png

X223Enl.png

AMCbh8k.png

rzekve9.png

BPjzAFs.png

gra się tak zajebiście, że się zapomina klikać F8 :(

• Do góry
    • 5

#44 9601 GANG DGS 528 02/04/2015 - 22:37

9601 GANG DGS
  • Gracz

Powodzonka, Młody! :D

• Do góry
    • 0

#45 DuXi857 02/04/2015 - 23:09

DuXi
  • Gracz

** Dziennik wypłat w barze. Na ostatniej stronie widać jakiś dłuższy tekst. **

Dzień za dniem, tak samo. Ten był inny, dziś poznaliśmy siebie, zgraliśmy się, pokazaliśmy co umiemy, powoli budujemy zaufanie wobec siebie. Samotnie jesteśmy słabi i bez silni, razem...tworzymy potęgę. Tak, jak jedna rodzina. Tak..to był piękny dzień, długo go nie zapomnę.

**Widać na dole strony lekki gryzmoł i koniec tekstu.** 

OMXTk7d.jpg

ltq8Vyj.pngiKBP5rN.pnggrtmIYu.jpgEu26ln3.pngl3kZhXy.pngcqqAYXr.png

Użytkownik DuXi edytował ten post 02/04/2015 - 23:10

• Do góry
    • 2

#46 YoungG3137 02/04/2015 - 23:53

YoungG
  • Gracz

Powodzenia. Pamiętam pościgi za elegy w LV.  :>

No, no ja też pamiętam. ;)

• Do góry
    • 0

#47 SieKiersoN1015 03/04/2015 - 13:32

SieKiersoN
  • Gracz

ciagnie mnie niby do was no nie wiem :/

• Do góry
    • 0

#48 Pawkogrom275 03/04/2015 - 14:12

Pawkogrom
  • Gracz

ciagnie mnie niby do was no nie wiem :/

szczerze - jak masz zamiar przeskoczyć po chwili do organizacji jak w Disciples of Wheels to sobie daruj :)

• Do góry
    • 0

#49 SieKiersoN1015 03/04/2015 - 14:12

SieKiersoN
  • Gracz

szczerze - jak masz zamiar przeskoczyć po chwili do organizacji jak w Disciples of Wheels to sobie daruj :)

wtedy juz w ogole nie gralem w org ;) 

• Do góry
    • 0

#50 YoungG3137 03/04/2015 - 16:49

YoungG
  • Gracz

Mn3kZ4f.png

x7k1Eeb.png

• Do góry
    • 2

#51 purplesajmon12 03/04/2015 - 20:44

purplesajmon
  • Gracz

Mn3kZ4f.png

8RhN3Mf.png

9zVducg.png

• Do góry
    • 1

#52 Pawkogrom275 03/04/2015 - 21:37

Pawkogrom
  • Gracz

*
Popularny

** Dziennik Rapida. **

Cały dzień był spokojny... Nudne kręcenie się po mieście, posiedzenie w barze – nic szczególnego. Dopóki nie dotarł do nas Int'... Wpada do baru i jakby nigdy nic mówi, że jest dla nas robota. Wychodzimy z lokalu – ja, Dillan i White. Co nam się okazało przed oczami? No pierdolony helikopter na środku drogi. Bez pytań wsiedliśmy do gablot, Int' nas kierował z powietrza. Ja w moim srebrnym Skyline R32, White w swojej różowej Impali. Skierowaliśmy się na doki – tam zatrzymaliśmy się przy schowanej naczepie. Int' szybko rozciął plandekę i naszym oczom ukazało się kilkadziesiąt skrzynek Jacka Danielsa. Wszystko wyglądało na dobrze zaplanowane – zaczęło nam brakować towaru, który mogliśmy wlać sobie do gardzieli. White podjechał swoim amerykańcem, gdyż to jego wóz miał przewozić towar – bardziej pojemny bagażnik. Zaczęliśmy to szybko ładować, kiedy podjechał jakiś biały Premier... Ledwo nas zobaczył i czmychnął. Gdy już kończyliśmy usłyszeliśmy donośny sygnał syreny policyjnej... Int' odleciał, a my z Whitem rozjechaliśmy się w różne strony. Gdy byłem w pobliżu El Corony złapała mnie jakaś cholerna zaćma... Praktycznie nic nie widziałem. Czym to się skończyło? Rozorałem sobie przód na pociągu... Nigdy sobie tego nie wybaczę. Moje oczko w głowie... Odjechałem kawałek i zaćmiło mnie kompletnie. Dałem prowadzić Dillanowi. Później zauważyłem dwóch amatorów amerykańskich klasyków – postanowiłem sprawdzić, jak sobie radzą na drodze. Razem z Whitem ukartowaliśmy to tak, żeby myśleli, że jadą o papiery wozu. Jak mu tam? Cam', tak... Cam'. Wygrał. Później Int' nas zebrał i pojechaliśmy dalej, tym razem na motel Jefferson. Odwiedziła nas kolejna osoba, mówili na niego Grey. Nie znam kolesia, ale wystawili mnie z nim na trasie. Na początku było dobrze – wypaliłem, przejąłem prowadzenie na starcie – trzymałem się na przodzie cały czas, nawet jak zderzyliśmy się z pierdolonym dostawczakiem, który zablokował drogę w okolicy Temple. Po mnie jechał White, z... Cam'em? Nie, Borisem... Nie pamiętam, mniejsza. Mimo że rower mu wpadł pod koła i tak go ograł. Na koniec wróciliśmy do baru i zaczęliśmy popijać Danielsa, którego wcześniej zawinęliśmy... Towarzyszyła temu gadka o stylu jazdy, samochodach, a także o tym kogo Int' pierdolił w helikopterze a kogo nie. Aha, właśnie... Bym zapomniał. Dzień wcześniej dostaliśmy informacje, że mamy podbić na doki – pojeździmy. Gdy tam dojechałem, zobaczyłem czarnego, stuningowanego japońca. Po czasie dowiedziałem się, że należy do Shadowa, który jest wyjadaczem. Trochę mnie to onieśmieliło, szczególnie wtedy, kiedy powiedział, że mam z nim stanąć na kreskę. No nic, honor mi odmówić nie wypada. Stanęliśmy, po chwili ruszyliśmy. Nie mam pojęcia, czy on zasnął, czy co – przewagę zdobyłem na początku... Był to krótki przejazd po dokach, wszystko wydawało się luźne, kiedy... Shadow rozbił się przy moście... Int' wypadł przez przednią szybę. Gdy szybko zawróciłem podbiegłem do jego wozu zobaczyłem, jak trzyma kurczowo kierownicę. Powiedział tylko „ze mną wszystko spoko stary”... Dillan zawiózł Int'a do szpitala, a ja odwiozłem Shadowa.

** Kolejny wpis, atrament jest świeższy. **

Nie wiem co się do cholery dzieje, ale muszę wyjechać... Nie wiem kto mnie śledzi, ale dzisiaj ciągnęli się za mną cały dzień... Nie dam rady być na spotkaniu, cholera... Ci ludzie cały czas za mną latają...

• Do góry
    • 5

#53 DuXi857 03/04/2015 - 22:54

DuXi
  • Gracz

*
Popularny

**Notes, na ladzie w barze. Widać tekst dosyć niestarannym charakterem pisma, napisany w stylu sprawozdania**

"Tak, dziś piątek. Zaczął się jak zawsze od śniadania. Następnie przejechaliśmy się po pustyniach naszymi samochodami. Mam nadzieje, że czegoś ich nauczyłem...

Wieczór, najpierw wyścigi w San Fierro, straciłem pół samochodu. Prędkość kiedyś mnie zabije. Nie o to chodzi, najważniejsze działo się potem. Przyjechał Int' kazał w skrócie nam pakować dupska, mieliśmy jechać na spotkanie z szefem. Jakiś taki nerwowy był, tak był nerwowy. Pojechaliśmy na pustkowia, w zgranym szyku około dziesięciu samochodów. Sprawdziliśmy tyły z dwa razy, takie odniosłem wrażenie, albo się pomylił. Trafiliśmy ostatecznie na rafinerię, czekał tam na nas czarny mężczyzna w garniturze i masce na twarzy. Tak...budził szacunek tego jestem pewien. Pouczył nas, o zasadach wewnętrznych sposobie zachowania wobec osób. Ziomek stracił palca, za brak dbania o samochód. Pojechaliśmy na koniec po części na starą stacje, tam biegli ku nam uzbrojenie mężczyźni, lecz już mało pamiętam...zmęczony jetem

**Kartka sie kończy słowem jestem, z którego ostatnie litery są już ciężkie do rozczytania**

9RMfC8z.pngqDVu29g.png

cZepvuV.pngaGTtX57.pngbEisEVg.pngzQlsj3J.png4i4EcsC.pngj6LL4zl.pnglY4FcmM.pngoiqt3A7.pngzVksWti.pngCD31PvP.png1uNxFI0.pngYuXWc89.png0AU5Qs1.png7YYYdw5.pngo1MkBa8.pngxNXSWkz.pngtJj5hFZ.pnga7HpQj5.png5zmpe7o.pnghL3Aqs5.pngLDqhMsG.pngZfxG0pQ.pnghIHCQRS.pngWXmobJM.png0IKddGh.png22IwMSm.pngStylWpe.png6y1xYa7.png

• Do góry
    • 4

#54 Sonaim92 03/04/2015 - 23:14

Sonaim
  • Gracz

*
Popularny

Propsuje dzisiejsza gre :), szkoda palca ale mam nauczke. Jest klimacik.
  • Do góry
    • 3

#55 POPUŚ gvng_ALBANII 68 04/04/2015 - 07:51

POPUŚ gvng_ALBANII
  • Gracz

Powoodzenia. :P

• Do góry
    • 0

#56 Sonaim92 04/04/2015 - 23:34

Sonaim
  • Gracz

*
Popularny

Jako WB, zarzucę kilkoma zdjęciami z dzisiejszej gry, jak zawsze był klimacik, trochę adrenalinki i niestety jeden większy wypadek... Kierowcy nic się nie stało, wóz tak samo już naprawiony! Podsumowując, dobrze było!
Siedząc w barze, około godziny 21, ktoś zaproponował przejażdżkę nad wodę, wszyscy jednogłośnie się zgodzili, więc zapakowaliśmy się do swoich gablot i wyruszyliśmy.
.

Spoiler

Postaliśmy 15-20minut, i dziwnym trafem zaczęły obok nas przejeżdżać co chwila radiowozy najprawdopodobniej FBI, więc długo nie myśląc wpakowaliśmy się do gablot i ruszyliśmy w stronę doków.
Po dojechaniu, ustawiliśmy się, i czekaliśmy na ustalenie trasy.
Spoiler

Po kilku wyścigach((gdzie zdjęcia mi wyparowały)), przyszedł czas na różowe voodoo vs czarny sultan. Gdy owe pojazdy ruszyły z linii startowej, i nie wracały po kilku minutach postanowiliśmy ruszyć ich śladem i dowiedzieć się co się stało.
Sultan, próbował wziąć zakręt z zbyt dużą prędkością, wypadł z drogi i uderzył w betonowy murek.
Spoiler

Kierowca na szczęście wyszedł z tego cało, wóz był do odratowania, ale o tym przy następnych zdjęciach.
Po powrocie do miasta, zamówiliśmy odpowiednie części do naszych wozów, oraz doholowaliśmy zniszczonego sultana na stacje mull, gdzie odbyły się przegląd oraz naprawa naszych wozów.

Spoiler

Później, spotkaliśmy się jednak w barze, lecz nie było sił na kolejne zdjęcia. Posiedzieliśmy trochę, po czym każdy rozjechał się w kierunku swojej chaty.
Tak o to minął nam dzień z perspektywy mojej, jednego z Wanna-be UNDFT.

Jeśli dotrwaliście tutaj dzięki wielkie, za błędy przepraszam, jest już nocka. ;) //next time będzie z czatem.

Wesołego jajka! pis.

Użytkownik Sonaim edytował ten post 05/04/2015 - 10:20

• Do góry
    • 8

#57 purplesajmon12 05/04/2015 - 23:39

purplesajmon
  • Gracz

Mn3kZ4f.png

Pewnego dnia do baru jeden z naszych członków przyszedł do baru cały poobijany, doszły nas słuchy że jego pojazd był widziany na jednej z dróg w Las Venturas. Cała akcja poniżej. :)

t2H4oLH.jpg

0mHW9Bq.jpg

EhJBQUI.jpg

Spoiler

Użytkownik purplesajmon edytował ten post 07/04/2015 - 00:54

• Do góry
    • 2

#58 YoungG3137 07/04/2015 - 00:22

YoungG
  • Gracz

Mn3kZ4f.png

Nadarzyła się okazja podczas zebranka, a raczej zlotu klasyków to postanowiłem nagrać, w zasadzie jedna ze stron(sabre) postawiła swój pojazd będąc przekonana, że wygra ten wyścig. Nie boimy się stawiać wysokich stawek i swoich gablot. Trasa była tak stworzona aby wyścig był wyrównany. Przepraszam za jeden bug podczas filmiku kiedy przez chwilę jest czarny ekran, jest późno i nie chciało mi się od nowa renderować.

https://www.youtube.com/watch?v=lgMcrYH5jL4&feature=youtu.be

• Do góry
    • 2

#59 young77 621 07/04/2015 - 00:45

young77
  • Gracz

Powodzenia, ale jak widzę, że połowa waszej ekipy to byłe centrumy to mi się nie dobrze robi. :s

• Do góry
    • -3

#60 purplesajmon12 07/04/2015 - 00:47

purplesajmon
  • Gracz

Mn3kZ4f.png

ozQjUVd.pngcD0Mwa6.jpg

XAbS5I1.jpg

Powodzenia, ale jak widzę, że połowa waszej ekipy to byłe centrumy to mi się nie dobrze robi. :s

Możesz rozwinąć swoją wypowiedź?

Użytkownik purplesajmon edytował ten post 07/04/2015 - 00:46

• Do góry
    • 1

#61 YoungG3137 07/04/2015 - 00:49

YoungG
  • Gracz

W zasadzie po prostu ludzie nie mieli co robić, bo nie było porządnej ekipy. Jeżeli chodzi o ludzi w organizacji to jestem ich pewny, bo mieli styczność ze ścigantami wcześniej i mają doświadczenie w takiej grze co możesz zobaczyć po screenach, bo według mnie to dość porządny poziom jak na te czasy. Co do innych ludzi nie odrzucamy podań WB, bo grali w centrum. To dla nas lepiej, że tacy ludzie są chętni żeby odmienić swoją grę i spróbować czegoś nowego, nie mam do ich gry zastrzeżeń aczkolwiek też nie mam wpływu na ich zachowanie poza grą z nami więc jeżeli coś by było nie tak liczę na jakieś informacje, a już sam odpowiednio wyciągnę konsekwencje.

• Do góry
    • 0

#62 DuXi857 07/04/2015 - 07:54

DuXi
  • Gracz

Niestety, każda postać zaczyna na centrum. Tylko mi nie mów, że nigdy w centrum nie grałeś każdy zaczynał. Trochę  krócej troche dłużej. Poza tym tak jak w naszym wypadku i całego SC, łatwiej sprzedać furę w centrum lub kupić nową. Może spytaj ile z nas na SC grało?! Brałem udział w kilku porządnych akcjach i nic sobie nie zarzucam tak samo reszcie. Ale to moje zdanie :D Liczy się styl grania, zgranie i pewne zasady. 

• Do góry
    • 2

#63 Arcon2529 07/04/2015 - 12:49

Arcon
  • Gracz

Czemu odrzucasz osoby z tamtych rejonów? Trafiają tam osoby które albo nie mają gdzie grać, albo się uczą. Nie wszyscy są szkodnikami, więc nie rozumiem Twojego ataku. Nieraz jeździłem w poszukiwaniu graczy tam i brałem nowych, niedoswiadczonych. Gracz który nie ograniczał się do oferty części skryptem i napisał conajmniej dwie komendy i odgrywał. Później się wyrobił i szedł dalej. Stoisz i nasmiewasz się z nich a czym są winni? Weź dupe w troki i spróbuj z takim pograć ;p
  • Do góry
    • 0

#64 Boniu 604 07/04/2015 - 13:04

Boniu
  • Zbanowani

Masz taką swoją opinię-ok, jednak zawsze kiedy trafiam na kogoś od nich to bardzo przyjemnie mi się gra.

Tyle ode mnie i powodzenia Wam :)

Centrum nie centrum, według mnie i tak można znaleźć tam jakąś perełkę.

• Do góry
    • 1

#65 Matuz 833 07/04/2015 - 15:57

Matuz
  • Gracz

Powodzenia. ;p

• Do góry
    • 0

#66 YoungG3137 07/04/2015 - 21:42

YoungG
  • Gracz

Mn3kZ4f.png

Ld68dTr.png

9uNqSOZ.png

Ut5aW5h.png

• Do góry
    • 2

#67 Pawkogrom275 08/04/2015 - 16:33

Pawkogrom
  • Gracz

*
Popularny

34YlHwb.jpg

jN7jMU6.jpg

Cn1yAV0.jpg

uycbI9z.jpg

egwjUGh.jpg

wfMzwLg.jpg

DpohrOO.jpg

sWKJcMB.jpg

8DXMPT5.jpg

• Do góry
    • 4

#68 gang plebanii 312 08/04/2015 - 17:00

gang plebanii
  • Gracz

Młodziak prawilniak  :wub:  Abyście długo przetrwali. Powodzonka ;)

• Do góry
    • 0

#69 purplesajmon12 08/04/2015 - 21:08

purplesajmon
  • Gracz

Mn3kZ4f.png

VyNLayx.jpg

in8pr6R.png

Tsw1K2j.jpg

D5ujWMB.jpg

• Do góry
    • 2

#70 TESTOVIRON USA32 09/04/2015 - 00:25

TESTOVIRON USA
  • Gracz

*
Popularny

nmlU8RS.png

Dzisiaj, niestety, ekipa nie była w komplecie - ale nie przeszkodziło to nikomu w dobrej zabawie.

Zaczęliśmy w South Los Santos - potem następująco przez najlepsze zakręty w LS a skończyliśmy w naszym klimatycznym barze.

fl4XD0v.jpg

Nt4h5Ab.jpg

6bRAlBI.jpg

Zapominałem screen'ować i wyszło szybko i może nie za dobrze ale robiłem je na czysto + bez obróbki. Poprawie się kolejnym razem.

• Do góry
    • 3

#71 savage chiraq 460 10/04/2015 - 09:58

savage chiraq
  • Gracz

Poszła! Szybcy i wściekli - Krzychu, kadetem teraz  :lol: Słyszałem, że zbieracie koperty. Od zawsze w ścigantach one były czy jakąś innowacje na rynek wprowadziliście ;> Eleganckie szoty, podobają mi się.

Spoiler

• Do góry
    • 0

#72 YoungG3137 10/04/2015 - 10:32

YoungG
  • Gracz

Poszła! Szybcy i wściekli - Krzychu, kadetem teraz  :lol: Słyszałem, że zbieracie koperty. Od zawsze w ścigantach one były czy jakąś innowacje na rynek wprowadziliście ;> Eleganckie szoty, podobają mi się.

Spoiler

Nie traktujemy tego jak "koperty", każdy dobrowolnie po prostu dorzuca się do rzeczy na które zbieramy. - Czy to jest warsztat czy dalsze plany.

• Do góry
    • 0

#73 Glodzik1410 10/04/2015 - 13:07

Glodzik
  • Gracz

Powo, trzymajcie to dobrze ;)

• Do góry
    • 1

#74 Walkerski_ 3752 10/04/2015 - 21:16

Walkerski_
  • Gracz

*
Popularny

Młody, spodziewajcie się tam nowych twarzy. Zajawkowicze po Fast and Furious są już w drodze! ;)

• Do góry
    • 4

#75 Baszczyk 3244 11/04/2015 - 11:28

Baszczyk
  • Zbanowani

Młody, spodziewajcie się tam nowych twarzy. Zajawkowicze po Fast and Furious są już w drodze! ;)

Starych też się możecie spodziewać bo idę dzisiaj do kina na owy film, może mi również wróci zajawka na SAMP-a. :rolleyes:

• Do góry
    • 1

#76 Pawkogrom275 11/04/2015 - 13:54

Pawkogrom
  • Gracz

*
Popularny

2HAuqYa.jpg

dPQZmlz.jpg

nhqn4NI.jpg

9ixNwWY.jpg

5Z7AfOB.jpg

QDBlQY4.jpg

LSpnuil.jpg

P18w7Px.jpg

• Do góry
    • 3

#77 Kushothe112 12/04/2015 - 11:12

Kushothe
  • Ofiara włamania(włamanie)

*
Popularny

DfvIrAr.jpg

bGkbQDm.jpg

rNLhQDv.jpg

CggN5bi.jpg

lWYaREN.jpg

S5VokcL.jpg

*                                                 *                                                     *                                     

Użytkownik Kushothe edytował ten post 12/04/2015 - 11:14

• Do góry
    • 3

#78 YoungG3137 14/04/2015 - 23:14

YoungG
  • Gracz

*
Popularny

Mn3kZ4f.png

Zlepek różnych filmików, które sobie nagrałem podczas naszej gry. Film wykonany w ramach podziękowań dla ekipy, która gra w mojej organizacji i stara się aby utrzymywała poziom. Dzięki za zaangażowanie, z dedykacją dla was.  :)

https://www.youtube.com/watch?v=ZiiaHsbC29c&feature=youtu.be

• Do góry
    • 9

#79 Narkosia291 15/04/2015 - 13:44

Narkosia
  • Gracz

*
Popularny

AGuXplB.png

A ten film jest kozacki, chciałabym tak potrafić.

• Do góry
    • 3

#80 Uśmiech419 15/04/2015 - 17:56

Uśmiech
  • Gracz

Film świetny, zrzuty także, miłej gry.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych