Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wiseguys Connection - connected guys, young folks, old mobsters

mob wiseguys

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1027 odpowiedzi w tym temacie

#241 savage chiraq 460 12/05/2015 - 13:28

savage chiraq
  • Gracz

*
Popularny

b28joC7.jpg

Business Of The Underground

https://www.youtube.com/watch?v=wd1-HM234DE

go8xkyG.jpg

ftyPUbK.jpg

Użytkownik OMI edytował ten post 12/05/2015 - 13:29

• Do góry
    • 6

#242 Haythem144 12/05/2015 - 22:08

Haythem
  • Gracz

*
Popularny

sn8H6AW.png

Don't worry to be a WISEGUY...

fqNsDdM.jpg***

j0pDE8B.jpg

EuMifDd.jpg***

6Xw1Aea.jpg

ONwaZjE.jpg***

M71DEPT.jpg

Użytkownik Haythem edytował ten post 13/05/2015 - 11:25

• Do góry
    • 6

#243 Magnes Mob6871 14/05/2015 - 19:50

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

sn8H6AW.png

https://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs

giphy.gif

oVbYiHE.jpg

Ak1AQTW.jpg

9gul9vf.jpg

vnuE5Li.jpg

4uJQuvI.jpg

7WI3FY2.jpg

• Do góry
    • 9

#244 nevver692 14/05/2015 - 20:12

nevver
  • Gracz

*
Popularny

Mkniecie do przodu pełną parą, tak trzymać. Coraz bardziej mi się to podoba. Mając takich ludzi Kamil, daleko zajdziesz.  :thumbsup:

• Do góry
    • 6

#245 savage chiraq 460 14/05/2015 - 21:15

savage chiraq
  • Gracz

*
Popularny

sn8H6AW.png

Barone is a good man

https://www.youtube.com/watch?v=zUmbUz0N2Lg

kK2c1Fa.jpg

ahq0iNm.jpg

82zXqfM.jpg

tqC7cWj.jpg

qJCtDlw.jpg

• Do góry
    • 6

#246 Sandro Majster214 16/05/2015 - 18:08

Sandro Majster
  • Gracz

*
Popularny

Wiseguys connection

n4VwKxb.png?1

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

GENXCa9.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

iu6rbMy.png?1

• Do góry
    • 6

#247 savage chiraq 460 17/05/2015 - 11:52

savage chiraq
  • Gracz

*
Popularny

#ohs#lala#oddział#szybkiego#johna#do#licha 1;16 - 1;25

https://www.youtube.com/watch?v=q8w5brfBqEM

#Magnes#Bogiem#Wiseguys#Nałogiem

https://www.youtube.com/watch?v=sMVCbF_AgNc

Użytkownik OMI edytował ten post 18/05/2015 - 19:01

• Do góry
    • 3

#248 Magnes Mob6871 20/05/2015 - 22:49

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

sn8H6AW.png

https://www.youtube.com/watch?v=ijZRCIrTgQc

giphy.gif

"Let me tell you something.

Nowadays, everybody's got to go to shrinks and counselors

and go on Sally Jesse Raphael and talk about their problems.

Whatever happened to Gary Cooper, the strong silent type?

That was an American. He wasn't in touch with his feelings.

He just did what he had to do."

ds3yQP4.jpg

jFIY2iH.jpg

efpbSvm.jpg

X7chjmm.jpg

pmmAUTE.jpg

Użytkownik Magnesiorz edytował ten post 20/05/2015 - 22:51

• Do góry
    • 9

#249 savage chiraq 460 21/05/2015 - 13:58

savage chiraq
  • Gracz

fast - world is mine

giphy.gif

Użytkownik OMI edytował ten post 21/05/2015 - 13:58

• Do góry
    • 1

#250 Magnes Mob6871 21/05/2015 - 22:08

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

sn8H6AW.png

Spoiler

giphy.gif

- You ever feel like nothin' good was ever gonna happen to you?

- Yeah. And nothin' did. So what? I'm alive, I'm survivin'.

- That's it. I don't wanna just survive.

DKef0cs.jpg

dgmzUXP.jpg

zAlkfMM.jpg

fuN5jo2.jpg

• Do góry
    • 11

#251 bor5412156 23/05/2015 - 10:34

bor5412
  • Gracz

Może jakiś nowy filmik? :) Jak zwykle - powodzenia! ;)

• Do góry
    • 0

#252 Magnes Mob6871 23/05/2015 - 10:57

Magnes Mob
  • Gracz

To kwestia dnia, dwóch ;) Akurat jest na ukończeniu.

• Do góry
    • 2

#253 savage chiraq 460 23/05/2015 - 23:54

savage chiraq
  • Gracz

young folks

https://www.youtube.com/watch?v=51V1VMkuyx0

• Do góry
    • 0

#254 THE REAL MICHU 2385 23/05/2015 - 23:57

THE REAL MICHU
  • Gracz

*
Popularny

Jedyna mafia na serwerze może w przyszłości będzie dla was tu jakaś konkurencja jeżeli chodzi o typ organizacji. :)

To chyba przyjemne uczucie być tymi jedynymi prawda?

• Do góry
    • 7

#255 savage chiraq 460 24/05/2015 - 00:20

savage chiraq
  • Gracz

*
Popularny

4Dfs5ms.jpg

Spoiler

Pojęcie mafia utrzymuje się kupę czasu - jej znaczenie nazwy miało sens w czasach prohibicji w Stanach Zjednoczonych a teraz została tylko sucha nazwa. Podobnie rzecz się ma na serwerze z wszystkimi syndykatami, komisjami. Miało to sens gdy istniał podział na gangi/mafie-szajki/ściganci. Obecnie to tylko już sama nazwa - sentyment ku przeszłości, a samo to o czym piszę nie ma żadnego powiązania z tym co kiedyś miało tutaj miejsce. Nie to jest przyjemne, że jesteśmy jedynymi ale to jaki progress, proces przeszła organizacja od stycznia tego roku po czasy obecne. Słowa uznania należą się graczom tej organizacji, byłym i obecnym - to oni tworzą klimat oraz całą otoczkę a Kamil udostępnia miejsce do gry. Ekipa bez lidera byłaby nikim jak i na odwrót i to zastosowanie jest obecne w każdej strukturze. Mafie są strasznie ograniczone na tym serwerze można by powiedzieć do ZERA, bądźmy szczerzy. A już nie mówię o klimacie i-a. Organizacje o takim charakterze już w 2k13 było mało a czasy były lepsze a teraz powoli, powoli to zanika aż wygaśnie. Teoretycznie mobsterka nie ma prawa się tutaj rozwinąć choć my staramy się jak tylko możemy aby jak najrealniej odwzorowywać współczesną Cosa Nostrę - stylu bycia i mentalności tych ludzi, choć prędzej czy później bez pomocy administracji(aktualizacja?) płomyk ognia zgaśnie na dobre. 

Użytkownik OMI edytował ten post 02/06/2015 - 16:59

• Do góry
    • 4

#256 Magnes Mob6871 25/05/2015 - 09:11

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

Zapraszam gorąco.
WISEGUYS CONNECTION - TAPE #3

• Do góry
    • 3

#257 bor5412156 25/05/2015 - 11:56

bor5412
  • Gracz

Zapraszam gorąco.WISEGUYS CONNECTION - TAPE #3

No no no, zostawiam okejke. ;)
  • Do góry
    • 0

#258 savage chiraq 460 25/05/2015 - 23:35

savage chiraq
  • Gracz

*
Popularny

Dużo się dzieję a palec się nie sunie na f8.

Sentencja to esencja biznesu

https://www.youtube.com/watch?v=BEPuxE-xIm8

aFyKtuT.jpg

Użytkownik OMI edytował ten post 25/05/2015 - 23:41

• Do góry
    • 5

#259 Mkolo194 26/05/2015 - 21:59

Mkolo
  • Gracz

*
Popularny

Wzorowo. Fajnie że macie zajawkę oraz chęci do kreowania tego typu organizacji jak i w ogóle odgrywania prawdziwej mafii jakie istniały kiedyś na serwerze, mimo wiatru, który zapewne ciągle wieje wam w oczy od strony systemu i regulaminu. Mafia - w zasadzie tego określenia można użyć tylko w stosunku do was, biorąc pod uwagę organizacje które próbowały swoich sił ostatnimi czasy. Gratulacje ode mnie, chętnie bym z wami pograł, jednak nie wiem czy czas mi na to pozwoli. Nasuwa mi się od razu pytanie do lidera. Nie wiem czy masz porównanie do innych systemów i regulaminów, które panowały w świecie mafijnym, ale przy obecnym mechanizmie ciężko było ukształtować taką organizacje ? Pytam, ponieważ kiedyś sam byłem liderem mafii, oraz zasiadałem w wielu w zarządzie i wiem jak ciężko czasami jest stworzyć oczekiwany obraz organizacji wśród innych graczy. Mam nadzieję, że aktualizacja, która rzekomo ma się niedługo wcielić w życie tylko umocni wasz apetyt na kreowanie prawdziwego klimatu. Pozdrawiam ;)

• Do góry
    • 4

#260 Magnes Mob6871 26/05/2015 - 22:20

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

Wzorowo. Fajnie że macie zajawkę oraz chęci do kreowania tego typu organizacji jak i w ogóle odgrywania prawdziwej mafii jakie istniały kiedyś na serwerze, mimo wiatru, który zapewne ciągle wieje wam w oczy od strony systemu i regulaminu. Mafia - w zasadzie tego określenia można użyć tylko w stosunku do was, biorąc pod uwagę organizacje które próbowały swoich sił ostatnimi czasy. Gratulacje ode mnie, chętnie bym z wami pograł, jednak nie wiem czy czas mi na to pozwoli. Nasuwa mi się od razu pytanie do lidera. Nie wiem czy masz porównanie do innych systemów i regulaminów, które panowały w świecie mafijnym, ale przy obecnym mechanizmie ciężko było ukształtować taką organizacje ? Pytam, ponieważ kiedyś sam byłem liderem mafii, oraz zasiadałem w wielu w zarządzie i wiem jak ciężko czasami jest stworzyć oczekiwany obraz organizacji wśród innych graczy. Mam nadzieję, że aktualizacja, która rzekomo ma się niedługo wcielić w życie tylko umocni wasz apetyt na kreowanie prawdziwego klimatu. Pozdrawiam ;)

Mafia to pojęcie względne, jak wyżej pisał człowiek od nas. Odpowiadając na Twoje pytanie - początek był cholernie ciężki, głównie przez brak większych znajomości (co jest teraz wręcz niezbędne do kreowania podstawowej ekipy), nieznajomość mojej osoby, a także fakt, że wiele osób w nas nie wierzyło, próbowało na przekór krzyżować nam drogi, sprowadzać na straty. Porównanie do innych systemów i regulaminów? Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem, ale system w moim wykonaniu jest dość prosty - grać in character na wszelki możliwy sposób. Głupotą jest wprowadzanie ograniczenia co do korupcji gliniarzy. Nie oszukujmy się, jest ich pełno, a kilku bez problemu idzie wykorzystać, co już zrobiliśmy (i przypuszczam, że nie tylko my). Doskonałą opcją było wprowadzenie Rady Miasta. Nie ukrywam, że i tam zapuszczamy już swoje korzenie. Liczymy w przyszłości na powrót USSC. Nie muszę mówić z czym to się wiąże. Obecny mechanizm to głównie ograniczenie zarobku. Pomijając kwestię zależności między organizacjami (czyli dawny system koneksji na linii zmotoryzowani/gangi -> mafia) bo w miarę sobie radzimy stosunkami IC, ciężko jest również utrzymać spokój. Dawniej organizacje inne niż mafia musiały uważać co mówią. Dziś? Panuje Afganistan. Stawiamy na realność, więc nie angażujemy się w konflikty na siłę z gangami. Jesteśmy cwaniaczkami, a nie czarnuchami latającymi z czwórkami i siejącymi postrach po ghettach. Sytuacja jest inna, gdy chodzi o wspólną sprawę. To chyba tyle. Nie chcę tutaj błyszczeć, ale uważamy, że gra podoba się administracji, więc cicho liczę, że widząc nasz zapał podsuną coś smacznego w nowej aktualizacji. Również pozdrawiam.

• Do góry
    • 4

#261 Mkolo194 26/05/2015 - 22:59

Mkolo
  • Gracz

Mafia to pojęcie względne, jak wyżej pisał człowiek od nas. Odpowiadając na Twoje pytanie - początek był cholernie ciężki, głównie przez brak większych znajomości (co jest teraz wręcz niezbędne do kreowania podstawowej ekipy), nieznajomość mojej osoby, a także fakt, że wiele osób w nas nie wierzyło, próbowało na przekór krzyżować nam drogi, sprowadzać na straty. Porównanie do innych systemów i regulaminów? Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem, ale system w moim wykonaniu jest dość prosty - grać in character na wszelki możliwy sposób. Głupotą jest wprowadzanie ograniczenia co do korupcji gliniarzy. Nie oszukujmy się, jest ich pełno, a kilku bez problemu idzie wykorzystać, co już zrobiliśmy (i przypuszczam, że nie tylko my). Doskonałą opcją było wprowadzenie Rady Miasta. Nie ukrywam, że i tam zapuszczamy już swoje korzenie. Liczymy w przyszłości na powrót USSC. Nie muszę mówić z czym to się wiąże. Obecny mechanizm to głównie ograniczenie zarobku. Pomijając kwestię zależności między organizacjami (czyli dawny system koneksji na linii zmotoryzowani/gangi -> mafia) bo w miarę sobie radzimy stosunkami IC, ciężko jest również utrzymać spokój. Dawniej organizacje inne niż mafia musiały uważać co mówią. Dziś? Panuje Afganistan. Stawiamy na realność, więc nie angażujemy się w konflikty na siłę z gangami. Jesteśmy cwaniaczkami, a nie czarnuchami latającymi z czwórkami i siejącymi postrach po ghettach. Sytuacja jest inna, gdy chodzi o wspólną sprawę. To chyba tyle. Nie chcę tutaj błyszczeć, ale uważamy, że gra podoba się administracji, więc cicho liczę, że widząc nasz zapał podsuną coś smacznego w nowej aktualizacji. Również pozdrawiam.

Doskonale, na taką odpowiedź czekałem. Znajomości zawsze były potrzebne w pewnym stopniu, bo dobry lider to nie wszystko. Sam się o tym doskonale przekonałem, jednak sądząc po Twojej wypowiedzi przy obecnym systemie organizacji przestępczych, znajomości i dobra ekipa początkowa jest głównym składnikiem rozkręcenia grupy przestępczej ? A nie tak jak Ty zapewne chciałeś zrobić na początku - poprzez dobrą grę i klimat ? Tak to zrozumiałem, popraw mnie jeśli jestem w błędzie. Wynika z tego, że każdy system i regulamin dla org. przestępczych jest coraz gorszy porównując go do poprzednich odsłon, z którymi miałem przyjemność się zetknąć. W takim wypadku, masz moje uznanie, bo przez ostatni rok organizacje przestępcze przyrównywały się biznesom i wymieniały się co dzień. Co do przedstawionego przez Ciebie obrazu gry, jest mi bardzo miło czytać takie słowa, które kiedyś też sam pisałem. Szkoda, że jest teraz tak mało organizacji, które potrafią same stworzyć sobie regulamin, bo jak mówisz trudno teraz szufladkować organizacje, skoro i tak nie ma między nimi żadnej hierarchii jak to było kiedyś. Zaciekawiło mnie jedno, że wprowadzacie swoich ludzi do różnych frakcji państwowych i prywatnych. Powiedz mi, czy jest to teraz dozwolone przez regulamin ? Bo za moich czasów postać będąca członkiem grupy przestępczej, nie mogła być równocześnie zatrudniona w frakcjach państwowych, co zawsze było dla mnie absurdem. Odgrywanie prawdziwego gangstera zawsze łączyło się z legalną pracą lub interesem, chociażby dla przykrywki, czy jako informatora.

• Do góry
    • 2

#262 Magnes Mob6871 27/05/2015 - 14:24

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

Znajomości zawsze były potrzebne w pewnym stopniu, bo dobry lider to nie wszystko. Sam się o tym doskonale przekonałem, jednak sądząc po Twojej wypowiedzi przy obecnym systemie organizacji przestępczych, znajomości i dobra ekipa początkowa jest głównym składnikiem rozkręcenia grupy przestępczej ? A nie tak jak Ty zapewne chciałeś zrobić na początku - poprzez dobrą grę i klimat ?

Powiem szczerze, że nie mając znajomości jakoś musiałem sobie poradzić, więc nawet poprzez czystą grę udało się zebrać grono chętnych osób. Klimat I-A nie jest aż na takim wymarciu. Wracając do pierwszego pytania - teraz tak, tak właśnie twierdzę. Choć nie ma co ukrywać, że trzeba też uważać kogo się dobiera - czy stałych graczy, czy zajawkowiczów na moment. 

Zaciekawiło mnie jedno, że wprowadzacie swoich ludzi do różnych frakcji państwowych i prywatnych. Powiedz mi, czy jest to teraz dozwolone przez regulamin ? Bo za moich czasów postać będąca członkiem grupy przestępczej, nie mogła być równocześnie zatrudniona w frakcjach państwowych, co zawsze było dla mnie absurdem.

Niekoniecznie twierdzę, że dołączają ludzie od nas. Mówię tu w większym stopniu o znajomościach i powiązaniach, aniżeli wysyłaniu własnych członków. Zależy też jak rozumieć regulamin pod pojęciem "grupa antagonistyczna". Niektórzy nie są mordercami na zlecenie, a czystymi biznesmenami z lewym sposobem zarobku, dlatego też nie widzę, że jest to jakieś przeciwstawienie na linii członek organizacji (przykładowo na pozycji doradcy w hierarchii) - government.

• Do góry
    • 3

#263 Magnes Mob6871 29/05/2015 - 21:52

Magnes Mob
  • Gracz

Wystartowaliśmy z kolejnym projektem/biznesem.

BIG BET - zakład bukmacherski

• Do góry
    • 2

#264 CzlowiekAfera 1250 30/05/2015 - 09:12

CzlowiekAfera
  • Gracz

*
Popularny

sn8H6AW.png

Spoiler

HoThBoE.png

Spoiler

Taka tam krótka sklejka, zachęcająca do odgrywania prostych czynności.  :thumbsup:

• Do góry
    • 4

#265 Magnes Mob6871 30/05/2015 - 10:58

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

sn8H6AW.png

Przypominam o możliwości dołączenia do nas na postaci innej narodowości/rasy, niż Amerykanin.

Różnica jest taka, że inną rasą możecie wyłącznie poruszać się na szczeblu associated (powiązany).

W zależności od Waszego zaangażowania możliwe jest również awansowanie

w szczególnym przypadku na szczebel soldiera (żołnierza) organizacji.

Ileż razy w mojej karierze I-A natknąłem się, czy to na Rosjanina, czy to na żyda w kręgach takich mobsterów.

Wiseguys Connection jest otwarte na nowych cwaniaczków pragnących udzielać się w szeroko pojętym interesie.

Spoiler

Użytkownik Magnesiorz edytował ten post 30/05/2015 - 10:58

• Do góry
    • 5

#266 savage chiraq 460 30/05/2015 - 12:44

savage chiraq
  • Gracz

*
Popularny

Gorąco zapraszamy wszystkich graczy do gry przy naszej organizacji - bez znaczenia czy jesteś laikiem w tych klimatach czy kimś kto miał nie raz styczność z tym stylem gry. Nasza w tym głowa by zrobić z Ciebie prawdziwego, świetnego cwaniaczka. Czekamy na Ciebie  :thumbsup: Zachęcamy również do tworzenia postaci o innych narodowościach ^^ - powyższy wpis Kamila.

http://net4game.com/...d-guys-project/

Wystartowaliśmy z kolejnym projektem dla graczy tego serwera. Zapraszamy ;) 

http://net4game.com/...d-bukmacherski/

PS; Mecze Cs;Go również można obstawiać.

KuctmYK.jpg

Spoiler

fWV7Pqk.jpg

yx7vkLX.jpg

lwyhuA2.jpg

fZ4MHSE.jpg

6Ew0iGE.jpg

UI0W4sn.jpg

Spoiler

Użytkownik OMI edytował ten post 30/05/2015 - 12:48

• Do góry
    • 6

#267 Magnes Mob6871 30/05/2015 - 16:23

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

sn8H6AW.png

https://www.youtube.com/watch?v=WGU_4-5RaxU

4MTAUTp.jpg

0tL1GA5.jpg

!

Spoiler

e1NqF5Q.jpg

3c1zQuu.jpg

tiuYNNR.jpg

Tak jak pisałem - zapraszamy również osoby o innych narodowościach.

• Do góry
    • 7

#268 nickko1071 30/05/2015 - 20:03

nickko
  • Gracz

*
Popularny

propsuję Was tak bardzo, że nawet nie chce mi sie o tym pisać, zaraz Wam stuknie pół roku a Wy nadal gracie i klimatem jebie na kilometry, props dla lidera i ludzi grających tutaj

+ssy zajebiste

Użytkownik Nickko edytował ten post 30/05/2015 - 20:03

• Do góry
    • 5

#269 savage chiraq 460 31/05/2015 - 11:25

savage chiraq
  • Gracz

*
Popularny

XURzLWK.jpg

Dla świeżaków i nie tylko  :thumbsup:

Styl prowadzenia cwaniaczka  ;)

http://net4game.com/...a/#entry2747442

Wiseguys Connection #tape3

http://net4game.com/...nection-tape-3/

Użytkownik OMI edytował ten post 31/05/2015 - 11:27

• Do góry
    • 4

#270 Magnes Mob6871 02/06/2015 - 01:43

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

Wiseguys Connection - TAPE #4

http://net4game.com/...nection-tape-4/

• Do góry
    • 5

#271 savage chiraq 460 02/06/2015 - 13:56

savage chiraq
  • Gracz

*
Popularny

XURzLWK.jpg

John - Disease, House Arrest. Paulie - Acting Capo

Spoiler

J93kDtJ.jpg

f3ZHTxZ.jpg

7yaTBao.jpg

Ge11zXT.jpg

Użytkownik OMI edytował ten post 02/06/2015 - 16:54

• Do góry
    • 5

#272 Feldzik11 02/06/2015 - 16:44

Feldzik
  • Gracz

*
Popularny

bszfsBR.jpg?1

• Do góry
    • 4

#273 Magnes Mob6871 02/06/2015 - 17:15

Magnes Mob
  • Gracz

*
Popularny

Z humorem na luźno, coś na poczekaniu.

https://www.youtube.com/watch?v=JyiRDjJM2W8

POZDRÓWECZKI MXSI

• Do góry
    • 8

#274 Karbi348 02/06/2015 - 19:35

Karbi
  • Gracz

Co tam słychać? Jak się gra?

Użytkownik Karbi edytował ten post 02/06/2015 - 19:39

• Do góry
    • 1

#275 amek416 02/06/2015 - 21:16

amek
  • Gracz

Co tam słychać? Jak się gra?

Nie jest źle, wbijaj byku do nas. :D 

• Do góry
    • 2

#276 Karbi348 03/06/2015 - 14:38

Karbi
  • Gracz

Nie jest źle, wbijaj byku do nas. :D

Może bym podbił. Idzie pograć jak się należy - z klimatem? Nooby i piździelskie organizacje/gangi/fbi nie psują gry?

• Do góry
    • 0

#277 Magnes Mob6871 03/06/2015 - 14:41

Magnes Mob
  • Gracz

Może bym podbił. Idzie pograć jak się należy - z klimatem? Nooby i piździelskie organizacje/gangi/fbi nie psują gry?

Wiesz co, nie możemy jednostek brać pod ogół i przypisywać noobienia całym organizacjom. Nie oszukujmy się, tak zawsze było, jest i będzie. Rozmawialiśmy już. Jeśli chcesz - brama otwarta.

• Do góry
    • 0

#278 savage chiraq 460 03/06/2015 - 15:15

savage chiraq
  • Gracz

Niebawem pol roku, cwaniaki  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Uy56nxKTLFs

• Do góry
    • 1

#279 TwinK 286 03/06/2015 - 15:44

TwinK
  • Nieaktywni

Panowie można prosić linka do SkinPacka??

Szczególnie 295 i 299 bo są ZAJEBISTE!!

//edit

Znalazłem xD Nie popatrzyłem sb.

Tak ps to najlepszy jest ostatni filmik 3 z tego co się orientuje. Też kozak i propsy

Użytkownik Soiek edytował ten post 03/06/2015 - 15:46

• Do góry
    • 0

#280 Magnes Mob6871 03/06/2015 - 15:45

Magnes Mob
  • Gracz

Panowie można prosić linka do SkinPacka??

Szczególnie 295 i 299 bo są ZAJEBISTE!!

Link w spoilerze jest.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: mob, wiseguys

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych